Influenţele lunii APRILIE 2019

03-04-2019

Cerc articol Placeholder
Background articol
influente luna APRILIE 2019 - AMdaebak
A
cestea sunt informaţii GENERALE privind luna APRILIE 2019. Pentru analize FENG SHUI (amprenta casei/ spaţiului de lucru) şi PAHT CHEE (astrologie chineză – diagramă personală, calcul date favorabile, analize săptămânale/ lunare, compatibilităţi), ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro.
 
 
Luna solară care debutează în data de 5 aprilie 2019 şi se va încheia în data de 5 mai 2019 este lună de DRAGON sub patronajul elementului pământ yang. În această lună, în centrul Lo Shu–ului se află steaua 9, stea cu energie de multiplicare, aceasta multiplicând energia stelei anuale 8. De aceste energii beneficiază toţi rezidenţii casei, iar cu cât este potenţată şi amplificată energia anuală de prosperitate, cu atât mai mult veţi primi veşti bune şi oportunităţi valoroase. Dacă centrul casei se află în living, puteţi organiza o petrecere cu familia şi prietenii pentru a realiza cât mai multă energie yang în această parte a casei şi bineînţeles pentru a aduce prosperitatea în viaţa voastră. Acelaşi lucru se poate face şi la fime/ birouri etc! Cu toate că zodia lunii, Dragonul, este neutră în raport cu zodia anului, Mistreţul, totuşi ne confruntăm cu situaţia de a avea exces de element pământ: zodia lunii + elementul lunii + elementul anului. Este recomandat ca în această lună să vă concentraţi mai mult pe munca pentru care sunteţi responsabili. Mai mult, elementul pământ reprezintă în acest an recunoaştere, putere şi autoritate, de aceea este mai indicat să fiţi percepuţi ca fiind o persoană responsabilă pe care se poate conta şi nu o persoană care nu face decât să se plângă sau să facă „zgomot”. Va fi din ce în ce mai multă muncă, însă vă este recomandat să lucraţi în echipă şi să aşteptaţi culegerea roadelor pe parcursul următoarelor luni. Atenţie la zilele de zodie Dragon, Bivol, Oaie şi Câine (acestea fiind zodii cu element pământ la bază), dar şi în zilele patronate de elementul pământ.
 
 
Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:
 
Zile favorabile: 5, 8, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 25, 29 aprilie 2019  - în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.
 
 
AICI  găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna APRILIE 2019.
 
INFORMAŢIILE necesare pentru ANUL 2019, anul MISTREŢULUI sub patronajul elementului pământ yin sunt: Caracteristici generale, Zodii partea 1 (primele 6), Zodii partea 2 (ultimele 6), Parametrii norocului,Remedii Feng Shui 2019.
 
 
ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc).
 
 
În cazul lunii de DRAGON, perioada lunii solare este 5.04.2019 – 5.05.2019, iar conform calendarului lunar este perioada 5.04.2019, ora 11:48 (ora României) – 5.05.2019.
 
 
 
Influenţele stelelor lunare asupra sectoarelor spaţiilor de locuit/ lucru
 
 
În prima parte a acestui  articol vom prezenta influenţele energiilor stelelor lunare asupra sectoarelor din casă, spaţii, birouri sau unde vă desfăşuraţi activitatea cea mai multă. Astfel puteţi să aflaţi unde anume sunt energii benefice şi este bine de potenţat şi care dintre sectoare sunt afectate de energii mai puţin benefice şi cum pot fi acelea controlate/diminuate.
 
Centrul casei (sediul familiei) - În această lună, în centrul casei sau a oricărui spaţiu, se află steaua 9, stea cu energie de multiplicare, aceasta multiplicând energia stelei anuale 8. De aceste energii beneficiază toţi rezidenţii casei, iar cu cât este potenţată şi amplificată energia anuală de prosperitate, cu atât mai mult veţi primi veşti bune şi oportunităţi valoroase. Dacă centrul casei se află în living, puteţi organiza o petrecere cu familia şi prietenii pentru a realiza cât mai multă energie yang în această parte a casei şi bineînţeles pentru a aduce prosperitatea în viaţa voastră. Acelaşi lucru se poate face şi la fime/ birouri etc!
 
Sectorul de Nord - carieră (unde se situează zodia Şobolan şi Fiul cel mijlociu al casei) – Steaua 5 lunară poate aduce pierderi de bani și ghinion celor care locuiesc în sectorul de Nord în această lună. Se recomandă amplasarea Pagodei celor 5 elemente. Evitați zgomotul sau activitatea excesivă. Energia acestei stele face ca acest sector să fie extrem de nefavorabil pentru bărbați. Scriitorii și elevii vor găsi, de asemenea, această lună dificilă din punct de vedere al randamentului în activitatea lor de studiu. Din punct de vedere fizic există un pericol de rănire a corpului. Puteţi să folosiţi remedii de protecţie a sănătăţii. Persoanele în vârstă ar trebui să evite să doarmă în camere din sectorul de Nord al casei în această lună.
 
Sectorul de Nord-Est - învăţătură (unde se situează zodia Bivol, Tigru şi Fiul cel mic al casei) – În această lună în sectorul de Nord-Est vine steaua lunară 3, stea cu energie de ceartă, discuţii, procese. Aceasta împreună cu steaua anuală 2 poate să aducă probleme financiare. De asemenea „ciocnirea” dintre elementele celor două stele poate să cauzeze şi probleme în căsnicie. Puteţi să amplasaţi un covoraş roşu (pătrat sau dreptunghiular), un bol cu mere roşii şi galbene pentru a controla aceste energii conflictuale. Păstrați acest sector liniștit fără să faceţi prea mult zgomot.
 
Sectorul de Est - sănătate (unde se situează zodia Iepure şi Fiul cel mare) – În această lună sectorul de Est este afectat de energia stelei lunare 7, o energie de pierderi financiare, furturi, violenţă, trădări. Împreună cu steaua anuală 6, apare un exces de element metal în acest sector. Acest lucru face ca energia stelei 7 să fie și mai problematică, exacerbând riscul de jaf și violență. Este recomandat să aveți ca remediu aici Placa cu rinocer şi elefant. Cei ale căror dormitoare sunt situate în acest sector ar trebui să aibă mai multă atenție atunci când vine vorba de siguranța personală în această lună. Evitați să ajungeţi târziu în noapte acasă sau să mergeţi pe drumuri lăturalnice sau prost luminate; nu vă puneți în pericol.
 
Sectorul de Sud-Est - prosperitate (unde se situează zodia Dragon, Şarpe şi Fiica cea mare) – În această lună sectorul de Sud-Est beneficiază de o energie favorabilă, o energie de prosperitate! Steaua lunară 8 poate să aducă şanse şi oportunităţi de venituri sporite. Este un sector foarte norocos în această lună. Încercați să folosiţi cât mai mult această parte a casei sau a biroului. Puteţi să luaţi masa, să aveţi discuţii sau chiar negocieri privind proiecte importante în acest sector. Aşadar, pentru a profita la maxim, puteţi să activați această energie amplasând simboluri de prosperitate. De asemenea este favorabil pentru cuplurile tinere!
 
Sectorul de Sud - faimă (unde se situează zodia Cal şi Fiica mijlocie) – Este o lună care aduce o energie de succes academic şi de dragoste.  Puteţi să potenţaţi această energie a stelei lunare 4 prin amplasarea unor simboluri pentru învăţătură şi să petreceţi mai mult timp pentru învăţat în acest loc. Atenţie, există un exces de element lemn în acest sector. Acest lucru poate să provoace probleme serioase în relațiile cu cei din familie sau anturaj. Mare atenţie la persoanele care se insinuează în anturajul vostru şi se folosesc de lingușire ca armă. De asemenea există posibilitatea de a izbucni un scandal romantic declanșat de prezența unei terţe persoane în cuplu. Puteţi amplasa o Geodă de Ametist cu aţă roşie în acest sector sau sub patul vostru pentru a controla energia problematică.
 
Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează zodia Oaie, Maimuţa şi Mama casei) – O lună norocoasă pentru cei care petrec mult timp în acest sector! Există un noroc speculativ și este posibilă apariţia unor oportunităţi pentru realizarea prosperităţii depășind anumite obstacole. Acest lucru este posibil datorită energiei stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc si ajutor divin. Cu toate acestea, ar putea exista pericol de stres mental și de frustrare cauzate de problemele de sănătate. Folosiţi simboluri pentru protecţia sănătăţii. Este de asemenea, în continuare, recomandat ca persoanele în vârstă, bolnave sau femeile însărcinate să nu doarmă în acest sector.
 
Sectorul de Vest - descendenţi  (unde se situează zodia Cocoş şi Fiica cea mică/ tânără) – În această lună în sectorul de Vest vine steaua lunară 2, stea cu energie de boală (chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Se recomandă folosirea remediilor pentru sănătate. Pot să apară indicii privind probleme în căsnicie și chiar pericolul pierderii sarcinii. Dacă biroul vostru se află în sectorul de Vest se recomandă să amplasaţi simboluri pentru a potenţa energia stelei anuale 1, energie de succes şi victorie.
 
Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează zodia Câine, Mistreţ şi Patriarhul casei) – În această lună sectorul beneficiază de o combinaţie foarte bună, suma lui 10 care se formează între steaua anuală şi cea lunară. Suma lui zece poate aduce noroc de finalizare a proiectelor pentru persoanele ambițioase. De asemenea, aduce noroc şi oportunităţi de promovare la locul de muncă și noroc celor faimoși în showbiz. Se recomandă să amplasaţi o plantă de bambus pentru a îmbunătăți perspectivele în carieră. De asemenea puteţi să vă folosiţi de amuleta „suma lui 10” creată anul acesta de maestra Lillian Too. Amuleta poate sa fie un potenţator pentru a spori bogăţia. Rezidenţii acestui sector se bucură de transformării şi schimbări cu succes - făcând din acest lucru un moment bun pentru a porni ceva nou sau pentru a schimba cursul sau direcția a ceva la care aţi lucrat în ultimele luni.
 
 
 
Influenţele stelelor lunare asupra ZODIILOR chinezeşti
 
Zodiile care sunt printre cele mai favorizate în luna APRILIE 2019: DRAGON, ŞARPE, CAL, OAIE, MAIMUŢĂ, MISTREŢ, CÂINE. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare zodie, conform lui Lillian Too:
 
În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.
 
 
ŞOBOLAN 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008
 
O lună destul de dificilă din cauza stelei 5 lunare, stea cu energie de obstacole, ghinioane, accidentări etc. Recomandarea generală pentru această lună este să faceţi cât mai puţine lucruri şi bineînţeles să încercaţi să nu ieşiţi prea mult în evidenţă. Evitaţi culorile aparţinând elementului foc (roşu, roz, mov, lila) şi cele ale elementului pământ (galben, portocaliu şi maro). Vă este mai recomandat să vă folosiţi de culorile elementului metal (alb, argintiu, gri, auriu) – prin haine, accesorii, bijuterii. Contează foarte mult şi diagrama personală, pentru că s-ar putea să aveţi deja foarte mult metal în chart sau chiar să vă fie element nefavorabil. Elementul metal este remediul cel mai bun contra energiei stelei 5, deci dacă simţiţi că nu puteţi purta aceste culori, măcar puteţi să vă folosiţi de ceas ca un accesoriu. Din punct de vedere profesional este indicat să vă faceţi treaba liniştiţi, fără a vă asuma mai multe sarcini decât aveţi acum, iar dacă ceva nu vă convine sunteţi sfătuiţi să nu acţionaţi în acest moment. Dacă vă exprimaţi opinia acum, nu vă va fi favorabil pentru că nu veţi fi nici ascultaţi/înţeleşi şi nici crezuţi. Discursul vostru nu are nicio putere în această lună. De asemenea nu este o lună favorabilă pentru schimbare de job sau transferarea într-un alt departament. Vă este recomandată o vacanţă scurtă, fie cu familia fie cu prieteni foarte apropiaţi pentru că numai în acest fel vă veţi recupera energia de care aveţi nevoie pentru a face faţă provocărilor. Nu este o lună bună nici din punct de vedere sentimental. Pot să apară neînţelegeri din diferite motive, de aceea este mai bine să cedaţi atunci când vă aflaţi într-o discuţie contradictorie. Nici cei singuri nu sunt avantajaţi în următoarea perioadă; păstraţi-vă energia pentru luna viitoare! Şi copiii din zodia Şobolan pot trece prin momente dificile, în care simt că nu sunt înţeleşi şi pot avea schimbări bruşte de stări – să treacă dintr-o extremă în alta. Dacă aveţi copii în această zodie vă este recomandat să fiţi mai înţelegători cu aceştia şi mai aproape de ei.
 
BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009
 
Luna aceasta trebuie să fiţi foarte atenţi la modul în care comunicaţi sau vă exprimaţi ideile/ sentimentele. Puteţi întâmpina dificultăţi la acest capitol din cauza stelei 3 lunare, stea cu energie de ceartă, conflicte, probleme cu legea şi procese. Norocul de prosperitate este în pericol din cauza temperamentului vostru, deoarece atrageţi numai persoane care vă provoacă să scoateţi ce-i mai rău din voi. Gândiţi-vă foarte bine înainte de a spune ceva pentru că riscaţi să fiţi implicaţi în probleme cu legea sau chiar procese. Nu aveţi starea potrivită pentru a comunica sau pentru a participa la diverse evenimente. Există posibilitatea să simţiţi că anumite persoane din anturaj sau chiar de la locul de muncă, încearcă să vă provoace la ceartă sau să vă implice în anumite bârfe şi zvonuri. Va fi destul de greu să aveţi o zi normală la job fără să vă simţiţi iritaţi de atitudinea celorlalţi, la fel şi invers. Cu toate acestea sunteţi sfătuiţi să vă ţineţi sub control temperamentul şi să încercaţi, pe cât posibil, să colaboraţi cu colegii pentru a nu fi daţi afară din echipă sau/şi să fiţi marginalizaţi. Aveţi nevoie de elementul foc pentru a ţine sub control această energie de ceartă a stelei 3. Puteţi amplasa pe biroul vostru un bol cu mere roşii sau puteţi purta în această lună o bijuterie cu un măr roşu. Pentru nativii Bivol care au o afacere, această lună se va dovedi una dificilă, cu multă competiţie şi mici obstacole în a face sau a depune bani în cont. De asemenea evitaţi să faceţi angajări sau să organizaţi cursuri de formare/ training sau chiar să fiţi mentorul cuiva în această perioadă. În ceea ce priveşte planul sentimental, există dificultăţi de comunicare pentru toate tipurile de parteneriat: cei care de abia au început o relaţie, cei singuri, dar şi cei căsătoriţi. Este puţin mai greu pentru ultimii din urmă, deoarece există riscul apariţiei unei terţe persoane care să fie dispusă să vă asculte mai mult partenerul decât o faceţi voi. Fiţi atenţi şi deschişi la nevoile partenerului.
 
TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010
 
O lună dificilă, dar în care reuşiţi să terminaţi ceea ce aţi început în ultimele luni. Proiectele la care aţi lucrat se pot încheia cu succes şi fără a depăşi bugetul alocat. Pentru a rămâne într-o zonă de siguranţă în ceea ce priveşte prosperitatea şi planul financiar, sunteţi sfătuiţi să nu recurgeţi la strategii de marketing şi publicitate în această lună. Riscaţi să intraţi în vizorul legii şi chiar să fiţi implicaţi în procese, de aceea sunteţi sfătuiţi să citiţi foarte bine orice contract sau înţelegere scrisă, înainte să semnaţi. Nu ezitaţi să aveţi alături un avocat, mai ales dacă este vorba despre a împrumuta bani. Orice este legat de acest aspect poate să vă aducă mai multe probleme decât beneficii, în următoarea perioadă. La locul de muncă, vă este mai mult indicat să lucraţi singuri decât în echipă, chiar dacă riscaţi să aveţi mici întârzieri. Dacă sunteţi obligaţi de anumite circumstanţe să lucraţi într-o echipă, vă este recomandat să nu vă lăsaţi provocaţi sau atraşi în discuţii contradictorii – rămâneţi neutru şi cât mai detaşaţi. Dacă nu veţi şti să manageriaţi situaţiile riscaţi să vă impresionaţi superiorii, dar într-un sens negativ. Aveţi nevoie de elementul foc pentru a ţine sub control această energie de ceartă a stelei 3. Puteţi amplasa pe biroul vostru un bol cu mere roşii sau puteţi purta în această lună o bijuterie cu un măr roşu. Nu este un moment bun nici pentru nativii Tigru care au o afacere. Rata succesului este destul de mică în această perioadă! Nu sunt favorizate parteneriatele noi sau începerea unor proiecte. S-ar putea să vă confruntaţi cu probleme de comunicare între angajaţi, de aceea trebuie să fiţi pregătiţi să mediaţi situaţia dintre aceştia şi să fiţi mereu prezenţi în activităţile firmei. Recomandarea este să vă pregătiţi atât sufleteşte cât şi profesional pentru o eventuală concendiere a unui angajat problemă. În ceea ce priveşte planul sentimental, sunteţi sfătuiţi să fiţi foarte atenţi la terţe persoane care pot să intervină în relaţia sau căsnicia voastră. Cheia este în mâinile voastre, voi decideţi dacă merită să salvaţi relaţia sau să vă vedeţi de drumul vostru. Recomandarea este să fiţi mai atenţi şi toleranţi în ceea ce priveşte nevoile şi sentimentele partenerului de cuplu.
 
IEPURE –1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011
 
Este o lună destul de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei 7 lunare, stea cu energie de furturi (chiar şi de idei), violenţă, trădări şi accidente care implică elementul metal. Există o predispoziţie destul de mare să fiţi trădaţi sau înşelaţi şi chiar să vi se fure bunurile personale. Evitaţi să aveţi încredere în oricine, mai ales dacă nu-i cunoaşteţi foarte bine. Încercaţi să ajungeţi acasă până în miezul nopţii, pentru că altfel riscaţi să fiţi predispuşi la evenimente neplăcute; valabilă această atenţionare atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei. Voluntariatele sau actele de caritate vă vor ajuta să mai diminuaţi din aceste energii nefavorabile. Folosiţi-vă de culorile elementului apă (albastru + negru) pentru a ţine sub control energia stelei 7. Contează foarte mult şi diagrama personală, pentru că s-ar putea să aveţi deja foarte multă apă în chart sau chiar să vă fie element nefavorabil. Elementul apă este remediul cel mai bun contra energiei stelei 7, deci dacă simţiţi că nu puteţi purta aceste culori, măcar puteţi să vă folosiţi de un accesoriu mic cu această culoare care să vă protejeze în această lună. Există destul de multă energie de conflict la job şi riscaţi să vă certaţi atât cu colegii cât şi cu superiorii, de aceea vă este recomandat să lucraţi mai mult individual decât în echipă, chiar dacă prin natura voastră sunteţi persoane sociabile. Concentraţi-vă pe sarcinile voastre şi nu vă implicaţi în problemele celorlalţi pentru a nu întâmpina reacţii negative. S-ar putea să fiţi păcăliţi sau înşelaţi de un prieten apropiat sau chiar de o rudă. Chiar dacă paguba nu este foarte mare, sentimentul acela neplăcut va rămâne şi vă va deranja destul de mult. Dacă o ofertă pare prea bună ca să fie adevarată, înseamnă că aşa este. Nu permiteţi ca din cauza lăcomiei să ajungeţi să fiţi înşelaţi. Nu este un moment bun pentru parteneriate noi sau pentru a începe proiecte; este mai bine să colaboraţi în continuare cu persoane deja cunoscute. Evitaţi să vă arătaţi partea voastră vulnerabilă prin a divulga prea multe informaţii despre voi şi planurile voastre. Nu vă daţi puterea! Nici planul sentimental nu este foarte bine aspectat în această lună. Riscaţi să rămâneţi certaţi cu partenerul pentru o perioadă mai lungă de zile. Încercaţi să mai lăsaţi de la voi pentru a detensiona atmosfera şi de asemenea încercaţi să ţineţi cont de sentimentele partenerului. Poate să apară multă tensiune şi în interiorul familiei, mai ales dacă este implicată o terţă persoană care pare să ştie mai multe pe partea emoţională.
 
DRAGON – 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012
 
O lună extrem de norocoasă! Există indicaţii de prosperitate şi creştere a venitului, mai ales dacă găsiţi noi modalităţi de a face bani. Ceea ce este şi mai auspicios este faptul că vă puteţi bucura de bani fără a simţi că aţi muncit peste măsură. Luna aceasta vă oferă şansa să faceţi bani din hobby, să vă îndepliniţi visele sau chiar să concretizaţi o idee într-o afacere. O lună extrem de favorabilă şi în ceea ce priveşte prieteniile. Dacă vă apare oportunitatea de a vă deschide o afacere împreună cu un prieten, nu ezitaţi. Beneficiaţi de energia necesară pentru a face mai multe lucruri în acelaşi timp, astfel încât nu trebuie să renunţaţi la ceea ce faceţi acum pentru a vă urma şi alte obiective. Puteţi face investiţii financiare pentru că intuiţia nu vă va înşela, deci şansele de a lua hotărârea corectă sunt foarte mari. Vă puteţi extinde afacerea, o puteţi diversifica sau chiar puteţi intra într-un domeniu nou. Vânzările se îmbunătăţesc considerabil, mai ales dacă beneficiaţi de sprijinul unui mentor sau a unei persoane influente. Când veţi avea parte de un noroc neaşteptat financiar, sunteţi sfătuiţi să donaţi o parte unei cauze nobile. Se spune că donând din câştiguri făcute uşor şi mai ales când sunteţi într-o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar, vă va fi foarte favorabil pe termen lung. Planul sentimental este destul de bine aspectat! Iubirea vă face mai fericiţi şi plini de viaţă! Este o lună foarte bună pentru a trece la următorul nivel: logodnă, căsătorie sau mutat împreună. Cei singuri se pot bucura de o perioadă foarte bună, în care pot găsi persoana care întruneşte criteriile pe care şi le-au dorit sau pur şi simplu poate să apară o persoană total diferită de ce credeaţi că vă doriţi şi să vă impresioneze. Vă este destinat ca în următoarea perioadă să întâlniţi o persoană care să vă ocupe toate gândurile. Dacă vă apare o astfel de oportunitate, nu staţi pe gânduri şi exprimaţi-vă intenţiile şi sentimentele.
 
ŞARPE – 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013
 
O lună excelentă din toate punctele de vedere! În această perioadă puteţi culege roadele muncii din ultimele luni, atât pentru cei cu un job stabil cât şi pentru cei care au o afacere. Aveţi nevoie de foarte multă energie pentru a face faţă tuturor oportunităţilor care pot să apară. Vă puteţi asuma riscuri şi este o lună propice pentru a vă răsfăţa. Cu cât veţi fi mai generoşi cu cei din jur – fie că este vorba despre bani sau despre timp calitativ – cu atât mai mult veţi beneficia de abundenţă în viaţa voastră. Este o lună foarte bună pentru cei care au afaceri – vă puteţi asuma riscuri financiare pentru că lucrurile vor merge lin pentru voi. Lucrurile se îmbunătăţesc considerabil şi pentru cei cu un job stabil – există oportunitatea de a urca pe scara ierarhică şi de a fi promovaţi. Veţi putea vedea rezultate concrete în urma muncii depuse, nu mai trebuie să aşteptaţi aşa cum aţi făcut până acum. Nu trebuie să vă fie teamă să vă asumaţi mai multe responsabilităţi pentru că aveţi parte de sprijin şi ajutor de la persoanele potrivite. În ceea ce priveşte planul sentimental – dacă aveţi pe cineva în gând nu ezitaţi să vă exprimaţi sentimentele. Recomandarea este să faceţi primul pas, deoarece este foarte posibil ca cealaltă persoană să aştepte un semn de la voi sau o confirmare a sentimentelor. Este o perioadă foarte bună pentru nativii Şarpe singuri să-şi găsească persoana compatibilă cu ei şi chiar să se transforme în ceva foarte serios – este momentul în care puteţi întâlni iubirea adevarată, în loc să pierdeţi timp cu diferiţi admiratori care nu împart aceleaşi gânduri şi interese ca şi voi. Cei căsătoriţi pot simţi nevoia să-şi reînnoiască jurămintele! Este foarte important să vă găsiţi timpul necesar pentru a petrece timp de calitate cu persoana iubită, mai ales dacă simţiţi că v-aţi îndepărtat în ultima vreme. Aveţi nevoie de partener pentru a vă împărtăşi victoriile şi bucuriile.
 
CAL – 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014
 
O lună foarte bună şi frumoasă, mai ales din punct de vedere sentimental! În următoarea perioadă veţi simţi că starea voastră de spirit se va schimba considerabil, mai ales după tot greul de luna trecută. Pentru nativii Cal singuri este o lună foarte bună pentru a cunoaşte persoane noi şi posibil pentru a începe o relaţie. Dacă aveţi deja în minte o persoană, nu staţi pe gânduri şi acţionaţi pentru că este foarte important să vă exprimaţi sentimentele foarte clar. Lucrurile s-ar putea să se aranjeze excat cum v-aţi dori! Nu pierdeţi această oportunitate! Este foarte clar că luna aceasta vă bucuraţi de foarte multă popularitate, iar cei de lângă voi sunt cuceriţi de încrederea voastră de sine. Folosiţi acest atu pentru a cultiva noi prietenii şi relaţii puternice. Cu toate că este o lună foarte bună pentru a vă gândi la partea sentimentală, este o perioadă bună şi pentru a fi alături de prietenii care v-au dus dorul şi care poate acum trec printr-o perioadă mai puţin plăcută. La locul de muncă sunteţi mai mult pe partea de comunicare în această lună, decât pe acţiune. Cu toate acestea colegii şi superiorii sunt fermecaţi de modul în care vă exprimaţi ideile şi sugestiile. Tot ceea ce vorbiţi pare foarte bine structurat şi organizat şi aveţi capacitate de convingere! Cei care au o afacere s-ar putea să-şi dorească să facă o schimbare majoră în firmă – fie că e vorba despre o idee revoluţionară, fie că este vorba despre un domeniu nou. Vă este totuşi recomandat să vă consultaţi şi cu restul partenerilor de afaceri sau chiar cu angajaţii. Un alt aspect foarte important în această lună este domeniul financiar – s-ar putea să nu fie chiar la cote maxime cum v-aţi dori, însă sunteţi sfătuiţi să nu vă aflaţi în extreme. Nu cheltuiţi peste măsură, dar nici să fiţi supăraţi că trebuie să vă ocupaţi de anumite cheltuieli neprevăzute, dar importante. Încercaţi să vă programaţi mintea să gândească prosper! Energia acestei luni pentru nativii Cal nu favorizează doar planul sentimenal, ci şi pe cel academic. Aşadar elevii şi studenţii sunt foarte avantajaţi în următoarea perioadă. Este momentul ideal dacă vă doriţi să participaţi la un curs nou sau să învăţăţi lucruri noi. Se pare că în această lună cu cât veţi mai ocupaţi cu atât vă veţi simţi mai energici, plini de viaţă şi veţi şti să vă prioritizaţi activităţile astfel încât să aveţi timp şi pentru distracţie sau relaxare.
 
OAIE – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015
 
O lună foarte bună pentru voi, mai ales după toate greutăţile întâmpinate luna trecută. Vă bucuraţi de o perioadă favorabilă cam pe toate planurile! Pot să vă apară multe oportunităţi care vă vor pune în valoare abilităţile şi talentele voastre şi în acelaşi timp să ajutaţi şi pe cei mai puţin norocoşi. Este o perioadă bună pentru a vă gândi la activităţi de voluntariat sau chiar să participaţi la evenimente de caritate. Poate că alte persoane muncesc mai mult decât voi şi cu toate acestea rezultatele nu sunt pe măsură. Cu cât daţi sau ajutaţi mai mult, cu atât vă veţi simţi mai fericiţi şi împliniţi sufleteşte! În această lună aveţi parte de două aspecte foarte importante: sunteţi determinaţi şi puternici. Aveţi capacitatea necesară să vedeţi oportunităţile şi să ştiţi care sunt cele mai potrivite pentru voi, astfel încât să nu vă pierdeţi timpul cu lucruri neimportante pentru voi. Rămâneţi optimişti şi aveţi încredere în intuiţia voastră, orice s-ar întâmpla! De asemenea sunteţi sfătuiţi să nu fiţi nerăbdători şi să aşteptaţi cu încredere rezultatele muncii voastre. Mai mult, luna aceasta aveţi toate şansele să întâlniţi o persoană influentă, un mentor sau un ghid spiritual. Chiar dacă persoana respectivă nu vă ajută concret financiar, este foarte posibil ca prin intermediul acesteia să intraţi într-un cerc de oameni foarte speciali şi influenţi. Este foarte important să menţineţi o relaţie foarte bună cu superiorii pentru că aveţi parte de un ajutor foarte mare în carieră datorită acestora, mai ales în perioada următoare. Dacă simţiţi nevoia de o schimbare în carieră, trebuie să cântăriţi foarte bine opţiunile! În ceea ce priveşte afacerile, toate planurile puse în mişcare acum nu o să vă îmbogăţească instantaneu, dar o să vă aducă profit şi experienţă pe termen lung. Aşadar, recomandarea este să vă faceţi planuri şi strategii cu gândul pe temen lung şi mediu, în niciun caz acum. Planul sentimental este şi el foarte bine aspectat, cu condiţia să ieşiţi în oraş, să acceptaţi diverse invitaţii la evenimente pentru că ar fi păcat să rataţi şansa de a întâlni o persoană compatibilă cu voi. Chiar şi atunci când sunteţi la petrecere, încercaţi să vă amestecaţi printre ceilalţi invitaţi, nu rămâneţi toată noaptea doar în cercul vostru de prieteni. Cu cât socializaţi mai mult, cu atât şansele de a cunoaşte persoane noi sunt mai mari. Fiţi îndrăzneţi!
 
MAIMUŢĂ - 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016
 
O lună foarte bună din toate punctele de vedere! Beneficiaţi de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin în tot ceea ce vă propuneţi. Se simte clar o îmbunătăţire faţă de energiile lunii trecute! Atrageţi în viaţa voastră numai ce vă este favorabil şi numai persoanele potrivite! În ceea ce priveşte planul carierei, meritaţi să vă fie recunoscute meritele şi bineînţeles să primiţi roadele muncii voastre. Colegii vă privesc cu foarte multă consideraţie şi respect, în timp ce superiorii se gândesc ce v-ar fi mai de folos în acest moment: o promovare sau un bonus substanţial. Bucuraţi-vă de aceste momente pentru că ele nu vin foarte des şi având în vedere că anul acesta nu este tocmai favorabil pentru voi, trebuie să învăţăţi să vă bucuraţi şi să fiţi recunoscători pentru tot. Recomandarea este să nu vă culcaţi pe o ureche, ci să munciţi în continuare cu aceeaşi determinare pentru că recompensele vor fi pe măsură. Folosiţi-vă la maxim de această lună pentru a vă pune în evidenţă calităţile şi abilităţile de care dispuneţi! Pentru cei care au o afacere, această lună vă ajută foarte mult să nu faceţi investiţii riscante, ci foarte bine calculate. Faceţi cercetare înainte să investiţi sau să faceţi schimbări majore la firmă. Puteţi să vă ghidaţi după propria intuiţie pentru că veţi simţi imediat dacă se merită sau este un pericol. În drumul vostru spre succes pot să apară şi persoanele potrivite, chiar influente care să vă ajute la momentul potrivit. Fiţi atenţi la orice discuţie pentru că s-ar putea să găsiţi noi modalităţi de a face bani din talentele voastre. În plan sentimental beneficiaţi de sprijin şi înţelegere din partea partenerului astfel încât să fiţi liniştiţi să să vă concentraţi pe ceea ce vă doriţi. Cu toate acestea, sunteţi sfătuiţi să nu vă neglijaţi partenerul sau nevoile acestuia, pentru că ajutorul şi sprijinul în relaţie trebuie să fie reciproc. Există riscul să pierdeţi relaţia dacă deveniţi mult prea centraţi doar pe nevoile şi dorinţele voastre. Cei singuri se bucură de popularitate şi mulţi admiratori, însă nu vă este recomandat să începeţi o relaţie în grabă, din teama de a nu rămâne singuri pentru că riscaţi să ajungeţi cu inima frântă. Cei tineri, elevii şi studenţii, se bucură de o perioadă foarte bună, în care sunt receptivi la tot ce se întâmplă lângă ei. Au capacitatea să înveţe şi să reţină lucruri mult mai uşor şi nu vor întâmpina dificultăţi în a obţine note mari. Există probabilitatea să aveţi alături un profesor sau un mentor care să investească energie şi cunoştinţe pentru a vă ajuta. Este foarte important să îi arătaţi aprecierea şi respectul pentru ce face pentru că ajutorul primit este foarte valoros. Şi cei din domeniul cercetării sunt foarte avantajaţi în această lună!
 
COCOŞ – 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017
 
Din păcate luna aceasta nu este deloc favorabilă pentru voi, deoarece sunteţi afectaţi de o energie de boală. În Feng Shui, a fi predispus la boală sau chiar a fi bolnav este incredibil de nefavorabil . Acest lucru depinde şi de modul în care fiecare reacţionează la ce i se întâmplă. Recomandarea este să acţionaţi imediat, dacă simţiţi că ceva nu este în regulă cu voi. Acest lucru este valabil chiar şi pentru cele mai nesemnificative simptome – riscaţi să se transforme în ceva foarte serios. Aveţi grijă la schimbările bruşte de temperatură – s-ar putea să vă afecteze destul de mult şi chiar pe termen lung. Pentru voi luna aceasta este foarte important să ţineţi cont de temperaturile prea ridicate sau prea scăzute! La fel este şi în cazul alimentelor prea reci sau prea calde, aveţi nevoie de un echilibru pentru că sunteţi predispuşi la îmbolnăviri la nivelul stomacului. Recomandarea este ca în această lună să adoptaţi o dietă mai uşoară pentru organismul vostru – supele fiind cele mai potrivite în această perioadă. Este foarte important să luaţi vitamine, să mâncaţi ceea ce gătiţi voi acasă. Evitaţi pe cât posibil să luaţi masa în oraş, în această lună! Această energie de boală este mai periculoasă pentru fetele tinere ale casei, deoarece sectorul în care se află zodia Cocoş, sectorul de Vest, este şi sectorul fetelor tinere (mici) ale casei. Este foarte important să aveţi un somn de calitate, să instauraţi un nou program de somn sau odihnă, plimbări în natură, plimbări seara chiar înainte de culcare şi o dietă echilibrată. Sunteţi sfătuiţi să vă concentraţi mai mult pe prevenţie decât pe tratare. La locul de muncă s-ar putea ca energia de boală din sectorul de Vest să predispună pe toată lumea din acel spaţiu la îmbolnăvire. Se poate ca această energie să se manifeste şi sub forma unor „îmbolnăviri” de relaţii, iscarea de neînţelegeri, mai ales pentru nativii Cocoş, care acum se vor simţi lipsiţi de energie şi de putere. Nu puneţi presiune pe voi, nu munciţi peste măsură sau până la ore târzii pentru că este foarte importantă odihna şi relaxarea. Este nevoie să aveţi grijă de corpul şi organismul vostru pentru a fi într-o stare optimă de lucru.
 
CÂINE – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018
 
O lună cu un potenţial extraordinar din toate punctele de vedere! Beneficiaţi de energie de victorie multiplicată de steaua anuală. Pentru a profita la maxim de aceste energii vă puteţi folosi de simbolul Banerul Victoriei (steagul victoriei). Victoria, în general se potenţează întotdeauna cu ajutorul acestor tipuri de simboluri. Aceasta este una din explicaţiile pentru care steagurile erau purtate de trupele armate, ca simbol de victorie şi respect faţă de ţara respectivă. Când steagul conţine şi cele 5 elemente/ culori (metal, lemn, foc, pământ şi apă), atunci semnificaţia acestui simbol devine şi mai puternică. De aceea în această lună, steagurile de victorie sunt cele mai bune remedii pentru potenţarea acestor energii. Mai mult, între steaua anuală 9 si steaua lunară 1 se formează o combinaţie foarte favorabilă denumită suma lui 10. Această combinaţie specială poate aduce noroc neaşteptat şi bineînţeles veţi putea simţi cum starea de spirit se schimbă şi reuşiţi să adoptaţi o atitudine de victorie şi succes.De asemenea puteţi să vă folosiţi de amuleta „suma lui 10” creată anul acesta de maestra Lillian Too. Amuleta poate sa fie un potenţator pentru a spori bogăţia. Pot să reapară în viaţa voastră prieteni vechi, care să vă readucă aminte de succesul din trecut, dar puteţi să începeţi şi lucruri noi în această perioadă. În general luna Aprilie este percepută ca fiind o perioadă de începuturi sau chiar transformări. La locul de muncă există şanse foarte mari să fiţi promovaţi sau să vă asumaţi responsabilităţi noi care să vă ajute să vă remarcaţi. De asemenea este foarte posibil să fiţi văzuţi de o persoană influentă care să vă ajute şi să vă sprijine. Pentru cei implicaţi în afaceri, este o lună foarte bună pentru a vă asocia cu persoane influente, pentru a schimba direcţia firmei, a începe proiecte sau chiar să vă formaţi o echipă foarte puternică. Beneficiaţi de foarte multă energie şi creativitate pentru a lua cele mai bune decizii. În planul sentimental, cei singuri sunt încurajaţi să-şi exprime sentimentele şi să facă primul pas, mai ales dacă există deja cineva în mintea voastră. Luna aceasta aveţi tot ce vă trebuie pentru a fi siguri că ieşiţi victorioşi.
 
MISTREŢ – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019
 
O lună cu un potenţial extraordinar din toate punctele de vedere! Beneficiaţi de energie de victorie multiplicată de steaua anuală. Pentru a profita la maxim de aceste energii vă puteţi folosi de simbolul Banerul Victoriei (steagul victoriei). Victoria, în general se potenţează întotdeauna cu ajutorul acestor tipuri de simboluri. Aceasta este una din explicaţiile pentru care steagurile erau purtate de trupele armate, ca simbol de victorie şi respect faţă de ţara respectivă. Când steagul conţine şi cele 5 elemente/ culori (metal, lemn, foc, pământ şi apă), atunci semnificaţia acestui simbol devine şi mai puternică. De aceea în această lună, steagurile de victorie sunt cele mai bune remedii pentru potenţarea acestor energii. Mai mult, între steaua anuală 9 si steaua lunară 1 se formează o combinaţie foarte favorabilă denumită suma lui 10. Această combinaţie specială poate aduce noroc neaşteptat şi bineînţeles veţi putea simţi cum starea de spirit se schimbă şi reuşiţi să adoptaţi o atitudine de victorie şi succes. De asemenea puteţi să vă folosiţi de amuleta „suma lui 10” creată anul acesta de maestra Lillian Too. Amuleta poate sa fie un potenţator pentru a spori bogăţia. Este o lună foarte energică şi plină de posibilităţi noi pentru voi: reîntâlnire cu prieteni vechi, colegi vechi sau poate întâlnire cu o persoană cu care puteţi începe un parteneriat de afaceri sau o relaţie sentimentală; orice este posibil. În general luna Aprilie este percepută ca fiind o perioadă de începuturi sau chiar transformări care pot veni sub forma: unui loc de muncă nou, deschiderea unei afaceri, întâlnirea unui mentor sau a unei persoane influente etc. La locul de muncă s-ar putea să fiţi aleşi special pentru promovare, mai ales nativii Mistreţ care s-au născut într-un an sub patronajul elementului metal, adică cei de 48 ani. Vă puteţi face remarcaţi în această perioadă prin charismă, popularitate, putere de convingere şi punerea în aplicare a abilităţilor de care dispuneţi. Cei care lucrează în domeniul corporatist ar trebui să se aştepte la ceva foarte important şi frumos să se întâmple, în această lună. Poate să fie un client influent, un contract care să genereze un profit substanţial. Este momentul care vă va propulsa şi vă va aduce şi mai multe oportunităţi. Acest aspect este foarte important mai ales pentru nativii Mistreţ cu vârsta de 24 ani şi cei de 48 ani. O lună foarte specială pentru aceşti nativi! Chiar şi planul sentimental este foarte bine aspectat, mai ales pentru cei singuri. Dacă există cineva care v-a captat atenţia, nu ezitaţi să vă exprimaţi sentimentele şi intenţiile. Acest lucru este valabil mai ales pentru nativii Mistreţ de 24 ani! Este o lună ideală pentru a vă lărgi anturajul, dar şi pentru a începe o relaţie sentimentală!
 
 
 
 
Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!
 
 
 
 
Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!
 
 
 
 
 
DISCLAIMER
 
Vă mulţumim pentru reacţiile pozitive pe care le primim zilnic de la voi în legătură cu tot ceea ce postăm pe www.amdaebak.ro. Ne dorim foarte mult ca aceste informaţii să vă fie de folos, de aceea vă încurajăm să împărţiţi cu persoanele dragi vouă aceste articole, mai ales pentru că încet încet formăm un grup cu oameni interesaţi de tot ceea ce înseamnă Feng Shui şi Paht Chee (astrologia chineză). Dacă doriţi să preluaţi articolele noastre de pe blog, puteţi da share pe Facebook sau dacă aveţi site/ blog vă recomandăm să ne contactaţi mai întâi pe adresa de mail alexa@amdaebak.ro pentru acordul scris al echipei noastre. Toate aceste articole se află sub proprietatea intelectuală a site-ului www.amdaebak.ro. Vă aşteptăm cu mult drag să ne citiţi, echipa AMdaebak!
 
 
 
 
 
 
Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved