Influenţele lunii AUGUST 2020

28-07-2020

Cerc articol Placeholder
Background articol
©AMdaebak - Horoscop AUGUST 2020
A
cest horoscop este prezentat în funcţie de calendarul solar!
 
Luna solară care debutează în data de 8 august 2020 şi se va încheia în data de 7 septembrie 2020 este lună de MAIMUŢĂ sub patronajul elementului lemn yang. În această lună, în centrul Lo Shu–ului se află steaua 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Stelele zburătoare ale lunii continuă să pară promițătoare pe tot parcursul lunii august, cu doar câteva atenţionări în anumite sectoare pe care trebuie să le remediem. Combinațiile de stele continuă să aducă norocul astfel: 4 sectoare beneficiază de combinaţia Ho Tu şi o combinaţie suma lui 10 în sectorul de Nord. Este recomandat ca toată lumea să activeze acest HoTu auspicios din centrul casei/ spaţiului de lucru deoarece activarea acestuia vă va ajuta să nu pierdeți oportunităţile de a face bani. Cu toate acestea suntem sfătuiţi ca în continuare să fim atenţi la planul sănătăţii, mai ales în această lună când centrul casei/ spaţiului de lucru este afectat de energia de boală.
 
Pentru că este un moment dificil pe întreg globul din cauza pandemiei cu virusul COVID-19, este foarte important să punem pe primul plan sănătatea, siguranţa celor din jurul nostru, mai ales a persoanelor vulnerabile (în vârstă, bolnave, însărcinate etc). Maestra Lillian Too a recomandat scrierea şi amplasarea în casă (pentru cei care rezonează cu partea de Feng Shui spiritual) a mantrei de protecţie „Heart Mantra of Arya Vairochana”. Lillian Too afirmă faptul că doar citind această mantră, puteţi dobândi succes și nu puteţi fi afectat de arme, foc, apă, otrăvuri, substanțe amestecate cu otrăvuri sau magie neagră. Nu puteţi fi rănit de regi, hoți, tâlhari și așa mai departe. Oriunde este scrisă și lăsată această mantră, oamenii nu se îmbolnăvesc, în special de boli contagioase (virusuri, bacterii etc):
 
TADYATHA / KALA KALA / KILI KILI / BIRI BIRI / HURU HURU / VAIRO-CHANA RASMI SANCHODITA AGACCHA / ARYA AKASHA GARBHA MAHA KARUNIKA PURAYA HASHANA / DHARAYA BUDDHA VIKSHCHAYANA / CHARA CHARA CHIRI CHIRI SVAHA
 
ATENŢIE! Nu uitaţi însă că este important să respectăm regulile impuse de ţara în care ne aflăm, astfel încât să nu punem în pericol sănătatea celor dragi, a noastră, dar şi a celor din jurul nostru. Informaţi-vă doar din surse oficiale!
 
 
 
Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:
 
Zile favorabile: 1, 2, 3, 9, 14, 19, 21, 26, 28, 29, 31 august 2020  - în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.
 
 
AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna AUGUST 2020.
 
AICI găsiţi informaţii în PREMIERĂ despre anul 2021, anul Bivolului!
 
INFORMAŢIILE pentru ANUL 2020, anulŞOBOLANULUI la răscruce pe bârna acoperişului” sunt cuprinse într-un ghid cu peste 100 de pagini, în format electronic PDF. Îl puteţi comanda, trimiţând un mail pe adresa info@amdaebak.ro, cu textul „COMANDĂ GHID ©AMdaebak 2020”.
 
 
ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!
 
Conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, fazele lunii în AUGUST 2020 sunt: Luna Nouă – 19.08.2020, ora 05:42 (ora României); Luna Plină: 3.08.2020, ora 19:06 (ora României).
 
 
 
Influenţele stelelor lunare asupra sectoarelor spaţiilor de locuit/ lucru
 
 
În prima parte a acestui articol vom prezenta influenţele energiilor stelelor lunare asupra sectoarelor din casă, spaţii, birouri sau unde vă desfăşuraţi pentru mai mult timp activitatea. Astfel puteţi să aflaţi unde anume sunt energii benefice şi este bine de potenţat/activat şi care dintre sectoare sunt afectate de energii mai puţin benefice şi cum pot fi acelea controlate/diminuate.
 
 
Centrul casei (sediul familiei) – În această lună în centrul casei/ spaţiului de lucru vine steaua 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Se realizează o combinaţie favorabilă Ho Tu 7/2 care poate aduce oportunităţi în plan financiar: câştiguri, măriri de salariu, moşteniri în bani etc. Cu toate că această combinaţie este auspicioasă, nu trebuie uitat faptul că se formează între două stele nefavorabile: steaua 7 anuală şi steaua 2 lunară. Luna aceasta este recomandat să acordăm foarte mare atenţie planului sănătăţii, mai ales dacă în casă locuiesc şi persoane vulnerabile: bolnave, în vârstă, copii mici sau femei însărcinate. Pericolul privind infectarea cu virusul Covid-19 continuă să crească, iar steaua lunară 2 nu face decât să agraveze lucrurile. Nu lăsaţi garda jos, chiar dacă vă întoarceţi încet, încet la viaţa de dinainte.
 
Sectorul de Nord - carieră (unde se situează zodia Şobolan şi Fiul cel mijlociu al casei) – În această lună în sectorul de Nord vine steaua 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Cu toate acestea se formează o combinaţie foarte auspicioasă între steaua anuală 3 şi steaua lunară 7, suma lui 10. Atenţie mare însă dacă intrarea principală în casă/ spaţiu de lucru este localizată în acest sector. Chiar dacă combinaţia între cele două stele este favorabilă şi poate potenţa prosperitatea, aceste două stele sunt nefavorabile şi foarte agresive, ceea ce îi poate determina pe rezidenţii acestui sector să fie temperamentali. Este important să vă protejați împotriva jafului și a trădării, precum şi să ţineţi sub control în continuare. Amplasaţi în sectorul de Nord al livingului o reprezentare de apă yin pentru a valorifica energia de prosperitate și pentru a calma stelele violente.
 
Sectorul de Nord-Est - învăţătură (unde se situează zodia Bivol, Tigru şi Fiul cel mic al casei) – În această lună în sectorul de Nord-Est vine steaua 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Rezidenţii acestui sector ar trebui să acorde mai multă atenţie atunci când sunt în oraş, la cumpărături sau în concediu. Cum pericolul în ceea ce priveşte infectarea cu virusul Covid-19 încă este destul de mare vă este recomandat să continuați să purtați masca de protecţie (mai ales în spaţiile închise) și practicați distanțarea fizică pe cât posibil. De asemenea, această energie lunară ar putea cauza probleme şi la nivelul organelor interne. Munca va fi destul de stresantă, deoarece rezidenţii acestui sector îşi vor găsi cu greu inspiraţia. Nu uitaţi că remediul cel mai indicat pentru a ţine sub control această energie total nefavorabilă este Pagoda celor 5 elemente.
 
Sectorul de Est - sănătate (unde se situează zodia Iepure şi Fiul cel mare) – În această lună în sectorul de Est vine steaua 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Cu toate acestea sectorul de Est este cel mai prost aspectat în această lună, deoarece se multiplică energia stelei 5 anuale, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Această combinaţie de stele poate aduce tot felul de calamități - nenorociri, pierderi de bani, accidente, foc și boală. Acest sector ar trebui menţinut foarte liniștit! Înlăturaţi orice lucru care face zgomot în această parte a casei – NU stereo, televizoare, radio, laptop - și dacă zona de living este situată în Est, este recomandat să evitaţi să petreceţi prea mult timp în acest spaţiu luna aceasta. Cei care au dormitoarele în sectorul de Est sunt sfătuiţi să doarmă într-o altă cameră în această lună, pentru a se proteja. Atenţie mare, mai ales pentru persoanele vulnerabile: bolnavii, cei în vârstă, copii şi femeile însărcinate – evitaţi sectorul de Est în această lună.
 
Sectorul de Sud-Est - prosperitate (unde se situează zodia Dragon, Şarpe şi Fiica cea mare) – În această lună în sectorul de Sud-Est vine steaua 1, stea cu energie de victorie şi succes. Şi în acest sector se formează o combinaţie foarte favorabilă între steaua anuală 6 şi steaua lunară 1, HoTu 1/6, care poate aduce noroc în domeniul academic, cercetare, intelectual etc. De asemenea îi ajută pe toţi rezidenţii acestui sector să aibă încredere în propriile instincte atunci când au de luat o decizie importantă. Aceasta este o lună potrivită pentru decizii majore, care să schimbe viața pentru voi și familia voastră. Ori de câte ori decideți să faceți unele schimbări drastice, cum ar fi să vă pregătiţi pentru un nou loc de muncă, să începeţi o afacere, să investiți pe piața de valori etc - toate aceste decizii ar trebui luate atunci când energiile sunt favorabile. Această lună este favorabilă pentru astfel de activități, pentru rezidenţii acestui sector! De asemenea sunt favorizaţi toţi cei care au direcţia de orientare sau uşa principală pe Sud-Est.
 
Sectorul de Sud - faimă (unde se situează zodia Cal şi Fiica mijlocie) – În această lună în sectorul de Sud vine steaua 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Această energie lunară poate aduce noroc neașteptat în toate domeniile vieţii. Există în continuare oportunități de succes pe piața bursieră, mai ales pentru rezidenţii acestui sector. Există, de asemenea, noroc de recunoaștere și promovare.  Din păcate, energia stelei 2 anuale, de boală continuă să provoace probleme de sănătate, stres, îngrijorări etc. Amplasaţi simboluri pentru protecţia sănătăţii, cum ar fi simbolul Wu Lou.
 
Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează zodia Oaie, Maimuţa şi Mama casei) – În această lună în sectorul de Sud-Vest vine steaua 8, stea cu energie de prosperitate. Această energie lunară de prosperitate poate să aducă foarte multe oportunităţi în plan financiar. Această energie lunară îi poate ajuta pe toţi, dar mai ales pe cei ale căror uși principale sunt amplasate Sud-Vest, sau ale căror case sunt orientate pe direcţia de Sud-Vest. Cei care au pierdut bani din cauza unor investiţii riscante sau pe piața bursieră au șansa acum să-și recupereze pierderile. Cei ale căror afaceri au avut de suferit pot să vadă luna aceasta îmbunătăţiri considerabile.
 
Sectorul de Vest - descendenţi  (unde se situează zodia Cocoş şi Fiica cea mică/ tânără) – În această lună în sectorul de Vest vine steaua 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. O veste bună este şi faptul că se realizează o combinaţie foarte auspicioasă între steaua anuală 9 şi steaua lunară 4, Ho Tu 4/9. Această combinaţie poate indica noroc în afaceri, mai ales pentru rezidenţii acestui sector, dar şi pentru cei care au biroul amplasat în sectorul de Vest. Energiile acestei luni sporesc creativitatea, de aceea sunteţi sfătuiţi să lucraţi mai mult în acest sector pentru a beneficia la maxim. Scriitorii şi artiştii beneficiază de o lună foarte inspiraţională, mai ales dacă s-au confruntat cu blocaje de creativitate. Mai mult, este o perioadă foarte bună pentru cei care au de susţinut examene sau interviuri. O lună foarte bună şi din punct de vedere sentimental, atât pentru cei singuri, cât şi pentru cei într-o relaţie stabilă sau căsătoriţi!
 
Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează zodia Câine, Mistreţ şi Patriarhul casei) – În această lună în sectorul de Nord-Vest vine steaua 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Mare atenţie la modul în care interacţionaţi cu cei din jur! Un aspect interesant poate fi dobândirea puterii și a influenței. Steaua 3 lunară în combinaţie cu steaua 8 anuală formează un HoTu 3/8 foarte puternic – rezidenţii acestui sector pot ajunge să fie un exemplu de forţă şi influenţă în carieră sau afaceri. Aveţi capacitatea de a convinge mult mai uşor! De asemenea, vă consolidează poziţia ca lider și funcționează indiferent dacă  conduceți o companie, club, societate, țară sau propria casă și familie. Indiferent de domeniu, activarea energiilor acestui sector în această lună vă întărește înțelepciunea și puterea. Puteţi activa acest HoTu doar în spaţiul de lucru, petrecând mai mult timp în acest sector, mai ales atunci când trebuie să luaţi decizii importante cu privire la job sau afaceri. O lună foarte bună mai ales pentru bărbaţii casei, persoanele în funcţie de conducere, lideri etc! Atenţie însă – bărbaţii pot să fie mai agresivi deoarece sunt influenţaţi de energia de ceartă lunară. Acasă puteţi amplasa un bol cu mere roşii în sectorul de Nord-Vest pentru a ţine sub control această energie!
 
 
 
 Influenţele stelelor lunare asupra ZODIILOR chinezeşti
 
 
Zodiile care sunt printre cele mai favorizate în luna solară AUGUST 2020: DRAGON, ŞARPE, CAL, OAIE, MAIMUŢĂ, COCOŞ. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare zodie, conform lui Lillian Too:
 
În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.
 
 
 
ŞOBOLAN 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020
 
Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Cu toate acestea se formează o combinaţie foarte favorabilă, suma lui 10, între steaua anuală 3 şi steaua lunară 7. Deci pot să fie pierderi în această lună din cauza energiei lunare, însă vor exista şi beneficii ascunse. Recomandări generale: fiţi foarte atenţi cui vă spuneţi secretele, gândurile, planurile, ideile, nu vă lăsaţi aspectele financiare în mâinele altei persoane, aveţi grijă cum conduceţi etc. Nu uitaţi că este lună de aliat, zodia Maimuţă! Carieră – Luna aceasta vă este recomandat să lucraţi mai mult individual, pentru că vă va fi foarte greu să lucraţi în echipă. Aveţi încredere în intuiţia voastră pentru că există predispoziţii spre trădare la locul de muncă. De asemenea sunteţi sfătuiţi să vă concentraţi mai mult pe propriile proiecte şi responsabilităţi, mai ales în următoarea perioadă. Afaceri – Este o lună plină de riscuri şi pericole ascunse. Există predispoziţie spre înşelăciuni şi trădări. De aceea evitaţi pe cât posibil semnări de contracte, investiţii financiare riscante, jocul la bursă, achiziţii spontane, intrarea în noi parteneriate etc. De asemenea evitaţi să vă implicaţi în problemele altor persoane! Relaţii – Din păcate nu este o lună favorabilă în plan sentimental, mai ales pentru cei singuri. Relaţiile începute în această lună nu au şanse mari să dureze. Cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil sunt sfătuiţi să acorde mai mult spaţiu partenerului, pentru că altfel s-ar putea simţi sufocaţi. Educaţie – Elevii/ studenţii tineri sunt foarte avantajaţi în această lună deoarece pot finaliza cu succes proiectele la care au lucrat în ultima vreme. Dacă începeţi ceva nou, încercaţi să vă organizaţi astfel încât să nu fiţi presaţi de termenul limită.
 
BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009
 
Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie deobstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Din păcate este o perioadă care nu vă permite să faceţi foarte multe lucruri fără să întâmpinaţi obstacole. Acest aspect poate să vă streseze şi să vă enerveze foarte mult. De aceea sunteţi sfătuiţi să luaţi lucrurile încet şi poate chiar să mergeţi într-o mini-vacanţă pentru a vă reîncărca bateriile cu activităţi plăcute şi relaxante. Carieră – S-ar putea să fiţi prinşi la mijloc în contextul unor discuţii cu iz de bârfă, ceartă, zvonuri. Încercaţi să nu vă implicaţi în asemenea discuţii, să vă menţineţi neutri să nu luaţi partea nimănui. Cu cât vă implicaţi mai puţin, cu atât va fi mai bine pe termen lung pentru voi. Concentraţi-vă pe ceea ce aveţi de făcut şi nu vă încărcaţi energetic cu problemele altor persoane! Afaceri – Este o perioadă în care sunteţi sfătuiţi să evitaţi speculaţii financiare riscante, asocierile cu persoane despre care nu ştiţi foarte multe informaţii, semnări de contracte etc. Este o lună în care nivelul de creativitate este foarte scăzut, de aceea sunteţi sfătuiţi să nu luaţi decizii majore sau să faceţi schimbări radicale. Consolidarea a ceea ce aveţi deja este o idee bună pentru a trece mai uşor peste această lună nefavorabilă. Relaţii – Nu este o lună bună nici din punct de vedere sentimental; cei singuri nu au energia necesară de a ieşi la întâlniri. Este recomandat să mai aşteptaţi puţin pentru a nu risca să întâlniţi persoana greşită. Cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil riscă în această lună să se certe foarte mult din lucruri mărunte. Comunicarea este foarte importantă în această lună pentru cupluri! Educaţie – Din păcate nivelul de energie este foarte scăzut în această lună! Sunteţi sfătuiţi să vă organizaţi şi să vă prioritizaţi foarte bine proiectele, astfel încât să nu le lăsaţi să se adune!
 
TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010
 
Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Din păcate este o perioadă care nu vă permite să faceţi foarte multe lucruri fără să întâmpinaţi obstacole. Acest aspect poate să vă streseze şi să să enerveze foarte mult. De aceea sunteţi sfătuiţi să luaţi lucrurile încet şi poate chiar să mergeţi într-o mini-vacanţă pentru a vă reîncărca bateriile cu activităţi plăcute şi relaxante. Este posibil să simţiţi ceva tensiune în familie, mai ales dacă unii membrii ai familiei îşi susţin foarte ferm opiniile cu privire la ce ar trebui să faceţi. Este foarte important să încercaţi să nu puneţi gaz pe foc şi să purtaţi o conversaţie normală cu aceştia. Nu uitaţi că această lună este o lună de zodie duşman, zodia Maimuţă! Carieră – O lună foarte obositoare la locul de muncă deoarece vor exista energii de bârfă! Mai mult, puteţi avea parte de diverse conflicte şi discuţii din cauza unor colegi răutăcioşi. Nici superiorii nu par să fie de partea voastră în următoarea perioadă. De aceea sunteţi sfătuiţi să vă concentraţi pe proiectele voastre, să nu vă implicaţi în conflicte şi să încercaţi să nu faceţi nimic care să vă aducă în centrul atenţie. Afaceri – Nu este o lună favorabilă pentru semnări de contracte, intrarea în parteneriate noi, investiţii financiare sau lansarea de produse şi servicii. Concentraţi-vă pe consolidarea a ceea ce aveţi deja pentru că va veni o lună mai bună, când creativitatea va fi la cote maxime şi norocul de partea voastră. Relaţii – Planul sentimental nu este foarte bine aspectat, mai ales pentru cei singuri. Luna aceasta nu este favorabilă pentru întâlniri sau începerea unei relaţii – aşteptaţi până luna viitoare! Cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil sunt sfătuiţi să se deschidă în faţa partenerului şi să-şi spună clar părerile şi sentimentele. Educaţie - Din păcate nivelul de energie este foarte scăzut în această lună! Sunteţi sfătuiţi să vă organizaţi şi să vă prioritizaţi foarte bine proiectele, astfel încât să nu le lăsaţi să se adune!
 
IEPURE –1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011
 
O lună importantă, deoarece apare energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Steaua anuală 5, cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute este multiplicată din păcate de steaua lunară, ceea ce înseamnă că poate fi o perioadă destul de periculoasă, cu multe atenţionări. O recomandare foarte importantă ar fi să vă gândiţi foarte bine înainte de a acţiona şi să nu fiţi impulsivi în luarea deciziilor. Carieră - Este posibil să vă confruntați cu o concurență acerbă la locul de muncă, dar nu vă lăsaţi provocaţi. Fiţi discreţi și lucraţi în spatele scenei. Acest aspect vă va crește șansele de succes. Nu este recomandat să vă împărtăşiţi planurile şi ideile oricui. Aveţi încredere în propria intuiţia, şi acordaţi-vă suficient timp pentru a analiza cu atenție toate opțiunile înainte sa luaţi o decizie majoră. Afaceri – S-ar putea ca pe parcursul acestei luni să aveţi nevoie de suport moral şi financiar din partea familiei sau a prietenilor foarte apropiaţi. Este recomandat ca în această lună să fiţi foarte atenţi la angajaţii care se ocupă de partea financiară a firmei – pot să acţioneze ilegal. Important este să vă faceţi mereu simţită prezenţa în firmă şi să fiţi la curent cu toate tranzacţiile care se realizează în această lună şi nu numai. Relaţii – Sunt şanse mici să fiţi în starea necesară de a ieşi la întâlniri, mai ales dacă este vorba despre o relaţie romantică începută de curând. Este nevoie să depuneţi mai mult efort. Recomandarea este să vă concentraţi în această lună pe propria persoană pentru a vă cunoaşte mai bine, astfel încât să ştiţi exact ce vă doriţi de la o relaţie, atunci când veţi întâlni persoana potrivită. Educaţie – Este posibil să vă confuntaţi cu situaţia de a vă apropia tot mai mult de termenul limită de predare a proiectelor şi să fiţi în urmă cu acestea. O recomandare ar fi să vă concentraţi mai mult pe ceea ce aveţi de făcut voi şi să nu mai fiţi tot timpul disponibili la nevoile colegilor de clasă.
 
DRAGON – 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012
 
O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Această energie poate aduce noi începuturi, acesta fiind momentul perfect pentru a vă pune în lumină talentele sau pentru a încerca ceva diferit. O lună cu multe transformări, schimbări şi surprize. În această lună se formează o combinaţie foarte favorabilă între steaua anuală 6 şi steaua lunară 1, Ho Tu 1/6, care poate aduce noroc în domeniul academic, cercetare, intelectual etc. Este o lună favorabilă pentru a vă  încrede în propria intuiţie când aveţi de luat decizii importante. Nu uitaţi că este lună de aliat, zodia Maimuţă! Carieră – Sunteţi un foarte bun manager, chiar dacă la locul de muncă vă puteţi confrunta cu o competiţie acerbă. Vă este recomandat să lucraţi îndeaproapre cu superiorii pentru a vă face remarcaţi şi pentru a fi amintiţi ca persoane muncitoare şi gata de acţiune. În viitorul apropiat s-ar putea să aveţi nevoie de ajutorul acestor şefi pentru a urca în ierarhie la job. Există în această lună posibilitatea de a fi promovaţi, chiar dacă o să dureze puţin, vă aflaţi pe lista scurtă. Afaceri – O lună foarte favorabilă, mai ales dacă vă doriţi să lansaţi campanii noi de publicitate pentru firma voastră. Sunteţi experţi în această lună şi de asemenea veţi fi în centrul atenţiei! Este de asemenea o lună foarte bună pentru lansări de produse şi servicii! Puteţi să vă folosiţi de stringul de putere 168! Relaţii – O perioadă foarte favorabilă pentru planul sentimental, mai ales pentru cei singuri care au şansa să înceapă o relaţie nouă, cu potenţial pe termen lung. Sunteţi gata să vă exprimaţi sentimentele şi gândurile! Educaţie – Vă descurcaţi foarte bine atât în exprimarea clară a ideilor în scris, cât şi verbal. Aveţi toate şansele să vă puneţi în valoare calităţile de lider şi de vorbitor – speaker. Nu ar fi o idee rea să vă încrieţi la un curs de vorbit în public pentru a învăţa metode noi pe care ulterior să le puneţi în aplicare în diverse contexte.
 
ŞARPE – 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013
 
O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Această energie poate aduce noi începuturi, acesta fiind momentul perfect pentru a vă pune în lumină talentele sau pentru a încerca ceva diferit. O lună cu multe transformări, schimbări şi surprize. În această lună se formează o combinaţie foarte favorabilă între steaua anuală 6 şi steaua lunară 1, Ho Tu 1/6, care poate aduce noroc în domeniul academic, cercetare, intelectual etc. Este o lună foarte bună mai ales pentru nativii Şarpe care participă la diverse competiţii sportive sau concursuri. De asemenea vă puteţi pune în evidenţă calităţile de lider! Nu uitaţi că este lună de prieten secret, zodia Maimuţă! Carieră – Poate fi un moment bun pentru a transforma oportunităţile care pot să apară în ceva extraordinar pentru viaţa profesională. Mai mult, poate fi o lună a schimbărilor radicale, mai ales dacă aveaţi o asemenea idee de mult. Cu toate acestea vă este recomandat să vă gândiţi foarte bine înainte de a lua o decizie majoră – cum ar fi schimbarea locului de muncă sau specializarea într-un domeniu nou. Afaceri – Este o lună favorabilă pentru riscuri de orice fel – investiţii financiare, semnări de contracte, lansări de produse şi servicii noi. De asemenea puteţi pune în aplicare ideile/ planurile/ strategiile la care aţi lucrat în ultima vreme – poate să fie un moment auspicios pentru inovaţii. Veţi avea parte şi de sprijin din partea unor persoane influente sau mentori, deci ACŢIONAŢI! Puteţi să vă folosiţi de stringul de putere 168! Relaţii – O lună foarte bună şi din punct de vedere sentimental, mai ales pentru cei singuri care nu vor duce lipsă de admiratori – au de unde alege un partener potrivit pentru ei. Atenţie totuşi atunci când refuzaţi invitaţia sau avansurile cuiva – fiţi diplomaţi şi încercaţi să nu răniţi sentimentele celuilalt. Cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil pot avea parte de o lună foarte bună în planul comunicării – pot să descopere lucruri noi şi interesante despre partener. De asemenea, relaţia de cuplu poate deveni mai puternică pe parcursul acestei luni. Educaţie -  Este o lună foarte favorabilă din punct de vedere academic, însă s-ar putea să fie distraşi de o potenţială relaţie adolescentină care poate să apară pe parcusul verii; valabil şi pentru tinerii nativi Şarpe studenţi. Recomandarea este să vă organizaţi astfel încât să menţineţi un echilibru între studiu şi viaţa personală.
 
CAL – 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014
 
O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Luna aceasta vă permiteţi luxul de a alege exact ceea ce vă doriţi să faceţi, fie că este vorba despre viaţa personală, fie despre cea profesională. Cheia succesului este să aveţi încredere în propria intuiţie! Aveţi de partea voastră ajutorul divin! Această energie lunară poate să aducă în viaţa voastră mentori sau persoane influente care să vă ajute la momentul potrivit. Carieră – O lună foarte favorabilă la locul de muncă! Veţi reuşi să vă faceţi remarcaţi în faţa superiorilor chiar dacă lucraţi în echipă – voi veţi primi toate laudele. Cu toate acestea vă este recomandat să menţineţi un echilibru între modestie şi aprecierile celor din jur – altfel riscaţi să provocaţi gelozie şi invidie între colegi. Afaceri – Această lună este cea mai bună perioadă pentru a visa măreţ, pentru a pune în aplicare cele mai îndrăzneţe idei/ planuri şi strategii pentru că veţi fi ajutaţi. Este de asemenea o idee foarte bună de a vă extinde aria de interes a afacerii sau chiar extinderea firmei prin achiziţionarea unui spaţiu mai mare şi alcătuirea unei echipe mai mari. Din punct de vedere financiar sunteţi foarte bine aspectaţi şi puteţi face diverse investiţii. Atenţie însă pentru nativii Cai de 30 ani (sub patronajul elementului metal) – sunt sfătuiţi să evite pe cât posibil riscurile financiare deoarece parametrul prosperităţii în anul 2020 este scăzut şi puteţi fi predispuşi spre pierderi de bani consistente. Relaţii – O lună foarte favorabilă din punct de vedere sentimental, mai ales pentru cei singuri care beneficiază de şanse mari să găsească un partener cu potenţial pe termen lung. Cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil sunt sfătuiţi să fie atenţi la posibile ispite/ tentaţii/ implicarea unei terţe persoane/ infidelităţi – nu vă puneţi în pericol actuala relaţie, dacă aceasta din urmă este potrivită pentru voi! Educaţie – O lună foarte bună pentru a vă comunica interesele şcolare/ academic atât profesorilor cât şi părinţilor. Este foarte posibil ca pe parcursul acestei luni să găsiţi o persoană menită să vă fie mentor. Este foarte important ca în această perioadă să vă exprimaţi clar gândurile şi problemele astfel încât să beneficiaţi de sprijin moral şi nu numai.
 
OAIE – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015
 
O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Toate proiectele la care aţi lucrat în ultima vreme pot să vă aducă un succes major în această lună, mai ales din punct de vedere financiar. Există şanse mari pentru cadouri neaşteptate, câştiguri, moşteniri etc. Atenţie însă atunci când practicaţi sporturi extreme sau antrenamente fizice complexe – există risc de accidentări! Carieră – Energiile acestei luni pot să vă aducă şansa unei promovări, măriri de salariu sau chiar schimbarea locului de muncă cu un job mai bine plătit. Dacă lucraţi în echipă nu uitaţi să împărţiţi meritele şi cu colegii din jur – nu vă este recomandat să deveniţi aroganţi. Afaceri – O lună foarte bună pentru a culege roadele muncii din ultimele luni. Poate să fie perioada ideală pentru extinderea afacerii sau poate chiar să deschideţi o afacere într-un domeniu nou. De asemenea sunt benefice şi investiţiile financiare sau alcătuirea unei echipe puternice – este nevoie să găsiţi noi metode pentru a vă motiva angajaţii (poate chiar printr-o mărire de salariu). Mai mult, este o lună foarte bună pentru a lua decizii importante cu privire la firmă sau la schimbarea direcţiei – aveţi încredere în intuiţia voastră! Relaţii – Nu este tocmai o lună favorabilă pentru planul sentimental – mai ales pentru cei singuri, care se pot plictisi rapid atunci când ies la o întâlnire. Cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil sunt sfătuiţi să se apropie mai mult de partener! Având în vedere că banii nu reprezintă o problemă pentru voi în această lună, vă puteţi răsfăţa jumătatea cu un cadou mai deosebit sau poate chiar o vacanţă. Educaţie – O perioadă favorabilă din punct de vedere academic, însă sunteţi sfătuiţi să lăsaţi abilităţile voastre să vorbească de la sine, pentru a nu părea arogant în faţa celorlalţi. O idee bună ar fi să vă implicaţi şi în activităţi noi extracuriculare pentru a vă menţine motivaţi şi entuziasmaţi!
 
MAIMUŢĂ - 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016
 
O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Pe parcursul acestei luni veţi avea posibilitatea să culegeţi roadele muncii voastre, să luaţi decizii importante cu privire la o situaţie care vă interesează în prezent. Mai mult, unii nativi Maimuţă se pot aştepta la cadouri neaşteptate, câştiguri financiare sau chiar moşteniri. O lună foarte favorabilă pentru a merge mai departe cu planurile pe care le-aţi făcut în ultima vreme. Carieră – O lună recomandată pentru îmbunătăţirea relaţiilor la locul de muncă, atât cu superiorii cât şi cu colegii. Nu uitaţi de zicala „vorba dulce, mult aduce” – aceasta este 100% valabilă pentru voi în această lună la job. Dacă reuşiţi să impresionaţi persoanele potrivite, aveţi toate şansele să fiţi pe lista scurtă pentru o promovare sau chiar mărire de salariu. Afaceri – O perioadă foarte bună pentru investiţii financiare, achiziţii pentru firmă, semnări de contracte, dezvoltarea afacerii, angajări etc. Tot ceea ce faceţi acum vă va aduce rezultatele mult dorite în viitorul apropiat! Cu toate acestea sunteţi sfătuiţi să nu exageraţi cu munca şi să vă luaţi câteva zile libere pentru a vă reîncărca bateriile şi pentru a reveni la firmă cu idei noi! O mini-vacanţă în perioada asta este tot ce vă trebuie pentru a fi din nou fresh, productivi, creativi şi în formă! Relaţii – Vă puteţi confrunta luna aceasta cu posibile neînţelegeri în cuplu din diverse motive, însă cheia fericirii este comunicarea. Vă este recomandat să vă exprimaţi gândurile şi sentimentele în mod clar pentru a rezolva potenţialele neînţelegeri sau probleme din cuplu. Cei singuri pot resimţi o dificultate în a se conecta cu cineva – întâlnirile romantice nu sunt neapărat avantajate în această lună! Educaţie – Din punct de vedere academic, luna aceasta este foarte favorabilă, mai ales pentru nativii Maimuţă tineri care îşi setează obiective măreţe pentru carieră. Atenţie însă – nu vă supraestimaţi pentru că riscaţi să faceţi greşeli care vă pot costa în viitorul apropiat. Dacă aţi terminat la timp tot ce aveaţi de făcut pentru vacanţa de vară, vă este recomandat să încercaţi să ajutaţi şi alţi colegi.
 
COCOŞ – 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017
 
O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Steaua lunară de dragoste şi succes academic este multiplicată în această lună de steaua anuală 9. O veste bună este şi faptul că se realizează o combinaţie foarte auspicioasă între steaua anuală 9 şi steaua lunară 4, Ho Tu 4/9. Această combinaţie poate indica noroc în afaceri! De asemenea poate să fie o perioadă foarte bună pentru a cunoaşte persoane noi, pentru a vă îmbunătăţi relaţiile cu cei din jur. Vă este recomandat să acceptaţi invitaţiile la diverse evenimente sau ieşiri în oraş (fără să uitaţi totuşi de recomandările cu privire la virusul Covid-19 – distanţare fizică şi purtarea de mască). Carieră – O lună foarte bună în care veţi străluci la locul de muncă. Este favorizat lucrul în echipă pentru că sunt şanse mari să fiţi puşi într-o funcţie de conducere -  moment ideal pentru a vă pune în valoare abilităţile de lider. Dacă vă faceţi plăcuţi în cercul de colegi, este foarte posibil să aveţi foarte mult pe câştigat în viitor – mai ales dacă aveţi în vedere o funcţie mai importantă. Afaceri – Conexiunile pe care le faceţi în această lună reprezintă cheia succesului în afaceri. Luna aceasta este momentul perfect pentru a pune în aplicare ideile/ planurile şi strategiile de marketing la care aţi lucrat în ultima vreme. De asemenea puteţi beneficia şi de ajutorul/ sugestiile angajaţilor/ asociaţilor/ clienţilor – rămâneţi deschişi. Energiile acestei luni vă încurajează să fiţi mai îndrăzneţi în ceea ce priveşte afacerea voastră. Nu uitaţi faptul că este lună de zodie Maimuţă, ceea ce înseamnă că zodia Cocoş face împreună cu zodia Maimuţă „Casa carierei şi a comerţului”. Este foarte important să profitaţi la maxim de energiile acestei luni, pentru că este una dintre cele mai bune luni, poate chiar cea mai bună lună din 2020. Relaţii – O lună foarte favorabilă pentru cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil – pot să treacă la nivelul următor: conceperea unui copil, mutat împreună, logodnă etc. Atenţie însă – pot să apară diverse ispite, există predispoziţie spre infidelitate, dacă cuplul nu este foarte bine sudat. Cei singuri se bucură de o lună fenomenală – admiratori, întâlniri etc. Educaţie – O lună foarte bună din punct de vedere academic – vă simţiţi plini de energie, entuziasmaţi şi nu vă este teamă deloc de responsabilităţi noi. Puteţi face faţă cu brio!
 
CÂINE – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018
 
O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Cu toate acestea, în această lună se formează o combinaţie foarte favorabilă între steaua anuală 8 şi steaua lunară 3Ho Tu 3/8. Aveţi capacitatea de a convinge mult mai uşor! De asemenea, vă consolidează poziţia  ca lider și funcționează indiferent dacă conduceți o companie, club, societate, țară sau propria casă și familie. Carieră – Puteţi beneficia de o perioadă foarte bună la locul de muncă, mai ales daca vă aflaţi într-o funcţie de conducere. Sunteţi eficienţi, productivi şi gata de muncă! Cu toate acestea este foarte important să ţineţi cont de modul în care vă comunicaţi părerile şi ideile, mai ales în cadrul şedinţelor. O zicală care se aplică foarte bine contextului acestei luni este „tonul face muzica” – ţineţi seama de acest aspect atunci când vreţi să spuneţi ceva important. Folosiţi o metodă diplomată pentru a fi ascultaţi şi respectaţi la job. Afaceri – O perioadă complicată în domeniul afacerilor deoarece vă puteţi confrunta cu o competiţie acerbă. Vă puteţi menţine avantajul şi puteţi avea de câştigat dacă aveţi încredere în talentele şi abilităţile voastre. Atunci când aveţi de luat orice decizie care poate afecta mersul afacerii, este recomandat să luaţi în calcul avantajele pe termen lung – evitaţi câştigurile imediate pentru că nu vă sunt favorizate. Dacă aveţi de purtat conversaţii importante/ şedinţe cu asociaţi sau angajaţi, vă este recomandat să amplasaţi un bol cu mere roşii pe birou, în partea de Nord-Vest. Relaţii – Din păcate pot să apară neînţelegeri în cuplu din diverse motive – bani, schimbarea de atitudine a voastră faţă de partener etc. Recomandarea este să încercaţi să vă calmaţi, să vă relaxaţi şi să discutaţi atunci când simţiţi că nu mai sunteţi furioşi sau foarte supăraţi. Cei singuri au de lucrat foarte mult la atitudinea lor, dacă îşi doresc o relaţie stabilă! Educaţie – Având în vedere energiile de ceartă din această lună, vă este recomandat să vă concentraţi mai mult pe activităţi academice sau extracuriculare care vă fac plăcere. Evitaţi pe cât posibil utilizarea reţelelor de socializare în exces pentru că riscaţi să ajungeţi să vă certaţi cu prietenii/ colegii din lucruri aparent banale.
 
MISTREŢ – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019
 
O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Cu toate acestea, în această lună se formează o combinaţie foarte favorabilă între steaua anuală 8 şi steaua lunară 3Ho Tu 3/8. Aveţi capacitatea de a convinge mult mai uşor! De asemenea, vă consolidează poziţia  ca lider și funcționează indiferent dacă conduceți o companie, club, societate, țară sau propria casă și familie. Carieră – Această lună poate fi o perioadă foarte productivă, însă depinde foarte mult de funcţia pe care o deţineţi la locul de muncă. Cei care sunt într-o funcţie importantă de conducere/ managerială sunt cei mai avantajaţi în această lună. Aceştia din urmă pot lua decizii foarte importante şi favorabile pentru toţi ceilalţi. Cei care nu se află într-o asemenea situaţie – sunt sfătuiţi să nu atragă foarte mult atenţia asupra lor şi să se concentreze pe propriile proiecte. Afaceri - O perioadă complicată în domeniul afacerilor deoarece vă puteţi confrunta cu o competiţie acerbă. Vă puteţi menţine avantajul şi puteţi avea de câştigat dacă aveţi încredere în talentele şi abilităţile voastre. Atunci când aveţi de luat orice decizie care poate afecta mersul afacerii, este recomandat să luaţi în calcul avantajele pe termen lung – evitaţi câştigurile imediate pentru că nu vă sunt favorizate. Dacă aveţi de purtat conversaţii importante/ şedinţe cu asociaţi sau angajaţi, vă este recomandat să amplasaţi un bol cu mere roşii pe birou, în partea de Nord-Vest. Relaţii - Din păcate pot să apară neînţelegeri în cuplu din diverse motive – bani, schimbarea de atitudine a voastră faţă de partener etc. Recomandarea este să încercaţi să vă calmaţi, să vă relaxaţi şi să discutaţi atunci când simţiţi că nu mai sunteţi furioşi sau foarte supăraţi. Cei singuri au de lucrat foarte mult la atitudinea lor, dacă îşi doresc o relaţie stabilă! Educaţie – Din punct de vedere academic totul merge conform planurile voastre. O veste foarte bună este faptul că nu vă veţi pierde puterea de concentrare şi nici motivaţia. Atenţie însă pentru nativii Mistreţ tineri care practică diverse sporturi – există predispoziţie spre accidentări şi răniri la nivelul membrelor.
 
 
 
 
Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!
 
 
 
Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!
 
 
 
 
Notificare drepturi
 
Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.
 
 
Notificare răspundere
 
Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.
 
 
 
 
Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved