Influenţele lunii APRILIE 2018

03-04-2018

Cerc articol Placeholder
Background articol
influentele lunii APRILIE 2018
A
TENŢIE la paginile de Facebook şi blogurile care copiază informaţiile de pe blogul nostru fără a specifica sursa. Blogul ©www.amdaebak.ro este cel care vă prezintă informaţii corecte şi actualizate în fiecare zi şi deţine proprietatea intelectuală a articolelor!
 
Luna solară care debutează în data de 5 aprilie 2018 şi se va încheia în data de 5 mai 2018 este lună de Dragon sub patronajul elementului foc yang. În această lună, în centrul Lo Shu–ului se află steaua 3, stea cu energie de ceartă, conflicte, dispute, procese şi litigii. Din păcate, această stea lunară este multiplicată de steaua 9 anuală. Acest aspect afectează toate casele, în special cele care au planul casei deschis spre o teresă/ grădină (nu există o delimitare clară între spaţiul interior al casei şi cel exterior). Cel mai bun şi indicat remediu pentru a putea contracara această energie nefavorabilă de ceartă, este să vă folosiţi de culoarea roşie, putând amplasa în centrul casei sau al livingului: un bol cu mere roşii, perne roşii, covor roşu sau orice alte obiecte decorative roşii doriţi. Un alt remediu foarte eficient este bolul cu apă (Atenţie NU fântâni – deoarece acestea reprezintă apă yang). Această energie a stelei lunare 3 poate cauza neînţelegeri între fraţi/ surori, generaţii, dar şi în cuplu. Evitaţi să faceţi prea mult zgomot în acest sector, măcar luna aceasta. Mai mult, din cauza acestei combinaţii între steaua lunară 3 şi steaua anuală 9, pot exista şi predispoziţii de furturi, jafuri etc.
 
Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:
 
Zile favorabile: 4, 6, 10, 15, 18, 20, 23, 25, 26, 28, 29 aprilie 2018 - în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.
 
AICI  găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna APRILIE 2018.
 
INFORMAŢIILE necesare pentru ANUL 2018, anul CÂINELUI SUB PATRONAJUL elementului pământ yang sunt: Caracteristici generale, Zodii partea 1 (primele 6), Zodii partea 2 (ultimele 6), Parametrii norocului.
 
ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc).
 
În cazul lunii de DRAGON, perioada lunii solare este 5.04.2018 – 5.05.2018, iar conform calendarului lunar este perioada 16.04.2018 – 15.05.2018.
 
Zodiile care sunt printre cele mai favorizate: ŞOBOLAN, OAIE, MAIMUŢĂ, MISTREŢ, CÂINE. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare zodie şi sector, conform lui Lillian Too:
 
În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.
 
Sectorul de Nord - carieră (unde se situează şi Şobolanul şi Fiul cel mijlociu al casei) – În această lună vine în acest sector steaua lunară 8, stea cu energie de prosperitate care vă poate aduce noroc financiar, mai ales rezidenţilor acestui sector. Evitaţi totuşi speculaţiile financiare, jocul la bursă sau jocurile de noroc, deoarece energia stelei anuale 5 Galben continuă să-şi facă simţită prezenţa. Remediul pentru această energie nefavorabilă rămâne Pagoda celor 5 elemente, pentru a o putea ţine sub control. Există oportunităţi de succes, mai ales pentru băieţii tineri. Persoanele în vârstă sunt sfătuite să aibă grijă de sănătatea lor, deoarece există indicaţii de îmbolnăvire la nivelul rinichilor. Evitaţi să beţi apă rece şi să faceţi băi noaptea târziu, cel puţin pentru următoarele săptămâni.
 
ŞOBOLAN
 
Luna aceasta beneficiaţi de prosperitate şi mult noroc, după o perioadă destul de lungă de obstacole. Norocul vine din toate direcţiile! De fapt luna aceasta sunteţi cu adevărat binecuvântaţi! Dacă aveţi idei măreţe sau diverse proiecte pe care vreţi să le puneţi în mişcare, acum este perioada cea mai indicată pentru a pune bazele a ceva important pentru voi. Pe plan profesional sunteţi foarte bine aspectaţi, de aceea se poate întrevede chiar şi o promovare. Cei care activează în domeniul afacerilor pot semna un contract foarte mare şi important. Este recomandat să vă folosiţi de prietenul secret şi aliaţi pentru a potenţa acest noroc de prosperitate. Este de asemenea o lună foarte bună şi din punct de vedere sentimental. Dacă sunteţi singuri şi vă doriţi o relaţie stabilă, puteţi grăbi procesul prin amplasarea zodiei de dragoste, cocoşul auriu, în Vestul dormitorului. Există totuşi o atenţionare pe planul sănătăţii: nu sunt recomandate sporturile extreme sau antrenamentele dure, deoarece există riscul de rănire la nivelul membrelor, încheieturilor şi oaselor. Puteţi să vă folosiţi de remediul elementului apă (prin purtarea culorii albastru/ negru sau prin amplasarea unui bol cu apă în sectorul de Nord al livingului) pentru a vă proteja de această predispoziţie. Nu uitaţi că este luna aliatului vostru, Dragonul!
 
Sectorul de Nord-Est - învăţătură (unde se situează şi Bivolul, Tigrul şi Fiul cel mic al casei) – Veşti foarte bune pentru rezidenţii acestui sector. Veţi putea beneficia de multe oportunităţi de creştere a venitului, dar numai dacă veţi şti să acţionaţi la momentul potrivit. Datorită stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin, puteţi avea şansa să vă apară în viaţă persoana potrivită la momentul potrivit pentru a vă ajuta. Cu toate acestea este o perioadă în care lucrurile merg mai lent, însă nu trebuie să vă pierdeţi speranţa. Luna aceasta este totuşi nefavorabilă pentru fiul cel mic al casei, care ar trebui să evite să doarmă sau să înveţe în acest sector, luna aceasta. Este posibil să apară probleme de sănătate, mai ales la nivelul stomacului. Aceste probleme pot să apară din cauza elementului metal (accidente fie în trafic fie în casă – aveţi grijă la obiectele metalice). Pentru a ţine sub control energia stelei anuale 3, energia de ceartă şi procese, puteţi amplasa în continuare un bol cu mere roşii.
 
BIVOL
 
Este o lună fără prea multe evenimente. În planul carierei puteţi face progrese importante şi solide. Puteţi beneficia de acest progres, dezvoltând relaţii bune cu colegii şi superiorii. Veţi avea şansa în această perioadă să fiţi îndrumaţi şi ajutaţi de o persoană care vă poate deveni mentor. Cât de multe veţi învăţa, depinde doar de voi. Învăţaţi să apreciaţi orice sfat oferit, chiar dacă la prima vedere nu-i daţi atenţie. Aveţi multe de câştigat şi de învăţat! Remediile cele mai bune pentru voi luna aceasta sunt simbolul Nodului Mistic şi pietre preţioase. Pentru potenţarea planului sentimental vă puteţi folosi de simbolul unei perechi cu Raţe Mandarin amplasat în Sud-Vestul dormitorului. Există posibilitatea unui câştig neaşteptat, speculaţiile financiare fiind favorizate. Atenţie în planul sănătăţii – există riscul unei răniri la nivelul picioarelor.
 
TIGRU
 
Norocul pur şi simplu străluceşte în viaţa voastră în această lună. Există foarte multă energie de ajutor divin care vă dă impulsul şi sprijinul de care aveţi nevoie. Luna aceasta este recomandat să fiţi curajoşi şi îndrăzneţi. Aveţi încredere în intuiţia voastră! Dacă aveţi curajul să priviţi lumea din noi perspective, vă puteţi aştepta la rezultate foarte bune pe orice plan al vieţii. Este o perioadă excelentă pentru a fi optimişti şi entuziaşti pentru că numai aşa veţi putea beneficia de aceste energii la maxim. Aveţi de asemenea puterea de a influenţa persoanele din jurul vostru şi să faceţi schimbări majore benefice. Există indicaţii de prosperitate, însă numai dacă ştiţi să vă folosiţi oportunităţile primite. Puteţi potenţa acest noroc prin amplasarea simbolului unei păsări la geam. Atenţie în planul sănătăţii – există riscul unei răniri la nivelul picioarelor.
 
Sectorul de Est - sănătate (unde se situează Iepurele şi Fiul cel mare) – Ocupaţii acestui sector, dar şi cei care au dormitorul în Est, se pot bucura de oportunităţi în carieră şi noroc de prosperitate în această lună. Atenţie totuşi la locul de muncă sau în afaceri – există o competiţie acerbă! Amplasaţi o reprezentare a cocoşului cu ametist pentru a contracara diverse bârfe sau zvonuri. Mai mult, vă poate ajuta să aveţi mai multe şanse de câştig împotriva competiţiei. Evitaţi totuşi confruntările directe, pentru că s-ar putea să vă pierdeţi avantajul. Nu uitaţi simbolurile pentru victorie şi succes: Banerul Victoriei! Aveţi grijă atunci când lucraţi cu instrumente ascuţite sau cu metale grele, deoarece există riscul să vă răniţi.
 
IEPURE
 
Este o lună care vă aduce sprijinul persoanelor influente din jurul vostru. Este indicat să faceţi un efort de a fi amabili cu cei din anturajul vostru pentru că numai aşa veţi putea beneficia de ajutorul lor. Este o perioadă bună pentru a cere favoruri pentru că veţi primi răspunsuri pozitive. Dacă sunteţi invitaţi la tot felul de evenimente, nu le refuzaţi pentru că s-ar putea să întâlniţi persoane care să aducă o contribuţie substanţială vieţii voastre. De asemenea nu rataţi oportunităţile care promit creştere financiară. Luna aceasta vă permiteţi să vă asumaţi anumite riscuri, însă dacă simţiţi că ceva nu este în regulă, opriţi-vă la timp. Nu uitaţi că sunteti influenţaţi şi de energia stelei 7 anuale, energie de furturi (chiar şi de idei), trădări etc. Combinaţia dintre steaua lunară 1 şi cea anuală 7, poate genera competiţie acerbă la locul de muncă sau în domeniul în care aveţi afacerea. Remediile foarte bune pentru voi în această lună sunt cristalele sau pomişorii cu pietre preţioase.
 
Sectorul de Sud-Est - prosperitate (unde se situează Dragonul, Şarpele şi Fiica cea mare) – Luna aceasta vine în acest sector, steaua lunară 2, stea cu energie de boală. Cu toate acestea se formează în această lună suma lui 10, împreună cu steaua anuală 8. Această combinaţie vă poate aduce prosperitate şi noroc financiar, mai ales rezidenţilor acestui sector. Puteţi amplasa în acest sector 9 pere aurii (sau o imagine cu aceste pere aurii). Dacă aveţi uşa principală în acest sector, poate fi o perioadă favorabilă pentru acumularea de bunuri materiale sau chiar cumpărarea de proprietăţi. Pot însă să apară probleme minore de sănătate, care pot să provoace afecţiuni la nivelul ficatului. Puteţi amplasa simboluri de sănătate în dormitorul vostru, cum ar fi simbolul Wu Lou! Persoanele sensibile, dar şi cei în vârstă ar trebui să evite acest sector, luna aceasta.
 
DRAGON
 
Este o lună în care trebuie să aveţi foarte mare grijă de sănătatea voastră. Sunteţi predispuşi la mici îmbolnăviri şi accidentări. Evitaţi să vă expuneţi în locuri unde sunt foarte mulţi oameni bolnavi pentru că s-ar putea să vă alegeţi cu o infecţie şi/sau boli mai grave. Cu atât mai mult trebuie să aveţi grijă dacă mergeţi la stomatolog pentru că există riscul ca instrumentele folosite să vă infecteze sau să vă rănească la nivelul limbii. Mai mult, este necesar să acordaţi mai multă atenţie la ce/cum şi de unde mâncaţi pentru că s-ar putea să vă confruntaţi cu probleme la nivelul ficatului. Din punct de vedere financiar şi sentimental totul merge foarte bine, însă trebuie să ţineţi cont de sănătatea voastră şi să evitaţi stresul. Luna aceasta puteţi întâlni persoana potrivită pentru voi pentru a începe o relaţie stabilă, însă este recomandat să participaţi la toate evenimentele la care sunteţi invitaţi. Nu rataţi această oportunitate! Atenţie mare luna aceasta pentru că se realizează o penalizare numită în Paht Chee, autopedepsire, aspect ce vă poate pune obstacole şi care poate să işte conflicte aprinse între voi şi anumite persoane pe care nu le simpatizaţi şi viceversa. De asemenea aveţi grijă şi în zilele de Dragon, când această penalizare se va simţi mai mult: 6, 18 şi 30 aprilie. Remediul potrivit pentru voi luna aceasta este simbolul Wu Lou, amplasat în dormitor.
 
ŞARPE
 
Este recomandat ca în această lună să fiţi foarte atenţi la tot ce vă înconjoară şi la situaţiile în care vă implicaţi. Este posibil ca anumite acţiuni să aibă un efect de domino, lucru ce nu vă doriţi. Aceste acţiuni pot avea consecinţe grave, dacă nu sunt atenţi! Evitaţi riscurile de orice fel, pentru că anumite acţiuni vă pot provoca şi rău fizic astfel că puteţi ajunge la spital sau chiar să pierdeţi bani, dacă faceţi investiţii riscante. Nu este momentul să străluciţi sau să vă asumaţi întreaga glorie pentru un proiect finalizat, mai ales dacă a fost realizat în echipă. Chiar dacă nu sunteţi cunoscuţi ca fiind persoane care să lucreze în echipă, aceasta este luna în care este recomandat să împărţiţi gloria şi cu ceilalţi coechipieri. Mai mult, vă veţi da seama că este mai puţin stresant dacă lucraţi în echipă, astfel că evitaţi să vă obosiţi foarte mult şi să vă puneţi sănătatea în pericol. Este o lună ceva mai dificilă, poate chiar ciudată pe alocuri, însă dacă vă păstraţi mintea clară în orice moment şi mergeţi pe drumul vostru fără să riscaţi, veţi trece cu bine peste această perioadă. Dacă doriţi să vă potenţaţi energia de dragoste, puteţi amplasa în Sudul dormitorului, zodia de dragoste, calul roşu (cu o singură copită ridicată) sau chiar o lampă roşie.
 
Sectorul de Sud - faimă (unde se situează Calul şi Fiica mijlocie) – Membrii familiei ar trebui să aibă foarte mare grijă de ceea ce se întâmplă în sectorul de Sud luna aceasta. Această atenţionare se datorează stelei lunare 7, stea cu energie de violenţă, furturi şi trădări. Există o predipoziţie spre furturi şi jafuri, dar şi pierderi financiare din vină proprie. Amplasaţi orice reprezentare cu rinocerul şi elefantul albastru, mai ales dacă aveţi şi uşa principală pe această direcţie. Nici planul sentimental nu este foarte bine aspectat! Ciocnirea dintre elementul stelei lunare şi elementul stelei anuale, poate aduce diverse probleme cu actele (greşeli, încurcături, întârzieri etc), aspect ce conduce la probleme cu legea. Verificaţi de mai multe ori actele pentru a evita eventuale procese şi probleme cu legea. Puteţi amplasa un bol cu apă pentru a echilibra această ciocnire dintre elemente.
 
CAL
 
Este o lună în care sunt mai favorizate planurile şi strategiile, decât acţiunea în sine. Fiţi foarte atenţi atunci când trebuie să luaţi decizii rapid, deoarece norocul nu este de partea voastră acum. Este recomandat să amânaţi luarea deciziilor pe luna viitoare. La locul de muncă sunt persoane care se prefac a fi prieteni pentru a vă afla secretele. Nu este recomandat să fiţi foarte încrezători în oricine pentru că s-ar putea să fiţi foarte dezamăgiţi. Aveţi grijă la ce spuneţi pentru că s-ar putea să se întoarcă împotriva voastră; nu vă împărtăşiţi secretele şi planurile oricui! Sunteţi sfătuiţi să staţi mai mult în umbră săptămânile acestea, fără să atrageţi prea mult atenţia. La birou ar fi bine să staţi cu spatele la un perete solid şi chiar să adaugaţi o imagine cu un munte însorit (forma de broască ţestoasă) pentru a vă asigura sprijin şi protecţie!
 
Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează Oaia, Maimuţa şi Mama casei) – Rezidenţii acestui sector, cei care au direcţia de orientare a casei pe Sud-Vest sau cei care au dormitorul în acest sector se pot bucura de foarte multe oportunităţi financiare. Puteţi amplasa în sectorul de Sud-Vest al livingului, simboluri de prosperitate pentru a potenţa această energie foarte favorabilă. Luna aceasta se multiplică energia stelei anuale 6, energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Totuşi combinaţia acestor stele, poate aduce mici neînţelegeri între generaţii, mai ales între nepoţi şi bunici. De asemenea pot să apară probleme la nivelul gurii şi stomacului (diferite infecţii), aceste probleme de sănătate pot să fie efectele secundare ale combinaţiei între steaua anuală şi cea lunară.
 
OAIE
 
Aveţi în faţă o lună haotică, acest lucru fiind cauzat de lucruri mărunte. Mintea voastră lucrează chiar şi atunci când ar trebui să vă odihniţi, de aceea este posibil să suferiţi de insomnie în această lună. Vă este recomandat să purtaţi culori yin (culorile calde, pastel) pentru a echilibra excesul de energie yang din chartul vostru. Chiar dacă aveţi foarte multe de făcut la locul de muncă şi acasă, sunteţi sfătuiţi să vă găsiţi timp şi pentru voi, să vă relaxaţi, poate chiar să faceţi plimbări prin natură, parcuri etc. Sunteţi favorizaţi pe plan financiar, însă dacă îl şi potenţaţi prin amplasarea a 9 pere aurii (sau o imagine) în Sud-Vestul livingului, atunci vă va fi şi mai bine, mai ales dacă aveţi o afacere. Planul sentimental este destul de modest aspectat în această lună, de aceea vă este recomandat să amplasaţi în Sud-Vestul dormitorului un pomişor cu pietre de ametist.
 
MAIMUŢĂ
 
O lună foarte încărcată şi favorabilă: noroc financiar, recunoaştere la locul de muncă etc. Veţi face progrese substanţiale spre o posibilă promovare. Amplasaţi în sectorul de Sud-Vest al biroului simbolul Banerul Victoriei, pentru că vă va ajuta foarte mult în vânzări şi creşterea profitului. Toată această energie excesivă din chart vă poate duce spre oboseală şi stres. Deci nu uitaţi să vă odihniţi şi să aveţi grijă de sănătatea voastră! Dacă vă plac plantele în biroul vostru, puteţi opta pentru un  pom cu lămâi pentru a atrage şi mai multă prosperitate. Cu toate că pe plan profesional totul pare să meargă conform planurilor voastre, pe planul familiei nu prea funcţionează lucrurile. Începe să se resimtă diferenţa de opinii între generaţii. Pentru a remedia acest aspect, puteţi amplasa în living, o oglindă rotundă. Nu uitaţi că este luna aliatului vostru, Dragonul!
 
Sectorul de Vest - descendenţi  (unde se situează Cocoşul şi Fiica cea mică/ tânără) – Această lună este extrem de nefavorabilă pentru rezidenţii acestui sector, deoarece alături de steaua anuală 2, vine steaua lunară 5 care poate aduce ghinioane, obstacole, accidente şi îmbolnăviri. Combinaţia dintre aceste 2 stele poate dăuna foarte mult, mai ales din punct de vedere al sănătăţii. Cel mai bine ar fi să evitaţi acest sector, mai ales dacă aveţi dormitorul în Vest. Nu dormiţi în acest sector al casei, măcar luna aceasta, pentru că riscaţi să vă îmbolnăviţi. Această atenţionare este mai ales pentru cei sensibili sau cei care sunt deja bolnavi. Organele afectate sunt: plămânii şi nasul! Evitaţi luminile puternice şi lumânările în acest sector de Vest, deoarece acestea nu fac decât să alimenteze energia nefavorabilă a lunii. Nu faceţi zgomote puternice în această zonă! Nu uitaţi de simbolurile pentru protecţia sănătăţii: Wu Lou.
 
COCOŞ
 
Este o lună cu adevărat dificilă şi complicată! Energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, distrugere şi accidente vă va influenţa destul de mult starea psihică şi fizică. Este recomandat să fiţi mai retraşi, să lucraţi „înţelept” şi să rămâneţi concentraţi pe proiectele voastre. Numai în acest mod veţi putea trece cu bine peste această lună, mai ales din punct de vedere al sănătăţii. Bineînţeles că remediul indicat pentru voi luna aceasta este simbolul Pagoda celor 5 elemente. Sunteţi sfătuiţi să nu vă amestecaţi în treburile altora deoarece s-ar putea să fiţi înţeleşi greşit. De asemenea evitaţi riscurile financiare, speculaţiile, jocurile de noroc etc, deoarece există riscul unor pierderi mari de bani. Este recomandat să aveţi grijă la cheltuielile inutile şi să vă faceţi o listă clară atunci când mergeţi la cumpărături. Evitaţi să purtaţi roşu şi galben luna aceasta, mai degrabă folosiţi culorile de metal (alb, gri, argintiu, auriu). Nu uitaţi că este luna prietenului secret, Dragonul!
 
Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează Câinele, Mistreţul şi Patriarhul casei) – Această lună este excelentă pentru rezidenţii acestui sector, mai ales dacă este vorba despre elevi şi studenţi. Aceştia vor excela la şcoală şi examene. De asemenea pot profita de energia acestei luni scriitorii şi artiştii! Cei care susţin exemene în această perioadă sau chiar au interviuri, sunt foarte favorizaţi. Există posibilitatea pentru promovări la locul de muncă. Puteţi amplasa simboluri de învăţătură pentru a potenţa şi mai mult această energie academică. Acest sector este ideal pentru a amplasa biroul pentru elevi. Planul sentimental este foarte bine aspectat, iar cei singuri pot găsi un partener compatibil. Dacă vă doriţi să potenţaţi planul sentimental, puteţi amplasa în dormitor simboluri de dragoste: 2 inimi, quartz roz, bujori sau o pereche de Raţe Mandarin.
 
CÂINE
 
Dragostea pluteşte în aer luna aceasta! În centrul atenţiei se află relaţiile personale. Cei singuri îşi pot găsi persoana potrivită, iar cei căsătoriţi vor fi mai pasionali în cuplu. Cu toate acestea există riscul pentru cei căsătoriţi să apară o a treia persoană, de aceea vi se recomandă simbolul Dubla Fericire pentru a vă proteja relaţia de terţe persoane. Este o lună foarte bună şi pentru elevii sau studenţii din zodia Câine; pot chiar să urmeze o specialitate nouă. Este o perioadă ideală pentru a vă dezolta personal şi spiritual. Energiile acestei luni vă încurajează să comunicaţi mai mult, mai ales pe cei care sunt implicaţi în domeniul cercetării. Munca grea depusă vă avea rezultate destul de rapid şi chiar vă veţi simţi răsplătiţi. Pentru a potenţa energia de învăţătură puteţi amplasa în sectorul de Nord-Vest al biroului simboluri pentru succesul academic sau chiar simbolul albinei pentru a vă creşte randamentul/ productivitatea. Nu uitaţi că este luna zodiei duşman, Dragonul!
 
MISTREŢ
 
Este o lună cu foarte multă energie de dragoste; nimic altceva nu pare să mai ocupe mintea celor din zodia Mistreţ. Acest lucru poate fi atât pozitiv cât şi negativ, depinde foarte mult de persoană şi de contextul în care se află în această perioadă. Dacă sunteţi singuri, atunci chiar este momentul ideal pentru a vă întâlni persoana destinată, însă dacă sunteţi căsătoriţi este posibil să apară o a treia persoană care să încerce să slăbească legătura din cuplul vostru. De aceea vi se recomandă simbolul Dubla Fericire pentru a vă proteja relaţia de terţe persoane. Cei din zodia Mistreţ care acum ar trebui să fie concentraţi doar pe muncă şi nu relaţii sentimentale, s-ar putea să intre în probleme din cauza acestei preocupări excesive pentru dragoste. Este recomandat să preluaţi controlul asupra propriilor gânduri şi să vă concentraţi pe ceea ce aveţi de făcut la locul de muncă sau în afaceri.
 
 
Vă rugăm să aveţi în vedere că acestea sunt informaţii generale privind luna APRILIE 2018. Pentru consultaţii FENG SHUI şi PAHT CHEE, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro.
 
Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!
 
 
 
DISCLAIMER
 
Vă mulţumim pentru reacţiile pozitive pe care le primim zilnic de la voi în legătură cu tot ceea ce postăm pe www.amdaebak.ro. Ne dorim foarte mult ca aceste informaţii să vă fie de folos, de aceea vă încurajăm să împărţiţi cu persoanele dragi vouă aceste articole, mai ales pentru că încet încet formăm un grup cu oameni interesaţi de tot ceea ce înseamnă Feng Shui şi Paht Chee (astrologia chineză). Dacă doriţi să preluaţi articolele noastre de pe blog, puteţi da share pe Facebook sau dacă aveţi site/ blog vă recomandăm să ne contactaţi mai întâi pe adresa de mail alexa@amdaebak.ro pentru acordul scris al echipei noastre. Toate aceste articole se află sub proprietatea intelectuală a site-ului www.amdaebak.ro. Vă aşteptăm cu mult drag să ne citiţi, echipa AMdaebak!
 
 
Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved