Influenţele lunii DECEMBRIE 2019

26-11-2019

Cerc articol Placeholder
Background articol
©AMdaebak - Horoscop luna DECEMBRIE 2019
A
cestea sunt informaţii GENERALE privind luna DECEMBRIE 2019. Pentru analize FENG SHUI (amprenta casei/ spaţiului de lucru) şi PAHT CHEE (astrologie chineză – diagramă personală, calcul date favorabile, analize săptămânale/ lunare, compatibilităţi), ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro.
 
Luna solară care debutează în data de 7 decembrie 2019 şi se va încheia în data de 6 ianuarie 2020 este lună de ŞOBOLAN sub patronajul elementului foc yang. În această lună, în centrul Lo Shu–ului se află steaua 1, stea cu energie de victorie. Un sector atât de norocos luna aceasta pentru toţi membrii familiei! Steaua lunară 1 se alătură stelei anuale 8 pentru a spori bogăția și prosperitatea - nu uitaţi de stringul de putere 168, acesta putând fi activat prin orice fel de reprezentare: stickere cu aceste cifre ( puteţi să vă gravaţi ceasul sau bijuteriile cu aceste numere). Stringul de putere 168 reprezintă drumul spre prosperitate. Atenţie – pot să apară în anumite contexte, neînţelegeri între fraţi/ prieteni sau parteneri de afaceri. Cu toate acestea există şanse pentru creşterea veniturilor/ profiturilor şi potenţiale promovări în carieră.
 
 
Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:
 
Zile favorabile: 4, 6, 7, 9, 10, 11, 12, 17, 21, 26, 29 decembrie 2019  - în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.
 
AICI  găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna DECEMBRIE 2019.
 
INFORMAŢIILE necesare pentru ANUL 2019, anul MISTREŢULUI sub patronajul elementului pământ yin sunt: Caracteristici generale, Zodii partea 1 (primele 6), Zodii partea 2 (ultimele 6), Parametrii norocului,Remedii Feng Shui 2019.
 
ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!
 
În cazul lunii de ŞOBOLAN, perioada lunii solare este 7.12.2019 – 6.01.2020, iar conform calendarului lunar este perioada26.11.2019, ora 17:12 (ora României) -  26.12.2019, ora 07:13(ora României)Luna plină12.12.2019, ora 07:12 (ora României).
 
 
 
 
Influenţele stelelor lunare asupra sectoarelor spaţiilor de locuit/ lucru
 
 
În prima parte a acestui articol vom prezenta influenţele energiilor stelelor lunare asupra sectoarelor din casă, spaţii, birourisau unde vă desfăşuraţi pentru mai mult timp activitatea. Astfel puteţi să aflaţi unde anume sunt energii benefice şi este bine de potenţat şi care dintre sectoare sunt afectate de energii mai puţin benefice şi cum pot fi acelea controlate/diminuate.
 
Centrul casei (sediul familiei) – În această lună este favorizat de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Un sector atât de norocos luna aceasta pentru toţi membrii familiei! Steaua lunară 1 se alătură stelei anuale 8 pentru a spori bogăția și prosperitatea - nu uitaţi de stringul de putere 168, acesta putând fi activat prin orice fel de reprezentare: stickere cu aceste cifre ( puteţi să vă gravaţi ceasul sau bijuteriile cu aceste numere). Stringul de putere 168 reprezintă drumul spre prosperitate. Atenţie – pot să apară în anumite contexte, neînţelegeri între fraţi/ prieteni sau parteneri de afaceri. Cu toate acestea există şanse pentru creşterea veniturilor/ profiturilor şi potenţiale promovări în carieră.
 
Sectorul de Nord - carieră (unde se situează zodia Şobolan şi Fiul cel mijlociu al casei) – În această lună beneficiază de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Toți cei care au dormitoare, birouri sau care petrec mult timp în acest sector beneficiază de energiile sale norocoase! Combinația între steaua anuală 4 şi steaua lunară 6, formează suma lui 10. Beneficitatea acestei luni vă conferă posibilitatea de a semna contracte, să finalizați proiecte și vă permite să vă atingeţi obiectivele cu succes. Cu cât aveţi mai multă activitate în această parte a casei în această lună, cu atât mai bine! Atenţie însă pentru femeile însărcinate – ar trebui să evite acest sector în această lună pentru că există predispoziţie spre pierderi de sarcină sau răniri la nivelul abdomenului.
 
Sectorul de Nord-Est - învăţătură (unde se situează zodia Bivol, Tigru şi Fiul cel mic al casei) – În această lună beneficiază de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Acest sector îi favorizează pe studenți și pe cei implicați în domenii de cercetare. Cei care sunt încă la şcoală sunt sfătuiţi să lucreze sau să înveţe luna aceasta. Bărbații singuri își pot găsi sufletul pereche. Cu toate acestea, femeile căsătorite ar trebui să fie atente la comportamentul soţilor lor – există predispoziţie spre infidelităţi. Femeile căsătorite sunt sfătuite să poarte un pandantiv cu piatră de ametist pentru armonie în căsnicie, mai ales dacă dormitorul vostru este în acest sector. Bărbații căsătoriți trebuie să aibă răbdare, deoarece există tendința de a se certa cu soția. Mai mult, pot să apară certuri şi între soacre şi nurori! Atenţie - pot să apară şi probleme de sănătate!
 
Sectorul de Est - sănătate (unde se situează zodia Iepure şi Fiul cel mare) – În această lună beneficiază de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Există indicații de prosperitate pentru rezidenţii acestui sector, dar și pentru cei care locuiesc în case cu direcţia de orientare a casei pe Est! Combinaţia de stele poate aduce prosperitate, abundenţă, popularitate - mai ales pentru cei care cumpără și vând proprietăți! Este probabil una din cele mai auspicioase combinaţii din Feng Shui. Nu uitaţi de stringul de putere 168, acesta putând fi activat prin orice fel de reprezentare: stickere cu aceste cifre ( puteţi să vă gravaţi ceasul sau bijuteriile cu aceste numere). Stringul de putere 168 reprezintă drumul spre prosperitate.
 
Sectorul de Sud-Est - prosperitate (unde se situează zodia Dragon, Şarpe şi Fiica cea mare) – În această lună este afectat de energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare care nu face decât să multiplice energia stelei anuale 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Această combinație aduce numai vești proaste. Dacă aveți direcţia de orientare a casei pe Sud-Est, este vital să puneţi pe primul loc securiatea casei şi personală. Dacă biroul vostru este situat în Sud-Est, există riscul ca afacerea să fie afectată de posibile pierderi și concurență acerbă. De asemenea pot să existe situaţii în care să vă confuntaţi cu avansuri sexuale care pot degenera. Mai mult, există predispoziţia spre accidente care implică elementul foc: incendii, arsuri etc.
 
Sectorul de Sud - faimă (unde se situează zodia Cal şi Fiica mijlocie) – În această lună este afectat de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Această energie a stelei 5, nefavorabilă/malefică, cu element de pământ este potenţată de elementul foc al sectorului Sud, de aceea este foarte important ca aceste elemente să fie ţinute sub control pentru a nu exista accidente. Mențineți acest sector în liniște luna aceasta. Pot să apară şi probleme financiare, dar şi probleme de sănătate, mai ales dacă aveţi bucătăria în acest sector! Folosiţi-vă de elementul metal sub formă de culori: alb, argintiu, gri, auriu!
 
Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează zodia Oaie, Maimuţa şi Mama casei) – În această lună este afectat de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Energia acestei luni afectează în primul rând femeile, dar şi pe femeia/mama casei, şi le face să fie vulnerabile la efectele sale negative. Energia stelei lunare 7 poate provoca infidelități și trădări; poate să aducă, de asemenea, risc de tâlhărie și furturi de idei. Toate femeile ar trebui să fie mai atente în această lună, mai ales atunci când sunteți afară târziu în noapte, conduceți sau trebuie să parcați în parcări întunecoase/izolate. Locuitorii care au ușa principală a casei pe direcţia Sud ar trebui să se concentreze mai mult pe securitatea/siguranţa casei. Atenţie şi pe planul sănătăţii, deoarece există riscul să apară probleme la nivelul gurii, dar şi pericol de intoxicare!
 
Sectorul de Vest - descendenţi  (unde se situează zodia Cocoş şi Fiica cea mică/ tânără) – În această lună este afectat de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Asigurați-vă că NU aveți niciun fel de element care să potenţeze această energie a stelei 3 lunare. Există riscul de calomnii și bârfe neplăcute pentru familie. Menţineţi acest sector fără prea multe zgomote pe cât posibil. Puteţi amplasa aici un bol cu mere roşii pentru a suprima chi-ul negativ. Această energie a stelei 3 poate aduce procese sau alte probleme legale, deci atenţie, mai ales dacă sunteţi implicaţi în asemenea contexte.
 
Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează zodia Câine, Mistreţ şi Patriarhul casei) – În această lună este afectat de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Combinația nefavorabilă de stele poate genera energii de boală și potenţează sentimentele de anxietate. Persoanele în vârstă și cele predispuse la boli ar trebui să evite să stea în această parte a casei în această lună. Amplasați simbolul Wu Lou pentru a preveni îmbolnăvirea membrilor familiei. De asemenea, puteți opta pentru picturi, imagini etc cu simboluri de sănătate (bambus, broasca ţestoasă, brad, egrete în pereche, cerb).  Steaua lunară 2 poate aduce, de asemenea, risc de accidente pentru patriarhul/bărbatul casei; este recomandat să evite pe cât posibil activitățile solicitante, periculoase și eforturile fizice.
 
 
Influenţele stelelor lunare asupra ZODIILOR chinezeşti
 
 
Zodiile care sunt printre cele mai favorizate în luna DECEMBRIE 2019ŞOBOLAN, BIVOL, TIGRU, IEPURE. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare zodie, conform lui Lillian Too:
 
În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.
 
 
 
ŞOBOLAN 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008
 
O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Este cu atât mai favorabil cu cât se alătură energiei stelei 4 anuale. Între steaua lunară 6 şi steaua anuală 4 se formează o combinaţie foarte favorabilă, suma lui 10. Aceasta vă poate aduce în această lună foarte multe oportunităţi în toate domeniile vieţii – poate fi o perioadă excelentă, cu condiţia să fiţi foarte atenţi la toate şansele care pot să apară şi să luaţi cea mai bună decizie. Luna aceasta pare că toate lucrurile se aşează foarte frumos în viaţa voastră, de aceea nu trebuie să rataţi nicio şansă, dar nici semnele care vă apar sub forma unor concidenţe. Cheia succesului în următoarea perioadă este să adoptaţi o atitudine pozitivă, să lăsaţi îndoielile deoparte şi să vă asumaţi riscuri pentru că este păcat să rataţi o ocazie bună, doar pentru că v-a fost teamă. Acum este momentul să acţionaţi pentru că este una din cele mai bune luni din ce a mai rămas din anul 2019. Puneţi pe hârtie obiectivele şi gândiţi/ acţionaţi măreţ şi cu multă pasiune! Este foarte posibil ca unii dintre voi care au şi alte responsabilităţi în prezent: familie, copii, job, datorii etc, să nu acţioneze cu entuziasm chiar imediat, însă sunt sfătuiţi să aibă încredere în intuiţie! Norocul este de partea voastră în această lună! De asemenea este o lună excelentă pentru copiii din zodia Şobolan – beneficiază de ajutorul şi sprijinul unui mentor. Mai mult, sunt avantajaţi şi adulţii din această zodie care se gândesc la o schimbare de carieră, domeniu etc.
 
BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009
 
O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Următoarea perioadă poate să fie pentru voi plină de dragoste, gesturi romantice, întâlniri predestinate etc. Este foarte clar că în această lună vă veţi simţi mai atractivi decât de obicei, plini de energie, entuziasmaţi şi bineînţeles ca nu veţi duce lipsă de admiratori. Cei singuri sunt sfătuiţi să nu se grăbească să intre într-o relaţie dacă nu sunt foarte siguri de sentimentele lor. Bucurăţi-vă de această perioadă de început pentru că este un moment foarte bun să cunoaşteţi mai bine persoana de care sunteţi interesaţi. Cei care sunt deja într-un cuplu stabil, se pot gândi în perioada următoare să treacă la următorul nivel: logodnă, căsătorie, mutat împreună sau chiar conceperea unui copil. Atenţie mare la posibile flirturi la locul de muncă – sunteţi sfătuiţi să evitaţi să vă implicaţi în asemenea relaţii pentru că riscul este prea mare şi nu se merită să vă puneţi în pericol funcţia. Este de asemenea o lună foarte bună pentru reluarea unor legături de prietenii mai vechi, însă dacă simţiţi că o persoană din anturajul vostru încearcă să vă „strice ploile”, vă este recomandat să vă îndepărtaţi de persoana respectivă. O lună foarte bună pentru cei care activează în domeniul cercetării şi comunicaţiilor. Încercaţi să construiţi o relaţie puternică cu colegii, superiorii, clienţii, echipa, asociaţii etc. Acest aspect este valabil atât pentru cei care au un job, dar şi pentru cei care au propria afacere. Socializarea este cheia succesului pentru voi în următoarea perioadă. Copiii/ studenţii din zodia Bivol sunt foarte avantajaţi în această lună, mai ales dacă trebuie să susţină un examen, proiect sau interviu. Sunteţi motivaţi şi plini de energie în această lună de zodie Şobolan (este zodia prietenului secret)!
 
TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010
 
O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Punctul foarte pentru voi în această lună îl constituie relaţiile, de orice fel. Acest aspect vă poate ajuta în toate domeniile vieţii – job, afaceri, viaţă personală, anturaj de prieteni etc. Cu cât luaţi contactul cu mai multe persoane, cu atât veţi fi mai fericiţi şi împliniţi din punct de vedere sufletesc. La locul de muncă vă este recomandat să învăţaţi să lucraţi în echipă, deoarece luna aceasta recompensa va fi mai mare dacă veţi şti cum să colaboraţi cu colegii. De asemenea este foarte important să faceţi o impresie foarte bună şi în faţa superiorilor, însă fără a întrece limita. Luna aceasta veţi fi în mijlocul tuturor evenimentelor! În afaceri veţi vedea cum un proiect la care aţi lucrat în ultimul timp îşi arată roadele, de aceea este foarte important ca în următoarea perioadă să căutaţi persoane cu care să puteţi construi alianţe strategice. Fiţi cu ochii în patru atunci când vă aflaţi la o petrecere sau un eveniment social, deoarece unele persoane se pot dovedi ulterior de mare folos. Pentru cei singuri este o lună foarte bună din punct de vedere sentimental, cu condiţia să nu vă implicaţi în relaţii cu persoane indisponibile – evitaţi triunghiul amoros pentru că nu vă aduce nimic bun. Cei într-un cuplu stabil sau căsătoriţi se pot bucura de o lună foarte pasională şi de momente de reconectare cu partenerul de viaţă. Dacă în prezent vă confruntaţi în cuplu cu răceală sau conflicte, acum este momentul să încercaţi să îmbunătăţiţi relaţia deoarece există riscul de infidelităţi din partea ambilor parteneri.
 
IEPURE –1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011
 
O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Aceasta este încă o lună foarte bună pentru nativii zodiei Iepure. Fiţi foarte atenţi la tot ce se întâmplă în jurul vostru în următoarea perioadă, deoarece sunteţi pe punctul de a da lovitura. Dacă este să se întâmple ceva măreţ se va întâmpla în această lună, probabil în domeniul vieţii în care vă aşteptaţi mai puţin. De aceea este foarte important să rămâneţi cu ochii în patru şi să fiţi recunoscători pentru orice lucru bun care vi se întâmplă. Nu lăsaţi pe nimeni să vă demoralizeze cu criticile sau părerile lor negativiste – acum este momentul vostru şi trebuie să profitaţi la maxim. Înconjuraţi-vă de persoane pozitive pline de entuziasm, creative şi dornice să vă ajute la momentul potrivit. Vă simţiţi în această lună ca o vedetă, sunteţi foarte populari şi cam toată lumea ar vrea să fie în preajma voastră. Luna aceasta este foarte auspicios să începeţi proiecte noi sau să schimbaţi ceva la cele existente. În ceea ce priveşte afacerile, este momentul ideal să lucraţi la planuri care să vă crească profiturile. Investiţiile financiare vă pot aduce rezultate aproape imediat, iar când negociaţi contracte, beneficiaţi de votul de încredere al persoanelor cu care urmaţi să semnaţi sau să vă asociaţi. Sunteţi foarte creativi în această perioadă, de aceea sunteţi gata să improvizaţi dacă simţiţi că pot să apară obstacole. În plan sentimental sunteţi foarte pasionali, de aceea veţi atrage multe persoane prin comportamentul vostru, însă cei singuri care îşi doresc o relaţie stabilă, nu un simplu flirt sau o aventură de o noapte. Nu luaţi nicio decizie în grabă dacă nu sunteţi siguri, însă dacă simţiţi că aceea este persoana pe care aţi aşteptat-o atunci nu mai aşteptaţi şi exprimaţi-vă sentimentele! Elevii/ studenţii din zodia Iepure se bucură de o perioadă foarte energică şi cu dorinţă de a încerca lucruri noi: o anume activitate, un hobby, un sport nou etc!
 
DRAGON – 1928,1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012
 
O lună complicată, deoarece energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor, multiplică energia stelei anuale 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Lucrurile se mişcă foarte repede pentru voi în această perioadă; beneficiaţi de energie şi putere (este luna zodiei aliat, Şobolan), însă vă este recomandat să fiţi atenţi şi la posibilele pierderi cauzate de energia stelei anuale 7. Există indicaţii de prosperitate în viitor însă trebuie să aveţi răbdare şi să vă concentraţi în această lună mai mult pe planuri şi strategii – gândiţi pe termen lung pentru a evita pierderile de orice fel. La locul de muncă vă este recomandat să nu vă asumaţi mai multe responsabilităţi decât aveţi în prezent pentru că nu veţi reuşi să le terminaţi la timp şi nu veţi face decât să daţi apă la moară celor care abia aşteptau să vă critice. În orice aveţi de făcut în următoarea perioadă, încercaţi să nu vă lăsaţi mândria şi ego-ul să dicteze ceea ce faceţi şi spuneţi. Este o lună plină, pe alocuri haotică, depinde foarte mult de modul în care reuşiţi să vă organizaţi şi să prioritizaţi ceea ce aveţi de făcut. Cu toate acestea beneficiaţi de popularitate, mai ales la locul de muncă, dar şi în afaceri. Este foarte important să vă concentraţi pe proiectele la care lucraţi astfel încât să le terminaţi la timp – nu predaţi proiecte de care nu sunteţi foarte mulţumiţi, mai bine cereţi o extindere a termenului limită. Cei care lucrează într-un mediu în care nivelul de stres este foarte ridicat, sunt sfătuiţi să se relaxeze mai mult, să se odihnească şi să aibă o dietă echilibrată – sănătatea trebuie să fie pe primul loc. O lună foarte favorabilă din punct de vedere sentimental, mai ales pentru cei singuri – puteţi întâlni persoana potrivită!
 
ŞARPE – 1929, 1941,1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013
 
O lună complicată, deoarece energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor, multiplică energia stelei anuale 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Efectele acestei luni se concentrează mai mult pe partea de multiplicare a stelei anuale, decât pe prosperitate în viitor. Este foarte important să priviţi următoarea perioadă ca pe o ocazie de a vă face planuri şi strategii, decât să acţionaţi în mod concret sau să vă aşteptaţi la câştiguri financiare mari. Această lună este mai degrabă favorabilă petrecerii timpului cu familia! De asemenea concentraţi-vă mai mult pe formarea unor relaţii de afaceri, astfel încât să stabiliţi foarte clar care sunt persoanele cu care puteţi colabora şi pe care vă puteţi baza în următoarea perioadă. Este foarte important să vedeţi aceste lucruri, deoarece efectele de trădare a stelei 7 anuale îşi vor face simţite prezenţa. Sunteţi sfătuiţi să separaţi prieteniile de afaceri – este uneori benefic şi distractiv să faceţi afaceri cu prietenii, însă în acest caz există riscul unor trădări sau neînţelegeri care se pot transforma în evenimente violente. La locul de muncă vă este recomandat să vă ţineţi departe de bârfe şi zvonuri, mai ales dacă activaţi în domenii competitive – riscaţi să vă puneţi în pericol funcţia sau şansa de a fi promovaţi. De asemenea încercaţi să ţineţi pentru voi ideile, planurile, gândurile, strategiile – risc foarte mare de furturi de idei! În planul sentimental evitaţi să vă implicaţi în triunghiuri amoroase, aventurile de-o noapte; există risc major de suferinţă şi nu se merită să riscaţi pacea interioară şi principiile voastre pentru o clipă de pasiune şi plăcere!
 
CAL – 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014
 
Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. O perioadă cu obstacole, momente mai dificile şi neaşteptate (este luna zodiei duşman, Şobolan). Cu toate acestea spre sfârşitul acestei luni, începeţi să găsiţi soluţii şi vă veţi putea recăpătă liniştea şi pacea interioară. Din păcate planul financiar este destul de afectat în această lună. Sunteţi sfătuiţi să evitaţi semnarea de contracte şi participarea la întâlniri de afaceri importante. Un alt aspect foarte important de care ar trebui să ţineţi cont în următoarea perioadă este să nu luaţi tot ce se întâmplă ca pe un afront, ci să vedeţi pe cât posibil partea bună a unei întâmplări mai neplăcute. Nu permiteţi nimănui să vă influenţeze prin opinii şi comentarii răutăcioase – mergeţi pe drumul vostru şi aveţi încredere în intuiţie! Luna aceasta vă veţi simţi în unele momente foarte emoţionali şi sensibili, însă dacă veţi avea parte de sprijinul şi compania familiei, totul va fi bine! Atenţie – dacă ceva nu merge bine, aşa cum v-aţi dori, nu vă supăraţi, faceţi un pas în spate şi analizaţi toate informaţiile. Există riscul să spuneţi lucrurile nepotrivite la momentul nepotrivit, astfel că riscaţi să supăraţi pe cineva – atenţie la cum/ ce comunicaţi. Nu este o lună bună pentru a cere o mărire de salariu, pentru investiţii financiare riscante sau promovări la job. Din păcate nici planul sentimental nu este foarte bine aspectat; preferaţi în această lună prieteniile platonice. Cuplurile stabile sunt sfătuite să colaboreze mai bine, să se asculte reciproc şi să-şi acorde sprijinul atunci când este nevoie!
 
OAIE – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015
 
Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. S-ar putea să vă confruntaţi la locul de muncă cu situaţii ciudate, în care simţiţi că vă este „vânată” orice mişcare; de aceea nu veţi avea încredere, mai ales în colegii noi. Este foarte important ca în următoarea perioadă să evitaţi să vă spuneţi părerea pentru că s-ar putea ca totul să se întoarcă împotriva voastră. De asemenea, încercaţi să nu ascultaţi ceea ce vă spun alţii, aveţi încredere în propria intuiţie pentru că veţi şti ce decizie să luaţi la momentul potrivit. Vă va fi destul de dificil să lucraţi în echipă în perioada următoare, în special daca lucraţi într-un domeniu foarte competitiv. Femeile sunt sfătuite să acorde mai multă atenţie la securitatea personală: evitaţi pe cât posibil să vă întoarceţi târziu în noapte singure acasă, mai ales pe străzi lăturalnice şi prost luminate. În afaceri, pot să apară neînţelegeri între parteneri şi asociaţi din cauza aspectului financiar. Gândiţi-vă foarte bine înainte de a lua o decizie, luaţi în calcul toate detaliile şi bazaţi-vă pe intuiţie. Un alt aspect important pentru luna aceasta este securitatea casei: aveţi grijă ca sistemul de alarmă să funcţioneze (dacă aveţi aşa ceva), uşa de la intrare să fie bine închisă, geamurile la fel, iar copiii, mai ales cei mici să ştie acea regulă de aur – să nu vorbească cu persoane necunoscute. Planul sentimental este bine aspectat pentru cuplurile stabile, însă cei singuri vor avea tendinţa în această lună să se concentreze pe alte domenii ale vieţii, decât iubirea. Atenţie foarte mare însă la planul sănătăţii – pot să apară probleme la nivelul gurii, toxinfecţii alimentare etc. Încercaţi în această lună să mâncaţi mai mult mâncare gătită acasă, decât la restaurant, fast food etc.
 
MAIMUŢĂ - 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016
 
Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Această energie lunară se întoarce în chart-ul vostru pentru a doua oară în acest an, însă pentru că suntem pe final de an, efectele stelei anuale 5 se diminuează şi mai mult decât atât, beneficiaţi de ajutorul zodiei aliat, Şobolan. Cu toate acestea nu vă este recomandat să lăsaţi garda jos pentru că energia stelei 7 lunare vine cu anumite pericole. Aveţi grijă ca sistemul de alarmă să funcţioneze (dacă aveţi aşa ceva), uşa de la intrare să fie bine închisă, geamurile la fel, iar copiii, mai ales cei mici să ştie acea regulă de aur – să nu vorbească cu persoane necunoscute. La locul de muncă s-ar putea să aveţi duşmani ascunşi, între persoanele cu funcţii importante, care chiar să comploteze împotriva voastră. Fiţi foarte atenţi mai ales la persoanele care par prea binevoitoare, din senin. Aveţi foarte mare grijă cui vă împărtăşiţi gândurile, planurile, sentimentele – aveţi încredere în intuiţia voastră! Nu este perioada potrivită pentru a avea încredere în oricine! Un alt aspect important este recomandarea de a nu scăpa din vedere anumite informaţii din dorinţa de a vă îmbogăţi pentru că riscaţi să fiţi înşelaţi. Nu luaţi decizii majore în această lună! Planul sentimental are nevoie de răbdare şi îmbunătăţiri – risc de certuri şi neînţelegeri între parteneri. Dacă vă suspectaţi partenerul de infidelitate, luna aceasta nu este momentul pentru a-l confrunta – gândiţi-vă la  o metodă frumoasă pentru a-l recuceri, poate o mini-vacanţă?!? În acest fel veţi putea discuta problemele fără a se ajunge la o ceartă. Cei singuri sunt sfătuiţi să aştepte până luna viitoare, dacă doresc să se implice într-o relaţie!
 
COCOŞ – 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017
 
O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Aceste discuţii contradictorii aparent inofensive se pot transforma în ceva foarte serios, poate chiar la probleme cu legea. Aceste energii vă pot afecta atât viaţa personală cât şi la job sau în afaceri. Rămânţi calmi orice s-ar întâmpla şi nu vă lăsaţi provocaţi! Vă puteţi folosi de elementul foc pentru a ţine sub control această energie. Menţineţi camerele din sectorul de Vest foarte bine luminate! Mai mult, luminile puternice din casă vă pot aduce prosperitatea în acest an (elementul foc reprezintă elementul prosperităţii în anul 2019). Fiţi foarte atenţi atunci când simţiţi că starea voastră de spirit se schimbă şi începeţi să vă înfuriaţi. Aprindeţi luminile în casă (chiar şi pe timpul zilei). Acest remediu vă poate calma imediat şi poate dizolva toată furia pe care o simţiţi. Nu permiteţi să se strângă în inima şi sufletul vostru ranchiună, ură sau supărare! Sunteţi sfătuiţi să adoptaţi o atitudine pozitivă, de stare de bine, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Voi alegeţi cum să reacţionaţi la comportamentul celorlalţi. Fiţi un exemplu bun atât acasă cât şi la job! Puteţi destinde o situaţie încordată printr-o glumă sau pur şi simplu prin schimbarea subiectului de discuţie. Această energie a stelei 3, poate să distrugă şi cele mai sudate prietenii, de aceea vă este recomandat să vă retrageţi imediat din discuţie atunci când vedeţi că nu există nicio altă modalitate de ieşire. Nu trebuie neapărat să câştigaţi toate discuţiile pentru că riscaţi să vă pierdeţi prietenii. Nu permiteţi părţii întunecate a unei situaţii să vă orbească şi să acţionaţi violent în discuţii. Încurajaţi pe cale amiabilă găsirea unui punct comun. Un alt aspect foarte important al acestei luni este recomandarea de a vedea, de a privi întotdeauna partea bună şi luminată a oamenilor pentru că întotdeauna există un motiv în spatele acelei reacţii.
 
CÂINE – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018
 
O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Din păcate luna aceasta vine o energie de boală care este multiplicată de steaua anuală. S-ar putea să se mărească nivelul de stres din activităţile zilnice. Energiile de boală pot avea efecte temporare sau se pot prelungi; acest lucru depinde însă de modul în care răspundeţi/ reacţionaţi la boală. Când ştiţi că urmează o asemenea perioadă este foarte important să vă luaţi toate măsurile de precauţie: odihnă, somn calitativ, vitamine, pauza de relaxare, mâncare sănătoasă etc. Puteţi recita în fiecare zi mantra lui Medicine Buddha (varianta scurtă a mantrei): TADYATHA/ OM BHEKHANDZYE BHEKHANDZYE MAHA BHEKHANDZYE [BHEKHANDZYE]/ RADZA SAMUDGATE SOHA sau o puteţi asculta AICI.  Din păcate, există predispoziţii pentru răceli, captarea de viruşi/ bacterii – evitaţi spaţiile aglomerate: magazine mari, mall-uri, cluburi etc.  Când nu vă simţiţi foarte bine, încercaţi să vă mişcaţi cât mai mult – plimbări în natură şi să mâncaţi corect şi la timp.  Încercaţi să menţineţi un echilibru între cald şi rece, adică să fiţi foarte atenţi la schimbările/variaţiile de temperatură. Dacă locuiţi într-un loc foarte friguros aveţi grijă să fiţi îmbrăcaţi gros, iar dacă este vorba despre un loc foarte călduros, evitaţi să staţi în soare o perioadă lungă din zi. Corpul vostru vă va transmite toate semnalele atunci când ceva este în neregulă, totul este să fiţi atenţi şi să acţionaţi la timp. Pentru că ne apropriem de finalul anului, pot să apară mai multe energii nefavorabile/energii yin, care să vă predispună şi mai mult la boală. De asemenea pot să apară probleme la nivelul coatelor, încheieturilor/articulaţiilor, dar şi a muşchilor – evitaţi antrenamentele dure şi sporturile extreme, mai ales dacă veţi merge în vacanţă la schi. Aceasta este o perioadă în care sunteţi sfătuiţi să vă concentraţi mai mult pe sănătate, relaxare şi celebrare, mai ales pentru că se apropie sezonul sărbătorilor de iarnă. Luna Decembrie este o lună în care puteţi să vă simţiţi recunoscători pentru toate lucrurile bune din viaţa voastră, pentru familie, pentru prieteni etc – şi să vă pregătiţi pentru celebrarea Anului Nou!
 
MISTREŢ – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019
 
O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Din păcate luna aceasta vine o energie de boală care este multiplicată de steaua anuală. S-ar putea să se mărească nivelul de stres din activităţile zilnice. Energiile de boală pot avea efecte temporare sau se pot prelungi; acest lucru depinde însă de modul în care răspundeţi/ reacţionaţi la boală. Când ştiţi că urmează o asemenea perioadă este foarte important să vă luaţi toate măsurile de precauţie: odihnă, somn calitativ, vitamine, pauza de relaxare, mâncare sănătoasă etc. Puteţi recita în fiecare zi mantra lui Medicine Buddha (varianta scurtă a mantrei): TADYATHA/ OM BHEKHANDZYE BHEKHANDZYE MAHA BHEKHANDZYE [BHEKHANDZYE]/ RADZA SAMUDGATE SOHA sau o puteţi asculta AICI.  Din păcate, există predispoziţii pentru răceli, captarea de viruşi/ bacterii – evitaţi spaţiile aglomerate: magazine mari, mall-uri, cluburi etc.  Când nu vă simţiţi foarte bine, încercaţi să vă mişcaţi cât mai mult – plimbări în natură şi să mâncaţi corect şi la timp.  Încercaţi să menţineţi un echilibru între cald şi rece, adică să fiţi foarte atenţi la variaţiile de temperatură. Dacă locuiţi într-un loc foarte friguros aveţi grijă să fiţi îmbrăcaţi gros, iar dacă este vorba despre un loc foarte călduros, evitaţi să staţi în soare o perioadă lungă din zi. Corpul vostru vă va transmite toate semnalele atunci când ceva este în neregulă, totul este să fiţi atenţi şi să acţionaţi la timp. Pentru că ne apropriem de finalul anului, pot să apară mai multe energii nefavorabile/ energii yin, care să vă predispună şi mai mult la boală. De asemenea pot să apară probleme la nivelul coatelor, încheieturilor/articulaţiilor, dar şi a muşchilor – evitaţi antrenamentele dure şi sporturile extreme, mai ales dacă veţi merge în vacanţă la schi. Aceasta este o perioadă în care sunteţi sfătuiţi să vă concentraţi mai mult pe sănătate, relaxare şi celebrare, mai ales pentru că se apropie sezonul sărbătorilor de iarnă. Luna Decembrie este o lună în care puteţi să vă simţiţi recunoscători pentru toate lucrurile bune din viaţa voastră, pentru familie, pentru prieteni etc – şi să vă pregătiţi pentru celebrarea Anului Nou!
 
 
 
Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!
 
 
 
 
Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!
 
 
 
 
DISCLAIMER
 
Vă mulţumim pentru reacţiile pozitive pe care le primim zilnic de la voi în legătură cu tot ceea ce postăm pe www.amdaebak.ro. Ne dorim foarte mult ca aceste informaţii să vă fie de folos, de aceea vă încurajăm să împărţiţi cu persoanele dragi vouă aceste articole, mai ales pentru că încet încet formăm un grup cu oameni interesaţi de tot ceea ce înseamnă Feng Shui şi Paht Chee (astrologia chineză). Dacă doriţi să preluaţi articolele noastre de pe blog, puteţi da share pe Facebook sau dacă aveţi site/ blog vă recomandăm să ne contactaţi mai întâi pe adresa de mail alexa@amdaebak.ro pentru acordul scris al echipei noastre. Toate aceste articole se află sub proprietatea intelectuală a site-ului www.amdaebak.ro. Vă aşteptăm cu mult drag să ne citiţi, echipa AMdaebak!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved