Influenţele lunii IANUARIE 2018

28-12-2017

Cerc articol Placeholder
Background articol
influente luna ianuarie 2018
L
una solară care debutează în data de 6 ianuarie şi se va încheia în data de 3 februarie este lună de Bivol cu element apă yin. În această lună, în centrul Lo Shu–ului se află steaua 6, prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Luna aceasta se realizează un Ho Tu între steaua anuală 1 şi steaua lunară 6. Această combinaţie aduce prosperitate, avansare în carieră şi noroc financiar. Copiii care dorm în acest sector vor beneficia cel mai mult de aceste energii favorabile. Vor putea fi avantajaţi mai mult în susţinerea examenelor şi la învăţătură. Puteţi amplasa un bol cu apă yang pentru a potenţa această combinaţie de stele favorabile. Dacă sunteţi în căutarea unui loc de muncă, potenţarea acestui sector vă poate ajutor foarte mult. Promovările la locul de muncă sunt în prim plan luna aceasta. Mai mult, recunoaşterea meritelor va avea prioritate pe lista superiorilor! Nu uitaţi că puteţi realiza stringul de putere 168, prin amplasarea cifrei 8 în centrul fizic al casei.
 
 
Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:
 
Zile favorabile: 1, 5, 7, 11, 15, 16, 19, 20, 25, 26, 27, 30, 31 ianuarie 2018  - în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.
 
ATENŢIE!!!Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc).
 
În cazul lunii de BIVOL, perioada lunii solare este 6.01.2018 – 3.02.2018, iar conform calendarului lunar este perioada 17.01.2018 – 15.02.2018.
 
Zodiile care sunt printre cele mai favorizate: BIVOL, IEPURE, TIGRU, CAL, COCOŞ. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare zodie şi sector, conform lui Lillian Too:
 
În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.
 
 
Sectorul de Nord - carieră (unde se situează şi Şobolanul şi Fiul cel mijlociu al casei) – Din păcate luna aceasta este prezentă energia stelei 2, energie de boală. Aceasta poate cauza probleme  la nivelul rinichilor, în special femeilor. Amplasaţi remedii de sănătate în dormitor (mai ales dacă acesta se află în sectorul de Nord). Cei în vârstă trebuie să acorde mai multă atenţie planului sănătăţii. Vestea cea bună vine pe partea norocului divin. Noroc în găsirea unui mentor care să vă ajute în momentele grele. Profitaţi de beneficitatea stelei anuale 6 pentru a face mişcări îndrăzneţe în ceea ce priveşte cariera voastră.
 
ŞOBOLAN – Atenţie luna aceasta
 
Luna aceasta este destul de serios afectată din cauza energiei stelei lunare 2, energie de boală (inclusiv pot sa apară îmbolnăviri de relaţii). Creşte riscul de infecţii, răceli şi apariţia unei boli. Încercaţi să menţineţi linişte în sectorul de Nord. Evitaţi amplasarea televizorului, radioului sau a oricărui obiect care face zgomot. Puteţi amplasa pe noptiera de lângă pat, simboluri de longevitate şi de sănătate. Cei care sunt în vârstă, dar şi cei care sunt deja bolnavi, ar trebui să evite în totalitate să doarmă în acest sector al casei, în această lună. Vă este recomandat să adoptaţi o dietă cât mai echilibrată şi să încercaţi să integraţi în rutina voastră exerciţii fizice uşoare. Evitaţi sporturile extreme, periculoase sau antrenamentele dure pentru că s-ar putea să vă accidentaţi destul de grav. Planul financiar rămâne foarte bine aspectat, la fel şi cariera. Există şanse mari să fiţi promovaţi la locul de muncă sau să încheiaţi un contract important pentru afacerea voastră. Planul sentimental poate fi activat şi întărit prin purtarea simbolului Nodul Mistic.
 
Sectorul de Nord-Est - învăţătură (unde se situează şi Bivolul, Tigrul şi Fiul cel mic al casei) – Studenţii, dar şi cei care sunt implicaţi în domeniul academic, domeniul de cercetare, dar mai ales cei care se pregătesc pentru diverse examinări vor fi cei mai favorizaţi luna aceasta. De asemenea se vor simţi foarte energici şi plini de idei. Puteţi amplasa în acest sector simboluri pentru potenţarea succesului academic. Mai mult, se formează un Ho Tu între steaua anuală 4 şi steaua lunară 9, iar această combinaţie poate aduce succes în afaceri. Aveţi totuşi grijă la excesul de foc, să eliminaţi pericolul de izbucnire a unui incendiu.
 
BIVOL – O lună excelentă
 
Norocul continuă şi luna aceasta pentru voi. Veţi avea parte de multe oportunităţi, mai ales în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale. Dacă sunteţi singuri şi vă doriţi o relaţie stabilă, aceasta este luna cea mai potrivită pentru a cunoaşte o persoană compatibilă cu voi. Puteţi amplasa în sectorul de Sud al dormitorului vostru zodia de dragoste aferentă vouă, Calul roşu (cu o singură copită ridicată) sau să purtaţi un pandant cu un cal (Atenţie: nu doar capul, ci tot corpul). Planul financiar este şi el foarte bine aspectat, chiar şi cariera este pe o pantă ascendentă. Dacă vă menţineţi modeşti, aveţi toate şansele să nu puneţi în pericol succesul, dar mai ales relaţiile cu cei din jur. Prietenii şi rudele au un rol foarte important în viaţa voastră, luna aceasta. Pentru a vă asigura că vor rămâne lângă voi, puteţi amplasa în sectorul de Nord-Est, o reprezentare cu aliaţii şi prietenul secret.
 
TIGRU – O lună calmă
 
Norocul în dragoste continuă pentru voi şi luna aceasta, însă este mult mai puternic. Sunteţi ca un magnet pentru persoanele de sex opus. Dacă sunteţi în căutarea unei relaţii stabile, aveţi toate şansele să faceţi cuceriri cu ajutorul simţului umorului. Planul carierei este foarte bine aspectat, ceea ce vă poate aduce noi oportunităţi la locul de muncă, chiar şi o posibilă promovare. Este recomandat să fiţi organizaţi şi disciplinaţi astfel încât să puteţi termina cu succes orice proiect la care lucraţi în această perioadă. Luna aceasta nu vă veţi simţi deloc singuri, pentru că veţi avea lângă voi prieteni şi aliaţi care să vă ajute atunci când aveţi cea mai mare nevoie. Pentru a vă asigura că vor rămâne lângă voi, puteţi amplasa în sectorul de Nord-Est, o reprezentare cu aliaţii şi prietenul secret. Totuşi există o atenţionare în ceea ce priveşte sănătatea, mare grijă la viruşi şi răceli. Puteţi amplasa în dormitorul vostru simbolul pentru sănătate Wu Lou (sau chiar să purtaţi un pandant cu acest simbol).
 
Sectorul de Est - sănătate (unde se situează Iepurele şi Fiul cel mare) – Norocul de prosperitate este destul de serios afectat luna aceasta. Puteţi amplasa în acest sector o lampă roşie pentru a controla conflictul dintre energii. Norocul academic este la cote maxime. Studenţii, elevii, dar şi cei care participă la diverse cursuri şi concursuri vor simţi că examinarea se desfăşoară lin, fără obstacole. Puteţi amplasa în acest sector simboluri pentru potenţarea succesului academic. Cuplurile este posibil să se confrunte cu ameninţări din afară, persoane care doresc să intervină în relaţia lor. Femeile sunt cele care se vor simţi foarte îndrăgostite. Pentru a potenţa energia de dragoste, dar şi pentru a o proteja, vă este recomandat simbolul Dubla Fericire.
 
IEPURE – O lună excelentă
 
Este o lună foarte bună pentru a construi relaţii noi sau pentru a restabili legătura cu cei cu care nu aţi mai vorbit de foarte mult timp. Norocul în relaţii este foarte puternic luna aceasta, deci totul va veni de la sine pentru a vă reîntâlni cu vechi prieteni. Există totuşi pericol pentru cei căsătoriţi, pentru că s-ar putea să atrageţi prea mult atenţia din partea unei persoane de sex opus care doreşte să intervină. Pentru a vă proteja căsnicia, puteţi amplasa o geodă de ametist legată cu un fir roşu sub pat. Elevii şi studenţii sunt cei mai favorizaţi luna aceasta, de aceea este recomandat să potenţaţi aceste energii benefice prin amplasarea unor simboluri de învăţătură în sectorul de Nord-Est al casei sau al biroului. Pentru potenţarea succesului financiar, puteţi amplasa simboluri de prosperitate în oricare direcţie favorabilă conform numărului Kua. Speculaţiile financiare sunt şi ele foarte bine aspectate, dar fiţi foarte atenţi să staţi pe direcţia favorabilă vouă atunci când negociaţi sau luaţi decizii importante legate de bani.
 
Sectorul de Sud-Est - prosperitate (unde se situează Dragonul, Şarpele şi Fiica cea mare) – Energia lunară a stelei 5 aduce un potenţial pericol potenţat de elementul foc. Această energie total nefavorabilă aduce îmbolnăviri şi pierderi serioase. Cel mai bun remediu pentru luna aceasta este simbolul Pagoda celor 5 elemente amplasată în sectorul de Sud-Est al casei. Va fi o perioadă destul de nefericită şi cu multe nemulţumiri. Cei care lucrează nu se vor simţi în largul lor, vor fi mai mult absenţi cu mintea şi pot uita diverse lucruri. Mintea este cea care va fi afectată cel mai mult luna aceasta. Recomandarea este amplasarea unor simboluri de protecţie, Nodul Mistic fiind cel mai puternic dintre toate. Este indicat ca femeile însărcinate sau persoanele bolnave să evite să stea sau să doarmă în acest sector.
 
DRAGON – O lună cu pericol
 
Aceasta este o lună care vă poate predispune la ghinioane, obstacole, îmbolnăviri, dar şi mici accidentări. Fiţi precauţi atunci când aveţi de luat decizii importante, pentru că s-ar putea ca raţiunea să fie puţin întunecată şi să nu găsiţi soluţiile potrivite în timp util. Dacă situaţia escaladează, sunteţi sfătuiţi să nu vă certaţi cu nimeni şi nici să nu începeţi să jigniţi. Cel mai bun remediu pentru voi luna aceasta este simbolul Pagoda celor 5 elemente amplasată în sectorul de Sud-Est al casei. Un alt remediu pentru a contracara această energie total nefavorabilă este să purtaţi culoarea albă (element metal) sau diferite bijuterii, ceas etc (tot ce ţine de elementul metal). S-ar putea să vă simţiţi foarte obosiţi luna aceasta! Este recomandat să vă odihniţi ori de câte ori aveţi ocazia. Nici planul financiar nu este foarte bine aspectat, de aceea sunteţi sfătuiţi să nu faceţi cheltuieli inutile, pentru a vă putea proteja veniturile. Relaţiile sentimentale sunt destul de slab aspectate! Vă este recomandat să evitaţi certurile în cuplu pentru a nu spune ceva ce veţi regreta cu siguranţă mai târziu.
 
ŞARPE – O lună cu pericol
 
Este o lună foarte proastă, plină de pericole, ghinioane, obstacole, accidentări şi îmbolnăviri. S-ar putea să vă pară că toate lucrurile bune au ajuns la un sfârşit. Deci nu este indicat să consideraţi norocul de prosperitate ca fiind de la sine înţeles. Trebuie să-l apreciaţi atunci când îl aveţi! Există de asemenea o predispoziţie spre pierderi şi/sau îmbolnăviri grave. Luaţi în serios semnalele transmise de corpul vostru pentru a putea preveni eventuala boala. Este mai indicat să preveniţi decât să reparaţi situaţia! Cel mai bun remediu pentru voi luna aceasta este simbolul Pagoda celor 5 elemente amplasată în sectorul de Sud-Est al casei. Puteţi purta de asemenea simbolul Nodului Mistic pentru a vă energiza. Trebuie să lucraţi din greu dacă doriţi să faceţi o impresie bună la locul de muncă. Acest lucru este valabil şi în afaceri. Doar vorbe nu şi acţiune, poate să vă strice imaginea în faţă şefilor sau a partenerilor de afaceri. Evitaţi bârfele, pentru că orice cuvânt negândit poate să se întoarcă împotriva voastră. Dacă sunteţi în căutarea unei relaţii stabile puteţi amplasa în sectorul de Sud al dormitorului vostru zodia de dragoste aferentă vouă, Calul roşu (cu o singură copită ridicată).
 
Sectorul de Sud - faimă (unde se situează Calul şi Fiica mijlocie) – Steaua 1 albă, stea cu energie de victorie poate aduce luna aceasta avansarea în carieră, dar poate ajuta şi renumele familiei prin succesul copiilor. Cu toate acestea conflictul dintre elemente poate predispune la accidentări sau/şi răni serioase. Dacă luna acesta aveţi în plan să călătoriţi, vă este recomandat simbolul păunului amplasat în acest sector pentru a vă proteja. Cei care au uşa de la intrare pe direcţia de Sud pot fi predispuşi la probleme cu inima. Amplasaţi simboluri de sănătate pentru a controla energia de boală. Există pericolul unor probleme şi cu ochii şi cu căldura (în cazul ţării noastre, trecerea bruscă de la căldura la frig, dar şi viceversa). Nu uitaţi că puteţi realiza stringul de putere 168, prin amplasarea cifrelor 6 şi 8.
 
CAL – O lună calmă
 
Luna aceasta pare că norocul s-a întors la voi, după 2 luni mai dificile. Veţi vedea că lucrurile încep să meargă mai lin, mai aşezat, fără prea multe obstacole în calea voastră. Proiectele pe care le aveţi acum de făcut le veţi termina cu succes, iar relaţiile personale cu cei din jurul vostru se vor îmbunătăţi considerabil. Este o lună a noilor începuturi, de aceea vă este recomandat să îmbrăţişaţi schimbarea cu o atitudine pozitivă şi încrezătoare. La locul de muncă sau în afaceri veţi avea mult de lucru, însă foarte curând veţi avea de luat decizii importante. În planul sentimental s-ar putea să se producă anumite complicaţii, de aceea nu sunteţi sfătuiţi să flirtaţi prea mult. Dacă sunteţi deja implicaţi într-o relaţie stabilă, o puteţi proteja de energii nefavorabile prin purtarea unui simbol de dragoste (Dubla Fericire). Planul sănătăţii este foarte bine aspectat faţă de luna precedentă.
 
Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează Oaia, Maimuţa şi Mama casei) – Luna aceasta se regăsesc în acest sector 2 stele cu energii de conflict, steaua 7 anuală şi steaua 3 lunară. Rezidenţii acestui sector pot sa ajungă să se certe cu cei din jur fără niciun motiv. Mai mult, există predispoziţie spre furturi şi jafuri. Remediul indicat, mai ales dacă aveţi uşa de la intrare pe această direcţie, este să amplasaţi o pereche de Fu Dogs de-o parte şi de alta a uşii pentru a vă proteja de aceste energii nefavorabile. Există pericolul de probleme la nivelul stomacului. Evitaţi clopoţeii de vânt şi reprezentări ale apei în acest sector luna aceasta.
 
OAIA - Atenţie luna aceasta
 
S-ar putea să întâmpinaţi probleme când vine vorba despre bani, mai ales dacă aceştia reprezintă subiectul unui conflict. Fiţi cu ochii pe contul bancar, mai ales dacă este la comun cu alte persoane. Neînţelegerile pot să apară din cauza lipsei de comunicare. Puteţi amplasa simboluri de protecţie deasupra uşii principale pentru a ţine departe oamenii care vin cu intenţii rele faţă de voi. Această energie a certurilor poate provoca foarte mult haos. Încercaţi să menţineţi controlul prin a nu vă lăsa tentaţi să răspundeţi agresiv provocărilor. Un foarte bun remediu pentru a vă menţine calmi este să purtaţi piatra preţioasă Calcedonia sub formă de brăţară. Relaţiile de orice tip par să fie foarte fragile luna aceasta. Amplasaţi 3 mere roşii în sectorul de Sud-Vest al casei pentru a suprima energia certurilor. Staţi cât mai retraşi şi aşteptaţi să treacă această perioadă dominată de o energie nefavorabilă. Abia după această lună vă puteţi gândi să începeţi ceva nou!
 
MAIMUŢA - Atenţie luna aceasta
 
Aveţi foarte mare grijă la temperamentul vostru. S-ar putea să fiţi mai certăreţi ca niciodată. Unele persoane s-ar putea să vă provoace doar ca să vă determine să vă supăraţi. Rezistaţi cât puteţi acestor tentaţii de a transforma o neînţelegere într-un conflict serios şi violent. Amplasaţi 3 mere roşii în sectorul de Sud-Vest al casei pentru a suprima energia certurilor. Pentru că aveţi foarte mare nevoie de sprijinul prietenilor sau a familiei, vă puteţi folosi de orice reprezentare a aliaţilor şi prietenului secret. Evitaţi cât de mult puteţi stresul excesiv, mai ales la locul de muncă sau în afaceri. Există riscul să faceţi tensiune şi chiar să escaladeze în ceva mai serios! Odihniţi-vă ori de câte ori aveţi ocazia. Sănătatea este pe primul loc!
 
Sectorul de Vest - descendenţi  (unde se situează Cocoşul şi Fiica cea mică/ tânără) – Steaua prosperităţii, poate genera luna aceasta noroc financiar. Se formează şi în acest sector un Ho Tu între steaua anuală 3 şi steaua lunară 8 care poate aduce succes pentru cei din politică, dar şi noroc de descendenţi. Purtaţi simbolul Nodului Mistic pentru a vă bucura de prosperitate şi noroc. Dacă vă doriţi copii, puteţi amplasa în dormitor o pereche de elefanţi albi cu trompa în jos. Dacă uşa principală este situată pe această direcţie, sunteţi sfătuiţi să luminaţi foarte bine acest sector pentru a activa energia favorabilă. Există predispoziţie spre răni la nivelul nasului, aşadar evitaţi sporturile dure.
 
COCOŞ - O lună calmă
 
O lună cu foarte mare potenţial financiar şi succes, însă va trebui să lucraţi din greu pentru a obţine ceea ce vă doriţi. Pentru a vă menţine în formă, puteţi amplasa în dormitor simboluri de longevitate. Concentraţi-vă pe munca depusă şi încercaţi să vă respectaţi termenele limită la locul de muncă. Cei care au afaceri vor putea culege roadele muncii depuse în ultimele luni, iar aceste roade se vor vedea în profitul obţinut. Cei din zodia Cocoş implicaţi în relaţii, ar trebui să-şi accepte partenerul aşa cum este, fără a încerca să-l schimbe. Cei singuri pot apela la şarmul lor natural pentru a avea succes în dragoste. Mai mult, vă este recomandat să petreceţi cât mai mult timp împreună cu familia. Partenerul de viaţă, dar şi copiii vor aprecia foarte mult gestul vostru!
 
Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează Câinele, Mistreţul şi Patriarhul casei) – Se poate observa luna aceasta o creştere a competiţiei la locul de muncă, dar şi în afaceri. Pentru a beneficia de sprijin la locul de muncă, vă este recomandat să amplasaţi o imagine cu un munte însorit. Mai puteţi pune pe biroul de la job, un cocoş (sau o imagine), pentru a vă proteja de posibile bârfe şi zvonuri. Steaua lunară 7 aduce şi pericol de jafuri si pierderi. Pentru a controla această energie total nebenefică puteţi amplasa o reprezentare cu apă yang sau o reprezentare a rinocerului şi elefantului albastru. Este indicat ca femeile însărcinate să evite să stea sau să doarmă în acest sector.
 
CÂINE - O lună cu pericol
 
Există pericol de furturi, dar şi trădări! Puneţi pe primul loc siguranţa voastră, cel puţin luna aceasta. Amplasaţi o reprezentare a rinocerului şi elefantului albastru în sectorul de Nord-Vest pentru a vă proteja împotriva pericolului de a fi jefuit. Fiţi foarte atenţi la prietenii superficiali! Nu vă spuneţi secretele şi planurile oricui şi în orice circumstanţă. Ceea ce spuneţi voi în confidenţă cuiva, s-ar putea să se întoarcă împortiva voastră în orice moment. Cu toate că planul financiar nu este foarte bine aspectat, norocul în dragoste vă surâde. Nu veţi duce lipsă de anturaj şi vă veţi simţi în centrul atenţiei, chiar şi curtaţi. Totuşi nu răspundeţi flirturilor foarte uşor pentru că există riscul unui pericol fizic. Dacă vă simţiţi în pericol puteţi spune în gând silaba HUM până starea voastră revine la normal şi pericolul a trecut.
 
MISTREŢ - Atenţie luna aceasta
 
Este recomandat să aveţi foarte mare grijă luna aceasta. S-ar putea să fiţi într-o zonă de confort, după lunile favorabile care au trecut şi să nu simţiţi potenţialul pericol. Atâta timp cât sunteţi în alertă, norocul poate fi de partea voastră. Amplasaţi o reprezentare a rinocerului şi elefantului albastru în sectorul de Nord-Vest pentru a vă proteja împotriva pericolului de a fi jefuit. S-ar putea să fiţi nevoiţi să faceţi faţă unor dezamăgiri, dar încercaţi să nu le înfruntaţi singuri. Împărtăşiţi cu familia şi prietenii grijile şi problemele pe care le aveţi pentru a putea trece mai uşor peste. Fiţi foarte atenţi la persoanele care vă doresc răul cu orice preţ, mai ales cei care atentează la buna reputaţie a voastră. Dacă vă simţiţi în pericol puteţi spune în gând silaba HUM până starea voastră revine la normal şi pericolul a trecut.
 
 
Vă rugăm să aveţi în vedere că acestea sunt informaţii generale privind luna IANUARIE. Pentru consultaţii FENG SHUI şi PAHT CHEE, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro.
 
Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!
 
 
 
DISCLAIMER
 
Vă mulţumim pentru reacţiile pozitive pe care le primim zilnic de la voi în legătură cu tot ceea ce postăm pe www.amdaebak.ro. Ne dorim foarte mult ca aceste informaţii să vă fie de folos, de aceea vă încurajăm să împărţiţi cu persoanele dragi vouă aceste articole, mai ales pentru că încet încet formăm un grup cu oameni interesaţi de tot ceea ce înseamnă Feng Shui şi Paht Chee (astrologia chineză). Dacă doriţi să preluaţi articolele noastre de pe blog, puteţi da share pe Facebook specificând sursa sau dacă aveţi site/ blog vă recomandăm să ne contactaţi mai întâi pe adresa de mail alexa@amdaebak.ro pentru acordul scris al echipei noastre. Toate aceste articole se află sub proprietatea intelectuală a site-ului www.amdaebak.ro. Vă aşteptăm cu mult drag să ne citiţi, echipa AM Daebak!
 
 
Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved