Influenţele lunii AUGUST 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Acest horoscop este prezentat în funcţie de calendarul solar!

Luna solară care debutează în data de 8 august 2021 şi se va încheia în data de 7 septembrie 2021 este lună de MAIMUŢĂ sub patronajul elementului foc yang. Atenţie – perioada mai sus menţionată cuprinde de data aceasta atât luna solară cât şi cea lunară. În această lună în centrul casei/ spaţiului de lucru vine steaua 8, stea cu energie de prosperitate. O lună extrem de favorabilă pentru toţi membrii familiei, dar şi în cazul spaţiilor de lucru. Pentru a profita la maxim de beneficitatea acestei luni vă este recomandată completarea stringului de putere 1-6-8, în acest caz este nevoie de o reprezentare a cifrei „1”. Combinaţia între steaua anuală 6 şi steaua lunară 8 este una din cele mai favorabile care poate să apară în chart. Aceasta poate să aducă foarte multe oportunităţi în plan financiar, popularitate, prosperitate, avantaj asupra competiţiei etc. Este recomandat ca în această lună centrul casei/ spaţiului de lucru să fie foarte bine potenţat prin activitate, lumină, muzică etc. Puteţi petrece timp de calitate cu familia în centrul casei sau puteţi lua decizii importante, mai ales în cazul spaţiilor de lucru. Axa Est – Centru – Vest este cea mai bine aspectată în această lună, atât pentru sectorele din case/ spaţii de lucru, cât şi la nivel macro (ţări, continente etc). Nu uitaţi că tot în această perioadă ne vom confrunta şi cu Luna Fantomelor Înfometate, deci mare atenţie la activităţile întreprinse.

Pentru că este un moment dificil pe întreg globul din cauza pandemiei cu virusul COVID-19, este foarte important să punem pe primul plan sănătatea, siguranţa celor din jurul nostru, mai ales a persoanelor vulnerabile (în vârstă, bolnave, însărcinate etc). Maestra Lillian Too a recomandat scrierea şi amplasarea în casă (pentru cei care rezonează cu partea de Feng Shui spiritual) a mantrei de protecţie „Heart Mantra of Arya Vairochana”. Lillian Too afirmă faptul că doar citind această mantră, puteţi dobândi succes și nu puteţi fi afectat de arme, foc, apă, otrăvuri, substanțe amestecate cu otrăvuri sau magie neagră. Nu puteţi fi rănit de regi, hoți, tâlhari și așa mai departe. Oriunde este scrisă și lăsată această mantră, oamenii nu se îmbolnăvesc, în special de boli contagioase (virusuri, bacterii etc):

TADYATHA / KALA KALA / KILI KILI / BIRI BIRI / HURU HURU / VAIRO-CHANA RASMI SANCHODITA AGACCHA / ARYA AKASHA GARBHA MAHA KARUNIKA PURAYA HASHANA / DHARAYA BUDDHA VIKSHCHAYANA / CHARA CHARA CHIRI CHIRI SVAHA

ATENŢIE! Nu uitaţi însă că este important să respectăm regulile impuse de ţara în care ne aflăm, astfel încât să nu punem în pericol sănătatea celor dragi, a noastră, dar şi a celor din jurul nostru. Informaţi-vă doar din surse oficiale!

 

Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:

Zile favorabile: 3, 8, 11, 16, 18, 20, 21, 22, 28, august 2021  – în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.

AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna AUGUST 2021.

AICI găsiţi informaţiile despre atenţionări zile luna solară AUGUST 2021.

AICI găsiţi informaţii în PREMIERĂ despre anul 2022, anul Tigrului!

AICI găsiţi informaţii despre Luna Fantomelor Înfometate 2021!

 

INFORMAŢIILE pentru ANUL 2021, anul „BIVOLULUI care merge pe şosea” sunt cuprinse într-un ghid cu peste 100 de pagini, în format electronic PDF. Îl puteţi comanda, trimiţând un mail pe adresa info@amdaebak.ro, cu textul „COMANDĂ GHID ©AMdaebak 2021”.

 

ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!

Conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, fazele lunii în AUGUST 2021 sunt: Luna Nouă – 8.08.2021, ora 16:48 (ora României); Luna Plină: 22.08.2021, ora 15:06 (ora României).

 

Influenţele stelelor lunare asupra sectoarelor spaţiilor de locuit/ lucru

În prima parte a acestui articol vom prezenta influenţele energiilor stelelor lunare asupra sectoarelor din casă, spaţii, birouri sau unde vă desfăşuraţi pentru mai mult timp activitatea. Astfel puteţi să aflaţi unde anume sunt energii benefice şi este bine de potenţat/activat şi care dintre sectoare sunt afectate de energii mai puţin benefice şi cum pot fi acelea controlate/diminuate.

Centrul casei (sediul familiei) – În această lună în centrul casei/ spaţiului de lucru vine steaua 8, stea cu energie de prosperitate. O lună extrem de favorabilă pentru toţi membrii familiei, dar şi în cazul spaţiilor de lucru. Pentru a profita la maxim de beneficitatea acestei luni vă este recomandată completarea stringului de putere 1-6-8, în acest caz este nevoie de o reprezentare a cifrei „1”. Combinaţia între steaua anuală 6 şi steaua lunară 8 este una din cele mai favorabile care poate să apară în chart. Aceasta poate să aducă foarte multe oportunităţi în plan financiar, popularitate, prosperitate, avantaj asupra competiţiei etc. Este recomandat ca în această lună centrul casei/ spaţiului de lucru să fie foarte bine potenţat prin activitate, lumină, muzică etc. Puteţi petrece timp de calitate cu familia în centrul casei sau puteţi lua decizii importante, mai ales în cazul spaţiilor de lucru.

Sectorul de Nord – carieră (unde se situează zodia Şobolan şi Fiul cel mijlociu al casei) – În această lună în sectorul de Nord vine steaua 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Combinaţia între steaua anuală 2 şi steaua lunară 4 poate să predispună spre probleme cu sănătatea la nivelul organelor interne. Mai mult, există predispoziţii şi spre infidelităţi, mai ales din partea bărbaţilor. De asemenea pot să apară neînţelegeri şi între soţii şi soacre! Nu este o lună tocmai favorabilă în plan sentimental, chiar dacă energia stelei 4 vine în acest sector acum. Cu toate acestea este o lună foarte bună pentru elevi/ studenţi, scriitori sau alte persoane care activează în domenii creative.

Sectorul de Nord-Est – învăţătură (unde se situează zodia Bivol, Tigru şi Fiul cel mic al casei) – În această lună în sectorul de Nord-Est vine steaua 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Din păcate este o lună foarte nefavorabilă în planul sănătăţii, deoarece steaua anuală 9 multiplică energia stelei lunare 2. Poate să fie extrem de periculos mai ales pentru copii! Este foarte important să puneţi pe primul plan sănătatea şi să evitaţi să dormiţi sau să petreceţi prea mult timp în sectorul de Nord-Est în această lună. Atenţionarea vine mai ales pentru persoanele în vârstă, bolnave şi femeile însărcinate.

Sectorul de Est – sănătate (unde se situează zodia Iepure şi Fiul cel mare) – În această lună în sectorul de Est vine steaua 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. O lună foarte favorabilă deoarece se realizează suma 10, între steaua anuală 4 şi steaua lunară 6. Planul financiar este foarte bine aspectat în perioada următoare pentru rezidenţii acestui sector, însă nivelul creativităţii va fi destul de scăzut. Pot să apară în această lună mentori sau persoane influente care să vă ajute la momentul potrivit. Cu toate acestea combinaţia între stele poate să predispună spre probleme de sănătate la nivelul abdomenului. Atenţie mai ales pentru femeile însărcinate – evitaţi să dormiţi sau să petreceţi mult timp în sectorul de Est al casei.

Sectorul de Sud-Est – prosperitate (unde se situează zodia Dragon, Şarpe şi Fiica cea mare) – În această lună în sectorul de Sud-Est vine steaua 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Din păcate poate să fie o lună complicată, mai ales în planul sănătăţii. Combinaţia între steaua anuală 5 şi steaua lunară 7, poate să predispună spre probleme şi răniri la nivelul gurii – chiar şi toxinfecţii alimentare. De asemenea pot să apară probleme pentru rezidenţii acestui sector din cauza unor bârfe sau zvonuri, mai ales la locul de muncă, dar nu numai. Vă este recomandat să evitaţi să conduceţi cu viteză şi să veniţi târziu în noapte acasă.

Sectorul de Sud – faimă (unde se situează zodia Cal şi Fiica mijlocie) – În această lună în sectorul de Sud vine steaua 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. O lună destul de complicată care vă poate predispune spre foarte mult stres, îngrijorări şi oboseală. Combinaţia între steaua anuală 1 şi steaua lunară 3 poate să provoace probleme cu autorităţile, acte şi tot ce ţine de procese. Evitaţi pe cât posibil să vă implicaţi în situaţii conflictuale, bârfe, zvonuri şi activităţi la limita legii. Atenţionarea este chiar şi pentru cei implicaţi în politică! Reputaţia poate să aibă de suferit dacă nu veţi şti să adoptaţi o atitudine potrivită situaţiei în care vă aflaţi. Nu vă lăsaţi provocaţi de nimeni şi nu reacţionaţi impulsiv!

Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează zodia Oaie, Maimuţa şi Mama casei) – În această lună în sectorul de Sud-Vest vine steaua 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Din păcate este o lună foarte periculoasă pe toate planurile pentru rezidenţii acestui sector. Combinaţia între steaua anuală 3 şi steaua lunară 5 poate să predispună spre pierderi financiare masive, îmbolnăviri şi accidentări. Atenţie mai ales dacă aveţi bucătăria amplasată în sectorul de Sud-Vest al casei. Mai mult, evitaţi pe cât posibil să dormiţi sau să petreceţi mult timp în acest sector, mai ales dacă sunteţi persoane vulnerabile: în vârstă, bolnave, copiii sau femeile însărcinate.

Sectorul de Vest – descendenţi  (unde se situează zodia Cocoş şi Fiica cea mică/ tânără) – În această lună în sectorul de Vest vine steaua 1, stea cu energie de victorie şi succes. O lună extrem de favorabilă pentru rezidenţii acestui sector. Pentru a profita la maxim de beneficitatea acestei energii este nevoie de realizarea stringului de putere 1-6-8, în acest caz mai este nevoie de reprezentarea cifrei „6” pentru a completa stringul. Combinaţia între steaua anuală 8 şi stea lunară 1 poate să aducă foarte multe oportunităţi în planul financiar şi victorie asupra competiţiei. Cu toate acestea, mai poate predispune şi spre probleme de comunicare între fraţi/ surori, membrii familiei, prieteni, colegi sau chiar parteneri de afaceri.

Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează zodia Câine, Mistreţ şi Patriarhul casei) – În această lună în sectorul de Nord-Vest vine steaua 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. O lună extrem de periculoasă şi riscantă, mai ales în ceea ce priveşte siguranţa personală, planul financiar şi relaţiile cu cei din jur. Luna aceasta se multiplică energia stelei anuale 7, ceea ce înseamnă că pot să apară trădări, înşelăciuni, furturi materiale, dar şi de idei. Recomandarea este să evitaţi să conduceţi cu viteză, fiţi foarte atenţi unde vă puneţi lucrurile personale şi nu veniţi noaptea târziu acasă. Cei mai afectaţi sunt bărbaţii casei, dar şi persoanele cu o funcţie importantă. Combinaţia între steaua anuală 7 şi steaua lunară 9 poate să predispună spre vulnerabilităţi în ceea ce priveşte avansurile sexuale, flirturile riscante, dar şi pericol de incendiu (atenţie mai ales dacă aveţi bucătăria în sectorul de Nord-Vest al casei).

 

Influenţele stelelor lunare asupra ZODIILOR chinezeşti

În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.

 

ŞOBOLAN 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. O perioadă extrem de norocoasă în plan sentimental, mai ales pentru persoanele singure, însă şi cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi se pot bucura de o perioadă romantică. De asemenea poate să fie o lună în care să vă faceţi prieteni noi! Atenţie – lună de aliat, zodia Maimuţă! Carieră – La locul de muncă vă bucuraţi de foarte multă creativitate, idei noi şi reuşiţi să vă puneţi în valoare talentele. Aveţi şansa acum să străluciţi şi să vă faceţi remarcaţi atât de colegi cât şi de superiori. Dacă sunteţi într-o funcţie de conducere veţi reuşi să comunicaţi foarte bine cu subalternii. Afaceri – O lună extrem de favorabilă pentru persoanele care au propria afacere. Acum este momentul să vă gândiţi la cum să vă lărgiţi cercul de cunoştinţe deoarece vă poate fi de foarte mult folos în viitorul apropiat. Sunt favorizate semnările de contracte, întâlnirile de afaceri importante, discuţii şi negocieri. Parteneriatele realizate în această lună au şanse foarte mari de reuşită. Gândiţi şi faceţi planuri pe termen lung! Relaţii – O lună foarte favorabilă în plan sentimental, mai ales pentru cei singuri, care vor avea acum şansa să întâlnească persoana potrivită. Dacă aveţi deja pe cineva în minte, sunteţi sfătuiţi să vă exprimaţi deschis sentimentele. Cu toate acestea nu vă grăbiţi să luaţi o decizie definitivă. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi sunt sfătuiţi să fie atenţi la posibilele tentaţii care pot să apară – risc de infidelitate. Este nevoie să petreceţi mai mult timp de calitate în cuplu pentru a depăşi cu succes problemele. Educaţie – Reuşiţi să duceţi la bun sfârşit proiectele sau temele de vacanţă, astfel încât să vă acordaţi timp suficient şi pentru distracţie, dar şi pentru a vă descoperi noi talente.

BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Este cu atât mai periculoasă această lună cu cât energia lunară a bolii este multiplicată de steaua anuală 9. Luna aceasta sunteţi predispuşi la accidentări, îmbolnăviri, de aceea este foarte important să vă ascultaţi corpul şi să acţionaţi imediat ce simţiţi că ceva nu este în regulă. De asemenea sunteţi sfătuiţi să adoptaţi un stil de viaţă sănătos: mişcare, alimentaţie echilibrată, vitamine, somn calitativ, odihnă, activităţi relaxante. O altă recomandare ar fi să evitaţi în această lună locurile cu energie yin: spitalele, cimitirele, vizitarea persoanelor bolnave. Carieră – La locul de muncă este posibil să vă doriţi să faceţi cât mai multe lucruri, însă vă va fi aproape imposibil să vă concentraţi. Recomandarea principală este să nu vă asumaţi mai mult decât puteţi face acum şi să mai delegaţi din responsabilităţi, dacă este posibil. Lucrul în echipă vă poate fi de mare folos în perioada următoare pentru că din păcate nu beneficiaţi de energia necesară pentru a finaliza tot ce aveţi de făcut. Afaceri – Este o lună în care sunteţi sfătuiţi să evitaţi deciziile şi acţiunile importante, atât cât este posibil. Nu semnaţi contracte şi nu faceţi schimbări majore în interiorul firmei. Acum este mai degrabă o lună pentru a vă face planuri. Dacă veţi insista să forţaţi anumite lucruri riscaţi să vă stresaţi şi să vă enervaţi foarte tare – nu vă puneţi în pericol sănătatea. Aşteptaţi până luna viitoare pentru a acţiona! Relaţii – O lună foarte favorabilă în plan sentimental, mai ales pentru cuplurile stabile/ căsătorite care se pot bucura de o perioadă foarte frumoasă împreună. Vă puteţi face planuri pentru o vacanţă sau puteţi găsi activităţi comune pentru a petrece timp de calitate împreună. Cei singuri sunt sfătuiţi să fie deschişi la oportunităţile care pot să apară, mai ales de unde nu vă aşteptaţi. Nu veţi duce lipsă de admiratori, poate chiar din rândul prietenilor! Educaţie – Cheia succesului pentru voi în această lună este să vă organizaţi şi să vă prioritizaţi activităţile, proiectele şi temele de vacanţă. Acest aspect este necesar pentru nu vă epuiza, mai ales în luna aceasta când sunteţi predispuşi spre îmbolnăviri.

TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Este cu atât mai periculoasă această lună cu cât energia lunară a bolii este multiplicată de steaua anuală 9. Luna aceasta sunteţi predispuşi la accidentări, îmbolnăviri, de aceea este foarte important să vă ascultaţi corpul şi să acţionaţi imediat ce simţiţi că ceva nu este în regulă. De asemenea sunteţi sfătuiţi să adoptaţi un stil de viaţă sănătos: mişcare, alimentaţie echilibrată, vitamine, somn calitativ, odihnă, activităţi relaxante. O altă recomandare ar fi să evitaţi în această lună locurile cu energie yin: spitalele, cimitirele, vizitarea persoanelor bolnave. Atenţie – lună de zodie conflictuală, zodia Maimuţă! Carieră – Nu este o lună deloc favorabilă la locul de muncă, deoarece energia lunară a bolii nu vă permite să lucraţi la parametrii normali şi nici să vă concentraţi. Toate acestea nu vor face decât să vă încetinească ritmul, ceea ce vă va frustra foarte mult, mai ales dacă vă doreaţi să vă impresionaţi superiorii. Recomandarea principală este să nu vă asumaţi mai mult decât puteţi face acum şi să mai delegaţi din responsabilităţi, dacă este posibil. Lucrul în echipă vă poate fi de mare folos în perioada următoare pentru că din păcate nu beneficiaţi de energia necesară pentru a finaliza tot ce aveţi de făcut. Afaceri – Este o lună în care sunteţi sfătuiţi să evitaţi deciziile şi acţiunile importante, atât cât este posibil. Nu semnaţi contracte şi nu faceţi schimbări majore în interiorul firmei. Acum este mai degrabă o lună pentru a vă face planuri. Dacă veţi insista să forţaţi anumite lucruri riscaţi să vă stresaţi şi să vă enervaţi foarte tare – nu vă puneţi în pericol sănătatea. Aşteptaţi până luna viitoare pentru a acţiona! Relaţii – O lună foarte favorabilă în plan sentimental, mai ales pentru cuplurile stabile/ căsătorite care se pot bucura de o perioadă foarte frumoasă împreună. Vă puteţi face planuri pentru o vacanţă sau puteţi găsi activităţi comune pentru a petrece timp de calitate împreună. Cei singuri sunt sfătuiţi să fie deschişi la oportunităţile care pot să apară, mai ales de unde nu vă aşteptaţi. Cu toate acestea nu vă este recomandat să vă grăbiţi în luarea unei decizii, bucuraţi-vă de etapa de început şi vedeţi cum evoluează lucrurile până luna viitoare. Educaţie – Se pare că luna aceasta prioritatea voastră nu o constituie domeniul academic, ci relaţiile cu prietenii. Vă este recomandat să vă ocupaţi în această vacanţă de un hobby sau de o activitate care să vă relaxeze şi să vă motiveze pe mai departe.

IEPURE –1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Mai mult, se realizează o combinaţie foarte auspicioasă între steaua anuală 4 şi steaua lunară 6, suma 10. Aceasta poate să vă aducă foarte multe oportunităţi de a face bani, de a întâlni o persoană influentă sau un mentor care să vă ajute la momentul potrivit. Carieră – La locul de muncă s-ar putea să aveţi competiţie, de aceea sunteţi sfătuiţi să vă înconjuraţi de aliaţi şi persoane influente care să vă ajute. Cam tot ce vă doriţi să întreprindeţi în această lună vă iese, însă vor fi şi persoane care vă vor critica. Ignoraţi ce auziţi şi acţionaţi mai departe în funcţie de propria intuiţie. Afaceri – O lună excelentă pentru cei care au propria afacere, mai ales în plan financiar. Pot să apară foarte multe oportunităţi şi recompense sub diferite forme, dar mai ales neaşteptate. Cheia succesului este să fiţi deschişi la propunerile şi ideile pe care le veţi primi din partea unei persoane importante, cu influenţă. Planurile pe care le faceţi în această perioadă au toate şansele să se materializeze cu succes în viitorul apropiat. Relaţii – O lună foarte favorabilă în plan sentimental pentru cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi. Există o mică atenţionare în ceea ce priveşte lupta pentru putere în relaţie – renunţaţi să fiţi în control şi încercaţi să descoperiţi lucruri noi împreună cu partenerul. Cei singuri sunt încurajaţi să facă primul pas şi să-şi exprime sentimentele pentru că există toate şansele ca relaţia să fie de lungă durată. Educaţie – Luna aceasta veţi beneficia de sfaturile şi ajutorul unui mentor sau a unei persoane mai în vârstă din familie. Trebuie doar să rămâneţi deschişi şi să puneţi în aplicare ceea ce vă doriţi.

DRAGON – 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Recomandarea pentru următoarea perioadă este să nu vă spuneţi secretele şi ideile oricui, pentru că există predispoziţie spre trădări exact din partea persoanelor la care nu vă aşteptaţi. Nu vă întoarceţi noaptea târziu acasă, mai ales pe străzi lăturalnice şi prost luminate – pericol să fiţi atacaţi şi furaţi. Atenţie – lună de aliat, zodia Maimuţă! Carieră –  Din păcate la locul de muncă veţi avea parte de foarte multă competiţie şi posibile trădări excat din partea persoanelor la care nu vă aşteptaţi. De aceea sunteţi sfătuiţi să nu discutaţi aspecte importante legate de viaţa privată sau profesională cu oricine, măcar în următoarea perioadă. De asemenea pot să apară diverse bârfe şi zvonuri, însă este important să vă ţineţi departe de orice fel de discuţie care poate isca aşa ceva. Este posibil ca unele persoane care păreau să fie de partea voastră să vă devină rivali. Lucrul în echipă nu vă este potrivit în această lună – lucraţi pe cât posibil individual şi nu vă aşteptaţi la rezultate sau recompense imediate. Afaceri – S-ar putea să apară discuţii contradictorii cu partenerii de afaceri sau potenţialii clienţi în ceea ce priveşte planul financiar. Tot ce trebuie să faceţi ca să ieşiţi cu bine din acest context este să vă ghidaţi după intuiţie atunci când aveţi de luat o decizie importantă, mai ales dacă sunteţi nevoiţi să faceţi anumite cheltuieli. Luna aceasta vă este recomandat să evitaţi investiţiile financiare, achiziţiile scumpe, jocurile de noroc/ bursă, semnarea de contracte etc. Nu vă asumaţi niciun fel de risc în următoarea perioadă! Relaţii – Din păcate planul sentimental este destul de prost aspectat în această lună. Pot să apară diverse discuţii şi neînţelegeri între parteneri. Recomandarea este să comunicaţi cu partenerul tot ce vă deranjează pentru a nu permite unei influenţe exterioare să intervină în relaţia voastră. Atenţie – există predispoziţie spre infidelităţi! Educaţie – O lună în care mai mult vă este recomandat să vă odihniţi sau să faceţi activităţi care să nu vă solicite prea mult. Vă puteţi organiza proiectele şi temele de vacanţă, astfel încât atunci când vă veţi simţi energici şi motivaţi să ştiţi de unde să începeţi fără a pierde timp valoros.

ŞARPE – 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Recomandarea pentru următoarea perioadă este să nu vă spuneţi secretele şi ideile oricui, pentru că există predispoziţie spre trădări exact din partea persoanelor la care nu vă aşteptaţi. Nu vă întoarceţi noaptea târziu acasă, mai ales pe străzi lăturalnice şi prost luminate – pericol să fiţi atacaţi şi furaţi. Atenţie – lună de prieten secret, zodia Maimuţă! Carieră – Din fericire la locul de muncă încă vă bucuraţi de popularitate, carismă şi aliaţi. Vă puteţi duce la bun sfârşit proiectele la care aţi lucrat în ultima vreme, fără să vă fie teamă neapărat de anumite obstacole. Cu toate acestea există predispoziţie spre trădări, mai ales din partea persoanelor la care nu vă aşteptaţi. De aceea sunteţi sfătuiţi să nu discutaţi aspecte importante legate de viaţa privată sau profesională cu oricine, măcar în următoarea perioadă. Afaceri – Sunteţi pe punctul de a face anumite schimbări foarte importante în firmă – poate un parteneriat nou, poate schimbarea direcţiei firmei, anagajarea unor persoane noi etc. Cu toate acestea este foarte important să verificaţi foarte bine informaţiile despre o anumită persoană sau contract. Nu vă grăbiţi să luaţi o decizie radicală în această lună. Riscul de a pierde bani şi credibilitate este foarte mare. Puneţi pe hârtie ideile şi planurile, ca luna viitoare să fiţi pregătiţi să acţionaţi. Luna aceasta vă este recomandat să evitaţi investiţiile financiare, achiziţiile scumpe, jocurile de noroc/ bursă, semnarea de contracte etc. Nu vă asumaţi niciun fel de risc în următoarea perioadă! Relaţii – Cei singuri au şansa acum să-si găsească partenerul potrivit, însă sunt sfătuiţi să nu se grăbească să formalizeze relaţia până luna următoare. Pentru cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi atenţie foarte mare deoarece există predispoziţie spre infidelităţi! Educaţie – Acum este momentul să luaţi o decizie importantă cu privire la viitorul vostru. Poate să fie vorba despre o specializare nouă sau chiar o activitate extraşcolară care să vă pună în valoare abilităţile.

CAL – 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. S-ar putea ca luna aceasta să vă enervaţi din orice şi să fiţi tentaţi să reacţionaţi din impuls. Este foarte important ca în această lună să fiţi foarte atenţi la modul în care comunicaţi cu cei din jur. Folosiţi cuvintele cu foarte mare atenţie în perioada următoare. Acum este momentul să vă relaxaţi, poate chiar să mergeţi într-o vacanţă! Recomandarea este să purtaţi culori asociate elementului foc – roşu, roz, mov, lila. Atenţie însă, aceasta este recomandare generală, deoarece trebuie să vă cunoaşteţi elementele favorabile & nefavorabile conform diagramei personale. Carieră – Luna aceasta s-ar putea să vă confruntaţi cu foarte multă competiţie la locul de muncă. Multe persoane vor încerca să vă găsească vulnerabilităţile, de aceea sunteţi sfătuiţi să nu vă implicaţi în niciun fel de context conflictual. Lucrul în echipă nu este foarte favorabil pentru voi în această lună, însă dacă nu aveţi cum să evitaţi acest lucru, încercaţi să nu ieşiţi în evidenţă cu nimic. Afaceri – Din păcate poate să fie o lună cu multe complicaţii juridice. Dacă trebuie să semnaţi un contract luna aceasta verificaţi foarte bine toate detaliile înainte să semnaţi – un avocat bun este o investiţie necesară în următoarea perioadă. Pot să apară discuţii contradictorii şi neînţelegeri între partenerii de afaceri sau chiar clienţi. Recomandarea este să găsiţi o metodă prin care să gestionaţi situaţia conflictuală cu multă diplomaţie. Relaţii – Nu este o lună foarte favorabilă pentru cei singuri – este recomandat să lăsaţi lucrurile să se desfăşoare de la sine, nu forţaţi lucrurile pentru că nu veţi avea succes. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi s-ar putea să se confrunte cu mici neînţelegeri cu partenerul din motive banale. Nu lăsaţi ca cearta să ia amploare pentru că veţi avea de pierdut. Educaţie – Vă puteţi simţi blocaţi, neinspiraţi şi fără să ştiţi de unde să începeţi. Încercaţi să nu vă mai stresaţi să fie totul perfect şi începeţi să acţionaţi – trebuie să începeţi de undeva. Planurile excesive nu vă ajută în această lună.

OAIE – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Din păcate este o perioadă foarte nefavorabilă pe mai multe planuri. Există predispoziţie spre îmbolnăviri, accidentări, iar planul financiar poate să fie grav afectat. Vă este recomandat să evitaţi cheltuielile inutile, investiţiile financiare, jocurile de noroc, antrenamentele dure etc. Verificaţi ca toate actele şi facturile să fie în regulă! Carieră –  La locul de muncă trebuie să fiţi foarte atenţi cu cine şi despre ce vorbiţi. Este posibil ca unele persoane să vă „vâneze” greşelile sau chiar ideile pentru a vă lua locul. Lucrul în echipă nu este favorabil pentru voi în această lună, încercaţi să lucraţi individual pe cât posibil. De asemenea aveţi grijă la persoanele care au un comportament prea frumos ca să fie adevărat – aparenţele pot fi înşelătoare. Afaceri – Luna aceasta vă este recomandat să nu vă implicaţi în proiecte şi acţiuni majore pentru că veţi avea parte de obstacole şi amânări. O foarte bună soluţie ar fi să delegaţi din responsabilităţi unei persoane de încredere din firmă. Concentraţi-vă pe consolidarea a ceea ce aveti deja, nu începeţi ceva nou. De asemenea vă este recomandat să evitaţi investiţiile financiare, semnarea de contracte, jocurile de noroc/ bursă, achiziţiile scumpe etc. Amânaţi deciziile majore pentru luna viitoare când veţi avea toate datele! Relaţii – Planul sentimental nu este favorabil în această lună, nici pentru cei singuri, dar nici pentru cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi. Pot să apară neînţelegeri şi conflicte din lucruri mărunte. Evitaţi confruntările şi încercaţi să priviţi lucrurile şi din perspectiva partenerului. Educaţie – Dacă sunteţi în vacanţă şi nu aveţi de susţinut niciun examen, atunci vă puteţi considera norocoşi. În această lună vă puteţi relaxa şi organiza ceea ce aveţi de făcut pentru şcoală, fără a vă stresa. Cei care aveţi de susţinut examene sunteţi sfătuiţi să menţineţi un echilibru între studiu şi odihnă pentru a putea face faţă cu brio.

MAIMUŢĂ – 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Nu vă lăsaţi descurajaţi dacă lucrurile merg într-un ritm mult mai încet decât de obicei. Totul este provizoriu şi luna viitoare veţi găsi motivaţia necesară pentru a vă repoziţiona pe drumul cel bun. O atenţionare importantă este aceea că nu este perioada ideală pentru a ieşi în evidenţă în niciun domeniu al vieţii. Carieră – La locul de muncă s-ar putea să vă confruntaţi cu bârfe, zvonuri, ceea ce vă poate face să vă simţiţi stresaţi. Important este să nu împărtăşiţi nimănui secretele, gândurile şi planurile voastre. Luna aceasta vă va fi dificil să vă daţi seama cine sunt aliaţii şi cine vă sunt rivalii. Vă este recomandat să lucraţi pe cât posibil individual luna aceasta pentru a evita cât se poate de mult interacţiunile inutile şi conflictuale. Afaceri – O lună neproductivă în afaceri, în special în ceea ce priveşte vânzările, dar şi lansarea de produse şi servicii noi. Vă este recomandat ca în perioada următoare să evitaţi semnarea de contracte, investiţiile, achiziţiile scumpe, dar şi schimbările majore în firmă. Este mai degrabă o lună pentru consolidare decât pentru acţiune. Atenţie pentru că există persoane care vor încerca să vă trădeze sau chiar să vă fure (idei sau bani). Relaţii – Aşteptaţi până luna viitoare pentru a vă exprima sentimentele sau pentru a avea o discuţie sinceră şi tranşantă cu partenerul. Este o luna plină de tensiuni şi lipsă de comunicare. Tot ce spuneţi acum poate să fie interpretat greşit. Educaţie – Lipsa de energie şi motivaţie vă poate demoraliza şi vă poate încetini, mai ales dacă aveţi de susţinut examene. Recomandarea este să vă organizaţi şi să vă prioritizaţi foarte bine proiectele, studiul, temele de vacanţă. Nu lăsaţi totul pe ultima sută de metri!

COCOŞ – 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Vă puteţi aştepta la foarte multe oportunităţi şi transformări, mai ales pentru că nivelul de energie s-a îmbunătăţit considerabil faţă de luna trecută. Este foarte important ca în această lună să acţionaţi conform intuiţiei pentru că numai în acest fel veţi lua cele mai bune decizii. Mai mult, în această lună se realizează “casa banilor şi a comerţului” împreună cu zodia Maimuţă. Carieră – La locul de muncă există şansa unei promovări, mai ales dacă v-aţi dorit de ceva timp. În sfârşit aveţi oportunitatea acum de a culege roadele muncii voastre – rezultatul va fi excepţional. Succesul vostru s-ar putea să trezească în anumite persoane gelozie şi invidie. Încercaţi să nu luaţi nimic personal şi să mergeţi mai departe fără a vă lăsa afectaţi de bârfe şi zvonuri. Este foarte important ca în această lună să fiţi foarte puternici din punct de vedere mental pentru a reuşi să treceţi cu bine peste criticile negative ale unor colegi invidioşi. Afaceri – Planul financiar este foarte bine aspectat în această lună, ceea ce înseamnă vânzări mai bune, investiţii financiare favorabile, semnări de contracte avantajoase, parteneriate noi, lansări de produse şi servicii etc. Nu uitaţi că în această lună puteţi completa stringul de putere 1-6-8 prin amplasarea sau purtarea unui reprezentări a cifrei „6”. Toate deciziile importante legate de afacere voi trebuie să le luaţi –  nu lăsaţi alte persoane să decidă viitorul firmei. Relaţii – Planul sentimental este foarte bine aspectat în această lună. Cei singuri au şansa acum să întâlnească persoana potrivită sau să-şi exprime deschis sentimentele daca au deja pe cineva în minte. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi se bucură acum de o perioadă foarte frumoasă împreună, romantică şi plină de pasiune. De asemenea acum este un moment bun pentru a comunica deschis cu partenerul despre ceea ce vă frământă de ceva timp. Educaţie – O lună extrem de favorabilă pentru elevii/ studenţii nativi Cocoş, mai ales dacă au în plan să participe la diverse concursuri, competiţii sportive etc. Sunt avantajaţi şi cei care au de susţinut examene în perioada următoare, dar şi cei care se ocupă de activităţi extraşcolare, voluntariate sau acte de caritate.

CÂINE – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

O lună importantă, deoarece apare energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Este cu atât mai periculoasă această perioadă, cu cât energia stelei anuale 7 este multiplicată de energia stelei lunare 9. De aceea este foarte important să puneţi pe primul loc securitatea personală. Există predispoziţie spre trădări, furturi materiale, dar şi de idei. De asemenea vă este recomandat să evitaţi să veniţi noaptea târziu acasă. Lucrurile se schimbă foarte repede în următoarea perioadă, de aceea trebuie să rămâneţi tot timpul în alertă. Carieră – La locul de muncă s-ar putea să apară anumite schimbări care să vă scoată din zona voastră de confort. Este foarte important modul în care veţi reacţiona voi la aceste schimbări care pot fi atât pozitive cât şi negative – depinde doar de voi. Lucrul în echipă nu vă este avantajos în următoarea perioadă, însă dacă nu aveţi cum să evitaţi, măcar să lucraţi cu persoane în care aveţi încredere. Luna aceasta vă este recomandat să vă ghidaţi după propria intuiţie pentru că s-ar putea să vă confruntaţi cu situaţii neaşteptate. Afaceri – Pot să apară oportunităţi foarte valoroase, însă trebuie să fiţi atenţi cu ce fel de persoane colaboraţi. Există predispoziţie spre trădări şi înşelăciuni, de aceea este important să verificaţi foarte bine datele despre o persoană înainte să începeţi un parteneriat nou. Luna aceasta ar fi indicat să evitaţi investiţiile financiare, jocurile la bursă/ de noroc, achiziţiile scumpe etc pentru că există riscul să pierdeţi foarte mulţi bani. Aşteptaţi o lună mai bună pentru a lua decizii financiare! Relaţii – Cei singuri sunt sfătuiţi să fie foarte atenţi la persoanele cu care se întâlnesc în următoare perioadă – pot fi persoane cu intenţii nu tocmai bune. Evitaţi alcoolul în exces când ieşiţi în oraş sau mergeţi la o petrecere – riscaţi să deveniţi vulnerabili. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi sunt sfătuiţi să comunice deschis cu partenerul deoarece există predispoziţie spre infidelitate şi spre apariţia unei terţe persoane care să vă îndepărteze de cuplul vostru. Educaţie – Organizarea este cheia succesului pentru voi în această lună. Nu trebuie să vă stresaţi foarte mult ca totul să fie perfect, trebuie doar să vă menţineţi motivaţi şi încrezători în abilităţile şi talentele voastre.

MISTREŢ – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

O lună importantă, deoarece apare energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Este cu atât mai periculoasă această perioadă, cu cât energia stelei anuale 7 este multiplicată de energia stelei lunare 9. De aceea este foarte important să puneţi pe primul loc securitatea personală. Există predispoziţie spre trădări, furturi materiale, dar şi de idei. De asemenea vă este recomandat să evitaţi să veniţi noaptea târziu acasă. Lucrurile se schimbă foarte repede în următoarea perioadă, de aceea trebuie să rămâneţi tot timpul în alertă. Nu vă asumaţi niciun fel de risc în această lună, mai ales NU investiţii financiare sau jocuri de noroc. Carieră – La locul de muncă vă puteţi confrunta cu foarte multă competiţie, mai ales dacă în joc este şi o promovare sau un proiect important. Chiar dacă poate nu vă doreaţi acest lucru, luna aceasta pare că sunteţi în centrul atenţiei şi există persoane care vor să vă vadă greşind. Deci mare atenţie cum vă gestionaţi responsabilităţile şi nu vă spuneţi ideile şi secretele oricui. Aveţi nevoie ca în următoarea perioadă să rămâneţi în control orice s-ar întâmpla. Ascultaţi-vă intuiţia! Afaceri – S-ar putea să apară conflicte şi neînţelegeri cu asociaţii/ partenerii de afaceri/ clienţii pe plan financiar. Este foarte important ca în această lună să vă bazaţi mai mult pe propriile cunoştinţe şi pe intuiţie atunci când aveţi de comunicat sau de pus în practică ceva. Evitaţi pe cât posibil deciziile majore, investiţiile financiare, angajarea unor persoane noi, parteneriatele noi, semnări de contracte etc. Aşteptaţi până luna viitoare când veţi avea toate informaţiile! Relaţii – Cei singuri sunt sfătuiţi să fie foarte atenţi la persoanele cu care se întâlnesc în următoare perioadă – pot fi persoane cu intenţii nu tocmai bune. Evitaţi alcoolul în exces când ieşiţi în oraş sau mergeţi la o petrecere – riscaţi să deveniţi vulnerabili. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi sunt sfătuiţi să comunice deschis cu partenerul deoarece există predispoziţie spre infidelitate şi spre apariţia unei terţe persoane care să vă îndepărteze de cuplul vostru. Educaţie – Organizarea este cheia succesului pentru voi în această lună. Nu trebuie să vă stresaţi foarte mult ca totul să fie perfect, trebuie doar să vă menţineţi motivaţi şi încrezători în abilităţile şi talentele voastre. Cu toate acestea puteţi trăi momente în următoarea perioadă când veţi dori să fiţi rebeli, să faceţi doar ce vă place. Nu uitaţi să menţineţi un echilibru pentru a nu avea de pierdut!

 

Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!

 

 

Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!

 

 

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

1.08.2021

Sursă foto: WOFS

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp