Influenţele lunii AUGUST 2019

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Acestea sunt informaţii GENERALE privind luna AUGUST 2019. Pentru analize FENG SHUI (amprenta casei/ spaţiului de lucru) şi PAHT CHEE (astrologie chineză – diagramă personală, calcul date favorabile, analize săptămânale/ lunare, compatibilităţi), ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro.

Luna solară care debutează în data de 8 august 2019 şi se va încheia în data de 7 septembrie 2019 este lună de MAIMUŢĂ sub patronajul elementului apă yang. În această lună, în centrul Lo Shu–ului se află steaua 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Este o lună bună pentru a face acte caritabile şi activităţi spirituale (ardere de tămâie şi curăţări energetice), în vederea distrugerii vibraţiilor negative. Recomandări: Pentru a controla această energie vă puteţi folosi de elementul metal, sub formă de culori (alb, gri, argintiu, auriu) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Această energie lunară poate cauza familiei pierderi financiare masive – este nevoie de un buget strict în următoarea perioadă pentru a minimiza riscul pierderii banilor. Cei mai afectaţi în această lună vor fi copiii, persoanele în vârstă, persoanele bolnave şi femeile însărcinate. Evitaţi să petreceţi prea mult timp în centrul casei/ sau a spaţiului de lucru. De asemenea nu lăsaţi lumini aprinse în acest sector, şi evitaţi zgmotele! Planul sănătaţii va fi destul de afectat în această lună, mai ales la nivelul membrelor, încheieturilor şi oaselor. Evitaţi sporturile extreme şi antrenamentele fizice dure!

Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:

Zile favorabile: 1, 3, 8, 10, 11, 13, 14, 15, 21, 25 august 2019 – în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.

AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna AUGUST 2019.

AICI găsiţi informaţiile despre Luna Fantomelor 2019!

INFORMAŢIILE necesare pentru ANUL 2019, anul MISTREŢULUI sub patronajul elementului pământ yin sunt: Caracteristici generale, Zodii partea 1 (primele 6), Zodii partea 2 (ultimele 6), Parametrii norocului,Remedii Feng Shui 2019.

ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!

În cazul lunii de MAIMUŢĂ, perioada lunii solare este 8.08.2019 – 7.09.2019, iar conform calendarului lunar este perioada1.08.2019, ora 06:12 (ora României) – 30.08.2019, ora 13:36 (ora României).

Influenţele stelelor lunare asupra sectoarelor spaţiilor de locuit/ lucru

În prima parte a acestui articol vom prezenta influenţele energiilor stelelor lunare asupra sectoarelor din casă, spaţii, birourisau unde vă desfăşuraţi pentru mai mult timp activitatea. Astfel puteţi să aflaţi unde anume sunt energii benefice şi este bine de potenţat şi care dintre sectoare sunt afectate de energii mai puţin benefice şi cum pot fi acelea controlate/diminuate.

Centrul casei (sediul familiei) – În această lună este afectat de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Este o lună bună pentru a face acte caritabile şi activităţi spirituale (ardere de tămâie şi curăţări energetice), în vederea distrugerii vibraţiilor negative. Recomandări: Pentru a controla această energie vă puteţi folosi de elementul metal, sub formă de culori (alb, gri, argintiu, auriu) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Această energie lunară poate cauza familiei pierderi financiare masive – este nevoie de un buget strict în următoarea perioadă pentru a minimiza riscul pierderii banilor. Cei mai afectaţi în această lună vor fi copiii, persoanele în vârstă, persoanele bolnave şi femeile însărcinate. Evitaţi să petreceţi prea mult timp în centrul casei/ sau a spaţiului de lucru. De asemenea nu lăsaţi lumini aprinse în acest sector, şi evitaţi zgomotele! Planul sănătăţii va fi destul de afectat în această lună, mai ales la nivelul membrelor, încheieturilor şi oaselor. Evitaţi sporturile extreme şi antrenamentele fizice dure!

Sectorul de Nord – carieră (unde se situează zodia Şobolan şi Fiul cel mijlociu al casei) – În această lună este favorizat de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes.Aceste energii pot aduce noroc elevilor și cercetătorilor – știri excelente mai ales dacă biroul sau zona de lucru se află aici. Scriitorii și cei implicați în comunicare fac progrese în această lună. Pot să apară oportunităţi foarte bune pentru cei din domeniul litarer. Cei care susţin examene/ interviuri în această lună vor beneficia foarte mult de energia care se formează în acest sector. Rezidenţii acestui sector se bucură, de asemenea, de un noroc minunat de dragoste. Amplasaţi simboluri de dragoste : Dubla Fericire sau o pereche de păsări. Evitați să amplasaţi reprezentare de apă în acest sector luna aceasta, deoarece ar putea duce la scandaluri sexuale şi despărţiri.

Sectorul de Nord-Est – învăţătură (unde se situează zodia Bivol, Tigru şi Fiul cel mic al casei) – În această lună beneficiază de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Ghinionul de luna trecută se risipește și este înlocuit de prosperitate, ceea ce poate aduce noroc financiar rezidenţilor din acest sector. Toate casele cu intrarea principală pe direcţia Nord-Est beneficiază de această lună. Combinația care se realizează între steaua anuală 2 şi steaua lunară 8 se numeşte suma lui 10 şi poate facilita finalizarea proiectelor cu succes. Investiţiile sunt favorizate în această perioadă, însă, din nefericire, planul sănătăţii va fi destul de afectat şi sunteţi sfătuiţi să păstraţi bani pentru eventuale tratamente.

Sectorul de Est – sănătate (unde se situează zodia Iepure şi Fiul cel mare) – În această lună este afectat de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Rezidenţii acestui sector vor fi afectați de posibile conflicte şi neînţelegeri în această lună, ceea ce ar putea conduce la proces. Amplasaţi un bol cu mere roşii pentru a contracara energia de ceartă și pentru a reduce obstacolele din calea succesului. Mențineți acest sector liniștit, dacă este posibil pentru a nu potenţa enegia stelei lunare 3 – fără muzică, tv etc. Din punct de vedere al sănătăţii, acest sector este foarte nefavorabil pentru băieţii cei mari ai casei, în această lună. Pot să apară probleme la nivelul picioarelor de aceea vă este recomandat să evitaţi jocurile sau sporturile cu risc major de rănire.

Sectorul de Sud-Est – prosperitate (unde se situează zodia Dragon, Şarpe şi Fiica cea mare) – În această lună beneficiază de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Elevii și oamenii de știință, beneficiază foarte mult de energiile din acest sector. Există totuși o ciocnire a elementelor, care poate provoca conflicte frecvente între frați. Femeile însărcinate ar trebui să evite acest sector, deoarece pot să existe probleme la nivelul abdomenului şi coapse. Dacă vă petreceți mult timp în acest sector, trebuie să fiți mai atenţi cu munca dvs. în această lună, deoarece mici greșeli ar putea duce la consecinţe grave. Energiile acestei luni sunt mai bune pentru generația tânără. Planul sentimental nu este favorizat, deoarece pot să apară trădări în cuplu sau persoane care să profite de dvs. Atenţie la flirturile care pot să degenereze!

Sectorul de Sud – faimă (unde se situează zodia Cal şi Fiica mijlocie) – În această lună este afectat de energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare, aceasta multiplicând energia stelei 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Aceste energii pot aduce pericol de jaf și pierdere de bani. Asigurați-vă că uşa de la casă/ firmă sunt închise. Dacă aveţi dormitorul în acest sector, evitaţi pe cât posibil investițiile și jocurile de noroc! Pentru a controla această energie vă puteţi folosi de elementul apă, sub formă de culori (albastru + negru) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Energiile conflictuale pot să provoace dizarmonie în casă/ birou, provocând certuri între membrii familiei sau angajaţi. Păstrați acest sector liniștit! Evitați să puneţi muzică sau aveți activitate excesivă în acest sector, luna aceasta!

Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează zodia Oaie, Maimuţa şi Mama casei) – În această lună este afectat de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (chiar şi îmbolnăviri de relaţii). O lună dificilă din punct de vedere a sănătăţii – Combinația de stele este destul de nefericită, provocând probleme și obstacole pentru femeile casei. Dacă dormitorul este situat în acest sector, pot să apară probleme la locul de muncă sub formă de litigii financiare, de boală sau de pierdere. Pentru a trece mai uşor peste eventuale piedici şi ghinioane, folosiţi simbolurile pentru sănătate,Wu Lou. Evitați elementul foc în acest sector: lumânările și nu lăsați această parte a casei prea luminată luna aceasta. Cel mai bine este să mențineți activitatea în acest sector la minim în această lună. Pagoda celor cinci elemente va contribui la menținerea sub control a energiei stelei 5 galben. Pentru a controla această energie vă puteţi folosi de elementul metal, sub formă de culori (alb, gri, argintiu, auriu) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale.

Sectorul de Vest – descendenţi (unde se situează zodia Cocoş şi Fiica cea mică/ tânără) – În această lună este afectat de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Există predispoziţie spre pierdere de bani, trădări. De asemenea, îi poate face pe copiii casei să fie mai rebeli dacă nu sunt ţinuţi sub supraveghere. O reprezentare a apei va ajuta la protejarea rezidenților acestui sector. Cei ale căror birouri sunt situate în sectorul de Vest ar trebui să amplaseze simboluri pentru potenţarea prosperităţii pentru a stimula veniturile și pentru a vă asigura că fluxul de numerar rămâne constant.

Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează zodia Câine, Mistreţ şi Patriarhul casei) – În această lună beneficiază de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Cei mai favorizaţi vor fi bărbaţii casei, şefii bărbaţi etc. A petrece o mulțime de timp în acest sector va activa energiile chi de bun augur aici. Cu toate acestea, ar putea exista un conflict între generații, ceea ce ar duce la neînţelegeri între tineri și bătrâni. Cei care locuiesc cu socrii pot întâmpina probleme din cauza lipsei de comunciare. Amplasaţi în acest sector un bol cu mere roşii pentru a echilibra energiile și pentru a restabili armonia în casă.

Influenţele stelelor lunare asupra ZODIILOR chinezeşti

Zodiile care sunt printre cele mai favorizate în luna AUGUST 2019: ŞOBOLAN, BIVOL, DRAGON, ŞARPE, CÂINE, MISTREŢ, TIGRU. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare zodie, conform lui Lillian Too:

În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.

ŞOBOLAN – 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Începeţi să vă simţiţi din nou puternici, atât din punct de vedere fizic cât şi mental. Nivelul de energie creşte considerabil, astfel încât veţi reuşi să duceţi la bun sfârşit tot ceea ce v-aţi propus pentru această lună. Cu toate acestea este recomandat să nu plecaţi urechea la părerile celor care nu împart aceleaşi gânduri/ idei sau chiar sunt invidioşi. Dacă vedeţi că aveţi în jurul vostru o astfel de persoană, ar fi mai bine să nu le spuneţi planurile voastre! Este luna în care puteţi străluci din toate punctele de vedere şi să faceţi paşi importanţi în viaţa voastră; totul se poate întâmpla cu atitudinea potrivită. Atunci când beneficiaţi de o astfel de energie, aşa cum este vorba despre energia stelei 1 lunare, reuşiţi să vă atingeţi obiectivele mult mai uşor decât de obicei. Este foarte important ca în aceste momente atât de bune, să începeţi să puneţi pe hârtie planurile şi ideile pe care doriţi să le puneţi în aplicare. Acest aspect este foarte important chiar dacă poate în acest moment nu aveţi toate resursele disponibile. Dacă obiectivele voastre au legătură cu planul financiar, iată câteva exemple de planuri puse pe hârtie: „Vreau să câştig suma aceasta în următoarea perioadă…”, „Vreau să aplic pentru jobul acesta…”, „Vreau să vând acest număr de produse/ servicii…” etc. Foarte important atât pentru cei care au propria afacere, cât şi pentru cei care lucrează pentru altcineva – planurile, obiectivele şi ajustarea acestora la contextul în care vă aflaţi pot constitui cheia succesului pentru tot restul anului. Dacă obiectul vostru este să vă simţiţi mai fericiţi şi împliniţi, atunci sunteţi sfătuiţi să vă gândiţi la ce anume vă aduce fericirea în acest moment: un hobby, o vacanţă cu prietenii, să petreceţi mai mult timp cu familia, să ieşiţi mai des în oraş cu persoana iubită, să vă vedeţi copiii fericiţi etc. Poate nu ar fi o idee rea să începeţi să scrieţi într-un jurnal toate gândurile şi planurile voastre, dar şi ce vă supără în această perioadă. În acest fel veţi putea obţine o imagine cât mai clară asupra vieţii voastre, astfel că veţi şti cum şi când să acţionaţi. Energia stelei 1 nu aduce doar victorie, ci şi transformare: un job nou, schimbarea de casă, mutarea într-o altă ţară, naşterea unui copil, căsătorie etc. Este foarte clar că în această lună trebuie să vă ascultaţi intuiţia şi să fiţi încrezători în forţele proprii. Atenţie – luna aceasta este lună de aliat!

BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. În urmatoarea perioadă vă veţi simţi confortabili din punct de vedere financiar, mai ales pentru că vor apărea foarte multe oportunităţi care permit creşterea venitului/ profitului. Cei mai avantajaţi sunt persoanele nativ Bivol care au propria afacere, sunt antreprenori etc. Vă bucuraţi de foarte mult succes în această lună – lucrurile par să meargă în direcţia potrivită. Chiar dacă veţi mai întâmpina şi câteva obstacole, veţi trece cu bine, deoarece le veţi privi ca pe nişte provocări. Beneficiaţi de gândirea potrivită pentru a muta chiar şi munţii; de aceea nu permiteţi nimănui să vă influenţeze gândurile şi sentimentele cu privire la planurile voastre. Sunteţi sfătuiţi să aveţi încredere în intuiţia voastră! Planurile măreţe vă aduc succes pe măsură! Dacă rămâneţi într-o zonă prea conservativă, riscaţi să pierdeţi oportunităţi importante. Aveţi foarte multă influenţă şi orice ceea ce spuneţi în această lună, este perceput ca fiind singurul adevăr. Oamenii ascultă de voi şi este foarte posibil să fiţi puşi într-o funcţie de conducere. Reuşiţi să inspiraţi persoanele din mediul vostru şi să-i energizaţi, ceea ce este un aspect foarte important, mai ales dacă lucraţi în companii mari sau aveţi propria afacere. Sunteţi cei mai fericiţi atunci când vă întâlniţi cu prieteni, familie, colegi, însă în afara biroului. Este posibil ca în această lună să lucraţi mai mult în exteriorul firmei; nu vă face plăcere să staţi toată ziua pe scaun la birou. Mişcarea este foarte importantă pentru starea voastră de spirit! În această lună se formează o combinaţie foarte bună, suma lui 10, între steaua anuală 2 şi steaua lunară 8. Asta înseamnă că toate obiectivele voastre se vor încheia cu succes. Nu vă opriţi până nu obţineţi ceea ce vă doriţi! În plan sentimental este o perioadă foarte bună, mai ales pentru cei singuri. Dacă aveţi deja pe cineva în minte, sunteţi sfătuiţi să vă exprimaţi gândurile, sentimentele şi intenţiile! Fiţi vocali pentru că beneficiaţi de foarte multă charismă!

TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. În această lună se formează o combinaţie foarte bună, suma lui 10, între steaua anuală 2 şi steaua lunară 8. Asta înseamnă că toate obiectivele voastre se vor încheia cu succes. Nu vă opriţi până nu obţineţi ceea ce vă doriţi! Acest succes poate reprezenta rezultatul unei munci din ultimele luni – satisfacţia va fi foarte mare. Vă este recomandat să fiţi încrezători în propriile forţe pentru că poate să fie o lună favorabilă pentru a vă asuma riscuri de orice fel (financiare, parteneriale etc). Cei mai favorizaţi din punct de vedere financiar vor fi nativii Tigru de 69 ani şi cei de 45 ani. Nativii Tigru de 21 ani se bucură de oportunităţi în ceea ce priveşte cariera! Există predispoziţii spre promovări sau spre o schimbare a direcţiei în afaceri. Din fericire nu vă va fi foarte greu, cu toate că vă veţi asuma mai multe responsabilităţi sau proiecte – recompensa va fi pe măsură. Există posibilitatea să primiţi oferta de a vă asocia cu cineva, de a primi acţiuni la o firmă sau chiar să vi se ofere un împrumut financiar avantajos pentru interesele voastre. Este cea mai bună lună pentru cei care sunt antreprenori sau care sunt pe punctul de a deschide o afacere. Este de asemenea foarte posibil să purtaţi conversaţii din care să rezulte colaborări pentru creşterea profitului/venitului. Din punct de vedere sentimental, este o lună foarte favorabilă. Dacă sunteţi interesaţi de o anumită persoană, energiile acestei luni vă ajută să vă exprimaţi mai clar sentimentele şi intenţiile cu privire la acea persoană. Poate să fie o lună favorabilă şi pentru a petrece mai mult timp cu familia, a merge în vacanţe, a le cumpăra diverse cadouri; aveţi toate resursele la îndemână pentru a vă răsfăţa membrii familiei. Este foarte important să implicaţi pe toată lumea din familie atunci când luaţi o decizie importantă – mai ales dacă este cu privire la locul unde să vă petreceţi vacanţa. Un alt aspect favorabil îi vizează şi pe nativii tineri din zodia Tigru – aceştia pot excela la diverse activităţi extracuriculare sau în tabere. Atenţie – luna aceasta este lună de duşman!

IEPURE –1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Steaua 3 este o stea cu element lemn, iar cea mai bună metodă de a o ţine sub control este să vă folosiţi de elementul foc. Puteţi amplasa în acest sector un covor roşu sau chiar o lumină puternică roşie. Nu uitaţi că un alt remediu foarte bun îl constituie bolul cu mere roşii. Nu este o lună uşoară, dar dacă sunteţi atenţi, poate să fie o perioadă care să vă aducă rezultate bune. Este posibil să apară eventuale probleme cu legea, mai ales dacă sunteţi deja implicaţi în procese. Foarte important este ca toate activităţile voastre să se desfăşoare în limita legii pentru a nu vă risca reputaţia şi libertatea. Chiar dacă vi se pare că o anumită cale mai „gri” este mai uşoară, nu trebuie să vă lăsaţi tentaţi să depăşi limita. Sunteţi sfătuiţi ca în următoarea perioadă să rămâneţi mai retraşi şi să încercaţi să nu atargeţi atenţia sub nicio formă asupra voastră. Nu vă implicaţi în parteneriate cu persoane despre care nu ştiţi foarte multe – pentru că vă puteţi risca resursele financiare, dar şi reputaţia. Învăţaţi în această perioadă să vă controlaţi emoţiile şi pornirile de a vă certa, dacă nu, riscaţi să aveţi mereu senzaţia că sunteţi nefericiţi şi supăraţi. Planul sănătăţii trebuie să fie pe primul loc, mai ales pentru nativii Iepure de 80 ani şi cei de 68 ani – riscaţi să vă provocaţi hipertensiune din cauza stresului. La locul de muncă pot să apară obstacole în ceea ce priveşte promovarea – deci munciţi în continuare şi aveţi încredere în abilităţile voastre. Cei care au propria afacere, pot resimţi energiile acestei luni, mai ales din punct de vedere a comunicării cu partenerii/ colaboratorii/ clienţii. Este recomandat ca atât la locul de muncă, cât şi în afaceri să evitaţi pe cât posibil în această lună, lucrul în echipă – lucrul individual este cel mai recomandat pentru voi, acum. Există predispoziţii de ceartă şi în relaţiile sentimentale/ cuplu – când simţiţi că urmează să spuneţi ceva la nervi, este recomandat să număraţi până la 10 pentru a vă calma şi pentru a nu strica relaţia dintre voi şi partener.

DRAGON – 1928,1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. În această perioadă elevii şi studenţii beneficiază de multe oportunităţi, dar şi succes la examene, pentru cei care au de susţinut examene. Este o perioadă bună şi pentru cei care activează în domeniul cercetărilor, academic, dar şi scriitorii. Din punct de vedere sentimental vă simţiţi foarte atractivi şi plini de viaţă; o lună ideală pentru a planifica nunta, a vă logodi sau pentru a oficializa relaţia. Este foarte important ca pe parcursul lunii să faceţi activităţi care să vă relaxeze, să vă facă fericiţi, dar şi împliniţi sufleteşte. Vă este recomandat să încercaţi lucruri noi, să călătoriţi în locuri noi, să fiţi mai spontani pentru că pot să vă apară în viaţă multe evenimente frumoase. Pe plan sentimental sunt avantajaţi cei singuri deoarece pot beneficia de foarte multă popularitate şi charismă. Nu duceţi lipsă de admiratori, trebuie doar să alegeţi ce este potrivit pentru voi! Totuşi există o atenţionare – nu încercaţi să înşelaţi prin a ieşi cu două persoane în acelaşi timp. Cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil sunt sfătuiţi să aibă grijă la tentaţiile care pot să apară pe parcursul acestei luni. Pericolul infidelităţii este o atenţionare serioasă pentru această lună – risc de a pierde o relaţie. O recomandare este să planificaţi un weekend romantic sau o vacanţă cu persoana iubită, pentru a reaprinde pasiunea în cuplu. Din punct de vedere social, este o lună foarte bună pentru a vă reîntâlni cu prietenii din copilărie sau chiar să vă faceţi nou cunoştinţe. Sunteţi sfătuiţi să daţi curs invitaţiilor la diverse evenimente sociale, petreceri etc. Atenţie – luna aceasta este lună de aliat!

ŞARPE – 1929, 1941,1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. În această perioadă elevii şi studenţii beneficiază de multe oportunităţi, dar şi succes la examene, pentru cei care au de susţinut examene. Este o perioadă bună şi pentru cei care activează în domeniul cercetărilor, academic, scriitorii, cei implicaţi în marketing şi publicitate etc. O perioadă excelentă pentru a îmbunătăţi abilităţile din domeniul în care activaţi, poate chiar să participaţi la noi cursuri de specialitate. Deţineţi toate resursele pentru a vă implica în noi proiecte sau pentru a pune în aplicare ideile şi planurile la care aţi lucrat în ultimul timp. De fapt aceasta este luna în care puneţi bazele pentru ceea ce urmează să se întâmple pâna la sfârşitul anului. Este foarte posibil să fiţi puşi în situaţia de a fi lider, ceea ce nu vă va fi foarte greu, mai ales dacă trebuie să participaţi la întâlniri şi şedinţe cu mize foarte mari. Din punct de vedere financiar, va fi o perioadă foarte favorabilă, mai ales din prisma parteneriatelor. Nu ezitaţi să cereţi ajutorul prietenilor; a cunoaşte persoana potrivită la momentul potrivit poate să facă diferenţa! Pe plan sentimental sunt avantajaţi cei singuri deoarece pot beneficia de foarte multă popularitate şi charismă. Nu duceţi lipsă de admiratori, trebuie doar să alegeţi ce este potrivit pentru voi! Totuşi există o atenţionare – nu încercaţi să înşelaţi prin a ieşi cu două persoane în acelaşi timp. Cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil sunt sfătuiţi să aibă grijă la tentaţiile care pot să apară pe parcursul acestei luni. Pericolul infidelităţii este o atenţionare serioasă pentru această lună – risc de a pierde o relaţie. O recomandare este să planificaţi un weekend romantic sau o vacanţă cu persoana iubită, pentru a reaprinde pasiunea în cuplu. Atenţie – luna aceasta este lună de prieten secret!

CAL – 1930, 1942,1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Această energie poate multiplica şi influenţa cam toate aspectele din viaţa voastră, la acest moment. Beneficiaţi de foarte multă energie, astfel încât mai toate activităţile din viaţa voastră se desfăşoară pe o notă pozitivă. În următoarea perioadă atrageţi numai persoane bune în viaţa voastră, dar şi prieteni care să vă ajute în momentele mai dificile. Luna aceasta veţi putea culege roadele unor decizii pe care le-aţi luat anul acesta. Cu toate acestea sunteţi sfătuiţi să vă temperaţi cât de cât entuziasmul şi să rămâneţi pe cât posibil cu picioarele pe pământ.Vă bucuraţi de compania celor din jurul vostru şi viceversa; pare să fie o lună foarte bună din punct de vedere social. Prieteniile pe care le faceţi acum vor fi de lungă durată şi vă vor face fericiţi! Energia acestei stele lunare 9, se referă şi la prosperitatea în viitor – ceea ce vă arată faptul că încă nu aţi văzut cu adevărat potenţialul financiar, chiar dacă în prezent câştigurile sunt mari. Investiţiile pe care le-aţi făcut îşi vor arăta roadele în viitorul apropiat, poate chiar până la sfârşitul acestui an. Nu fiţi nerăbdători sau lacomi! Totul va veni la momentul potrivit! Este foarte important să ştiţi că la locul de muncă este posibil să existe o persoană care încearcă să vă saboteze, însă starea voastră de spirit vă permite să vă detaşaţi şi să răspundeţi pe măsură, dacă este cazul. Proiectele la care lucraţi la job se vor finaliza cu succes şi veţi fi percepuţi de colegi şi superiori ca nişte învingători. Cei care au propria afacere, sunt sfătuiţi să regândească planurile pe care şi le-au făcut; poate chiar să încerce noi strategii care să descurajeze competiţia. Aveţi nevoie de nişte idei fresh care să vă scoată în evidenţă într-un mod favorabil! Planul sentimental este foarte bine aspectat, mai ales pentru cei în cuplu care se pot gândi acum la un weekend romantic sau la o vacanţă într-un loc special cu persoana iubită. Cei singuri nu vor duce lipsă de admiratori, chiar vor avea şansă să aleagă ce este mai bine pentru ei, deoarece este o lună plină de romantism şi pasiune! Bucuraţi-vă la maxim de această perioadă!

OAIE – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Vă puteţi folosi de elementul metal, sub formă de culori (gri, argintiu, alb, auriu) sau prin purtarea de accesorii (bijuterii aur/ argint sau ceas), pentru a ţine sub control această energie de boală. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Din păcate, există predispoziţii pentru răceli, captarea de viruşi/ bacterii – evitaţi spaţiile aglomerate: magazine mari, mall-uri, cluburi etc. Există riscul şi de accidentări fizice: luxarea unei glezne, căzături etc. Evitaţi de asemenea practicarea sporturilor extreme, antrenamentelor dure, conducerea maşinii într-un mod neglijent sau călătoriile lungi. Este luna în care trebuie să puneţi pe primul plan sănătatea! Puteţi recita în fiecare zi mantra lui Medicine Buddha (varianta scurtă a mantrei): TADYATHA/ OM BHEKHANDZYE BHEKHANDZYE MAHA BHEKHANDZYE [BHEKHANDZYE]/ RADZA SAMUDGATE SOHA. Vestea bună este că ştiţi foarte bine ce trebuie să faceţi şi nu vă veţi asuma riscuri de niciun fel. Relaţiile se îmbunătăţesc considerabil, astfel că veţi fi foarte populari în anturajul vostru. Din punct de vedere financiar, această lună nu va aduce creşteri sau surprize băneşti, de aceea sunteţi sfătuiţi să nu cheltuiţi peste măsură, iar atunci când mergeţi la cumpărături, mergeţi cu lista făcută de acasă. Este luna ideală pentru a consolida ceea ce aveţi, nu pentru a vă extinde. Corpul vă arată limitele lui, de aceea trebuie să fiţi foarte atenţi la ce vă transmite şi să nu exageraţi cu munca peste program. Este mai indicat să petreceţi timp făcând planuri pentru a nu lăsa totul pe ultima clipă. Dacă nu veţi ţine cont de semnalele corpului şi vă veţi îmbolnăvi, veţi pierde din timpul pe care l-aţi dedicat anumitor proiecte, stând în concediu pentru a vă reveni. Poate că acum ar fi momentul să vă gândiţi la o schimbare a modului de viaţă, la adoptarea unui stil de viaţă sănătos, cu mai multă mişcare şi cu un program de excerciţii fizice personalizat. Din punct de vedere sentimental, este o lună liniştită; poate că există cineva care este interesat de voi, iar dacă sunteţi singuri, atunci este perfect. Cu toate acestea nu sunteţi sfătuiţi să vă grăbiţi, luaţi lucrurile încet, pentru că luna viitoare este mult mai favorabilă din punct de vedere sentimental. Cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil trebuie să fie foarte atenţi la posibila apariţie a unei terţe persoane în relaţia voastră.

MAIMUŢĂ – 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Vă puteţi folosi de elementul metal, sub formă de culori (gri, argintiu, alb, auriu) sau prin purtarea de accesorii (bijuterii aur/ argint sau ceas), pentru a ţine sub control această energie de boală. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Din păcate, există predispoziţii pentru răceli, captarea de viruşi/ bacterii – evitaţi spaţiile aglomerate: magazine mari, mall-uri, cluburi etc. Există riscul şi de accidentări fizice: luxarea unei glezne, căzături etc. Evitaţi de asemenea practicarea sporturilor extreme, antrenamentelor dure, conducerea maşinii într-un mod neglijent sau călătoriile lungi. Este luna în care trebuie să puneţi pe primul plan sănătatea! De asemenea este important să adoptaţi un regim alimentar sănătos şi să aveţi un somn calitativ. Puteţi recita în fiecare zi mantra lui Medicine Buddha (varianta scurtă a mantrei): TADYATHA/ OM BHEKHANDZYE BHEKHANDZYE MAHA BHEKHANDZYE [BHEKHANDZYE]/ RADZA SAMUDGATE SOHA. Din punct de vedere emoţional, sunteţi mult mai bine decât luna trecută, ceea ce poate să vă ajute să reparaţi din prieteniile care au trecut printr-o perioadă dificilă. La locul de muncă este posibil să nu vă simţiţi foarte energici şi productivi aşa cum eraţi obişnuiţi; chiar vă veţi simţi mai somnoroşi, mai ales dacă efectuaţi activităţi de rutină. Petreceţi luna aceasta făcundu-vă planuri pentru a nu ajunge cu proiectele pe ultima sută de metri şi să vă panicaţi! Pentru cei care au propria afacere este o perioadă în care depindeţi mai mult de partenerii de afaceri sau/ şi de colaboratori – aceştia vă pot deschide uşi sau vă pot pune în contact cu persoane cheie pentru afacerea voastră. Alianţele strategice reprezintă punctul cheie pentru voi în următoarea perioadă! Nu vă aşteptaţi să obţineţi succesul mult dorit muncind individual!

COCOŞ – 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Veţi simţi în următoarea perioadă că nu puteţi avea încredere în nimeni, însă sunteţi sfătuiţi să nu aveţi aşteptări prea mari de la nimeni, astfel încât să evitaţi dezamăgirile inutile. Steaua 7 este o stea cu element metal care se află în această lună într-un sector de metal ceea ce poate cauza un sentiment foarte puternic de trădări. Este recomandat să vă folosiţi de elementul foc pentru a distruge această energie total nefavorabilă de metal a stelei 7. O altă recomandare pentru a ţine sub control această energie (dacă nu vreţi să optaţi pentru elementul foc) este să vă folosiţi de elementul apă, sub formă de culori (albastru + negru) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Nu este recomandat ca în această lună să veniţi noaptea târziu acasă şi să circulaţi doar pe străzi foarte bine luminate şi cât de cât populate. Această lună vă poate arăta partea urâtă a persoanelor care vă înconjoară. În general când sunteţi ocupaţi nu observaţi anumite comportamente, de aceea energia acestei luni va accentua sentimentul că nu puteţi avea încredere în nimeni. La locul de muncă, vă este recomandat să evitaţi împărtăşirea de secrete sau informaţii personale, să nu vă implicaţi în bârfe şi scandaluri pentru că nu ştiţi niciodată pe cine veţi răni. Cu cât vorbiţi mai puţin despre lucruri importante, cu atât vă va fi mai uşor la job. De asemenea pentru a trece mai uşor peste această lună delicată este să învăţaţi să vă detaşaţi de ceea ce auziţi în jurul vostru, mai ales dacă este vorba despre voi. Comportaţi-vă ca şi cum nu aţi auzit, nu aţi înţeles – aceasta este cheia succesului pentru a deveni persoane puternice în acest context nefavorabil! Cu cât lăsaţi garda jos, cu atât va creşte riscul să fiţi trădaţi sau înşelaţi de colegi sau prieteni. Cuvântul „trădare” are înţelesuri diferite pentru fiecare, însă cu cât vârsta este mai înaintată, cu atât îşi spune cuvântul experienţa a înţelege lucrurile, de a judeca, critica sau de a avea sau nu încredere în cineva. Oamenii de succes au tendinţa de a trece uşor peste aceste sentimente pentru că ştiu ce au de făcut în momentele dificile. Aveţi încredere în intuiţia voastră!

CÂINE – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie deprosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Este cu atât mai favorabilă această lună, cu cu cât este multiplicată de energia stelei 9 anuale. Această energie vă poate aduce în următoarea perioadă ajutor, sprijin, oportunităţi pe toate planurile: dragoste, muncă, afaceri, prosperitate, prietenii etc. S-ar putea să apară o persoană importantă în viaţa voastră care să vă ajute la momentul potrivit şi să vă deschidă uşi care până ieri păreau închise. Este o perioadă în care vă veţi simţi pozitivi, entuziaşti, motivaţi etc. Toate aceste aspecte vă ajută să lucraţi la obiectivele voastre, mai ales dacă beneficiaţi şi de ajutor din partea unei persoane influente. La locul de muncă, această energie lunară a stelei 6 poate aduce armonie şi înţelegere, aspect ce îi poate face pe toţi mult mai relaxaţi, plini de viaţă, veseli, optimişti. Cei care aşteaptă veşti bune în legătură cu un proiect sau afacere, luna aceasta poate fi cea pe care o aşteptaţi de foarte mult timp. Oportunităţile pot să apară de unde nu vă aşteptaţi, dar mai ales din partea cui nu vă aşteptaţi. Pentru a potenţa această energie vă puteţi folosi de elementul pământ, sub formă de culori (galben, portocaliu, maro) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. Mai mult, nu uitaţi de stringul de putere 168, acesta putând fi activat prin orice fel de reprezentare: stickere cu aceste cifre ( puteţi să vă gravaţi ceasul sau bijuteriile cu aceste numere). Stringul de putere 168 reprezintă drumul spre prosperitate. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Planul familiei este foarte bine aspectat în această lună, în special bărbatul casei sau cei în funcţii importante. Bărbaţii/ taţii casei sunt favorizaţi atât din punct de vedere mental cât şi fizic. Şi femeile casei beneficiază de energia stelei 6 a acestei luni, dar nu în aceeaşi măsură ca bărbatul. Lucrul cel mai bun este că aceştia au puterea să transforme un obstacol într-un eveniment favorabil. Când vine vorba despre a găsi soluţii în a trece peste evenimente neplăcute, este recomandat ca în această lună să ascultăm sfaturile şi sugestiile bărbatului casei.

MISTREŢ – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Este cu atât mai favorabilă această lună, cu cu cât este multiplicată de energia stelei 9 anuale. Această energie vă poate aduce în următoarea perioadă ajutor, sprijin, oportunităţi pe toate planurile: dragoste, muncă, afaceri, prosperitate, prietenii etc. S-ar putea să apară o persoană importantă în viaţa voastră care să vă ajute la momentul potrivit şi să vă deschidă uşi care până ieri păreau închise. Este una din cele mai bune luni pentru voi: vă simţiţi motivaţi, plini de viaţă, gata să acţionaţi pentru a vă atinge obiectele. Aveţi capacitatea luna aceasta să treceţi mai uşor peste posibile obstacole, mai ales pentru că este foarte posibil să întâlniţi persoana potrivită care să vă ajute cu diverse lucruri: fie să vă pună în contact cu persoane importante, fie să vă ofere resursele financiare de care aveaţi nevoie pentru a obţine succesul etc. Sunteţi sfătuiţi să rămâneţi concentraţi şi să fiţi foarte atenţi la tot ce vă înconjoară pentru că nu ştiţi de unde poate să apară oportunitatea sau vestea mult aşteptată. Rezultatele muncii voastre se vor vedea pe parcursul acestei luni şi vă vor da imboldul necesar pentru a avansa. La locul de muncă, această energie lunară a stelei 6 poate aduce armonie şi înţelegere, aspect ce îi poate face pe toţi mult mai relaxaţi, plini de viaţă, veseli, optimişti. Pentru a potenţa această energie vă puteţi folosi de elementul pământ, sub formă de culori (galben, portocaliu, maro) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. Mai mult, nu uitaţi de stringul de putere 168, acesta putând fi activat prin orice fel de reprezentare: stickere cu aceste cifre ( puteţi să vă gravaţi ceasul sau bijuteriile cu aceste numere). Stringul de putere 168 reprezintă drumul spre prosperitate. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Planul familiei este foarte bine aspectat în această lună, în special bărbatul casei sau cei în funcţii importante. Bărbaţii/ taţii casei sunt favorizaţi atât din punct de vedere mental cât şi fizic. Şi femeile casei beneficiază de energia stelei 6 a acestei luni, dar nu în aceeaşi măsură ca bărbatul. Lucrul cel mai bun este că aceştia au puterea să transforme un obstacol într-un eveniment favorabil. Când vine vorba despre a găsi soluţii în a trece peste evenimente neplăcute, este recomandat ca în această lună să ascultăm sfaturile şi sugestiile bărbatului casei. Petreceţi mai mult timp cu familia, acasă sau chiar într-o vacanţă, dar să fiţi toţi împreună pentru a consolida familia. Cam toate activităţile familiale din această lună se învârt în jurul tatălui/ bărbatului casei.

Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!

Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!

DISCLAIMER

Vă mulţumim pentru reacţiile pozitive pe care le primim zilnic de la voi în legătură cu tot ceea ce postăm pe www.amdaebak.ro. Ne dorim foarte mult ca aceste informaţii să vă fie de folos, de aceea vă încurajăm să împărţiţi cu persoanele dragi vouă aceste articole, mai ales pentru că încet încet formăm un grup cu oameni interesaţi de tot ceea ce înseamnă Feng Shui şi Paht Chee (astrologia chineză). Dacă doriţi să preluaţi articolele noastre de pe blog, puteţi da share pe Facebook sau dacă aveţi site/ blog vă recomandăm să ne contactaţi mai întâi pe adresa de mail alexa@amdaebak.ro pentru acordul scris al echipei noastre. Toate aceste articole se află sub proprietatea intelectuală a site-ului www.amdaebak.ro. Vă aşteptăm cu mult drag să ne citiţi, echipa AMdaebak!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp