Influenţele lunii FEBRUARIE 2019

06-02-2019

Cerc articol Placeholder
Background articol
Influenţe FEBRUARIE 2019 AMdaebak
A
TENŢIE la paginile de Facebook şi blogurile care copiază informaţiile de pe blogul nostru fără a specifica sursa. Blogul ©www.amdaebak.ro este cel care vă prezintă informaţii corecte şi actualizate în fiecare zi şi deţine proprietatea intelectuală a articolelor!
 
Luna solară care debutează în data de 4 februarie 2019 şi se va încheia în data de 5 martie 2019 este lună de TIGRU sub patronajul elementului foc yang. În această lună, în centrul Lo Shu–ului se află steaua 2, stea cu energie de boală. Cu toate acestea se formează o combinaţie foarte favorabilă între steaua anuală 8 şi steaua lunară 2, care se numeşte suma-lui-10. Această combinaţie poate aduce noroc de prosperitate pentru întreaga familie, însă şi pentru afaceri. Casele cu un plan deschis, unde energiile pot circula fluid în mai toate camerele şi bineînţeles să facă legătura între centrul casei şi celelalte spaţii, sunt cele mai favorizate. Aspect ce este valabil şi pentru spaţiile de lucru/ firme. Norocul de prosperitate este foarte bine aspectat luna aceasta, însă trebuie să aveţi grijă la mici probleme cu sănătatea. Puneţi pe primul loc odihna, relaxarea şi activităţile de familie.
 
 
Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:
 
Zile favorabile: 4, 7, 13, 15, 17, 18, 19, 25 februarie 2019  - în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.
 
AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna FEBRUARIE 2019.
 
INFORMAŢIILE necesare pentru ANUL 2019, anul MISTREŢULUI sub patronajul elementului pământ yin sunt: Caracteristici generale, Zodii partea 1 (primele 6), Zodii partea 2 (ultimele 6), Parametrii norocului, Remedii Feng Shui 2019.
 
 
ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc).
 
În cazul lunii de TIGRU, perioada lunii solare este 4.02.2019 – 5.03.2019, iar conform calendarului lunar este perioada 4.02.2019, ora 23:06 (ora României) – 6.03.2019.
 
Zodiile care sunt printre cele mai favorizate: IEPURELE, DRAGONUL, ŞARPELE, CALUL, COCOŞUL, OAIA, MAIMUŢA. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare zodie şi sector, conform lui Lillian Too:
 
În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.
 
 
 
Sectorul de Nord - carieră (unde se situează zodia Şobolan şi Fiul cel mijlociu al casei) – Rezidenţii acestui sector ar trebui să fie foarte atenți în timp ce călătoresc; există riscuri de obstacole și accidente. Elementele conflictuale aduc dezacorduri frecvente în dragoste și probleme ale inimii. Energiile acestea pot predispune la boli care afectează zona abdominală inferioară și coapsele.
 
ŞOBOLAN 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008
 
Prima lună a noului an vă aduce o energie destul de nefavorabilă! Este vorba despre energia stelei 7, energie de furturi (chiar şi de idei), trădări, violenţă şi posibile accidente. Este foarte important să fiţi atenţi atunci când vă asumaţi riscuri, mai ales dacă este vorba de persoane despre care nu ştiţi foarte multe. Chiar şi persoanele în care aveţi încredere sau pe care îi consideraţi prieteni, s-ar putea să vă trădeze sau să vă dezamăgească, nu neapărat cu intenţie. Este perioada în care nu trebuie să lăsaţi garda jos sub nicio formă. Un alt aspect important reprezintă luarea deciziilor importante: nu lăsaţi pe nimeni să decidă în locul vostru, numai voi ştiţi ce este bine să faceţi. Există predispoziţii de pierderi a banilor, a furturilor (chiar şi de idei) sub diferite forme: pierderi efective, furturi din geantă sau investiţii riscante/ neinspirate. De aceea vă este recomandat ca în această lună să evitaţi speculaţiile financiare, jocurile de noroc, joc la bursă etc. Reduceţi la minim toate activităţile care implică planul financiar pentru a evita potenţialele pierderi. De asemenea este foarte important să aveţi grijă la securitatea personală, dar şi a casei sau maşinii (pentru cei care conduceţi). Asiguraţi-vă că închideţi bine uşile, poate chiar ar fi timpul să vă instalaţi un sistem de securitate la casă, dacă nu aveţi deja. Fiţi foarte atenţi la bunurile personale atunci când sunteţi în oraş sau în transportul public. Nu veniţi noaptea târziu acasă, nu vă plimbaţi singuri pe străzi lăturalnice, care nu sunt populate şi bine luminate. Atenţionarea este mai ales pentru femeile din această zodie! La locul de muncă vă este recomandat să staţi mai mult retraşi şi să încercaţi să vă faceţi mai mulţi aliaţi decât duşmani. Renunţaţi la ego şi cereţi ajutorul atunci când simţiţi că nu vă puteţi descurca singuri. Nu este luna în care să riscaţi să vă supăraţi superiorii. În afaceri vă este recomandat să nu începeţi proiecte noi sau colaborări. Bazaţi-vă pe intuiţia voastră! Fiţi pregătiţi luna aceasta, există posibilitatea să pierdeţi o sumă de bani în urma unor investiţii din lunile trecute sau unei decizii greşite.
 
Sectorul de Nord-Est - învăţătură (unde se situează zodia Bivol, Tigru şi Fiul cel mic al casei) – Un sector foarte puternic afectat în această lună. Energiile severe ale elementului pământ pot duce la pierderea relațiilor și a banilor, precum și la multe obstacole pentru rezidenţii din acest sector. S-ar putea chiar să vă îmbolnăviți dacă aceste energii nu sunt ţinute sub control. Dacă aveți lumini puternice în această zonă, este recomandat să le dezactivați pe toată durata lunii.
 
BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009
 
Prima lună din anul Mistreţului nu este una tocmai favorabilă pentru voi şi asta pentru că sunteţi afectaţi de energia stelei 5, energie de obstacole, ghinioane, accidente şi distrugere. Această energie total nefavorabilă vă poate aduce obstacole în activităţile pe care le aveţi de făcut în următoarea perioadă. Este foarte important ca în această lună în sectorul de Nord-Est al casei să păstraţi liniştea: să nu daţi petreceri în această zonă a casei,evitaţi să puneţi muzică tare. Puteţi purta sau accesoriza sectorul de Nord-Est al casei folosind culorile elementului metal pentru a ţine sub control această energie nocivă: alb, gri, argintiu, auriu; bijuterii sau ceas. S-ar putea să vă simţiţi vulnerabili la locul de muncă, însă luna aceasta nu vă permiteţi să faceţi nicio greşeală pentru că riscaţi să supăraţi persoane nepotrivite. Gesturi aparent inofensive ca întârziatul la job sau plecatul mai devreme poate să supere câţiva dintre colegi. Rezolvaţi toate neînţelegerile înainte ca acestea să escaladeze. Cu cât aveţi mai mulţi aliaţi de partea voastră, cu atât veţi trece mai uşor peste această lună mai grea. De aceea sunteţi sfătuiţi să puneţi deoparte ego-ul şi să faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a vă rezolva divergenţele. Nu este obligatoriu să vă placă o persoană pentru a deveni aliaţi; puteţi chiar să vă împrieteniţi cu duşmanul. Dacă simţiţi că anturajul vostru din prezent nu vă mai oferă sprijin moral sau spiritual, poate e cazul să începeţi să cunoaşteti persoane noi, mai compatibile cu ceea ce vă doriţi acum. Prieteniile noi pot avea un impact pozitiv asupra stării voastre de spirit! Dacă nu vă simţiţi într-o stare foarte bună, mergeţi la o plimbare prin natură/ parc, alergaţi sau mergeţi la sală. Poate chiar să vă decideţi să faceţi o excursie într-un loc unde nu aţi mai fost. Nu este o lună favorabilă pentru a vă asuma riscuri de niciun fel în afaceri. Este mai degrabă o perioadă foarte bună pentru a consolida ceea ce aveţi deja. Nu începeţi proiecte noi sau să vă implicaţi în parteneriate noi. Nu este momentul să faceţi mai mulţi paşi simultan. Păstraţi-vă banii sub forma cash (lichidă) pentru că s-ar putea să vă folosească într-un moment critic pentru firma sau afacerea voastră. Concentraţi-vă luna asta mai mult pe a vinde decât pe a cumpăra, pentru că riscaţi să vă îndatoraţi. S-ar putea ca luna aceasta să vă confruntaţi cu o tensiune ascunsă în relaţia cu partenerul. Pot să se işte certuri majore din lucruri mărunte. Nu permiteţi geloziei să vă acapareze mintea şi inima. Dacă începeţi să vă acuzaţi partenerul de infidelităţi sau flirturi cu alte persoane, nu veţi face decât să-l îndepărtaţi. Recomandarea este să vă acordaţi spaţiu pentru a nu provoca o ruptură sau suferinţe care nu se mai pot vindeca. Poate ar fi bine să vă concentraţi pe alte aspecte ale vieţii voastre până veţi reuşi să vă detaşaţi de aceste stări emoţionale complicate.
 
TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010
 
În această lună sunteţi afectaţi din păcate de o stea foarte nocivă, energia stelei 5 care poate aduce obstacole, ghinioane, mici accidente etc. Puteţi să vă aşteptaţi la obstacole şi întârzieri în ceea ce priveşte planurile sau proiectele voastre. Este foarte important ca în această lună în sectorul de Nord-Est al casei să păstraţi liniştea, să nu daţi petreceri în această zonă a casei şi evitaţi să puneţi muzică tare. Puteţi purta sau accesoriza sectorul de Nord-Est al casei folosind culorile elementului metal pentru a ţine sub control această energie nocivă: alb, gri, argintiu, auriu; bijuterii sau ceas. S-ar putea să vă simţiţi vulnerabil la locul de muncă. Luna aceasta nu vă permiteţi să faceţi greşeli sau să jigniţi persoane nepotrivite. Ceea ce pentru voi poate să pară o remarcă inofensivă, pentru cealaltă persoană se va dovedi a fi ceva foarte serios. Există predispoziţia să apară persoane din trecutul vostru cărora le-aţi greşit pentru a se răzbuna pe voi.  Nu este o lună favorabilă pentru a vă asuma riscuri de niciun fel în afaceri. Este mai degrabă o perioadă foarte bună pentru a consolida ceea ce aveţi deja. Nu începeţi proiecte noi sau să vă implicaţi în parteneriate noi. Nu este momentul să faceţi mai mulţi paşi simultan. Păstraţi-vă banii sub forma cash (lichidă) pentru că s-ar putea să vă folosească într-un moment critic pentru firma sau afacerea voastră. Concentraţi-vă luna asta mai mult pe a vinde decât pe a cumpăra, pentru că riscaţi să vă îndatoraţi. S-ar putea ca luna aceasta să vă confruntaţi cu o tensiune ascunsă în relaţia cu partenerul. Pot să se işte certuri majore din lucruri mărunte. Nu permiteţi geloziei să vă acapareze mintea şi inima. Dacă începeţi să vă acuzaţi partenerul de infidelităţi sau flirturi cu alte persoane, nu veţi face decât să-l îndepărtaţi. Recomandarea este să vă acordaţi spaţiu pentru a nu provoca o ruptură sau suferinţe care nu se mai pot vindeca. Poate ar fi bine să vă concentraţi pe alte aspecte ale vieţii voastre până veţi reuşi să vă detaşaţi de aceste stări emoţionale complicate. Aveţi nevoie de partea voastră de aliaţi, de aceea sunteţi sfătuiţi să puneţi deoparte ego-ul şi să faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a vă rezolva divergenţele. Nu este obligatoriu să vă placă o persoană pentru a deveni aliaţi; puteţi chiar să vă împrieteniţi cu duşmanul. Dacă simţiţi că anturajul vostru din prezent nu vă mai oferă sprijin moral sau spiritual, poate e cazul să începeţi să cunoaşteti persoane noi, mai compatibile cu ceea ce vă doriţi acum. Prieteniile noi pot avea un impact pozitiv asupra stării voastre de spirit! Dacă nu vă simţiţi într-o starea foarte bună, mergeţi la o plimbare prin natură/ parc, alergaţi sau mergeţi la sală. Poate chiar  vă decideţi să faceţi o excursie într-un loc unde nu aţi mai fost.
 
Sectorul de Est - sănătate (unde se situează zodia Iepure şi Fiul cel mare) – Rezidenţii acestui sector se pot bucura de noroc financiar. Deoarece elementele nu sunt în echilibru, pot provoca conflicte între generații. Dacă aveţi dormitorul în acest sector, amplasaţi un bol cu mere roşii sau pentru a reduce din acest dezechilibru.
 
IEPURE – 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011
 
Anul Mistreţului începe foarte bine pentru voi cam din toate punctele de vedere! Aveţi parte de foarte multe oportunităţi, astfel încât nu vă veţi putea abţine să nu le puneţi în aplicare. Este perioada ideală pentru a încerca lucruri noi, pentru a începe proiecte ambiţioase pentru că acum aveţi şansa să vă testaţi talentele şi abilităţile. La locul de muncă sunteţi foarte energici şi gata să duceţi la îndeplinire orice sarcină. Aspect important mai ales pentru cei care şi-au asumat deja mai multe responsabilităţi. Pentru că sunteţi într-o stare foarte bună din punct de vedere profesional, toţi colegii vor dori să lucreze în echipă cu voi sau să vă ceară sfatul. Chiar dacă în general vă convine să lucraţi individual, în această lună realizaţi că munca în echipă vă potenţează gradul de productivitate, ceea ce înseamnă că puteţi lucra la proiecte foarte mari. Există şanse mari să fiţi promovaţi deoarece vă bucuraţi în această perioadă de o reputaţie foarte bună, faimă şi recunoaştere a meritelor. Vă impresionaţi superiorii şi chiar şi colegii; deci nu sunt şanse să stârniţi invidii şi gelozii. Rămâneţi concentraţi pe ce aveţi de făcut şi încercaţi să dezvoltaţi noi strategii împreună cu colegii. Recompensa pentru ceea ce faceţi acum va veni mai târziu, însă pentru moment vă puteţi bucura de popularitate şi recunoaştere din partea celorlalţi. Luna aceasta vă este recomandat să vă concentraţi mai mult pe activităţile care vă pot aduce bani pe termen lung, nu vă implicaţi în proiecte care să vă aducă bani rapid. Dacă aveţi o afacere, acum este momentul să puneţi bazele unui proiect mai mare pentru că beneficiaţi de energia stelei 9 lunare, stea cu energie de prosperitate în viitor şi multiplicare. Există un trend ascendent în ceea ce priveşte prosperitatea, deci luna aceasta sunteţi sfătuiţi să vă faceţi planuri pe care să le puneţi în aplicare în lunile următoare. Dacă faceţi totul cum trebuie acum, rezultatele nu vor întârzia să apară. Aveţi răbdare! Planul sentimental este şi el foarte bine aspectat, mai ales pentru cei singuri care se bucură de popularitate în anturaj şi nu numai. Puteţi flirta, însă nu vă este recomandat să vă implicaţi rapid într-o relaţie decât dacă sunteţi siguri că este persoana potrivită pentru voi. Cei căsătoriţi pot discuta cu partenerul lor despre frământările din ultima vreme, deoarece pot găsi în soţul/ soţia sprijinul de care au nevoie pentru a găsi soluţia şi pentru a vedea problemele dintr-o altă perspectivă.
 
Sectorul de Sud-Est - prosperitate (unde se situează zodia Dragon, Şarpe şi Fiica cea mare) – Deși rezidenții acestui sector se bucură de prosperitate și noroc în carieră în această lună, vor trebui să depună eforturi suplimentare. Activați norocul de victorie cu simbolul steagului Victoriei. Îmbunătățiți norocul de bogăție cu o caracteristică de apă în acest sector (cu excepţia dormitorului).
 
DRAGON – 1928,1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012
 
Începeţi noul an foarte bine, deoarece beneficiaţi de energia stelei 1 lunare, energie de victorie. Acest aspect vă va ajuta să fiţi înaintea competiţiei în orice domeniu activaţi, chiar şi la locul de muncă. Este recomandat să începeţi acest an de Mistreţ în forţă pentru a vă pune bazele la tot ce aveţi în gând să faceţi pe parcursul acestui an. Tot ce faceţi acum vă va ajuta şi în lunile în care nu veţi beneficia de energii foarte bune. Din punct de vedere financiar vă simţiţi foarte siguri şi confortabili, ceea ce vă permite să nu vă stresaţi şi să vă bucuraţi de ceea ce vă doriţi să vă achiziţionaţi; puteţi chiar să vă asumaţi unele riscuri financiare. Pentru unii dintre voi s-ar putea să fie o perioadă în care să primiţi cadouri neaşteptate – o moştenire, creşterea salariului, pomovare sau chiar o ofertă pentru un job nou cu mai multe beneficii. S-ar putea să vă confruntaţi cu anumite schimbări, însă nu trebuie să vă faceţi griji pentru că acestea sunt unele pozitive ce vă vor ajuta să vă acomodaţi cu energiile acestui an. Sunteţi sfătuiţi să vă păstraţi o atitudine pozitivă, indiferent de situaţiile care pot să apară, pentru că acestea sunt binecuvântări ascunse. Încercaţi să rămâneţi cu mintea deschisă şi să priviţi din alte perspective atunci când aveţi o problemă. Vă puteţi gândi la anumite investiţii financiare, însă doar dacă aveţi toate informaţiile. La locul de muncă veţi avea şansa să faceţi ceva nou, care nu a mai fost făcut niciodată de nimeni, ceea ce vă face să deveniţi un deschizător de drumuri în domeniul respectiv. Dacă veţi fi invitaţi să participaţi la un proiect foarte important, nu refuzaţi, este şansa voastră să străluciţi şi să vă faceţi remarcaţi. O lună foarte bună şi pentru elevi/ studenţi. Aceştia se pot simţi în această perioadă creativi, plini de idei noi şi gata să le pună în aplicare. Este momentul să vă implicaţi în activităţi extracuriculare pentru a vă impresiona profesorii. Este momentul să străluciţi! Din punct de vedere sentimental este o lună foarte bună! Cei singuri se bucură de multe opţiuni şi pot începe o relaţie care să fie de lunga durată, dacă vor şti să-şi exprime sentimentele pentru persoana care le-a captat atenţia!
 
ŞARPE – 1929, 1941,1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013
 
Vă bucuraţi de un început foarte bun de an, datorită energiei stelei lunare 1, energie de victorie. Vă va fi mai uşor să începeţi activităţi noi, proiecte noi etc! Vă puteţi aştepta la o perioadă plină de prosperitate şi abundenţă, mai ales pentru că norocul este de partea voastră în această lună. Cu toate acestea sunteţi sfătuiţi să vă aşteptaţi la foarte multă competiţie în jurul vostru, însă dacă vă puneţi în mişcare abilităţile strategice, aveţi toate şansele să ieşiţi în câştig de cauză. Steaua 1 aduce şi energie de schimbare: încercaţi lucruri noi şi asumaţi-vă riscuri. Nu trebuie să vă fie teamă când vedeţi că anumite domenii ale vieţii voastre se îndreaptă către o altă direcţie. Această perioadă simbolizează pentru voi un nou capitol în viaţa voastră, care are potenţial de succes şi prosperitate. Fiţi foarte atenţi la semnele pe care le primiţi de la divinitate (poate chiar prin vise sau persoane dragi). Cu toate că majoritatea oportunităţilor care pot să apară vor veni foarte uşor către voi, este recomandat să faceţi şi voi un efort pentru a pune în mişcare ideile. Voi trebuie să fiţi cei care deschid uşile banilor şi prosperităţii. Fiţi ambiţioşi şi gândiţi la scară mare, nu vă limitaţi! La locul de muncă sunteţi sfătuiţi să vă apropiaţi mai mult de superiori, pentru a nu permite rivalilor să vă pună beţe în roate în această perioadă. Profitaţi la maxim de abilităţile strategice de care dispuneţi pentru a vă bucura de privilegii. Fiţi pe fază la tot ce se întâmplă în jurul vostru! În afaceri este nevoie să veniţi cu strategii noi pentru proiectele la care lucraţi. Dacă în lunile trecute aţi apelat la un plan de a vă schimba brandul sau de a face publicitate, acum se vor vedea rezultatele. Dacă aveţi în plan să lansaţi produse noi sau un proiect nou, acum este momentul ideal, deoarece vă veţi bucura de un răspuns pozitiv din partea clienţilor. Tot ceea ce începeţi acum pare să fie destinat să aibă succes! Este o lună bună şi din punct de vedere sentimental Este o perioadă bună pentru a trece la următorul nivel cu relaţia: o cerere în căsătorie, logodne, căsătorii sau chiar mutat împreună. Pentru alţii poate fi o perioadă în care veţi realiza că relaţia în care sunteţi nu vă duce nicăieri şi decideţi să o luaţi pe căi diferite. Vă este recomandat să fiţi curajoşi şi să vă asumaţi ruperea relaţiei, dacă simţiţi că locul vostru nu mai este lângă persoana respectivă. Aşa este corect pentru amândoi! Elevii şi studenţii pot să încerce lucruri noi în această lună pentru că au toate şansele să reuşească ceea ce îşi propun. Cu toate acestea există o condiţie: să iasă din zona de confort şi profite la maxim de talentele şi abilitaţile de care dispun!
 
Sectorul de Sud - faimă (unde se situează zodia Cal şi Fiica mijlocie) – Sectorul de Sud este extrem de norocos în această lună! Rezidenţii acestui sector și cei care trăiesc în case care au direcţia de orientare pe Sud se bucură de un noroc speculativ bun. Este posibilă o surpriză neașteptată! Totuși, planul sănătăţii nu este favorabil pentru femeile tinere. Evitați călătoriile pe distanțe lungi și conducerea cu viteză.
 
CAL – 1930, 1942,1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014
 
Începeţi anul într-o notă foarte pozitivă datorită stelei 6 lunare, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Energia acestei luni indică aspecte pozitive în mai toate domeniile vieţii voastre. Mai mult, vă puteţi aştepta la binecuvântări şi ajutor pentru a merge pe drumul potrivit vouă. Când lucrurile par să nu meargă aşa cum v-aţi dori, aveţi încredere în divinitate că lucrurile se vor întâmpla pentru binele vostru cel mai înalt. Nu forţaţi lucrurile pentru că ce este destinat se va întâmpla indiferent de contextul din prezent. Luna aceasta beneficiaţi şi de ajutorul unor persoane care vă pot deveni mentori sau de persoane foarte influente. Vă puteţi ridica foarte repede din punct de vedere ierhahic dacă vă puneţi asta în minte şi nu vă lăsaţi demoralizaţi de eventuale piedici. Este recomandat să vă puneţi inima şi sufletul în orice activitate care contează pentru voi; numai în acest fel recompensa va fi pe măsură! Creativitatea este la cote maxime în următoarea perioadă, de aceea anumite lucruri pe care le veţi face sau spune vor fi adevărate diamante de înţelepciune. Vă este recomandat să lucraţi în echipă pentru că veţi deveni în ochii celorlalţi un membru cheie al echipei. Vă bucuraţi şi de sprijin din partea superiorilor, ceea ce vă poate face să vă apropiaţi mai mult de obiectivele pe care vi le-aţi propus, poate o promovare. Oportunităţile sunt de partea voastră luna aceasta! În ceea ce priveşte planul afacerilor, luna aceasta vă sunt folositoare contactele, prietenii, conexiunile pe care le-aţi făcut în ultima vreme. Nu trebuie să vă fie teamă sau ruşine să daţi un telefon pentru a cere o favoare. Există foarte mult potenţial luna aceasta, de aceea toate persoanele care vor fi de partea voastră acum vor avea şi ele de câştigat. Când abordaţi pe cineva pentru ajutor, încercaţi să le explicaţi situaţia din punctul de vedere al acelei persoane pentru a fi siguri că veţi obţine sprijinul. Este recomandat să aveţi mereu în minte că dintr-o asociere să aibă de câştigat ambele părţi, numai în acest fel un potenţial parteneriat poate funcţiona la cote maxime. Nu uitaţi să rămâneţi oneşti şi cu intenţii bune; doar aşa veţi avea de câştigat. Este o lună minunată şi din punct de vedere sentimental! Oriunde vă uitaţi aveţi parte de admiratori care doresc să vă cucerească. Aceştia pot să tolereze orice fel de atitudine a voastră numai pentru a vă capta atenţia. Nu este recomandat să vă implicaţi într-o relaţie dacă nu simţiţi că este persoana potrivită pentru voi. Bucuraţi-vă de energiile acestei luni şi nu vă descurajaţi dacă încă nu aţi găsit un partener, veţi avea multe ocazii! Cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil vor simţi  nevoia să fie ei cei care domină în relaţie şi poate nici nu ar fi atât de rău pentru că ştiţi ce aveţi de făcut pentru a menţine pasiunea şi iubirea în cuplu!
 
Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează zodia Oaie, Maimuţa şi Mama casei) – Steaua prosperității se află în acest sector și aduce succes financiar. Activează această parte a casei cu o plantă bambus pentru a aduce câștiguri monetare. Creșteți activitatea în acest sector în această lună. Rețineți, totuși, că energiile acestui sector sunt nefavorabile femeilor, prin urmare acestea ar trebui să evite să petreacă prea mult timp în acest sector în această lună. Femeile care locuiesc într-o casă cu direcţia de orientare pe SV ar trebui să fie foarte atente la ceea ce fac luna aceasta şi să poarte mai multe bijuterii/ ceas.
 
OAIE – 1931, 1943,1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015
 
Anul începe foarte bine pentru voi având în vedere că veţi beneficia de energia stelei lunare 8, energie de prosperitate. Vor fi multe oportunităţi de a face bani, deci vă veţi simţi confortabili din acest punct de vedere. Atenţie însă pentru că elementul stelei 8 este pământul, care în combinaţie cu elementul pământ al stelei 5 anuale, este foarte posibil să afecteze alte domenii ale vieţii voastre. Puteţi purta culori de metal: alb, gri, argintiu, auriu (însă această recomandare este la modul general. Este important să vă cunoaşteţi elementele favorabile & nefavorabile conform diagramei personale Paht Chee). Puteţi purta mai multe bijuterii sau chiar ceas, luna aceasta, pentru a ţine sub control elementul pământ. La locul de muncă lucrurile par să meargă într-o direcţie foarte bună: sunteţi plini de idei, iar superiorii vor fi impresionaţi de modul în care vă desfăşuraţi activitatea. Nu vă aşteptaţi ca fiecare proiect la care lucraţi să nu întâmpine şi mici obstacole, însă trebuie să aveţi încredere în propriile abilităţi şi să luaţi decizii bune. Nu este nevoie să vă consultaţi cu foarte multe persoane. Aveţi încredere în intuiţia voastră! Este o lună bună pentru a lua în vedere şi o potenţială promovare. Depinde de locul în care lucraţi, promovarea poate veni acum sau în perioada următoare. Este foarte important să încercaţi să vă asumaţi mai multe responsabilităţi pentru a demonstra că meritaţi o funcţie mai înaltă. În ceea ce priveşte planul afacerilor, pot să vă apară foarte multe oportunităţi, însă veţi obţine succesul numai dacă vă veţi asocia cu persoane care vă plac, altfel riscaţi să pierdeţi timp, idei şi bani. Această atenţionare este foarte importantă în această lună. Nu trebuie să vă fie ruşine să refuzaţi anumite asocieri dacă simţiţi că persoanele cu care ar trebui să colaboraţi nu sunt pe aceeaşi lungime de undă cu voi. Este recomandat să vă gândiţi la asocieri cu prietenii, nu este o idee rea în acest moment; ambele părţi pot avea de câştigat, ceea ce înseamnă că relaţia de prietenie va deveni şi mai puternică. O lună bună pentru a face mai mulţi bani, mai ales cu persoanele potrivite în echipă. În ceea ce priveşte planul sentimental, sunteţi sfătuiţi să nu lăsaţi prima impresie să vă influenţeze pentru că riscaţi să pierdeţi oportunitatea de a fi cu cineva care chiar este persoana compatibilă cu voi.
 
MAIMUŢĂ - 1932, 1944,1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016
 
Un  început de an foarte bun! Este una din cele luni când totul pare să meargă foarte bine de la sine. Cu toate că steaua anuală 5 îşi face simţită prezenţa, mai aveţi timp să profitaţi de energiile favorabile ale acestei luni pentru a face ceea ce v-aţi propus. Încercaţi să începeţi sau să finalizaţi ce este important pentru voi până la sfârşitul acestei luni. Setaţi-vă obiective care să aibă rezultate pe termen scurt; aceasta este cheia succesului pentru voi cam pentru tot anul în general. Aveţi o perioadă bună acum pentru a face bani, dar şi pentru a pune bazele unor proiecte majore. Nu vă lăsaţi influenţaţi de părerile nimănui, mai ales dacă ştiţi foarte clar ce vă doriţi şi ce aveţi de făcut, pentru că altfel riscaţi să lăsaţi norocul să treacă pe lângă voi. La locul de muncă aveţi foarte multă influenţă asupra tuturor: ceea ce spuneţi este luat de-a bună şi sunteţi ascultaţi şi urmaţi de toată lumea. Sunteţi eficace şi foarte energici, fapt ce îi poate motiva pe colegi să lucreze şi mai mult, mai ales dacă este vorba despre o echipă. Colegii s-ar putea să-şi dorească să vă impresioneze mai mult pe voi decât pe superiori. Sunteţi percepuţi ca fiind un lider! Vă sunt foarte favorabile interacţiunile şi întâlnirile sociale pentru că vă fac mai fericiţi. Nu suportaţi luna aceasta să fiţi legaţi de birou, preferaţi mai mult munca de teren. Pentru că luna aceasta norocul este de partea voastră, vă puteţi aventura şi pe teritorii mai puţin accesibile. Puteţi merge spre necunoscut, să aveţi credinţă şi o să vedeţi ce se întâmplă. Aveţi încredere în intuiţia voastră, dar şi în abilităţi, chiar dacă nu stăpâniţi contextul în care vă aflaţi. În ceea ce priveşte planul sentimental, vor fi destul de multe oportunităţi, însă trebuie să fiţi deschişi în legătură cu ceea ce simţiţi. Nu trebuie să vă ascundeţi sentimentele dacă v-a captat cineva interesul. Fiţi cât mai vocali şi expresivi când vine vorba despre iubire! Cu cât vă comunicaţi mai uşor sentimentele, cu atât va fi mai frumoasă relaţia. Cei singuri au şansa să înceapă o relaţie în această lună, însă depinde foarte mult de dorinţa lor. Vă bucuraţi de atenţia celor din jur, sunteţi sociabili, iar în anumite contexte vă place ideea de a fi singuri, de a nu fi ataşaţi de o singură persoană. Nu este nevoie să începeţi o relaţie dacă nu simţiţi cu adevărat că este ceea ce vă doriţi în acest moment.
 
Sectorul de Vest - descendenţi  (unde se situează zodia Cocoş şi Fiica cea mică/ tânără) – Această lună poate aduce noroc academic și inspirație pentru scriitori, designeri și cei din domeniile creative. Rezidenţii acestui sector beneficiază de asemenea, de o potenţială promovare la locul de muncă - un moment bun pentru a fi cu ochii asupra premiului dacă aveţi asta în plan. Rezidenţii acestui sector se bucură, de asemenea, de noroc în dragoste în această lună.
 
COCOŞ – 1933, 1945,1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017
 
Această lună poate fi o perioadă foarte fericită pentru voi, în special din punct de vedere romantic. Acest aspect se datorează stelei 4 lunare, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Aveţi o stare foarte bună pentru a vă ocupa de îmbunătăţirea relaţiilor cu cei din jur, dar şi cu partenerul de viaţă. Este o lună cu o încărcătură pozitivă, cu schimbări şi noi începuturi. Pentru că energia dragostei este cea care vă domină în următoarea perioadă, veţi avea tendinţa de a privi problemele din mai multe perspective şi cu mai multă relaxare. Este foarte recomandat să începeţi acest an pe o notă pozitivă şi plină de fericire pentru că aşa va fi tot anul. Lăsaţi-vă purtaţi de val în ceea ce priveşte latura romantică. Cei singuri se bucură de multe oportunităţi de a cunoaşte persoana potrivită, mai ales pentru că este o perioadă foarte bună pentru relaţii. Cu toate acestea, este recomandat să nu vă implicaţi dacă simţiţi că nu este persoana compatibilă cu voi sau nu aveţi aceleaşi sentimente/ interese, obiective. Nu este cazul să vă grăbiţi dacă aşa simţiţi! Bucuraţi-vă de energia acestei luni fără a pune presiuni sau să forţaţi lucruri într-o direcţie sau alta. Există totuşi o atenţionare în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale la locul de muncă. Vă puteţi îndrăgosti de unul din superiori sau de un coleg cu o poziţie ierarhică mai mare decât a voastră. Cu toate că nu sunteţi genul de persoane care să fie visătoare sau să se implice în asemenea relaţii la locul de muncă, luna aceasta s-ar putea să fiţi tentaţi să cedaţi sentimentelor. Recomandarea este să aveţi foarte mare grijă şi să nu amestecaţi sentimentele cu munca, mai ales în această lună pentru că riscaţi să vă puneţi în pericol reputaţia. Pentru elevi şi studenţi, această lună este perioada ideală pentru a reuşi la examene sau chiar pentru a se implica în diverse activităţi extracuriculare. Acestea din urmă vă vor ajuta foarte mult atunci când veţi decide în ce direcţie profesională doriţi să mergeţi.
 
Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează zodia Câine, Mistreţ şi Patriarhul casei) – Steaua lunară poate provoca dezacorduri grave care pot duce la lupte sau procese. Evitați amplasarea plantelor vii în acest sector și mențineți activitatea în această parte a casei la un nivel minim. Puneți un bol cu mere roşii pentru a suprima energiile de ceartă aduse de steaua lunară. Evitați activitățile de familie în acest sector, deoarece pot duce la conflicte. Dacă aveţi biroul în acest sector, amplasaţi şi aici un bol cu mere roşii pentru a preveni conflictele și problemele cu autoritățile.
 
CÂINE – 1934, 1946,1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018
 
Sunteţi foarte puternici în acest an şi aveţi capacitatea să treceţi peste orice greutate, însă în această lună nu veţi mai putea fi la fel de toleranţi. Răbdarea este cuvântul cheie în această lună! Fiţi pregătiţi să vă confruntaţi cu neînţelegeri şi conflicte care pot degenera dacă nu sunt atenuate imediat. Sunteţi sfătuiţi să adoptaţi o atitudine de reconciliere şi să evitaţi pe cât posibil să fiţi atraşi sau implicaţi în diverse contexte care pot duce la conflicte. Dacă veţi continua cearta, riscaţi să o continuaţi pe termen lung. Energia stelei 3 lunare vă poate face să fiţi şi mai încăpăţânaţi, ceea ce vă va face să reacţionaţi şi să ripostaţi imediat când simţiţi că sunteţi atacaţi. Nu va fi o lună foarte productivă. Încercaţi să evitaţi orice discuţie despre muncă sau diverse proiecte. O idee bună ar fi să rămâneţi neutri la locul de muncă şi să nu subestimaţi sub nicio formă puterea stelei de ceartă. O simplă remarcă, aparent inofensivă poate duce la un conflict major. Vă puteţi folosi de elementul foc: culoarea roşie, accesorii roşii sau un bol cu mere roşii în camera unde lucraţi. Puteţi de asemenea să aveţi camera foarte bine luminată, astfel puteţi avea parte şi de prosperitate (având în vedere că elementul foc este elementul prosperităţii în acest an) şi veţi ţine sub control şi energia stelei 3 lunare. Este foarte important să vă cunoaşteţi şi diagrama personală pentru a vedea elementele favorabile & nefavavorabile. Sunteţi sfătuiţi să vă abţineţi să gândiţi negativ, iar ori de câte ori simţiţi ceva negativ gândiţi-vă la un eveniment frumos şi fericit din viaţa voastră. Poate cineva v-a făcut un compliment, poate aţi auzit veşti bune despre un prieten sau chiar v-aţi reîntâlnit prietenii din copilărie. Chiar şi cel mai mic gând fericit vă poate schimba dispoziţia. Este foarte important să faceţi un efort şi să nu permiteţi factorilor externi să vă influenţeze starea de spirit. Păstraţi-vă calmul chiar şi atunci când sunteţi martorii unei întâmplări care vă poate enerva, vedeţi partea bună a lucrurilor. Rămâneţi în control şi puternici pentru a ţine departe energia de ceartă. Dacă ceva sau cineva v-a dezămăgit, încercaţi să vă detaşaţi de acea persoană sau situaţie. Indiferent că este vorba despre muncă, afaceri, prieteni sau familie, când veniţi acasă încercaţi să vă relaxaţi şi să vă ocupaţi timpul cu activităţi frumoase:vizionaţi o comedie, organizaţi jocuri în familie, o ieşire în natură, shopping etc. Nu se merită să lăsaţi această energie să pună stăpânire pe starea voastră de spirit şi pe gândurile voastre. Aveţi încredere în voi pentru că sunteţi puternici!
 
MISTREŢ – 1935, 1947,1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019
 
Luna aceasta trebuie să rămânţi calmi orice s-ar întâmpla, mai ales pentru că este prima lună a anului. Sunteţi afectaţi de energia stelei 3 lunare, iar orice discuţie aparent nesemnificativă poate duce la conflicte majore, chiar violente. Vă puteţi folosi de elementul foc: culoarea roşie, accesorii roşii sau un bol cu mere roşii în camera unde lucraţi. Puteţi de asemenea să aveţi camera foarte bine luminată, astfel că veţi avea parte şi de prosperitate (având în vedere că elementul foc este elementul prosperităţii în acest an) şi veţi ţine sub control şi energia stelei 3 lunare. Este foarte important să vă cunoaşteţi şi diagrama personală pentru a vedea elementele favorabile & nefavavorabile. Dacă vă găsiţi într-o conversaţie care pare să escaladeze, încercaţi să vă retrageţi fără să ripostaţi sau să reacţionaţi într-un mod agresiv. Poate ar fi o idee bună să spuneţi ceva care să atenueze situaţie: o glumă, ceva amuzant etc. Încurajaţi-i şi pe ceilalţi să vadă partea frumoasă a lucrurilor şi să renunţe la discuţiile contradictorii. Umorul poate transforma un conflict într-o situaţie calmă şi poate face dintr-o persoană gata de ceartă să se relaxeze. Este foarte important să vă opriţi atunci când simţiţi că începeţi să vă enervaţi. Lăsaţi toate sentimentele negative să se dizolve şi să dispară din mintea şi sufletul vostru. Când simţiţi că începeţi să vă înfuriaţi, gândiţi-vă că luna aceasta este dominată de energia stelei 3, însă aveţi puterea să controlaţi starea voastră şi să nu vă lăsaţi copleşiţi. Nu uitaţi că persoana care cedează prima este cea mai matură şi în control! Nu veţi obţine nimic dacă vă lăsaţi pradă sentimentelor negative şi gândurilor de ceartă. Provocarea pentru luna aceasta va fi să rămâneţi calmi indiferent de situaţia în care vă aflaţi. Când lucrurile par să nu meargă aşa cum v-aţi dori la locul de muncă, nu trageţi concluzii pripite. Este important să ştiţi că energia stelei lunare 3 de ceartă poate avea influenţă negativă şi asupra relaţiilor cu cei din jur, mai ales relaţiile dintre colegi sau dintre angajaţi şi superiori. Pentru a evita eventuale conflicte, dispute sau neînţelegeri, încercaţi să le oferiţi celor din jur prezumţia de nevinovăţie. Aceasta este cea mai bună regulă atunci când este vorba despre un colectiv sau de o echipă. Uneori încrederea în bunăvoinţa oamenilor poate fi soluţia pentru a rezolva o potenţială neînţelegere. Aveţi încredere în voi pentru că sunteţi puternici!
 
 
 
 
 
Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!
 
 
Vă rugăm să aveţi în vedere că acestea sunt informaţii generale privind luna FEBRUARIE 2019. Pentru analize FENG SHUI şi PAHT CHEE (astrologie chineză), ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro.
 
 
 
 
Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!
 
 
 
 
 
DISCLAIMER
 
Vă mulţumim pentru reacţiile pozitive pe care le primim zilnic de la voi în legătură cu tot ceea ce postăm pe www.amdaebak.ro. Ne dorim foarte mult ca aceste informaţii să vă fie de folos, de aceea vă încurajăm să împărţiţi cu persoanele dragi vouă aceste articole, mai ales pentru că încet încet formăm un grup cu oameni interesaţi de tot ceea ce înseamnă Feng Shui şi Paht Chee (astrologia chineză). Dacă doriţi să preluaţi articolele noastre de pe blog, puteţi da share pe Facebook sau dacă aveţi site/ blog vă recomandăm să ne contactaţi mai întâi pe adresa de mail alexa@amdaebak.ro pentru acordul scris al echipei noastre. Toate aceste articole se află sub proprietatea intelectuală a site-ului www.amdaebak.ro. Vă aşteptăm cu mult drag să ne citiţi, echipa AMdaebak!
 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved