Influenţele lunii IUNIE 2020

10-06-2020

Cerc articol Placeholder
Background articol
©AMdaebak  - Horoscop IUNIE 2020
A
cest horoscop este prezentat în funcţie de calendarul solar!
 
Luna solară care debutează în data de 6 iunie 2020 şi se va încheia în data de 6 iulie 2020 este lună de CAL sub patronajul elementului apă yang. În această lună, în centrul Lo Shu–ului se află  steaua 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Vă recomandăm să citiţi articolele noastre despre Luna (lunară) falsă 2020 AICI şi AICI. Această lună(lunară) falsă este importantă doar dacă vreţi să vă programaţi/ calculaţi anumite activităţi importante, dar şi pentru calculul chart-ului Paht Chee pentru un copil născut în această perioadă. Pentru influenţele generale/ horoscop se ia în considerare luna solară (aşa cum este prezentată şi de maestra Lillian Too).
 
Pentru că este un moment dificil pe întreg globul din cauza pandemiei cu virusul COVID-19, este foarte important să punem pe primul plan sănătatea, siguranţa celor din jurul nostru, mai ales a persoanelor vulnerabile (în vârstă, bolnave, însărcinate etc). Maestra Lillian Too a recomandat scrierea şi amplasarea în casă (pentru cei care rezonează cu partea de Feng Shui spiritual) a mantrei de protecţie „Heart Mantra of Arya Vairochana”. Lillian Too afirmă faptul că doar citind această mantră, puteţi dobândi succes și nu puteţi fi afectat de arme, foc, apă, otrăvuri, substanțe amestecate cu otrăvuri sau magie neagră. Nu puteţi fi rănit de regi, hoți, tâlhari și așa mai departe. Oriunde este scrisă și lăsată această mantră, oamenii nu se îmbolnăvesc, în special de boli contagioase (virusuri, bacterii etc):
 
 
TADYATHA / KALA KALA / KILI KILI / BIRI BIRI / HURU HURU / VAIRO-CHANA RASMI SANCHODITA AGACCHA / ARYA AKASHA GARBHA MAHA KARUNIKA PURAYA HASHANA / DHARAYA BUDDHA VIKSHCHAYANA / CHARA CHARA CHIRI CHIRI SVAHA
 
 
ATENŢIE! Nu uitaţi însă că este important să respectăm regulile impuse de ţara în care ne aflăm, astfel încât să nu punem în pericol sănătatea celor dragi, a noastră, dar şi a celor din jurul nostru. Informaţi-vă doar din surse oficiale!
 
 
Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:
 
Zile favorabile: 1, 2, 4, 5, 11, 15, 21, 24, 28, 30 iunie 2020  - în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.
 
AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna IUNIE 2020.
 
INFORMAŢIILE pentru ANUL 2020, anulŞOBOLANULUI la răscruce pe bârna acoperişului” sunt cuprinse într-un ghid cu peste 100 de pagini, în format electronic PDF. Îl puteţi comanda, trimiţând un mail pe adresa info@amdaebak.ro, cu textul „COMANDĂ GHID ©AMdaebak 2020”.
 
ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!
 
Fazele lunii în IUNIE 2020: Luna Nouă – 21.06.2020, ora 09:42 (ora României); Luna Plină: 5.06.2020, ora 22:18 (ora României).
 
 
 
Influenţele stelelor lunare asupra sectoarelor spaţiilor de locuit/ lucru
 
 
În prima parte a acestui articol vom prezenta influenţele energiilor stelelor lunare asupra sectoarelor din casă, spaţii, birourisau unde vă desfăşuraţi pentru mai mult timp activitatea. Astfel puteţi să aflaţi unde anume sunt energii benefice şi este bine de potenţat şi care dintre sectoare sunt afectate de energii mai puţin benefice şi cum pot fi acelea controlate/diminuate.
 
Centrul casei (sediul familiei) – În această lună în centrul casei vine steaua 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Acest aspect ar putea fi pozitiv sau negativ, depinde foarte mult de situația în care vă aflaţi acum. Cei singuri pot avea parte de o lună favorabilă în plan sentimental, dar cuplurile stabile sau cei căsătoriţi trebuie să fie atenți deoarece există riscul ca unul dintre voi să fie infidel! Atenţie la terţe persoane! O perioadă foarte bună pentru oricine  îşi doreşte să înveţe ceva nou – puteţi opta peuntru un curs online, deasemenea este o perioadă bună pentru cei care au examene. Progresele şi rezultatele se vor vedea foarte repede!
 
Sectorul de Nord - carieră (unde se situează zodia Şobolan şi Fiul cel mijlociu al casei) – În această lună în sectorul de Nord vine steaua 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Energiile aduse de această stea favorizează începerea de noi proiecte și punerea în mișcare a ideilor noi. Atenție, însă, este important să reduceţi zgomotele în acest sector, deoarece steaua lunară 9 multiplică efectele stelei anuale 3, cu energie de ceartă. În cazul în care există neînţelegeri şi conflicte în cadrul familiei, amplasaţi în acest sector un bol cu mere roşii sau un un accesoriu roşu. Energiile de ceartă pot degenera în lupte violente sau chiar procese. Evitați conflictul ori de câte ori este posibil. Dacă aveţi bucătăria amplasată în acest sector, este recomandat ca în această lună să evitaţi să utilizaţi aragazul foarte des, deoarece stelele indică pericolul unui incendiu accidental.
 
Sectorul de Nord-Est - învăţătură (unde se situează zodia Bivol, Tigru şi Fiul cel mic al casei) – În această lună în sectorul de Nord-Est vine steaua 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Amplasaţi în acest sector o imagine/tablou/simbol care să reprezinte elementul apă (Yang) pentru a suprima energiile rele și o reprezentare a elefantului şi rinocerului albastru. Rezidenţii acestui sector se confruntă cu o concurență puternică în carieră și în afaceri.
 
Sectorul de Est - sănătate (unde se situează zodia Iepure şi Fiul cel mare) – În această lună în sectorul de Est vine steaua 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Energia acestei luni afectează destul de grav băiatul cel mare al casei, dar şi planul sănătăţii în general. Pot să apară obstacole sub formă de probleme la locul de muncă, dispute financiare, boli și pierderi. Pentru a ţine sub control aceste energii de boală, este foarte important să amplasaţi simboluri pentru protecţia sănătăţii. Deasemenea este foarte important să nu faceţi  mult zgomot în acest sector al casei pe tot parcusul lunii. Trebuie multă atenţie la planul sănătăţii mai ales cei care au direcţia de orientare a casei pe Est. Urmați regulile de distanțare fizică – este impotant să reduceți la minimum riscurile de a vă îmbolnăvi. Evitați să folosiți acest sector dacă puteți!
 
Sectorul de Sud-Est - prosperitate (unde se situează zodia Dragon, Şarpe şi Fiica cea mare) – În această lună în sectorul de Sud-Est vine steaua 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Mare atenţie la modul în care interacţionaţi cu cei din jur. Poate să fi o lună plină de conflicte şi neînţelegeri pentru rezidenţii acestui sector – risc de procese. Există însă o veste bună – rezidenţii acestui sector se bucură de mult noroc financiar şi de un posibil cadou neașteptat.  În ceea ce privește sănătatea, acest sector este extrem de nefavorabil pentru fiica cea mare în această lună. Există predispoziţii spre probleme hepatice.
 
Sectorul de Sud - faimă (unde se situează zodia Cal şi Fiica mijlocie) – În această lună în sectorul de Sud vine steaua 8, stea cu energie de prosperitate. Acest sector beneficiază de o combinație extrem de norocoasă între steaua anuală 2 şi steaua lunară 8 – suma lui 10. Rezidenţii acestui sector sau cei a căror ușă principală a casei este orientată spre Sud se bucură de finalizări de proiecte cu succes, plan financiar foarte bine aspectat etc. Steaua prosperității aduce, de asemenea, noroc de bogăție pentru acest sector, așa că este o idee bună să mențineți acest sector activ dacă securitatea venitului vă interesează foarte mult în această perioadă. Cu toate acestea, steaua anuală a bolii este potenţată de energia elementului pământ a stelei 8 lunare, deci este foarte important să nu activaţi în exces steaua 8 şi să puneţi pe lista de priorităţi sănătatea.
 
Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează zodia Oaie, Maimuţa şi Mama casei) – În această lună în sectorul de Sud-Vest vine steaua 1, stea cu energie de victorie şi succes. Combinația de stele din acest sector este benefică în special pentru elevi şi studenți, dar și pentru cei care sunt implicaţi în domeniul cercetării – aveţi şansa în această lună să vă descoperiţi noi abilităţi/ talente. De aceea este important şi recomandat să amplasaţi în această lună biroul copilului în acest sector pentru a putea beneficia la maxim de energiile acestei luni. Evitați însă să amplasaţi aici orice reprezentare a apei, deoarece acest lucru poate să provoace/să predispună la  probleme în dragoste.
 
Sectorul de Vest - descendenţi  (unde se situează zodia Cocoş şi Fiica cea mică/ tânără) – În această lună în sectorul de Vest vine steaua 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Acest sector este foarte norocos în această lună! De asemenea, aduce avantaje copiilor familiei. Cei al căror birou se află în în acest sector beneficiază de noroc în afaceri și comercial în această lună. Există totuși predispoziţii spre conflict între generații! Temperamentele se aprind uşor şi pot scăpa de sub control. Folosiți monede de aur pentru a echilibra elementele și pentru a restabili armonia. Dacă dormitorul este situat în sectorul de Vest, amplasaţi un Wu Lou lângă pat, pentru a vă proteja de boli.
 
Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează zodia Câine, Mistreţ şi Patriarhul casei) – În această lună în sectorul de Nord-Vest vine steaua 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. O lună extrem de nefavorabilă pentru bărbaţii casei, dar şi pentru cei aflaţi în funcţie de conducere, cărora li se recomandă să poarte o reprezentare a Pagodei cu cinci elemente. Există indicaţii de prosperitate, dar la un pas greşit riscaţi să pierdeţi totul. Evitaţi jocurile de noroc, jocul la bursă, speculaţiile financiare şi modalităţile de îmbogăţire rapidă! Energia din acest sector este nefavorabilă şi pentru copii, așa că evitați să lăsați copiii mici să doarmă sau să înveţe în acest sector luna aceasta. Rezidenţii acestui sector ar trebui să evite sportul dur și să conducă prea repede, deoarece acest aspect ar putea duce la leziuni ale membrelor sau oase rupte cauzate de căderi şi accidente. Pot să apară şi probleme de sănătate legate de plămâni.
 
 
 
Influenţele stelelor lunare asupra ZODIILOR chinezeşti
 
 
Zodiile care sunt printre cele mai favorizate în luna solară IUNIE 2020: CAL, OAIE, MAIMUŢĂ, COCOŞ.Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare zodie, conform lui Lillian Too:
 
 
În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.
 
 
 
ŞOBOLAN 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020
 
O lună importantă, deoarece apare energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Steaua anuală a certurilor este multiplicată în această lună de steaua lunară, de aceea este foarte important să fiţi atenţi în continuare la modul în care comunicaţi cu cei din jur, mai ales trebuie să ţineţi cont că este luna zodiei conflictuale (Cal). Carieră - Luna aceasta lucrurile se mişcă foarte repede, vă simţiţi activi şi plini de entuziasm deoarece beneficiaţi de un nivel de energie foarte ridicat. Chiar dacă totul pare să meargă foarte bine, este recomandat să verificaţi de mai multe ori proiectele înainte de a fi predate. Afaceri – Nu este momentul potrivit să acţionaţi din impuls şi să vă implicaţi în parteneriate fără a cunoaşte toate detaliile. Concentraţi-vă în următoarea perioadă pe consolidarea relaţiilor actuale şi pe cultivarea calităţii serviciilor şi produselor şi nu pe cantitate. Puteţi obţine succesul mult dorit, însă doar dacă nu vă lăsaţi atraşi în conflicte. Relaţii – Luna aceasta este mult mai uşor să vă găsiţi persoana potrivită, de aceea sunteţi sfătuiţi să fiţi foarte atenţi în jurul vostru! În ceea ce priveşte viaţa de familie – s-ar putea să fiţi căutaţi de rude îndepărtate, de aceea nu ar fi rău să vă gândiţi la o posibilă petrecere/ reuniune, bineînţeles ţinând cont de regulile impuse din cauza pandemiei cu Covid-19. Viaţa de familie se îmbunătăţeşte considerabil pe parcursul acestei luni! Educaţie –  S-ar putea ca în următoarea perioadă să simţiţi nevoia de a învăţa lucruri noi, de a participa la diverse cursuri online. Este foarte important ca zilnic să vă faceţi o listă cu priorităţi pentru a nu pierde timpul cu lucruri inutile!
 
BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009
 
Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Pe parcursul acestei luni este important să puneţi pe primul loc atât securitatea personală cât şi a casei/ biroului. Carieră – Recomandarea este ca în această lună să încercaţi să evitaţi pe cât posibil discuţiile contradictorii, lupta pentru putere – riscaţi să supăraţi/ jigniţi persoana greşită. De asemenea nu vă implicaţi în bârfe şi zvonuri, iar dacă sunteţi într-o funcţie de conducere este important să arătaţi că sunteţi toleranţi nu aroganţi. Afaceri – Chiar dacă apar oportunităţi de a face bani, este important să nu vă grăbiţi în luarea unor decizii financiare. Evitaţi investiţiile, jocurile de la bursă, semnarea de contracte sau intrarea în parteneriate noi. Concentraţi-vă pe situaţia actuală a afacerii şi puneţi pe hârtie ideile noi pentru o perioadă mai favorabilă. Relaţii – Nu este o lună favorabilă din punct de vedere sentimental! Cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil s-ar putea să se trezească într-un triunghi amoros, de aceea este foarte important să comunicaţi cu partenerul şi să vă exprimaţi sentimentele şi părerile! Nu vă ascundeţi! Educaţie – Luna aceasta va fi foarte competitivă, de aceea sunteţi sfătuiţi să aveţi mereu un plan de rezervă. Cei care practică sport de performanţă riscă să se accidenteze în această perioadă – atenţie mare! În ceea ce priveşte activităţile şcolare vă este recomandat să vă prioritizaţi ce aveţi de făcut şi să nu fiţi dezamăgiţi dacă o să apară mici trădări în cercul de prieteni/ colegi. Luna viitoare veţi putea rezolva neînţelegerile!
 
TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010
 
Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Pe parcursul acestei luni este important să puneţi pe primul loc atât securitatea personală cât şi a casei/ biroului. Carieră – La locul de muncă s-ar putea să vă confruntaţi cu bârfe şi zvonuri, fie despre voi fie despre alţii. Recomandarea este să vă menţineţi departe pentru că s-ar putea să săriţi în ajutorul persoanei greşite. Nu luaţi partea nimănui! De asemenea este important să ţineţi pentru voi ideile şi planurile pe care le aveţi pentru că riscaţi să vi se fure ideile în această perioadă. Nu amestecaţi viaţa personală cu cea profesională! Afaceri – Evitaţi să vă implicaţi în acţiuni care să vă aducă un profit rapid – risc de înşelăciune! Recomandarea este să puneţi pe hârtie planurile şi strategiile pe care să le implementaţi într-o lună mai favorabilă. Pentru că energia lunară vă poate cauza pierderi de bani, vă este recomandat să evitaţi investiţiile financiare, deciziile importante şi semnarea de contracte. Relaţii – Nu este o lună favorabilă pentru a începe relaţii noi; chiar şi relaţiile stabile au de suferit în următoarea perioadă. Chiar dacă lucrurile par să meargă bine s-ar putea să vă treziţi într-un triunghi amoros, de aceea este foarte important să comunicaţi cu partenerul şi să vă exprimaţi sentimentele şi părerile! Nu vă ascundeţi! Educaţie – O lună dificilă, nu reuşiţi să vă concentraţi la capacitatea cu care sunteţi obişnuiţi. Este foarte important să vă odihniţi pentru a vă recupera energia, mai ales atunci când simţiţi că orice aţi face nu vă puteţi concentra. Cei care practică sport de performanţă riscă să se accidenteze în această perioadă – atenţie mare!
 
IEPURE –1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011
 
O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Recomandarea este să fiţi foarte atenţi la planul sănătăţii deoarece sunteţi predispuşi spre îmbolnăviri grave – viruşi, bacterii, răceli etc. Pot să apară şi pierderi financiare, cu toate acestea sunteţi sfătuiţi să faceţi donaţii pentru a echilibra energiile! Evitaţi călătoriile lungi, să conduceţi cu viteză şi să vă implicaţi în antrenamente dure sau sporturi extreme. Carieră – La locul de muncă nu daţi randamentul dorit din cauza nivelului scăzut de energie – aveţi nevoie de aliaţi şi de sprijinul colegilor/ superiorilor. Concentraţi-vă pe construirea unor relaţii puternice cu aceştia. Afaceri – Planul financiar nu este foarte bine aspectat în această lună, de aceea este foarte important să evitaţi semnări de contracte dubioase (cu persoane despre care nu ştiţi foarte multe lucruri), investiţii financiare etc. Într-o perioadă ca aceasta la nivel global, este recomandat să nu faceţi cheltuieli inutile şi să aveţi mereu bani cash de rezervă pentru lucrurile imprevizibile – aşa cum este în cazul firmelor. Relaţii – Luna aceasta beneficiaţi de sprijin şi înţelegere din partea partenerului. Poate nu ar fi rău să vă gândiţi la metode frumoase de a-i arăta aprecierea – o cină romantică, un buchet de flori, un weekend romantic, o plimbare etc. Educaţie – Se pare că în această perioadă va trebui să munciţi dublu pentru a putea face faţă activităţilor şcolare, mai ales dacă sunteţi şi în perioada examenelor importante. Dacă aveţi posibilitatea să vă alăturaţi unui grup de studiu, nu staţi pe gânduri – asimilaţi mult mai bine informaţia dacă sunteţi în compania colegilor.
 
DRAGON – 1928,1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012
 
O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Recomandarea este ca în această lună să încercaţi să vă ţineţi sub control temperamentul şi să nu vă enervaţi din lucruri mărunte, fără prea mare importanţă pe termen lung. Răbdarea este cuvântul cheie în această lună! Carieră – La locul de muncă este o competiţie acerbă, care nu vine numai din interior, ci şi din exteriorul locului unde lucraţi. Poate să fie o lună destul de stresantă din acest punct de vedere! Recomandarea este să evitaţi sarcasmul şi implicarea în bârfe şi discuţii cu tentă conflictuală. De asemenea evitaţi confruntările directe! Afaceri – S-ar putea să apară neînţelegeri şi conflicte între asociaţi şi parteneri, de aceea este foarte important să amânaţi deciziile importante şi să vă concentraţi pe discutarea ideilor şi planurilor, mai ales în contextul actual global când totul este nesigur. Nu vă asumaţi riscuri inutile! Relaţii – Cei singuri sunt cei mai defavorizaţi în această lună din punct de vedere sentimental. În această lună sunteţi sfătuiţi să vă concentraţi mai mult pe propria persoană. Cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil pot ajunge să se certe din lucruri banale, deoarece nativii Dragon se enervează foarte repede, nu au răbdare să asculte până la capăt şi riscă să spună lucruri nepotrivite la momentul nepotrivit. Partenerul poate să-şi piardă răbdarea şi de aici să apară conflicte majore. Educaţie – Aveţi tendinţa ca în această lună să vă contraziceţi şi să nu ajungeţi la un consens cu cei din jur. Riscaţi să fiţi excluşi din diferite activităţi şcolare din această cauză. Încercaţi ca în această lună să vă concentraţi pe lucrurile care contează cu adevărat pentru voi şi să nu vă lăsaţi influenţaţi de lucrurile mici conflictuale. Învăţaţi să vă relaxaţi mai mult!
 
ŞARPE – 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013
 
O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. În această lună veţi prefera propria companie, deşi uneori vă doriţi să participaţi la diverse evenimente şi petreceri. Cu toate acestea energiile conflictuale din această perioadă vă determină să petreceţi mai mult timp acasă, decât în oraş. Recomandarea este să vă ocupaţi timpul cu activităţi relaxante: plimbări în natură, meditaţii, rugăciuni, grădinărit etc. Carieră – O lună cu obstacole, acestea putând să vă întoarcă din drum foarte mult. Vă este foarte dificil să colaboraţi cu cei din jur, mai ales dacă sunteţi nevoiţi să lucraţi în echipă. Cea mai bună strategie pentru a trece mai uşor peste această perioadă este să vă prioritizaţi munca, să nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi şi să evitaţi pe cât posibil lucrul intens în echipă. Afaceri – Acest domeniu este foarte prost aspectat în această lună din cauza unor posibile probleme legale cu asociaţii sau partenerii de afaceri. De asemenea nu este o lună favorabilă pentru strategii de marketing, semnări de contracte, investiţii financiare şi luarea de decizii importante. Cel mai bun lucru pe care îl puteţi face acum este să vă luaţi o mică vacanţă! Relaţii – Din păcate planul sentimental este destul de afectat în această lună – aveţi tendinţa de a vă certa din orice, ceea ce îl poate determina pe partenerul de viaţă să-şi piardă răbdarea şi înţelegerea. Evitaţi discuţiile contradictorii! Educaţie – Recomandarea acestei luni este să nu vă implicaţi în problemele celorlalţi pentru că riscaţi să vi le însuşiţi. Este o perioadă în care sunteţi sfătuiţi să fiţi discreţi şi să vă concentraţi pe propriile activităţi.
 
CAL – 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014
 
O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. În această lună se formează o combinaţie foarte favorabilă între steaua anuală 2 şi steaua lunară 8 – suma lui 10. Este una din cele mai bune luni din 2020 pentru nativii Cal. Există şanse/oportunităţi de creştere a veniturilor, cadouri neaştepate, moşteniri, câştiguri etc. Pentru o parte din nativii Cal, această perioadă poate aduce un eveniment foarte important. Este o perioadă foarte bună pentru a vă concentra mai mult pe dimensiunea spirituală, decât pe cea materială. Carieră – O lună foarte bună – predispoziţie spre promovări. Faceţi impresie foarte bună atât în rândul colegilor, cât şi în faţa superiorilor. S-ar putea chiar să vi se ofere şansa de a fi parteneri – oricum este vorba de nivel managerial, chiar directori. Este foarte important ca în această perioadă să demonstraţi că puteţi fi un lider foarte bun. Afaceri – Este un moment bun pentru a va gândi la posibile investiţii, semnări de contracte, lansări de produse şi servicii, promovări, publicitate etc. Toate aceste idei şi strategii pot să vă aducă profituri neaşteptate. Relaţii – Sunteţi sfătuiţi să vă exprimaţi mai mult sentimentele, deoarece în această perioadă aveţi tendinţa să fiţi mai mult raţionali şi riscaţi să pierdeţi oportunitatea de a întâlni persoana potrivită cu care să vă construiţi un viitor frumos. Arătaţi-vă emoţiile! Educaţie – Vă faceţi remarcaţi atât în rândul profesorilor, cât şi a colegilor. Atenţie mare pentru că impresia pe care o lăsaţi în următoarea perioadă este pe termen lung!
 
OAIE – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015
 
O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Această energie poate aduce noi începuturi, acesta fiind momentul perfect pentru a vă pune în lumină talentele sau pentru a încerca ceva diferit. Această energie lunară poate indica o schimbare majoră în viaţa voastră, de aceea sunteţi sfătuiţi să fiţi foarte atenţi în jurul vostru şi să nu refuzaţi ajutorul din partea unei persoane influente. Carieră – Superiorii sunt foarte atenţi la munca voastră şi la modul în care lucraţi şi manageriaţi situaţiile. Este foarte posibil ca în această lună să vă fie recunoscute meritele şi să vi se ofere responsabilităţi noi, poate chiar să fiţi liderul unei echipe. Aveţi parte şi de sprijinul colegilor! Afaceri – O lună foarte favorabilă pentru semnări de contracte şi parteneriate noi. Acestea din urmă pot avea o influenţă pozitivă pe termen lung asupra afacerii voastre. Folosiţi energiile acestei luni pentru a negocia în termeni favorabili pentru ambele părţi! Este de asemenea o lună foarte bună pentru cei care decid să candideze pentru o anumită funcţie – valabil şi în domeniul politicii! Relaţii – O perioadă foarte favorabilă din punct de vedere sentimental – nu duceţi lipsă de admiratori! Sunteţi sfătuiţi să nu vă grăbiţi în luarea unei decizii. Bucuraţi-vă de etapa de început şi vedeţi pe parcurs cum evoluează lucrurile. Cei care sunt într-un cuplu stabil sau căsătoriţi se bucură de o perioadă foarte frumoasă împreună – relaţia devine mai puternică – va fi o lună în care veţi reuşi să menţineţi un echilibru între viaţa personală şi cea profesională. Educaţie – Totul pare să meargă foarte bine din punct de vedere academic: notele sunt bune, terminaţi la timp proiectele şi vă puteţi concentra foarte bine la examene. Acum este momentul ideal să aplicaţi pentru o bursă! Nu ezitaţi să cereţi ajutorul profesorilor, dacă ceva nu merge! Recomandarea este să menţineţi un echilibru între muncă şi distracţie!
 
MAIMUŢĂ - 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016
 
O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Această energie poate aduce noi începuturi, acesta fiind momentul perfect pentru a vă pune în lumină talentele sau pentru a încerca ceva diferit. O lună cu multe transformări, schimbări şi surprize. Este posibil să luaţi o decizie importantă care să vă schimbe radical modul de viaţă. Aveţi încredere că totul se întâmplă cu un motiv şi lăsaţi lucrurile să curgă de la sine! Carieră – La locul de muncă aveţi parte de o lună foarte aglomerată cu termene limite, responsabilităţi noi. Dacă simţiţi că nu puteţi face faţă aşa cum v-aţi dori, încercaţi să vă faceţi o listă cu priorităţi sau să mai delegaţi din responsabilităţi. Este foarte posibil să fiţi aleşi pentru promovare! Afaceri – Vă este recomandat să vă gândiţi la noi strategii de marketing, produse şi servicii noi. De asemenea poate fi un moment bun pentru a schimba direcţia firmei, poate chiar dezvoltarea unui domeniu nou! Un parteneriat nou poate fi cheia succesului în această lună. Relaţii – Există predispoziţie spre infidelitate pentru cuplurile stabile sau cei căsătoriţi. Încercaţi să petreceţi mai mult timp cu partenerul de cuplu. Înlăturaţi orice reprezentare a apei din sectorul de Sud-Vest al casei şi al dormitorului – acesta putând potenţa pericolul apariţiei unei terţe persoane. Educaţie - Totul pare să meargă foarte bine din punct de vedere academic: notele sunt bune, terminaţi la timp proiectele şi vă puteţi concentra foarte bine la examene. Acum este momentul ideal să aplicaţi pentru o bursă! Nu ezitaţi să cereţi ajutorul profesorilor, dacă ceva nu merge!
 
COCOŞ – 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017
 
O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Luna aceasta sunteţi sfătuiţi să vă ascultaţi intuiţia! Pot să apară acum în viaţa voastră persoane influente, mentori care să vă ajute când aveţi cea mai mare nevoie. Carieră – Este foarte posibil ca în această lună să fiţi promovaţi sau să vi se ofere mai multe responsabilităţi – poate chiar să fiţi liderul unei echipe. Aveţi parte de sprijin şi înţelegere din partea colegilor, dar şi a superiorilor. Aceştia din urmă pot să vă observe mult mai bine calităţile şi să vă ofere chiar şansa de a fi parteneri, ceea ce poate fi un salt foarte benefic pentru cariera voastră. Afaceri – Vă bucuraţi de foarte multă popularitate, ceea ce vă ajută mult atunci când vreţi să negociaţi un contract sau un parteneriat nou. Este o lună foarte favorabilă din punct de vedere social deoarece pot să apară foarte multe persoane influente care să vă ofere exact acel ingredient de care aveaţi nevoie pentru a pune pe picioare o afacere sau pentru a o extinde. Este foarte clar că în această lună, parteneriatele reprezintă cheia succesului pentru firma voastră. Relaţii – Cei singuri sunt foarte avantajaţi în perioada aceasta din punct de vedere sentimental, deoarece pot să întâlnească o persoană care să-i împlinească şi spiritual. Poate să fie o persoană care să vă ghideze şi să vă ofere înţelegere, toleranţă, afecţiune. Educaţie – Puteţi avea de partea voastră în această lună o persoană care să vă devină mentor. Acest aspect vă poate ajuta să vă găsiţi direcţia în viaţă, să vă puneţi în valoarea talentele şi să aflaţi spre ce domeniu vă doriţi să mergeţi!
 
CÂINE – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018
 
Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Este posibil ca pe parcusul acestei luni să existe probleme legate de bârfe, riscuri financiare inutile şi gelozie din partea celor din jur. Carieră – Este una din acele luni când nimic nu pare să meargă aşa cum vă doriţi sau cum aţi plănuit. Este mai mult o perioadă în care trebuie să vă ţineţi departe de situaţii care pot să dăuneze reputaţiei voastre. O lună de „supravieţuire”, mai ales pentru că vă puteţi confrunta cu rivalităţi şi competiţii în ceea ce priveşte o anumită funcţie. Este recomandat să vă pregătiţi mental pentru o lună dificilă – cu posibili duşmani ascunşi. Afaceri – Nu este momentul potrivit să vă bazaţi doar pe intuiţie atunci când trebuie să luaţi o decizie importantă. Este recomandat să fiţi foarte bine informaţi înainte să faceţi un lucru, mai ales dacă este ceva ce nu poate fi amânat – o semnare de contract, parteneriate etc. Deciziile radicale nu sunt favorizate în această lună. Relaţii – Planul sentimental este bine aspectat în această lună pentru că vă oferă mai multă satisfacţie decât planul carierei sau afacerile. Chiar dacă vor exista mici neînţelegeri şi conflicte cu partenerul, aveţi capabilitatea de a le rezolva rapid fără prea multe daune. Cei singuri nu par să aibă starea potrivită pentru întâlniri romantice. Educaţie – Este recomandat să vă concentraţi mai mult pe activităţile şcolare, examene, priorităţi în ceea ce priveşte cariera. Este foarte posibil să existe momente pe parcursul acestei luni în care să fiţi distraşi de probleme care pot să apară în anturaj. Aveţi nevoie de un echilibru între prieteni şi domeniul academic!
 
MISTREŢ – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019
 
Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Este foarte posibil ca pe parcusul acestei luni să întâmpinaţi probleme în planul financiar, probleme în finalizarea unor proiecte sau chiar să fiţi înşelaţi. Este perioada ideală de a nu atrage atenţia şi de a fi cât mai discreţi – dacă aveţi posibilitatea să plecaţi într-o mini-vacanţă, acum este momentul. Carieră – La locul de muncă sunteţi sfătuiţi să nu vă implicaţi în conflicte, bârfe şi zvonuri. Există riscul să fiţi presaţi să luaţi partea cuiva, însă trebuie să vă ţineţi departe de astfel de situaţii, mai ales dacă nu cunoaşteţi toate detaliile. Concentraţi-vă pe munca voastră şi nu vă implicaţi în problemele altora! Este important să vă conservaţi energia pe lucrurile importante vouă! Afaceri – Sunteţi sfătuiţi să evitaţi pe cât posibil investiţiile financiare, jocurile de noroc, jocul la bursă, speculaţiile financiare, semnarea de contracte etc. Există un risc major de pierdere financiară, mai ales dacă vă veţi lăsa presaţi de o persoană cu intenţii îndoielnice. Fiţi foarte atenţi la persoanele care par să ştie cum să vă „seducă” din punct de vedere al afacerilor. Relaţii – Planul sentimental nu este foarte bine aspectat în această lună, însă aveţi şansa să luaţi lucrurile încet şi să vedeţi exact ceea ce vă doriţi cu adevărat de la un partener. Educaţie – Din păcate este o lună în care nivelul de energie este foarte scăzut şi vă va fi destul de greu să începeţi ceva. Încercaţi să vă puneţi pe lista priorităţilor ce este mai urgent şi să nu vă suprasolicitaţi. Conservaţi-vă energia pentru lucruri foarte importante, cum ar fi examenele.
 
 
 
 
Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!
 
 
 
 
Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!
 
 
 
Notificare drepturi
Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.
 
 
Notificare răspundere
Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.
 
 
 
Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved