Influenţele lunii DECEMBRIE 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Acest horoscop este prezentat în funcţie de calendarul solar!

Luna solară care debutează în data de 7 decembrie 2021 şi se va încheia în data de 5 ianuarie 2022 este lună de ŞOBOLAN sub patronajul elementului metal yangÎn această lună în centrul casei/ spaţiului de lucru vine steaua 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. O lună superbă, mai ales în plan academic, dar şi în ceea ce priveşte relaţiile de orice fel. Se formează o combinaţie foarte auspicioasă între steaua anuală 6 şi steaua lunară 4 – suma 10. Pot să vină oportunităţi neaşteptate pentru toţi membrii familiei sau chiar la locul de muncă. Este de asemenea o lună excelentă şi în plan financiar, însă creativitatea va avea de suferit în următoarele săptămâni, dacă nu există organizare şi disciplină. O atenţionare în planul sănătăţii vine pentru femeile însărcinate – acestea sunt predispuse spre accidentări sau chiar avort spontan. De aceea le este recomandat să evite să petreacă mult timp în centrul casei/ spaţiului de lucru. Atenţie foarte mare la sectoarele N, NE şi NV, acestea fiind cele mai grav afectate în următoarea perioadă. În această lună se formează casa creativităţii şi relaţie de prieten secret între zodia lunii, ŞOBOLAN şi zodia anului, BIVOL. Aşadar putem discuta despre oportunităţi creative, mai ales pentru elevi/ studenţi dar şi persoane care doresc să se specializeze în alte domenii.

Pentru că este un moment dificil pe întreg globul din cauza pandemiei cu virusul COVID-19, este foarte important să punem pe primul plan sănătatea, siguranţa celor din jurul nostru, mai ales a persoanelor vulnerabile (în vârstă, bolnave, însărcinate etc). Maestra Lillian Too a recomandat scrierea şi amplasarea în casă (pentru cei care rezonează cu partea de Feng Shui spiritual) a mantrei de protecţie „Heart Mantra of Arya Vairochana”. Lillian Too afirmă faptul că doar citind această mantră, puteţi dobândi succes și nu puteţi fi afectat de arme, foc, apă, otrăvuri, substanțe amestecate cu otrăvuri sau magie neagră. Nu puteţi fi rănit de regi, hoți, tâlhari și așa mai departe. Oriunde este scrisă și lăsată această mantră, oamenii nu se îmbolnăvesc, în special de boli contagioase (virusuri, bacterii etc):

TADYATHA / KALA KALA / KILI KILI / BIRI BIRI / HURU HURU / VAIRO-CHANA RASMI SANCHODITA AGACCHA / ARYA AKASHA GARBHA MAHA KARUNIKA PURAYA HASHANA / DHARAYA BUDDHA VIKSHCHAYANA / CHARA CHARA CHIRI CHIRI SVAHA

ATENŢIE! Nu uitaţi însă că este important să respectăm regulile impuse de ţara în care ne aflăm, astfel încât să nu punem în pericol sănătatea celor dragi, a noastră, dar şi a celor din jurul nostru. Informaţi-vă doar din surse oficiale!

Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:

Zile favorabile: 4, 11, 13, 14, 16, 17, 25, 29 decembrie 2021  – în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.

AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna DECEMBRIE 2021.

AICI găsiţi informaţiile despre atenţionări zile luna solară DECEMBRIE 2021.

AICI găsiţi informaţii în PREMIERĂ despre anul 2022, anul Tigrului!

ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!

Conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, fazele lunii în DECEMBRIE 2021 sunt: Luna Nouă – 4.12.2021, ora 09:48 (ora României); Luna Plină: 19.12.2021, ora 06:36 (ora României).

 

Influenţele stelelor lunare asupra sectoarelor spaţiilor de locuit/ lucru

În prima parte a acestui articol vom prezenta influenţele energiilor stelelor lunare asupra sectoarelor din casă, spaţii, birouri sau unde vă desfăşuraţi pentru mai mult timp activitatea. Astfel puteţi să aflaţi unde anume sunt energii benefice şi este bine de potenţat/activat şi care dintre sectoare sunt afectate de energii mai puţin benefice şi cum pot fi acelea controlate/diminuate.

Centrul casei (sediul familiei) – În această lună în centrul casei/ spaţiului de lucru vine steaua 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. O lună superbă, mai ales în plan academic, dar şi în ceea ce priveşte relaţiile de orice fel. Se formează o combinaţie foarte auspicioasă între steaua anuală 6 şi steaua lunară 4 – suma 10. Pot să vină oportunităţi neaşteptate pentru toţi membrii familiei sau chiar la locul de muncă. Este de asemenea o lună excelentă şi în plan financiar, însă creativitatea va avea de suferit în următoarele săptămâni. O atenţionare în planul sănătăţii vine pentru femeile însărcinate – acestea sunt predispuse spre accidentări sau chiar avort spontan. De aceea le este recomandat să evite să petreacă mult timp în centrul casei/ spaţiului de lucru.

Sectorul de Nord – carieră (unde se situează zodia Şobolan şi Fiul cel mijlociu al casei) – În această lună în sectorul de Nord vine steaua 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Din păcate este o lună foarte nefavorabilă, deoarece steaua lunară multiplică steaua anuală 2, cu energie de boală. Planul sănătăţii trebuie să fie prioritatea nr.1 pentru rezidenţii acestui sector, în special pentru copii. O altă atenţionare vine în planul carierei, deoarece steaua anuală afectează şi relaţiile, în acest caz fiind vorba despre relaţiile profesionale de la locul de muncă. Atenţionările în planul sănătăţii se referă atât la nivel micro, cât si macro – deci putem observa o accentuare a îmbolnăvirilor în partea de Nord a ţării sau chiar a continentului. Remediul recomandat pentru această lună este amplasarea unor simboluri pentru protecţia sănătăţii.

 Sectorul de Nord-Est – învăţătură (unde se situează zodia Bivol, Tigru şi Fiul cel mic al casei) – În această lună în sectorul de Nord-Est vine steaua 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. O lună foarte periculoasă mai ales în ceea ce priveşte siguranţa personală. Este recomandat să fiţi atenţi unde vă lăsaţi bunurile personale, unde vă parcaţi maşina, dacă aţi încuiat uşa de la casă etc. Mai mult, evitaţi să conduceţi cu viteză. Puteţi fi predispuşi spre furturi de idei la locul de muncă – deci atenţie cui vă spuneţi ideile şi secretele. De asemenea evitaţi să veniţi noaptea târziu acasă singuri şi pe străzi prost luminate. Un alt domeniu care poate fi afectat în această lună este cel academic. Există predispoziţii spre neînţelegeri, conflicte dar şi „nereguli” în ceea ce priveşte notarea. Atenţie şi la flirturile cu persoane necunoscute – nu riscaţi! Remediile recomandate pentru această lună sunt simboluri pentru protecţie împotriva energiei stelei anuale 7 (reprezentarea elefantului şi rinocerului albastru).

Sectorul de Est – sănătate (unde se situează zodia Iepure şi Fiul cel mare) – În această lună în sectorul de Est vine steaua 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). O lună delicată, mai ales în planul sănătăţii, dar şi relaţional. Soţii sunt predispuşi spre infidelitate, iar între soţii şi soacre pot să apară neînţelegeri. Sunteţi sfătuiţi să rezolvaţi posibilele divergenţe prin comunicare şi nu vă lăsaţi atraşi în situaţii periculoase pentru cuplul vostru – nu cedaţi ispitei dacă nu vă doriţi să renunţaţi definitiv la relaţia actuală. Este totuşi o lună favorabilă pentru elevi/ studenţi/ scriitori sau persoane care doresc să se specializeze şi în alte domenii. Creativitatea este la cote maxime, aşadar profitaţi! Atenţie la planul sănătăţii deoarece rezidenţii acestui sector sunt predispuşi spre apariţia unor afecţiuni la nivelul organelor interne. Încercaţi să adoptaţi un stil de viaţă sănătos prin alimentaţie şi odihnă. Remediul recomandat pentru această lună este amplasarea unor simboluri pentru protecţia sănătăţii.

Sectorul de Sud-Est – prosperitate (unde se situează zodia Dragon, Şarpe şi Fiica cea mare) – În această lună în sectorul de Sud-Est vine steaua 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Combinaţia între steaua anuală 5 şi steaua lunară 3 poate să predispună spre pierderi financiare. Dacă aveţi dormitorul situat în acest sector, atunci aceste probleme pot deveni severe. Dacă aveţi însă bucătăria în sectorul de Sud-Est, atunci sunteţi predispuşi spre îmbolnăviri. De asemenea evitaţi pe cât posibil să vă implicaţi în situaţii conflictuale, mai ales cele care sunt la limita legii. Pentru a ţine sub control această energie total nefavorabilă, este recomandat să amplasaţi un bol cu mere roşii în sectorul de Sud-Est al livingului. Evitaţi de asemenea, pe cât posibil să folosiţi acest sector al casei! Păstrați liniştea în această zonă !

Sectorul de Sud – faimă (unde se situează zodia Cal şi Fiica mijlocie) – În această lună în sectorul de Sud vine steaua 8, stea cu energie de prosperitate. O lună extrem de favorabilă mai ales în plan financiar – pot să apară multe oportunităţi de a vă creşte veniturile. Pentru a profita la maxim de aceste energii este recomandat să completaţi stringul de putere 1-6-8 prin adăugarea unei reprezentări a cifrei „6”. Atenţie însă deoarece combinaţia între steaua anuală 1 şi steaua lunară 8 poate să predispună spre conflicte între fraţi/surori, dar şi prieteni foarte apropiaţi. De asemenea pot să apară mici probleme şi între partenerii de afaceri. Puteţi amplasa în sectorul de Sud al casei/ spaţiului de lucru simboluri pentru potenţarea prosperităţii.

Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează zodia Oaie, Maimuţa şi Mama casei) – În această lună în sectorul de Sud-Vest vine steaua 1, stea cu energie de victorie şi succes. O lună favorabilă în ceea ce priveşte transformările, schimbările şi succesul în competiţii. Cu toate aceastea, combinaţia între steaua anuală 3 şi steaua lunară 1 poate să predispună spre stres excesiv din cauza diverselor bârfe, mai ales la locul de muncă. De asemenea vă este recomandat să nu vă implicaţi în parteneriate despre care nu aveţi foarte multe informaţii. Steaua anuală 3 încă vă afectează destul de mult, de aceea s-ar putea să fiţi tentaţi să încercaţi lucruri la limita legii. Cei care sunt implicaţi în procese sunt mai predispuşi spre aceste energii, deoarece pot întâmpina multe obstacole. Pentru a ţine sub control această energie total nefavorabilă, este recomandat să amplasaţi un bol cu mere roşii în sectorul de Sud-Vest al livingului. Evitaţi de asemenea, pe cât posibil să folosiţi acest sector al casei! Păstrați liniştea în această zonă!

Sectorul de Vest – descendenţi  (unde se situează zodia Cocoş şi Fiica cea mică/ tânără) – În această lună în sectorul de Vest vine steaua 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. O lună în care rezidenţii acestui sector pot să aibă parte de sprijinul şi îndrumarea unui mentor sau a unei persoane influente. Lăsaţi-vă ghidaţi şi nu ezitaţi să cereţi ajutorul atunci când simţiţi că ceva vă depăşeşte. Pentru a profita la maxim de aceste energii este recomandat să completaţi stringul de putere 1-6-8 prin adăugarea unei reprezentări a cifrei „1”. Combinaţia dintre steaua anuală 8 şi steaua lunară 6 poate să aducă abundenţă, popularitate şi prosperitate. Este cea mai benefică combinaţie din Feng Shui. Totuşi există o atenţionare cu privire la planul sentimental care poate să fie afectat în această lună, mai ales pentru cei singuri. Puteţi folosi remedii pentru potenţarea sau atragerea dragostei în viaţa voastră.

Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează zodia Câine, Mistreţ şi Patriarhul casei) – În această lună în sectorul de Nord-Vest vine steaua 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. O lună extrem de nefavorabilă, cu multe pericole, unele chiar ascunse şi imprevizibile. Nu este recomandat să activaţi acest sector luna aceasta, ci mai degrabă să amplasaţi remediul Pagoda celor 5 elemente în sectorul de Nord-Vest al livingului/ spaţiului de lucru. Combinaţia între steaua anuală 7 şi steaua lunară 5 poate să predispună şi spre probleme de sănătate: accidente/ răniri la nivelul gurii dar şi toxinfecţii alimentare. De aceea vă este recomandat să fiţi foarte atenţi la ce şi unde mâncaţi. În plan social pot să apară conflicte, poate chiar violente din cauza bârfelor, zvonurilor şi discuţiilor contradictorii. Vă este recomandat să vă ţineţi departe de astfel de contexte, mai ales dacă vă aflaţi în funcţie de conducere.

Influenţele stelelor lunare asupra ZODIILOR chinezeşti

În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.

 

ŞOBOLAN 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

O lună importantă, deoarece apare energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Cu toate acestea, această stea lunară nu face decât să multiplice energia stelei anuale 2, energie de boală. De aceea vă este recomandat să acordaţi în continuare la fel de multă atenţie planului sănătăţii prin odihnă, alimentaţie sănătoasă şi mişcare. Evitaţi pe cât posibil situaţiile stresante şi bucuraţi-vă de perioada sărbătorilor. Înconjuraţi-vă doar de persoane pozitive şi prietenoase! Carieră – La locul de muncă reuşiţi să vă concentraţi pe activităţile foarte importante astfel încât veţi reuşi să observaţi aproape imediat progresele făcute. Trebuie doar să aveţi încredere în propriile abilităţi pentru că doar aşa veţi atrage de partea voastră aliaţi şi persoane care să vă ajute la momentul potrivit. Recomandarea este să vă faceţi o listă cu obiective clare, priorităţi şi să vă organizaţi timpul astfel încât să terminaţi la timp şi fără stres, ce aveaţi de făcut pentru această perioadă. Afaceri – Planul financiar este foarte bine aspectat în această lună, mai ales dacă aveţi în plan să derulaţi diverse campanii de publicitate pentru sărbători. Cei mai favorizaţi sunt nativii Şobolan vedete, dar care au şi propria afacere. Vor beneficia de popularitate la cote maxime în următoarele săptămâni – vor străluci şi vor avea succes datorită acestui statut de vedetă. Ceilalţi nativi vor avea parte de conversaţii interesante care le pot aduce oportunităţi importante în viitorul apropiat. Cheia succesului este să menţineţi un echilibru şi să nu uitaţi de planul sănătăţii. Relaţii – Planul sentimental este bine aspectat în această lună, însă vine cu câteva atenţionări. Cei singuri trebuie să aibă grijă atunci când se întâlnesc cu o persoană nouă deoarece pot să fie persoane cu intenţii nu tocmai bune. Cei căsătoriţi/ cuplu stabil sunt predispuşi spre probleme de infidelitate – poate să apară o terţă persoană care să cauzeze probleme foarte grave relaţiei. Educaţie – Elevii/ studenţii nativi Şobolan se bucură de foarte multă popularitate în rândul colegilor. Lucrul în echipă este de bun augur deoarece este foarte posibil să fiţi chiar liderul echipei. Cu toate acestea este recomandat ca această popularitate să nu vă afecteze activităţile academice. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Este cu atât mai periculos cu cât steaua anuală 9 nu face decât să multiplice această energie a stelei lunare 7. Planul financiar poate să fie foarte afectat în această lună, de aceea sunteţi sfătuiţi să evitaţi cheltuielile inutile, investiţiile financiare, jocurile de noroc etc. De asemenea vă este recomandat să nu vă încredeţi în persoane pe care de abia le-aţi cunoscut, riscaţi să fiţi înşelaţi. Nu vă întoarceţi noaptea târziu acasă, mai ales pe străzi lăturalnice şi prost luminate – pericol să fiţi atacaţi şi furaţi. De asemenea securitatea casei trebuie să se regăsească pe lista priorităţilor în următoarea perioadă – verificaţi dacă aţi închis uşa, ferestrele (pentru cei care stau la casă) etc. Atenţie – lună de prieten secret, zodia Şobolan! Carieră – Vă puteţi confrunta cu o perioadă destul de stresantă la locul de muncă, mai ales dacă sunteţi implicaţi în tot felul de bârfe şi zvonuri. De asemenea, competiţia va fi acerbă, iar rivalii vor încerca să vă saboteze. Încercaţi să nu vă dezvăluiţi ideile sau planurile, deoarece riscaţi să fiţi „furaţi”.  Cei într-o funcţie de conducere sunt sfătuiţi să fie atenţi la modul în care îşi gestionează atribuţiile şi puterea. Afaceri – Luna aceasta sunteţi sfătuiţi să vă concentraţi mai mult pe a face planuri şi pentru a consolida ceea ce aveţi deja. Nu sunt favorizate acţiunile sau luarea de decizii! Chiar dacă pot să apară unele oportunităţi, este recomandat să analizaţi foarte bine situaţia înainte de a merge mai departe. Evitaţi pe cât posibil semnarea de contracte, investiţiile financiare, parteneriatele noi, angajările etc. Există predispoziţie spre furturi şi trădare chiar de la cine nu vă aşteptaţi. Relaţii – Planul sentimental nu este foarte bine aspectat în această lună. Cei singuri sunt sfătuiţi să evite triunghiurile amoroase şi aventurile – lăsaţi întâlnirile romantice în plan secund luna aceasta. Cei căsătoriţi/ cuplu stabil sunt sfătuiţi să-şi rezolve posibilele probleme prin comunicare – nu vă grăbiţi să trageţi concluzii pripite. Educaţie – O lună destul de competitivă pentru elevii/ studenţii nativi Bivol. S-ar putea ca lucrurile să nu se întâmple mereu cum vă doriţi, ceea ce vă poate stresa sau supăra. Recomandarea este să rămâneţi concentraţi pe ceea ce aveţi de făcut şi să nu vă descurajaţi! NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Este cu atât mai periculos cu cât steaua anuală 7 nu face decât să multiplice această energie a stelei lunare 7. Planul financiar poate să fie foarte afectat în această lună, de aceea sunteţi sfătuiţi să evitaţi cheltuielile inutile, investiţiile financiare, jocurile de noroc etc. De asemenea vă este recomandat să nu vă încredeţi în persoane pe care de abia le-aţi cunoscut, riscaţi să fiţi înşelaţi. Nu vă întoarceţi noaptea târziu acasă, mai ales pe străzi lăturalnice şi prost luminate – pericol să fiţi atacaţi şi furaţi. De asemenea securitatea casei trebuie să se regăsească pe lista priorităţilor în următoarea perioadă – verificaţi dacă aţi închis uşa, ferestrele (pentru cei care stau la casă) etc. Carieră – O lună dificilă la locul de muncă mai ales din cauza bârfelor. Evitaţi pe cât posibil să vă implicaţi în astfel de contexte şi chiar dacă voi sunteţi cei bârfiţi încercaţi să nu reacţionaţi din impuls. Atenţionarea principală pentru această lună este să vă concentraţi pe responsabilităţile voastre şi să nu vă dezvăluiţi ideile sau planurile, deoarece riscaţi să fiţi „furaţi”. Nu este un moment bun pentru a ieşi în evidenţă cu abilităţile voastre. Fiţi cât mai rezervaţi cu privire la amănunte despre viaţa voastră personală. Afaceri – Nu este o lună favorabilă pentru decizii importante, semnare de contracte, parteneriate noi, lansări de produse şi servicii noi etc. Recomandarea este ca toate planurile pe care vi le faceţi în perioada următoare să le gândiţi pe termen lung. Dacă vă aşteptaţi la rezultate imediate veţi fi foarte dezamăgiţi şi poate chiar tentaţi să renunţaţi. Amânaţi toate activităţile importante pentru afacerea voastră pe luna următoare, dacă nu, riscaţi să pierdeţi foarte mult, inclusiv în plan financiar. Relaţii – Planul sentimental este foarte afectat în această lună. Cei căsătoriţi/ cuplu stabil sunt predispuşi spre infidelitate, trădări, minciuni etc. Nu este chiar perioada potrivită pentru a încerca să lămuriţi din probleme – aşteptaţi până luna viitoare dacă nu este ceva ce vă pune în pericol imediat relaţia. Luna aceasta nu este favorabilă pentru nunţi, logodne, începerea unei relaţii sau mutat împreună. Educaţie – Elevii/ studenţii nativi Tigru sunt sfătuiţi să opteze, dacă este posibil, pentru lucru individual luna aceasta – lucrul în echipă nu vă este favorabil acum. Recomandarea este să rămâneţi concentraţi pe ceea ce aveţi de făcut şi să nu vă descurajaţi dacă ceva nu merge conform planului! NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

IEPURE –1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Luna aceasta sunteţi predispuşi la accidentări, îmbolnăviri, de aceea este foarte important să vă ascultaţi corpul şi să acţionaţi imediat ce simţiţi că ceva nu este în regulă. De asemenea sunteţi sfătuiţi să adoptaţi un stil de viaţă sănătos: mişcare, alimentaţie echilibrată, vitamine, somn calitativ, odihnă, activităţi relaxante. O altă recomandare ar fi să evitaţi în această lună locurile cu energie yin: spitalele, cimitirele, vizitarea persoanelor bolnave. Atenţie – lună de penalizare în planul sănătăţii, dar şi al relaţiilor sentimentale. Există în Paht Chee o relaţie de pedeapsă între zodia Iepure şi zodia Şobolan! Carieră – Din păcate la locul de muncă vă va fi destul de dificil să vă concentraţi şi să duceţi la bun sfârşit ceea ce aveţi de făcut. Vă simţiţi foarte epuizaţi atât fizic cât şi mental, de aceea este foarte important să vă organizaţi şi să vă prioritizaţi proiectele. Dacă aveţi posibilitatea să delegaţi din responsabilităţi, ar fi ideal. Lucrul în echipă vă poate ajuta să treceţi mai uşor peste această lună. Chiar şi cei care lucrează de acasă trebuie să-şi pună niste limite şi să fie disciplinaţi astfel încât să nu ajungă la epuizare totală. Dacă puteţi luaţi-vă câteva zile de concediu pentru a vă odihini şi reîncărca bateriile. Afaceri – Recomandarea principală pentru această perioadă este să găsiţi o persoană de încredere căreia să-i delegaţi din responsabilităţi. Din cauza energiei foarte scăzute şi predispoziţiei spre îmbolnăvire, riscaţi să luaţi decizii greşite care vă pot afecta viitorul firmei. Nu este luna potrivită pentru decizii sau schimbări majore în cadrul firmei. Este foarte important să vă odihniţi pentru a avea mintea clară, dar şi energie să acţionaţi atunci când trebuie. Relaţii – O lună cu provocări în plan sentimental, mai ales pentru persoanele căsătorite sau într-un cuplu stabil – există predispoziţie spre infidelitate, mai ales din partea soţului. Nu vă dezamăgiţi partenerul de viaţă, deoarece acesta reprezintă pentru voi sursa de putere, sprijin şi energie în această lună. Dacă ceva nu merge, încercaţi să comunicaţi deschis şi să luaţi o decizie de comun acord, fără a vă răni reciproc. Cei singuri îşi doresc acum mai mult ca oricând o relaţie, însă este nevoie să fiţi mai deschişi, astfel încât să atrageţi persoana potrivită. Educaţie – Din păcate elevii/ studenţii nativi Iepure sunt predispuşi spre îmbolnăviri, răceli. De aceea vă va fi destul de greu să vă concentraţi pe activităţile şcolare. Sfatul este să faceţi totul în ritmul vostru şi să nu vă forţaţi dacă simţiţi că nu puteţi continua la fel de motivaţi. Această atenţionare este mai ales pentru cei care participă fizic la şcoală în această lună. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

DRAGON – 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Din păcate energiile acestei luni vă provoacă să reacţionaţi impulsiv, fără să vă gândiţi înainte să spuneţi ceva. Nu beneficiaţi nici de răbdare, ceea ce nu va face decât să complice lucrurile între voi şi persoanele din jurul vostru (indiferent de context: loc de muncă, afaceri, relaţii, şcoală etc). Atenţie – lună de aliat, zodia Şobolan! Carieră – La locul de muncă s-ar putea să vă confruntaţi cu întârzieri, obstacole, conflicte, tensiuni între colegi etc. Recomandarea pentru această lună este să lucraţi individual – lucrul în echipă nu va face decât să intensifice tensiunile, neînţelegerile şi conflictele. Comunicarea nu este punctul vostru forte în următoarele săptămâni. Aveţi tendinţa de a vă certa din orice, de aceea este indicat să fiţi mai retraşi şi să vă ocupaţi de proiectele voastre. Afaceri – Din păcate este o lună care vă va de furcă mai ales în ceea ce priveşte birocraţia – acte, semnături, avize, permise etc. Nu este o lună favorabilă nici pentru parteneriate noi, deoarece există riscul să vă asociaţi cu persoane dubioase şi să aveţi probleme cu legea din cauza acestora. Pot să apară divergenţe şi cu angajaţii din cauza faptului că nu prea dau randamentul la care vă aşteptaţi. Este important ca în această lună să delegaţi din responsabilităţi unei persoane de încredere din firmă pentru a gestiona contextele mai tensionate. De asemenea nu vă este recomandat să luaţi decizii pripite cu privire la concedierea unor angajaţi. Relaţii – Planul sentimental este destul de afectat în această lună din cauza energiei de ceartă. Ajungeţi să vă certaţi cu partenerul de viaţă chiar şi din lucruri mărunte, certuri care pot escalada destul de repede. Încercaţi să nu discutaţi lucruri importante în această lună pentru că nu veţi face decât să puneţi paie pe foc. Recomandarea este să vă găsiţi o preocupare comună pentru a trece mai uşor peste această lună tensionată. Educaţie – Elevii/ studenţii nativi Dragon sunt sfătuiţi să fie atenţi cu ce persoane se înconjoară. Există pericolul ca unii colegi sau prieteni din anturaj să aibă o influenţă negativă ceea ce înseamnă că vă puteţi îndepărta de ţelurile voastre. Nu vă lăsaţi atraşi în astfel de anturaje sau contexte pentru că veţi întâmpina numai probleme. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

ŞARPE – 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Din păcate energiile acestei luni vă provoacă să reacţionaţi impulsiv, fără să vă gândiţi înainte să spuneţi ceva. Nu beneficiaţi nici de răbdare, ceea ce nu va face decât să complice lucrurile între voi şi persoanele din jurul vostru (indiferent de context: loc de muncă, afaceri, relaţii, şcoală etc). Carieră – La locul de muncă este o lună foarte dificilă, mai ales în ceea ce priveşte interacţiunea cu superiorii şi colegii. Vă enervaţi foarte uşor  şi încercaţi să răspundeţi cu agresivitate atunci când simţiţi că sunteti atacaţi. Încercaţi să vă ţineţi departe de contextele care nu vă privesc în mod direct şi concentraţi-vă pe propriile responsabilităţi. Cel mai indicat ar fi să lucraţi individual în această lună, deoarece lucrul în echipă vă va provoca să spuneţi lucruri pe care ulterior să le regretaţi. Nu vă puteti abţine în aceasta lună să nu vă spuneţi părerea – aspect total nepotrivit pentru voi în această lună. Afaceri – Este recomandat ca în următoarea perioadă să acordaţi foarte multă atenţie actelor, deoarece există riscul să fiţi implicaţi într-un proces. Evitaţi pe cât posibil semnarea de contracte, parteneriatele noi, angajările, investiţiile financiare etc. Dacă aveţi deja un partener de afaceri, pot să apară acum neînţelegeri pe diferite teme, în special în planul financiar. Încercaţi să abordaţi aceste probleme cu mult calm şi echilibru pentru a avea parte de o comunicare favorabilă. Dacă sunteţi deja implicaţi într-un proces şi puteţi cere o amânare, ar fi cel mai indicat pentru voi în această lună tensionată. Relaţii – Planul sentimental este supus la tot felul de teste, mai ales în ceea ce priveşte comunicarea. Cei căsătoriţi/ cuplu stabil pot fi predispuşi spre certuri majore dacă nu găsesc un numitor comun. Cei singuri sunt sfătuiţi să aştepte până luna viitoare înainte de a lua o decizie importantă în ceea ce priveste începerea unei relaţii noi. Educaţie – Elevii/ studenţii nativi Şarpe sunt sfătuiţi să studieze, pe cât posibil, individual. Nu vă implicaţi în proiecte de grup pentru că riscaţi să vă certaţi destul de grav cu colegii şi să vă faceţi o imagine proastă şi în faţa profesorilor. Dacă totuşi nu puteţi evita studiul/ lucrul în echipă, atunci sunteţi sfătuiţi să rămâneţi mai retraşi şi să nu răspundeţi provocărilor. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

CAL – 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Anul calendaristic se încheie pentru voi într-o notă foarte favorabilă, mai ales în plan financiar. Poate să fie vorba despre un cadou neaşteptat, un bonus de la locul de muncă, vânzări multe etc. Totuşi această energie lunară nu vă aduce doar bani, ci şi o perioadă fericită, cu evenimente frumoase, mai ales pentru că este vorba despre sărbătoarea Crăciunului şi Anului Nou. Nu aveţi niciun motiv de îngrijorare sau supărare, ci doar să vă bucuraţi de această perioadă frumoasă. Atenţie – lună de zodie conflictuală, zodia Şobolan! Carieră – La locul de muncă există şanse mari să fiţi promovaţi, ceea ce va presupune şi o creştere a salariului. Această nouă funcţie va veni cu responsabilităţi noi, însă aspectul acesta nu vă va speria absolut deloc, ci vă va motiva. S-ar putea să vă confuntaţi cu mici gelozii şi invidii din cauza acestei promovări, însă aveţi abilitatea de a trece foarte uşor peste asta şi chiar să vă transformaţi rivalii în aliaţi. Afaceri – O lună fabuloasă, mai ales în plan financiar: vânzările vă depăşesc aşteptările şi vă puteţi trezi peste noapte cu un capital foarte mare, dar şi cu popularitate. Este important să aveţi o relaţie de colaborare foarte bună cu angajaţii pentru a putea beneficia la maxim de aceste oportunităţi şi energii favorabile. Este de asemenea o lună auspicioasă pentru a face anumite schimbări în firmă sau în ceea ce priveşte direcţia în care va merge afacerea în viitorul apropiat. Poate să apară o persoană importantă, cu influenţă care să vă ofere şansa să vă duceţi afacerea la următorul nivel. Relaţii – O lună superbă în plan sentimental – căsătoriile, logodnele, începerea unei relaţii, conceperea unui copil sunt favorizate în următoarea perioadă. Chiar şi cei care decid acum că relaţia actuală nu mai funcţionează şi se despart, pot întâlni aproape imediat, persoana potrivită. Orice ar fi, nu veţi rămâne singuri pentru mult timp! Educaţie – Elevii/ studenţii nativi Cal sunt foarte motivaţi în această lună să-şi atingă obiectivele. Cei care au de susţinut examene sau participă la diverse concursuri/ competiţii sportive au toate şansele să-şi învingă rivalii. Este clar o perioadă în care reuşiţi să acumulaţi informaţii noi şi să vedeţi rezultate aproape imediat. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

OAIE – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Este o lună cu adevărat transformațională, cam în toate domeniile vieții. În perioada următoare veți avea de luat decizii importante – nu ezitați și nu lăsați îndoiala să vă influențeze gândurile. Intuiția este cea care vă va ajuta să acționați la momentul potrivit. Atenţie – lună de zodie de dragoste, Peach Blosson, zodia Şobolan! Carieră – Luna aceasta vă va aduce destul de multe noutăţi şi schimbări la locul de muncă. Poate să fie vorba chiar şi de o promovare, mai ales dacă aţi lucrat în acest sens în ultimele luni. Continuaţi să lucraţi la fel ca până acum pentru a vă face remarcaţi şi plăcuţi de către superiori. Mai mult, în perioada următoare veţi beneficia de un avantaj foarte mare faţă de competitori, deci nu ezitaţi, ci acţionaţi bazându-vă pe intuiţie. Afaceri – O lună foarte bună pentru a vă extinde afacerea, pentru investiţii financiare, conferinţe, întâlniri, şedinţe, lansări etc. Cu toate acestea aveţi nevoie să cunoaşteţi şi persoane noi care să vină cu idei, strategii, planuri pentru viitor – aceste persoane pot să apară din domenii care nu au neapărat legătură cu domeniul în care aveţi afacerea. Rămâneţi deschişi şi informaţi-vă, numai în acest fel veţi putea obţine succesul dorit. Relaţii – Planul sentimental este foarte bine aspectat luna aceasta, mai ales pentru cei singuri care nu vor duce lipsă de admiratori. Nu vă grăbiţi să luaţi o decizie, ci încercaţi să cunoaşteţi mai bine persoana care vă place. Cei căsătoriţi/ cuplu stabil se bucură de timp de calitate împreună şi au şansa în această lună să descopere lucruri noi şi interesante despre partener. Educaţie – Elevii/ studenții nativi Oaie au parte de rezultate excelente în plan academic în această lună. Mai mult, cei care participă la diverse concursuri/ competiții sportive au șanse mari să iasă triumfători. De asemenea reușiți să vă faceți remarcați în fața profesorilor prin abilitățile și talentele voastre. Vă simţiţi foarte bine în rolul de lider, de aceea există şansa să fiţi propus pentru o funcţie în cadrul unor organizaţii şcolare pentru a vă reprezenta colegii. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

MAIMUŢĂ – 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Este o lună cu adevărat transformațională, cam în toate domeniile vieții. În perioada următoare veți avea de luat decizii importante – nu ezitați și nu lăsați îndoiala să vă influențeze gândurile. Intuiția este cea care vă va ajuta să acționați la momentul potrivit. Tot ceea ce începeţi în perioada următoare va avea şanse mari de reuşită în viitorul apropiat. Atenţie, nu sunt totuşi recomandate jocurile de noroc sau la bursă pentru că riscaţi să pierdeţi foarte mulţi bani. Atenţie – lună de aliat, zodia Şobolan! Carieră – La locul de muncă vă aşteaptă o lună plină de schimbări şi oportunităţi. Se poate spune că este una din cele mai importante luni pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională. Trebuie să fiţi pregătiţi să întâmpinaţi aceste schimbări cu entuziasm şi să nu permiteţi fricii să vă oprească din evoluţie. Poate să fie vorba despre o promovare, schimbare de job, transferul într-un alt departament, mutarea într-o altă ţară cu jobul sau poate chiar schimbarea domeniului în care lucraţi (o respecializare). Oricum ar fi este vorba despre o schimbare care este menită să vă ajute să evoluaţi. Poate chiar să apară o persoană influentă care să vă îndrume la momentul potrivit. Afaceri – Şi în afaceri este o lună a schimbărilor şi a transformărilor, de aceea sunteţi sfătuiţi să rămâneţi deschişi la oportunităţile care pot să apară. Sunteţi un adevărat lider şi aveţi capacitatea de a vă conduce echipa foarte profesionist spre atingerea obiectivelor. Cu toate acestea aveţi nevoie să cunoaşteţi şi persoane noi care să vină cu idei, strategii, planuri pentru viitor – aceste persoane pot să apară din domenii care nu au neapărat legătură cu domeniul în care aveţi afacerea. Relaţii – O lună excelentă în plan sentimental mai ales pentru evenimente frumoase şi romantice cum ar fi: căsătoriile, logodnele, începerea unei relaţii noi, mutarea împreună, conceperea unui copil etc. Cei singuri pot avea parte de o lună fabuloasă în care vor descoperi că o simplă prietenie se poate transforma în ceva mai mult. Educaţie – Elevii/ studenţii nativi Maimuţă vor descoperi în această lună că sunt foarte motivaţi să facă tot ce le stă în putinţă pentru a-şi atinge obiectivele. Satisfacţia va veni în momentul în care vor vedea că toată munca depusă are un rezultat pozitiv. Pentru că ne apropiem de sărbătoarea Crăciunului, s-ar putea să doriţi să vă implicaţi în acte de caritate, strângere de fonduri, organizarea unor evenimente sociale etc. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

COCOŞ – 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Oportunităţile pot să apară de unde nu vă aşteptaţi, mai ales dacă aţi întâmpinat obstacole şi situaţii stresante în lunile anterioare. Beneficiaţi în această lună de ajutorul unei persoane influente sau a unui mentor care poate să apară la momentul potrivit. Carieră – La locul de muncă puteţi avea parte de foarte multe oportunităţi, poate chiar o promovare. Este foarte posibil ca unul din şefi să vă devină chiar mentor şi acest aspect să vă ajute în viitorul apropiat. Oricum ar fi, veţi reuşi în această perioadă să vă impresionaţi superiorii şi să câştigaţi respectul colegilor. Productivitatea este la cote maxime, sunteţi energici, veseli şi gata să ajutaţi şi voi la rândul vostru pe oricine ar avea nevoie. Lucrul în echipă vă este favorabil deoarece veţi avea şansa să vă puneţi în valoare talentele şi abilităţile profesionale – poate chiar cele de lider. Nu se ştie niciodată ce fel de ofertă profesională veţi primi spre sfârşitul lunii. Afaceri – Reuşiţi să găsiţi soluţii la posibilele probleme cu care v-aţi confruntat în ultimele luni. Poate să apară o persoană influentă care să vă ofere un ajutor foarte important la momentul potrivit. Nu refuzaţi acest ajutor pentru că veţi avea mare nevoie. Este o lună favorabilă şi pentru investiţii financiare, achiziţii pentru firmă, semnare de contracte, luarea unor decizii importante, lansări de produse şi servicii, parteneriate noi, angajări etc. Nu trebuie să vă fie teamă să începeţi proiecte noi sau poate chiar să mergeţi pe un drum total diferit. Aveţi încredere în intuiţie! Relaţii – Planul sentimental este foarte bine aspectat, mai ales pentru cei căsătoriţi/ cuplu stabil care se pot bucura de o perioadă foarte romantică. Cei singuri sunt sfătuiţi să rămână deschişi, să nu refuze invitaţii pentru că nu se ştie niciodată de unde poate să apară dragostea adevărată. Este de asemenea o lună foarte bună pentru căsătorii, logodne, reînnoire de jurăminte, conceperea unui copil etc. Educaţie – Elevii/ studenţii nativi Cocoş au toate motivele să se simtă optimişti şi încrezători în propriile abilităţi şi talente. Cu cât vă implicaţi în mai multe activităţi şi proiecte, cu atât veţi fi mai motivaţi şi productivi atât în planul academic, cât şi în viaţa socială. Atitudinea pozitivă vă va ajuta foarte mult să depăşiţi posibilele obstacole. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

CÂINE – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Nu vă lăsaţi descurajaţi dacă lucrurile merg într-un ritm mult mai încet decât de obicei. Totul este provizoriu şi luna viitoare veţi găsi motivaţia necesară pentru a vă repoziţiona pe drumul cel bun. Nu este momentul potrivit pentru a lua decizii importante sau pentru a face schimbări. Poate să fie o perioadă dificilă şi în planul sănătăţii – evitaţi riscurile de orice fel! Pentru că se apropie sărbătoarea Crăciunului şi Anul Nou, v-ar face foarte bine să mergeţi într-o vacanţă şi să vă relaxaţi. Mai mult, înainte de sfârşitul anului încercaţi să vă plătiţi toate datoriile, astfel încât să nu rămâneţi dator nimănui. Carieră – O lună destul de stresantă la locul de muncă, însă până la sfârşitul acesteia vă veţi reîncărca bateriile şi veţi fi din nou în formă. Există totuşi o atenţionare, evitaţi să vă spuneţi secretele şi planurile colegilor – viaţa voastră personală nu trebuie să devină un subiect de bârfă pentru colegi şi superiori. De asemenea sunteţi sfătuiţi să aveţi foarte mare grijă la ce spuneţi deoarece poate fi interpretat greşit şi se poate întoarce împotriva voastră. Dacă nu aveţi posibilitatea de a pleca în concediu, atunci încercaţi să fiţi mai retraşi şi evitaţi lucrul în echipă. Afaceri – Din păcate este o lună cu foarte multe obstacole şi întârzieri, mai ales în preajma Crăciunului. Nici planul financiar nu este bine aspectat, de aceea nu sunt recomandate investiţiile financiare, achiziţiile scumpe etc. Amânaţi pe cât posibil semnarea de contracte, începerea unui proiect nou, parteneriatele noi, angajările, dar şi lansările de produse şi servicii. Nici măcar o campanie foarte bună de publicitate nu vă poate ajuta foarte mult luna aceasta pentru creşterea vânzărilor. Nu vă descurajaţi şi lucraţi la consolidarea a ceea ce aveţi deja pentru a fi pregătiţi să acţionaţi când va fi cazul. Relaţii – Planul sentimental este prost aspectat în această lună. Nativii Câine se pot simţi neînţeleşi, daţi la o parte, neglijaţi etc. Pot să apară diverse discuţii contradictorii, însă dacă veţi reuşi să comunicaţi deschis cu partenerul despre ce vă deranjează, relaţia va deveni mai puternică. Educaţie – Din păcate nu este o lună favorabilă pentru elevii/ studenţii nativi Câine deoarece nu se simt deloc motivaţi, iar nivelul de energie este foarte scăzut. Recomandarea pentru a putea trece mai uşor peste această perioadă este să vă organizaţi, să prioritizaţi ceea ce este important de făcut. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

MISTREŢ – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Nu vă lăsaţi descurajaţi dacă lucrurile merg într-un ritm mult mai încet decât de obicei. Totul este provizoriu şi luna viitoare veţi găsi motivaţia necesară pentru a vă repoziţiona pe drumul cel bun. Nu este momentul potrivit pentru a lua decizii importante sau pentru a face schimbări. Poate să fie o perioadă dificilă şi în planul sănătăţii – evitaţi riscurile de orice fel! Pentru că se apropie sărbătoarea Crăciunului şi Anul Nou, v-ar face foarte bine să mergeţi într-o vacanţă şi să vă relaxaţi. Atenţie foarte mare dacă mergeţi la munte – sunteţi predispuşi spre accidentări destul de grave! Atenţie – lună de zodie de dragoste, Peach Blosson, zodia Şobolan! Carieră – Recomandarea principală la locul de muncă este să nu vă asumaţi mai multe responsabilităţi decât aveţi deja pentru că riscaţi să faceţi foarte multe greşeli. Acestea vă pot costa destul de mult în viitorul apropiat! Lucrul în echipă nu vă este favorabil în această lună, mai ales dacă trebuie să lucraţi la un proiect cu mize mari. Nu este momentul să vă faceţi remarcaţi în niciun fel, indicat este să rămâneţi retraşi şi să vă concentraţi pe ceea ce aveţi de făcut. Este o lună care vă predispune spre multe obstacole şi probleme dacă încercaţi să faceţi prea mult. Dacă aveţi posibilitatea să vă luaţi câteva zile de concediu ar fi foarte bine pentru sănătatea voastră mentală. Afaceri – Vă deranjează foarte multe lucruri în această lună: felul în care lucrează angajaţii, cum se realizează campaniile de publicitate, ritmul încet al vânzărilor, rivalii care încearcă să vă depăşească etc. Încercaţi să vă calmaţi si să priviţi totul la rece astfel încât să găsiţi soluţia potrivită. Nu este o lună favorabilă pentru semnări de contracte, investiţii financiare, cheltuieli inutile sau decizii majore cu privire la viitorul firmei. Înainte de a lua hotărârea pentru o investiţie pe termen lung este indicat să aveţi toate informaţiile cu privire la riscurile pe care urmează să vi le asumaţi. Relaţii – Planul sentimental este destul de afectat în această lună atât pentru cei singuri cât şi pentru cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi. Este foarte posibil să apară discuţii contradictorii din lucruri mărunte, de aceea sunteţi sfătuiţi să nu reacţionaţi din impuls şi să vă gândiţi foarte bine înainte de a spune ceva ce este posibil să regretaţi mai târziu. Cei singuri sunt sfătuiţi să nu se grăbească în luarea unei decizii definitive cu privire la începerea unei relaţii – aşteptaţi până luna viitoare. Familia va fi refugiul vostru în următoarea perioadă, mai ales acum că ne apropiem de sărbătoarea Crăciunului. Educaţie – Din păcate nu este o lună favorabilă pentru elevii/ studenţii nativi Mistreţ deoarece nu se simt deloc motivaţi, iar nivelul de energie este foarte scăzut. Recomandarea pentru a putea trece mai uşor peste această perioadă este să vă organizaţi, să prioritizaţi ceea ce este important de făcut şi să încercaţi să vă şi odihniţi/ relaxaţi. Lucrul în echipă poate să fie cheia succesului pentru voi în următoarea perioadă. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

 

Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!

 

Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

3.12.2021

Sursă foto: WOFS

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp