Influenţele lunii IUNIE 2019

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Acestea sunt informaţii GENERALE privind luna IUNIE 2019. Pentru analize FENG SHUI (amprenta casei/ spaţiului de lucru) şi PAHT CHEE (astrologie chineză – diagramă personală, calcul date favorabile, analize săptămânale/ lunare, compatibilităţi), ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro.

Luna solară care debutează în data de 6 iunie 2019 şi se va încheia în data de 6 iulie 2019 este lună de CAL sub patronajul elementului metal yang. În această lună, în centrul Lo Shu–ului se află steaua 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Poate să fie o lună care să aducă pierderi financiare. Este foarte important să puneţi pe primul loc securitatea personală, dar şi a casei sau spaţiului de lucru. Recomandarea este să ţineţi centrul casei fără prea mult zgomot, pentru a nu potenţa această energie nebenefică a stelei 7 lunare. Puteţi opta pentru elementul apă – culori (albastru + negru) sau elementul în sine – o reprezentare a apei (dacă nu vă cunoaşteţi amprenta casei, vă recomandăm să optaţi pentru remedierea prin culori). De asemenea, această lună este o lună de justiţie, atât din punct de vedere a zodiei care guvernează luna cât şi din punct de vedere a elementului metal yang, care potenţează dorinţa de justiţie. Atenţie mare pentru cei implicaţi în procese, mai ales în zilele de Tigru, Cal şi Câine, dar şi în intervalele orare specifice acestor 3 zodii.

Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:

Zile favorabile: 3, 6, 10, 12, 13, 15, 16, 17, 23, 27 iunie 2019 – în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.

AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna IUNIE 2019.

INFORMAŢIILE necesare pentru ANUL 2019, anul MISTREŢULUI sub patronajul elementului pământ yin sunt: Caracteristici generale, Zodii partea 1 (primele 6), Zodii partea 2 (ultimele 6), Parametrii norocului,Remedii Feng Shui 2019.

ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!

În cazul lunii de CAL, perioada lunii solare este 6.06.2019 – 6.07.2019, iar conform calendarului lunar este perioada 3.06.2019, ora 13:00 (ora României) – 2.07.2019.

Influenţele stelelor lunare asupra sectoarelor spaţiilor de locuit/ lucru

În prima parte a acestui articol vom prezenta influenţele energiilor stelelor lunare asupra sectoarelor din casă, spaţii, birourisau unde vă desfăşuraţi pentru mai mult timp activitatea. Astfel puteţi să aflaţi unde anume sunt energii benefice şi este bine de potenţat şi care dintre sectoare sunt afectate de energii mai puţin benefice şi cum pot fi acelea controlate/diminuate.

Centrul casei (sediul familiei) – În această lună este afectat de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Poate să fie o lună care să aducă pierderi financiare. Este foarte important să puneţi pe primul loc securitatea personală, dar şi a casei sau spaţiului de lucru. Recomandarea este să ţineţi centrul casei fără prea mult zgomot, pentru a nu potenţa energia nebenefică a stelei 7 lunare. Puteţi opta pentru elementul apă – culori (albastru + negru) sau elementul în sine – o reprezentare a apei (dacă nu vă cunoaşteţi amprenta casei, vă recomandăm să optaţi pentru remedierea prin culori).

Sectorul de Nord – carieră (unde se situează zodia Şobolan şi Fiul cel mijlociu al casei) – În această lună este afectat de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Această energie de conflict poate aduce tensiune și posibilitatea unui scandal romantic. De asemenea, poate provoca probleme la nivelul sinusurilor la femei. Excesul de element lemn poate cauza stres emoțional sever, provocând agresiuni și probleme de relație. Amplasaţi un bol cu mere roșii aici pentru a controla energia de ceartă.

Sectorul de Nord-Est – învăţătură (unde se situează zodia Bivol, Tigru şi Fiul cel mic al casei) – În această lună este favorizat de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. O lună care poate aduce avansări în carieră și noi oportunități! Este o perioadă favorabilă şi pentru elevi şi studenţi, mai ales dacă au de susţinut examene. Planul sănătăţii nu este foarte bine aspectat pentru rezidenţii acestui sector, de aceea este recoamndat să aveţi mare grijă la dietă și să evitați, pe cât posibil obiceiurile nesănătoase. Nu uitaţi de odihnă şi relaxare!

Sectorul de Est – sănătate (unde se situează zodia Iepure şi Fiul cel mare) – În această lună este afectat de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. O lună extrem de nefavorabilă pentru rezidenţii acestui sector, deoarece poate să aducă boală special pentru membrii de sex masculin din familie. Este nevoie de Pagoda celor 5 elemente şi/ sau de folosirea elementului metal – culoare (alb, gri, argintiu, auriu) sau element în sine (bijuterii, ceas etc) pentru a ţine sub control această energie total nefavorabilă și a beneficia de mai multă vitalitate. Aveți grijă de ficat prin excerciţii fizice regulate dar şi prin evitarea toxinelor – adoptarea un regim de viaţă sănătos este o bună metodă de a evita îmbolnăvirile. Evitați investiţiile financiare riscante! Anxietatea vă poate provoca stres mental, este nevoie de mai multă odihnă şi activităţi relaxante!

Sectorul de Sud-Est – prosperitate (unde se situează zodia Dragon, Şarpe şi Fiica cea mare) – În această lună beneficiază de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Această energie lunară îi favorizează pe toți rezidenţii acestui sector. Cu toate acestea, în cazul în care vă confruntați cu o situație competitivă, recomandarea este să acţionaţi devreme, pentru a vă suprinde competitorii. Atenţie mare la excesul de metal realizat între steaua anuală 7 şi steaua lunară 6. Acest exces poate provoca violență și conflicte. Aveţi grijă cum conduceţi şi mare atenţie cum lucraţi cu obiectele ascuţite – risc de accidentare! Avertisment valabil şi pentru cei care lucrează în domenii cu element metal, dar şi pentru cei care conduc foarte mult.

Sectorul de Sud – faimă (unde se situează zodia Cal şi Fiica mijlocie) – În această lună este afectat de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (chiar şi îmbolnăviri de relaţii). O lună dificilă pentru relațiile personale și cele de afaceri – risc de conflicte majore. De asemenea, căsătoriile și relațiile apropiate pot să aibă de suferit din cauza stresului excesiv şi anumitor îngrijorări. Rezidenţii acestui sector pot purta un Nod Mistic pentru a menține starea de calm şi pace. Va fi o perioadă dură și plină de forță pentru cei implicați în politică. Menţineţi sub control aceste energii total nefavorabile prin amplasarea unui bol cu mere roşii.

Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează zodia Oaie, Maimuţa şi Mama casei) – În această lună beneficiază de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Norocul se îmbunătățește în planul sentimental, dar şi academic. Scriitorii/ elevii şi studenţii care au dormitoarele amplasate în acest sector se vor simţi mult mai motivaţi, productivi şi cu şanse foarte mari de a excela. Și planul financiar este aspectat foarte bine în următoarea perioadă. Cuplurile tinere pot avea parte de mult romantism!

Sectorul de Vest – descendenţi (unde se situează zodia Cocoş şi Fiica cea mică/ tânără) – În această lună beneficiază de energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. De asemenea, se formează între steaua anuală 1 şi steaua lunară 9 o combinaţie foarte favorabilă, numită suma lui 10. Aceasta poate aduce schimbări importante, noroc în carieră, transformări etc. Activarea acestui sector poate aduce noroc de prosperitate! Domeniul afacerilor este foarte bine aspectat, mai ales pentru rezidenţii acestui sector. Cei ale căror dormitoare sunt situate în Vest sunt sfătuiți să îşi schimbe ora de culcare pentru a beneficia de un somn calitativ și de asemenea să evite să mânânce târziu. Stresul și prea multă mâncare, mai ales la ore târzii, vă pot afecta sănătatea și ficatul.

Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează zodia Câine, Mistreţ şi Patriarhul casei) – În această lună beneficiază de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. O lună care poate aduce bogăție, veşti bune, ocazii fericite și alte motive pentru celebrări, mai ales pentru rezidenţii acestui sector, dar și pentru cei ale căror uşi principale se află în acest sector. Bărbaţii se bucură de popularitate şi charismă la diferite petreceri, reuniuni sau evenimente sociale. Cu toate acestea, aveţi mare grijă la posibile neînţelegeri cu persoanele în vârstă din familie – pot să apară diferenţe de opinii între generaţii. Puteţi amplasa un bol cu mere roşii pentru a menţine calmul şi pacea/armonia între toţi membrii familiei!

Influenţele stelelor lunare asupra ZODIILOR chinezeşti

Zodiile care sunt printre cele mai favorizate în luna IUNIE 2019: CÂINELE, TIGRUL, MISTREŢUL, COCOŞUL, BIVOLUL, OAIA, MAIMUŢA, ŞARPELE, DRAGONUL. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare zodie, conform lui Lillian Too:

În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.

ŞOBOLAN – 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Steaua 3 este o stea cu element lemn, iar cea mai bună metodă de a o ţine sub control este să vă folosiţi de elementul foc. Puteţi amplasa în acest sector un covor roşu sau chiar o lumină puternică roşie. Nu uitaţi că un alt remediu foarte bun îl constituie bolul cu mere roşii. Dacă simţiţi în această perioadă că sunteţi provocaţi să vă implicaţi în conflicte, vă este recomandat să purtaţi culoarea roşie. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Mai mult, din cauza excesului de element lemn (al stelei anuale 4 şi al stelei lunare 3), există o predispoziţie spre depresii şi dezamăgiri, mai ales în planul relaţional, fie că este vorba despre parteneriate sau relaţii sentimentale. S-ar putea ca în această lună să nu mai faceţi faţă multor responsabilităţi, atât la job cât şi în viaţa personală, în familie. Este recomandat să fiţi foarte atenţi la modul în care comunicaţi cu cei din jur, pentru că riscaţi să spuneţi lucruri nepotrivite la momentul nepotrivit şi din păcate nu veţi reuşi să îndreptaţi lucrurile (cel puţin în această lună). La job s-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi din partea colegilor, care în această perioadă nu vă vor percepe ca un membru al echipei. Este recomandat să optaţi mai mult pentru activităţi individuale – lucrul în echipă nu vă favorizează în această lună. Sunteţi sfătuiţi să nu faceţi sau să spuneţi ceva care ar putea să vă pună în pericol funcţia de la job. Există riscul chiar să fiţi implicaţi în probleme cu legea sau chiar procese/ litigii. Dacă sunteţi deja implicaţi într-un proces vă este recomandat să faceţi tot ce este posibil să ajungeţi la un consens cu cealaltă parte pentru a evita o acţiune periculoasă. În această lună, în special pentru că este şi luna zodiei voastre conflictuale Calul, este recomandat să amânaţi procesele, dacă este cazul şi se poate. Nici planul sentimental nu este foarte bine aspectat, mai ales pentru cei singuri. Nu sunteţi tocmai compania cea mai potrivită în această perioadă, de aceea sunteţi sfătuiţi să nu vă grăbiţi în a decide să începeţi o relaţie nouă. Luna aceasta este favorabilă pentru a vă concentra pe alte aspecte ale vieţii voastre!

BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Mai mult, este o lună cu multe transformări, de aceea motto-ul vostru în această perioadă ar trebui să fie „GÂNDEŞTE MĂREŢ” şi bineînţeles să vă bazaţi pe intuiţia voastră atunci când luaţi decizii. Aveţi nevoie de persoane care să vă susţină cauza în această perioadă, de aceea sunteţi sfătuiţi să nu lucraţi singuri, ci să vă bazaţi mai multă pe munca de echipă. Steaua 1 poate aduce în această lună schimbări în modul vostru de viaţă, în planul sănătăţii – adoptarea unei diete sănătoase + excerciţii fizice moderate. Nu trebuie să vă fie teamă de aceste schimbări pentru că sunt spre binele vostru suprem. Este necesar ca începând cu această lună să renunţaţi la vechile obiceiuri/tehnici la job, idei învechite şi să îmbrăţişaţi noul. Aceasta este cheia succesului pentru voi! Pot să vă apară noi oportunităţi atât la locul de muncă cât şi în domeniul afacerilor, de aceea este bine să fiţi foarte atenţi. Deţineţi capacitatea de a începe proiecte foarte interesante prin care să obţineţi şi respectul colegilor sau a partenerilor de afaceri. Cei care deţin funcţii de conducere, sunt sfătuiţi ca în această lună să delege din responsabilităţi pentru a da şi altora şansa de a se remarca. În planul personal, vă simţiţi mai bine în propria companie, nu doriţi să cuceriţi sau să fiţi cuceriţi în această perioadă. Vă doriţi mai mult timp pentru voi şi nevoile voastre. Oportunităţi sentimentale pot să apară, însă depinde de voi dacă le daţi sau nu curs. Dacă sunteţi deja într-o relaţie, acum este momentul să vă clarificaţi sentimentele şi gândurile – dacă ceva nu mai merge aşa cum vă doriţi, acesta poate fi momentul să mergeţi mai departe. Nu uitaţi că luna aceasta este luna zodiei voastre de dragoste, Calul! Este o lună favorabilă şi pentru cei care participă la diverse competiţii: job, afaceri, sport, şcoală etc! Banerul victoriei sau cifra 1 – remediile cele mai bune pentru a potenţa această energie de victorie şi succes.

TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Este o perioadă bună pentru a lua lucrurile într-un ritm mai lent şi să îmbrăţişaţi schimbările ce vor urma în săptămânile următoare. Nu trebuie să vă fie teamă deoarece aceste schimbări sunt spre binele vostru suprem. Mai mult, în această lună puteţi culege roadele muncii din lunile trecute şi să puneţi în aplicare un plan sau o strategie pentru lunile care urmează. La locul de muncă sunteţi foarte ocupaţi în această lună cu diverse sarcini şi proiecte. S-ar putea să fiţi transferaţi într-un departament nou, să primiţi o mărire de salariu, să fiţi promovaţi sau chiar să fiţi reponsabili în desfăşurarea unui proiect foarte important. Oricare din aceste situaţii s-ar întâmpla trebuie să fiţi pregătiţi şi entuziasmaţi pentru că urmează o perioadă interesantă. S-ar putea chiar să vă impresionaţi superiorii cu abilităţile voastre de lider şi chiar să vi se ofere posibilitatea de a conduce o echipă. Este foarte important să aveţi încredere în capacităţile voastre şi mai ales în intuiţie – totul merge conform obiectivelor voastre! O lună foarte bună şi pentru cei care deţin propria afacere – sunteţi văzuţi ca un lider şi aveţi şansa să puneţi în aplicare anumite strategii care să vă aducă profit substanţial. Este o lună favorabilă şi pentru cei care participă la diverse competiţii: job, afaceri, sport, şcoală etc! Banerul victoriei sau cifra 1 – remediile cele mai bune pentru a potenţa această energie de victorie şi succes. Luna aceasta vă va permite să străluciţi şi să vă faceţi remarcaţi, mai ales pentru că este şi luna aliatului vostru, Calul. Planul sentimental este foarte bine aspectat, mai ales dacă în ultimul timp aţi fost dezamăgiţi de anumite relaţii. Poate fi o lună foarte bună pentru a cunoaşte o persoană compatibilă cu voi, vă puteţi logodi sau chiar căsători. Sunteţi sfătuiţi să sărbătoriţi, oricare ar fi ocazia! De asemenea este un moment bun pentru a face curăţenia de primăvară pentru vă restabili starea de bine pe care o aveţi acasă. Dacă sunteţi prea obosiţi şi aveţi posibilitatea, nu ar fi o ideea rea să apelaţi la ajutorul unui specialist care să vă ajute să readuceţi ordinea şi curăţenia în casă.

IEPURE – 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Se pare că nimic din ce doriţi să întreprindeţi în următoare perioadă nu pare să meargă conform dorinţelor voastre. Cel mai bine este să adoptaţi un comportament mai retras şi să luaţi lucrurile aşa cum vin – cu suişuri şi coborâşuri. Nu sunt favorizate începerea unor proiecte majore, dar nici aşteptările cu privire la finalizarea cu succes a unor acţiuni începute de luna trecută. Evitaţi participarea la evenimente care implică cheltuieli majore şi bineînţeles amânaţi deciziile importante cu privire la investiţii riscante – predispoziţie spre pierderi majore de bani. Pentru a controla această energie vă puteţi folosi de elementul metal, sub formă de culori (alb, gri ,argintiu, auriu) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Un aspect foarte important de care trebuie să ţineţi cont vine în planul sănătăţii. Există predispoziţii spre accidente/ accidentări. Aveţi mare grijă la modul în care conduceţi – evitaţi viteza excesivă! Cei care sunt implicaţi în sporturi riscante/ de contact/ de echipă etc – sunt sfătuiţi să acorde mai multă atenţie antrenamentelor şi competiţiilor, există un risc foarte mare de accidentări. O lună total nefavorabilă şi pentru schimbarea locuinţei, job nou şi pentru căsătorii. Chiar dacă poate veţi fi tentaţi să acceptaţi un loc de muncă mai bine plătit şi mai ales în afara oraşului, sunteţi sfătuiţi să amânaţi în această lună şi să rămâneţi la jobul curent. De asemenea, amânaţi deciziile majore pentru că riscaţi să luaţi hotărârea greşită sau bazată pe informaţii incomplete. Vă este recomandată odihnă şi relaxare mai multă – poate chiar o vacanţă! Nu este o lună excelentă nici în plan sentimental, mai ales pentru cei într-un cuplu stabil sau căsătoriţi – există riscul apariţiei unei terţe persoane. Nici cei singuri nu sunt foarte bine aspectaţi din cauza acestor energii nefavorabile care nu permit concentrarea pe aspectele sentimentale în această lună.

DRAGON – 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Această energie vă poate aduce în următoarea perioadă ajutor, sprijin, oportunităţi pe toate planurile: dragoste, muncă, afaceri, prosperitate, prietenii etc. S-ar putea să apară o persoană importantă în viaţa voastră care să vă ajute la momentul potrivit şi să vă deschidă uşi care până ieri părea închise. Este foarte important să vă menţineţi respectul faţă de persoanele mai în vârstă. Când primiţi sfaturi, recomandări din partea unei persoane din altă generaţie, sunteţi sfătuiţi să le luaţi în calcul. S-ar putea să nu fiţi de acord imediat, însă generaţia mai în vârstă poate să vă furnizeze adevărate comori de înţelepciune! Poate să fie luna în care să fiţi promovaţi, să primiţi o mărire de salariu sau chiar să semnaţi un contract foarte important. O persoană foarte influentă sau într-o funcţie importantă vă poate coopta pentru un proiect mare, care să aibă un impact major asupra carierei voastre. Fiţi receptivi la ideile noi şi încercaţi să învăţaţi lucruri sau strategii noi. Este o lună foarte bună pentru a participa la evenimente sociale, pentru a cunoaşte persoane noi – nu se ştie de unde pot să apară oportunităţile. Toate ideile bune vă vin în urma discuţiilor cu colegii sau cu angajaţii. Nu este momentul să fiţi singuri, ci să lucraţi în echipă sau dacă aveţi propria afacere – să vă formaţi o echipă care să vă ajute să vă atingeţi obiectivele cu succes. Dacă aveţi nevoie de anumite favoruri, nu vă temeţi să întrebaţi –sunt şanse să primiţi un răspuns pozitiv. Există totuşi câteva atenţionări – din cauza excesului de element metal ale stelei anuale 7 şi ale stelei lunare 6; sunteţi predispuşi spre accidentări care implică elementul metal. O altă atenţionare ar fi pentru aspectul prosperităţii – există un risc de pierderi majore, dacă nu aveţi mai multă grijă la investiţii. Mai mult, poate fi o lună dificilă şi pentru fiica cea mare a casei – risc de accidentări. Elevii şi studenţii din zodia Dragon pot luna aceasta să-şi exprime mai bine gândurile şi chiar să fiţi în centrul atenţiei la cursuri. O veste bună este şi pentru cei care susţin examene în această lună – veţi străluci şi veţi putea să beneficiaţi de sprijinul unui mentor.

ŞARPE – 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. În următoarea perioadă puteţi beneficia de ajutorul ascuns al unor persoane foarte influente. Mai mult, aceste energii vă pot conferi charismă şi puteţi chiar avea putere şi influenţă asupra persoanelor din anturaj. Este o lună care vă poate aduce foarte multe oportunităţi, dar şi întâmplări deosebite: vă puteţi îndrăgosti, puteţi fi promovaţi, puteţi să vă mutaţi afacerea într-o altă ţară, puteţi primi cadouri neaşteptate sau chiar moşteniri. Dacă aveţi propria afacere, atunci puteţi fi siguri că aveţi de partea voastră persoane importante/mentori care vă vor ajuta la momentul potrivit. Chiar şi membrii familiei se pot implica şi pot investi în afacerea voastră. Dacă aveţi idei noi, acum este momentul să le puneţi în aplicare. Este o perioadă bună pentru acele persoane care au propria afacere, dar nu au şi asociaţi/ parteneri – există risc de neînţelegeri şi chiar conflicte. Este foarte important să nu vă implicaţi în conflicte, bârfe etc, pentru că riscaţi să vă puneţi în pericol imaginea şi reputaţia voastră. Este recomandat să aveţi încredere în intuiţia voastră atunci când vine vorba despre decizii importante sau comunicare cu cei din jur – trebuie să vedeţi situaţia şi din perspectiva celuilalt. Este de asemenea o lună foarte bună din punct de vedere sentimental, mai ales pentru cei singuri. Luna aceasta este o perioadă foarte bună pentru logodne şi căsătorii, mai ales pentru că este şi luna zodiei voastre de dragoste, Calul. Dacă sunteţi într-o relaţie la început de drum, sunteţi sfătuiţi să vă exprimaţi în mod cât mai deschis sentimentele şi intenţiile pentru că şi partenerul aşteaptă un semn de la voi. Elevii şi studenţii din zodia Şarpe pot luna aceasta să-şi exprime mai bine gândurile şi chiar să fie în centrul atenţiei la cursuri. O veste bună este şi pentru cei care susţin examene în această lună – veţi străluci şi veţi beneficia de sprijinul unui mentor.Există totuşi câteva atenţionări – din cauza excesului de element metal ale stelei anuale 7 şi ale stelei lunare 6, sunteţi predispuşi spre accidentări care implică elementul metal. O altă atenţionare ar fi pentru aspectul prosperităţii – există un risc de pierderi majore, dacă nu aveţi mai multă grijă la investiţii. Mai mult, poate fi o lună dificilă şi pentru fiica cea mare a casei – risc de accidentări.

CAL – 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

O lună dificilă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Este o perioadă mai grea, mai ales din punct de vedere a sănătăţii pentru că sunteţi predispuşi la îmbolnăvire, dar şi la mici accidente. Dacă trebuie să mergeţi la doctor, nu amânaţi până în ultima clipă, deoarece timpul este esenţial când vine vorba despre sănătate. Este foarte clar că în această perioadă sănătatea trebuie să fie pe primul loc şi la primele semnale date de corp, trebuie să acţionaţi imediat. Nici nivelul de energie nu este fantastic, mai ales în acest an, de aceea nu trebuie să ajungeţi până la epuizare. Evitaţi sporturile extreme, antrenamentele dure şi activităţile care pot duce la rănirea corpului, condusul cu viteză sau călătoriile lungi (dacă nu există şi altă persoană care poate conduce în locul vostru). Recomandări: Vă puteţi folosi de elementul metal, sub formă de culori (gri, argintiu, alb, auriu) sau prin purtarea de accesorii (bijuterii aur/ argint sau ceas), pentru a ţine sub control această energie de boală. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. La locul de muncă, lucrurile par să meargă foarte bine, beneficiaţi şi de sprijinul unor aliaţi foarte puternici. Aşadar, dacă vor exista persoane care vor vrea să vă bârfească sau să vă pună piedici, nu vor reuşi. Nu este nevoie ca în această lună să munciţi peste măsură pentru că acum nu aveţi nimic de demonstrat – colegii şi superiorii vă recunosc abilităţile şi talentele. Pentru cei care au propria afacere, această lună poate să fie o lună foarte bună pentru a acţiona, poate chiar să facă câteva schimbări revoluţionare în ceea ce priveşte creşterea profitului. Dacă aveţi un partener de afaceri, puteţi discuta cu acesta eventualele idei, planuri şi strategii. În ceea ce priveşte planul sentimental, luna aceasta este foarte favorabilă, mai ales pentru cei singuri. Există posibilitatea să întâlniţi o persoană care să întrunească toate calităţile pe care vi le doriţi la un partener de viaţă. O perioadă foarte bună din punct de vedere social! Cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil, pot să plece într-o vacanţă romantică sau să organizeze o cină romantică pentru a readuce pasiunea în relaţia lor. De asemenea, este o perioadă bună pentru a vă vizita părinţii, rudele pentru a petrece timp de calitate cu aceştia. Pot exista momente în această lună când vă puteţi îndoi de propria persoană, gânduri, idei, planuri, astfel că vi se poate bloca calea spre succes.

OAIE – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. O perioadă excelentă din punct de vedere relaţional şi cu multă charismă. Acesta aspect îi poate determina şi pe duşmani să vă privească dintr-o altă perspectivă. Este foarte clar că în această perioadă vă bucuraţi de foarte multă popularitate. Sunteţi sfătuiţi să ieşiţi cât mai mult în oraş, să acceptaţi invitaţiile la diferite petreceri sau evenimente sociale. Lumea se bucură de compania voastră şi acest lucru vă ajută foarte mult şi în ceea ce priveşte stima de sine. Este perioada cea mai bună din an să vă bucuraţi de viaţă şi de oportunităţile care pot să apară. De asemenea, luna aceasta îi favorizează pe cei singuri, care îşi doresc o relaţie stabilă; sunteţi sfătuiţi să nu luaţi decizii pripite şi nici să vă implicaţi în legături amoroase cu persoane căsătorite sau implicate în alte relaţii. Dacă vă veţi lăsa pradă acestor tentaţii, riscaţi să vă stricaţi reputaţia şi să să fiţi subiectul bârfelor şi zvonurilor. Cei singuri nu ar trebui să pună foarte multe condiţii, pentru că s-ar putea ca persoana care vă va capta atenţia să vină total neaşteptat. La locul de muncă, aveţi foarte multe idei, ceea ce vă ajută foarte mult să captaţi atenţia colegilor şi superiorilor. Şefii sunt dispuşi să vă asculte ideile şi planurile, aspect ce vă va favoriza mai în ales în lucrul de echipă. Elevii şi studenţii din această zodie se bucură de o perioadă foarte bună din punct de vedere academic. Vă concentraţi mai uşor! Este o perioadă în care vă veţi da seama că şcoala nu înseamnă doar note, ceea ce vă determină să fiţi şi mai motivaţi şi plini de energie. O veste bună este şi pentru cei care susţin examene în această lună – puteţi obţine rezultate foarte bune! Nu uitaţi că este luna prietenului secret, Calul.

MAIMUŢĂ – 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Luna aceasta veţi simţi nevoia să ieşiţi în oraş, să mergeţi la petreceri sau diferite evenimente sociale, decât să staţi acasă. Sunteţi într-o stare foarte bună, vă place să vorbiţi mult, să cunoaşteţi persoane noi şi să aveţi conversaţii interesante. În următoarele săptămâni veţi fi mai mult preocupaţi de sensul vieţii. Steaua 4 din chartul lunar nu favorizează doar planul relaţional, ci vă ajută să vă dezvoltaţi interesele, cunoştinţele etc. Este o lună bună pentru a încerca lucruri noi, hobby-uri noi sau alte activităţi care vă relaxează şi vă binedispun. Aşadar vă preocupă mai mult partea spirituală, decât cea materială – vă bucuraţi mai mult atunci când aflaţi sau învăţaţi lucruri noi. Aspectul financiar nu este pe primul plan, cel puţin nu în această lună. La locul de muncă s-ar putea să fiţi tentaţi să mergeţi în direcţii noi. Vă bucuraţi de popularitate printre colegi, ceea ce vă face să fiţi o companie plăcută, mai ales dacă lucraţi în echipă. Sunteţi persoana cheie pentru echipa voastră! Profitaţi la maxim de aceste energii favorabile pentru a vă face aliaţi puternici, aliaţi care vă vor ajuta foarte mult pe parcursul următoarelor luni. Planul sentimental este foarte bine aspect, ceea ce înseamnă că cei singuri se pot îndrăgosti. Nu duceţi lipsă de admiratori şi există şansa să găsiţi o persoană pe aceeaşi lungime de undă cu voi: interese comune, obiective şi stiluri de viaţă asemănătoare. Elevii şi studenţii din această zodie beneficiază de o perioadă foarte bună din punct de vedere academic. Aşadar, puteţi învăţa mai uşor, vă vin idei noi, lucraţi mai mult decât se aşteaptă de la voi. Vă simţiţi motivaţi, mai ales la materiile care vă plac foarte mult. De aceea este o lună foarte bună pentru a vă pregăti CV-ul – aveţi şansa unei funcţii de lider!

COCOŞ – 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Este cu atât mai favorabil cu cât se formează o combinaţie foarte favorabilă, numită suma-lui-10 între steaua anuală 1 şi steaua lunară 9. Acest aspect poate indica o lună foarte bună pentru a semna contracte, a negocia contracte noi sau pentru a căuta strategii noi de marketing. În următoarea perioadă puteţi finaliza cu succes proiecte foarte importante şi de asemenea să dobândiţi mai multă putere şi autoritate – să vă extindeţi aria de influenţă. De asemenea este o lună foarte bună pentru a face investiţii financiare; cei din domeniul vânzărilor s-ar putea să semneze un contract foarte important. Cu această combinaţie puternică realizată între steaua anuală şi cea lunară, puteţi să vă gândiţi serios la dezvoltarea portofoliului. În acest an, vara reprezintă sezonul oportunităţilor pentru a face bani – predispoziţie spre prosperitate şi abundenţă în următoarea perioadă. Suma lui 10 vă aduce şi oprtunitatea de a acţiona spre direcţia favorabilă aspectului financiar. Mai mult, veţi avea foarte multe idei, însă felul în care le veţi pune în aplicare, depinde de fiecare persoană în parte. Cei din zodia Cocoş sunt de obicei foarte precauţi atunci când vine vorba de situaţii sau decizii riscante, nu prea se bazează pe intuiţie. În momentul în care au acţionat într-o anumită direcţie înseamnă că au calculat foarte bine riscurile la care se supun. Aşadar este o lună foarte bună pentru a beneficia de cât mai multe oportunităţi. Fiţi cu ochii în patru şi nu uitaţi că luna aceasta este luna zodie voastre de dragoste, Calul.

CÂINE – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Este cu atât mai favorabilă cu cât steaua anuală de multiplicare şi prosperitate în viitor poate aduce foarte multe oportunităţi în toate planurile. Este luna ideală pentru a vă fi recunoscute meritele, şi puteţi potenţa această energie prin elementul foc – culori sau lumini puternice în sectorul de Nord-Vest al casei. Când potenţaţi cu elementul foc, nu doar activaţi norocul de prosperitate şi abundenţă, ci şi vă creşteţi nivelul de vitalitate. Recunoaşterea abilităţilor voastre poate să vină într-un mod total neaşteptat în cadrul unui eveniment oficial. Dacă aveţi uşa de la intrarea sau direcţia de orientare a casei pe sectorul de Nord-Vest, beneficiaţi de noroc de prosperitate în această lună. Combinaţia între steaua lunară 8 şi steaua anuală 9 este una foarte norocoasă, ceea ce poate reprezenta faptul că deciziile pe care le veţi lua acum vor avea un impact pozitiv şi pe termen lung. Orice proiect la care lucraţi acum va avea rezultatul mult dorit, atât acum cât şi în viitorul apropiat. Cu toate acestea, vă este recomandat să vă ţineţi departe de persoanele negativiste, care nu cred în ideile şi planurile voastre. Cu cât gândiţi mai pozitiv şi măreţ, cu atât Universul va răspunde dorinţelor voastre. Este necesar să aveţi încredere în gândurile voastre care au puterea să atragă succesul. Când norocul este de partea voastră, ideile excelente şi strategiile cu potenţial de succes vă vin foarte uşor în minte. În perioada următoare sunteţi sfătuiţi să vă concentraţi mai mult pe cum să vă transformaţi gândurile în acţiuni. Sunteţi sfătuiţi să aveţi încredere că până şi cele mai mici idei pot aduce un succes major. Nu uitaţi că vă ajută şi faptul că este luna aliatului vostru, Calul.

MISTREŢ – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Este cu atât mai favorabilă cu cât steaua anuală de multiplicare şi prosperitate în viitor poate aduce foarte multe oportunităţi în toate planurile. Este luna ideală pentru a vă fi recunoscute meritele, şi puteţi potenţa această energie prin elementul foc – culori sau lumini puternice în sectorul de Nord-Vest al casei. Când potenţaţi cu elementul foc, nu doar activaţi norocul de prosperitate şi abundenţă, ci şi vă creşteţi nivelul de vitalitate. Această configuraţie a stelelor/ energiilor nu se întâmplă foarte des de aceea este o idee foarte bună să profitaţi la maxim de ele pentru a pune în aplicare ideile la care aţi lucrat în ultima vreme. Dacă aveţi uşa de la intrarea sau direcţia de orientare a casei pe sectorul de Nord-Vest, beneficiaţi de noroc de prosperitate în această lună. Combinaţia între steaua lunară 8 şi steaua anuală 9 indică prosperitate atât în prezent cât şi în viitor. Tot ce întreprindeţi acum nu are efecte pozitive doar asupra prezentului, ci şi în viitor. Poate chiar mai bine decât ceea ce vă imaginaţi acum. Când aveţi aşteptări mari, transmiteţi semnale pozitive Universului. Este necesar să aveţi încredere în gândurile voastre care au puterea să atragă idei noi şi strategii pentru a obţine succesul. Nativii Mistreţ de 24 ani sunt cei mai favorizaţi în următoarea perioadă; ei pot să atragă prosperitate folosindu-se de talentele şi capacităţile lor. Obţinerea succesului presupune mai mult decât nişte idei bune, este nevoie ca acestea să fie puse în aplicare cât mai rapid. Sunteţi sfătuiţi să aveţi încredere că până şi cele mai mici idei pot aduce un succes major.

Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!

Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!

DISCLAIMER

Vă mulţumim pentru reacţiile pozitive pe care le primim zilnic de la voi în legătură cu tot ceea ce postăm pe www.amdaebak.ro. Ne dorim foarte mult ca aceste informaţii să vă fie de folos, de aceea vă încurajăm să împărţiţi cu persoanele dragi vouă aceste articole, mai ales pentru că încet încet formăm un grup cu oameni interesaţi de tot ceea ce înseamnă Feng Shui şi Paht Chee (astrologia chineză). Dacă doriţi să preluaţi articolele noastre de pe blog, puteţi da share pe Facebook sau dacă aveţi site/ blog vă recomandăm să ne contactaţi mai întâi pe adresa de mail alexa@amdaebak.ro pentru acordul scris al echipei noastre. Toate aceste articole se află sub proprietatea intelectuală a site-ului www.amdaebak.ro. Vă aşteptăm cu mult drag să ne citiţi, echipa AMdaebak!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp