Influenţele lunii IANUARIE 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Acest horoscop este prezentat în funcţie de calendarul solar!
Luna solară care debutează în data de 6 ianuarie 2021 şi se va încheia în data de 3 februarie 2021 este lună de BIVOL sub patronajul elementului pământ yin. În această lună, în centrul Lo Shu–ului se află steaua 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Este clar o îmbunătăţire considerabilă faţă de luna trecută, când stelele au fost dublate. Cu toate acestea este foarte important să fim în continuare la fel de precauţi în ceea ce priveşte planul sănătăţii. În această lună pot să apară mentori sau persoane influente care să ne ajute la momentul potrivit.

Pentru că este un moment dificil pe întreg globul din cauza pandemiei cu virusul COVID-19, este foarte important să punem pe primul plan sănătatea, siguranţa celor din jurul nostru, mai ales a persoanelor vulnerabile (în vârstă, bolnave, însărcinate etc). Maestra Lillian Too a recomandat scrierea şi amplasarea în casă (pentru cei care rezonează cu partea de Feng Shui spiritual) a mantrei de protecţie „Heart Mantra of Arya Vairochana”. Lillian Too afirmă faptul că doar citind această mantră, puteţi dobândi succes și nu puteţi fi afectat de arme, foc, apă, otrăvuri, substanțe amestecate cu otrăvuri sau magie neagră. Nu puteţi fi rănit de regi, hoți, tâlhari și așa mai departe. Oriunde este scrisă și lăsată această mantră, oamenii nu se îmbolnăvesc, în special de boli contagioase (virusuri, bacterii etc):

TADYATHA / KALA KALA / KILI KILI / BIRI BIRI / HURU HURU / VAIRO-CHANA RASMI SANCHODITA AGACCHA / ARYA AKASHA GARBHA MAHA KARUNIKA PURAYA HASHANA / DHARAYA BUDDHA VIKSHCHAYANA / CHARA CHARA CHIRI CHIRI SVAHA

ATENŢIE! Nu uitaţi însă că este important să respectăm regulile impuse de ţara în care ne aflăm, astfel încât să nu punem în pericol sănătatea celor dragi, a noastră, dar şi a celor din jurul nostru. Informaţi-vă doar din surse oficiale!

Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:

Zile favorabile: 4, 8, 13, 15, 21, 23, 24, 26, 27, 28 ianuarie 2021 – în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.

AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna IANUARIE 2021.

AICI găsiţi informaţii în PREMIERĂ despre anul 2021, anul Bivolului!

INFORMAŢIILE pentru ANUL 2021, anul „BIVOLULUI care merge pe şosea” sunt cuprinse într-un ghid cu peste 100 de pagini, în format electronic PDF. Îl puteţi comanda, trimiţând un mail pe adresa info@amdaebak.ro, cu textul „COMANDĂ GHID ©AMdaebak 2021”.

ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!

Conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, fazele lunii în IANUARIE 2021 sunt: Luna Nouă – 13.01.2021, ora 07:56(ora României); Luna Plină: 28.01.2021, ora 21:18 (ora României).

Influenţele stelelor lunare asupra sectoarelor spaţiilor de locuit/ lucru

În prima parte a acestui articol vom prezenta influenţele energiilor stelelor lunare asupra sectoarelor din casă, spaţii, birourisau unde vă desfăşuraţi pentru mai mult timp activitatea. Astfel puteţi să aflaţi unde anume sunt energii benefice şi este bine de potenţat/activat şi care dintre sectoare sunt afectate de energii mai puţin benefice şi cum pot fi acelea controlate/diminuate.

Sectoarele cele mai afectate în luna solară IANUARIE 2021 sunt: Nord, Sud-Est, Sud-Vest, Nord-Vest. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare sector, conform lui Lillian Too:

Centrul casei (sediul familiei) – În această lună în centrul casei/ spaţiului de lucru vine steaua 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Această energie lunară poate să aducă profit şi ajutor neaşteptat. Dar atenție, deoarece există un exces de element metal. Evitați să puneţi în acest sector obiecte metalice, deoarece prea mult metal poate fi dăunător. Acest exces de element metal activează, de asemenea, şi steaua anuală 7. De asemenea pot să apară conflicte care să degenereze, atât acasă, cât şi la locul de muncă – pot să apară şi competiţii acerbe.

Sectorul de Nord – carieră (unde se situează zodia Şobolan şi Fiul cel mijlociu al casei) – În această lună în sectorul de Nord vine steaua 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Din păcate este un sector foarte afectat în această lună – există predispoziţii spre probleme renale și urinare. Este nevoie să amplasaţi în sectorul de Nord simboluri pentru protecţia sănătăţii. De asemenea, pot să apară pentru rezidenţii acestui sector probleme grave cu legea. Nu uitaţi să amplasaţi în acest sector un bol cu mere roşii pentru a ţine sub control energia anuală a stelei 3. Femeile însărcinate și persoanele în vârstă ar trebui să evite acest sector, deoarece există pericolul avortului spontan, accidentelor şi îmbolnăvirilor. Sunt posibile răni grave cauzate de accidente! Este foarte important să aveţi grijă cum conduceţi – evitaţi viteza, graba şi nervii la volan!

Sectorul de Nord-Est – învăţătură (unde se situează zodia Bivol, Tigru şi Fiul cel mic al casei) – În această lună în sectorul de Nord-Est vine steaua 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Se formează o combinaţie foarte auspicioasă între steaua anuală 1 şi steaua lunară 9, suma lui 10.Luna aceasta este foarte favorabilă pentru rezidenţii acestui sector, mai ales pentru că există indicii foarte bune în ceea ce priveşte cariera şi o posibilă promovare la locul de muncă. De asemenea, relaţiile sentimentale sunt foarte bine aspectate în această lună. Atenţie – să nu activați această zonă cu prea mult element foc (culoare sau obiecte – lumânări, mai ales dacă aveţi şi bucătăria în acest sector), pentru că există predispoziţie spre accidente cauzate de foc.

Sectorul de Est – sănătate (unde se situează zodia Iepure şi Fiul cel mare) – În această lună în sectorul de Est vine steaua 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Rezidenţii acestui sector au parte de o lună foarte favorabilă – relaţiile de orice tip se îmbunătăţesc considerabil. Persoanele care sunt în căutarea unei relaţii stabile au şanse foarte mari în această lună, mai ales dacă activează acest sector cu simboluri pentru potenţarea dragostei. Cei care sunt într-un cuplu stabil sunt sfătuiţi să fie foarte atenţi în această lună pentru că există pericolul apariţiei unei terţe persoane. Folosiţi-vă de piatra de ametist pentru a vă proteja relaţia! De asemenea este o lună foarte bună pentru elevi/ studenţi – pot excela în examene și activități academice.

Sectorul de Sud-Est – prosperitate (unde se situează zodia Dragon, Şarpe şi Fiica cea mare) – În această lună în sectorul de Sud-Est vine steaua 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Această energie lunară poate să aducă foarte multe probleme şi stres, mai ales pentru fiica cea mare a casei. Este foarte important să amplasaţi Pagoda celor 5 elemente pentru a ţine sub control steaua 5 lunară, dar şi simboluri pentru protecţia sănătăţii. Păstrați acest sector cât mai liniștit în această lună. Încercaţi să evitaţi pe cât posibil să petreceţi foarte mult timp în acest sector luna aceasta!

Sectorul de Sud – faimă (unde se situează zodia Cal şi Fiica mijlocie) – În această lună în sectorul de Sud vine steaua 1, stea cu energie de victorie şi succes. Această energie poate să aducă noroc în carieră şi creşteri financiare. Cu toate acestea pot să apară probleme în relaţiile de cuplu, probleme care pot să apară din bârfe. De asemenea vor fi descoperiri, în special pentru cei din cercetare și dezvoltare sau cei care învață lucruri noi. Amplasaţi plante în sectorul de Sud din living pentru a controla energiile elementului apă, energii care pot duce la bârfe și neînţelegeri.

Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează zodia Oaie, Maimuţa şi Mama casei) – În această lună în sectorul de Sud-Vest vine steaua 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Această energie lunară poate să producă multe neînţelegeri şi conflicte mai ales pentru femeia casei. De asemenea, sunteţi sfătuiţi să nu vă implicaţi în situaţii care pot duce la probleme majore cu legea/ autorităţile. Evitați să faceți zgomot în acest sector. Bârfele, calomniile și certurile predomină în această lună! Amplasaţi în acest sector un bol cu mere roşii pentru a ţine sub control această energie total nefavorabilă. De asemenea, puteți utiliza elementul foc sub formă de lumini puternice. Evitați orice reprezentare a apei în Sud-Vest luna aceasta, deoarece acest aspect ar putea duce la scandaluri sexuale.

Sectorul de Vest – descendenţi (unde se situează zodia Cocoş şi Fiica cea mică/ tânără) – În această lună în sectorul de Vest vine steaua 8, stea cu energie de prosperitate. Este cu atât mai favorabil cu cât această energie lunară este multiplicată de steaua anuală 9. Combinaţia dintre aceste două stele poate să aducă abundenţă rezidenţilor acestui sector, dar şi persoanelor care au direcţia de orientare pe Vest sau uşa de la intrare este în Vest. Aceste energii sunt deosebit de favorabile pentru achiziţionarea de proprietăți, ceea ce înseamnă că este o perioadă foarte bună pentru rezidenţii acestui sector să investească în imobiliare.

Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează zodia Câine, Mistreţ şi Patriarhul casei) – În această lună în sectorul de Nord-Vest vine steaua 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Această energie lunară afectează în principal bărbatul casei şi liderii. Pot să apară foarte multe probleme legate de trădări, descoperirea unor fraude majore, pierderi financiare în afaceri. De asemenea există predispoziţii spre infidelităţi, dar şi violenţă domestică. Este foarte important ca acest sector să fie remediat prin simboluri de protecţie. Reprezentarea rinocerului şi elefantului albastru este foarte importantă pentru a ţine sub control steaua lunară 7. Un alt aspect important de care ar trebui să ţină cont rezidenţii acestui sector, este faptul că pot fi predispuşi spre probleme legate de plămâni.

Influenţele stelelor lunare asupra ZODIILOR chinezeşti

Zodiile care sunt printre cele mai favorizate în luna solară IANUARIE 2021: BIVOL, TIGRU, IEPURE, CAL, COCOŞ. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare zodie, conform lui Lillian Too:

În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.

ŞOBOLAN – 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Luna aceasta sunteţi predispuşi la accidentări, îmbolnăviri, de aceea este foarte important să vă ascultaţi corpul şi să acţionaţi imediat ce simţiţi că ceva nu este în regulă. De asemenea sunteţi sfătuiţi să adoptaţi un stil de viaţă sănătos: mişcare, alimentaţie echilibrată, vitamine, somn calitativ, odihnă, activităţi relaxante. O altă recomandare ar fi să evitaţi în această lună locurile cu energie yin: spitalele, cimitirele, vizitarea persoanelor bolnave. Atenţie – lună de prieten secret, zodia Bivol! Carieră – Este foarte important ca în această lună să rămâneţi în alertă tot timpul, să nu vă implicaţi în diverse conflicte şi bârfe. Funcţia voastră este „vânată” de persoane care se dau drept prieteni. Fiţi foarte atenţi cui vă împărtăşiţi ideile şi planurile. Nu discutaţi aspecte din viaţa personală la locul de muncă – s-ar putea întoarce împotriva voastră. Afaceri – O lună destul de dificilă, care poate să vă atragă foarte multe gelozii şi invidii. Pot să apară inclusiv persoane care să încerce să vă saboteze, de aceea sunteţi sfătuiţi să nu aveţi încredere în oricine, mai ales dacă este vorba despre persoane noi cunoscute. De asemenea este recomandat ca în aceasta lună să evitaţi investiţiile financiare, jocurile de noroc, achiziţiile scumpe, semnarea de contracte, jocul la bursă etc. Relaţii – O lună foarte favorabilă din punct de vedere sentimental, mai ales pentru nativii Şobolan singuri – pot să întâlnească persoana care să le capteze interesul. Chiar este recomandat ca în următoarea perioadă să vă concentraţi mai mult pe relaţii şi pe îmbunătăţirea acestora. Educaţie – Energia aceasta a bolii vă poate pune foarte multe piedici, de aceea nu reuşiţi să vă concentraţi aşa cum v-aţi dori. Resimţiţi oboseala foarte repede! Recomandarea este să vă împărţiţi treaba în bucăţi de câte 25 min, cu 5 min pauză, astfel încât să reuşiţi să terminaţi în timp ultil fără a intra în panică.

BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

O lună importantă, deoarece apare energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. O perioadă plină de energie şi entuziasm să finalizaţi din proiectele la care lucraţi de ceva timp sau chiar să vă rezolvaţi cu succes anumite probleme care vă stresează. Carieră – Vă puteţi aştepta la o lună armonioasă la locul de muncă! Reuşiţi în această lună să fiţi foarte productivi şi chiar să veniţi cu idei noi. De asemenea este o perioadă foarte bună pentru comunicare, mai ales dacă lucraţi într-o echipă. Pot să apară foarte multe oportunităţi în planul profesional – o promovare, mai multe responsabilităţi, rol de lider într-o echipă. Totul este să fiţi atenţi şi să acţionaţi la momentul potrivit. Afaceri – O lună în care vă puteţi gândi la investiţii financiare mai riscante, vă permiteţi acum chiar să vă extindeţi sau să vă dezvoltaţi afacerea. Poate să fie de asemenea o perioadă bună pentru a semna contracte sau chiar a încheia o înţelegere cu un posibil partener de afaceri. Cu toate acestea sunteţi sfătuiţi să nu luaţi o decizie importantă în grabă – încercaţi să aveţi toate informaţiile necesare înainte. Este nevoie de un echilibru între a fi impulsiv şi conservativ, asta este cheia succesului pentru voi acum. Relaţii – Este o lună bună în plan sentimental, dar sunteţi sfătuiţi să nu vă grăbiţi în a vă implica într-o relaţie, dacă simţiţi că nu este tocmai ce vă doriţi. Deocamdată vă puteţi bucura de atenţia pe care o primiţi şi vedeţi pe parcurs cum se desfăşoară lucrurile. În ceea ce priveşte viaţa de familia – sunteţi nevoiţi să găsiţi un echilibru între carieră şi familie. Este nevoie să menţineţi doza de pasiune în cuplu şi să fiţi prezenţi în viaţa copiilor, mai ales dacă aceştia sunt la vârsta la care au nevoie de supervizare şi de atenţia voastră. Educaţie – Sunteţi plini de energie în această lună, vă bucuraţi de foarte multă atenţie atât din partea colegilor, cât şi a profesorilor. Continuaţi ceea ce faceţi acum pentru că veţi fi remarcaţi la momentul potrivit.

TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

O lună importantă, deoarece apare energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. O perioadă plină de energie şi entuziasm să finalizaţi din proiectele la care lucraţi de ceva timp sau chiar să vă rezolvaţi cu succes anumite probleme care vă stresează. Carieră – Luna aceasta beneficiaţi de creativitate, productivitate şi energie să faceţi tot ce vă doriţi. Aveţi şansa acum să vă impresionaţi şefii, dar şi colegii. Pot să apară foarte multe oportunităţi în planul profesional – o promovare, mai multe responsabilităţi, rol de lider într-o echipă. Totul este să fiţi atenţi şi să acţionaţi la momentul potrivit. Afaceri – O lună foarte favorabilă pentru investiţii financiare şi dezvoltarea afacerii. De asemenea poate să fie o perioadă foarte bună pentru a semna contracte, parteneriate noi sau chiar realizarea unei echipe care să se ocupe de partea de publicitate. Cu toate acestea sunteţi sfătuiţi să nu luaţi o decizie importantă în grabă – încercaţi să aveţi toate informaţiile necesare înainte. Este nevoie de un echilibru între a fi impulsiv şi conservativ, asta este cheia succesului pentru voi acum. Relaţii – Planul sentimental este bine aspectat în această lună atât pentru cuplurile stabile, cât şi pentru cei care se află la început. Nu ar fi o ideea rea să vă gândiţi la o mini-vacanţă petrecută în cuplu – o escapadă romantică. Chiar şi cei singuri sunt avantajaţi în această lună. Beneficiaţi de popularitate şi nu veţi duce lipsă de admiratori. O lună plină de pasiune şi romantism pentru nativii Tigru. Educaţie – Elevii/ studenţii nativi Tigru beneficiază de recunoaşterea meritelor şi de multă popularitate atât în rândul colegilor, cât şi a profesorilor. Este cu adevărat o perioadă foarte bună în plan academic, profitaţi de aceste energii pentru a identifica ce anume vreţi să faceţi mai departe.

IEPURE –1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Această energie favorizează atât persoanele care sunt în căutarea unui partener, dar şi pentru cei care activează în domeniul academic. Barierele de luna trecută dispar acum şi aveţi şansa să obţineţi ce v-aţi propus. Carieră – O lună foarte favorabilă, mai ales pentru persoanele care lucrează în domeniul cercetării, publicităţii şi statisticii. Toate lucrurile par să se aranjeze acum exact cum trebuie pentru a vă face remarcaţi. Este o perioadă foarte bună pentru a lucra în echipă – obţineţi foarte multe rezultate în acest fel, mai ales dacă sunteţi şi liderul acestei echipe. Afaceri – O lună foarte bună pentru asocieri/ parteneriate noi! Dacă aveaţi în plan să semnaţi un asemenea contract, nu amânaţi, profitaţi acum de aceste energii. Este foarte posibil să fi cunoscut deja această persoană cu care puteţi colabora profesional – rămâneţi atenţi şi deschişi la nou. Pot să apară foarte multe oportunităţi în această perioadă, iar alianţele pe care le faceţi acum le veţi putea folosi strategic în următoarele luni. Relaţii – Planul sentimental este foarte bine aspectat pentru cei singuri, care cu siguranţă nu vor duce lipsă de admiratori sau de ocazii pentru a cunoaşte persoana potrivită. Cu toate acestea, există o atenţionare pentru cuplurile stabile/ căsătorite – predispoziţie spre apariţia unei terţe persoane. Nu cedaţi tentaţiilor, doar pentru o plăcere de moment deoarece riscaţi să nu puteţi îndrepta situaţia. Educaţie – În primul rând este o lună foarte bună pentru susţinerea de examene sau proiecte – sunteţi foarte favorizaţi. De asemenea sunt favorizate activităţile extraşcolare care implică comunicarea – dezbateri, conferinţe, participarea la alegeri pentru comitet la şcoală/ facultate. Mai mult, este luna ideală pentru a vă îmbunătăţi relaţiile cu colegii, dar şi prietenii.

DRAGON – 1928,1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie deobstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Recomandarea este să nu luaţi decizii pripite şi nu vă implicaţi în situaţii conflictuale sau stresante. Carieră – Aveţi nevoie de un echilibru între viaţa profesională şi cea de familie. Chiar dacă aveţi termene limită pentru anumite proiecte sau activităţi, nu uitaţi să luaţi şi o mică pauză, altfel riscaţi să vă consumaţi toată energia. De asemenea este o perioadă în care trebuie să verificaţi actele sau proiectele de mai multe ori înainte să le predaţi – pot să apară diverse greşeli şi obstacole. Mai mult, concentraţi-vă să fiţi productivi la locul de muncă, nu să vă impresionaţi superiorii – aceasta nu este luna indicată pentru a ieşi în evidenţă. Afaceri – Nu este luna favorabilă pentru investiţii financiare, semnări de contracte, achiziţii scumpe. De asemenea este foarte important să evitaţi publicitatea agresivă pentru că riscaţi să vă pierdeţi reputaţia. Pot să apară şi neînţelegeri între asociaţi/ parteneri de afaceri – sunteţi sfătuiţi să amânaţi confruntarea pentru că riscaţi foarte multe acum. Relaţii – Pentru nativii Dragon singuri este mai degrabă o lună în care preferă compania prietenilor, mai mult decât o posibilă relaţie sentimentală, Cei căsătoriţi/ cuplu stabil sunt sfătuiţi să aloce mai mult timp calitativ partenerului, astfel puteţi readuce armonia, pasiunea şi fericirea în cuplu. Viaţa de familie este mai dificilă, mai ales dacă locuiţi în aceeaşi casă cu persoane mai în vârstă din familie – pot să apară mici conflicte şi neînţelegeri. Sunteţi sfătuiţi să fiţi mai răbdători şi toleranţi. Educaţie – Elevii/ studenţii nativi Dragon pot avea de o parte destul de dificilă, cu lipsă de energie, potenţiale obstacole/ întârzieri si cu situaţii stresante. Vă este recomandat să vă organizaţi foarte bine astfel încât să vă şi odihniţi, altfel riscaţi să vă epuizaţi înainte de a finaliza proiectele.

ŞARPE – 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Recomandarea este să nu luaţi decizii pripite şi nu vă implicaţi în situaţii conflictuale sau stresante. Atenţie – lună de aliat, zodia Bivol! Carieră – Aveţi nevoie de un echilibru între viaţa profesională şi cea de familie. Chiar dacă aveţi termene limită pentru anumite proiecte sau activităţi, nu uitaţi să luaţi şi o mică pauză, altfel riscaţi să vă consumaţi toată energia. De asemenea este o perioadă în care trebuie să verificaţi actele sau proiectele de mai multe ori înainte să le predaţi – pot să apară diverse greşeli şi obstacole. Mai mult, concentraţi-vă să fiţi productivi la locul de muncă, nu să vă impresionaţi superiorii – aceasta nu este luna indicată pentru a ieşi în evidenţă. Este indicat ca în această perioadă să fiţi văzuţi ca un membru de echipă cheie, nu ca cineva care vrea să-şi asume toate meritele. Afaceri – Este recomandat să amânaţi deciziile cu privire la investiţii financiare, semnare de contract sau parteneriatele/ asocierile noi. De asemenea este foarte important să evitaţi publicitatea agresivă pentru că riscaţi să vă pierdeţi reputaţia. Pot să apară şi neînţelegeri din cauza banilor între asociaţi/ parteneri de afaceri, evitaţi pe cât posibil confruntările. Relaţii – Nu este o lună favorabilă pentru cei singuri să se implice într-o relaţie acum – rămâneţi la capitolul întâlniri şi vedeţi cum evoluează relaţia până luna viitoare. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi pot să se confrunte cu mici neînţelegeri – încercaţi să evitaţi situaţiile conflictuale şi fiţi puţin mai înţelegători şi cu nevoile partenerului. Educaţie – Luna aceasta sunteţi sfătuiţi să lucraţi la îmbunătăţirea relaţiilor cu profesorii şi colegii, să munciţi la proiecte în ordinea priorităţilor şi să nu vă grăbiţi în a atrage foarte mult atenţia asupra voastră. Aveţi răbdare pentru că lucrurile se vor îmbunătăţi de luna viitoare şi veţi reuşi să străluciţi aşa cum vă doriţi.

CAL – 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Vă puteţi aştepta ca din această lună să apară foarte multe schimbări şi transformări pozitive în viaţa voastră. Veţi reuşi să vedeţi lucrurile dintr-o altă perspectivă! Carieră – Aveţi şansa în această lună să faceţi ceva nou la locul de muncă, ceva ce nu s-a mai făcut până acum – puteţi fi acum un pionier în domeniul vostru. De asemenea există posibilitatea să vi se dea rolul de lider într-o echipă – ceea ce este foarte clar este faptul că vă veţi face remarcaţi în faţa superiorilor. Un alt aspect foarte important este faptul că poate să apară oportunitatea de a fi promovaţi sau chiar de a merge într-o cu totul altă direcţie, mult mai favorabilă pentru cariera voastră. Afaceri – Vă este recomandat să fiţi îndrăzneţi, curajoşi, să vă ascultaţi primul instinct şi să faceţi tot ce puteţi pentru a vă motiva echipa şi angajaţii. Acum este luna ideală pentru a pune în aplicare idei noi, pentru a descoperi metode prin care să vă folosiţi de tehnologie pentru a vă dezvolta afacerea. S-ar putea să întâlniţi acum persoana care să vă ajute să acţionaţi în direcţia potrivită! Relaţii – O lună excelentă în plan sentimental. Puteţi face chiar voi primul spre persoana de care sunteţi interesaţi. Beneficiaţi de foarte multă carismă, ceea ce vă face face foarte atractivi şi irezistibili. Educaţie – Elevii/ studenţii nativi Cal sunt sfătuiţi să adauge pe lista lor academică mai multe materii/ domenii de interes, pentru că acum este luna în care pot să înveţe cele mai multe lucruri şi într-un ritm foarte rapid. Poate să fie un pas important în viitoarea carieră. Cu siguranţă veţi reuşi să vă îmbunătăţiţi performanţele în această perioadă.

OAIE – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Poate să fie o perioadă în care să aveţi momente de furie, nervi şi să intraţi în situaţii conflictuale foarte uşor. O recomandare ar fi să purtaţi roşu (culoare aparţinând elementului foc) pentru a ţine sub control această energie de ceartă. Atenţie – lună de zodie conflictuală, zodia Bivol! Carieră – Acum nu este momentul să ieşiţi în evidenţă sau să încercaţi să vă impresionaţi superiorii cu abilităţile voastre. Riscaţi să obţineţi opusul a ceea ce vă doriţi! Aşteptaţi o lună mai favorabilă pentru aceste planuri. De asemenea sunteţi sfătuiţi să lucraţi mai mult la îmbunătăţirea relaţiilor cu colegii – în această lună aveţi nevoie de aliaţi, nu duşmani. Nu vă implicaţi nici în discuţii contradictorii sau bârfe – staţi departe de orice v-ar putea dăuna. Afaceri – O lună foarte nefavorabilă în ceea ce priveşte relaţia cu angajaţii sau chiar partenerii de afaceri. Pot să apară diferenţe de opinie care să se transforme în conflicte. De asemenea sunteţi sfătuiţi să evitaţi semnarea de contracte, angajările sau chiar concedierile – riscaţi să vă implicaţi în probleme legale, cineva v-ar putea da în judecată. Recomandarea în această lună este să delegaţi din responsabilităţi persoanelor de încredere şi să optaţi pentru o mini-vacanţă. Nu este perioada potrivită pentru decizii importante, nici financiare, nici în privinţa persoanelor din echipă. Relaţii – Planul sentimental nu este deloc bine aspectat, nici măcar pentru cei singuri. Încercaţi să vă concentraţi pe alte domenii ale vieţii acum şi să lăsaţi relaţiile sentimentele pe un loc secund în această lună. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi riscă să se certe din lucruri mărunte sau pot să apară probleme legate de bani. Educaţie – Elevii/ studenţii nativi Oaie pot să se simtă în această lună presaţi de prieteni şi familie, ceea ce le dăunează puterii de concentrare în plan academic. Dacă simţiţi că vă enervaţi foarte repede, recomandarea este să optaţi pentru exerciţii fizice sau să mergeţi la alergat.

MAIMUŢĂ – 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Poate să fie o perioadă în care să aveţi momente de furie, nervi şi să intraţi în situaţii conflictuale foarte uşor. O recomandare ar fi să purtaţi roşu (culoare aparţinând elementului foc) pentru a ţine sub control această energie de ceartă. Carieră – Vă puteţi confrunta cu foarte multe provocări la locul de muncă. Cheia succesului luna aceasta este să evitaţi discuţiile contradictorii cu colegii, aveţi nevoie de aliaţi nu duşmani la locul de muncă. Recomandarea este să lucraţi singuri şi să evitaţi pe cât posibil proiectele care implică lucrul în echipă. Sunteţi foarte irascibili în această perioadă şi riscaţi să reacţionaţi când nu trebuie şi să stricaţi iremediabil o relaţie. Afaceri – Energiile acestei luni nu vă ajută deloc, ci vă provoacă foarte mult. Va fi foarte greu să faceţi o primă impresie bună, mai ales dacă este vorba despre o asociere nouă sau un proiect pe care doriţi să-l lansaţi. Există riscul chiar să pierdeţi o vânzare importantă din cauza faptului că nu vă puteţi controla emoţiile şi sunteţi impulsivi. Recomandarea în această lună este să delegaţi din responsabilităţi persoanelor de încredere şi să optaţi pentru o mini-vacanţă. Nu este perioada potrivită pentru decizii importante, nici financiare, nici în privinţa persoanelor din echipă. Relaţii – O lună destul de dificilă pentru cuplurile stabile/ căsătorite – pot să apară discuţii şi conflicte din orice. Important este să vă opriţi la timp atunci când vreţi să spuneţi ceva ce ştiţi că îl poate răni pe celălalt. O recomandare ar fi să vă detaşaţi puţin şi să încercaţi să vedeţi relaţia şi dintr-o altă perspectivă – poate asta va fi salvarea relaţiei. Educaţie – Elevii/ studenţii nativi Maimuţă pot să simtă în această lună presaţi de prieteni şi familie, ceea ce le dăunează puterii de concentrare în plan academic. Dacă simţiţi că vă enervaţi foarte repede, recomandarea este să optaţi pentru exerciţii fizice sau să mergeţi la alergat.

COCOŞ – 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Este cu atât mai favorabil cu cât această energie lunară este multiplicată de steaua anuală 9. Este o perioadă cu adevărat plină de oportunităţi în toate planurile. Atenţie – lună de aliat, zodia Bivol! Carieră – Aceasta este perioada în care abilităţile voastre vor fi observate de superiori sau alte persoane în funcţii importante. Colegii vă privesc altfel, deveniţi un membru cheie în echipă şi reuşiţi să vă puneţi în valoare atât pe voi, cât şi pe cei cu care lucraţi. Puteţi deveni un lider important în această lună! De asemenea există şansa să fiţi promovaţi, să primiţi un bonus (sau o mărire de salariu), să vă mutaţi într-un alt departament sau poate chiar să schimbaţi locul de muncă cu ceva mult mai avantajos, mai ales financiar. Afaceri – O lună foarte favorabilă pentru a investi financiar în proiecte noi, pentru extinderea firmei, angajarea unor persoane noi, semnarea de contracte, asocieri etc. Dacă aveţi în plan un obiectiv măreţ este necesar să vă gândiţi foarte bine înainte de a lua o decizie finală – este nevoie să cunoaşteţi toate informaţiile pentru a nu fi dezamăgiţi mai târziu. Riscurile de orice fel sunt avantajate în această lună, mai ales dacă aveţi un plan bine stabilit. Relaţii – Planul sentimental este foarte bine aspectat în această lună. Nu veţi duce lipsă de admiratori şi de şanse de a avea întâlniri romantice. Pot să apară de asemenea foşti parteneri sau persoane din trecut de care aţi fost interesaţi. Atenţie însă – nu uitaţi de ce v-aţi despărţit în primul rând! Educaţie – Acum este luna în care sunteţi sfătuiţi să vă concentraţi pe materiile care nu reprezintă punctul vostru forte. Veţi avea parte de sprijin din partea profesorilor, dar şi a colegilor. Lucraţi foarte bine în echipă, sunteţi concentraţi, motivaţi şi aveţi toate şansele să învăţaţi foarte repede.

CÂINE – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Luna aceasta vă este recomandat să puneţi pe primul loc securitatea personală şi a spaţiului în care locuiţi. Vă este recomandat să evitaţi să vă expuneţi viaţa personală unor persoane noi cunoscute sau care par dubioase, riscaţi să fiţi înşelaţi. Un remediu foarte bun pentru a evita pierderi din cauza stelei lunare 7 este să donaţi bani pentru o cauză nobilă, să faceţi un cadou unei persoane mai defavorizate, să faceţi acte de caritate. Acest remediu va menţine un echilibru! Carieră – Luna aceasta vă puteţi confrunta la locul de muncă cu persoane care încearcă să vă saboteze, să vă afle secretele, ideile, planurile. Încercaţi să vă ţineţi departe viaţa personală de tot ceea ce înseamnă loc de muncă, colegi, superiori. De asemenea este posibil să fiţi implicaţi în bârfe sau să fiţi puşi în situaţia de a lua partea cuiva – încercaţi pe cât posibil să vă detaşaţi de astfel de contexte.Verificaţi de mai multe ori un act sau un proiect înainte să-l predaţi deoarece sunteţi predispuşi spre greşeli luna aceasta. Există predispoziţie spre trădări în această lună, de aceea sunteţi sfătuiţi să fiţi mai retraşi şi discreţi. Afaceri – Pot să apară probleme şi obstacole în planurile pe care le aveaţi în această lună. Sunteţi sfătuiţi să luaţi în calcul planurile şi ideile pe termen lung, acestea sunt cele care vă avantajează. De asemenea evitaţi investiţiile financiare, parteneriatele noi, semnarea de contracte, jocurile de noroc, achiziţiile scumpe, jocul la bursă etc. Nu există pentru voi acum îmbogăţiri rapide! Relaţii – Aceasta nu este luna favorabilă pentru planul sentimental. Cei singuri sunt predispuşi spre a întâlni persoane care să-i rănească, să-i înşele. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi sunt sfătuiţi să fie atenţi pentru că există pericolul să apară o terţă persoană – infidelitate. Educaţie – O perioadă destul de obositoare şi stresantă, mai ales dacă aveţi foarte multe de făcut. Recomandarea este să vă prioritizaţi şi să vă organizaţi activităţile pentru a putea rămâne la fel de productivi ca până acum.

MISTREŢ – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Luna aceasta vă este recomandat să puneţi pe primul loc securitatea personală şi a spaţiului în care locuiţi. Vă este recomandat să evitaţi să vă expuneţi viaţa personală unor persoane noi cunoscute sau care par dubioase, riscaţi să fiţi înşelaţi. Un remediu foarte bun pentru a evita pierderi din cauza stelei lunare 7 este să donaţi bani pentru o cauză nobilă, să faceţi un cadou unei persoane mai defavorizate, să faceţi acte de caritate. Acest remediu va menţine un echilibru! Carieră – Principala recomandare în această lună pentru voi este să nu acţionaţi sau să reacţionaţi din impuls. Încercaţi să obţineţi toate informaţiile necesare înainte de a lua o decizie sau înainte de a vă certa cu cineva. Este foarte posibil să existe situaţii în care să fiţi trădaţi de cineva nu vă aşteptaţi, mai ales dacă în joc este şi o posibilă promovare. Pot să apară şi mici obstacole în anumite proiecte, iar un contract se poate rupe acum. Afaceri – Pot să apară probleme şi obstacole în planurile pe care le aveaţi în această lună. Sunteţi sfătuiţi să luaţi în calcul planurile şi ideile pe termen lung, acestea sunt cele care vă avantajează. De asemenea evitaţi investiţiile financiare, parteneriatele noi, semnarea de contracte, jocurile de noroc, achiziţiile scumpe, jocul la bursă etc. Relaţii – Poate să fie o lună foarte obositoare, mai ales în ceea ce priveşte sănătatea, stresul etc. Planul sentimental nu constituie prioritatea voastră în această lună. Fiţi foarte atenţi la modul în care vă exprimaţi gândurile şi sentimentele partenerului, deoarece riscaţi să înrăutăţiţi situaţia. Luna viitoare va fi mult mai favorabilă, deci sunteţi sfătuiţi să aveţi răbdare şi să evitaţi confruntările acum. Educaţie – O perioadă destul de obositoare şi stresantă, mai ales dacă aveţi foarte multe de făcut. Recomandarea este să vă prioritizaţi şi să vă organizaţi activităţile pentru a putea rămâne la fel de productivi ca până acum.

Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!

Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp