Influenţele lunii IANUARIE 2019

06-01-2019

Cerc articol Placeholder
Background articol
Influente luna IANUARIE 2019 AMdaebak
A
TENŢIE la paginile de Facebook şi blogurile care copiază informaţiile de pe blogul nostru fără a specifica sursa. Blogul ©www.amdaebak.ro este cel care vă prezintă informaţii corecte şi actualizate în fiecare zi şi deţine proprietatea intelectuală a articolelor!
 
Luna solară care debutează în data de 6 ianuarie 2019 şi se va încheia în data de 3 februarie 2019 este lună de BIVOL sub patronajul elementului lemn yin. În această lună, în centrul Lo Shu–ului se află steaua 3, stea cu energie de certuri, conflicte, litigii şi procese. Este cu atât mai nefavorabil, cu cât această stea lunară este multiplicată de steaua 9 anuală. Energiile acestei luni pot provoca neînţelegeri şi conflicte în cadrul familiei, dar şi posibile probleme cu legea (atenţionare mai ales pentru cei implicaţi în procese). Menţineţi acest sector liniştit, fără zgomote şi evitaţi amplasarea plantelor în centrul casei sau al biroului în această lună. Aveţi de asemenea grijă atunci când folosiţi lumânări deoarece există pericol de tensiuni şi ceartă, se pot genera şi violenţe fizice. Atenţie mai ales pentru cei care au bucătăria amplasată în centrul casei – petreceţi cât mai puţin timp şi gătiţi pe perioade mai scurte! Luna aceasta este ultima lună a anului de Câine sub patronajul elementului pământ yang!
 
 
Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:
 
Zile favorabile: 5, 8, 9, 14, 16, 17, 19, 20, 21, 26, 30 ianuarie 2019 - în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.
 
 
AICI  găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna IANUARIE 2019.
 
 
INFORMAŢIILE necesare pentru ANUL 2018 (influenţe valabile până pe 4 feb. 2019), anul CÂINELUI sub patronajul elementului pământ yang sunt: Caracteristici generale, Zodii partea 1 (primele 6), Zodii partea 2 (ultimele 6), Parametrii norocului.
 
 
ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc).
 
 
În cazul lunii de BIVOL, perioada lunii solare este 6.01.2019 – 3.02.2019, iar conform calendarului lunar este perioada 6.01.2019, ora 03:30 (ora României) – 4.02.2019.
 
 
Zodiile care sunt printre cele mai favorizate: OAIA, MAIMUŢA, CÂINELE, MISTREŢUL, ŞOBOLAN, BIVOL, TIGRU, IEPURE. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare zodie şi sector, conform lui Lillian Too:
 
În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.
 
 
Sectorul de Nord - carieră (unde se situează zodia Şobolan şi Fiul cel mijlociu al casei) – Steaua de prosperitate aduce noroc în planul financiar pentru rezidenţii din acest sector, mai ales bărbatul casei sau persoana care a aduce cei mai mulţi bani în casă. Persoanele în vârstă trebuie să aibă grijă la sănătate, deoarece boala poate provoca probleme legate de plămâni, gură și nas. Evitați să beți apă rece și să faceţi băi noaptea târziu, pentru următoarele câteva săptămâni.
 
ŞOBOLAN 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008
 
Luna aceasta vă este foarte favorabilă, probabil cea mai norocoasă din anul Câinelui. Este momentul să profitaţi la maxim de aceste energii prin a vă implica în activităţile care vă fac plăcere. Este recomandat să fiţi mai îndrăzneţi şi încrezători în forţele proprii. Mai mult, este perioada ideală pentru a vă concentra mai mult atenţia pe aspectul financiar, dar şi pentru a vă face noi conexiuni care să vă ajute în viitorul apropiat. Dacă simţiţi nevoia să vă gândiţi mai mult înainte să luaţi o decizie, este foarte bine, însă ţineţi minte că oportunităţile nu sunt valabile pe o perioadă nedeterminată. Luaţi o decizie înainte ca această lună să se termine! Carieră – Folosiţi această lună pentru a vă dezvolta abilităţile, pentru a vă apropia mai mult de superiori şi de colegii cu care lucraţi în mod frecvent. Aceasta este un aspect foarte important dacă vă doriţi o asccensiune în carieră. Cei care lucrează în domeniul vânzărilor se vor descurca foarte bine în această lună; puteţi ajunge în top dacă veţi şti să acţionaţi la momentul potrivit. Afaceri – Vă apar noi oportunităţi; apar de asemenea alianţe strategice care vă vor ajuta să vă dezvoltaţi afacerea într-o direcţie nouă şi favorabilă. Dacă întâlniţi persoane care vin cu idei noi la voi, este foarte important să-i ascultaţi pentru că nu se ştie niciodată de unde poate să apară soluţia pentru problemele voastre. O lună care vă va ajuta să faceţi un progres remarcabil în afaceri. Dragoste – O lună foarte bună mai ales pentru cei singuri. Fiţi deschişi dacă aveţi sentimente pentru cineva anume pentru că sunt favorizate mişcările îndrăzneţe. Pentru cei implicaţi deja într-o relaţie stabilă, acum este momentul să vă gândiţi serios la a duce relaţia la nivelul următor; sunt favorizate căsătoriile, logodnele şi celebrările. Educaţie – Este recomandat să aveţi încredere în abilităţile voastre şi să ţintiţi spre perfecţiune. Cât de sus vă puneţi obiectivul, cu atât veţi fi mai entuziasmaţi de munca depusă. Nu permiteţi ca fricile şi îndoielile altora să vă influenţeze; mergeţi pe drumul ales de voi. Puteţi să realizaţi tot ce v-aţi propus dacă aveţi încredere în voi!
 
Sectorul de Nord-Est - învăţătură (unde se situează zodia Bivol, Tigru şi Fiul cel mic al casei) – Vești bune! Vor fi o mulțime de cadouri neașteptate, mai ales dacă veți putea folosi energia de bun augur a sectorului. Beneficiaţi de foarte mult noroc şi ajutor divin! Cu toate acestea, ar putea fi o perioadă de creștere lentă. Energia conflictuală provoacă boală. Sunt posibile probleme de stomac sau la nivelul mâinilor, accidente care pot fi cauzate de obiecte metalice.
 
BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009
 
Luna aceasta vă aduce energii foarte favorabile, persoane care să vă ajute în momentele în care aveţi cea mai mare nevoie, mentori, dar şi persoane influente. Este recomandat să rămâneţi foarte concentraţi pe tot parcursul lunii pentru a profita de oportunităţile care pot să vă apară. Fiţi foarte atenţi mai ales la persoanele mai în vârstă din familie. Perioada aceasta este foarte importantă din punct de vedere al ajutorului divin; o persoană foarte influentă vă poate deveni mentor şi astfel să vi se deschidă multe uşi. Carieră – Vă simţiţi energici şi entuziasmaţi, mai ales în ceea ce priveşte proiectele la care lucraţi în prezent. Aveţi încredere că totul se va rezolva aşa cum vă doriţi, poate chiar o promovare sau o creştere a venitului. Alte persoane pot avea şansa să devină parteneri, asociaţi sau să obţină acţiuni la firma pentru care lucrează. Cei care simt că încep să se plafoneze la job şi nu văd niciun fel de îmbunătăţire, sunt sfătuiţi să se gândească la o schimbare, însă totul depinde de modul în care comunicaţi cu cei din jur. Afaceri – Beneficiaţi de foarte multe oportunităţi, însă nu trebuie să vă lăsaţi copleşiţi sau influenţaţi de experienţele mai puţin bune din trecut. Este o lună în care puteţi să vă gândiţi la o nouă abordare, pentru că numai de voi depinde în ce direcţie o va lua afacerea voastră. Sunteţi pe punctul de a obţine un succes major; aveţi încredere în ideile voastre, dar şi în echipă. Este recomandat să vă faceţi alianţe strategice deoarece atunci când aveţi alături oamenii potriviţi, proiectele pot lua o întorsătură neaşteptată, dar mult mai favorabilă. Dragoste – Aveţi foarte multe motive de fericire în această lună. Este cu atât mai favorabil pentru cei singuri care în sfârşit pot găsi un partener compatibil. Relaţiile noi pot evolua foarte rapid, de aceea trebuie să aveţi încredere în intuiţia voastră şi să nu discutaţi aspectele sentimentale cu alte persoane. Voi ştiţi ce este cel mai bine pentru voi! Educaţie – O lună foarte bună pentru voi, deoarece vă dă energia de care aveţi nevoie pentru a munci şi mai mult pentru proiectele de la şcoală/ facultate. Dacă primiţi sfaturi sau sugestii de la profesori sau alte persoane importante în viaţa voastră, este momentul să vă gândiţi să le luaţi în calcul.
 
TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010
 
Luna aceasta beneficiaţi de o energie foarte benefică, de noroc şi ajutor divin. Toate eforturile voastre par să se materializeze acum în ceva ce v-aţi dorit foarte mult. Când primiţi semne de la divinitate, înseamnă că sunteţi pe drumul cel bun; nu trebuie să staţi şi să despicaţi firul în patru. Lăsaţi-vă intuiţia să vă conducă în această perioadă. Dacă rămâneţi relaxaţi veţi observa cum lucrurile par să se rezolve de la sine. Nu vă încrâncenaţi şi nici nu renunţaţi la primul obstacol! Este o perioadă bună pentru a cunoaşte persoane noi deoarece acest aspect vă poate face să vă simţiţi mai bine, să aveţi conversaţii interesante şi participare la evenimente sociale importante. Carieră – S-ar putea să vă faceţi remarcat la job de o persoană influentă care să vă ajute să vă dezvoltaţi şi mai mult abilităţile profesionale. Vă bucuraţi şi de un ajutor nevăzut (divinitate, mentor etc). Este luna care vă oferă sprijinul unor persoane foarte puternice, astfel veţi putea observa progresul rapid pe care îl veţi face în carieră. Afaceri – Dacă sunteţi pe punctul de a semna un contract sau de a încheia o negociere/ înţelegere, această lună vă avantajează foarte mult. Vă bucuraţi de noroc în afaceri, prosperitate (deci planul financiar poate fi în creştere). Este de asemenea o lună bună pentru investiţii, mai ales dacă doriţi să veniţi cu idei şi proiecte noi. Dragoste – Pentru cei singuri poate fi o lună cu energii foarte bune, care să le aducă în cale persoana potrivită pentru ei. Este momentul ideal să acţionaţi, mai ales dacă sunteţi deja interesaţi de cineva special. Dacă nu vă veţi exprima sentimentele, riscaţi să pierdeţi o şansă foarte frumoasă! Educaţie – Este o perioadă foarte bună pentru a învăţa lucruri noi, de fapt puteţi chiar începe să iubiţi învăţătura. Veţi începe să simţiţi din ce în ce mai puţin povara de a învăţa şi să vă bucuraţi de aceste moment de a fi elevi sau studenţi. Mai mult veţi fi ajutaţi şi de energia divină prin apariţia unui profesor sau mentor care să va îndrume. Cereţi ajutorul atunci când simţiţi că nu ştiţi ce să mai faceţi!
 
Sectorul de Est - sănătate (unde se situează zodia Iepure şi Fiul cel mare) – Rezidenţii acestui sector se bucură de noroc şi prosperitate în carieră, dar există o concurență la locul de muncă. Îmbunătățiți norocul de prosperitate prin amplasarea unei reprezentări de apă în acest sector şi asigurați-vă că apa curge spre casa voastră, nu în afara ei. Amplasaţi la birou o fotografie cu un munte însorit, în spatele vostru, pentru a aduce un sprijin solid. Aveți grijă atunci când lucrați cu instrumente ascuțite sau cu metale grele pentru a evita posibilele accidente.
 
IEPURE –1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011
 
Luna aceasta beneficiaţi de o energie de victorie şi succes în carieră, ceea ce vă poate da un avantaj considerabil asupra competitorilor. Cei care vă aflaţi într-o competiţie la şcoală, job, afaceri etc, puteţi sta mai liniştiţi pentru că aveţi toate şansele să fiţi în top. Dacă sunteţi constanţi şi aveţi încredere în forţele proprii, puteţi avea câştig de cauză chiar şi în situaţiile care păreau imposibile. Concentraţi-vă pe obiectivele voastre – poate chiar ar fi mai bine să le şi scrieţi, pentru a avea în orice moment al zilei foarte clar în minte ceea ce vă doriţi. Aceasta este o perioadă foarte norocoasă pentru voi! Carieră – După perioade mai agitate la job, în sfârşit această lună vă conferă pace, armonie şi înţelegere atât între colegi cât şi cu superiorii. Vă înţelegeţi mult mai bine cu cei din jurul vostru, mai ales pentru că veţi renunţa la ego deoarece în această perioadă veţi aprecia mai mult armonia. Dacă aveţi ambiţii mari, vă este recomandat să le ţineţi pentru voi deocamdată şi să nu vă grăbiţi. Există predispoziţii spre schimbări, însă trebuie să fiţi foarte pregătiţi deoarece vor exista transformări şi în viaţa privată. Afaceri – Luna aceasta este posibil să vă gândiţi la o schimbare de direcţie în ceea ce priveşte afacerea, poate chiar echipa. Vă adaptaţi foarte uşor la toate circumstanţele cu care vă întâlniţi. Există dorinţa de a încerca ceva nou, de a schimba sau de a o lua de la capăt. Aceste energii vă pot determina să păşiţi pe un teritoriu nou vouă şi afacerii. Veţi putea vedea în sfârşit luminiţa de la capătul tunelului! Dragoste – Luna aceasta ar trebui să vă lăsaţi inima să decidă ce-şi doreşte. Este foarte posibil să fiti puţin nehotărâţi şi să ieşiţi cu mai multe persoane înainte să vă decideţi. Este recomandat să aveţi încredere în destinul vostru, pentru că puteţi avea atât romantism cât şi securitate. Educaţie – Cei mai predispuşi la schimbări sunt cei din zodia Iepure în vârstă de 19 ani: puteţi participa la alegeri în consiliul elevilor/ studenţilor, puteţi avea profesori noi şi chiar să reconsideraţi anumite relaţii de colegialitate. Vă doriţi foarte mult o schimbarea în această lună. Energia victoriei vă poate da posibilitatea de a vă adapta uşor la tot ce se întâmplă în jurul vostru şi chiar să vă dea mai multă energie.
 
Sectorul de Sud-Est - prosperitate (unde se situează zodia Dragon, Şarpe şi Fiica cea mare) – Steaua lunară2, cu energie de boală vine luna aceasta în acest sector, dar formează suma lui zece împreună cu steaua anuală 8. Acest lucru aduce noroc, succes și prosperitate rezidenţilor din acest sector. Este un moment favorabil pentru acumularea de bunuri și proprietăţi. Dar există probleme minore de sănătate create de steaua care aduce boala. Posibile infecții la nivelul rinichilor și urechilor. Cei deja bolnavi sau vârstnicii ar trebui să evite acest sector în această lună.
 
DRAGON – 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012
 
Ultima lună a anului chinezesc vă aduce o combinaţie foarte favorabilă pentru voi, care se realizează între steaua anuală 8 şi steaua lunară 2. Această combinaţie favorabilă se numeşte suma lui 10. Puteţi termina cu succes anumite proiecte la care aţi lucrat până acum sau chiar vă puteţi gândi să începeţi ceva nou care să continue în anul următor. Sunteţi sfătuiţi să celebraţi şi să vă bucuraţi de tot ceea aţi reuşit să faceţi până în prezent. Mergeţi mai departe cu încredere, stabiliţi noi planuri, strategii şi bazaţi-vă pe intuiţie. Chiar dacă uneori anumite lucruri nu fac sens, inima ştie mai bine ce este de făcut. Carieră – O lună foarte bună pentru promovări: faceţi totul foarte bine astfel încât puteţi deveni angajatul model. Este foarte posibil să obţineţi promovarea mult dorită. Recomandarea este să lăsaţi faptele să vorbească de la sine, în ceea ce priveşte contribuţia la anumite proiecte. Chiar dacă veţi avea toate motivele să vă lăudaţi şi să străluciţi, rămâneţi modeşti, pentru că aceasta este cheia succesului în această lună. Afaceri – Aveţi foarte multe idei  şi vă doriţi să le puneţi imediat în aplicare, cum terminaţi un proiect să vă apucaţi de altul. Poate ar fi mai bine să amânaţi începerea noilor proiecte pe luna viitoare când veţi fi mai liniştiţi. Luna aceasta sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea de boală, de aceea vă puteţi simţi fără energie şi nu foarte eficienţi. Echipa este punctul vostru forte în această perioadă. Căutaţi parteneri care să aducă ceva nou în afacerea sau firma voastră. Dragoste – O lună foarte bună pentru a vă îndrăgosti şi pentru a stabili o relaţie de durată. Dacă sunteţi deja implicaţi într-o relaţie stabilă vă veţi gândi să o duceţi la următorul nivel: să vă mutaţi împreună, logodne şi poate chiar căsătorie. Dacă nu există puncte şi interese comune, relaţia are slabe şanse să dureze. Lăsaţi la o parte superficialitatea pentru că s-ar putea să rămâneţi surprinşi de faptul că vă puteţi îndrăgosti de o persoană total diferită faţă de ce v-aţi imaginat sau dorit. Rămâneţi cu inima deschisă! Educaţie – Aveţi nevoie de echilibru în viaţa voastră. Recomandarea este să vă şi odihniţi, mai ales dacă aţi depus foarte mult efort în ultima vreme. Uitaţi-vă la TV, filme, seriale, ieşiţi cu prietenii sau în natură. Aveţi nevoie ca mintea să se odihnească şi să se reîncarce pentru când va trebui să o luaţi de la capăt cu învăţătura.
 
ŞARPE – 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013
 
Ultima lună a anului chinezesc vă aduce o combinaţie foarte favorabilă pentru voi, care se realizează între steaua anuală 8 şi steaua lunară 2. Această combinaţie favorabilă se numeşte suma lui 10. Chiar dacă steaua 2 lunară, cu energie de boală vă poate cauza să pierdeţi din energie, puteţi totuşi să fiţi răsplătiţi cu mici victorii în diferite domenii ale vieţii. Recomandarea este să puneţi pe primul plan sănătatea, mai ales dacă aţi neglijat acest aspect în ultima vreme. Dacă nu veţi avea grijă există riscul să optaţi pentru o „pauză forţată”. Evitaţi sporturile sau antrenamentele extreme/ dure şi de asemenea evitaţi să conduceţi cu viteză sau când sunteţi prea obosiţi. Cei în vârstă sau care au deja probleme de sănătate ar trebui să evite să doarmă în sectorul de Sud-Est al casei în această lună. Mai mult, voi cu precădere trebuie să fiţi mai atenţi la ceea ce faceţi pentru că la sfârşitul acestei luni se va intra în noul an chinezesc, cu influenţe nu tocmai favorabile. Carieră – Cu cât veţi lucra mai mult în echipă, cu atât veţi deveni mai productivi. Când lucraţi cu alte persoane există posibilitatea să nu vă iasă toate lucrurile cum vă doriţi, însă luna aceasta strategia cea mai bună pentru voi este să faceţi compromisuri. Nu aveţi starea necesară nici să vă certaţi şi nici să luaţi decizii, de aceea vă este recomandat lucrul în echipă. Oricum ar fi, rezultatele vor fi pe placul vostru! Afaceri – Beneficiaţi de noroc în acest domeniu, mai ales dacă vă asociaţi cu persoana potrivită. Puteţi obţine succesul şi fără ajutor, însă va fi destul de limitat, însă dacă veţi opta pentru o colaborare, rezultatele vor fi excepţionale. Ştiţi deja direcţia în care trebuie să meargă afacerea voastră, însă trebuie să puneţi planurile şi strategiile în mişcare. Când lucraţi cu alte persoane vă este recomandat să verificaţi compatibilitatea astrologică dintre voi şi ei; când lucraţi cu o persoană care vă este compatibilă din punct de vedere astrologic puteţi beneficia de foarte mult noroc. Dragoste – Vă doriţi foarte mult să vă îndrăgostiţi şi să aveţi o relaţie stabilă, ceea ce luna aceasta vă poate conferi dacă rămâneţi deschişi atunci când întâlniţi persoane noi. Uneori, prima impresie poate fi înşelătoare, de aceea sunteţi sfătuiţi să nu luaţi o decizie finală din prima. Evenimentele sociale sunt foarte favorizate luna aceasta şi se poate să cunoaşteţi pe cineva total neaşteptat. Educaţie – Luna aceasta trebuie să învăţaţi să vă prioritizaţi ceea ce aveţi de făcut pentru că energia de boală vă poate afecta destul de serios dacă vă suprasolicitaţi. Daca veţi continua cu un program prea încărcat fără să vă acordaţi timp de odihnă şi relaxare, există riscul ca luna aceasta să simţiţi că este numai haos în viaţa voastră.
 
Sectorul de Sud - faimă (unde se situează zodia Cal şi Fiica mijlocie) – Rezidenţii acestui sector sau a căror uși principale se află pe direcţia de Sud trebuie să acorde o atenție deosebită în această lună potenţialelor pericole de furturi, violenţe, jafuri, accidente. Conflictul dintre elemente poate aduce şi o energie care să genereze probleme juridice. Remediul potrivit ar fi un bol cu apă yin pentru a echilibra elementele.
 
CAL – 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014
 
Luna aceasta sunteţi predispuşi la o energie nefavorabilă de trădări, furturi (chiar şi de idei), dar şi accidente care implică elementul metal. Această stea 7 lunară nu este una favorabilă însă poate fi controlată prin elementul apă, purtarea culorilor de apă – toate nuanţele de albastru + negru. Elemenul apă va consuma energia de metal a acestei stele, ceea ce înseamnă că veţi putea ţine sub control această energie nefavorabilă. Cu toate acestea trebuie să aveţi grijă la tot ce se întâmplă în jurul vostru: s-ar putea să fiţi dezamăgiţi de persoane în care aveaţi încredere sau chiar să fiţi trădaţi de prieteni apropiaţi. Atenţie mare la zvonurile din jurul vostru care nu vor face decât să  faceţi tot felul de scenarii, care poate în final nici nu sunt adevărate, mai ales dacă este vorba de persoane apropiate. Carieră – La locul de muncă pare că aveţi din ce în ce mai multe de făcut, poate chiar şi mai multe responsabilităţi. Simţiţi că nu aveţi timp nici să respiraţi, nu vă puteţi opri deloc din treabă. Din cauza aceasta riscaţi să dormiţi mai puţine ore noaptea, însă sunteţi sfătuiţi să recuperaţi orele de somn în weekend. Nu lăsaţi munca să cauzeze sănătăţii voastre! Dacă v-aţi gândit de ceva timp să vă luaţi o vacanţă, poate că nu ar fi o idee rea să plecaţi un timp şi să vă reîncărcaţi bateriile. Afaceri – Nu este o lună bună pentru semnări de contracte, încheieri de înţelegeri sau să vă extindeţi afacerea într-un domeniu nou. Lucrurile s-ar putea să nu meargă aşa cum v-aţi dori sau cum v-aţi făcut planurile. Amânaţi dezvoltarea afacerii pentru moment şi concentraţi-vă pe ce se întâmplă în prezent. Evitaţi să angajaţi persoane noi în echipa deja formată! Lăsaţi schimbările în ceea ce priveşte structura şi ierarhia firmei pentru o perioadă mai favorabilă. Luna aceasta este momentul să staţi mai retraşi şi să faceţi planuri. Dragoste – Nu este tocmai o perioadă favorabilă pentru planul sentimental pentru că nu aveţi starea necesară pentru a avea o comunicarea bună cu nimeni. Puteţi fi destul de încăpăţânaţi, mai ales dacă vă implicaţi într-o discuţie contradictorie cu partenerul şi simţiţi că voi aveţi dreptate. Nu merită să vă stricaţi relaţia sau potenţiala relaţie prin amplificarea unor mici neînţelegeri. Educaţie – S-ar putea să existe persoane care să spună sau să facă lucruri care să vă deranjeze în mod special. Nu lăsaţi aceste evenimente să vă influenţeze. Priviţi partea bună a lucrurilor: veţi vedea cine vă este cu adevărat prieten. Nu vă pierdeţi timpul cu persoane care nu merită atenţia voastră; mai bine singuri decât cu persoanele nepotrivite. Poate în acest fel veţi face loc în viaţa voastră unor persoane care vor fi pe aceeaşi lungime de undă cu voi!
 
Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează zodia Oaie, Maimuţa şi Mama casei) – Această lună poate aduce noroc şi ajutor divin, dar și sprijin de la oameni în poziții de putere. Există, de asemenea, un noroc bun de bogăție! Din nefericire, energiile dintre steaua anuală şi cea lunară pot duce la conflicte între generații. Amplasaţi în acest sector un bol cu 6 mere roșii cu simbolul păcii pentru a restabili armonia în casă.
 
OAIE – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015
 
Luna aceasta vă simţiţi foarte energici, plini de viaţă, entuziasmaţi, optimişti şi gata de acţiune. Sunteţi pe val! Este perioada ideală pentru a vă face planuri şi strategii pentru perioada următoare. Anul următor vine cu energii nu tocmai favorabile, de aceea este necesar ca în această lună să puneţi fundaţia pentru tot ce aveţi în minte să faceţi. Carieră – Chiar dacă vă confruntaţi cu foarte mult de muncă, totuşi începeţi să vedeţi anumite aspecte într-o altă lumină. Puteţi vedea foarte clar direcţia în care o luaţi, ceea ce vă dă un sentiment de siguranţă. Există posibilitatea să fiţi promovaţi, mai ales dacă aţi lucrat foarte mult în ultima perioadă în acest sens. Continuaţi să mergeţi pe acest drum şi să vă impresionaţi superiorii prin munca voastră impecabilă. Asemenea oportunităţi nu vin des, de aceea trebuie să profitaţi la maxim de ele. Nu ar fi o idee rea să vă asumaţi mai multe resposanbilităţi, pentru că asta nu ar însemna muncă dublă, ci instrumentul necesar pentru a vedea oportunităţile importante pe viitor. Afaceri – O lună foarte bună pentru a vă face vizibili. Să fiţi la TV (emisiuni, ştiri etc) vă aduce doar lucruri bune pentru afacere. Aveţi de partea voastră norocul de faimă şi recunoaştere, ceea ce înseamnă că vă puteţi dedica mai mult timp pentru partea de marketing şi publicitate. Media, în toate formele ei, este de partea voastră în această perioadă, de aceea puteţi fi foarte interesanţi pentru consumatorii de media. Oriunde mergeţi în această lună vă veţi întâlni cu persoane care vă vor complimenta! Este o lună bună şi pentru investiţii şi extindere a afacerii, însă trebuie să vă gândiţi foarte bine înainte de a lua o decizie. Dragoste – Este luna în care trebuie să vă ascultaţi inima. Vă permiteţi să faceţi acest lucru, mai ales dacă sunteţi tineri, însă cei care sunt deja implicaţi în relaţii serioase cu responsabilităţi trebuie să aibă grijă să nu neglijeze persoanele importante pentru ei. Profitaţi de energiile favorabile ale acestei luni, însă fără a pune în pericol ceea ce aveţi deja! Educaţie – Unii dintre voi s-ar putea să fie puşi acum în situaţia de a face nişte alegeri; căutaţi sfatul unei persoane competente sau poate chiar a unui mentor. Nu lăsaţi loc gândurilor negative în mintea voastră pentru că nu veţi face decât să înrăutăţiţi lucrurile pentru voi. Prietenii şi colegii devin persoane importante pentru voi în această perioadă, însă sunteţi sfătuiţi să nu vă pierdeţi timpul cu persoane care vă fac să vă simţiţi rău!
 
MAIMUŢĂ - 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016
 
Vă aşteaptă o lună minunată, cu prieteni, mentori, noroc în afaceri şi persoane influente care vă vor ajuta la momentul potrivit. Este recomandat să acceptaţi ajutorul prietenilor sau a persoanelor cu reputaţie foarte bună pentru că în timp veţi vedea rezultatele acestui sprijin. Cu toate acestea este foarte important să rămâneţi modeşti pentru că numai aşa vor funcţiona lucrurile. Vă bucuraţi şi de sprijinul colegilor, dar şi de apariţia unui prieten vechi care să aibă o propunere pentru voi. Carieră – Vă simţiţi energici, plini de viaţă şi gata să porniţi în noi direcţii. Vă veţi face cunoscuţi la locul de muncă tocmai pentru că vă implicaţi în foarte multe proiecte şi deveniţi persoana cheie din echipă. Acest aspect reprezintă o onoare şi vă poate aduce foarte multe oportunităţi şi noi responsabilităţi. Este un moment în care vă veţi dea seama cât de norocoşi sunteţi să faceţi ce faceţi la job. Dacă vă concentraţi şi pe planuri şi strategii, lucrurile vor evolua în şi mai bine. Afaceri – O lună foarte bună pentru investiţii, pentru a angaja persoane noi, pentru cursuri de formare, dar şi pentru extindere a afacerii. Este de asemenea o perioadă bună pentru a forma o echipă de manageri eficientă care să vă mai preia din responsabilităţi. Dacă aveţi în plan dezvoltarea afacerii, acum este momentul să căutaţi persoanele potrivite care să vă ajute. Aveţi nevoie luna aceasta de 2 aspecte cheie: persoane de încredere (angajaţi, echipă, manageri ect) şi idei care să fie comerciale (să obţineţi cu adevărat profit din ideile voastre). Dragoste – Luna aceasta este avantajoasă pentru persoanele singure care au posibilitatea de a întâlni un partener compatibil. Mai mult, este o perioadă plină de pasiune ascunsă şi aventuri. Există o mică atenţionare pentru bărbaţii implicaţi în relaţii stabile – aceştia nu prea vor putea să-şi controloze sentimentele, ceea ce îi poate face vulnerabili în faţa unor terţe persoane. Educaţie – Luna aceasta veţi avea foarte multe activităţi la şcoală/ facultate. Sunt foarte multe lucruri pe care vreţi să le faceţi însă trebuie să învăţaţi să vă prioritizaţi activităţile pentru a avea destul timp. Nu vă asumaţi mai mult decât puteţi face, pentru că riscaţi să daţi greş! Prioritizarea este cuvântul cheie pentru voi luna aceasta!
 
Sectorul de Vest - descendenţi  (unde se situează zodia Cocoş şi Fiica cea mică/ tânără) – Aveți grijă deosebită. Această lună este extrem de nefavorabilă, din cauza enegiei stelei 5. Combinația dintre steaua anuală 2 şi cea lunară 5, poate indica boală gravă și ghinioane. Îmbolnăvirea poate fi legată de membre, ficat și gât. Evitaţi în acest sector elementul foc: lumini strălucitoare, deoarece energiile de foc excesive ar putea alimenta energia nefavorabilă. Evitați zgomotul și activitatea excesivă aici. Păstrați sectorul de Vest cât mai liniștit!
 
COCOŞ – 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017
 
O lună foarte dificilă pentru voi din cauza combinaţiei total nefavorabile între steaua anuală 2 şi steaua lunară 5. Această combinaţie aduce în chart-ul vostru un exces de pământ, de aceea sunteţi sfătuiţi să purtaţi mai mult culori de metal – alb, argintiu, gri, auriu (bijuterii), pentru a putea ţine sub control aceste energii. Nu vă asumaţi riscuri luna aceasta! Aveţi foarte mare grijă la ceea ce faceţi şi vorbiţi în această perioadă. Nu este indicat să vă implicaţi în bârfe şi zvonuri pentru că voi veţi avea cel mai mult de pierdut. Rămâneţi retraşi şi nu atrageţi atenţia, mai mult decât trebuie! Carieră – Fiţi pregătiţi să întâmpinaţi posibile obstacole la job. Neînţelegerile dintre voi şi colegi s-ar putea să fie mai dese decât v-aţi dori. Nu va fi o lună uşoară! S-ar putea să vă fie destul de greu să lucraţi în echipă, mai ales dacă aveţi idei total diferite faţă de cele ale colegilor. De asemenea vă va fi greu să lăsaţi de la voi şi să-i lăsaţi pe alţii să câştige „bătălia” conversaţiilor. Având în vedere energiile din această lună, sunteţi sfătuiţi să vă calmaţi şi să nu vă implicaţi în situaţii care v-ar putea defavoriza. Afaceri – Nu sunteţi la cel mai înalt nivel acum pentru că aveţi foarte multe lucruri la care vă gândiţi. Dacă aveţi o echipă bună, sunteţi norocoşi pentru că aceştia vor putea materializa oportunităţile care pot să apară; dacă eraţi doar voi exista riscul să le rataţi. Ţineţi problemele personale departe de muncă şi firmă! Poate că ar fi o idee bună să mergeţi în vacanţă şi să vă reîncărcaţi bateriile! Lăsaţi echipa să lucreze (mai ales dacă aveţi încredere în persoanele din echipă)! Dragoste – Puteţi simţi luna aceasta că nu prea aveţi chef de socializare şi romantism, deci veţi prefera să staţi mai mult acasă. Nu este un lucru rău, pentru că sentimentele de dragoste nu se pot forţa. Ori vă veţi găsi în situaţia de a fi interesaţi de o persoană care nu este accesibilă pentru voi, atenţie mare! Oricum ar fi, sunteţi sfătuiţi să vă ascultaţi inima şi stările pe care le aveţi, nu forţaţi lucrurile! Educaţie – Vă este recomandat ca luna aceasta să vă consolidaţi ceea ce aţi realizat până acum şi să vă organizaţi mai mult. Lăsaţi deoparte gândul de a impresiona şi concentraţi-vă pe propria persoană! Dacă simţiţi că v-aţi asumat mai multe lucruri decât puteţi face, poate că a venit momentul să mai renunţaţi din ele sau să le faceţi în ordinea priorităţilor. Mergeţi pe principiul calitate nu cantitate!
 
Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează zodia Câine, Mistreţ şi Patriarhul casei) – Energiile acestui sector din această lună oferă noroc academic și la examene. Cei din domeniile creative vor fi mai productivi, la fel şi cei care susţin examenele. Există, de asemenea, noroc de promovare pentru  rezidenţii acestui sector. Femeile sunt cele mai avantajate în planul sentimental!
 
CÂINE – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018
 
Energiile din chart-ul vostru sunt extrem de puternice luna aceasta! Creativitatea este la cote maxime în această perioadă, ceea ce vă va oferi multe idei noi. Fiţi atenţi la tot ce se întâmplă în jurul vostru. O lună excelentă din punct de vedere al motivaţiei şi optimismului! Treceţi la acţiune! Carieră – Vă vin foarte multe idei, de aceea sunteţi sfătuiţi să nu mai staţi pe gânduri şi să le puneţi în aplicarea. Aceasta este şansa voastră, mai ales acum când beneficiaţi de energii bune. Folosiţi-vă de fiecare oportunitate pentru a vă face cunoscute abilităţile şi modul de acţiune. Asumaţi-vă mai multe decât faceţi în mod normal pentru a vă impresiona superiorul. Eforturile voastre nu vor trece neobservate şi veţi fi recompensaţi într-un timp foarte scurt. Lucraţi foarte bine şi în echipă, atâta timp cât colegii pot ţine pasul cu voi. Dacă observaţi că ritmul lor este mai scăzut, poate ar trebui să vă puneţi în acţiune calităţile de lider şi să vă ocupaţi de fiecare coleg în parte pentru a-l motiva să lucreze mai cu spor. Afaceri – Vă simţiţi energici şi optimişti, mai ales pentru că şi relaţiile de parteneriat par să se îmbunătăţească. Acest aspect vă va ajuta foarte mult să profitaţi de oportunităţile care pot să apară în următoarea perioadă. S-ar putea să existe o şansă foarte mare de schimbare a direcţiei afacerii sau de extindere. Dacă aveţi de semnat contracte luna aceasta, nu amânaţi pentru că energiile acestui luni vă favorizează. Dragoste – Chiar şi dacă nu sunteţi în căutarea unei relaţii de dragoste, vine ea în întâmpinarea voastră. Vă simţiţi atractivi, iar cei singuri nu vor duce lipsă de întâlniri şi propuneri. Este de asemenea o lună bună pentru a vă exprima sentimentele, mai ales dacă sunteţi cu adevărat interesat de o persoană specială – acum este momentul să faceţi o mişcare. Relaţiile sunt punctul forte al vostru în această lună, de aceea veţi observa că interacţionaţi mai uşor cu cei din jur. Avertizarea vine pentru cei cu un cuplu stabil sau căsătoriţi – aveţi mare grijă la intervenţia unei terţe persoane! Dacă niciunul dintre voi nu primeşte ceea ce îşi doreşte din relaţia curentă, va fi foarte uşor să fiţi atraşi de o altă persoană. Triunghiurile amoroase sunt un potenţial pericol în această perioadă. Folosiţi piatra de ametist! Educaţie – O lună foarte bună pentru elevi, studenţi, cercetători, scriitori etc. Aveţi parte de foarte mult potenţial să obţineţi note mari, apreciere şi rezultate foarte bune la proiectele la care aţi lucrat în ultima vreme. Lucraţi foarte bine şi în echipă, deci este momentul potrivit să organizaţi grupuri de studii. De asemenea aveţi grijă la persoanele cu care petreceţi cel mai mul timp, deoarece este posibil să vă lăsaţi influenţaţi, fie în bine fie în rău!
 
MISTREŢ – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019
 
O lună excelentă  din toate punctele de vedere. Aveţi toate motivele să fiţi fericiţi şi să zâmbiţi în toată această perioadă. După luna trecută, care a fost o perioadă destul de grea, norocul pare să fie de partea voastră acum. Vă permiteţi să lăsaţi garda jos şi să începeţi să vă bucuraţi de viaţă. Sunteţi favorizaţi pe planul sentimental, academic totul pare să meargă foarte bine şi nu în ultimul rând planul financiar. Sunteţi mult mai încrezători în forţele proprii! Carieră – Lucrurile se îmbunătăţesc considerabil, iar acum aveţi o imagine foarte clară despre cum va arăta viitorul vostru profesional. Aşadar începeţi să lucraţi în această direcţie pentru că veţi beneficia de foarte multe oportunităţi de a călători şi de a învăţa lucruri noi. Aveţi încredere în intuiţia voastră, mai ales pentru că veţi fi puşi în faţa unor alegeri. Afaceri – Fiţi deschişi la noile oportunităţi şi încercaţi să materializaţi acest avantaj de care beneficiaţi în această lună. Recomandarea este să fiţi atenţi şi să vă luaţi timpul necesar atunci când trebuie să luaţi o decizie importantă pentru firma voastră. Sunt favorizate şi participările la diferite evenimente sociale unde vă puteţi întâlni cu persoane interesante gata să aducă un suflu nou afacerii voastre. Sunt favorizate şi călătoriile în interes de afaceri, multe soluţii pot veni din străinătate! Luna aceasta puteţi să vă gândiţi şi la investiţii, mai ales dacă aveţi în plan extinderea afacerii. Dacă aveţi toate datele problemei şi simţiţi că totul este în regulă, treceţi la acţiune! Dragoste – O lună superbă din punct de vedere sentimental: propuneri de căsătorie, logodne, căsătorii, dar şi întâlnirea persoanei potrivite. Sunt favorizate şi călătoriile pentru a cunoaşte persoane noi, dar şi situaţii noi. O lună foarte bună pentru a vă apropia mai mult de partener şi pentru a vă exprima sentimentele. Fiţi îndrăzneţi! Educaţie – Cei mai favorizaţi din punct de vedere academic. Reţineţi mai bine ceea ce învăţaţi, sunteţi energici, motivaţi şi foarte concentraţi pe ceea ce aveţi de făcut. Evitaţi să vă grăbiţi atunci când participaţi la un examen sau când aveţi de redactat un proiect; riscaţi să nu profitaţi la maxim de energiile acestei luni. Pe cât depuneţi mai mult efort, pe atât de mari şi satisfăcătoare vor fi rezultatele. Cei care au de susţinut examene acum sau chiar interviuri sunt cei mai favorizaţi, dar nu vă grăbiţi când trebuie să daţi un răspuns fie el în scris, fie verbal.
 
 
 
 
 
Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!
 
 
Vă rugăm să aveţi în vedere că acestea sunt informaţii generale privind luna IANUARIE 2019. Pentru analize FENG SHUI şi PAHT CHEE (astrologie chineză), ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro.
 
 
 
 
Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!
 
 
 
 
 
DISCLAIMER
 
Vă mulţumim pentru reacţiile pozitive pe care le primim zilnic de la voi în legătură cu tot ceea ce postăm pe www.amdaebak.ro. Ne dorim foarte mult ca aceste informaţii să vă fie de folos, de aceea vă încurajăm să împărţiţi cu persoanele dragi vouă aceste articole, mai ales pentru că încet încet formăm un grup cu oameni interesaţi de tot ceea ce înseamnă Feng Shui şi Paht Chee (astrologia chineză). Dacă doriţi să preluaţi articolele noastre de pe blog, puteţi da share pe Facebook sau dacă aveţi site/ blog vă recomandăm să ne contactaţi mai întâi pe adresa de mail alexa@amdaebak.ro pentru acordul scris al echipei noastre. Toate aceste articole se află sub proprietatea intelectuală a site-ului www.amdaebak.ro. Vă aşteptăm cu mult drag să ne citiţi, echipa AMdaebak!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved