Influenţele lunii IANUARIE 2017

27-12-2016

Cerc articol Placeholder
Background articol
loshu ian 2017
L
una ianuarie este lună de BIVOL, sub patronajul elementului metal yin, în centrul lo sho-ului aflându-se steaua 9, stea cu energie de multiplicare. Această stea nu face decât să multiplice şi să întărească energia stelei anuale 2, cu energie de boală. Energiile lunii ianuarie nu sunt favorabile pentru căsnicii (sau cei în cupluri stabile) şi pot aduce îmbolnăviri serioase, mai ales pentru cei care au deja probleme de sănătate. În particular este afectat stomacul, dar pot exista mici probleme şi la nivelul gurii.
 
Puteţi amplasa în centrul casei remedii puternice de sănătate: Medicine Buddha, Wu Lou, dar şi simbolul Dubla Fericire pentru a întări relaţiile personale, romantice etc. Persoanele în vârstă, copiii şi femeile însărcinate trebuie să evite să doarmă sau să petreacă foarte mult timp în centrul casei. Evitaţi de asemenea să mergeţi în locuri cu energie Yin: spitale, clinici, secţii de poliţie, locuri de durere, cimitire etc.
 
În afară de remediile pentru sănătate, puteţi face curăţări energetice ale casei prin ardere de tămâie, recitarea mantrelor, rugăciunilor, dar şi prin stropirea cu apă sfinţită. Mai mult decât atât, puteţi face aceste curăţiri şi rugăciuni în zilele de 6 şi 7 ianuarie când se sărbătoreşte Boboteaza şi Sf. Ioan Botezătorul şi puteţi folosi această apă care se sfinţeşte în aceste zile pentru a vă proteja de energiile nebenefice ale acestei luni.
 
Mare atenţie în special şi în zilele de BIVOL: 2, 14, 26 ianuarie, deoarece se realizează o penalizare, care în Paht Chee (cei 8 stâlpi ai destinului) reprezintă autopedepsirea. Acest aspect este un avertisment cu privire la planul sănătăţii, cu atât mai mult în această lună de multiplicare a energiei de boală, când pot să apară probleme grave de sănătate, pierderi, chiar şi de viaţă în cazuri extreme. Este recomandat să identificaţi problema şi să vă automotivaţi prin afirmaţii pozitive pentru a putea trece peste aceste probleme.
 
Vă rugăm să aveţi în vedere că acestea sunt informaţii generale privind luna IANUARIE. Pentru consultaţii FENG SHUI şi PAHT CHEE, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro.
 
În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.
 
Zodiile care sunt printre cele mai favorizate: DRAGONUL, ŞARPELE, CALUL, OAIA, MAIMUŢA, CÂINELE şi MISTREŢUL. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare zodie şi sector.
 
Sectorul de Nord - carieră (unde se situează şi Şobolanul şi Fiul cel mijlociu al casei) – Acest sector este afectat destul de serios în această lună. Pe lângă steaua anuală 7 cu energie de furturi şi violenţă verbală, sectorul de NORD este afectat şi de energia stelei lunare 5 care poate aduce probleme de sănătate şi ghinioane (obstacole). Folosiţi-vă de Pagoda celor cinci elemente pentru a contracara această energie. Dacă aveţi dormitorul situat în acest sector şi nu aveţi posibilitatea să vă schimbaţi locul în această lună, puteţi amplasa un remediu puternic pentru sănătate (de exemplu Wu Lou, Medicine Buddha). Rămâne valabilă recomandarea ca persoanele în vârstă, bolnave precum şi femeile însărcinate să evite acest sector, luna aceasta! Este recomandat, dacă aveţi orientarea casei sau a biroului pe sector de NORD, să amânaţi orice fel de negociere sau alte proiecte importante, altfel riscaţi să fiţi înşelaţi în această lună. De asemenea aveţi grijă de securitatea casei şi a bunurilor personale, existând o predispoziţie de furturi. Fiind o perioadă în care afacerile sunt puţin stagnante, nu vă împărtăşiţi ideile pe care le aveţi legate de proiecte viitoare, există riscul de a vă fi furate şi asumate sau chiar puse în valoare de competitorii voştri. Această combinaţie de stele cu element pământ şi metal pot fi controlate folosind un bol cu apă yin. De asemenea folosirea unei reprezentări cu rinocer şi elefant este recomandată.
 
ŞOBOLANUL
 
Luna aceasta este una dintre cele mai dificile din an. Obstacolele pot veni sub diferite forme: probleme financiare, probleme de sănătate şi neînţelegeri în relaţii. Remediul recomandat este Pagoda celor 5 elemente (amplasată în sectorul de Nord al casei sau la job). Continuaţi să lucraţi din greu şi fiţi atenţi ca tot ceea ce lucraţi să nu se piardă. Nu vă asumaţi niciun fel de risc! Aveţi grijă de bani şi încercaţi să nu faceţi cheltuieli inutile, pentru că există o predispoziţie spre pierderi, mai ales financiare. Puteţi intra în contact cu diverse persoane care vor să vă înşele pentru vă fura idei sau chiar bani. Atenţie la bârfe în această lună!
 
Sectorul de Nord-Est - învăţătură (unde se situează şi Bivolul, Tigrul şi Fiul cel mic al casei). Această lună va fi una agitată pentru cei din acest sector. La steaua anuală 5 se alătură steaua lunară 3, stea cu energie de ceartă. Pot să apară probleme mari financiare, dispute şi ghinion în derularea proiectelor voastre. Un remediu recomandat este folosirea unei reprezentări a unui vultur roşu. Pierderea de avere poate duce la probleme grave financiare putând atrage neînţelegeri cu familia şi cu cei foarte apropiaţi (fraţi, surori etc). Recomandarea este de a evita acest sector şi de a încerca să nu „deranjaţi” cu zgomote. Amplasaţi 6 bile de cristal şi măr de cristal pentru a putea ţine sub control această energie nefavorabilă.
 
BIVOLUL
 
Există posibilitatea să aveţi probleme financiare, în urma unor dispute. Aveţi mare grijă la situaţia financiară, mai ales dacă deţineţi un cont comun cu o altă persoană. Conflictele şi disputele pot să apară din cauza unor neînţelegeri cauzate de lipsa de comunicare. Nici afacerile nu par să meargă foarte bine în această lună, de aceea este recomandat să nu riscaţi să schimbaţi strategiile sau fondurile pentru capitalul firmei. Relaţiile de orice fel pot întâmpina greutăţi din cauza acestei stele lunare 3 cu energie de ceartă, de aceea este recomandat să vă folosiţi de orice fel de reprezentare a vulturului roşu, dar şi de pietre de quartz roz pentru a suprima această energie de conflicte.
 
TIGRUL
 
Aveţi mare grijă la această energie de ceartă şi conflicte. Puteţi să vă enervaţi din orice şi să săriţi la ceartă la primul impuls. Este recomandat ca cei apropiaţi tigrilor să se dea la o parte din calea lor, cel puţin luna aceasta. Totuşi este bine să nu vă îndepărtaţi de lângă voi persoanele care vă vor binele, deoarece în aceste momente critice aveţi nevoie de sprijin şi înţelegere. Remediul recomandat este amuleta Păcii şi Armoniei (sau cele 3 mere roşii cu frunze verzi). Pentru unii dintre tigrii este posibil să apară pericolul de procese şi probleme cu legea (autorităţile). Sunteţi sfătuiţi să fiţi mai retraşi luna aceasta şi să nu provocaţi gelozie din partea celor din jur. În această lună, conflictele pot degenera în probleme foarte grave, de aceea este momentul prielnic pentru o vacanţă. Aveţi nevoie de linişte, chiar dacă nu plecaţi undeva, vă puteţi ocupa de lucruri care vă fac plăcere şi vă relaxează. Cu cât nu vă stresaţi, cu atât veţi face faţă mai bine la tot ceea ce vi se poate întâmpla luna aceasta.
 
Sectorul de Est - sănătate (unde se situează Iepurele şi Fiul cel mare) – Alături de steaua anuală 9, stea cu energie de multiplicare, în această lună vine steaua 7, stea cu energie de violenţă, agresivitate şi furturi. Poate fi o lună dificilă, mai ales pentru cei care au orientarea casei pe direcţia de EST. Există riscul de furturi şi pierderi financiare. Puteţi să amplasaţi o reprezentare cu rinocerul şi elefantul albastru pentru a vă proteja. Pot apărea certuri şi chiar violenţă între membrii familiei sau la locul de muncă. Încercaţi să nu vă petreceţi mult timp în acest sector, mai ales femeile însărcinate, altfel riscând să apară probleme de sănătate mai ales îmbolnăviri la nivelul ficatului. Pentru a putea controla această energie nebenefică puteţi să vă folosiţi de „vasul longevităţii”.
 
IEPURELE
 
Este recomandat să fiţi atenţi la pericolele ascunse, luna aceasta, din cauza stelei lunare 7, stea cu energie de furturi, trădări şi violenţă verbală. Există o predispoziţie spre furturi şi să fiţi înşelaţi sau trădaţi în afaceri, relaţii personale sau chiar la locul de muncă. Nu faceţi cheltuieli inutile, deoarece puteţi pierde destul de mulţi bani, de aceea este bine să fiţi mai chibzuiţi, luna aceasta. Nu faceţi investiţii riscante, nu apelaţi la jocurile de noroc! Remediul recomandat luna aceasta este orice reprezentare a rinocerului şi elefantului pentru a putea ţine sub control această energie a stelei 7. Este un moment bun să faceţi diverse lucruri noi în afara jobului şi chiar să petreceţi mai mult timp cu familia deoarece vă poate ajuta să scăpaţi de această presiune de la locul de muncă sau din afaceri. Aveţi grijă la bârfele dintre colegi, nu vă implicaţi în astfel de situaţii!
 
Sectorul de Sud-Est - prosperitate (unde se situează Dragonul, Şarpele şi Fiica cea mare) – În această lună în sectorul de Sud-Est vine steaua 8, stea cu energie de prosperitate, alături de steaua anuală 1, stea cu energie de victorie. Pentru a putea profita la maxim de beneficitatea acestei luni, vă puteţi folosi de cifra 6 (sub orice fel de reprezentare) pentru a realiza stringul de putere 168. Este o perioadă de mare prosperitate şi noroc financiar pentru cei din acest sector. Este o perioadă perfectă şi de foarte bun augur pentru dezvoltarea afacerilor şi avansarea în carieră. Dacă aveţi dormitorul sau intrarea în casă pe această direcţie dispuneţi de multă putere. Puteţi să activaţi această energie prin amplasarea unei reprezentări cu Stupa Abundenţei cu 8 uşi, reprezentarea unei păduri sau purtaţi o bijuterie cu păsări. Pentru a evita eventuale neînţelegeri sau dispute cu persoana iubită sau cu cei foarte apropiaţi puteţi să vă folosiţi de o bijuterie sub formă de pandativ cu simbolul Dublu Dorje.
 
DRAGONUL
 
Luna ianuarie este încă o lună excelentă pentru voi, datorită acestei stele lunare 8, cu energie de prosperitate care vă conferă noroc şi oportunităţi diverse care pot să apară din senin. Nu lăsaţi aceste şanse benefice să treacă pe lângă voi. Este un moment favorabil pentru a începe proiecte noi şi să începeţi o nouă călătorie (fie ea spirituală, fie de învăţare a noi abilităţi). Rămâneţi tot timpul în alertă pentru a detecta noile oportunităţi, mai ales pentru că trebuie să aveţi încredere în instinctul vostru atunci când luaţi decizii importante. Intuiţia nu vă va dezamăgi! Remediul cel mai indicat pentru a potenţa această energie de prosperitate este amplasarea unui vas auriu pe biroul vostru sau în sectorul de Sud-Est al livingului. Există o atenţionare în ceea ce priveşte planul sănătăţii, pentru că vă puteţi simţi fără energie, dar se poate contracara prin purtarea unui simbol de sănătate: Wu Lou, dar şi Nodul Mistic. Dacă sunteţi într-o relaţie este recomandat să-i acordaţi mai mult timp. Este o lună bună pentru căsătorie!
 
ŞARPELE
 
Aveţi parte de încă o lună favorabilă din punct de vedere financiar şi prosperitate pe toate planurile. Este o lună excelentă să vă faceţi cadou ceva ce v-aţi dorit de foarte mult timp. Nu vă faceţi grijă de posibilele cheltuieli, deoarece atunci când cheltuim bani, aceştia generează o energie benefică şi banii se întorc la voi sub diferite forme. Remediul recomandat pentru voi în această lună este amplasarea unui bol cu apă yang în sectorul Sud-Est, mai ales dacă aveţi şi o afacere. Există totuşi o atenţionare în planul sănătăţii pentru că vă puteţi simţi puţin obosiţi, de aceea este bine să vă organizaţi ceea ce aveţi de făcut pentru a nu irosi energia inutil. Aveţi posibilitatea să obţineţi un succes foarte mare, cu condiţia să vă concentraţi energia doar pe un singur aspect.
 
Sectorul de Sud - faimă (unde se situează Calul şi Fiica mijlocie) – În această lună, norocul se schimbă prin alăturarea la steaua anuală 6 a stelei lunare 4, stea academică şi de dragoste. De asemenea aceste stele formează o combinaţie foarte benefică (suma lui zece) numită noroc ceresc,  aducând multe ocazii fericite în special pentru femei. Pentru a potenţa energia de prosperiate puteţi să amplasaţi în acest sector un simbol de prosperitate (un vas auriu). Nu este benefic ca în acest sector să aveţi reprezentări cu apă (inclusiv culoarea albastru + negru). Pot să afecteze cuplurile, mai ales bărbaţii căsătoriţi, riscând să aibă o aventură dacă există un exces de apă în direcţia de Sud a locuinţei. Pentru a vă proteja căsnicia puteţi amplasa un cristal de ametist în sectorul de Sud. Pentru elevi şi studenţi puteţi să folosiţi un cristal pentru învăţătură.
 
CALUL
 
Luna aceasta beneficiaţi de energia stelei lunare 4, stea academică şi de dragoste. Lucrurile vor merge atât de bine încât nici nu veţi şti ce s-a întâmplat. Vă veţi bucura de reuşita unor lucruri la care lucraţi de câteva luni bune. Aveţi încredere pentru că veţi fi recompensaţi pe măsură. Dacă activaţi în domeniul academic, cercetare sau comunicare, veţi putea face descoperiri interesante, luna aceasta. Pentru a potenţa norocul de promovare în carieră, puteţi amplasa în sectorul de Sud o reprezentare a remediului anului 2017 Trinitatea Cailor. Dacă aveţi de susţinut examene luna aceasta este bine să potenţaţi cât mai mult cu diferite simboluri pentru învăţătură (cu care rezonaţi mai mult). Pe plan sentimental, totul merge foarte bine, mai ales pentru cei singuri care pot face un pas important pentru cucerirea persoanei de care le place. Nu pierdeţi acest moment pentru a vă mărturisi sentimentele. Pe planul sănătăţii, vă puteţi simţi puţin obosiţi, însă totul se rezolvă dacă apelaţi la diferite simboluri de sănătate.
 
Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează Oaia, Maimuţa şi Mama casei) – Acest sector, alături de steaua anuală 8,  în această luna va beneficia de energia stelei lunare 6, bucurându-se de mai multă prosperitate. Pentru a putea profita la maxim de beneficitatea acestei luni, vă puteţi folosi de cifra 1 (sub orice fel de reprezentare) pentru a realiza stringul de putere 168. Apar nenumărate şanse neaşteptat de bune pentru avansarea în carieră şi noroc de ajutor divin. Este o perioadă în care afacerea voastră poate să se extindă şi să genereze multe reuşite. Pentru a potenţa aceste oportunităţi, puteţi să amplasaţi un bol cu apă yang.
 
OAIA
 
Luna ianuarie vă aduce o energie foarte benefică a stelei lunare 6, stea a prosperităţii indirecte şi noroc divin. Această lună vă poate aduce cadouri sau chiar moşteniri neaşteptate, poate chiar câştiguri la loto (cu condiţia să jucaţi în zilele favorabile jocurilor de noroc). Sunteţi destul de competitivi şi puternici, de aceea profitaţi la maxim de aceste energii foarte benefice pentru a reuşi în carieră sau în afaceri. Pentru a putea potenţa beneficitatea acestei luni, vă puteţi folosi de cifra 1 (sub orice fel de reprezentare) pentru a realiza stringul de putere 168. Dacă vă apare o oportunitate importantă, nu o rataţi şi nu lăsaţi bârfele celor din jur să vă tragă în jos. Fiţi curajoşi! Pe plan sentimental încercaţi să fiţi mai deschişi şi potenţaţi energia iubirii prin amplasarea perechii de Raţe Mandarin în sectorul de Sud-Vest al dormitorului vostru.
 
MAIMUŢA
 
Lucrurile încep să meargă din nou favorabil pentru voi datorită stelei lunare 6, stea a prosperităţii indirecte şi noroc divin. Pentru a putea potenţa beneficitatea acestei luni, vă puteţi folosi de cifra 1 (sub orice fel de reprezentare) pentru a realiza stringul de putere 168. Puteţi avea parte de succes neaşteptat în orice domeniu. Atâta timp cât sunteţi modeşti, veţi fi recompensaţi pe măsură. Există posibilitatea chiar să primiţi o moştenire de orice fel. Dacă beneficiaţi de sprijinul unui mentor, încercaţi să staţi cât mai mult în preajma lui pentru a acumula noi cunoştinţe. Este posibil să vă întâlniţi cu adversari care nu vor face decât să vorbească urât despre voi, însă nu trebuie să lăsaţi acest aspect să vă oprească din ceea ce faceţi. Este o lună bună pentru investiţii financiare, însă aveţi grijă ca averea voastră să nu se risipească. Folosiţi ca remediu Lock Coin (moneda de încuiere a banilor). Pe plan sentimental, aveţi parte de succes, mai ales pentru cei singuri, care pot face un pas important spre persoana pe care o plac.
 
Sectorul de Vest - descendenţi  (unde se situează Cocoşul şi Fiica cea mică/ tânără) – Acest sector este afectat în această lună de o energie de boală generată de steaua lunară 2. Dacă intrarea în casă este în acest sector, sănătatea membrilor familiei, în special a fiicelor, poate fi afectată, mai ales probleme de respiraţie sau îmbolnăviri ale plămânilor. Recomandarea este de a vă folosi de reprezentări sau simboluri puternice de protecţie pentru sănătate (Wu Lou, Kuan Yin cu Garuda). Evitaţi ca în acest sector să aprindeţi lumini puternice. De asemenea, femeile căsătorite pot fi seduse uşor, lucru care poate aduce neplăceri în căsnicie! Pentru a evita asemenea situaţii amplasaţi în direcţia Nien Yen (direcţia de dragoste, calculată după numarul Kua) a femeii casei, un copac cu ametist.
 
COCOŞUL
 
Luna aceasta nu vă este tocmai favorabilă din cauza stelei lunare 2, stea cu energie de boală. Există o predispoziţie spre îmbolnăviri, dar şi scandaluri (îmbolnăviri de relaţii) pentru femei. Puteţi avea probleme cu sistemul respirator, plămânii şi mici răceli (mai ales la nivelul nasului). Este indicat să folosiţi ca remediu orice reprezentare a lui Medicine Buddha. Nu este o lună favorabilă pentru riscuri sau investiţii şi nici pentru petreceri sau celebrări. Vă este recomandat să staţi mai retraşi luna aceasta şi să vă faceţi planuri pentru luna viitoare, care va fi mult mai bună decât aceasta. Dacă aveţi boluri cântătoare este recomandat să faceţi curăţiri energetice în casă, mai ales atunci când nu vă simţiţi foarte bine. Când vine vorba despre relaţii, sunteţi sfătuiţi să nu vă grăbiţi să vă implicaţi într-o relaţie, este mai bine să aşteptaţi, deocamdată. Purtaţi simbolul Dubla Fericire!
 
Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează Câinele, Mistreţul şi Patriarhul casei) – În acest sector, luna aceasta vine steaua 1, stea cu energie de victorie.  Această stea aduce şanse de bun augur şi succes în carieră. Pentru a putea profita la maxim de beneficitatea acestei luni, vă puteţi folosi de cifrele 6 şi 8 (sub orice fel de reprezentare) pentru a realiza stringul de putere 168. Apar noi perspective de a avansa în carieră. Puteţi să vă folosiţi de reprezentarea remediului anului 2017 Trinitatea Cailor, pentru a spori aceste energii benefice. Este recomandat studenţilor să petreacă cât mai mult timp în acest sector, pentru a putea beneficia de aceste energii bune. Mare atenţie ca în acest sector să nu fie foarte mult zgomot pentru a evita activarea energiei stelei anuale 3, stea cu energie de certuri, dispute, procese şi bârfe. Feriţi-vă de a înşela sau a minţi în această lună. Situaţia se va îmbunătăţi curând.
 
CÂINELE
 
Norocul vă surâde luna aceasta datorită stelei lunare 1, stea cu energie de victorie. Pentru a putea potenţa beneficitatea acestei luni, vă puteţi folosi de cifrele 6 şi 8 (sub orice fel de reprezentare) pentru a realiza stringul de putere 168. Dacă sunteţi activi şi participaţi la diverse evenimente, puteţi găsi noi oportunităţi pentru afacerea voastră sau la locul de muncă. Sunteţi favorizaţi şi din punct de vedere financiar şi al sănătăţii, însă nu riscaţi să faceţi diverse speculaţii financiare. Evitaţi jocurile de noroc sau chiar să jucaţi la bursă! Cu cât depuneţi mai mult efort în ceea ce faceţi cu atât veţi fi recompensaţi. Nu trebuie să vă fie frică să fiţi diferiţi. Dacă voi credeţi cu tărie în ideile voastre şi cei din jurul vostru vor crede. Luna aceasta vă veţi bucura mai mult de emoţiile generate de familie, decât de pasiune în relaţie. Pentru a da totuşi un impuls iubirii, mai ales pentru cei singuri, amplasaţi în sectorul de Sud-Vest al dormitorului vostru simbolul bujorului.
 
MISTREŢUL
 
Pregătiţi-vă pentru o lună plină de schimbări şi transformări! Vechile metode de a face diverse lucruri nu vă vor mai putea ajuta în această lună, de aceea este nevoie de o schimbare. Obstacolele de care aţi avut parte în ultimele 2 luni, încep să se risipească şi vă veţi simţi din ce în ce mai bine, luminoşi şi plini de speranţă. Aţi fost atât de prinşi în acele probleme încât nu aţi avut timp să vă gândiţi la ce vă doriţi să faceţi sau să vi se întâmple. Sunteţi sfătuiţi să luaţi o mică pauză pentru voi şi dorinţele voastre din când în când. Puteţi amplasa în Nord-Vestul dormitorului vostru o cutie în care să vă scrieţi pe hârtie roşie, dorinţele voastre şi să o ţineţi acolo până se vor îndeplini, aceasta fiind comoara voastră. Pentru a putea potenţa beneficitatea acestei luni, vă puteţi folosi de cifrele 6 şi 8 (sub orice fel de reprezentare) pentru a realiza stringul de putere 168. Luna aceasta nu este loc de ezitări, aşadar fiţi hotărâţi şi curajoşi în deciziile pe care urmează să le luaţi. Pe plan sentimental este momentul potrivit să vă consolidaţi relaţia pe care o aveţi cu o propunere de căsătorie sau reînnoire de jurăminte!
 
 
 
Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved