Influenţele lunii APRILIE 2022

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Acest horoscop este prezentat în funcţie de calendarul solar!

Luna solară care debutează în data de 5 aprilie 2022 şi se va încheia în data de 5 mai 2022 este lună de DRAGON sub patronajul elementului lemn yang. În această lună în centrul casei/ spaţiului de lucru vine steaua 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Din păcate este o lună foarte nefavorabilă pentru acest sector, mai ales pentru că steaua lunară 9 multiplică energiile stelei anuale 5. Aceste energii afectează întreaga familie şi pot predispune spre accidentări, obstacole, îmbolnăviri, blocaje, întârzieri, evenimente neplăcute. Mai mult decât atât, energia de multiplicare a stelei lunare 9 este produsă și susținută de elementul lunii. Într-un cuvânt există predispoziții de incidente legate de elementul pământ, care este adus de zodia lunii și se creează un exces. Acest exces este destabilizat de elementul lunii. De aceea riscul producerii unor cutremure sau alunecări de teren este destul de mare. Există câteva zile (6 apr, 15 apr și 27 apr) în care excesul de element pământ se poate face simțit prin producerea unor mișcări tectonice sau alunecări de teren. Mai ales în zilele zodiei Câine (15 apr. și 27 apr.) când se produc niște penalizări/ ciocniri, care pot să predispună spre probleme de natură tectonică, dar și din punct de vedere al sănătății (pot să apară patologii destul de zgomotoase ale aparatului digestiv sau reproducător). De aceea este recomandat că femeile însărcinate, persoanele în vârstă și cu o sănătate mai precară să evite să petreacă prea mult timp sau să doarmă în centrul spațiului locuinței. Recomandarea este valabilă pe tot parcursul acestui an!

Pentru că și această lună aduce o luptă acerbă (de altfel așa cum am prezentat și în Ghidul nostru pentru anul 2022, tot anul este afectat de această luptă și concurență neloială) pentru putere și influență, caracteristica principala a lunii este acțiunea (zodia Dragon fiind o zodie de acțiune), dar o acțiune care se desfășoară ascuns, în spatele scenei. Dacă luna trecută au fost multe încercări de negocieri, fiind o lună a unei zodii “diplomate”, acum nu prea mai pot să aibă loc asemenea negocieri. Conflictele pot să izbucnească destul de repede, mai ales având în vedere că axa centrală Est-Vest este afectată la maxim de energii total nefavorabile. De asemenea și la nivel micro, familia poate să fie afectată destul de mult din toate punctele de vedere: al comunicării, al sănătății și chiar din punct de vedere financiar.

Sunt zile (10 apr, 22 apr și 4 mai) care pot să aducă multe lecții și inspirații de natură spirituală, cu multă înțelegere și armonie. Acest lucru este datorat “casei magiei și spiritualității” – cum este denumirea în Paht Chee, care se formează în această lună în zilele zodiei Șarpe. O situație care poate să dea o notă mai pozitivă, pe cât posibil, acestei luni este faptul că luna beneficiază de toate combinațiile favorabile care se formează între energiile stelelor: 4 HoTu –uri (sectoarele NV, NE, S și V) și “suma 10” care se formează în sectorul de Est. Acest lucru poate să aducă oarecare îmbunătățiri în sectoarele afectate de energii nebenefice (E și V).

  

Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:

Zile favorabile: 1, 4, 9, 11, 12, 14, 15, 16, 22, 25, 30 aprilie 2022 – în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.

AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna APRILIE 2022.

AICI găsiţi informaţiile despre atenţionări zile luna solară APRILIE 2022.

 

ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!

 

Conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, fazele lunii în APRILIE 2022 sunt: Luna Nouă – 1.4.2022, ora 09:24 (ora României); Luna Plină: 16.4.2022, ora 21:55 (ora României).

 

Influenţele stelelor lunare asupra sectoarelor spaţiilor de locuit/ lucru

În prima parte a acestui articol vom prezenta influenţele energiilor stelelor lunare asupra sectoarelor din casă, spaţii, birouri sau unde vă desfăşuraţi pentru mai mult timp activitatea. Astfel puteţi să aflaţi unde anume sunt energii benefice şi este bine de potenţat/activat şi care dintre sectoare sunt afectate de energii mai puţin benefice şi cum pot fi acelea controlate/diminuate.

 

Centrul casei (sediul familiei) – În această lună în centrul casei/ spaţiului de lucru vine steaua 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Din păcate este o lună foarte nefavorabilă pentru acest sector, mai ales pentru că steaua lunară 9 multiplică energiile stelei anuale 5. Aceste energii afectează întreaga familie şi pot predispune spre accidentări, obstacole, îmbolnăviri, blocaje, întârzieri, evenimente neplăcute. Este recomandat să evitaţi pe cât posibil să petreceţi multi timp în centrul casei/ spaţiului de lucru în această lună. Remediul recomandat este Pagoda celor 5 elemente pentru a ţine sub control aceste energii total nefavorabile. Nu activaţi acest sector luna aceasta prin zgomote!

Sectorul de Nord – carieră (unde se situează zodia Şobolan şi Fiul cel mijlociu al casei) – În această lună în sectorul de Nord vine steaua 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Combinaţia care se formează între steaua anuală 1 şi steaua lunară 5 poate să predispună spre probleme de sănătate la nivelul urechilor, dar şi posibile toxinfecţii alimentare. Este nevoie să acordaţi mai multă atenţie planului sănătăţii. De asemenea poate să predispună spre întârzieri, blocaje, amânări mai ales dacă este vorba despre o promovare mult aşteptată sau un proiect cu miză majoră. Nu activaţi acest sector!

Sectorul de Nord-Est – învăţătură (unde se situează zodia Bivol, Tigru şi Fiul cel mic al casei) – În această lună în sectorul de Nord-Est vine steaua 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. O veste bună ar fi faptul că se realizează o combinaţie auspicioasă între steaua anuală 8 şi steaua lunară 3, Ho Tu 3/8. Această combinaţie este foarte favorabilă mai ales pentru rezidenţii acestui sector care se află într-o poziţie de conducere sau activează în domenii în care pot avea foarte multă influenţă asupra celor din jur. Totul se realizează prin cunoaştere! Există totuşi pericolul ca anumite persoane să încerce să facă abuz de putere şi să o folosească în scop personal şi în detrimentul altora. Este nevoie de echilibru şi corectitudine. Atenţie – nu este o combinaţie favorabilă pentru copiii mici, aceştia trebuie să evite pe cât posibil să petreacă mult timp sau să doarmă în acest sector. De asemenea pot să apară şi mici probleme de sănătate la nivelul membrelor. Evitaţi sporturile şi antrenamentele dure în următoarea perioadă.

Sectorul de Est – sănătate (unde se situează zodia Iepure şi Fiul cel mare) – În această lună în sectorul de Est vine steaua 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Luna aceasta se realizează o combinaţie auspicioasă între steaua anuală 3 şi steaua lunară 7, suma 10. Aceasta poate să-i ajute pe rezidenţii acestui sector să finalizeze cu succes proiecte la care au lucrat foarte mult şi care păreau că nu se mai termină. Cu toate acestea, energia stelei lunare 7 poate să predispună spre posibile furturi, accidente (mai ales răni legate de obiecte ascuţite). Atenţie mai ales pentru cei care lucrează în domenii de construcţie sau în bucătărie – pericolul este mai mare. Evitaţi pe cât posibil şi antrenamentele dure – risc de accidentări severe la picioare. De asemenea puteţi fi predispuşi spre conflicte violente care pot degenera în violenţe fizice.

Sectorul de Sud-Est – prosperitate (unde se situează zodia Dragon, Şarpe şi Fiica cea mare) – În această lună în sectorul de Sud-Est vine steaua 8, stea cu energie de prosperitate. Combinaţia care se formează între steaua anuală 4 şi steaua lunară 8 poate să aducă oportunităţi foarte multe scriitorilor, dar şi celor care activează în domenii creative. Cu toate acestea există şi o atenţionare cu privire la planul sănătăţii, mai ales pentru cei care practică sporturi de performanţă – există predispoziţie spre accidentări la nivelul membrelor. Dacă puteţi evita antrenamentele dure/ solicitante ar fi cel mai indicat. De asemenea pot să apară mici probleme în planul sentimental pentru cei tineri din cauza familiei (în special a mamei).

Sectorul de Sud – faimă (unde se situează zodia Cal şi Fiica mijlocie) – În această lună în sectorul de Sud vine steaua 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Este cu atât mai favorabil, cu cât steaua anuală 9 multiplică steaua lunară 4. Un alt aspect foarte favorabil este faptul că se formează o combinaţie auspicioasă între steaua anuală 9 şi steaua lunară 4, Ho Tu 4/9. Aceasta poate să aducă foarte multe oportunităţi în afaceri, mai ales pentru cei care activează în domeniul comerţului. Este de asemenea o lună foarte bună pentru elevi/ studenţi sau persoane care au examene/ interviuri – folosiţi acest sector pentru a studia! Atenţie însă la posibile accidente care să implice focul – nu lăsaţi lumânări aprinse în acest sector. Atenţie şi pentru cei care au bucătăriile în sectorul de Sud al casei.

Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează zodia Oaie, Maimuţa şi Mama casei) – În această lună în sectorul de Sud-Vest vine steaua 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. O lună favorabilă pentru rezidenţii acestui sector deoarece poate să apară în viaţa acestora o persoană influentă/ mentor care să-i îndrume şi să-i ajute la momentul potrivit. Combinaţia dintre steaua anuală 2 şi steaua lunară 6 poate să confere putere şi autoritate, mai ales la locul de muncă, dar şi în afaceri. Atenţie însă în planul sănătăţii deoarece există o atenţionare – posibile probleme la nivelul stomacului.

Sectorul de Vest – descendenţi  (unde se situează zodia Cocoş şi Fiica cea mică/ tânără) – În această lună în sectorul de Vest vine steaua 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Se realizează în această lună o combinaţie auspicioasă între steaua anuală 7 şi steaua lunară 2, Ho Tu 7/2, care poate aduce oportunităţi financiare, însă trebuie să fiţi atenţi cum le gestionaţi. Pot să apară pierderi financiare, investiţii care să fie mai dezavantajoase, dar şi trădări în afaceri sau la locul de muncă. Dacă aveţi biroul situat în sectorul de Vest este recomandat să fiţi şi mai atenţi atunci când semnaţi contracte, gestionaţi banii sau discutaţi lucruri importante. Evitaţi investiţiile, cheltuielile inutile, jocurile de noroc etc! Cuplurile pot avea dificultăţi în a concepe un copil, mai ales dacă dormitorul este situat în acest sector.

Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează zodia Câine, Mistreţ şi Patriarhul casei) – În această lună în sectorul de Nord-Vest vine steaua 1, stea cu energie de victorie şi succes. Se realizează o combinaţie foarte auspicioasă între steaua anuală 6 şi steaua lunară 1, Ho Tu 1/6. Această combinaţie poate să aducă foarte mult noroc, mai ales în domeniul creativităţii. O perioadă destul de favorabilă pentru rezidenţii acestui sector, mai ales în ceea ce priveşte ajutorul, sprijinul unei persoane influente sau a unui mentor. Este clar luna în care beneficiaţi de sfaturi care vă pot propulsa în carieră.

 

Influenţele stelelor lunare asupra ZODIILOR chinezeşti

 

În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.

 

ŞOBOLAN 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Nu vă lăsaţi descurajaţi dacă lucrurile merg într-un ritm mult mai încet decât de obicei. Totul este provizoriu şi luna viitoare veţi găsi motivaţia necesară pentru a vă repoziţiona pe drumul cel bun. Nu este momentul potrivit pentru a lua decizii importante sau pentru a face schimbări. Poate să fie o perioadă dificilă şi în planul sănătăţii – evitaţi riscurile de orice fel! Atenţie – lună de aliat, zodia Dragon! Carieră & Afaceri – Sunteţi sfătuiţi să evitaţi pe cât posibil confruntările la locul de muncă, dar şi în afaceri. Veţi avea tendinţa de a face mai mult decât puteţi, de aceea există riscul să vă stresaţi foarte mult, să vă suprasocilitaţi, mai ales dacă este vorba despre o miză majoră cum ar fi o promovare sau un contract important. Aveţi nevoie în această lună de aliaţi, de aceea vă este recomandat să fiţi foarte atenţi la persoanele care vă înconjoară pentru că s-ar putea ca unele obstacole sau probeme să vină chiar de la cine nu vă aşteptaţi. Nu începeţi proiecte noi şi nu semnaţi contracte importante! Echipa va juca un rol foarte important. Relaţii & Familie – Planul sentimental este aspectat neutru luna aceasta! S-ar putea să apară mici probleme atât în cuplu cât şi în familie din cauza stelei 5 lunare, însă comunicarea este cheia. Petreceţi timp de calitate cu partenerul de viaţă, dar şi cu ceilalţi membrii ai familiei. Nu-i neglijaţi, deoarece prezenţa acestora vă va încărca din punct de vedere energetic.

BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Din păcate energiile acestei luni vă provoacă să reacţionaţi impulsiv, fără să vă gândiţi înainte să spuneţi ceva. Nu beneficiaţi nici de răbdare, ceea ce nu va face decât să complice lucrurile între voi şi persoanele din jurul vostru (indiferent de context: loc de muncă, afaceri, relaţii, şcoală etc). O veste bună ar fi faptul că se realizează o combinaţie auspicioasă între steaua anuală 8 şi steaua lunară 3, Ho Tu 3/8. Carieră & Afaceri – La locul de muncă s-ar putea să întâmpinaţi câteva obstacole, mai ales din cauza unor bârfe, zvonuri, dar şi conflicte care pot degenera la un moment dat. Vă este recomandat să nu răspundeţi provocărilor şi să optaţi pentru lucrul individual. Comunicarea nu este punctul vostru forte în această lună. Această recomandare este valabilă şi pentru cei care au propria afacere. Riscaţi să stricaţi anumite relaţii profesionale din cauza unui cuvânt spus la momentul nepotrivit. Răbdarea poate să devină principala modalitate prin care să treceţi mai uşor peste această lună. În afaceri este favorabil să investiţi în pregătirea persoanele care lucrează pentru voi. Relaţii & Familie – Poate să fie o lună destul de complicată în plan relaţional deoarece apar discuţii din lucruri mărunte. Este foarte important să vă menţineţi cât se poate de calmi şi să amânaţi discuţiile importante. Această atenţionare vine şi în ceea ce priveşte comunicarea cu ceilalţi membrii ai familiei, mai ales în perioada sărbătorilor!

TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Din păcate energiile acestei luni vă provoacă să reacţionaţi impulsiv, fără să vă gândiţi înainte să spuneţi ceva. Nu beneficiaţi nici de răbdare, ceea ce nu va face decât să complice lucrurile între voi şi persoanele din jurul vostru (indiferent de context: loc de muncă, afaceri, relaţii, şcoală etc). O veste bună ar fi faptul că se realizează o combinaţie auspicioasă între steaua anuală 8 şi steaua lunară 3, Ho Tu 3/8. Carieră & Afaceri – La locul de muncă pot să apară mici discuţii contradictorii! Este recomandat să aveţi foarte multă răbdare şi să găsiţi un moment potrivit pentru a vă exprima părerile şi ideile. Cei într-o funcţie de conducere pot avea parte de foarte multe reuşite împreună cu echipa în această lună. Atenţie mare însă la comunicare deoarece nu este punctul vostru forte acum! În afaceri nu este o perioadă favorabilă pentru a începe proiecte noi sau pentru a semna contracte. Recomandarea este să amânaţi aceste activităţi pentru luna viitoare când veţi reuşi să fiţi mult mai calmi şi să vedeţi lucruri foarte clar. Există predispoziţie spre conflicte şi acuzaţii cu partenerii de afaceri, clienţii, dar şi angajaţii. Relaţii & Familie – Planul sentimental nu este bine aspectat nici măcar pentru nativii Tigru singuri. Energia lunară de ceartă îşi pune amprenta acum pe toate tipurile de relaţii (fie acestea sentimentale sau familiale). Cei într-un cuplu sunt sfătuiţi să amâne discuţiile importante pentru a evita o conflictele. În familie sunteţi sfătuiţi să aveţi răbdare cu cei mici!

IEPURE –1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Luna aceasta se realizează o combinaţie auspicioasă între steaua anuală 3 şi steaua lunară 7, suma 10. Cu toate acestea planul financiar poate să fie foarte afectat în această lună, de aceea sunteţi sfătuiţi să evitaţi cheltuielile inutile, investiţiile financiare, jocurile de noroc etc. De asemenea vă este recomandat să nu vă încredeţi în persoane pe care de abia le-aţi cunoscut, riscaţi să fiţi înşelaţi. Nu vă întoarceţi noaptea târziu acasă, mai ales pe străzi lăturalnice şi slab luminate – pericol să fiţi atacaţi şi furaţi. De asemenea securitatea casei trebuie să se regăsească pe lista priorităţilor în următoarea perioadă – verificaţi dacă aţi închis uşa, ferestrele (pentru cei care stau la casă) etc. Carieră & Afaceri – La locul de muncă reuşiţi să culegeţi roadele muncii voastre, ceea ce vă poate aduce în vizorul unor colegi care să vă privească cu foarte multă invidie. Recomandarea este să nu vă lăsaţi atraşi în conflicte şi să nu răspundeţi la provocări. Continuaţi să vă faceţi treaba, dar rămâneţi atenţi la persoanele care se dau drept prieteni şi binevoitori. Nu este luna în care să vă încredeţi în oricine şi să vă spuneţi planurile. În afaceri este recomandat să finalizaţi proiectele la care lucraţi de ceva timp pentru că beneficiaţi de ajutor să o faceţi. Totuşi vă este recomandat să fiţi foarte atenţi atunci când trebuie să semnaţi anumite contracte – pot să apară persoane care să vă înşele şi să vă fure banii, dar şi ideile. Relaţii & Familie – O lună destul de delicată, mai ales în plan sentimental, doarece există predispoziţii spre infidelitate fie la voi, fie la partener. De aceea recomandarea principală este să comunicaţi deschis cu partenerul pentru a rezolva potenţialele probleme fără a ajunge la o decizie extremă. Dacă aveţi de luat o hotărâre importantă, bazaţi-vă pe intuiţie.

DRAGON – 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Este o perioadă foarte favorabilă, în plan financiar, pentru planuri, obiective, idei noi, începerea unor proiecte etc. Cu toate acestea sunteţi sfătuiţi să nu luaţi decizii majore fără a avea toate informaţiile. Lucrurile se pot aranja atunci când vă aşteptaţi mai puţin, de aceea este important să aveţi încredere în Divinitate şi să lăsaţi lucrurile să se desfăşoare de la sine. Carieră & Afaceri – La locul de muncă aveţi parte de o lună foarte bună, mai ales în ceea ce priveşte lucrul în echipă. Sunteţi foarte productivi, energici, carismatici, aspect ce vă poate pune pe lista scurtă pentru un bonus financiar sau chiar pentru o promovare. Este foarte posibil să vi se ofere mai multe responsabilităţi sau chiar rolul de lider într-o echipă. Un alt aspect important este că veţi fi puşi în situaţia de a face anumite alegeri profesionale care să afecteze în mod direct şi bunăstarea familiei. În afaceri este o lună foarte favorabilă, mai ales în plan financiar unde sunteţi sfătuiţi să investiţi bani în publicitate, campanii de marketing, produse şi servicii noi etc. Este într-adevăr o perioadă foarte bună pentr a lua în calcul dezvoltarea afacerii. Relaţii & Familie – O lună extrem de favorabilă pentru a petrece timp de calitate împreună cu partenerul de viaţă, dar şi cu familia în general. Puteţi opta pentru o vacanţă de câteva zile sau un weekend romantic. Important este să nu vă mai neglijaţi partenerul dacă până acum aţi făcut-o din diferite motive. Oricât de mic este gestul făcut de voi în această lună va avea un impact major în viaţa partenerului.

ŞARPE – 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Este o perioadă foarte favorabilă, în plan financiar, pentru planuri, obiective, idei noi, începerea unor proiecte etc. Cu toate acestea sunteţi sfătuiţi să nu luaţi decizii majore fără a avea toate informaţiile. Lucrurile se pot aranja atunci când vă aşteptaţi mai puţin, de aceea este important să aveţi încredere în Divinitate şi să lăsaţi lucrurile să se desfăşoare de la sine. Carieră & Afaceri – La locul de muncă sunteţi foarte motivaţi şi determinaţi să vă puneţi în valoare abilităţile. Din fericire veţi avea parte de sprijin atât din partea colegilor cât şi a superiorilor, ceea ce înseamnă că nu se întrevăd la orizont obstacole sau întârzieri. Este foarte posibil să fiţi puşi pe lista scurtă pentru un bonus financiar sau chiar pentru o promovare. În afaceri este o lună în care veţi culege roadele muncii depuse în ultimele luni. Sunteţi încurajaţi să faceţi investiţii, mai ales în pregătirea angajaţilor, dar şi dezvoltarea afacerii. Sunt favorizate parteneriatele noi, semnarea de contracte, lansarea de produse şi servicii noi etc. Acţionaţi cu încredere pentru că este una din cele mai bune luni din an. Relaţii & Familie – O lună extrem de favorabilă pentru a petrece timp de calitate împreună cu partenerul de viaţă, dar şi cu familia în general. Puteţi opta pentru o vacanţă de câteva zile sau un weekend romantic. Important este să nu vă mai neglijaţi partenerul dacă până acum aţi făcut-o din diferite motive. Oricât de mic este gestul făcut de voi în această lună va avea un impact major în viaţa partenerului. Nativii Şarpe singuri pot avea acum şansa să cunoască în sfârşit persoana potrivită, mai ales dacă au fost foarte descurajaţi în ultima vreme. Veţi fi foarte carismatici şi veţi atrage exact ceea ce vă doriţi.

CAL – 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. O perioadă foarte favorabilă atât în plan sentimental cât şi academic, de aceea este de bun augur să lucraţi la îmbunătăţirea relaţiilor cu cei din jur. Din punct de vedere social este momentul să vă faceţi aliaţi! Luna este foarte favorabilă pentru persoanele care activează în domenii creative! Un alt aspect foarte favorabil este faptul că se formează o combinaţie auspicioasă între steaua anuală 9 şi steaua lunară 4, Ho Tu 4/9. Aceasta poate să aducă foarte multe oportunităţi în afaceri, mai ales pentru cei care activează în domeniul comerţului. Carieră & Afaceri – La locul de muncă este perioada ideală pentru a vă pune în valoare abilităţile deoarece aveţi şanse mari să vă faceţi remarcaţi. Relaţiile de alianţă vor juca un rol foarte important – nu trebuie să vă faceţi foarte multe griji deoarece sunteţi populari şi carismatici. Lucrul în echipă vă este favorabil, mai ales pentru că există şansa să vi se propună să fiţi liderul unei echipe. Comunicarea este punctul vostru forte în această lună! În afaceri este o lună cu mult mai bună decât cea precedentă unde este posibil ca mulţi nativi Cai să fi întâmpinat obstacole. Acum este momentul să lansaţi produse şi servicii noi, campanii de publicitate şi să lucraţi mai mult la dezvoltarea unor strategii de marketing mai eficiente. Este de asemenea o lună foarte bună pentru parteneriate noi şi semnări de contracte. Relaţii & Familie – Nativii Cal singuri au parte de foarte multă atenţie, admiraţie şi complimente în această lună. De voi depinde ce vă doriţi în aceste momente – o aventură sau o relaţie stabilă. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi se pot confrunta cu mici probleme care au legătură cu o terţă persoană. Există predispoziţie spre infidelitate! Toate acţiunile voastre din cuplu pot avea un impact major şi asupra celorlalţi membrii ai familiei, mai ales dacă există şi copii.

OAIE – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Acest aspect reprezintă faptul că pot să apară în viaţa voastră persoane importante care să joace un rol semnificativ atât în carieră, cât şi în viaţa personală. Ascultaţi-vă intuiţia, mai ales atunci când aveţi de luat decizii foarte importante. Cu toate acestea nu vă neglijaţi sănătatea: mâncaţi echilibrat, odihniţi-vă, plimbaţi-vă în natură, faceţi exerciţii fizice etc. Carieră & Afaceri – La locul de muncă este o lună foarte productivă şi cu mult ajutor atât din partea colegilor cât şi a superiorilor. Abilităţile profesionale sunt cele care vă vor ajuta în finalizarea anumitor proiecte şi chiar să ajungeţi pe lista scurtă pentru promovare. Este foarte important să aveţi încredere în propria persoană şi atunci când aveţi de luat o decizie importantă, ascultaţi-vă intuiţia. În afaceri este o lună în care vă este recomandat să nu mai stagnaţi, ci să demaraţi proiecte noi sau chiar să lansaţi produse şi servicii noi. Este foarte posibil ca pe parcursul acestei luni să întâlniţi persoane influente care să vă îndrume în ceea ce priveşte viitorul afacerii. Sunt favorizate semnările de contracte şi parteneriatele noi. Fiţi deschişi să primiţi atât laude cât şi critici constructive. Relaţii & Familie – O lună superbă în plan sentimental, mai ales pentru cei singuri care au şansa acum să cunoască o persoană care le poate schimba viaţa. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi au parte de o lună liniştită, armonioasă şi plină de iubire în familie. Profitaţi la maxime de energiile acestei luni pentru a petrece timp de calitate împreună în cuplu sau în familie.

MAIMUŢĂ – 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Acest aspect reprezintă faptul că pot să apară în viaţa voastră persoane importante care să joace un rol semnificativ atât în carieră, cât şi în viaţa personală. Ascultaţi-vă intuiţia, mai ales atunci când aveţi de luat decizii foarte importante. Cu toate acestea nu vă neglijaţi sănătatea: mâncaţi echilibrat, odihniţi-vă, plimbaţi-vă în natură, faceţi exerciţii fizice etc. Atenţie – lună de aliat, zodia Dragon! Carieră & Afaceri – La locul de muncă urmează o perioadă foarte favorabilă pentru viaţa voastră profesională. Vi se recunosc meritele şi vă faceţi remarcaţi! Beneficiaţi de respect şi admiraţie atât din partea colegilor cât şi a superiorilor. Este foarte posibil să vi se ofere rolul de lider într-o echipă, nu refuzaţi pentru că este o oportunitate foarte bună pentru viitorul carierei. Există totuşi o mică atenţionare – s-ar putea să provocaţi invidie, de aceea vă este recomandat să evitaţi confruntările cu acele persoane. În afaceri este o lună foarte bună pentru a vă dezvolta, pentru a începe proiecte noi. Este o perioadă favorabilă pentru inovaţii, de aceea este indicat să încercaţi cât mai multe variante pentru a vedea ce funcţionează mai bine pentru afacerea voastră. Relaţiile cu angajaţii şi clienţii vor juca un rol important în viitorul firmei! Atenţie la decizii! Relaţii & Familie – Planul sentimental este foarte bine aspectat mai ales pentru nativii Maimuţă singuri. Cu toate acestea nu sunteţi încurajaţi să vă grăbiţi să luaţi o decizie radicală. Acordaţi-vă timpul necesar pentru a simţi cu adevărat ce este mai bine! Nu veţi duce lipsă de admiratori şi complimente. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi au parte de o lună liniştită, armonioasă şi plină de iubire în familie. Profitaţi la maxime de energiile acestei luni pentru a petrece timp de calitate împreună în cuplu sau în familie.

COCOŞ – 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Luna aceasta sunteţi predispuşi la accidentări, îmbolnăviri, de aceea este foarte important să vă ascultaţi corpul şi să acţionaţi imediat ce simţiţi că ceva nu este în regulă. De asemenea sunteţi sfătuiţi să adoptaţi un stil de viaţă sănătos: mişcare, alimentaţie echilibrată, vitamine, somn calitativ, odihnă, activităţi relaxante. O altă recomandare ar fi să evitaţi în această lună locurile cu energie yin: spitalele, cimitirele, vizitarea persoanelor bolnave. Cu toate acestea se realizează în această lună o combinaţie auspicioasă între steaua anuală 7 şi steaua lunară 2, Ho Tu 7/2, care poate aduce oportunităţi financiare, însă trebuie să fiţi atenţi cum le gestionaţi. Atenţie – lună de prieten secret, zodia Dragon! Carieră & Afaceri – La locul de muncă s-ar putea să vă confruntaţi cu o perioadă destul de stresantă şi plină de activităţi. S-ar putea să simţiţi că nu mai aveţi energie şi nu mai sunteţi la fel de productivi. Cheia succesului pentru a trece mai uşor peste această perioadă dificilă este să vă organizaţi şi să prioritizaţi proiectele şi responsabilităţile. Lucrul în echipă vă este favorabil în această lună deoarece aveţi nevoie de ajutorul colegilor pentru a finaliza anumite activităţi presante. În afaceri este o lună foarte bună în plan financiar, însă nu sunt favorizate semnările de contracte şi parteneriatele noi. Nu vă puteţi concentra suficient pentru a fi atenţi la detalii. Încercaţi să delegaţi din responsabilităţi unei persoane de încredere din firmă pentru a nu ajunge la epuizare totală. Aveţi nevoie de o mini-vacanţă în această perioadă! Relaţii & Familie – Este o lună care favorizează mai mult activităţile în familie sau timp de calitate în cuplu. Nativii Cocoş singuri sunt sfătuiţi să profite de această lună pentru a vedea ce anume îşi doresc de la un partener şi să lase lucrurile să se desfăşoare de la sine, fără a forţa. Familia joacă un rol important acum în viaţa nativilor Cocoş – optaţi acum pentru o mini-vacanţă, cină romantică, plimbări etc. Aveţi nevoie de energie yang pentru a trece mai uşor peste provocările acestei luni.

CÂINE – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Se realizează o combinaţie foarte auspicioasă între steaua anuală 6 şi steaua lunară 1, Ho Tu 1/6. Această combinaţie poate să aducă foarte mult noroc, mai ales în domeniul creativităţii. Este o lună cu adevărat transformațională, cam în toate domeniile vieții. În perioada următoare veți avea de luat decizii importante – nu ezitați și nu lăsați îndoiala să vă influențeze gândurile. Intuiția este cea care vă va ajuta să acționați la momentul potrivit. Tot ceea ce începeţi în perioada următoare va avea şanse mari de reuşită în viitorul apropiat. O lună care vă cere să fiţi încrezători şi îndrăzneţi! Atenţie – lună de zodie conflictuală, zodia Dragon! Carieră & Afaceri – La locul de muncă este o lună plină de oportunităţi şi cu schimbări importante. Poate să fie vorba despre responsabilităţi noi, rol de lider într-o echipă, mărire de salariu, bonus financiar, promovare sau chiar schimbarea locului de muncă. Norocul este de partea voastră în această perioadă de aceea este recomandat să cântăriţi foarte bine lucrurile înainte de a lua o decizie majoră. Vă puteţi încrede în propria intuiţie deoarece nu veţi da greş. Acţionaţi cu încredere şi cu entuziasm. În afaceri urmează o lună în care sunteţi sfătuiţi să puneţi lucrurile în mişcare, mai ales dacă aveaţi în plan dezvoltarea sau extinderea afacerii. Puteţi investi în această lună în campanii de publicitate, strategii noi de marketing, dar şi pregătirea intensivă a angajaţilor. Vor veni şi beneficiile în viitorul apropiat. Relaţii & Familie – Planul sentimental este bine aspectat, însă dacă nu sunteţi pregătiţi încă să începeţi o relaţie sau să treceţi la nivelul următor, nu vă grăbiţi. În viaţa de familie s-ar putea să existe anumite schimbări sau decizii importante de luat, mai ales dacă este vorba şi despre viitorul copiilor. Orice hotărâre aţi lua veţi avea parte de sprijinul tuturor membrilor familiei.

MISTREŢ – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Se realizează o combinaţie foarte auspicioasă între steaua anuală 6 şi steaua lunară 1, Ho Tu 1/6. Această combinaţie poate să aducă foarte mult noroc, mai ales în domeniul creativităţii. Este o lună cu adevărat transformațională, cam în toate domeniile vieții. În perioada următoare veți avea de luat decizii importante – nu ezitați și nu lăsați îndoiala să vă influențeze gândurile. Intuiția este cea care vă va ajuta să acționați la momentul potrivit. Tot ceea ce începeţi în perioada următoare va avea şanse mari de reuşită în viitorul apropiat. O lună care vă cere să fiţi încrezători şi îndrăzneţi! Carieră & Afaceri – La locul de muncă sunteţi foarte profesionişti, productivi şi gata să vă atingeţi obiectivele profesionale. Fiţi încrezători în forţele proprii şi în abilităţile profesionale pentru că este o lună care încurajează creşterea şi dezvoltarea. Este recomandat să vă puneţi în valoare, să nu fiţi timizi, ci să daţi dovadă de tărie! Fiţi curajoşi şi îndrăzneţi, deoarece energiile acestei luni vă ajută să fiţi foarte creativi. În afaceri urmează o lună în care sunteţi sfătuiţi să puneţi lucrurile în mişcare, mai ales dacă aveaţi în plan dezvoltarea sau extinderea afacerii. Puteţi investi în această lună în campanii de publicitate, strategii noi de marketing, dar şi pregătirea intensivă a angajaţilor. Încercaţi să găsiţi metode pentru a potenţa vânzările! Relaţii & Familie – Planul sentimental este bine aspectat, însă dacă nu sunteţi pregătiţi încă să începeţi o relaţie sau să treceţi la nivelul următor, nu vă grăbiţi. În viaţa de familie s-ar putea să existe anumite schimbări sau decizii importante de luat, mai ales dacă este vorba şi despre viitorul copiilor. Orice hotărâre aţi lua veţi avea parte de sprijinul tuturor membriilor familiei.

 

 

Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!

 

 

Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!

 

 

 

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

2.4.2022

Sursă foto: WOFS

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp