Influenţele lunii DECEMBRIE 2020

02-12-2020

Cerc articol Placeholder
Background articol
©AMdaebak - Horoscop DECEMBRIE2020
A
cest horoscop este prezentat în funcţie de calendarul solar!
Luna solară care debutează în data de 7 decembrie 2020 şi se va încheia în data de 5 ianuarie 2021 este lună de ŞOBOLAN sub patronajul elementului pământ yang. În această lună, în centrul Lo Shu–ului se află steaua 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Luna decembrie este o lună destul de periculoasă, mai ales pentru anumite sectoare şi zodii. Stelele anuale se dublează în această lună! Cel mai periculos sector reprezintă chiar Centrul casei/ spaţiului de lucru, deoarece se dublează o energie de pierderi. Aceasta din urmă poate să apară în perioada următoare sub diferite forme: pierderea sănătăţii, pierderi materiale, pierderi omeneşti, pierderi de idei/ planuri, relaţii etc. Pe măsură ce intrăm în ultima lună a anului 2020 și ne îndreptăm, cu speranţă, spre un an mai luminos 2021, este nevoie să continuăm să fim atenți la COVID-19, astfel încât să fim în siguranţă atât noi cât şi persoanele apropiate. Aveți grijă de sănătatea fizică, dar şi mentală. Profitaţi de beneficitatea anumitor sectoare în această lună şi încercaţi să evitaţi pe cât posibil potenţarea sectoarelor nefavorabile.
 
Pentru că este un moment dificil pe întreg globul din cauza pandemiei cu virusul COVID-19, este foarte important să punem pe primul plan sănătatea, siguranţa celor din jurul nostru, mai ales a persoanelor vulnerabile (în vârstă, bolnave, însărcinate etc). Maestra Lillian Too a recomandat scrierea şi amplasarea în casă (pentru cei care rezonează cu partea de Feng Shui spiritual) a mantrei de protecţie „Heart Mantra of Arya Vairochana”. Lillian Too afirmă faptul că doar citind această mantră, puteţi dobândi succes și nu puteţi fi afectat de arme, foc, apă, otrăvuri, substanțe amestecate cu otrăvuri sau magie neagră. Nu puteţi fi rănit de regi, hoți, tâlhari și așa mai departe. Oriunde este scrisă și lăsată această mantră, oamenii nu se îmbolnăvesc, în special de boli contagioase (virusuri, bacterii etc):
 
TADYATHA / KALA KALA / KILI KILI / BIRI BIRI / HURU HURU / VAIRO-CHANA RASMI SANCHODITA AGACCHA / ARYA AKASHA GARBHA MAHA KARUNIKA PURAYA HASHANA / DHARAYA BUDDHA VIKSHCHAYANA / CHARA CHARA CHIRI CHIRI SVAHA
 
ATENŢIE! Nu uitaţi însă că este important să respectăm regulile impuse de ţara în care ne aflăm, astfel încât să nu punem în pericol sănătatea celor dragi, a noastră, dar şi a celor din jurul nostru. Informaţi-vă doar din surse oficiale!
 
 
Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:
 
Zile favorabile: 6, 10, 14, 17, 22, 24, 25, 27, 28, 29, 30 decembrie 2020  - în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.
 
AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna DECEMBRIE 2020.
 
AICI găsiţi informaţii în PREMIERĂ despre anul 2021, anul Bivolului!
 
INFORMAŢIILE pentru ANUL 2020, anulŞOBOLANULUI la răscruce pe bârna acoperişului” sunt cuprinse într-un ghid cu peste 100 de pagini, în format electronic PDF. Îl puteţi comanda, trimiţând un mail pe adresa info@amdaebak.ro, cu textul „COMANDĂ GHID ©AMdaebak 2020”.
 
ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!
 
Conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, fazele lunii în DECEMBRIE 2020 sunt: Luna Nouă – 14.12.2020, ora 18:18(ora României); Luna Plină: 8.12.2020, ora 02:36 (ora României).
 
 
Influenţele stelelor lunare asupra sectoarelor spaţiilor de locuit/ lucru
 
 
În prima parte a acestui articol vom prezenta influenţele energiilor stelelor lunare asupra sectoarelor din casă, spaţii, birouri sau unde vă desfăşuraţi pentru mai mult timp activitatea. Astfel puteţi să aflaţi unde anume sunt energii benefice şi este bine de potenţat/activat şi care dintre sectoare sunt afectate de energii mai puţin benefice şi cum pot fi acelea controlate/diminuate.
 
Sectoarele cele mai afectate în luna solară DECEMBRIE 2020 sunt: Nord, Est, Sud, Centru. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare sector, conform lui Lillian Too:
 
 
Centrul casei (sediul familiei) – În această lună în centrul casei/ spaţiului de lucru vine steaua 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Este cu atât mai periculos în această lună, cu cât steaua anuală 7 este dublată acum. Acest aspect poate predispune spre foarte multe conflicte care pot degenera, care pot să devină violente. Acest sector afectează întreaga familie/ firmă, de aceea este recomandat ca în această lună să nu vă încredeţi în oricine, să evitaţi investiţiile financiare şi să fiţi foarte atenţi atât la securitatea personală, cât şi cea a casei/ firmei. Aveți grijă atunci când lucrați cu obiecte metalice în acest sector! Amplasarea reprezentării rinocerului şi elefantului albastru este remediul indicat pentru acest sector în această lună.
 
Sectorul de Nord - carieră (unde se situează zodia Şobolan şi Fiul cel mijlociu al casei) – În această lună în sectorul de Nord vine steaua 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. O lună stresantă pentru rezidenţii acestui sector, deoarece în această lună se dublează steaua anuală cu energie de ceartă şi conflicte. O mare parte din stres vine sub formă de bârfe și zvonuri, aspect ce poate provoca foarte multe probleme în relaţii. Pentru a ţine sub control această energie total nefavorabilă, este recomandat să amplasaţi un bol cu mere roşii în sectorul de Nord al livingului. Evitaţi de asemenea, pe cât posibil să folosiţi acest sector al casei! Păstrați această zonă liniștită.
 
Sectorul de Nord-Est - învăţătură (unde se situează zodia Bivol, Tigru şi Fiul cel mic al casei) – În această lună în sectorul de Nord-Est vine steaua 1, stea cu energie de victorie şi succes.Steaua Victoriei se dublează în această lună, aducând multe oportunități în toate domeniile! Victoria poate fi obţinută cu ușurință; potenţează avantajul competitiv și oferă spiritul de luptă necesar pentru a depăși posibilele obstacole. Cei care locuiesc în case cu direcţia de orientare spre Nord-Est beneficiază de oportunităţi de promovare în carieră.
 
Sectorul de Est - sănătate (unde se situează zodia Iepure şi Fiul cel mare) – În această lună în sectorul de Est vine steaua 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Dublarea stelei anuale 5 poate predispune în această lună spre pierderi financiare, mici accidentări și risc de îmbolnăvire (poate aduce chiar şi pierderi de vieți omenești). Pentru a ţine sub control şi chiar a suprima aceste energii total nefavorabile, este recomandat să amplasaţi în sectorul de Est al casei, Pagoda celor 5 elemente. O lună foarte nefavorabilă chiar şi pentru cei care locuiesc în case cu direcţia de orientare pe Est. Evitați să petreceți prea mult timp în acest sector și păstrați linişte pe tot parcursul acestei luni.
 
Sectorul de Sud-Est - prosperitate (unde se situează zodia Dragon, Şarpe şi Fiica cea mare) – În această lună în sectorul de Sud-Est vine steaua 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. O lună foarte favorabilă pentru rezidenţii acestui sector, mai ales în plan financiar şi noroc în găsirea unui mentor sau a unei persoane foarte influente care să vă ajute la momentul potrivit. Mai mult, beneficiază de aceste energii chiar şi cei care locuiesc în case cu direcţia de orientare pe Sud-Est. Dacă vă confruntați cu obstacole în această lună, persoana potrivită va apărea pentru a vă ghida. Un sector care să fie bine activat luna aceasta!
 
Sectorul de Sud - faimă (unde se situează zodia Cal şi Fiica mijlocie) – În această lună în sectorul de Sud vine steaua 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Acest sector este grav afectat de dublarea stelei 2 a bolii, în această lună. Odată cu debutul iernii, combinația de stele din acest sector poate să predispună spre o creștere a îmbolnăvirilor, afectându-i în special pe cei care locuiesc în case cu direcţia de orientare pe Sud. Vârstnicii sau persoanele vulnerabile sunt sfătuite să nu doarmă în sectorul de Sud, dacă dormitorul se află în acest sector; dacă nu există altă variantă, atunci este recomandat să amplasaţi simboluri pentru protecţia sănătăţii. Nu petreceți prea mult timp în acest sector și evitați să luminați această parte a casei prea mult.
 
Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează zodia Oaie, Maimuţa şi Mama casei) – În această lună în sectorul de Sud-Vest vine steaua 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. O lună excelentă, în care steaua anuală  se dublează, ceea ce înseamnă foarte multă creativitate, dragoste şi succes academic pentru rezidenţii acestui sector, dar şi pentru persoanele care locuiesc în case cu direcţia de orientare pe Sud-Vest. Această lună este foarte favorabilă pentru persoanele care au de susţinut examene, interviuri, prezentări, dar şi pentru cei care îşi doresc o relaţie stabilă.
 
Sectorul de Vest - descendenţi  (unde se situează zodia Cocoş şi Fiica cea mică/ tânără) – În această lună în sectorul de Vest vine steaua 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Steaua anuală se dublează în această lună, ceea ce înseamnă că sunt avantajaţi rezidenţii acestui sector, dar şi cei care locuiesc în case cu direcţia de orientare pe Vest. Este o lună foarte favorabilă pentru a face investiţii sau a juca la bursă. Cu toate acestea este recomandat să adoptaţi un ritm mai lent pentru că luna aceasta vă va da un impuls să vă mişcaţi forate repede şi chiar să fiţi prea activi. Este favorabil să încetiniţi lucrurile dacă observaţi că totul merge prea repede. Mai mult, există un exces de element foc, ceea ce poate predispune la accidente cauzate de incendiu. Evitați luminile puternice, lumânările sau orice altceva care poate potenţa elementul foc în această zonă, mai ales dacă aveţi bucătăria în sectorul de Vest. Pentru a echilibra elementele, amplasaţi o bilă de cristal.
 
Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează zodia Câine, Mistreţ şi Patriarhul casei) – În această lună în sectorul de Nord-Vest vine steaua 8, stea cu energie de prosperitate. Acesta este cel mai norocos sector în această lună, deoarece steaua anuală a prosperităţii se dublează. Rezidenţii acestui sector, dar şi persoanele care locuiesc în case cu direcţia de orientare pe Nord-Vest pot beneficia în această lună de foarte multe oportunităţi în plan financiar. Această energie este foarte favorabilă şi pentru bărbatul casei, dar şi pentru persoanele care deţin funcţii de conducere. Cu cât petreceţi mai mult timp în Nord-Vest luna aceasta, cu atât mai bine. Activați cu lumini, sunete și socializare!
 
 
 
Influenţele stelelor lunare asupra ZODIILOR chinezeşti
 
 
Zodiile care sunt printre cele mai favorizate în luna solară DECEMBRIE 2020: BIVOL, TIGRU, DRAGON, ŞARPE OAIE, MAIMUŢĂ, COCOŞ, CÂINE, MISTREŢ. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare zodie, conform lui Lillian Too:
 
În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.
 
 
ŞOBOLAN 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020
 
O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Carieră – În această lună sunteţi sfătuiţi să evitaţi pe cât posibil lucrul în echipă, deoarece riscaţi să intraţi în conflicte foarte uşor. De asemenea este recomandat să nu acţionaţi impulsiv, aveţi nevoie de mai mult timp înaine de a spune ceva sau de a lua o decizie importantă. Luna aceasta este favorabil să vă ocupaţi de proiecte care nu necesită prea multă interacţiune cu colegii. Afaceri – O lună dificilă în ceea ce priveşte comunicarea, mai ales dacă afacerea voastră are la bază lucrul zilnic cu oamenii. Vă va fi destul de dificil să nu vă enervaţi sau să nu intraţi în conflicte cu potenţialii clienţi sau parteneri de afaceri. Poate că ar fi un moment bun să vă gândiţi la o vacanţă şi să delegaţi din responsabilităţi! Recomandarea în această lună este să evitaţi semnarea de contracte, angajarea unor persoane noi sau investiţiile financiare. Tot ce se întâmplă în această lună este doar temporar! Relaţii – Este o lună nefavorabilă şi în plan relaţional, mai ales pentru cei care sunt la început de relaţie sau care sunt în căutarea unui partener. Conflictele şi neînţelegerile par să apară din orice, ceea ce vă determină să renunţati imediat la relaţie. În familie sunteţi sfătuiţi să fiţi mai răbdători şi înţelegători, mai ales cu persoanele în vârstă sau cu cei foarte tineri. Educaţie – O lună destul de stresantă şi obositoare pentru nativii Şobolan elevi/ studenţi. Este recomandat să lucraţi mai mult individual, decât în echipă. Există riscul să apară conflicte între voi şi colegi, ceea ce va fi greu de digerat în următoarele luni pentru că nu veţi reuşi să reparaţi ce se poate strica acum.
 
BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009
 
O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Atenţie – lună de prieten secret, zodia Şobolan! Carieră – O lună foarte favorabilă la locul de muncă! Cu toate că vă veţi confrunta cu foarte multă competiţie (mai ales dacă este vorba despre o promovare), aveţi şanse mari de câştig, deoarece în luna această se dublează energia de victorie. Unii nativi Bivol se pot întâlni cu o situaţie care îi determină să ia o decizie foarte importantă în ceea ce priveşte planul profesional – să accepte sau nu o promovare, să îşi caute un nou loc de muncă, să îşi asume mai multe responsabilităţi sau chiar să se mute într-un alt departament. Gândiţi-vă foarte bine înainte să luaţi o decizie şi apoi acţionaţi cu toată inima. Lucrurile se vor mişca rapid! Afaceri – Vă este foarte favorabilă această lună, mai ales dacă aveaţi în plan să organizaţi campanii de marketing şi publicitate; acum este momentul să acţionaţi. Vă bucuraţi de publicitate foarte pozitivă, ceea ce vă va transforma într-o persoană publică foarte respectată. De asemenea sunt favorizate investiţiile financiare şi planurile de extindere a firmei. Acţionaţi! Relaţii – O lună foarte favorabilă din punct de vedere sentimental, atât pentru cuplurile căsătorite/ stabile cât şi pentru cei singuri. Aveţi şansa în această lună să experimentaţi lucruri noi alături de partener sau de potenţialul partener. Totul este să fiţi curajoşi, să vă exprimaţi sentimentele în mod deschis şi să acţionaţi conform intuiţiei. Educaţie – Luna aceasta s-ar putea să fiţi nevoiţi să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte studiile. Este recomandat să ascultaţi şi sfaturile persoanelor mai în vârstă din familie, iar decizia finală să implice şi propria intuiţie. Când faceţi ce vă place, este mult mai uşor să obţineţi rezultatele dorite!
 
TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010
 
O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Carieră -  Totul pare să meargă foarte bine la locul de muncă; şanse foarte mari pentru o mărire de salariu, creşterea venitului prin diferite alte proiecte sau chiar o promovare la care aţi visat de ceva timp. Oricum ar fi, vă bucuraţi de apreciere şi respect atât din partea colegilor, cât şi a superiorilor. Vă aşteaptă în această lună foarte multe proiecte noi, care vă vor ajuta să vă puneţi în evidenţă talentul de lider. Profitaţi la maxim de aceste energii! Afaceri – O lună foarte favorabilă pentru nativii Tigru cu propria afacere; vă puteţi gândi la noi modalităţi de a vă face publicitate! Este de asemenea o perioadă foarte auspicioasă să lansaţi produse şi servicii noi sau să îmbunătăţiţi ceea ce aveţi deja, de exemplu modul în care livraţi aceste produse/ servicii. Puteţi chiar să vă gândiţi la deschiderea unei noi sucursale, să angajaţi mai multe persoane sau chiar să începeţi o afacere nouă. Parteneriatele sunt foarte avantajate în această lună de aceea sunteţi sfătuiţi să profitaţi la maxim de oportunităţile care pot să vă apară acum. Relaţii – O lună favorabilă în plan sentimental, mai ales pentru nativii Tigru singuri. Este foarte posibil să întâlniţi persoane noi, printre care să se afle şi acel partener compatibil pe care îl căutaţi de ceva vreme. Cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil se bucură de o lună armonioasă, liniştită alături de partner. Aveţi şansa acum să vă rezolvaţi şi neînţelegerile care au apărut în ultima vreme. Educaţie – Elevii/ studenţii nativi Tigru se bucură în această lună de sfaturi şi sprijin din partea persoanelor mai în vârstă din familie. Cu toate acestea, intuiţia voastră va fi cea care vă va da răspunsul căutat pentru a lua o decizie importantă.
 
IEPURE –1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011
 
Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Carieră – La locul de muncă sunteţi sfătuiţi să ignoraţi opiniile altor persoane, mai ales dacă vin sub formă de critici sau jigniri. Cel mai important în această lună este să vă îmbunătăţiţi relaţia cu superiorii şi să staţi departe de bârfe şi zvonuri. Deoarece în această lună se dublează steaua anuală 5, este posibil să întâmpinaţi anumite obstacole, dar totul este temporar – adoptaţi o atitudine pozitivă care să vă ajute să treceţi mai uşor peste această lună dificilă. Afaceri – Aceasta este o lună în care vă bucuraţi de rezultatele muncii voastre din ultimele luni. Nu este o lună favorabilă pentru a începe proiecte noi, afaceri noi sau parteneriate (semnări de contracte). Dacă aveţi idei sau planuri noi, tot ce trebuie să faceţi este să le puneţi pe hârtie şi să reveniţi la acestea atunci când va fi momentul. Acum este luna în care vă este recomandat să consolidaţi ceea ce aveţi deja! Relaţii – O lună destul de dificilă şi în plan sentimental! Există riscul să vă implicaţi în relaţii total nepotrivite – chiar spre infidelitate (atenţionare pentru cupluri căsătorite/ stabile). Vă este recomandat să staţi departe de situaţii care pot degenera, mai ales dacă implică o relaţie cu o persoană căsătorită. Riscaţi să vă stricaţi reputaţia pentru ceva nu este de viitor. Educaţie – O lună foarte bună pentru a vă face prieteni, deoarece au potenţial pentru viitor. Luaţi în considerare toţi factorii înainte să luaţi o decizie importantă în plan academic.
 
DRAGON – 1928,1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012
 
O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Atenţie – lună de aliat, zodia Şobolan! Carieră – O perioadă foarte favorabilă la locul de muncă să acţionaţi spre atingerea obiectivelor. Sunteţi sfătuiţi să nu luaţi în seamă părerile sau criticile colegilor – ignoraţi tot ce vine negativ din partea acestora. Concentraţi-vă pe relaţiile cu persoanele care chiar contează pentru munca voastră – lucraţi la îmbunătăţirea şi menţinerea în armonie a acestor relaţii. Afaceri – O perioadă foarte bună pentru a vă bucura de prosperitatea de care beneficiaţi în acest moment. De asemenea este o lună excelentă pentru a pune în aplicare planuri şi strategii de extindere a firmei, dar şi pentru semnări de contracte, începerea unor parteneriate, angajarea unor persoane noi etc. Dacă aveţi acum şansa să faceţi investiţii imobiliare sau cu terenuri, nu ezitaţi să aflaţi toate informaţiile necesare pentru a putea acţiona! Relaţii – O lună foarte favorabilă din punct de vedere sentimental! Sunt avantajate relaţiile noi, căsătoriile, logodnele etc. În ceea ce priveşte viaţa de familie, aveţi acum şansa să deveniţi mentorul propriului copil sau a unei persoane tinere. Luna aceasta vă veţi concentra mai mult pe dezvoltarea unei relaţii mai profunde cu generaţiile tinere. Educaţie - O lună excelentă în plan academic – beneficiaţi de sprijin, înţelegere, sfaturi din partea profesorilor, persoanelor mai în vârstă din familie, dar şi a unor persoane care pot să vă devină mentori. Sunteţi sfătuiţi să vă îndepărtaţi de prietenii care nu fac decât să vă critice sau să vă descurajeze. Aveţi nevoie în jurul vostru de persoane care să fie pe acelaşi drum cu voi!
 
ŞARPE – 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013
 
O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Carieră – La locul de muncă sunteţi sfătuiţi să vă lăsaţi creativitatea să vorbească pentru voi. Sunteţi într-o dispoziţie foarte bună şi vă face plăcere să împărtăşiţi ideile noi şi cu colegii/ superiorii – lucrul în echipă este de bun augur în această lună. De asemenea aveţi toate şansele ca în următoarea perioadă să întâlniţi o persoană care să vă devină mentor. Aceasta din urmă poate să joace un rol foarte important în cariera voastră. Concentraţi-vă pe dezvoltarea sau îmbunătăţirea relaţiei cu superiorii! Afaceri – Ceea ce puneţi acum în mişcare nu o să vă aducă un profit instant, dar poate să aducă foarte multe oportunităţi în viitorul apropiat pentru firma voastră. Vă este recomandat să aveţi răbdare şi încredere, mai ales în abilităţile voastre de a conduce o echipă sau firmă. Acum poate să fie o perioadă foarte bună pentru a găsi noi metode de a dezvolta firma, poate chiar să adăugaţi lucruri speciale, noi – care să vă aducă în centrul atenţiei. Investiţiile financiare sunt bine aspectate, dar este important să cunoaşteţi detaliile înainte de a acţiona – pentru că există un mic risc de pierderi financiare. Relaţii - O lună foarte favorabilă din punct de vedere sentimental! Sunt avantajate relaţiile noi, căsătoriile, logodnele etc. Nativii Şarpe singuri nu trebuie să se teamă de potenţiale refuzuri. Dacă aveţi deja pe cineva în minte, vă este recomandat să vă exprimaţi sentimentele – sunteţi ajutaţi de energia divină dublată din această lună. Educaţie - O lună excelentă în plan academic – beneficiaţi de sprijin, înţelegere, sfaturi din partea profesorilor, persoanelor mai în vârstă din familie, dar şi a unor persoane care pot să vă devină mentori. Sunteţi sfătuiţi să vă îndepărtaţi de prietenii care nu fac decât să vă critice sau să vă descurajeze. Aveţi nevoie în jurul vostru de persoane care să fie pe acelaşi drum cu voi!
 
CAL – 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014
 
O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Toţi nativii Cal (dar mai ales ales cei în vârstă) sunt sfătuiţi să evite locurile cu energie yin excesivă: spitale, cimitire, locuri de durere etc. Mai mult, vă este recomandat ca în această lună să evitaţi să conduceţi cu viteză sau să faceţi activităţi fizice riscante (antrenamente complexe) etc. Atenţie – lună de zodie conflictuală, zodia Şobolan! Carieră – O lună în care sunteţi sfătuiţi să delegaţi din responsabilităţi, atât cât se poate, deoarece nu veţi avea energia necesară să le faceţi pe toate. Este foarte important ca în această perioadă să lucraţi mai mult în echipă, dar şi să îmbunătăţiţi relaţiile cu colegii. Aveţi nevoie de aliaţi pentru a putea trece mai uşor peste această perioadă dificilă în planul sănătăţii. Cheia succesului pentru voi este să vă organizaţi şi să vă prioritizaţi foarte bine activităţile astfel încât să nu ajungeţi la epuizare. Afaceri – O lună indicată mai mult pentru a face economii, nu este momentul potrivit să vă gândiţi la investiţii riscante sau diverse achiziţii care nu vă folosesc în acest moment. Mai mult, acum este perioada ideală pentru a consolida ceea ce aveţi deja şi să puneţi pe hârtie ideile şi planurile pe care doriţi să le întreprindeţi în viitorul apropiat. Relaţii – O lună neutră din punct de vedere sentimental! Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi beneficiază de sprijinul partenerului, iar cei singuri îşi doresc foarte mult o relaţie. Cu toate acestea, le este recomandat celor singuri să nu facă compromisuri exagerate, doar pentru a avea un partener. Acţionaţi numai dacă simţiţi că este persoana potrivită pentru voi! Educaţie – Aveţi nevoie în această lună de un program şi de mai multă organizare pentru a putea duce la bun sfârşit proiectele la care lucraţi. Nu trebuie să vă simţiţi singuri, deoarece beneficiaţi în această lună de sprijinul părinţilor, profesorilor şi a colegilor. Totul este să cereţi ajutorul la momentul potrivit!
 
OAIE – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015
 
O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Carieră – O perioadă foarte bună la locul de muncă, mai ales din perspectiva creativităţii şi productivităţii. Aveţi foarte multe idei în această lună, aveţi chiar şi şansa de a le pune în aplicare mai ales pentru că beneficiaţi şi de sprijinul colegilor şi superiorilor. Un alt aspect foarte bun este faptul că dacă aveaţi în plan să plecaţi în vacanţă, colegii vă pot ajuta să terminaţi foarte repede şi eficient proiectele – chiar să şi delegati din responsabilităţi. Orice aţi alege să faceţi acum sunteţi foarte avantajaţi de energiile acestei luni. Afaceri – Din punct de vedere financiar este o lună foarte bună, veţi putea observa o creştere a veniturilor/ profiturilor – o creştere considerabilă în vânzări. Planurile puse în mişcare acum câteva luni îşi arată roadele în această lună, ceea ce înseamnă că aţi gestionat foarte bine campaniile de publicitate şi marketing. De asemenea este o lună foarte bună pentru socializare, cunoaşterea unor persoane noi care să vă ajute în dezvoltarea unor strategii pentru firma voastră. Relaţii – O lună excelentă în plan sentimental, mai ales pentru nativii Oaie singuri care nu vor duce lipsă de admiratori. Sunt şanse foarte mari să cunoaşteţi o persoană compatibilă cu voi şi să începeţi o relaţie frumoasă, mai ales pentru că sunteţi avantajaţi de energiile lunii dublate. Cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil sunt sfătuiţi să fie foarte atenţi la tentaţiile care pot să apară în această lună. Gândiţi-vă foarte bine înainte de a acţiona pentru că riscaţi să vă puneţi în pericol relaţia actuală. Există predispoziţii spre infidelitate – atenţie la apariţia unei terţe persoane. Educaţie – O perioadă foarte bună pentru elevii/ studenţii nativi Oaie! Totul merge foarte bine în plan academic şi aveţi şansa în această lună să vă impresionaţi profesorii şi să vă faceţi remarcaţi prin talentele şi abilităţile voastre!
 
MAIMUŢĂ - 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016
 
O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Atenţie – lună de aliat, zodia Şobolan! Carieră – Obstacolele pe care le-aţi întâmpinat luna trecută încep să dispară acum şi vă puteţi concentra mai mult pe ceea ce aveţi de făcut. Poate să fie chiar o schimbare la 180 de grade în această lună pentru nativii Maimuţă în plan profesional. Reuşiţi să colaboraţi foarte bine cu colegii şi superiorii, deoarece sunteţi foarte creativi în această lună. Vă faceţi remarcaţi de către persoanele potrivite – totul este să aveţi încredere în propriile abilităţi şi să acţionaţi când simţiţi că este momentul potrivit! De asemenea, poate să fie o lună foarte bună pentru a lucra în echipă! Afaceri – Este o lună foarte bună, mai ales în plan financiar! Sunt avantajate investiţiile, achiziţiile, semnarea de contracte, angajarea unor persoane noi sau chiar dezvoltarea unei strategii de marketing, mai ales în prag de sărbători. Mai mult, dacă vă doreaţi un partener de afaceri/ asociat – acum este momentul să vă uitaţi în cercul de cunoştinte, s-ar putea să fi găsit deja acea persoană. Relaţii - O lună excelentă în plan sentimental, mai ales pentru nativii Maimuţă singuri care nu vor duce lipsă de admiratori. Sunt şanse foarte mari să cunoaşteţi o persoană compatibilă cu voi şi să începeţi o relaţie frumoasă, mai ales pentru că sunteţi avantajaţi de energiile lunii dublate. Cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil sunt sfătuiţi să fie foarte atenţi la tentaţiile care pot să apară în această lună. Gândiţi-vă foarte bine înainte de a acţiona pentru că riscaţi să vă puneţi în pericol relaţia actuală. Educaţie - O perioadă foarte bună pentru elevii/ studenţii nativi Maimuţă! Totul merge foarte bine în plan academic şi aveţi şansa în această lună să vă impresionaţi profesorii şi să vă faceţi remarcaţi prin talentele şi abilităţile voastre!
 
COCOŞ – 1933, 1945,1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017
 
O lună importantă, deoarece apare energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Carieră – O perioadă foarte productivă la locul de muncă! Sunteţi foarte motivaţi să terminaţi cu succes proiectele la care aţi lucrat în ultima vreme, dar şi să începeţi unele noi. Este într-adevăr o lună excelentă mai ales pentru nativii Cocoş care activează în profesia care li se potriveşte cel mai mult. Unii dintre nativi pot să simtă în această lună că nu se află la locul potrivit şi se vor gândi la o schimbare în carieră. Cel mai important este să acţionaţi conform intuiţiei pentru că veţi lua cea mai bună decizie şi este posibil să trăiţi o transformare foarte benefică. Afaceri – O lună foarte bună în plan financiar! Acum este momentul potrivit să vă gândiţi la cum să aduceţi ceva nou şi deosebit în afacerea voastră. Investiţiile financiare sunt foarte bine aspectate în această lună, mai ales dacă aveţi de mult în plan să faceţi acest lucru. Strategiile de publicitate & marketing sunt de bun augur în această lună, mai ales în preajma sărbătorilor. Acţionaţi şi aveţi răbdare ca lucrurile să se aşeze cum trebuie pentru a obţine rezultatele dorite. Relaţii – Nu este o lună foarte favorabilă în plan sentimental, deoarece nu veţi simţi nevoia să începeţi o relaţie. Vă doriţi să socializaţi cu mai multe persoane, nu neapărat să începeţi ceva cu o singură persoană – distracţia pare să fie principala preocupare în această lună. Educaţie – Succesul poate să vină foarte uşor pentru nativii Cocoş elevi/studenţi, însă sunteţi sfătuiţi să menţineţi un echilibru între viaţa academică şi cea personală. Aveţi tendinţa uneori să mergeţi în extreme!
 
CÂINE – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018
 
O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Carieră – Este cea mai bună perioadă la locul de muncă pentru nativii Câine! Aveţi posibilitatea acum să inspiraţi şi alţi colegi, de aceea este foarte avantajat lucrul în echipă. De asemenea vă bucuraţi în această lună de foarte multă popularitate atât în rândul colegilor, cât şi a şefilor. Cei mai avantajaţi sunt nativii Câine în funcţie de conducere – pot să-şi pună în valoare foarte bine rolul de lider. Recomandarea este ca în această lună să petreceţi mai mult timp socializând cu persoane din diferite departamente, decât să staţi singuri la birou. Afaceri – O perioadă foarte bună pentru riscuri de orice fel – investiţii, achiziţii, angajări, parteneriate noi, campanii de publicitate etc. Tot ceea ce începeţi în această lună are şanse foarte mari de succes în lunile următoare. Nu trebuie să vă fie teamă de eventuale mici obstacole, trebuie doar să aveţi încredere în propria intuiţie. Aveţi energia necesară să acţionaţi în acest fel şi sunteţi foarte pregătiţi mental pentru ceea ce urmează. Relaţii – O lună favorabilă în plan sentimental, cu condiţia să fiţi deschişi şi să nu vă ascundeţi sentimentele. Recomandarea este să fiţi vocali şi să vă exprimaţi sentimentele şi gândurile, dacă aveţi deja în minte o persoană de care sunteţi interesaţi. Cu cât veţi comunica mai clar, cu atât relaţia va fi mai solidă. Educaţie - Acum este momentul să străluciţi şi să vă puneţi în practică abilităţile. Sunt şanse foarte mari să obţineţi o bursă mult dorită, mai ales dacă vă veţi pregăti suficient de bine pentru examene/ interviuri.
 
MISTREŢ – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019
 
O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Carieră – Beneficiaţi la locul de muncă de sprijin şi înţelegere din toate direcţiile: superiorii vă apreciază abilităţile, iar colegii vă respectă pentru ceea ce faceţi, mai ales dacă aveţi şi rol de lider. Este posibil să lucraţi foarte mult în echipă în această lună – toţi vor vrea să fie de partea voastră, ceea ce este un lucru foarte bun pentru voi. De asemenea vă puteţi aştepta în această lună la o posibilă promovare sau mărire de salariu. Cheia succesului în această lună pentru voi este să continuaţi să lucraţi la îmbunătăţirea relaţiilor cu cei din jur, pentru că veţi avea nevoie în viitorul apropiat de foarte mulţi aliaţi la locul de muncă. Afaceri – O lună foarte bună mai ales din punct de vedere financiar. Acum este momentul să fiţi foarte atenţi la oportunităţile care pot să apară, deoarece există şanse mari să găsiţi metode pentru a creşte profitul prin vânzări record, mai ales acum în preajma sărbătorilor. De asemenea este o lună foarte bună pentru a vă gândi la o extindere a afacerii, semnare de contracte, începerea unui parteneriat sau chiar să schimbaţi complet direcţia afacerii voastre. Relaţii – O lună favorabilă în plan sentimental, mai ales pentru cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil. Vă bucuraţi de timp calitativ împreună, poate luaţi în vedere o a două lună de miere sau conceperea unui copil. Cei singuri sunt sfătuiţi să nu se grăbească dacă nu simt că este persoana potrivită – riscaţi să pierdeţi timp preţios dacă vă implicaţi într-o relaţie fără potenţial pentru viitor. Aveţi încredere în propria intuiţie! Educaţie - Acum este momentul să străluciţi şi să vă puneţi în practică abilităţile. Sunt şanse foarte mari să obţineţi o bursă mult dorită, mai ales dacă vă veţi pregăti suficient de bine pentru examene/ interviuri.
 
 
 
 
Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!
 
 
 
Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!
 
 
 
 
Notificare drepturi
 
Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.
 
 
Notificare răspundere
 
Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.
 
 
 
Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved