Influenţele lunii APRILIE 2020

01-04-2020

Cerc articol Placeholder
Background articol
©AMdaebak - Horoscop Luna APRILIE 2020
A
cestea sunt informaţii GENERALE privind luna APRILIE 2020. Pentru analize FENG SHUI (amprenta casei/ spaţiului de lucru) şi PAHT CHEE (astrologie chineză – diagramă personală, calcul date favorabile, analize săptămânale/ lunare, compatibilităţi), ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro.
 
Luna solară care debutează în data de 5 aprilie 2020 şi se va încheia în data de 5 mai 2020 este lună de DRAGON sub patronajul elementului metal yang. În această lună, în centrul Lo Shu–ului se află steaua 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Pentru că este un moment dificil pe întreg globul din cauza pandemiei cu virusul COVID-19, este foarte important să punem pe primul plan sănătatea, siguranţa celor din jurul nostru, mai ales a persoanelor vulnerabile (în vârstă, bolnave, însărcinate etc). Maestra Lillian Too a recomandat scrierea şi amplasarea în casă (pentru cei care rezonează cu partea de Feng Shui spiritual) a mantrei de protecţie „Heart Mantra of Arya Vairochana”. Lillian Too afirmă faptul că doar citind această mantră, puteţi dobândi succes și nu puteţi fi afectat de arme, foc, apă, otrăvuri, substanțe amestecate cu otrăvuri sau magie neagră. Nu puteţi fi rănit de regi, hoți, tâlhari și așa mai departe. Oriunde este scrisă (living, hol) și lăsată această mantră, oamenii nu se îmbolnăvesc, în special de boli contagioase (virusuri, bacterii etc):
 
TADYATHA / KALA KALA / KILI KILI / BIRI BIRI / HURU HURU / VAIRO-CHANA RASMI SANCHODITA AGACCHA / ARYA AKASHA GARBHA MAHA KARUNIKA PURAYA HASHANA / DHARAYA BUDDHA VIKSHCHAYANA / CHARA CHARA CHIRI CHIRI SVAHA
 
ATENŢIE! Nu uitaţi însă că este important să respectăm regulile impuse de ţara în care ne aflăm, astfel încât să nu punem în pericol sănătatea celor dragi, a noastră, dar şi a celor din jurul nostru. Informaţi-vă doar din surse oficiale şi rămâneţi acasă pe cât posibil.
 
 
Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:
 
Zile favorabile: 1, 3, 4, 6, 7, 8, 13, 17, 22, 26 aprilie 2020  - în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.
 
AICI  găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna APRILIE 2020.
 
INFORMAŢIILE pentru ANUL 2020, anulŞOBOLANULUI la răscruce pe bârna acoperişului” sunt cuprinse într-un ghid cu peste 100 de pagini, în format electronic PDF. Îl puteţi comanda, trimiţând un mail pe adresa info@amdaebak.ro, cu textul „COMANDĂ GHID ©AMdaebak 2020”.
 
ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!
 
În cazul lunii de DRAGON, perioada lunii solare este 5.04.2020 – 5.05.2020, iar conform calendarului lunar este perioada24.03.2020, ora 11:30 (ora României) -  23.04.2020, ora 05:26(ora României)Luna plină08.04.2020, ora 05:36 (ora României).
 
 
 
Influenţele stelelor lunare asupra sectoarelor spaţiilor de locuit/ lucru
 
 
În prima parte a acestui articol vom prezenta influenţele energiilor stelelor lunare asupra sectoarelor din casă, spaţii, birourisau unde vă desfăşuraţi pentru mai mult timp activitatea. Astfel puteţi să aflaţi unde anume sunt energii benefice şi este bine de potenţat şi care dintre sectoare sunt afectate de energii mai puţin benefice şi cum pot fi acelea controlate/diminuate.
 
Centrul casei (sediul familiei) – În această lună în Centrul casei vine steaua 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Această energie care vine în centrul casei este bună pentru toată lumea/ familia. Este foarte clar că totul se îmbunătăţeşte în ceea ce priveşte relaţiile cu familia, afacerile, dar şi pentru ţările aflate/localizate în centru. Steaua 6 poate să aducă o conducere (management) mai bună, o judecată mai bună, decizii mai bune fiind luate la toate nivelurile. Pentru a potenţa această energie vă puteţi folosi de elementul pământ, sub formă de culori (galben, portocaliu, maro) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. Oricum energia stelei este potenţată şi de elementul sectorului în care se află (pământ).
 
Sectorul de Nord - carieră (unde se situează zodia Şobolan şi Fiul cel mijlociu al casei) – În această lună în sectorul de Nord vine steaua 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Combinaţia de stele lunară şi anuală poate afecta relațiile personale și de afaceri. Atenţie pentru cei care au direcţia de orientare a casei/birou/spaţiu de lucru pe acest sector. Pot să apară conflicte majore, destul de severe între membrii familiei/colegi/parteneri de afaceri. Amplasaţi simboluri pentru protecţia sănătăţii şi un bol cu mere roşii. Mențineți linişte în acest sector în următoarea perioadă. Nu este o lună bună pentru a schimba locul de muncă sau pentru a lua decizii importante cu privire la carieră. De asemenea, pentru că sectorul „carieră” este cel afectat, poate să fie o lună periculoasă pentru persoanele care activează în domeniul politic – pericol de procese, probleme cu legea, chiar şi închisoare.
 
Sectorul de Nord-Est - învăţătură (unde se situează zodia Bivol, Tigru şi Fiul cel mic al casei) – În această lună în sectorul de Nord-Est vine steaua 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Combinaţia de stele anuală şi lunară formează suma lui 10, aceasta  aducând noroc pe toate planurile pentru rezidenţii acestui sector. Proiectele pot fi finalizate cu succes şi la timp! Un moment bun pentru planificarea viitorului și pentru stabilirea unor obiective noi. Acest sector al  casei poate fi activat cu lumini și activități în această lună.
 
Sectorul de Est - sănătate (unde se situează zodia Iepure şi Fiul cel mare) – În această lună în sectorul de Est vine steaua 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Norocul se îmbunătățește pentru cei care au direcţia de orientare a casei pe Est și pentru cei care petrec mult timp în sector de Est. Energiile acestei luni pot aduce romantism, precum și succes pentru studenți. Pentru persoanele care activează în domeniul de cercetare sau de creație, va fi foarte avantajos dacă îşi desfăşoară activitatea în sectorul Est în această lună. Vor avea parte de foarte multe idei şi productivitate/randament ridicat.
 
Sectorul de Sud-Est - prosperitate (unde se situează zodia Dragon, Şarpe şi Fiica cea mare) –  În această lună în sectorul de Sud-Est vine steaua 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Această energie total nefavorabilă poate afecta pe toți cei ale căror uși principale sunt amplasate în acest sector sau a căror casă este orientată spre SE. Evitați să faceţi investiţii financiare riscante, nu începeţi proiecte importante, mai ales dacă vă desfăşuraţi activitatea sau biroul este situat în acest sector, luna aceasta. Pot să apară conflicte şi anxietăţi din cauza unor posibile probleme financiare. Evitaţi să dormiţi sau să petreceţi mult timp în acest sector, mai ales persoanele în vârstă, bolnavii sau femeile însărcinate. În acastă lună acest sector trebuie evitat, pe cât este posibil, să fie activat prin zgomot, lumină etc.
 
Sectorul de Sud - faimă (unde se situează zodia Cal şi Fiica mijlocie) – În această lună în sectorul de Sud vine steaua 1, stea cu energie de victorie şi succes. Această energie poate aduce noroc în carieră, posibilă promovare, mărire de salariu etc. De asemenea, aveţi un avantaj foarte mare în domeniile în care există o competiţie acerbă. Nu uitaţi că energia stelei anuale, de boală continuă să influenţeze acest sector şi rezidenţii acestui sector, de aceea este recomandat să amplasaţi remedii pentru protecţia sănătăţii. Cei care au dormitorul în sectorul de Sud sunt sfătuiţi să fie atenţi la dietă şi la obiceiurile nesănătoase.
 
Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează zodia Oaie, Maimuţa şi Mama casei) –  În această lună în sectorul de Sud-Vest vine steaua 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Energia acestei luni poate provoca anxietate, stres și conflicte. Mai mult, atunci când se combină cu steaua 4 anuală, poate să aducă/predispună, de asemenea, risc de scandaluri romantice, provocând suferinţe şi depresii, mai ales femeilor. Există un exces de element lemn în această lună, de aceea vă recomandăm să echilibraţi prin energia elementului foc. Ţineţi luminile aprinse cât se poate de mult în sectorul de Sud-Vest, în această lună. De asemenea amplasaţi un bol cu mere roşii pentru a ţine sub control energia stelei lunare 3. Cu toate acestea domeniul academic este foarte avantajat în această lună!
 
Sectorul de Vest - descendenţi  (unde se situează zodia Cocoş şi Fiica cea mică/ tânără) – În această lună în sectorul de Vest vine steaua 8, stea cu energie de prosperitate. Energia acestei luni este multiplicată de steaua 9 anuală, ceea ce înseamnă o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar pentru toţi rezidenţii acestui sector. Menţineţi sectorul de Vest activat pe tot parcursul acestei luni pentru a beneficia la maxim de energiile benefice. Lucrați aici, jucaţi-vă cu copiii aici, mâncaţi în acest sector etc. Toate activităţile care pot potenţa prosperitatea familiei sunt binevenite în această lună!
 
Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează zodia Câine, Mistreţ şi Patriarhul casei) – În această lună în sectorul de Nord-Vest vine steaua 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Energia acestei luni afectează în primul rând bărbatul casei. Liderii/conducătorii trebuie să fie foarte atenți în această lună la tot ceea ce întreprind/ comunică. Cei care care au direcţia de orientare a casei pe Nord-Vest sunt sfătuiţi să fie atenţi la securitatea locuinței! Nu faceţi gălăgie/ zgomot în sectorul de Nord-Vest în această lună. Cei care au dormitoarele în NV ar trebui să evite investiții cu risc ridicat, speculații sau jocurile de noroc de orice fel. Există pericol major de a pierde bani!
 
 
 
Influenţele stelelor lunare asupra ZODIILOR chinezeşti
 
 
Zodiile care sunt printre cele mai favorizate în luna APRILIE 2020: COCOŞ, BIVOL, TIGRU, CAL. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare zodie, conform lui Lillian Too:
 
În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.
 
 
 
ŞOBOLAN 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020
 
O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Este foarte important ca următoarea perioadă să puneţi pe primul plan sănătatea, mai ales având în vedere pandemia cu virusul Coronavirus (Covid-19). Vitalitatea este la un nivel foarte scăzut, astfel că sunteţi predispuşi la îmbolnăviri foarte ușor. Nativii Şobolan în vârstă, bolnavi sau femeile însărcinate ar trebuie să respecte cu stricteţe regulile şi să nu iasă, pe cât este posibil, din casă. Evitați călătoriile și stați departe de spațiile aglomerate – ieşiţi doar pentru urgenţe medicale sau cumpărături rapide. Dacă nu vă simțiți bine, nu ezitaţi să contactaţi medicul prin metodele reglementate în situaţia de faţă. În această lună există și riscul de bârfe şi zvonuri, mai ales la locul de muncă: dacă încă mergeţi la job, încercaţi să evitaţi situaţiile conflictuale şi să vă faceţi treaba. Este foarte important ca în următoarea perioadă să vă faceţi mai mulţi aliaţi, decât duşmani! Nu promiteţi mai mult decât puteţi face! În această lună este foarte recomandat să petreceţi mai mult timp cu familia! De asemenea, evitaţi practicarea sporturilor periculoase, antrenamente fizice dure, condusul cu viteză – deoarece sunteţi predispuşi în această lună la mici accidentări fizice. Cei care au propria afacere pot primi ajutor din partea unor persoane care nu fac parte din acelaşi domeniu de activitate, mai ales din punct de vedere financiar! Dacă aveţi în plan extinderea afacerii sau investiţii financiare, o puteţi face! Planul sentimental este foarte bine aspectat – cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil pot beneficia de sprijinul moral al partenerului, iar cei singuri sunt sfătuiţi să-şi exprime sentimentele! Sunt favorizate logodnele şi căsătoriile în această lună pentru voi! Elevii/ studenţii nativi Şobolan sunt sfătuiţi să aibă activităţi extracuriculare pentru că în această perioadă puteţi învăţa mai rapid şi eficient, mai ales în această perioadă de stat acasă! Găsiţi-vă o activitate care să vă ajute să vă dezvoltaţi din punct de vedere profesional.
 
BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009
 
O lună importantă, deoarece energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate realizează o combinaţie foarte benefică cu steaua anuală 1, numită suma-lui-10. Beneficiaţi de mult noroc în finalizarea unor proiecte și de noroc în carieră, poate chiar o posibilă promovare. Acesta este un moment în care puteţi fi mai îndrăzneţi la locul de muncă şi să vă faceţi remarcaţi pentru că ideile voastre sunt susţinute şi de colegi sau chiar superiori. Aveţi oportunitatea de a vă pune în evidenţă abilitătile profesionale! Pentru cei care au propria afacere, luna aceasta este favorabilă pentru a pune în mişcare strategiile şi ideile pe care le aveaţi planificate. Dacă vă doriţi o echipă nouă sau parteneri de afaceri, sunteţi sfătuiţi să analizaţi foarte bine înainte de a lua o decizie finala, deoarece riscaţi să fiţi încetiniţi. Este nevoie de voi în calitate de lider – angajaţii pot fi motivaţi de abilităţile voastre de a conduce afacerea, dar şi echipa. Planul sentimental este bine aspectat pentru cei singuri – nu duc lipsă de admiratori, totul este să fiţi foarte clari în ceea ce priveşte dorinţele şi sentimentele voastre. Nu vă lăsaţi presaţi de dorinţele familiei, dacă nu simţiţi să fiţi într-o relaţie, acordaţi-vă timpul necesar pentru a avea o imagine mai clară asupra propriilor dorinţe. Elevii/ studenţii nativi Bivol sunt foarte avantajaţi în această lună, deoarece este momentul lor să strălucească şi să se facă remarcaţi.
 
TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010
 
O lună importantă, deoarece energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate realizează o combinaţie foarte benefică cu steaua anuală 1, numită suma-lui-10. Vă simțiți foarte bine în această lună! Sunteți agili și puternici din punct de vedere fizic, dar şi mental. Emanaţi  multă încredere ceea ce nu face decât să atragă multe persoane  în jurul vostru. La locul de muncă vă bucuraţi de popularitate -  toată lumea vrea să se afle în jurul vostru! Femeile nativ Tigru sunt cele mai favorizate în această perioadă. Există şansa chiar să fiţi promovaţi, de aceea sunteţi sfătuiţi să stabiliţi foarte clar obiectivele pentru a vă pune în evidenţă talentele!  Pentru cei care au propria afacere, luna aceasta este o perioadă în care beneficiaţi de popularitate şi faimă, mai ales dacă activaţi în industrii de divertisment/ TV, radio etc. Aveţi şansa în această lună să vă formaţi o echipă de încredere, să vă faceţi cunoştinţe noi, dar şi să faceţi investiţii – planul financiar este bine aspectat. Planul sentimental este foarte bine aspectat, mai ales pentru persoanele singure. Există totuşi o atenţionare – feriţi-vă de implicarea într-o relaţie ilicită – persoane căsătorite sau colegi de muncă; vă puteţi risca reputaţia! Elevii/ studenţii nativi Tigru sunt sfătuiţi să-şi prioritizeze activităţile pentru a fi pregătiţi pentru posibile proiecte mai ample care necesită multă implicare şi concentraţie.
 
IEPURE –1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011
 
O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Nativii Iepure trec printr-o lună cu multă creativitate. Ideile, gândurile, sentimentele devin foarte clare în următoarea perioadă. Relațiile/comunicarea se îmbunătățesc, iar oamenii care vă înconjoară sunt mai deschiși la ideile şi strategiile voastre. La locul de muncă sunteţi sfătuiţi să folosiţi energiile acestei luni pentru a participa la proiecte mai ample. Mai mult, este foarte posibil să vă faceţi remarcaţi, iar superiorii să vă ia în calcul pentru o posibilă promovare în viitorul apropiat. Puteţi lucra foarte bine în echipă în această lună, punându-vă calităţile în prim-plan. Atenţie totuşi la posibile persoane care nu vă privesc cu ochi buni şi s-ar putea să vă trădeze. Cei care au propria afacere vor reuşi să atragă persoane gata să-i ajute la momentul potrivit – socializarea este la cote maxime în următoarea perioadă (dacă nu se poate faţă în faţă, cu siguranţă o videoconferinţă va facilita interacţiunea). Atenţie totuşi la posibile scandaluri romantice la birou – vă puteţi risca reputaţia din cauza unor zvonuri. Planul sentimental este foarte bine aspectat pentru cei singuri, mai ales dacă îşi doresc o relaţie serioasă. Cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil sunt sfătuiţi să evite posibile triunghiuri amoroase pentru că numai nativii Iepure vor avea de suferit din asta. Elevii/ studenţii nativi Iepure beneficiază de o lună foarte bună din punct de vedere academic – au parte de foarte multă energie şi creativitate. Sunteţi pe drumul cel bun!
 
DRAGON – 1928,1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012
 
Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. La locul de muncă, obstacolele par să apară din ce în ce mai des, mai ales dacă nu reuşişi să vă concentraţi suficient. Este recomandat ca în această lună să fiţi mai flexibili şi să învăţaţi să delegaţi din responsabilităţi. Un alt avertisment ar fi în legătură cu posibile conflicte, bârfe, zvonuri la locul de muncă. Încercaţi să vă menţineţi deoparte şi să nu luaţi partea nimănui – fiţi neutri. Concentraţi-vă mai mult pe ceea ce aveţi de făcut. Există predispoziţii spre probleme cu banii, dar dacă veţi şti să controlaţi situaţia, nu veţi pierde sume mari de bani. Pentru a putea compensa această predispoziţie de pierdere financiară, sunteţi sfătuiţi să faceţi mai multe acte de caritate, donaţii etc. Cei care au propria afacere sunt sfătuiţi să evite investiţiile financiare, lansarea de produse şi servicii, promovări, publicitate etc. De asemenea este indicat să amânaţi deciziile importante într-un moment mai favorabil. Nu răspundeţi la provocări, mergeţi pe drumul vostru! Planul sentimental nu este foarte bine aspectat, mai ales pentru cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil, deoarece puteţi descoperi ceva ce nu o să vă placă. Nu este momentul confruntărilor, lăsaţi lucrurile să se desfăşoare de la sine pentru a obţine toate informaţiile. Elevii/ studenţii nativi Dragon par să nu aibă energia necesară pentru a duce la bun sfârşit proiectele la care lucrează. Dacă simţiţi că nu puteţi termina la timp, cereţi ajutorul sau o amânare a predării temei/ proiectului.
 
ŞARPE – 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013
 
Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie deobstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Este recomandat ca în această lună să evitaţi practicarea de sporturi extreme/ periculoase sau antrenamente fizice dure – risc de accidentare. La locul de muncă s-ar putea să vă confruntaţi cu obstacole şi întârzieri. Dacă aveaţi anumite aşteptări în privinţa unui proiect, s-ar putea să fiţi dezamăgiţi de felul în care au decurs lucrurile. Cu toate acestea nu trebuie să vă descurajaţi pentru că lucrurile se pot aranja la momentul potrivit. Este foarte important ca în această lună să învăţaţi din greşeli şi să găsiţi soluţiile potrivite la timp pentru a face corecturile necesare. Cei care au propria afacere sunt sfătuiţi să nu înceapă un parteneriat cu prietenii pentru că există riscul să pierdeţi mulţi bani şi să puneţi în pericol şi prietenia. De asemenea nu este un momentul bun pentru investiţii financiare riscante, lansare de produse şi servicii sau pentru a începe proiecte noi. Este mai degrabă o lună potrivită pentru a vă consolida poziţia în firmă, mai ales dacă există mai mulţi parteneri/ asociaţi. Planul sentimental nu este foarte bine aspectat, mai ales pentru cei singuri – nu este o lună benefică pentru a începe o relaţie deoarece riscaţi să fiţi prost înţeleşi şi să speriaţi persoana de care sunteţi interesaţi. Elevii/ studenţii nativi Şarpe se confruntă cu o lună dificilă din punct de vedere al nivelului de energie. Există riscul să nu terminaţi la timp proiectele şi temele, pentru că nu vă puteţi concentra. Este recomandat să începeţi din timp şi să vă organizaţi foarte bine!
 
CAL – 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014
 
O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Norocul se îmbunătățește luna aceasta odată cu această energia de victorie. Nivelul de energie este foarte bine aspectat, ceea ce vă permite să profitaţi de toate oportunităţile care pot să apară pe parcursul acestei luni. Dacă nu ați reușit să vă atingeți obiectivele în lunile anterioare, această energie lunară vă va ajuta să obţineţi succesul mult dorit. Schimbarea de gândire poate aduce o schimbare majoră în viața voastră. La locul de muncă este foarte posibil să fiţi puşi la conducerea unei echipe, să fiţi promovaţi, să fiţi mutaţi într-un alt departament sau chiar să lucraţi la un proiect foarte important. Toate schimbările care pot să apară la job sunt importante şi pozitive, chiar dacă iniţial nu sunt pe placul vostru. Cei care au propria afacere sunt sfătuiţi să lucreze mai mult individual şi să nu se bazeze foarte mult pe parteneriate exterioare, cel puţin nu în această lună. Cu toate acestea poate să fie o perioadă bună pentru investiţii financiare, extinderea afacerii, deschiderea unei alte afaceri etc. Recomandarea este să aveţi încredere în intuiţie atunci când trebuie să luaţi o decizie importantă. Nu vă lăsaţi influenţaţi de alte persoane! Planul sentimental este foarte bine aspectat pentru cei singuri – au şansa să atragă în viaţa lor un partener compatibil. Veţi reuşi să vă faceţi remarcaţi prin farmecul şi aspectul vostru! Cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil sunt sfătuiţi să evite socializarea/ flirtul cu terţe persoane, deoarece pot să-şi pună în pericol relaţia actuală. Elevii/ studenţii nativi Cal au parte de o lună foarte benefică din punct de vedere academic. Totul pare să decurgă exact cum aţi plănuit, mai ales dacă aţi ştiut să vă organizaţi proiectele şi de asemenea să prioritizaţi. Este foarte important să vă menţineţi această atitudine pozitivă!
 
OAIE – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015
 
O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. S-ar putea să vă simțiţi mai sensibili decât de obicei, şi să vă enervaţi din orice, indiferent de motiv. Încercaţi să vă păstrați calmul și să priviţi aceste comentarii în mod constructiv. Puteţi amplasa în acest sector de Sud-Vest un bol cu mere roşii pentru a reduce energia conflictuală a lunii. La locul de muncă vă este recomandat să nu luaţi parte la discuţii care pot degenera în conflicte, dar nici la discuţii cu iz de bârfă şi zvonuri. Mai mult, veţi simţi nevoia ca în această lună să lucraţi individual şi să renunţaţi deocamdată la proiectele care necesită lucrul în echipă. De asemenea este foarte important să vă verificaţi munca de mai multe ori pentru a evita pe cât posibil greşelile. Cei care au propria afacere pot să aibă în această lună momente în  care să se simtă depresivi, fără energie şi chef de interacţiune cu angajaţii, partenerii de afaceri sau clienţi. Dacă aveţi posibilitatea să vă luaţi o mică vacanţă, ar fi foarte bine pentru că aveţi nevoie de timp pentru a vă reîncărca bateriile. Planul sentimental poate să fie afectat de aceste energii de ceartă, mai ales dacă este vorba despre o relaţie nouă – există riscul să vă enervaţi foarte repede dacă ceva nu vă convine. Încercaţi să amânaţi pe cât posibil discuţiile care pot să strice relaţia – puteţi fi prost înţeleşi în această lună. Elevii/ studenţii nativi Oaie sunt destul de defavorizaţi în această lună: nu aveţi chef de învăţat (mai ales dacă aveţi şi examene în această perioadă), nu vă puteţi concentra şi deveniţi puţin rebeli. Recomandarea este să vă canalizaţi aceste frustrări în activităţi care să vă ajute să redobândiţi energia de care aveţi nevoie acum: alergaţi, faceţi exerciţii fizice etc.
 
MAIMUŢĂ - 1932, 1944,1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016
 
O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. În următoarea perioadă s-ar putea să vă simţiţi irascibili şi să cedaţi provocărilor. Recomandarea este să nu intraţi în conflicte de niciun fel pentru că este posibil ca totul să se întoarcă împotriva voastră. Dacă simţiţi că începeţi să vă enervaţi sau să vă înfuriaţi, număraţi până la 10 şi respiraţi adânc. La locul de muncă este posibil să vă confuntaţi cu probleme de comunicare şi posibile conflicte cu șefii și colegii. Cu cât încercați să vă meţineţi punctul de vedere, cu atât există riscul de escaladare a conflictului. Important este ca în această lună să încercaţi să lăsaţi de la voi pentru a nu intra într-o situaţie care să vă afecteze reputaţia. Puteţi amplasa în acest sector de Sud-Vest un bol cu mere roşii pentru a reduce din  energia conflictuală a lunii. Cei care au propria afacere sunt sfătuiţi să evite investiţiile financiare riscante, asocierile cu persoane dubioase, semnările de contracte, deciziile importante sau publicitatea excesivă. Nu uitaţi că puteţi fi predispuşi şi spre probleme cu legea – nu încălcaţi legea! Planul sentimental nu este bine aspectat pentru că aveţi tendinţa de a vă certa cu partenerul din orice şi riscaţi să spuneţi lucrurile nepotrivite la momentul nepotrivit. Elevii/ studenţii nativi Maimuţă sunt sfătuiţi să accepte ajutorul şi sprijinul din partea celor din jur şi să renunţe la atitudinea ostilă de care dau dovadă în următoarea perioadă. Din punct de vedere academic nu trebuie să-şi facă mari griji, însă comportamentul lor în anumite situaţii poate strica tot ce au construit până acum.
 
COCOŞ – 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017
 
O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Nativii Cocoş se bucură de o perioadă foarte benefică, ceea ce le poate da un impuls și o dispoziție bună. Este o lună foarte bună mai ales din punct de vedere finanaciar, asta înseamnă că puteţi începe să lucraţi la proiecte care vă pot aduce venituri mari. Orice vă puneţi acum în minte să faceţi are toate şansele să fie de bun augur. La locul de muncă faceţi o impresie foarte bună, mai ales în faţa superiorilor – puteţi chiar să vă aflaţi în poziţia de a lupta pentru drepturile celor din subordinea voastră. Cu toate acestea este foarte important să fiţi atenţi la modul în care acţionaţi pentru a nu vă îndepărta posibili aliaţi. Cei care au propria afacere beneficiază de cea mai bună lună a lor – pot semna contracte, pot face investiţii financiare, pot să înceapă parteneriate noi. Nu aveţi de ce să vă faceţi griji în privinţa vânzărilor, deoarece totul pare să meargă fără niciun obstacol. Aveţi şansa chiar să găsiţi noi strategii pentru a face bani – poate chiar o nouă afacere într-un domeniu nou. Planul sentimental este foarte bine aspectat în această lună – cei singuri au şansa să întâlnească un partener compatibil, iar cei într-o relaţie stabilă pot face următorul pas – logodnă, căsătorie, mutat împreună, conceperea unui copil etc. Elevii/ studenţii nativi Cocoş se pot remarca în această lună prin talentele şi abilităţile pe care le au. Nu irosiţi energiile aceste luni fără a lucra la proiecte care să vă facă să străluciţi din punct de vedere academic.
 
CÂINE – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018
 
Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie defurturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Din păcate următoarea perioadă este predispusă spre probleme financiare, trădări, mai ales din partea unor persoane care fac parte din anturaj – atenţie mare cui vă spuneţi gândurile şi secretele. Este recomandat să nu atrageţi prea mult atenţia în această lună! Evitaţi jocurile de noroc, cheltuielile excesive şi speculaţiile financiare! La locul de muncă este recomandat să fiţi un foarte bun coechipier pentru a evita posibilele gelozii şi invidii. De asemenea sunteţi sfătuiţi să încercaţi să găsiţi soluţii practice şi rapide pentru eventualele probleme care pot să apară – poate chiar din cauza unei greşeli proprii. Este important să fiţi atenţi la tot ce faceţi pentru a vă putea menţine cât mai mult timp în funcţia în care sunteţi acum. Cei care au propria afacere sunt sfătuiţi să evite pe cât posibil investiţiile financiare, semnarea de contracte, întâlnirile de afaceri importante, dar şi parteneriatele noi. Această lună este mai degrabă o perioadă favorabilă pentru consolidarea a ceea ce aveţi deja. Planul sentimental nu este foarte bine aspectat în această lună – este o perioadă în care vă simţiţi derutaţi, nu ştiţi ce decizie să luaţi, de aceea este bine să lăsaţi lucrurile să meargă de la sine. Elevii/ studenţii nativi Câine sunt sfătuiţi ca în această perioadă să petreacă mai mult timp cu părinţii/ familia pentru că numai în acest fel vor avea parte de sprijin şi motivaţie pentru a duce la bun sfârşit proiectele la care lucrează.
 
MISTREŢ – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019
 
Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Este foarte important ca în această perioadă să fiţi foarte atenţi la persoanele care vă înconjoară, pentru că sunteţi predispuşi la trădări. Acestea din urmă pot să apară chiar din partea unei persoane pe care o credeaţi că vă este prietenă. Evitaţi speculaţiile financiare, investiţiile, jocurile de noroc. Sunteţi sfătuiţi să nu depindeţi foarte mult de alte persoane pentru că riscaţi să pierdeţi bani, dar poate să aibă de suferit şi reputaţia voastră. La locul de muncă vă este recomandat să vă ţineţi departe de persoanele care bârfesc şi lansează zvonuri. Dacă se iscă vreau conflict la birou, încercaţi să nu luaţi partea nimănui – fiţi neutri în această perioadă! Luna aceasta este posibil să aflaţi pe cine vă puteţi baza la job – nu vă dezvăluiţi planurile, intenţiile şi ideile! Cei care au propria afacere sunt sfătuiţi să pună bazele unui plan cu bătaie lungă – evitaţi investiţiile, semnările de contracte, dar şi parteneriatele noi. Această lună este bună pentru a pune pe hârtie planuri, strategii şi idei, de aceea amânaţi pe cât posibil deciziile importante – riscaţi să fiţi înşelaţi. Planul sentimental este prost aspectat, atât pentru cei singuri, cât şi pentru cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi. Cei singuri pot fi dezamăgiţi de persoanele cu care intră în contact, iar cei într-un cuplu, nu par să fie decişi dacă să treacă la următorul nivel – predispoziţie spre trădări în relaţie, poate să apară o terţă persoană. Fiţi sinceri şi direcţi cu persoana iubită pentru a nu exista neînţelegeri. Elevii/ studenţii nativi Mistreţ sunt sfătuiţi să nu se descurajeze dacă lucrurile nu vor merge exact aşa cum au plănuit. Perseverenţa este cheia succesului pentru ei în această lună!
 
 
 
Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!
 
 
 
 
Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!
 
 
 
Notificare drepturi
Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.
 
 
Notificare răspundere
Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.
 
 
 
 
Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved