Influenţele lunii FEBRUARIE 2018

07-02-2018

Cerc articol Placeholder
Background articol
influente luna februarie 2018
L
una solară care debutează în data de 4 februarie şi se va încheia în data de 5 martie este lună de Tigru cu element lemn yang. În această lună, în centrul Lo Shu–ului se află steaua 5, stea cu energie de distrugere, obstacole, accidente, ghinioane. Din păcate, centrul casei este foarte afectat luna aceasta din cauza combinaţiei între steaua anuală 9 şi steaua lunară 5, astfel se multiplică o energie extrem de nocivă. Acest aspect poate aduce probleme la nivelul sănătăţii – nivelul de stres foarte ridicat, tensiunea arterială mare, afecţiuni ale stomacului. Acest lucru se poate întâmpla mai ales pentru cei care petrec foarte mult timp în acest sector. Încercaţi să vă relaxaţi cât mai mult posibil si odihniţi-vă ochii în mod constant, în special dacă trebuie să petreceţi foarte mult timp în faţa calculatorului. Speculaţiile financiare sunt slab aspectate; evitaţi jocurile de noroc pentru că este foarte posibil să pierdeţi. Atenţie – nu lăsaţi lumânări aprinse sau dacă aveţi bucătăria în centrul casei, nu lăsaţi aragazul nesupravegheat pentru că există pericol de incendiu.
 
 
Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:
 
Zile favorabile: 10, 15, 18, 23, 25, 26, 28 februarie 2018 - în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile
etc.
 
AICI  găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna FEBRUARIE 2018.
 
INFORMAŢIILE necesare pentru ANUL 2018, anul CÂINELUI SUB PATRONAJUL elementului pământ yang sunt: Caracteristici generale, Zodii partea 1 (primele 6), Zodii partea 2 (ultimele 6), Parametrii norocului.
 
ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc).
 
În cazul lunii de TIGRU, perioada lunii solare este 4.02.2018 – 5.03.2018, iar conform calendarului lunar este perioada 16.02.2018 – 17.03.2018.
 
Zodiile care sunt printre cele mai favorizate: TIGRU, DRAGON, CAL, MISTREŢ. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare zodie şi sector, conform lui Lillian Too:
 
În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.
 
 
Sectorul de Nord - carieră (unde se situează şi Şobolanul şi Fiul cel mijlociu al casei) – Steaua albă 1, stea cu energie de victorie aduce noroc de avansare în carieră. Puteţi să potenţaţi această energie folosind remediul Calul de vânt. Din cauza conflictului dintre elemente pot să apară leziuni cauzate de posibile accidente sau alte ghinioane. Atenţie dacă trebuie să călătoriţi mult! Femeile pot să fie predispuse la îmbolnăviri ale rinichilor sau să aibă probleme la nivelul urechii. Atenţie la activităţile zilnice! Este recomandat să folosiţi remediul Pagoda celor 5 elemente (steaua 5 anuală va ajunge în acest sector începând cu această lună).
 
ŞOBOLAN - O lună calmă
 
Această lună reprezintă pentru voi un punct de cotitură pentru anul ce urmează. Norocul pare să se îmbunătăţească luna aceasta. Veţi observa că lucrurile încep să funcţioneze de la sine, fără prea multe obstacole. Proiectele la care lucraţi ajung la o finalitate, iar relaţiile de orice fel se îmbunătăţesc. Este luna ideală pentru noi începuturi, de aceea trebuie să acceptaţi schimbările din viaţa voastră cu o atitudine pozitivă şi plină de speranţă. Remediile recomandate pentru voi în această lună sunt simbolurile de victorie (Stindardul Victoriei, Banerul Victoriei – imagine, sticker etc). Acestea ar trebui amplasate în sectorul de Nord al casei, biroului sau al livingului. Veţi avea destul de multe de făcut în această lună, mai ales pentru că veţi fi puşi în situaţia de a lua o decizie majoră. Pe plan sentimental s-ar putea să apară nişte complicaţii – evitaţi flirtul în exces şi protejaţi-vă relaţia prin purtarea sau amplasarea simbolului Dubla Fericire.
 
Sectorul de Nord-Est - învăţătură (unde se situează şi Bivolul, Tigrul şi Fiul cel mic al casei) – Steaua 8, stea cu energie de prosperitate aduce în această lună un excelent noroc de prosperitate şi oportunităţi de câştiguri financiare. Puteţi să amplasaţi un vas al bogăţiei sau simbolul unui munte de aur, la birou sau chiar acasă pentru a potenţa la maxim această energie. Este de asemenea un moment bun de a începe noi proiecte sau de a pregăti strategii pentru o nouă afacere. Evitaţi bârfele deoarece acestea se pot întoarce împotriva voastră. Puteţi să folosiţi un remediu împotriva energiei de ceartă a stelei 3 anuale, 3 mere roşii, pentru a îmbunătăţi relaţiile dintre membrii familiei. În această lună în sectorul de Nord-Est se formează un HO TU între steaua lunară 8 şi steaua anuală 3. Această combinaţie poate aduce autoritate, putere în mediul social, apariţia unor lideri influenţi, dar şi a celor care au puterea de a face schimbări şi de a impune un trend.
 
BIVOL - O lună calmă
 
Luna aceasta nimic din ceea ce faceţi nu poate merge prost. Recomandarea este să fiţi curajoşi, îndrăzneţi în a vă urmări obiectivele pentru că în următoarele 4 săptămâni este foarte posibil ca tot ceea ce v-aţi propus sau dorit chiar să se împlinească! Tot ce trebuie să faceţi este să profitaţi la maxim de aceste energii favorabile. Când trebuie să luaţi decizii, mergeţi pe intuiţie pentru că nu veţi da greş! Există posibilitatea unei promovări la locul de muncă, iar pentru potenţarea acestui noroc puteţi amplasa în sectorul de Nord-Est al casei, al biroului sau al livingului, simboluri de prosperitate. Pentru că beneficiaţi de un noroc atât de puternic de prosperitate, vă puteţi face un vas al bogăţiei pentru a putea ţine cât mai mult de partea voastră acest tip de noroc. După ce l-aţi făcut, îl puteţi amplasa în sectorul de Nord-Vest.
 
TIGRU - O lună excelentă
 
Vă aşteaptă o lună fantastică pe toate planurile! Vă bucuraţi de prosperitate, abundenţă, oportunităţi în carieră şi dragoste. Ca să puteţi profita la maxim de aceste energii benefice, este necesar să adoptaţi o atitudine pozitivă şi plină de speranţă. La locul de muncă sunteţi sfătuiţi să fiţi mai atenţi la activitatea voastră decât la diferite strategii prin care să impresionaţi şefii. Doar vorba nu vă poate aduce prea multe rezultate pozitive. Pentru a potenţa norocul de prosperitate puteţi amplasa în sectorul de Nord-Est al casei, biroului sau livingului o imagine, sticker etc cu simbolul Copacului cu 108 fructe. Energiile acestei luni sunt foarte benefice, de aceea trebuie să fiţi pe fază pentru a beneficia de ele. Pentru potenţarea norocului în dragoste puteţi amplasa în sectorul de Sud-Vest al dormitorului o pereche de inimi din quartz roz.
 
Sectorul de Est - sănătate (unde se situează Iepurele şi Fiul cel mare) – În această lună energia stelei lunare 3 realizează împreună cu energia stelei anuale 7 o combinaţie foarte benefică. Aceasta se numeşte suma lui 10 care poate să amelioreze această energie nebenefică a stelei 3 lunare. Pot să apară certuri, discuţii chiar conflicte din motive minore, neînsemnate care pot să ducă spre violenţă verbală şi chiar violenţă fizică. Afectate sunt spaţiile a căror orientare este chiar pe acest sector. Pentru a evita posibile probleme de furturi sau tâlhării, folosiţi remediul cu rinocerul şi elefantul albastru sau o pereche de Fu Dogs de o parte şi de alta a uşii de la intrare. Recomandarea este să înlăturaţi obiectele de metal, tăioase, ascuţite, pentru a evita rănirea accidentală. 
 
IEPURE - Atenţie luna aceasta
 
S-ar putea ca luna aceasta să întâmpinaţi probleme în ceea ce priveşte planul financiar, mai ales atunci când există conflicte legate de bani. Fiţi cu ochii pe bani, mai ales dacă aveţi un cont comun cu cineva. Neînţelegerile pot să pară din cauza lipsei de comunicare. Amplasaţi simboluri de protecţie, mai ales simbolul Nodului Mistic pentru a vă proteja de oamenii care intră în casa voastră (sau birou) cu intenţii rele. Energiile de ceartă din chart-ul vostru poate să provoace un haos în viaţa voastră, luna aceasta. Încercaţi să vă menţineţi controlul pentru a nu da frâu liber temperamentului, mai ales dacă sunteţi nervoşi. Pentru a vă calma puteţi purta o brăţară cu piatra Calcedonia! Relaţiile nu par să meargă foarte bine în această lună! Este recomandat să aşteptaţi să treacă aceste energii de conflicte pentru a putea începe ceva nou.
 
Sectorul de Sud-Est - prosperitate (unde se situează Dragonul, Şarpele şi Fiica cea mare) – În această lună, steaua anuală 8, este uşor slăbita de elementul (lemn) stelei lunare 4, de aceea se recomandă pentru a întări această energie de prosperitate a stelei 8, să vă folosiţi de remedii de prosperitate. Lillian Too recomandă chiar remediul cu Namtose pentru a preveni conflictul de energii din sector. Totuşi această energie a stelei lunare 4 aduce mult succes academic elevilor, studenţilor sau celor care urmează diferite cursuri. De asemenea dragostea “pluteşte în aer” pentru cei singuri. Puteţi să amplasaţi zodia de dragoste în acest sector pentru a potenţa această energie de dragoste şi romantism.
 
DRAGON - O lună excelentă
 
O lună ideală pentru a dezvolta relaţiile din viaţa voastră, mai ales cu cei cu care nu aţi mai ţinut legătura în ultimul timp. Veţi putea beneficia de foarte multe lucruri de pe urma socializării, aşadar trebuie să ieşiţi mai mult în oraş cu colegii, prietenii, familia. Totuşi există un pericol în ceea ce priveşte atragerea atenţiei excesive din partea sexului opus. Dacă sunteţi într-o relaţie (chiar căsătoriţi) vă este recomandat să vă protejaţi relaţia prin amplasarea unei geode de ametist legată cu fir roşu sub patul matrimonial. Pentru a putea beneficia de noroc financiar, puteţi amplasa „muntele de aur” la intrarea în casă (mai ales dacă staţi la casă). Norocul de speculaţii este destul de bine aspectat, însă trebuie să priviţi/ staţi pe direcţia voastră de succes pentru a putea lua cele mai bune decizii.
 
ŞARPE - O lună calmă
 
Norocul de dragoste continuă să fie foarte puternic şi luna aceasta, deci veţi observa că atrageţi atenţia multor persoane de sex opus. Dacă sunteţi în căutarea dragostei, folosiţi-vă de simţul umorului pentru a face cuceriri. Puteţi potenţa aceste energii favorabile pentru dragoste, amplasând în sectorul de Sud-Vest al dormitorului, simboluri de dragoste. În ceea ce priveşte cariera sunt destul de avantajaţi, mai ales dacă vă folosiţi de simboluri pentru prosperitate sau de aliaţi şi prietenul secret. Există totuşi un avertisment în ceea ce priveşte planul sănătăţii! S-ar putea să vă îmbolnăviţi, însă dacă recurgeţi la simbolurile de sănătate amplasându-le în sectorul de Sud-Est al dormitorului, aveţi şanse să treceţi cu bine peste această perioadă.
 
Sectorul de Sud - faimă (unde se situează Calul şi Fiica mijlocie) – În această lună se formează un HO TU între steaua anuală 4 şi steaua lunară 9. Această combinaţie poate aduce noroc în afaceri, mai ales pentru cei care au în plan deschiderea unei firme. Studenţii, dar şi cei care sunt implicaţi în proiecte de cercetare pot avea o perioadă foarte productivă, mai ales dacă se susţin şi examene. Aveţi mare grijă la excesul de element foc, deoarece există pericol de incendiu în acest sector. Folosiţi simboluri de protecţie, Nodul Mistic, simboluri de longevitate, dar şi simboluri pentru succesul academic.
 
CAL - O lună excelentă
 
Acesta este încă o lună minunată deoarece beneficiaţi de foarte multe resurse pentru a vă ajuta să vă îndepliniţi obiectivele. Pentru că lucrurile merg foarte bine, aproape fără niciun obstacol, este foarte posibil să deveniţi încrezători peste măsură. Este indicat să aveţi o atitudine modestă pentru a nu pune în pericol succesul, dar şi atunci când vine vorba despre relaţii sau parteneriate. Pentru a putea potenţa norocul de relaţii, amplasaţi în sectorul de Sud al casei sau al biroului, 6 bile de cristal. Pot fi în diferite mărimi şi culori, însă este foarte important să fie rotunde şi clare. Prietenii joacă un rol foarte important în viaţa voastră luna aceasta. Pentru a vă asigura că sunt de partea voastră atunci când apar obstacole sau persoane care vă doresc răul, folosiţi-vă de prietenul secret şi aliaţi, dar şi de cele 9 pere aurii. Nu uitaţi că este luna aliatului vostru, Tigrul!
 
Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează Oaia, Maimuţa şi Mama casei) – În această lună, energia stelei 2, stea cu energie de boală poate cauza probleme la nivelul stomacului şi le pot afecta mai ales pe femei. Persoanele în vârstă şi femeile însărcinate trebuie să aibă foarte mare grijă de sănătatea lor şi să evite în totalitate acest sector. Vestea bună pentru această lună este faptul că există noroc de mentori. Acceptaţi să învăţaţi de la persoane care pot fi cu adevărat influente şi importante în viaţa voastră.
 
OAIE - Atenţie luna aceasta
 
Din păcate luna aceasta sunteţi afectaţi de energia stelei 2, stea cu energie de boală. Există riscul de infecţii şi îmbolnăviri destul de serioase. Încercaţi să menţineţi sectorul de Sud-Vest al casei liniştit, fără prea mult zgomot. Dacă aveţi televizorul sau orice alt obiect care face zgomot în acest sector, este recomandat să le îndepărtaţi din acest loc luna aceasta. Amplasaţi simboluri de sănătate în sectorul de Sud-Vest al dormitorului. Persoanele în vârstă sau cei care sunt deja bolnavi, ar trebui să evite să doarmă sau să petreacă foarte mult timp în acest sector, mai ales dacă dormitorul se află în Sud-Vest. Încercaţi să aveţi o dietă echilibrată şi să faceţi exerciţii fizice în mod constant. Cu toate acestea nu sunt favorizate sporturile extreme sau antrenamentele periculoase pentru că s-ar putea să vă răniţi destul de serios. Pe planul carierei totul pare să meargă foarte bine, există şanse de promovare la locul de muncă. Activaţi norocul de carieră şi financiar prin amplasarea unor simboluri de prosperitate în sectorul de Sud-Vest al casei, livingului sau biroului. Pentru planul sentimental vă puteţi înconjura, purta sau amplasa simboluri de dragoste.
 
MAIMUŢĂ - Atenţie luna aceasta
 
Luna aceasta ar trebui să fiţi foarte precauţi în ceea ce priveşte planul sănătăţii. Este recomandat  să evitaţi locurile aglomerate pentru a nu vă expune diferitelor infecţii, viruşi, bacterii etc. Mai mult, sunteţi predispuşi la accidente, de aceea sunteţi sfătuiţi să purtaţi sau să amplasaţi simboluri pentru sănătate. Evitaţi călătoriile cu avionul luna aceasta, iar atunci când conduceţi aveţi foarte mare grijă să nu vă enervaţi sau să intraţi în conflicte. S-ar putea să găsiţi persoane gata să vă ajute în ceea ce aveţi nevoie, însă mare grijă la cei care nu fac decât să se plângă de problemele lor. Nu vă lăsaţi atraşi de disperarea şi suferinţa lor. Nu vă face bine din punct de vedere al sănătăţii! Pentru potenţarea norocului financiar, amplasaţi în sectorul de Sud-Vest al casei, livingului sau al biroului, simboluri de prosperitate. Dacă sunteţi în căutarea dragostei, puteţi pune în dormitorul vostru o pictură cu bujori. Nu uitaţi că este luna zodiei duşman, Tigrul!
 
Sectorul de Vest - descendenţi  (unde se situează Cocoşul şi Fiica cea mică/ tânără) – În această lună vine steaua lunară 7, stea cu energie de furturi, violenţă şi trădări. Există pericol mare de violenţă fizică! Puteţi amplasa orice fel de reprezentare a rinocerului şi elefanului albastru, mai ales dacă aveţi uşa de la intrare pe acest sector (sau chiar ferestrele). La locul de muncă, dar şi în afaceri există o competiţie acerbă, aveţi grijă la persoane care vă pot trăda. Simbolul Cocoşului cu ametist este perfect pentru a vă proteja de bârfele de la job. Luna aceasta se formează un HO TU între steaua anuală 2 şi steaua lunară 7. Această combinaţie este una foarte benefică din punct de vedere al prosperităţii – noroc de bani mulţi, iar proiectele la care lucraţi pot avea un succes răsunător!
 
COCOŞ - O lună cu pericol
 
Există luna aceasta pericol de furturi şi trădări. Încercaţi să puneţi pe primul loc securitatea voastră, amplasând sau purtând simboluri de protecţie (orice fel de reprezentare a rinocerului şi elefantului albastru). Aveţi foarte mare grijă la persoanele superficiale sau la cele care vin la voi cu intenţii ascunse. Nu vă spuneţi secretele nimănui şi mai ales nu vă exprimaţi opiniile foarte uşor şi în faţa oricui. Dacă spuneţi anumite secrete sau lucruri persoanei greşite, există riscul să se întoarcă împotriva voastră la un moment dat. Cu toate că pe planul carierei şi financiar nu se întrevăd lucruri excelente, altfel stă situaţia în planul sentimental. Vă bucuraţi de atenţie din partea diverşilor admiratori, de aceea recomandarea este să decideţi cu sufletul, pentru că altfel riscaţi să fiţi răniţi.
 
Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează Câinele, Mistreţul şi Patriarhul casei) – În această lună vine steaua 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Există posibilitate de creştere în domeniul financiar, promovări în carieră, recunoaştere a meritelor, mai ales pentru cei care au lucrat din greu în ultimul timp. Simbolul Calului de vânt este cel care vă poate potenţa acest noroc. Luna aceasta se formează un HO TU între steaua anuală 1 şi steaua lunară 6. Această combinaţie cu element apă, poate aduce foarte mult noroc în ceea ce priveşte planul financiar, dar şi succes în carieră. Amplasaţi în acest sector al casei, livingului sau biroului o reprezentare a apei. Dacă sunteţi în căutarea unui nou job, există mari şanse să găsiţi ceva compatibil cu cerinţele voastre. Acest sector este foarte favorabil mai ales pentru bărbaţii care de abia acum îşi încep o afacere, îşi schimbă cariera sau de abia acum au pornit pe drumul dezvoltării unei cariere.
 
CÂINE - O lună calmă
 
Norocul pare să se întoarcă în viaţa voastră şi ar trebui să vă aşteptaţi la o lună cu multe realizări. Lucrurile par să meargă pe un drum foarte bun, iar încrederea în forţele proprii creşte substanţial. Sunteţi norocoşi atât în dragoste, cât şi în planul financiar, de aceea puteţi să fiţi îndrăzneţi. Deciziile luate luna aceasta în domeniul afacerilor vor avea un succes răsunător. Chiar şi investiţiile financiare sunt foarte favorizate luna aceasta. Dacă încă nu aveţi un vas al bogăţiei, acum este momentul să-l faceţi. Luna aceasta sunteţi în centrul atenţiei, sunteţi sociabili şi este foarte posibil să cunoaşteţi persoane noi. Pentru a vă îmbunătăţi relaţiile cu cei din jur, puteţi purta o brăţară cu pietre de ametist. Aveţi foarte mare grijă în ceea ce priveşte planul sănătăţii – sunt predispoziţii de alergii şi/sau toxinfecţii alimentare. Este indicat să aveţi grijă ce şi de unde mâncaţi. Puteţi amplasa sau purta simboluri pentru sănătate. Nu uitaţi că este luna aliatului vostru. Tigrul!
 
MISTREŢ - O lună excelentă
 
Pentru voi este încă o lună care vă poate aduce lucruri foarte bune, atât pe planul financiar cât şi în planul dragostei. Vă bucuraţi de multă notorietate, mai ales în cadrul anturajului vostru, însă totul depinde de voi, de modul în care comunicaţi. Dacă vă menţineţi activi, atunci veţi avea parte de foarte multă energie yang pentru a putea duce la împlinire orice obiectiv. Dacă sunteţi implicaţi într-o dispută cu cineva, este mai bine să lăsaţi lucrurile să se aranjeze de la sine. Evitaţi să purtaţi prea mult culoarea roşie în luna aceasta, pentru că s-ar putea să pună în pericol succesul vostru. Este recomandat de asemenea să vă folosiţi de prietenul secret şi aliaţi! Nu uitaţi că este luna prietenului secret, Tigrul!
 
 
Vă rugăm să aveţi în vedere că acestea sunt informaţii generale privind luna FEBRUARIE 2018. Pentru consultaţii FENG SHUI şi PAHT CHEE, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro.
 
Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!
 

DISCLAIMER
 
Vă mulţumim pentru reacţiile pozitive pe care le primim zilnic de la voi în legătură cu tot ceea ce postăm pe www.amdaebak.ro. Ne dorim foarte mult ca aceste informaţii să vă fie de folos, de aceea vă încurajăm să împărţiţi cu persoanele dragi vouă aceste articole, mai ales pentru că încet încet formăm un grup cu oameni interesaţi de tot ceea ce înseamnă Feng Shui şi Paht Chee (astrologia chineză). Dacă doriţi să preluaţi articolele noastre de pe blog, puteţi da share pe Facebook specificând sursa sau dacă aveţi site/ blog vă recomandăm să ne contactaţi mai întâi pe adresa de mail alexa@amdaebak.ro pentru acordul scris al echipei noastre. Toate aceste articole se află sub proprietatea intelectuală a site-ului www.amdaebak.ro. Vă aşteptăm cu mult drag să ne citiţi, echipa AM Daebak!
 
 
 
Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved