Influenţele lunii APRILIE 2017

28-03-2017

Cerc articol Placeholder
Background articol
lo shu aprilie 2017
L
una aprilie este lună de DRAGON, sub patronajul elementului lemn yang, în centrul lo sho-ului aflându-se steaua 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Pentru a putea profita la maxim de beneficitatea acestor energii, care formează de asemenea un Ho Tu, vă este recomandat să purtaţi sau să vă folosiţi şi de cifra 8. Acest număr vă va ajuta să formaţi linia stelelor albe 1-6-8, realizând astfel stringul de putere.
 
Această stea albă, 6, nu face decât să vă aducă în această lună oportunităţi şi şanse de promovare în carieră. Puteţi alege o reprezentare a acestor 3 stele albe, 1-6-8, în centrul casei sau puteţi opta pentru Stindardul Victoriei (sub orice fel de reprezentare). Mai mult decât atât, dacă vă doriţi foarte mult o promovare sau succesul unui proiect foarte important pentru voi, sunteţi sfătuiţi să amplasaţi în centrul casei cele 9 monezi ale Împăratului, agăţate undeva unde să le puteţi acorda respectul cuvenit. Există totuşi o atenţionare şi în ceea ce priveşte planul sănătăţii, mai ales pentru cei care au dormitorul aici sau petrec foarte mult timp. Este posibil să fiţi afectaţi de o intoxicaţie alimentară şi dureri abdominale. Recomandarea este să amplasaţi în centrul casei şi simboluri de sănătate, Wu Lou.
 
ATENŢIE!!! Există un avertisment important pentru zilele de 11 şi 23 aprilie 2017, aceste zile fiind zile de Dragon, dar şi în orele de Dragon. În Paht Chee această ciocnire Dragon-Dragon, se mai numeşte şi autopedeapsă. Atenţionarea vine pentru aceste 2 zile, dar şi pentru cei din zodia Dragon pentru toată luna. Această autopedeapsă indică posibilitatea apariţiei obstacolelor, dar şi a conflictelor între voi şi cei cu care nu sunteţi în relaţii prea bune.
 
Zodiile care sunt printre cele mai favorizate:  BIVOLUL, TIGRUL, IEPURELE, COCOŞUL. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare zodie şi sector, conform lui Lillian Too:
 
Vă rugăm să aveţi în vedere că acestea sunt informaţii generale privind luna APRILIE. Pentru consultaţii FENG SHUI şi PAHT CHEE, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro.
 
În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.
 
Sectorul de Nord - carieră (unde se situează şi Şobolanul şi Fiul cel mijlociu al casei) – Energia stelei lunare 2, energie de boală vă poate cauza luna aceasta probleme cu rinichii. Atenţionarea aceasta este în special pentru femeile tinere. Remediile care se pot amplasa în sectorul de Nord luna aceasta: Wu Lou, Medicine Buddha, simboluri de sănătate. În planul carierei vin numai veşti bune pentru voi, astfel că trebuie să profitaţi la maxim de energia stelei anuale 6, de properitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Nu fiţi timizi când vine vorba de acţiuni îndrăzneţe la locul de muncă sau în afaceri.
 
ŞOBOLANUL
 
Luna aceasta sunteţi afectaţi de energia stelei 2, energie de boală. Aşadar există riscul de îmbolnăviri şi infecţii. Este recomandat să ţineţi linişte în sectorul de Nord: fără televizor, radio sau orice alt dispozitiv care poate provoca zgomote. Puteţi amplasa în dormitorul vostru un simbol de sănătate, Wu Lou sau orice altceva cu care rezonaţi şi vă poate ajuta din punct de vedere al sănătăţii. Persoanele în vârstă ar trebui să evite să doarmă sau să petreacă foarte mult timp în sectorul de Nord în această lună. Încercaţi să adoptaţi o dietă cât mai echilibrată şi de asemenea puteţi să introduceţi în rutina voastră câteva excerciţii fizice. Nu este recomadat să vă implicaţi în sporturi periculoase pentru că există riscul să vă accidentaţi destul de serios. Pe planul carierei sunteţi avantajaţi şi chiar există o şansă foarte bună de a fi promovaţi. Puteţi să potenţaţi acest noroc prin simboluri de prosperitate, afaceri şi chiar protecţie. Pe planul dragostei vă puteţi folosi de energia Tarei Roşii pentru a vă aduce oportunităţi în dragoste, dar şi să vă întăriţi relaţia, dacă este cazul.
 
Sectorul de Nord-Est - învăţătură (unde se situează şi Bivolul, Tigrul şi Fiul cel mic al casei) – Cei care sunt încă elevi şi studenţi, dar şi cei care au interviuri, vor avea succes în pregătirea pentru examene şi diverse proiecte. Aceste aspecte pozitive rezultă din energia de multiplicare a stelei anuale 4, stea academică şi de dragoste. Puteţi amplasa remedii pentru învăţătură în sectorul de Nord Est al casei sau al biroului. Luna aceasta se formează şi un Ho Tu, ceea ce nu face decât să vă ajute din punct de vedere sentimental. Cuplurile care au dormitorul în sectorul de Nord-Est şi îşi doresc copii, luna aceasta le este favorizată. Un alt remediu pentru dragoste care se poate amplasa în sectorul de Sud-Vest al dormitorului este perechea de Raţe Mandarin.
 
BIVOLUL
 
Norocul continuă şi luna aceasta, deoarece beneficiaţi de energia stelei 9, stea de multiplicare, aceasta multiplicând enegia stelei anuale 4, stea academică şi de dragoste. Aşadar veţi beneficia de multe oportunităţi luna aceasta, mai ales în planul dragostei. Dacă sunteţi singuri şi vă doriţi o relaţie stabilă există mari şanse în această lună. Puteţi amplasa animalul vostru de dragoste, Calul roşu (cu o singură copită ridicată), în Nord-Estul dormitorului sau puteţi purta un pandant cu un cal. Pe plan profesional şi financiar totul pare să meargă foarte bine. Dacă rămâneţi modeşti nu veţi risca să puneţi în pericol succesul vostru, mai ales atunci când vine vorba despre relaţiile cu cei din jur. Prietenii şi familia joacă un rol foarte important în viaţa voastră, de aceea este recomandat să îi aveţi mereu de partea voastră.
 
TIGRUL
 
Norocul în dragoste continuă să fie de partea voastră şi în această lună. Dacă sunteţi în căutarea unei relaţii stabile, vă puteţi folosi de charisma voastră, dar şi de modul vostru de a face glume pentru a putea cuceri persoana care vă place. Luna aceasta vă permiteţi chiar să fiţi selectivi în ceea ce priveşte persoana potrivită. Pe plan profesional sunteţi favorizaţi şi chiar există posibilitatea să fiţi promovaţi. Sunteţi sfătuiţi să fiţi disciplinaţi în ceea ce priveşte proiectele de la locul de muncă, astfel încât să puteţi vedea rezultate favorabile vouă. De asemenea nu vă veţi simţi singuri luna aceasta, deoarece sunteţi înconjuraţi de prieteni şi aliaţi care vor fi lângă voi la momentul potrivit pentru a vă ajuta dacă veţi avea nevoie. Există o mică atenţionare în ceea ce priveşte sănătatea, de aceea vi se recomandă purtarea unor simboluri de sănătate, Wu Lou.
 
Sectorul de Est - sănătate (unde se situează Iepurele şi Fiul cel mare) – Această lună este una prosperă, datorită stelei lunare 4, stea academică şi de dragoste. Această energie promite succes şi prosperitate. Persoanele care activează în domeniul vânzărilor vor fi foarte avantajate luna aceasta şi vor putea încheia contracte extrem de bune. Venitul creşte substanţial luna aceasta! Este recomandat să potenţaţi acest sector prin amplasarea simbolurilor de prosperitate. Persoanele care activează în domeniul academic sau sunt scriitori, vor avea parte de multe oportunităţi şi succes. Există totuşi o mică atenţionare în ceea ce priveşte planul sănătăţii, pentru că s-ar putea ca din cauza acestei energii atât de puternice să vă provoace mici probleme la nivelul ficatului. Amplasaţi remedii de sănătate în acest sector: Wu Lou!
 
IEPURELE
 
Norocul se îmbunătăţeşte luna aceasta deoarece beneficiaţi de energia stelei 4, stea academică şi de dragoste. Letargia pe care aţi simţit-o toată luna trecută va dispărea şi vă veţi simţi din nou plini de energie şi gata de acţiune. Nu îndepărtaţi oportunităţile care vă vor ieşi în cale în această lună. Fiţi cu mintea deschisă atât la job cât şi în afaceri. Este recomandat să vă permiteţi să cunoaşteţi noi informaţii sau căi prin care să ajungeţi la succes şi la ceea ce vă place să faceţi. Abilitatea de a face lucrurile voastre obişnuite în moduri noi vă va folosi foarte mult. Profitaţi cât mai mult de ideile care vă vin şi de inspiraţie pentru a vă impune punctul de vedere atunci când vă prezentaţi proiectele. Este recomandat totuşi să nu acţionaţi din impuls! Pe plan sentimental sunt numai veşti bune!
 
Sectorul de Sud-Est - prosperitate (unde se situează Dragonul, Şarpele şi Fiica cea mare) – Această lună este o lună periculoasă pentru că se multiplică energia stelei lunare 5, stea cu energie de distrugere, obstacole şi ghinioane. Există pericol de îmbolnăviri, pierderi de bani, accidentări şi alte întâmplări neplăcute. Este necesar să fiţi extrem de atenţi luna aceasta! Aveţi mare grijă la sănătate pentru că nivelul de stres ridicat şi tensiunea mare vă poate obosi destul de mult. Atenţie şi la stresul mental pentru că poate cauza depresii. Încercaţi să vă relaxaţi cât mai mult şi să vă implicaţi în activităţi care vă alungă stresul. Remediile recomandate luna aceasta: Pagoda celor 5 elemente şi Buddha cel Vesel.
 
DRAGONUL
 
Cu toate că este luna voastră, nu sunteţi tocmai favorizaţi din cauza stelei lunare 5, stea cu energie de distrugere, obstacole şi blocaje. Există riscul de accidentări, îmbolnăviri şi ghinioane. Aveţi mare grijă atunci când trebuie să luaţi decizii deoarece există posibilitatea să nu fiţi prea inspiraţi. Încercaţi să nu vă certaţi cu nimeni, evitaţi de asemenea jignirile în cazul în care cineva vă enervează sau vă provoacă să îi răspundeţi pe acelaşi ton. Amplasaţi luna aceasta în sectorul de Sud-Est, Pagoda celor 5 elemente pentru a diminua efectele acestei energii total nebenefice. Este recomandat să purtaţi mai mult culoarea albă pentru că vă va ajuta să contracaraţi ghinionul care apare în chart luna aceasta. Este posibil să vă simţiţi epuizaţi, dar trebuie să găsiţi diverse metode prin care să vă ridicaţi nivelul de energie. Nici pe plan profesional şi financiar nu prea merg lucrurile luna aceasta. Nu faceţi cheltuieli inutile! Nici planul sentimental nu este favorizat, de aceea sunteţi sfătuiţi să evitaţi discuţiile contradictorii pentru a nu spune ceva ce veţi regreta mai târziu.
 
ŞARPELE
 
Sunteţi predispuşi la diverse obstacole, întâmplări nefericite şi chiar îmbolnăviri luna aceasta! Astfel pare că toate lucrurile bune de care aţi avut parte până acum, au ajuns oarecum la un sfârsit. Luaţi foarte în serios atenţionările care par să vină pe planul sănătăţii. Este mai bine să preveniţi sau să acţionaţi din timp dacă este cazul decât să regretaţi mai târziu când nu se mai pot face multe lucruri. Nu uitaţi că pentru a vă bucura de viaţă şi de prosperitate trebuie să aveţi grijă mai întâi de cum vă simţiţi, de sănătatea voastră. Puteţi purta Nodul Mistic pentru a vă potenţa rezistenţa personală. La fel ca şi cei din zodia Dragon, amplasaţi în Sud-Estul casei, Pagoda celor 5 elemente. Sunteţi sfătuiţi să lucraţi din greu dacă vă doriţi să faceţi o impresie foarte bună la job sau în afaceri. Încercaţi să acţionaţi mai mult şi să vorbiţi mai puţin, altfel riscaţi să vă enervaţi şefii sau partenerii de afaceri. Evitaţi să vă implicaţi în bârfe! Dacă sunteţi în căutarea unei relaţii stabile puteţi purta simbolul Dubla Fericire sau îl puteţi amplasa în Sud-Vestul dormitorului.
 
Sectorul de Sud - faimă (unde se situează Calul şi Fiica mijlocie) – Combinaţia nefavorabilă între elementul apă şi elementul pâmânt (steaua 5 – pământ şi steaua 1 – apă) poate aduce leziuni şi răni cauzate de accidente. Aveţi mare grijă dacă trebuie să călătoriţi luna aceasta (este recomandat să vă calculaţi o zi favorabilă pentru călătorie). Planul sănătăţii nu este deloc favorizat şi există posibilitatea apariţiei unor probleme cu inima, dar există şi un pericol în ceea ce priveşte bolile cu transmitere sexuală. Nu este o lună în care să vă ocupaţi de planul sentimental! Puteţi amplasa Stindardul Victoriei în sectorul de Sud!
 
CALUL
 
Această lună reprezintă pentru voi un punct de cotitură! Norocul se îmbunătăţeşte şi veţi vedea că multe proiecte sau acţiuni se vor desfăşura fără prea multe obstacole. Puteţi amplasa în sectorul vostru de Sud al casei o reprezentare a lui Buddha cel Vesel (dacă rezonaţi) pentru a vă da o stare de fericire şi energii foarte bune la locul de muncă sau în afaceri. Proiectele începute se pot încheia acum cu succes, iar relaţiile cu cei din jur se îmbunătăţesc vizibil. Este o lună de noi începuturi, acest lucru datorându-se energiei stelei lunare 1, stea cu energie de victorie. Este recomandat să „îmbrăţişaţi” schimbarea cu o atitudine pozitivă! La locul de muncă sau în afaceri va fi destul de mult de lucru, însă aveţi energia necesară pentru a face faţă. Este posibil ca în curând să fiţi nevoiţi să luaţi decizii importante. Pe plan sentimental, viaţa voastră s-ar putea complica puţin dacă flirtaţi prea mult, acest lucru fiind valabil pentru cei care sunt deja într-o relaţie. Purtaţi simbolul Dubla Fericire sau îl puteţi amplasa în Sud-Vestul dormitorului.
 
Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează Oaia, Maimuţa şi Mama casei)- Există pericolul să vă implicaţi fără să vreţi în conflicte verbale care pot degenera în violenţe fizice. Acest aspect este datorat combinaţiei nefavorabile între steaua 7 anuală şi steaua lunară 3. Remediul pentru acest sector este Vulturul Roşu pentru a putea suprima această energie negativă. Dacă aveţi dormitorul situat în sectorul de Sud-Vest este recomandat să amplasaţi 3 mere roşii pentru a îmbunătăţi relaţiile cu cei din jur, în special cu partenerul vostru. Există o atenţionare şi în ceea ce priveşte planul sănătăţii: aveţi grijă la ce mâncaţi pentru că s-ar putea să aveţi probleme cu stomacul. Alte remedii recomandate luna aceasta: orice reprezentare a rinocerului şi elefantului albastru, dar şi recitarea silabei HUM atunci când simţiţi că sunteţi în pericol.
 
OAIA
 
Fiţi foarte atenţi la temperamentul vostru în această lună pentru că este posibil să fiţi destul de certăreţi, aspect cauzat de energia stelei lunare 3, energie de certuri, dispute, procese şi litigii. Este posibil să interpretaţi greşit comportamentul celor din jur şi să aveţi impresia că toată lumea are ceva cu voi. Rezistaţi tentaţiei de a vă certa sau de a vă implica în discuţii contradictorii! S-ar putea să transformaţi o simplă ceartă într-un conflict care poate degenera sub diferite forme. Remedii: 3 mere roşii amplasate în Sud-Vestul casei sau Vulturul Roşu (oricare din aceste 2 remedii sunt foarte bune, important este să folosiţi remediul cu care rezonaţi). La locul de muncă sau în afaceri aveţi grijă să nu fiţi trădaţi de colegii sau partenerii de afaceri. Nu uitaţi că pe lângă această stea lunară 3 de ceartă aveţi şi steaua anuală 7, stea cu energie de violenţă verbală şi furturi. Amplasaţi în sectorul de Sud-Vest al casei un bol cu apă yin! Este recomandat ca luna aceasta să vă implicaţi în activităţi care să vă relaxeze şi să vă calmeze mintea: citit, ascultat muzică, pictat, meditaţii, plimbări în parc etc. Evitaţi activităţile stresante din care poate să rezulte creşterea tensiunii sau apariţia unui conflict grav cu şeful vostru. Dacă sunteţi în căutarea iubirii, amplasaţi animalul vostru de dragoste, şobolanul albastru, în sectorul de Nord al dormitorului.
 
MAIMUŢA
 
S-ar putea să vă confruntaţi luna aceasta cu pierderi financiare rezultate din conflicte şi dispute. Fiţi cu ochii pe contul vostru bancar, mai ales dacă există şi alte persoane care au acces la el. Neînţelegerile pot să apară din cauza lipsei de comunicare. Remedii: 3 mere roşii amplasate în Sud-Vestul casei sau Vulturul Roşu (oricare din aceste 2 remedii sunt foarte bune, important este să folosiţi remediul cu care rezonaţi). Această energie de certuri pare să vă slăbească destul de mult, de aceea este necesar să ţineţi sub control nervii şi să nu izbucniţi din senin. Vă puteţi linişti prin purtarea unei brăţări cu piatra preţioasă Calcedonia. Sunteţi sfătuiţi să fiţi mai retraşi luna aceasta şi să aşteptaţi ca aceste energii de ceartă să dispară, înainte să începeţi ceva nou.
 
Sectorul de Vest - descendenţi  (unde se situează Cocoşul şi Fiica cea mică/ tânără) – Energia stelei lunare 8, energie de prosperitate nu face decât să potenţeze şansele şi oportunităţile. Pentru a profita la maxim de aceste energii benefice puteţi amplasa în sectorul de Vest simboluri de prosperitate. Dacă dormitorul copiilor este situat în acest sector, este recomandat ca în această lună să fie mutaţi în altă cameră. Această atenţionare vine mai ales pentru fetele tinere sau fata cea mică a casei. Copiii sub 10 ani care petrec foarte mult timp în acest sector ar trebui să poarte simboluri de sănătate, Wu Lou.
 
COCOŞUL
 
Vă bucuraţi luna aceasta de noroc în planul financiar, însă trebuie să munciţi din greu. Încercaţi să vă menţineţi în top, dar în acelaşi timp să vă şi odihniţi. Concentraţi-vă pe ceea ce aveţi de făcut la locul de muncă sau în afaceri şi respectaţi termenele limită pentru că la orizont se întrevede o promovare. Dacă vă doriţi mai multă recunoaştere şi faimă, puteţi amplasa în sectorul de Sud (sector de faimă), un Cal Roşu (cu două copite ridicate). Cei implicaţi în afaceri vor putea culege cu greu roadele muncii, implicit profitul, însă nu vă lăsaţi demoralizaţi. Cei care sunt implicaţi într-o relaţie stabilă sunt sfătuiţi să nu încerce să-i schimbe personalitatea partenerului, ci mai degrabă să-l accepte aşa cum este. Cei singuri se pot folosi de charisma lor pentru a face cuceriri! Sunteţi sfătuiţi să petreceţi mai mult timp cu familia în această perioadă, cei din jur vor aprecia gestul vostru cu siguranţă.
 
Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează Câinele, Mistreţul şi Patriarhul casei) – Este o lună foarte nefavorabilă pentru cei din acest sector, dar şi pentru cei care au uşa principală de la casă pe direcţia de Nord-Vest. Acest aspect este cauzat de energia stelei 7 lunare, energia de furturi şi violenţă verbală. Există pericol destul de mare de furturi, jafuri, pierderi de bani. Fiţi atenţi la tot ce vă înconjoară! Remediile pentru această lună: orice reprezentare a rinocerului şi elefantului albastru sau o pereche de Fu Dogs, de-o parte şi de alta a uşii privind dinspre interior spre exterior. Cei din acest sector, este posibil să fie afectaţi şi pe planul sănătăţii, la nivelul aparatului respirator. Puteţi amplasa în acest sector simboluri de sănătate, mai ales pentru că energia de boală este prezentă pe tot parcursul acestui an.
 
CÂINELE
 
Atenţie mare în această lună, deoarece există pericol de furturi (furturi de idei şi materiale) şi trădări din cauza stelei lunare 7. Amplasaţi în sectorul de Nord-Vest al casei o reprezentare a rinocerului şi elefantului albastru pentru a vă proteja pe voi şi casa voastră de această energie de furturi şi chiar violenţă verbală. De asemenea puteţi purta simbolul silabei HUM sau chiar să recitaţi această silabă atunci când simţiţi că sunteţi în pericol. Aveţi grijă la prietenii cu două feţe! Nu vă destăinuiţi opiniile sau planurile voastre oricui şi foarte uşor. Aceste informaţii dacă sunt auzite de persoanele greşite s-ar putea să se întoarcă împotriva voastră. Cu toate că planul carierei şi cel financiar nu sunt tocmai favorizate luna aceasta, se pare că iubirea vă surâde. Nu veţi duce lipsă de companie şi veţi avea parte de admiratori. Există totuşi o atenţionare: feriţi-vă de flirturile ocazionale pentru că există un posibil pericol fizic luna aceasta!
 
MISTREŢUL
 
Aveţi grijă luna aceasta! Este posibil să fi intrat într-o zonă de confort, dar atâta timp cât rămâneţi în alertă, nu veţi fi chiar atât de mult defavorizaţi. Cu toate acestea există risc să pierdeţi bani. Amplasaţi în sectorul de Nord-Vest al casei o reprezentare a rinocerului şi elefantului albastru pentru a vă proteja pe voi şi casa voastră de această energie de furturi şi chiar violenţă verbală. De asemenea puteţi purta simbolul silabei HUM sau chiar să recitaţi această silabă atunci când simţiţi că sunteţi în pericol. S-ar putea să fiţi nevoiţi să faceţi faţă unor dezamăgiri, însă nu trebuie să fiţi singuri în această situaţie. Împărtăşiţi-vă grijile cu cei din familie, în acest fel această criză nu se va mai simţi atât de insuportabilă. Aveţi grijă la persoanele care vor să vă facă rău prin distrugerea reputaţiei voastre.
 
 
 
Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved