Influenţele lunii FEBRUARIE 2017

24-01-2017

Cerc articol Placeholder
Background articol
16295843_1328104763920748_1318518036_n
L
una februarie este lună de TIGRU, sub patronajul elementului apă yang, în centrul lo sho-ului aflându-se steaua 8, stea cu energie de prosperitate. Această stea nu face decât să ne aducă oportunităţi pe toate planurile, mai ales pentru că această stea lunară face o combinaţie foarte benefică cu steaua anuală 1, cu energie de victorie. Pentru a putea potenţa la maxim aceste energii, recomandarea este să purtaţi sub orice fel de reprezentare cifra 6 pentru a realiza linia stelelor albe şi stringul de putere 168.
 
Puteţi amplasa în centrul casei remedii de prosperitate, cum ar fi simbolul cifrei 8 (sub orice fel de reprezentare), ingoturi, Nod Mistic, vasul bogăţiei, monezi, copacul bogăţiei etc. Profitaţi în această lună de o excelentă energie care aduce multă prosperitate şi putere. Este o perioadă foarte bună pentru extinderea afacerilor şi avansarea în carieră. Dacă aveţi dormitorul sau uşa situate în acest sector puteţi să beneficiaţi de mare noroc financiar. Atenţie, pot să apară rivalităţi între fraţi de aceea încercaţi să evitaţi situaţiile conflictuale amplasând un simbol puternic de protecţie, Nodul Mistic.
 
Luna aceasta beneficiem de zile în care se multiplică meritele noastre. De asemenea, vom avea 2 eclipse parţiale, cea lunară pe data de 11 februarie 2017 şi cea solară pe 26 februarie 2017. Anul Nou Tibetan care începe pe 27 februarie 2017 coincide cu cele 15 zile de Miracole care durează până la următoarea Lună Plină, adică pe 12 martie 2017. Este recomandat ca în aceste 15 zile să se facă rugăciuni, recitarea mantrelor, meditaţii, acte caritabile. Aceste activităţi nu fac decât să genereze merite extraordinare în ceea ce priveşte karma noastră, fiind chiar multiplicate în timpul acestor zile. Nu uitaţi că nu este recomandat să fim agresivi, nici cu gândul, nici cu fapta! Orice gând sau faptă bună se poate întoarce multiplicat!
 
Zodiile care sunt printre cele mai favorizate:  ŞOBOLANUL, IEPURELE şi COCOŞUL. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare zodie şi sector.
 
Vă rugăm să aveţi în vedere că acestea sunt informaţii generale privind luna FEBRUARIE. Pentru consultaţii FENG SHUI şi PAHT CHEE, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro.
 
În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.
 
Sectorul de Nord - carieră (unde se situează şi Şobolanul şi Fiul cel mijlociu al casei) – Luna februarie este o lună bună, norocoasă. Alături de steaua anuală 6, acest sector beneficiază de energia stelei 4, stea academică şi de dragoste. Sunt bine aspectate activităţile literare. Este recomandat ca elevii şi studenţii să folosescă pentru studiu, acest sector de Nord.  În acest sector, luna aceasta se formează o combinaţie benefică (suma lui 10), aceasta aducând câştiguri financiare neaşteptate. Puteţi să potenţaţi această beneficitate  folosindu-vă de amuleta Steaua Polară Nord.  Pentu a ajuta şi a potenţa energia stelei 4 puteţi să amplasaţi  simboluri sau reprezentări pentru potenţarea norocului academic şi de învăţătură. Atenţie: posibile probleme cu sistemul digestiv, mai precis stomacul, putând să apară toxiinfecţii alimentare. Puteţi să vă folosiţi de orice reprezentare a lui Medicine Buddha pentru a vă proteja.
 
ŞOBOLANUL
 
Este o lună care vă poate aduce cadouri neaşteptate, în special pentru femeile zodiei Şobolan. Beneficiaţi chiar de noroc în domeniul speculaţiilor financiare, dar şi în planul sentimental. În schimb la capitolul sănătate, nu este chiar o lună bună pentru voi, deoarece există psibilitatea să suferiţi mici accidentări la nivelul urechii. Evitaţi de asemenea luna aceasta, operaţiile majore (dacă există o urgenţă, se poate calcula o zi favorabilă pentru operaţie). Dacă sunteţi însărcinate atunci este recomandat să evitaţi sectorul de Nord în această lună. Remediile recomandate sunt simbolurile pentru sănătate: Wu Lou, Medicine Buddha (orice reprezentare + mantra). La locul de muncă vă puteţi confrunta cu competiţie acerbă, de aceea dacă cineva încearcă să facă glume pe seama voastră este bine să puneţi la punct acea persoană.
 
Sectorul de Nord-Est - învăţătură (unde se situează şi Bivolul, Tigrul şi Fiul cel mic al casei) - În acest sector pe lângă steaua 4 anuală vine steaua 2, stea cu energie de boală. Mare atenţie, pot să apară diferite îmbolnăviri, patologii ale organelor de pământ (splină, stomac, pancreas) mai ales ale stomacului. Puteţi să vă folosiţi de amuleta Garuda Wu Lou. Acest sector este în continuare bine aspectat pentru asociaţii literare şi alte activităţi academice. Există o atenţionare pentru femeile căsătorite privind eventuale situaţii de legături extraconjugale ale soţilor. Se recomandă să vă folosiţi de PEACH BLOSSOM sau de un cristal de ametist, care se amplasează în NE dormitorului.
 
BIVOLUL
 
Luna aceasta vă poate aduce noroc neaşteptat! Puteţi câştiga la loterie (cu condiţia evident să vă cumpăraţi un bilet), să primiţi o moştenire sau chiar să câştigaţi diverse premii în bani. Beneficiaţi de noroc şi în planul afacerilor, iar proiectele începute acum au şansa foarte mare de reuşită. Cu toate că pe planul profesional totul decurge foarte bine, nu se poate spune acelaşi lucru despre planul sănătăţii. Din cauza stelei 2 lunare, stea cu energie de boală, există posibilitatea să vă îmbolnăviţi şi chiar să suferiţi diverse accidente. De asemenea există posibilitatea să se dezvolte dureri de spate şi numai. Remediile recomandate sunt simbolurile pentru sănătate: Wu Lou, Medicine Buddha (orice reprezentare + mantra). Evitaţi să faceţi excerciţii fizice care vă pot solicita prea mult sau chiar sporturile extreme. Nu călătoriţi în această, decât dacă este ceva urgent şi nu puteţi amâna. Purtaţi simbolul Dublu Dorje!
 
TIGRUL
 
Este o lună în care trebuie să vă luaţi măsuri de precauţie. Puteţi să întâmpinaţi probleme de sănătate, scandaluri, îmbolnăviri de relaţii, în special pentru bărbaţii din zodia Tigru. Există predispoziţia să faceţi intoxicaţii alimentare şi probleme cu stomacul, de aceea aveţi mare grijă la alimentaţie. Remediile recomandate sunt simbolurile pentru sănătate: Wu Lou, Medicine Buddha (orice reprezentare + mantra). Nu este o lună benefică nici pentru începerea unor proiecte sau celebrarea unor evenimente importante. Cel mai bine este ca luna aceasta să fiţi mai retraşi şi să vă faceţi planuri pentru următoarea lună când vă va fi mai bine. Recomandarea principală pentru luna aceasta este să faceţi curăţări energetice în casă, mai ales când simţiţi că nu sunteţi în starea cea mai bună. Când vine vorba despre relaţii sentimentale este bine să nu vă implicaţi prea mult, este recomandat să mai aşteptaţi. Puteţi purta simbolul Dubla Fericire!
 
Sectorul de Est - sănătate (unde se situează Iepurele şi Fiul cel mare) – În acest sector apare o combinaţie excelentă între steaua anuală 8 şi cea lunară 6 care poate aduce prosperitate şi popularitate celor care stau în acest sector. Pot să apară nenumarate şanse de avansare în carieră. Puteţi să potenţaţi această energie prin amplasarea unei reprezentări a Stelei Polare Nord. De asemenea este recomandat celor care au uşa de la intrare poziţionată în acest sector, să fie bine luminată tot timpul. Pentru a putea beneficia de dragoste şi romantism puteţi să amplasaţi o pereche de Raţe Mandarin.
 
IEPURELE
 
Totul începe să fie din ce în ce mai bine, datorită unor stele extrem de favorabile, steaua anuală 8 cu energie de prosperitate şi steaua lunară 6 cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Pentru a putea potenţa la maxim aceste energii, recomandarea este să purtaţi sub orice fel de reprezentare cifra 1 pentru a realiza linia stelelor albe şi stringul de putere 168. Este o lună care vă poate aduce cadouri neaşteptate, moşteniri, oportunităţi financiare, câştiguri etc. Sunteţi foarte competitivi luna aceasta, iar acest aspect vă poate aduce şi oportunităţi în carieră. Fiţi curajoşi şi nu vă lăsaţi influenţaţi de bârfele celor din jur. Dacă veţi reuşi acest lucru veţi deveni foarte eficace la locul de muncă sau în afaceri. Pe plan sentimental rămâneţi cu sufletul deschis şi de speranţă. Amplasaţi în sectorul de SV al dormitorului o pereche de Raţe Mandarin. De asemenea amplasaţi în direcţia voastră de sănătate, conform numărului KUA, simbolul de sănătate Wu Lou pentru a vă proteja.
 
Sectorul de Sud-Est - prosperitate (unde se situează Dragonul, Şarpele şi Fiica cea mare) – În această lună sectorul este afectat de steaua 7, stea cu energie de violenţă şi furturi. Această stea, fiind multiplicată de steaua 9 anuală,  poate  aduce chiar pericol de tâlhării şi jafuri armate. Pentru a controla şi distruge această energie nebenefică puteţi să vă folosiţi de o reprezentare cu rinocerului şi elefantul albastru şi chiar puteţi să amplasaţi o reprezentare cu apă yang. Energia apei va fi de ajutor împotriva unui eventual  incendiu cauzat din neatenţie. Atenţionarea pentru cei care ocupă acest sector este posibilitatea  apariţiei  unor agresiuni sexuale împotriva lor. Pentru a înlătura acest pericol puteţi să amplasaţi în acest sector o reprezentare a unui Cocoş (Fierce Rooster).
 
DRAGONUL
 
Este o lună plină de energie, însă trebuie să aveţi grijă la pericolele ascunse. Din cauza stelei lunare 7, stea cu energie de violenţă verbală, fizică, furturi (de idei, de bunuri) vă poate predispune la diverse evenimente neplăcute, să fiţi înşelaţi sau tâlhăriţi. Există de asemenea o predispoziţie spre pierderi de bani, de aceea aveţi grijă la modul în care cheltuiţi banii. Nu jucaţi la loterie, nu faceţi investiţii financiare sau speculaţii. Nu vă asumaţi riscuri! Dacă sunteţi implicaţi într-o afacere este posibil să fiţi înşelaţi. Remediul cel mai recomandat pentru voi luna aceasta este orice reprezentare a elefantului şi rinocerului albastru. Este un moment foarte bun să vă ocupaţi de activităţi care nu au legătură cu jobul, poate un hobby nou sau chiar să petreceţi mai mult timp cu familia. Acest lucru vă va ajuta să vă relaxaţi şi să funcţionaţi mai bine la locul de muncă. Este posibil să auziţi diverse bârfe, însă nu trebuie să vă lăsaţi sub nicio formă influenţaţi. Purtaţi simbolul Nodul Mistic!
 
ŞARPELE
 
O lună foarte ocupată, ceea ce nu va face decât să vă sece de energie. Se întâmplă foarte multe lucruri în viaţa voastră, unele bune, altele rele. Vă vine destul de greu să faceţi diferenţa între ele. Multe dintre aceste activităţi vă pot lăsa foarte obosiţi şi cu lipsă de concentrare. Este bine să fiţi mai precauţi luna aceasta mai ales din cauza stelei lunare 7, stea cu energie de violenţă verbală, fizică, furturi (de idei, de bunuri) care vă poate predispune la diverse tipuri de furturi (de idei sau bunuri personale). Femeile ar trebuie să evite străzile lăturalnice sau să ajungă noaptea târziu acasă. Remediul cel mai recomandat pentru voi luna aceasta este orice reprezentare a elefantului şi rinocerului albastru. Poate este timpul să vă gândiţi la o mică vacanţă cu familia pentru a vă reîncărca bateriile şi să puteţi da mai mult randament la locul de muncă sau în afaceri.
 
Sectorul de Sud - faimă (unde se situează Calul şi Fiica mijlocie) – Această lună poate fi o lună stresantă pentru că pe lângă energia stelei anuale 5 apare şi energia stelei 3 lunare, energie de ceartă. Această energie nebenefică se poate reflecta în luarea unor decizii nepotrivite în afaceri sau parteneriate privind banii, putând să se ajungă la certuri şi dispute. Este total nerecomandat de a începe sau semna noi parteneriate, putând să apară probleme majore financiare. Recomandarea este ca în această perioadă să vă relaxaţi şi să amânaţi proiectele importante. Puteţi să vă folosiţi de Pagoda celor 5 elemente, Nodul Mistic Tibetan, de asemenea amplasarea a 3 mere roşii cu frunză verde în acest sector poate să controleze această energie a stelei 3.
 
CALUL
 
Fiţi foarte atenţi la energiile de ceartă care vă afectează destul de serios luna aceasta, mai ales pentru că sunteţi afectaţi şi de energia stelei anuale 5, stea a distrugerii şi a obstacolelor. Combinaţia acestor 2 stele nu este deloc favorabilă, de aceea sunteţi sfătuiţi să fiţi precauţi în relaţiile cu cei din jur. Puteţi avea pornirea de a răbunfni din orice, chiar şi din lucrurile cele mai mărunte. Aveţi tendinţa să îndepărtaţi lumea de lângă voi, ceea ce nu este tocmai bine pentru că aveţi nevoie de ajutor şi sprijin luna aceasta. Remediul cel mai recomandat orice reprezentare a amuletei Pace şi Armonie sau amplasarea în sectorul de Sud a 3 mere roşii cu frunză verde. Încercaţi să nu treziţi în cei din jurul vostru invidii şi gelozii, mai ales la locul de muncă sau în afaceri. Conflictele şi disputele se pot transforma în ceva foarte serios dacă sunt alimentate. Este un moment foarte bun pentru a vă lua o vacanţă şi să plecaţi undeva departe de aceste tentaţii de ceartă. Chiar dacă nu puteţi pleca undeva, este bine să vă ocupaţi de un hobby sau de activităţi care să vă relaxeze. Cu cât sunteţi mai puţin stresaţi cu atât relaţiile nu vor avea de suferit!
 
Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează Oaia, Maimuţa şi Mama casei) – Acest sector este afectat pe lângă steaua anuala 7 stea cu energie de violenţă şi deposedări materiale sau idei şi de energia stelei 5 lunare, energie de distrugere şi ghinion. Poate aduce diferite probleme de sănătate cauzate de griji excesive (stomac şi gură) şi chiar furturi şi tâlhării. Este recomandat să evitaţi să staţi foarte mult timp în acest sector şi să amplasaţi o reprezentare a lui Garuda. De asemenea puteţi să vă folosiţi de Pagoda celor 5 elemente, de Nodul Mistic Tibetan şi de o reprezentare cu rinocerul şi elefantul albastru.
 
OAIA
 
Aveţi în faţă probabil cea mai dificilă lună din acest an. Ghinioanele pot apărea din diverse locuri, lucru cauzat de combinaţia dintre stele extrem de nebenefice, steaua anuală 7 cu energie de pierderi, furturi şi violenţă şi steaua lunară 5 cu energie de distrugere şi obstacole. Puteţi avea probeleme destul de serioase mai ales la capitolul bani, sănătate şi relaţii sentimentale. Remediul cel mai recomandat orice reprezentare a Pagodei celor 5 elemente amplasată în sectorul de SV al casei. Continuaţi să munciţi din greu însă fiţi atenţi la detalii. Nu vă asumaţi riscuri, mai ales financiare şi evitaţi să faceţi cheltuieli inutile. Este posibil să fiţi deposedaţi de bunurile voastre materiale sau să fiţi înşelaţi. Un alt remediu indicat pentru voi luna aceasta este moneda de încuiere a banilor (Lock Coin) pe care să o purtaţi asupra voastră. Problemele pot să apară şi pe fondul unor bârfe, de aceea este foarte bine să vă ţinţi departe de astfel de provocări şi să nu vă implicaţi în scandaluri şi discuţii nefavorabile. Puteţi purta Nodul Mistic!
 
MAIMUŢA
 
Este o lună total nefavorabilă pentru voi, de aceea trebuie să aveţi mare grijă în tot ceea ce faceţi. Nu vă asumaţi riscuri care nu sunt necesare în afaceri, mai ales luna aceasta, cu banii sau în ceea ce priveşte protecţia personală. Există o predispozţie spre îmbolnăvire! Remediile recomandate sunt simbolurile pentru sănătate: Wu Lou, Medicine Buddha (orice reprezentare + mantra), Pagoda celor  elemente. La locul de muncă sau chiar în afaceri este indicat să fiţi pregătiţi pentru o schimbare! Cu toate că vă puteţi simţi puţin nesiguri, o schimbare este întotdeauna binevenită, mai ales dacă vă puneţi ambiţia să reuşiţi să vă adaptaţi cu succes. Planul sentimental nu este tocmai favorizat în această lună. Cei singuri sunt sfătuiţi să se concentreze pe alte aspecte ale vieţii, iar cei din cuplu ar trebui să depună mai mult efort pentru a îmbunătăţi relaţia pe care o au. Amplasaţi în Vestul dormitorului un Cocoş auriu (animalul vostru de dragoste PEACH BLOSSOM).
 
Sectorul de Vest - descendenţi  (unde se situează Cocoşul şi Fiica cea mică/ tânără) – În această lună, sectorul de Vest beneficiază de energia stelei 1, energie de victorie. Acest lucru poate să aducă mult succes în carieră şanse şi oportunităţi de afaceri roditoare, de succes. Puteţi să potenţaţi această energie folosindu-vă de reprezentarea cu Stindardul Victoriei sau chiar puteţi să vă folosiţi de amuleta Trinitatea Cailor. Este posibil să apară şi schimbări pentru cei care stau în acest sector. Atenţie, pot să apară situaţii conflictuale sau bârfe care pot să cauzeze suferinţe şi chiar încurcături legale. Puteţi să remediaţi aceste probleme folosindu-vă de reprezentarea cu Vulturul Roşu sau amuleta Pace şi Armonie.
 
COCOŞUL
 
Norocul se îmbunătăţeste şi vine cu promisiune de prosperitate. Este un moment favorabil pentru a vă implica în diverse proiecte şi afaceri. Beneficiaţi de energia stelei lunare 1 cu energie de victorie. Pentru a putea potenţa la maxim aceste energii, recomandarea este să purtaţi sub orice fel de reprezentare cifrele 6 şi 8 pentru a realiza linia stelelor albe şi stringul de putere 168.  Nu vă culcaţi pe o ureche doar pentru că aţi avut succes într-un anumit moment pentru că este posibil să pierdeţi alte oportunităţi. Cu toate că beneficiaţi de prosperitate, sunteţi sfătuiţi să nu faceţi speculaţii financiare sau să jucaţi la loterie. Nu împrumutaţi cu bani pe nimeni luna aceasta! În afaceri este recomandat să faceţi totul într-un mod transparent pentru a evita posibilele neînţelegeri. Remediul cel mai recomandat este orice reprezentare a Vulturului Roşu amplasat în biroul vostru pentru a vă asigura armonia în relaţiile de la locul de muncă. Planul sentimental face luna aceasta un pas înapoi, deorece sunteţi concentraţi mai mult pe ceea se va întâmpla pe termen lung. Este o lună favorabilă pentru propuneri de căsătorie şi pentru căsătorii!
 
Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează Câinele, Mistreţul şi Patriarhul casei) – În această lună sectorul este afectat de energia stelei 9 lunare, energie care multiplică steaua 2 anuală (stea cu energie de boală). Pot să apară probleme de sănătate, mai ales la nivelul plămânilor. Este necesar să evitaţi să petreceţi prea mult timp în acest sector iar femeile însărcinate trebuie să evite total acest sector, mai ales în această lună. Această combinaţie aduce ghinion astfel că nimic nu reuşeşte. Amplasaţi o placă cu Medicine Buddha în acest sector şi puteţi chiar să purtaţi simboluri şi reprezentări de protecţie  si sănătate.
 
CÂINELE
 
Luna aceasta este posibil să vă simţiţi foarte agitaţi, această stare fiind cauzată de un nivel ridicat de energie. Schimbările care au avut loc luna trecută încep să intre pe făgaşul normal şi simţiţi că aţi început să vă adaptaţi destul de bine la această nouă rutină. Este recomandat să epuizaţi acest exces de energie prin muncă şi socializare (ieşiri în oraş, discuţii etc). S-ar putea să vă confruntaţi cu insomnie, dacă aveţi prea multe probleme pe cap. Ceea ce vă ocupă cel mai mult mintea sunt ideile, nu neapărat problemele pe care le aveţi. Cu toate acestea aveţi mare grijă să nu „trageţi” prea mult de voi pentru a nu pune în pericol diverse proiecte pe care le aveţi. Pentru că luna aceasta sunteţi afectaţi de o multiplicare a energiei de boală, remediile recomandate sunt simbolurile pentru sănătate: Wu Lou, Medicine Buddha (orice reprezentare + mantra). Dacă vă doriţi o relaţie stabilă este indicat să potenţaţi prin purtarea simbolului Dubla Fericire!
 
MISTREŢUL
 
Nu este o lună deloc favorabilă pentru voi, mai ales din punct de vedere al sănătăţii si banilor. Evitaţi să jucaţi la pariuri sau să vă asumaţi riscuri financiare de orice fel, mai ales în afaceri. Nu este un moment bun pentru a cheltui peste măsură, mai ales pe lucruri inutile care nu vă sunt necesare acum. Este posibil chiar să fiţi înşelaţi, de aceea sunteţi sfătuiţi să aveţi grijă cu ce persoane colaboraţi în această perioadă. Sunteţi predispuşi la îmbolnăviri, accidentări fizice, de aceea încercaţi să nu va expuneţi unor boli infecţioase sau să vă implicaţi în activităţi fizice periculoase. Pentru că luna aceasta sunteţi afectaţi de o multiplicare a energiei de boală, remediile recomandate sunt simbolurile pentru sănătate: Wu Lou, Medicine Buddha (orice reprezentare + mantra). Planul sentimental este mult mai favorizat luna aceasta, iar pentru potenţarea acestei energii puteţi purta simbolul Dubla Fericire!
 
 
 
Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved