Influenţele lunii IANUARIE 2022

28-12-2021

Cerc articol Placeholder
Background articol
©AMdaebak-Horoscop-chinezesc-luna-IANUARIE-2022

Acest horoscop este prezentat în funcţie de calendarul solar!

Luna solară care debutează în data de 6 ianuarie 2022 şi se va încheia în data de 3 februarie 2022 este lună de BIVOL sub patronajul elementului metal yin. În această lună în centrul casei/ spaţiului de lucru vine steaua 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Combinaţia care se realizează între steaua anuală 6 şi steaua lunară 3 poate să aducă o perioadă lentă de creştere şi dezvoltare. Această combinaţie poate să predispună şi spre probleme de sănătate – posibile accidentări la nivelul picioarelor. Deci evitaţi pe cât posibil antrenamentele fizice dure, mai ales bărbaţii tineri care practică sport de performanţă şi atenţie la cum conduceţi. Un aspect pozitiv al acestei combinaţii este faptul că pot să apară cadouri neaşteptate, dar şi succes în speculaţiile financiare. Atenţie însă, deoarece energia stelei lunare 3 poate să predispună spre certuri, probleme cu legea, procese etc. Această energie afectează întreaga familie dacă ne referim la spaţiul de acasă sau chiar pe angajaţi dacă este vorba despre spaţiul de lucru. Pentru a ţine sub control această energie total nefavorabilă, este recomandat să amplasaţi un bol cu mere roşii în sectorul de Centru al casei sau al spaţiului de lucru. Evitaţi de asemenea, pe cât posibil să folosiţi acest sector - păstrați liniştea în această zonă! Luna aceasta se formează o combinaţie auspicioasă în sectorul de Nordsuma 10. Cele mai afectate sectoare în această lună sunt: Sud-Est, Sud, Vest şi Centru.

Pentru că este un moment dificil pe întreg globul din cauza pandemiei cu virusul COVID-19, este foarte important să punem pe primul plan sănătatea, siguranţa celor din jurul nostru, mai ales a persoanelor vulnerabile (în vârstă, bolnave, însărcinate etc). Maestra Lillian Too a recomandat scrierea şi amplasarea în casă (pentru cei care rezonează cu partea de Feng Shui spiritual) a mantrei de protecţie „Heart Mantra of Arya Vairochana”. Lillian Too afirmă faptul că doar citind această mantră, puteţi dobândi succes și nu puteţi fi afectat de arme, foc, apă, otrăvuri, substanțe amestecate cu otrăvuri sau magie neagră. Nu puteţi fi rănit de regi, hoți, tâlhari și așa mai departe. Oriunde este scrisă și lăsată această mantră, oamenii nu se îmbolnăvesc, în special de boli contagioase (virusuri, bacterii etc):

TADYATHA / KALA KALA / KILI KILI / BIRI BIRI / HURU HURU / VAIRO-CHANA RASMI SANCHODITA AGACCHA / ARYA AKASHA GARBHA MAHA KARUNIKA PURAYA HASHANA / DHARAYA BUDDHA VIKSHCHAYANA / CHARA CHARA CHIRI CHIRI SVAHA

ATENŢIE! Nu uitaţi însă că este important să respectăm regulile impuse de ţara în care ne aflăm, astfel încât să nu punem în pericol sănătatea celor dragi, a noastră, dar şi a celor din jurul nostru. Informaţi-vă doar din surse oficiale!

Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:

Zile favorabile: 2, 5, 10, 12, 13, 15, 16, 17, 21, 27 ianuarie 2022 - în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.

AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna IANUARIE 2022.

AICI găsiţi informaţiile despre atenţionări zile luna solară IANUARIE 2022.

AICI găsiţi informaţii în PREMIERĂ despre anul 2022, anul Tigrului!

 

ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!

Conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, fazele lunii în IANUARIE 2022 sunt: Luna Nouă – 2.1.2022, ora 20:33 (ora României); Luna Plină: 18.1.2022, ora 01:48 (ora României).

 

Influenţele stelelor lunare asupra sectoarelor spaţiilor de locuit/ lucru

În prima parte a acestui articol vom prezenta influenţele energiilor stelelor lunare asupra sectoarelor din casă, spaţii, birouri sau unde vă desfăşuraţi pentru mai mult timp activitatea. Astfel puteţi să aflaţi unde anume sunt energii benefice şi este bine de potenţat/activat şi care dintre sectoare sunt afectate de energii mai puţin benefice şi cum pot fi acelea controlate/diminuate.

Centrul casei (sediul familiei) – În această lună în centrul casei/ spaţiului de lucru vine steaua 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Combinaţia care se realizează între steaua anuală 6 şi steaua lunară 3 poate să aducă o perioadă lentă de creştere şi dezvoltare. Această combinaţie poate să predispună şi spre probleme de sănătate – posibile accidentări la nivelul picioarelor. Deci evitaţi pe cât posibil antrenamentele fizice dure, mai ales bărbaţii tineri care practică sport de performanţă şi atenţie la cum conduceţi. Un aspect pozitiv al acestei combinaţii este faptul că pot să apară cadouri neaşteptate, dar şi succes în speculaţiile financiare. Atenţie însă, deoarece energia stelei lunare 3 poate să predispună spre certuri, probleme cu legea, procese etc. Această energie afectează întreaga familie dacă ne referim la spaţiul de acasă sau chiar pe angajaţi dacă este vorba despre spaţiul de lucru. Pentru a ţine sub control această energie total nefavorabilă, este recomandat să amplasaţi un bol cu mere roşii în sectorul de Centru al casei sau al spaţiului de lucru. Evitaţi de asemenea, pe cât posibil să folosiţi acest sector - păstrați liniştea în această zonă!

Sectorul de Nord - carieră (unde se situează zodia Şobolan şi Fiul cel mijlociu al casei) – În această lună în sectorul de Nord vine steaua 8, stea cu energie de prosperitate. Din fericire se formează o combinaţie foarte auspicioasă între steaua anuală 2 şi steaua lunară 8 – suma 10. Planul financiar este foarte bine aspectat pentru rezidenţii acestui sector. Există oportunităţi de creştere a venitului, salariului, profitului, vânzărilor etc. O lună foarte favorabilă mai ales pentru cei care activează în domeniul imobiliarelor. Cariera poate fi foarte bine aspectată în această lună, mai ales în plan financiar, dar şi investiţii. Un aspect mai puţin nefavorabil este faptul că pot să apară mici probleme de sănătate, însă pot fi remediate uşor dacă acţionaţi la timp. Remediile recomandate pentru această lună sunt simbolurile pentru protecţia sănătăţii, dar şi pentru potenţarea prosperităţii, amplasate în sectorul de Nord al livingului/ spaţiului de lucru.

Sectorul de Nord-Est - învăţătură (unde se situează zodia Bivol, Tigru şi Fiul cel mic al casei) – În această lună în sectorul de Nord-Est vine steaua 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Este cu atât mai favorabil, cu cât steaua anuală 9 multiplică energia stelei lunare 6. Deci pot să apară în următoarea perioadă mentori, persoane influente care să vă ajute la momentul potrivit. Se poate chiar ca voi să deveniţi mentorul unei persoane mai tinere, însă atenţie deoarece combinaţia dintre steaua anuală 9 şi steaua lunară 6 poate să predispună spre conflicte şi neînţelegeri între generaţii. Cu toate acestea planul financiar este foarte bine aspectat în această lună pentru rezidenţii acestui sector. Este recomandat să amplasaţi un bol cu mere roşii în sectorul de Nord-Est al livingului pentru a diminua din aceste conflicte care pot să apară.

Sectorul de Est - sănătate (unde se situează zodia Iepure şi Fiul cel mare) – În această lună în sectorul de Est vine steaua 1, stea cu energie de victorie şi succes. Se formează o combinaţie auspicioasă între steaua anuală 4 şi steaua lunară 1 care poate aduce succes în examene, dar şi în domeniul academic. Este recomandat ca elevii/ studenţii să petreacă mai mult timp în acest sector luna aceasta pentru a studia. O lună foarte bună în plan sentimental, dar şi în domeniul creativ. Scriitorii sunt cei mai avantajaţi în această lună – pot să devină faimoşi, reputaţia va fi foarte bine aspectată în perioada următoare. Folosiţi acest sector pentru a studia, a scrie sau pentru a discuta planuri de afaceri. Cei singuri pot avea parte de o lună fabuloasă în iubire, dar este recomandat să înlăturaţi tot ce are legătură cu elementul apă din sectorul de Est pentru a vă proteja de scandaluri amoroase. Această atenţionare apare din cauza combinaţiei între steaua anuală 4 şi steaua lunară 1 – care în unele cazuri poate chiar să ducă la despărţiri/ divorţuri sau probleme în familie.

Sectorul de Sud-Est - prosperitate (unde se situează zodia Dragon, Şarpe şi Fiica cea mare) – În această lună în sectorul de Sud-Est vine steaua 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Din păcate este sectorul cel mai afectat în această lună, din cauza combinaţiei între steaua anuală 5 şi steaua lunară 2. Este una dintre cele mai periculoase combinaţii din Feng Shui care poate aduce chiar pierdere totală, probleme de sănătate, obstacole, evenimente nefericite, accidentări etc. Este recomandat ca în această lună să evitaţi să petreceţi timp în această parte a casei, mai ales persoanele în vârstă, bolnave sau femeile însărcinate. O veste mai bună ar fi faptul că aceste două stele care sunt patronate de elementul pământ se află într-un sector de lemn. În ciclul elementelor, lemnul distruge pământul, ceea ce înseamnă că efectul novic al stelelor poate fi diminuat şi de sector. Cu toate acestea sunt recomandate simbolurile pentru protecţia sănătăţii, dar şi remediul Pagoda celor 5 elemente.

Sectorul de Sud - faimă (unde se situează zodia Cal şi Fiica mijlocie) – În această lună în sectorul de Sud vine steaua 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. O lună foarte periculoasă mai ales în ceea ce priveşte siguranţa personală. Este recomandat să fiţi atenţi unde vă lăsaţi bunurile personale, unde vă parcaţi maşina, dacă aţi încuiat uşa de la casă etc. Mai mult, evitaţi să conduceţi cu viteză! Puteţi fi predispuşi spre furturi de idei la locul de muncă – deci atenţie cui vă spuneţi ideile şi secretele. De asemenea evitaţi să veniţi noaptea târziu acasă singuri şi pe străzi slab luminate. Combinaţia dintre steaua anuală 1 şi steaua lunară 7 poate să predispună spre o competiţie acerbă  în afaceri, la locul de muncă, la şcoală/ facultate. Remediul recomandat pentru această lună este simbolul pentru protecţie împotriva energiei stelei anuale 7 (reprezentarea elefantului şi rinocerului albastru).

Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează zodia Oaie, Maimuţa şi Mama casei) – În această lună în sectorul de Sud-Vest vine steaua 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. O lună destul de periculoasă deoarece steaua lunară 9 multiplică steaua anuală 3 – ceea ce înseamnă predispoziţii spre certuri, conflicte, neînţelegeri, bârfe, zvonuri, probleme cu legea, procese întârziate etc. Combinaţia dintre steaua anuală 3 şi steaua lunară 9 poate predispune şi spre accidente legate de foc – incendii. Atenţie mai ales pentru cei care au bucătăria în sectorul de Sud-Vest al casei. Înlăturaţi din acest sector obiectele care pot activa această energie nefavorabilă prin zgomote: TV-ul, radioul, laptopul etc.

Sectorul de Vest - descendenţi  (unde se situează zodia Cocoş şi Fiica cea mică/ tânără) – În această lună în sectorul de Vest vine steaua 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. O lună extrem de nefavorabilă, cu multe pericole, unele chiar ascunse şi imprevizibile. Nu este recomandat să activaţi acest sector luna aceasta, ci mai degrabă să amplasaţi remediul Pagoda celor 5 elemente în sectorul de Vest al livingului/ spaţiului de lucru. Combinaţia dintre steaua anuală 8 şi steaua lunară 5 poate să predispună spre probleme cu sănătatea – posibile afecţiuni sau accidentări la nivelul membrelor, încheieturilor şi oaselor. Evitaţi pe cât posibil antrenamentele dure!

Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează zodia Câine, Mistreţ şi Patriarhul casei) – În această lună în sectorul de Nord-Vest vine steaua 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic.  O lună care poate fi favorabilă din punct de vedere creativ, academic şi relaţional pentru rezidenţii acestui sector. Din păcate combinaţia între steaua anuală 7 şi steaua lunară 4 poate să predispună spre probleme de sănătate, mai ales accidente în zona abdomenului şi coapselor. Evitaţi pe cât posibil antrenamentele dure! Femeile însărcinate trebuie să evite să doarmă sau să petreacă foarte mult timp în sectorul de Nord-Vest în această lună. De asemenea pot să apară mici probleme în plan sentimental – predispoziţie spre trădări.

 

Influenţele stelelor lunare asupra ZODIILOR chinezeşti

În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.

 

ŞOBOLAN 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Mai mult, se formează o combinaţie foarte auspicioasă între steaua anuală 2 şi steaua lunară 8 – suma 10. Este o perioadă foarte favorabilă, în plan financiar, pentru planuri, obiective, idei noi, începerea unor proiecte etc. Atenţie – lună de prieten secret, zodia Bivol! Carieră – O perioadă excelentă la locul de muncă, mai ales pentru acei nativi Şobolan care sperau la o promovare. Vă simţiţi energici, entuziaşti şi gata de muncă. Productivitatea este la cote maxime în această lună, astfel că veţi reuşi să impresionaţi prin abilităţile voastre. Continuaţi să vă faceţi treaba la fel de bine şi veţi vedea rezultate foarte bune până la sfârşitul lunii. De asemenea este o perioadă foarte bună în ceea ce priveşte carisma – atrageţi aliaţi şi mentori de partea voastră. Afaceri – O lună excelentă pentru investiţii financiare, semnări de contracte, lansări de produse şi servicii, campanii de publicitate etc. Dacă aveaţi în plan o schimbare la firmă sau o dezvoltare a afacerii, acum este momentul să acţionaţi şi să puneţi în aplicare ideile şi proiectele. Nu rataţi o asemenea conjunctură pentru că veţi regreta mai târziu. Faceţi planuri şi acţionaţi cu gândul la viitor, nu rezultate fabuloase imediate. Poate să apară o persoană influentă sau un mentor care să vă ajute la momentul potrivit. Relaţii – Planul sentimental este foarte bine aspectat, mai ales pentru cei singuri care pot avea în sfârşit curajul să-şi exprime sentimentele. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi se pot redescoperi acum, de aceea vă este recomandat să petreceţi timp de calitate împreună. Educaţie – Elevii/ studenţii nativi Şobolan sunt încurajaţi să acţioneze şi să se facă remarcaţi prin abilităţile lor. Pot avea rezultate imediate dacă vor acţiona cu entuziasm şi curaj. Aveţi încredere în intuiţie! NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Este cu atât mai favorabil, cu cât steaua anuală 9 multiplică steaua lunară 6. Acest aspect reprezintă faptul că pot să apară în viaţa voastră persoane importante care să joace un rol semnificativ atât în carieră, cât şi în viaţa personală. Acum poate să fie luna în care culegeţi roadele muncii depuse pe tot parcursul anului trecut. Carieră – O perioadă foarte bună la locul de muncă în ceea ce priveşte nivelul de energie. Cu toate acestea pot să apară mici probleme de comunicare, bârfe, zvonuri. Recomandarea este să ignoraţi şi să mergeţi mai departe, deoarece beneficiaţi de sprijinul superiorilor. Concentraţi-vă pe munca voastră şi nu vă lăsaţi atraşi în competiţii neloiale – vă pot afecta mental foarte mult. Afaceri – O lună excelentă, cu multe idei, proiecte şi oportunităţi noi. Vă aflaţi într-o poziţie foarte avantajoasă, chiar şi în faţa competitorilor. Este o perioadă în care vă puteţi gândi la investiţii financiare, semnări de contracte, parteneriate/ asocieri noi, angajări etc. Nu trebuie să vă fie teamă să acţionaţi deoarece beneficiaţi de ajutorul unor persoane influente care se află în spatele vostru indiferent de situaţie. Relaţii – Planul sentimental este bine aspectat în această lună, cu multe oportunităţi de regăsire, împăcare etc. Cei singuri nu sunt interesaţi de aventuri, îşi doresc o relaţie stabilă şi de viitor. Vor căuta persoane interesante, cu care au ce discuta – aspectul fizic nu va fi principalul criteriu! Educaţie – Elevii/ studenţii nativi Bivol beneficiază de o perioadă cu foarte multă energie, inspiraţie, creativitate şi uşurinţă în a învăţa lucruri noi. Acum este momentul să vă faceţi remarcaţi şi să atrageţi atenţia într-un mod pozitiv, profesorilor. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Este cu atât mai favorabil, cu cât steaua anuală 9 multiplică steaua lunară 6. Acest aspect reprezintă faptul că pot să apară în viaţa voastră persoane importante care să joace un rol semnificativ atât în carieră, cât şi în viaţa personală. Acum poate să fie luna în care culegeţi roadele muncii depuse pe tot parcursul anului trecut. Carieră – La locul de muncă vă va avantaja foarte mult lucrul în echipă deoarece aşa veţi fi mai vizibili. Este foarte important ca în această lună să vă consolidaţi poziţia la locul de muncă, astfel încât să fiţi pe lista scurtă pentru o posibilă promovare. Fiţi discreţi, dar hotărâţi să vă atingeţi obiectivele! Afaceri – O lună excelentă pentru cei care au propria afacere/ firmă. Beneficiaţi de ajutorul unor aliaţi în puncte cheie, ceea ce poate fi un câştig de ambele părti. Este momentul să luaţi în calcul un parteneriat strategic pentru a avea de câştigat pe termen lung. Fiţi deschişi la opiniile şi ideile angajaţilor/ asociaţilor pentru că s-ar putea să găsiţi foarte repede soluţia potrivită pentru problema care vă frământă. Chiar şi atunci când acţionaţi, încercaţi să aveţi toate informaţiile cu privire la riscuri. Relaţii – Planul sentimental este foarte bine aspectat, mai ales pentru cei singuri care nu vor duce lipsă de admiratori şi propuneri romantice. Cu toate astea, s-ar putea să nu simţiţi încă să începeţi o relaţie stabilă. Nu vă lăsaţi presaţi şi ascultaţi-vă intuiţia atunci când aveţi de luat o decizie. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi beneficiază de o perioadă armonioasă în familie, cu multe activităţi şi evenimente frumoase. Educaţie – Elevii/ studenţii nativi Tigru sunt încurajaţi să se concentreze mai mult în această lună pe îmbunătăţirea abilităţilor şi nu pe rezultate imediate. Beneficiază în această lună de ajutorul unor persoane mai în vârstă din familie sau a unor profesori care le pot deveni mentori. Tot ce trebuie să faceţi este să fiţi încrezători şi motivaţi să vă atingeti obiectivele în săptămânile care urmează. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

IEPURE –1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Se formează o combinaţie foarte auspicioasă între steaua anuală 4 şi steaua lunară 1 care poate aduce succes în examene, dar şi în domeniul academic. Este o lună cu adevărat transformațională, cam în toate domeniile vieții. În perioada următoare veți avea de luat decizii importante – nu ezitați și nu lăsați îndoiala să vă influențeze gândurile. Intuiția este cea care vă va ajuta să acționați la momentul potrivit. Tot ceea ce începeţi în perioada următoare va avea şanse mari de reuşită în viitorul apropiat. O lună care vă cere să fiţi încrezători şi îndrăzneţi! Carieră – O perioadă destul de plină la locul de muncă, ceea ce vă poate da o stare de nervozitate, mai ales atunci când sunteţi nevoiţi să lucraţi peste program. Lucrul în echipă vă poate avantaja în această lună pentru a le demonstra superiorilor că vă puteţi asuma mai multe responsabilităţi. Este posibil să fie nevoie să vă mutaţi din birou sau chiar în alt departament – foarte posibil să lucraţi în echipă cu persoane noi venite. Nu trebuie să vă fie teamă că veţi deveni rivali, este recomandat să-i priviţi ca pe nişte aliaţi. Afaceri – O lună în care vă este recomandat să petreceţi mai mult timp cu angajaţii, să discutaţi, să le ascultaţi ideile etc. Acest aspect este necesar pentru a putea începe proiecte noi şi valoroase pentru afacerea voastră. Aveţi nevoie de o echipă puternică, bine pregătită şi motivată să obţină rezultatele pe care vi le doriţi. Poate să fie o lună potrivită pentru a investi mai mult în pregătirea angajaţilor – printr-un seminar, şedinţe creative, discursuri motivaţionale etc. Relaţii – Planul sentimental este bine aspectat, însă cei simguri vor avea tendinţa de a analiza foarte mult înainte de a se implica emoţional într-o relaţie. De aceea le este recomandat să-şi asculte intuiţia atunci când întâlnesc o persoană nouă şi să se lase ghidaţi de ceea ce simt. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi pot întâmpina în această lună dificultăţi sub diferite forme. Există predispoziţie spre infidelitate, din partea ambilor parteneri. Cântăriţi foarte bine riscurile înainte de a vă implica într-o astfel de situaţie – fiţi sinceri şi asumaţi-vă alegerile! Educaţie – Elevii/ studenţii nativi Iepure sunt sfătuiţi să lucreze din greu, să rămână motivaţi, energici şi să nu ezite să ceară ajutorul atunci când simt că au nevoie. Puteţi obţine rezultate foarte bune la şcoală şi chiar să deveniţi un model pentru ceilalţi. Important este şi faptul că veţi beneficia de sprijinul, respectul şi ajutorul profesorilor. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

DRAGON – 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Atenţie foarte mare deoarece combinaţia dintre steaua anuală 5 şi steaua lunară 2 este foarte periculoasă. Luna aceasta sunteţi predispuşi la accidentări, îmbolnăviri, de aceea este foarte important să vă ascultaţi corpul şi să acţionaţi imediat ce simţiţi că ceva nu este în regulă. De asemenea sunteţi sfătuiţi să adoptaţi un stil de viaţă sănătos: mişcare, alimentaţie echilibrată, vitamine, somn calitativ, odihnă, activităţi relaxante. O altă recomandare ar fi să evitaţi în această lună locurile cu energie yin: spitalele, cimitirele, vizitarea persoanelor bolnave. Carieră – La locul de muncă sunteţi sfătuiţi să lucraţi în echipă, să nu vă asumaţi mai multe resposabilităţi decât aveţi în prezent. Succesul vine pentru voi printr-o colaborare foarte bună cu superiorii şi colegii. Încercaţi să vă organizaţi foarte bine timpul şi proiectele, astfel încât să nu ajungeţi la o epuizare fizică şi mentală. Nu este o lună potrivită pentru a impresiona sau a vă face remarcaţi – sănătatea trebuie să fie prioritatea nr.1 pentru voi acum. Afaceri – Este recomandat să fiţi foarte atenţi atunci când începeţi un proiect nou pentru că s-ar putea să întâmpinaţi destul de multe obstacole. Luna aceasta ar trebui să evitaţi pe cât posibil investiţiile financiare, semnarea de contracte, angajările noi, parteneriatele, lansări de produse şi servicii etc. Planul financiar poate să fie afectat în următoarea perioadă, de aceea este bine să vă limitaţi cheltuielile la ce este urgent şi nu poate fi amânat. De asemenea, sunteţi sfătuiţi să delegaţi din atribuţii şi să învăţaţi să aveţi încredere în persoanele cu care lucraţi sau care lucrează pentru voi. Luna aceasta, sănătatea poate să vă pună foarte multe piedici, de aceea nu este indicat să vă suprasocilitaţi. Aveţi nevoie de odihnă, relaxare şi să fiţi foarte bine organizaţi. Relaţii – Planul sentimental este destul de afectat în această lună. Cei singuri ar trebui să se bazeze pe intuiţie când au de luat o decizie cu privire la o relaţie nouă şi să nu se grăbească. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi sunt sfătuiţi să se concentreze pe o îmbunătăţire a comunicării cu partenerul, astfel încât să evite posibile conflicte şi neînţelegeri din lucruri mărunte. Educaţie – Elevii/ studenţii nativi Dragon s-ar putea să nu se simtă foarte motivaţi în această lună din cauza nivelului scăzut de energie. Sunt sfătuiţi să se organizeze şi să prioritizeze ce au de făcut, astfel încât să nu se epuizeze şi să se panicheze pe ultima sută de metri. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

ŞARPE – 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Atenţie foarte mare deoarece combinaţia dintre steaua anuală 5 şi steaua lunară 2 este foarte periculoasă. Luna aceasta sunteţi predispuşi la accidentări, îmbolnăviri, de aceea este foarte important să vă ascultaţi corpul şi să acţionaţi imediat ce simţiţi că ceva nu este în regulă. De asemenea sunteţi sfătuiţi să adoptaţi un stil de viaţă sănătos: mişcare, alimentaţie echilibrată, vitamine, somn calitativ, odihnă, activităţi relaxante. O altă recomandare ar fi să evitaţi în această lună locurile cu energie yin: spitalele, cimitirele, vizitarea persoanelor bolnave. Atenţie – lună de aliat, zodia Bivol! Carieră – O lună destul de ocupată la locul de muncă, lucru care vă poate stresa şi obosi mai mult. Dacă aveţi nevoie de ajutor, nu ezitaţi să-l cereţi! Cheia succesului pentru voi în această lună este să vă organizaţi foarte bine, să mai delegaţi din responsabilităţi şi să lucraţi în echipă. Sănătatea trebuie să fie prioritatea nr.1 pentru voi acum! Afaceri – O lună în care vă este recomandat să lucraţi la îmbunătăţirea relaţiilor cu angajaţii. Acum este momentul să fiţi creativi, să discutaţi strategii noi, produse noi etc. Numai în acest fel veţi continua să atrageţi clienţi şi să beneficiaţi de vânzări importante. Luna aceasta, sănătatea poate să vă pună foarte multe piedici, de aceea nu este indicat să vă suprasocilitaţi. Aveţi nevoie de odihnă, relaxare şi să fiţi foarte bine organizaţi. De asemenea, informaţi-vă foarte bine înainte de lua o decizie majoră sau să faceţi o schimbare în firmă. Nu vă grăbiţi! Relaţii – Planul sentimental este bine aspectat atât pentru cei singuri, cât şi pentru cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi. Motivaţia o găsiţi în partener, de aceea vă este recomandat să vă exprimaţi sentimentele şi opiniile. Comunicarea este cheia! Educaţie - Elevii/ studenţii nativi Şarpe s-ar putea să nu se simtă foarte motivaţi în această lună din cauza nivelului scăzut de energie. Sunt sfătuiţi să se organizeze şi să prioritizeze ce au de făcut, astfel încât să nu se epuizeze şi să se panicheze pe ultima sută de metri. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

CAL – 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Planul financiar poate să fie foarte afectat în această lună, de aceea sunteţi sfătuiţi să evitaţi cheltuielile inutile, investiţiile financiare, jocurile de noroc etc. De asemenea vă este recomandat să nu vă încredeţi în persoane pe care de abia le-aţi cunoscut, riscaţi să fiţi înşelaţi. Nu vă întoarceţi noaptea târziu acasă, mai ales pe străzi lăturalnice şi slab luminate – pericol să fiţi atacaţi şi furaţi. De asemenea securitatea casei trebuie să se regăsească pe lista priorităţilor în următoarea perioadă – verificaţi dacă aţi închis uşa, ferestrele (pentru cei care stau la casă) etc. Carieră – O lună în care trebuie să fiţi foarte atenţi la comportamentul pe care îl aveti la locul de muncă pentru a evita conflictele. Este recomandat să ajungeţi la program, să nu întârziaţi cu predarea proiectelor sau chiar la şedinţe. Încercaţi să fiţi foarte organizaţi pentru a nu da motive rivalilor să vă bârfească. De asemenea sunteţi sfătuiţi să nu împărtăşiţi cu nimeni detalii şi informaţii despre viaţa voastră personală sau ideile şi planurile pe care le aveţi în carieră. Există predispoziţie spre trădări şi furturi de idei, aşadar fiţi foarte atenţi cu cine vă aliaţi. Afaceri – O lună complicată, cu multe atenţionări, mai ales în ceea ce priveşte planul financiar. Nu sunt favorizate investiţiile financiare, achiziţiile scumpe, semnarea de contracte, angajările, parteneriatele noi etc. Concentraţi-vă în această lună pe consolidarea a ceea ce aveţi deja şi puneţi pe hârtie ideile pe care doriţi să le puneţi în aplicare în următoarele luni. Nu lăsaţi pe mâna oricui, actele importante sau deciziile cu privire la viitorul afacerii/ firmei. Relaţii – Planul sentimental este destul de afectat, atât pentru cei singuri, cât şi pentru cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi. Cei singuri pot întâlni persoane cu intenţii nu tocmai potrivite, de aceea sunt sfătuiţi să nu se implice într-o relaţie serioasă deocamdată. Cei într-un cuplu pot fi predispuşi spre infidelitate – poate să apară o terţă persoană. Gândiţi-vă foarte bine înainte de a face sau spune ceva! Educaţie – Elevii/ studenţii nativi Cal sunt sfătuiţi să nu fie încăpăţânaţi atunci când primesc sfaturi sau recomandări din partea profesorilor sau a unor persoane mai în vârstă din familie. Chiar dacă vreţi să vă luaţi propriile decizii, indicat este să ţineţi cont şi de părerea părinţilor. Aspect important mai ales pentru cei care încă sunt la şcoală şi depind în totalitate de ajutorul părinţilor. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

OAIE – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

O lună importantă, deoarece apare energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Cu toate acestea, această stea lunară nu face decât să multiplice energia stelei anuale 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Din păcate energiile acestei luni vă provoacă să reacţionaţi impulsiv, fără să vă gândiţi înainte să spuneţi ceva. Nu beneficiaţi nici de răbdare, ceea ce nu va face decât să complice lucrurile între voi şi persoanele din jurul vostru (indiferent de context: loc de muncă, afaceri, relaţii, şcoală etc). Atenţie – lună de zodie conflictuală, zodia Bivol! Carieră – O lună destul de tensionată la locul de muncă, mai ales în ceea ce priveşte comunicarea cu cei din jur. Lucrul în echipă nu vă este favorabil în această lună deoarece veţi avea tendinţa să răspundeţi agresiv la opiniile celorlalţi. Încercaţi să vă ţineţi departe de bârfe, zvonuri, situaţii conflictuale  - nu vă lăsaţi provocaţi. Dacă veţi avea aliaţi de partea voastră, veţi reuşi să treceţi mai uşor peste această perioadă. Afaceri – Luna aceasta sunteţi încurajaţi să fiţi curajoşi, îndrăzneţi, mai ales dacă este vorba despre proiecte la care aţi lucrat foarte mult. Atenţie mare deoarece în perioada următoare s-ar putea să vă confruntaţi cu probleme şi obstacole în ceea ce priveşte comunicarea cu clienţii sau chiar angajaţii. Competitorii vor fi foarte atenţi la ce faceţi, deci este foarte important să nu faceţi prea multe greşeli care vă pot costa destul de mult. Este o lună favorabilă pentru a face studii de cercetare, campanii de marketing. Informaţiile pe care le obţineţi acum cu privire la ce-şi doresc clienţii, vă vor ajuta foarte mult în viitorul apropiat. Relaţii – Planul sentimental este foarte bine aspectat, sunteţi plini de energie şi entuziasm. Este foarte posibil ca cei singuri să întâlnească o persoană potrivită. Nu ezitaţi să vă exprimaţi sentimentele, faceţi primul pas. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi au parte de o perioadă armonioasă în familie, mai ales cei care au şi copii mici. Nu uitaţi că pentru a evita conflictele, comunicaţi deschis şi diplomat cu partenerul de viaţă. Educaţie – Elevii/ studenţii nativi Oaie sunt încurajaţi să se înconjoare doar de persoane care îi pot motiva să devină cea mai bună versiune a lor. Profitaţi la maxim de toate oportunităţile care pot să vă apară pentru a avansa în domeniul academic. Cei care au de susţinut examene au parte de o lună favorabilă! NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

MAIMUŢĂ - 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

O lună importantă, deoarece apare energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Cu toate acestea, această stea lunară nu face decât să multiplice energia stelei anuale 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Din păcate energiile acestei luni vă provoacă să reacţionaţi impulsiv, fără să vă gândiţi înainte să spuneţi ceva. Nu beneficiaţi nici de răbdare, ceea ce nu va face decât să complice lucrurile între voi şi persoanele din jurul vostru (indiferent de context: loc de muncă, afaceri, relaţii, şcoală etc). Carieră – O lună foarte bună în plan profesional, deoarece veţi simţi că puteţi face tot ce v-aţi propus. Cu toate acestea există riscul să întâmpinaţi obstacole în ceea ce priveşte comunicarea cu cei din jur. Lucrul în echipă nu vă este favorabil pentru că riscaţi să reacţionaţi destul de agresiv la criticile colegilor, mai ales dacă vă confruntaţi cu o competiţie acerbă. Recomandarea este să fiţi cât se poate de discreţi în ceea ce priveşte planurile şi ideile voastre. Afaceri – O lună destul de bună în afaceri, cu recunoaştere şi faimă – mai ales în social media. Nu refuzaţi diverse invitaţii la evenimente, emisiuni, interviuri, campanii etc. Cu toate acestea vă este recomandat să fiţi foarte atenţi la ce spuneţi public pentru a nu intra în conflicte care pot degenera. De asemenea există predispoziţie spre procese şi probleme cu legea sau chiar discuţii contradictorii cu clienţii. Acţionaţi cu foarte multă precauţie pentru a nu vă pune în pericol afacerea. Relaţii – O lună frumoasă în plan sentimental, mai ales pentru cei singuri. Cu toate acestea sunteţi sfătuiţi să nu vă grăbiţi să luati o decizie majoră. Bucuraţi-vă de întâlniri romantice, cunoaşteţi mai bine persoana de care vă place, discutaţi, petreceţi timp de calitate – acordaţi-vă timp suficient pentru a decide. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi sunt predispuşi spre mici divergenţe din diverse motive. Comunicarea este cheia! Educaţie – Elevii/ studenţii nativi Maimuţă au parte de o lună plină în domeniul academic, însă este bine să ştie că au şi ei o limită. Nivelul de energie poate să scadă foarte repede dacă vă forţaţi să faceţi mai multe decât v-aţi propus iniţial. Încercaţi să vă organizaţi foarte bine pentru a nu vă epuiza mental şi fizic. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

COCOŞ – 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Nu vă lăsaţi descurajaţi dacă lucrurile merg într-un ritm mult mai încet decât de obicei. Totul este provizoriu şi luna viitoare veţi găsi motivaţia necesară pentru a vă repoziţiona pe drumul cel bun. Nu este momentul potrivit pentru a lua decizii importante sau pentru a face schimbări. Poate să fie o perioadă dificilă şi în planul sănătăţii – evitaţi riscurile de orice fel! Atenţie – lună de aliat, zodia Bivol! Carieră – La locul de muncă s-ar putea să vă confruntaţi cu o competiţie acerbă şi cu persoane care pur şi simplu vor dori să vă pună piedici şi să vă saboteze. Încercaţi pe cât posibil să evitaţi situaţiile conflictuale, bârfele, zvonurile etc. Lucrul în echipă nu vă este favorabil, de aceea încercaţi să vă organizaţi foarte bine activităţile astfel încât să le puteţi preda în timp util. Nu vă asumaţi mai mult decât puteţi face! Afaceri - Luna aceasta vă este recomandat să nu vă implicaţi în proiecte şi acţiuni majore pentru că veţi avea parte de obstacole şi amânări. O foarte bună soluţie ar fi să delegaţi din responsabilităţi unei persoane de încredere din firmă. Concentraţi-vă pe consolidarea a ceea ce aveti deja, nu începeţi ceva nou. De asemenea vă este recomandat să evitaţi investiţiile financiare, semnarea de contracte, jocurile de noroc/ bursă, achiziţiile scumpe etc. Amânaţi deciziile majore pentru luna viitoare când veţi avea toate datele! Relaţii – Planul sentimental este destul de afectat în această lună. Este foarte posibil să simţiţi că ceva nu funcţionează aşa cum v-aţi dori şi să vă îngrijoraţi. Sunteţi sfătuiţi să rămâneţi pozitivi şi încrezători că toate neînţelegerile se vor rezolva. Educaţie – Elevii/ studenţii nativi Cocoş  se pot simţi lipsiţi de energie şi motivaţie ceea ce îi poate demoraliza şi încetini, mai ales dacă au de susţinut examene. Recomandarea este să vă organizaţi şi să vă prioritizaţi foarte bine proiectele, studiul, temele de vacanţă. Nu lăsaţi totul pe ultima sută de metri! NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

CÂINE – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. O perioadă foarte favorabilă atât în plan sentimental cât şi academic, de aceea este de bun augur să lucraţi la îmbunătăţirea relaţiilor cu cei din jur. Din punct de vedere social este momentul să vă faceţi aliaţi! Carieră – O lună foarte favorabilă la locul de muncă deoarece beneficiaţi de foarte multă carismă, sunteţi populari şi plini de viaţă. De asemenea veţi beneficia de sprijin din partea superiorilor şi colegilor. Toată lumea va dori să lucreze în echipă cu voi – există posibilitatea să fiţi puşi în fruntea unei echipe sau chiar departament. Este o perioadă foarte bună pentru a învăţa lucruri noi, poate chiar să vă specializaţi şi într-un alt domeniu. Nu refuzaţi oportunităţi care pot avea un impact pozitiv asupra carierei voastre. Afaceri – O lună excelentă pentru organizarea de evenimente, lansări de produse şi servicii, semnări de contracte, lansarea unor campanii de publicitate. Chiar este o lună foarte productivă în ceea ce priveşte comunciarea, discursul, întâlnirile sociale etc. Cu toate acestea nu vă grăbiţi să luaţi o decizie majoră înainte de a cunoaşte toate detaliile şi persoanele cu care urmează să colaboraţi. Nu uitaţi că încă sunteţi afectaţi de steaua anuală 7, deci sunt predispoziţii spre pierderi, trădări şi furturi de idei. Relaţii – Planul sentimental este foarte bine aspectat – este o lună plină de romantism şi pasiune, atât pentru cei singuri, cât şi pentru cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi. Este o perioadă favorabilă pentru a trece la următorul nivel în relaţie: logodnă, căsătorie, mutarea împreună, conceperea unui copil etc. Profitaţi la maxim de aceste energii pentru a petrece timp de calitate împreună cu partenerul. Educaţie – Elevii/ studenţii nativi Câine au parte de o lună fabuloasă în plan academic. Se pot concentra foarte uşor, asimilează repede informaţii noi – totul pare să decurgă în favoarea voastră. Toată lumea va dori să vă ajute, să vă sprijine în deciziile cu privire la carieră fără motive ascunse. Nu aveţi de ce să refuzaţi un astfel de gest! NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

MISTREŢ – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. O perioadă foarte favorabilă atât în plan sentimental cât şi academic, de aceea este de bun augur să lucraţi la îmbunătăţirea relaţiilor cu cei din jur. Din punct de vedere social este momentul să vă faceţi aliaţi! Carieră – O perioadă foarte bună pentru a vă găsi drumul potrivit în carieră. Pot să apară acum diverse oportunităţi, poate chiar pentru a vă schimba specializarea. De aceea este foarte posibil să fiţi nevoiţi să luaţi o decizie foarte importantă cu privire la viitorul carierei voastre. Deşi preferaţi de obicei să lucraţi individual, luna aceasta sunteţi sfătuiţi să lucraţi în echipă – veti obţine mult mai repede şi uşor rezultatele dorite. Atenţie la flirturile la job – este indicat să evitaţi un asemenea context pentru a nu vă pune în pericol reputaţia. Afaceri - O lună foarte favorabilă pentru a vă face cunoştinţe noi. Aveţi abilitatea de a vă prezenta ideile într-un mod care să atragă investitori, clienţi, parteneri de afaceri etc. Cei care au afacerea într-un domeniu de cercetare pot avea parte în această lună de foarte multe descoperiri interesante. Sunt de bun augur lansările de produse şi servicii noi, strategiile de marketing şi PR etc. Dacă doriţi să vedeţi rezultate, mai ales din punct de vedere financiar trebuie să rămâneţi concentraţi, să fiţi organizaţi şi disciplinaţi. Fiţi curajoşi şi acţionaţi! Relaţii - Planul sentimental este bine aspectat, mai ales pentru cei singuri. Poate că nu vă gândiţi încă la o relaţie stabilă, însă vă va face plăcere să petreceţi timp cu persoana de care sunteţi interesaţi. Există posibilitatea ca o prietenie să se transforme într-o relaţie de iubire. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi sunt sfătuiţi să menţină un echilibru între muncă şi viaţa personală, astfel ca partenerul de viaţă să nu se simtă neglijat. Petreceţi timp de calitate şi cu ceilalţi membrii ai familiei! Educaţie - Elevii/ studenţii nativi Mistreţ au parte de o lună fabuloasă în plan academic. Se pot concentra foarte uşor, asimilează repede informaţii noi – totul pare să decurgă în favoarea voastră. Toată lumea va dori să vă ajute, să vă sprijine în deciziile cu privire la carieră fără motive ascunse. Nu aveţi de ce să refuzaţi un astfel de gest! NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

 

 

Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!

 

 

Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

29.12.2021

Sursă foto: WOFS

Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved