Influenţele lunii MAI 2018

02-05-2018

Cerc articol Placeholder
Background articol
influenţe luna  MAI 2018 AMdaebak
A
TENŢIE la paginile de Facebook şi blogurile care copiază informaţiile de pe blogul nostru fără a specifica sursa. Blogul ©www.amdaebak.ro este cel care vă prezintă informaţii corecte şi actualizate în fiecare zi şi deţine proprietatea intelectuală a articolelor!
 
Luna solară care debutează în data de 6 mai 2018 şi se va încheia în data de 5 iunie 2018 este lună de Şarpe sub patronajul elementului foc yin. În această lună, în centrul Lo Shu–ului se află steaua 2, stea cu energie de boală. Este cu atât mai periculoasă această energie lunară, cu cât este multiplicată de cea anuală. Această combinaţie total nefavorabilă poate genera diverse boli şi de asemenea poate provoca accidente sau chiar neînţelegeri (îmbolnăviri de relaţii). Un alt aspect cauzat de această energie multiplicată, este să vă exacerberze emoţiile şi sentimentele, ceea vă poate cauza multe griji şi stres. Acest aspect afectează toate casele, în special cele care au planul casei deschis spre o teresă/ grădină (nu există o delimitare clară între spaţiul interior al casei şi cel exterior). Poate conduce la boli la nivelul stomacului. Sunt recomandate remediile pentru sănătate, dar mai ales simbolul Wu Lou, amplasat în centrul casei sau chiar în dormitor.
 
Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:
 
Zile favorabile: 4, 6, 10, 15, 18, 20, 22, 24, 25, 28, 29 mai 2018 - în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.
 
AICI  găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna MAI 2018.
 
INFORMAŢIILE necesare pentru ANUL 2018, anul CÂINELUI SUB PATRONAJUL elementului pământ yang sunt: Caracteristici generale, Zodii partea 1 (primele 6), Zodii partea 2 (ultimele 6), Parametrii norocului.
 
ATENŢIE!!!Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc).
 
În cazul lunii de ŞARPE, perioada lunii solare este 6.05.2018 – 5.06.2018, iar conform calendarului lunar este perioada 15.05.2018 – 13.06.2018.
 
Zodiile care sunt printre cele mai favorizate: DRAGON, ŞARPE, CAL, OAIE, MAIMUŢĂ, COCOŞ. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare zodie şi sector, conform lui Lillian Too:
 
În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.
 
 
Sectorul de Nord - carieră (unde se situează şi Şobolanul şi Fiul cel mijlociu al casei) – în această lună vine în sectorul de Nord, steaua 7, stea cu energie de furturi, violenţă verbală şi trădări. Cei care petrec mult timp în acest sector luna aceasta vor putea simţi o creștere a obstacolelor, ghinioanelor, furturilor şi trădărilor. Energia agresivă și violentă ar putea transforma întreaga lună în una extrem de zgomotoasă și plină de tensiune. Amplasaţi în acest sector o reprezentare a simbolului rinocerului şi elefantului albastru pentru a contracara energia stelei 7 lunare. Nu uitaţi şi de Pagoda celor 5 elemente! Rezidenţii acestui sector se pot confrunta cu probleme de sănătate la nivelul rinichilor, dar şi cu pericol de otrăvire (toxinfecţii alimentare) şi rănire la nivelul urechilor. Puteţi remedia această energie nebenefică prin amplasarea remediilor de sănătate, simbolul Wu Lou sau o reprezentare cu apă yang (atenţie! NU în dormitor).
 
ŞOBOLAN
 
Luna aceasta vă confruntaţi cu o energie nefavorabilă care vă poate predispune spre furturi şi pierderi importante de bani. Aveţi mare grijă de obiectele personale şi de propria siguranţă. Evitaţi să staţi până târziu în noapte afară sau să mergeţi singuri pe străzi întunecate sau lăturalnice. Cel mai bun remediu pentru voi luna aceasta este simbolul cu rinocerul şi elefantul albastru pe care să-l amplasaţi în sectorul de Nord al casei sau livingului. Pe de altă parte, beneficiaţi de un nivel ridicat de creativitate, ceea ce vă ajută să vă îndepliniţiţi sarcinile la job sau în afacerile voastre. Este recomandat să fiţi foarte atenţi la planul financiar: nu cheltuiţi peste măsură, nu investiţi fără să cunoaşteţi toate informaţiile. Există riscul să fiţi înşelaţi şi trădaţi chiar de colegi sau partenerii de afaceri. Pe planul sentimental, pot să apară diverse tentaţii, însă dacă sunteţi deja implicaţi într-o relaţie, încercaţi să rezistaţi tentaţiei şi să nu vă înşelaţi partenerul. Dacă duceţi mai departe flirturile există riscul să fiţi voi răniţi! Zile favorabile: 4, 5, 9, 12, 16, 17,  21, 24, 28, 29 mai 2018. Zile nefavorabile: 11, 14, 23, 26 mai 2018. ATENŢIE! Favorabile sunt zilele de: prieten secret, aliat, zodia de dragoste + alianţe speciale. Nefavorabile sunt zilele de zodie duşman + relaţii de penalizare, pedeapsă în Paht Chee. Aceste zile nu sunt calculate în funcţie de energia stelelor.
 
Sectorul de Nord-Est - învăţătură (unde se situează şi Bivolul, Tigrul şi Fiul cel mic al casei) – Steaua 5 Galben lunară poate aduce probleme financiare și conflicte aprinse în sectorul de Nord-Est al casei, cauzând pierderi de avere și de afaceri. În cazul în care dormitorul vostru este situat în acest sector, vă puteţi confrunta cu riscul unei pierderi financiare grave și a disputelor legate de bani. Amplasaţi simbolul Pagoda celor 5 Elemente în acest sector pentru a controla energiile nefavorbile din această lună. Evitați zgomotul sau amplasarea clopoţeilor de vânt. Rezidenţii acestui sector pot fi afectați de probleme de sănătate; amplasaţi în dormitor sau chiar în sector de Nord-Est, simboluri pentru protecţia sănătăţii: Wu Lou, Nod Mistic etc.
 
BIVOL
 
Este o lună foarte dificilă pentru voi, iar norocul pare foarte departe de voi în această perioadă. Va fi destul de greu să obţineţi rezultatele dorite în proiectele începute în această lună. Există pericolul de a pierde bani, deci evitaţi riscurile financiare de orice fel (jocuri de noroc, investiţii financiare, jocul la bursă etc). De asemenea nu luaţi decizii grăbite atunci când este vorba despre aspecte importante ale vieţii sau chiar bani. Puteţi fi predipuşi la a fi agresivi în comunicare, însă vă este recomandat să rămăneţi calmi şi să nu jigniţi persoanele din jurul vostru. Simbolul Pagodei celor 5 elemente este remediul indicat pentru a ţine sub control această energie total nefavorabilă. Cei din zodia Bivol care sunt căsătoriţi pot să işte discuţii cu partenerul de viaţă pe aspecte financiare. Nu este o lună tocmai bună pentru cupluri. Vă este recomandat să vă înconjuraţi de simboluri de dragoste pentru a vă îmbunătăţi relaţiile (2 inimi din quartz roz, lămpi roşii, perechea de Raţe Mandarin, simbolul Dubla Fericire etc). Copiii s-ar putea să aibă o perioadă destul de dificilă la şcoală şi pot intra în conflicte cu colegii. Zile favorabile: 5, 8, 13, 14, 17, 20,  25, 26, 29 mai 2018. Zile nefavorabile: 3, 15, 27 mai 2018. ATENŢIE! Favorabile sunt zilele de: prieten secret, aliat, zodia de dragoste + alianţe speciale. Nefavorabile sunt zilele de zodie duşman + relaţii de penalizare, pedeapsă în Paht Chee. Aceste zile nu sunt calculate în funcţie de energia stelelor.
 
TIGRU
 
Există predispoziţie spre probleme cu banii, certuri legate de aspectul financiar, dar şi decizii greşite în ceea ce priveşte afacerile. Este necesar să aveţi foarte mare grijă la modul în care vă gestionaţi bugetul, nu sunt favorizate cheltuielile intutile. Mai mult, din cauza acestor probleme cu banii se pot isca discuţii foarte aprinse care pot deveni violente. Evitaţi să faceţi prea mult zgomot în sectorul de Nord-Est al casei. Simbolul Pagodei celor 5 elemente este remediul indicat pentru a ţine sub control această energie total nefavorabilă. Sunteţi sfătuiţi ca luna aceasta să staţi mai retraşi şi de abia din luna viitoare să vă implicaţi în noi proiecte, mai ales dacă este vorba despre o nouă afacere. Zile favorabile: 6, 7, 11, 14, 18, 19, 23, 26, 30, 31 mai 2018. Zile nefavorabile: 4, 13, 16, 25, 28 mai 2018. ATENŢIE! Favorabile sunt zilele de: prieten secret, aliat, zodia de dragoste + alianţe speciale. Nefavorabile sunt zilele de zodie duşman + relaţii de penalizare, pedeapsă în Paht Chee. Aceste zile nu sunt calculate în funcţie de energia stelelor.
 
Sectorul de Est - sănătate (unde se situează Iepurele şi Fiul cel mare) – Această combinație între steau anuală 7 şi steaua lunară 9, aduce veşti proaste rezidenţilor acestui sector. Aceste energii pot indica pericol de furturi, violenţe şi trădări care se poat amplifica în anumite contexte. Dacă aveţi ușa de la intrare pe direcţia de Est, trebuie să amplasați o pereche de Fu Dogs. Există un dezchilibru între elementele care generează această energie conflictuală. Acest lucru ar putea duce la conflicte serioase și chiar la violenţe fizice. Țineți obiectele ascuțite departe de acest sector. Menţineţi sectorul de Est al casei sau al biroului cât mai liniştit posibil, fără zgomote etc. Puteţi pune un bol cu mere roşii, simbolul păcii, pentru a aduce armonie în casă sau la birou.
 
IEPURE
 
O lună foarte grea pentru voi, din cauza multiplicării stelei anuale 7, stea cu energie de furturi, trădări şi violenţă. Este recomandat să aveţi foarte mare grijă de bunurile personale, mai ales dacă circulaţi prin locuri foarte aglomerate. În această perioadă este necesar să fiţi atenţi şi la persoanele din jurul vostru, care nu par a fi ceea ce spun. Acest este lucru este valabil mai ales pentru cei care lucrează într-un domeniu foarte competitiv sau au o afacere care acum poate fi ameninţată de competiţie. Nu este bine să aveţi încredere în oricine, mai ales dacă sunt persoane cunoscute de curând. Pentru  a vă proteja de aceste energii de trădări şi furturi, puteţi amplasa în spatele vostru la birou o imagine cu un munte însorit (fără reprezentare a apei). De asemenea nu uitaţi de simbolul rinocerului şi elefantului albastru. Planul sentimental este aspectat destul de bine luna aceasta, însă evitaţi să afişaţi imaginea unei persoane disperate pentru că riscaţi să vă îndepărtaţi toţi admiratorii. Nu uitaţi că va puteţi amplasa zodia de dragoste (Peach Blossom), şobolanul albastru, în sectorul de Nord al dormitorului. Zile favorabile: 3, 6, 7, 8, 10, 15, 18, 19, 20, 22, 27, 30, 31 mai 2018. Zile nefavorabile: 5, 17, 29 mai 2018. ATENŢIE! Favorabile sunt zilele de: prieten secret, aliat, zodia de dragoste + alianţe speciale. Nefavorabile sunt zilele de zodie duşman + relaţii de penalizare, pedeapsă în Paht Chee. Aceste zile nu sunt calculate în funcţie de energia stelelor.
 
Sectorul de Sud-Est - prosperitate (unde se situează Dragonul, Şarpele şi Fiica cea mare) – Steaua lunară albă 1 predispune spre lună prosperă pentru rezidenţii acestui sector sau pentru cei  a cărei ușă de la intrare se află pe această direcţie. Această stea aduce un progres excelent în carieră și un noroc de prosperitate şi abundenţă. Există o mulțime de oportunități pentru a face bani. Cu toate acestea, s-ar putea isca diverse neînţelegeri în rândul partenerilor de afaceri din cauza conflictului care se realizează între elementele stelei anuale + lunare. Aşadar profitaţi la maxim de beneficitatea acestei luni lucrând la diverse proiecte! Potenţaţi această energie cu stringul de putere 168, prin amplasarea cifrei 6 în sectorul de Sud-Est al casei sau biroului. Vă puteţi asocia cu persoane care au numărul KUA 6 sau cu cei din zodia Oaie şi Maimuţă.
 
DRAGON
 
Este una din cele mai favorabile luni din acest an. Beneficiaţi de noroc atât în planul profesional cât şi în planul financiar. Chiar şi relaţiile de orice fel sunt foarte bine aspectate. Vă veţi simţi în această perioadă mult mai energici, ceea ce se va vedea şi în modul în care activaţi la locul de muncă sau în afaceri. Profitaţi la maxim de acest nivel ridicat de energie pentru a vă duce la îndeplinire planurile pe care le aveţi. Puteţi lua în considerare proiecte noi, afaceri noi, relaţii noi. Fiţi curajoşi atunci când trebuie să luaţi o decizie, mai ales în privinţa unor afaceri noi! Aveţi încredere în intuiţia voastră! Norocul este de partea voastră în această lună. Tot ceea ce începeţi luna aceasta este de foarte bun augur şi poate avea rezultate într-un timp foarte scurt. Zile favorabile: 4, 5, 8, 13, 16, 17, 20, 25, 28, 29 mai 2018. Zile nefavorabile: 6, 12, 18, 24, 30 mai 2018. ATENŢIE! Favorabile sunt zilele de: prieten secret, aliat, zodia de dragoste + alianţe speciale. Nefavorabile sunt zilele de zodie duşman + relaţii de penalizare, pedeapsă în Paht Chee. Aceste zile nu sunt calculate în funcţie de energia stelelor.
 
ŞARPE
 
Pare că sunteţi pe o pantă ascendentă în ceea ce priveşte norocul vostru cam pe toate planurile şi va continua chiar şi în următoarele luni. Tot ceea ce începeţi acum are şanse mari de succes! Beneficiaţi de foarte mult noroc atât pe planul financiar cât şi cel sentimental. Pentru cei care se gândesc la o schimbare de job sau chiar carieră, acum este momentul potrivit pentru a acţiona. Vă puteţi folosi de simbolul Banerul Victoriei pentru a înlătura obstacolele din calea succesului în carieră. De asemenea este o lună foarte bună pentru a vă căsători, beneficiaţi de norocul Dublei Fericiri. Chiar şi cei singuri sunt favorizaţi pentru că pot întâlni persoane noi care să le atragă atenţia. Pentru cei care îşi doresc copii, puteţi potenţa norocul de fertilitate prin amplasarea unor rodii sau o reprezentare a acestui simbol, în dormitor. Zile favorabile: 4, 5, 9, 12, 14, 16, 17, 21, 24, 26, 28, 29 mai 2018. Zile nefavorabile: 7, 10, 19, 22, 31 mai 2018. ATENŢIE! Favorabile sunt zilele de: prieten secret, aliat, zodia de dragoste + alianţe speciale. Nefavorabile sunt zilele de zodie duşman + relaţii de penalizare, pedeapsă în Paht Chee. Aceste zile nu sunt calculate în funcţie de energia stelelor.
 
Sectorul de Sud - faimă (unde se situează Calul şi Fiica mijlocie) – Noroc de bani indicat luna aceasta pentru rezidenţii acestui sector sau pentru cei care au orientarea la casă pe direcţia de Sud. Steaua 6 lunară, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin vă poate aduce oportunităţi pentru creşterea venitului. Norocul de prosperitate va fi în mod special benefic pentru fiicele casei. Dacă livingul sau zona de luat masa se află în acest sector, încercați să petreceți mai mult timp aici; aceasta va aduce succesul afacerii și avansarea în carieră. Dacă biroul vostru se află în acest sector, munca ar putea fi încetinită deoarece creativitatea poate să sufere din cauza unui blocaj mental. Amplasați un cristal pe biroul vostru pentru a potenţa creativitatea. Nu uitaţi că luna aceasta se formează în sectorul de Sud, suma lui 10, între steaua anuală 4 şi steaua lunară 6, combinaţie ce vă poate aduce succes şi noroc în planul financiar.
 
CAL
 
Norocul se întoarce în viaţa voastră în această lună cu multe veşti bune, mai ales în planul financiar. Venitul poate creşte, mai ales pentru cei care vor şti să profite de toate oportunităţile care pot să apară în această perioadă. Sunteţi sfătuiţi să fiţi curajoşi şi să vă ascultaţi intuiţia, mai ales atunci când trebuie să luaţi decizii importante. Pot să apară în viaţa voastră multe persoane care vor să vă ajute în această perioadă. Nu refuzaţi ajutorul sau sfaturile, mai ales dacă din vin partea unui mentor, consilier sau persoane mai în vârstă. Vă puteţi folosi de prietenul secret şi aliaţi pentru a atrage persoane favorabile vouă, mentori sau chiar persoane influente. Planul sentimental este foarte bine aspectat în această lună, de aceea cei singuri sunt sfătuiţi să facă pasul cel mare spre persoana care le-a atras atenţia. Puteţi potenţa sectorul de Sud-Vest al dormitorului prin amplasarea unor simboluri de dragoste: 2 inimi de quartz roz, simbolul Dubla Fericire sau chiar o pereche de Raţe Mandarin. De asemenea pentru sănătate şi longevitate, puteţi aplasa simbolul Wu Lou sau chiar o broască ţestoasă în sectorul de Est al casei sau al dormitorului. Zile favorabile: 3, 6, 10, 11, 15, 18, 22, 23, 27, 30 mai 2018. Zile nefavorabile: 8, 14, 20, 26 mai 2018. ATENŢIE! Favorabile sunt zilele de: prieten secret, aliat, zodia de dragoste + alianţe speciale. Nefavorabile sunt zilele de zodie duşman + relaţii de penalizare, pedeapsă în Paht Chee. Aceste zile nu sunt calculate în funcţie de energia stelelor.
 
Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează Oaia, Maimuţa şi Mama casei) – Există o indicaţie foarte benefică de prosperitate pentru rezidenţii acestui sector. Combinația de stele poate aduce norocul de creştere a venitului și este deosebit de benefică şi pentru cumpărarea și vânzarea proprietăților. Amplasaţi în acest sector, simboluri de prosperitate pentru a putea potenţa energia de abundenţă. Dacă aveţi dormitorul situat în acest sector, puteţi activa cu cristale. Munca și popularitatea voastră, primesc un impuls deoarece acestea sunt ajutate de norocul divin şi al mentorilor. Pentru a evita emoțiile negative, amplasaţi o pereche de rațe Mandarin pentru a întări norocul în dragoste. Acesta este un moment bun pentru a începe noi afaceri, mai ales dacă ușa de la intrare este situată pe direcţia de Sud-Vest. Aşadar profitaţi la maxim de beneficitatea acestei luni lucrând la diverse proiecte! Potenţaţi această energie cu stringul de putere 168, prin amplasarea cifrei 1 în sectorul de Sud-Vest al casei sau biroului. Vă puteţi asocia cu persoane care au numărul KUA 1 sau cu cei din zodia Şarpe şi Dragon.
 
OAIE
 
O lună foarte norocoasă pentru voi şi o perioadă în care lucrurile se vor desfăşura fără prea multe obstacole. Vă bucuraţi de abundenţă şi prosperitate, mai ales că există posibilitatea să primiţi cadouri neaşteptate. Puteţi chiar încerca să jucaţi la loto, cine ştie de unde vă vin banii?!? Starea voastră de spirit este la cote maxime şi veţi fi foarte veseli şi binedispuşi – compania preferată a celor din jur. Beneficiaţi şi de noroc în prietenii, mai ales dacă doriţi să vă apropiaţi mai mult de o anumită persoană (nu numai sentimental), acum este perioada cea mai potrivită. Şi planul carierei este foarte bine aspectat, de aceea vă este recomandat să încercaţi lucruri noi, să începeţi proiecte noi, pentru că va merita tot efortul depus. Puteţi amplasa în sectorul de Sud-Vest al livingului sau al biroului, simboluri pentru potenţarea prosperităţii. Pentru planul sentimental puteţi folosi simbolul Dublei Fericiri pentru potenţarea dragostei. Zile favorabile: 7, 8, 11, 14, 19, 20, 23, 26, 31 mai 2018. Zile nefavorabile: 9, 21 mai 2018. ATENŢIE! Favorabile sunt zilele de: prieten secret, aliat, zodia de dragoste + alianţe speciale. Nefavorabile sunt zilele de zodie duşman + relaţii de penalizare, pedeapsă în Paht Chee. Aceste zile nu sunt calculate în funcţie de energia stelelor.
 
MAIMUŢĂ
 
Luna aceasta trebuie să profitaţi la maxim de energiile favorabile de care beneficiaţi. Aveţi parte de succes şi popularitate, mai ales în planul sentimental. Vă sunt puse oportunităţile pe tavă, numai să ştiţi să profitaţi de ele şi să le alegeţi pe cele care vi se potrivesc. Aceasta este partea cea mai dificilă din această lună – alegerea unei oportunităţi compatibile cu ţelurile voastre. Alegeţi ceva care vă dă toate instrumentele de care aveţi nevoie pentru a obţine rezultatele dorite. Aveţi încredere în intuiţia voastră şi alegeţi cu inima şi sufletul. Dacă v-aţi pus în gând începerea unor proiecte noi, acum este momentul să acţionaţi, pentru că succesul va veni la voi mult mai uşor decât de obicei. Vă este recomandat să petreceţi puţin timp în meditaţie, astfel să aveţi mintea foarte clară în legătură cu ce vă doriţi şi ce decizii să luaţi. Simbolul Nodul Mistic vă poate ajuta atunci când simţiţi că sunteţi în dificultate şi nu ştiţi ce să faceţi sau ce să alegeţi. Pentru planul sentimental, nu uitaţi de simbolul Dubla Fericire. Zile favorabile: 5, 8, 12, 13,  17, 20, 24, 25, 29 mai 2018. Zile nefavorabile: 10, 22 mai 2018. ATENŢIE! Favorabile sunt zilele de: prieten secret, aliat, zodia de dragoste + alianţe speciale. Nefavorabile sunt zilele de zodie duşman + relaţii de penalizare, pedeapsă în Paht Chee. Aceste zile nu sunt calculate în funcţie de energia stelelor.
 
Sectorul de Vest - descendenţi  (unde se situează Cocoşul şi Fiica cea mică/ tânără) – O lună foarte benefică pentru rezidenţii acestui sector, dar şi pentru cei care au orientarea casei pe direcţia de Vest. Acest aspect este cu atât mai benefic cu cât cei mai avantajaţi sunt elevii şi studenţii. Cei care studiază sau dau examene sunt încurajați să lucreze şi să înveţe în acest sector luna aceasta. Energia stelei 4 ajută la concentrare și facilitează înțelegerea noilor concepte. Noi oportunități romantice apar în această lună. Bărbaţii singuri îşi pot întâlni pereche, însă femeile căsătorite ar trebui să fie foarte atente la comportamentul soţilor. Femeile căsătorite trebuie să rămână răbdătoare şi calme, deoarece există tendința de a se certa cu soțul din cauza acestui dezechilibru dintre energii.
 
COCOŞ
 
Dacă încă sunteţi singuri şi vă doriţi foarte mult să întâlniţi persoana potrivită, luna aceasta este cea mai potrivită. Nu trebuie să vă fie teamă să vă deschideţi inima şi sufletul, pentru că numai aşa veţi şti că este persoana compatibilă cu voi. Cu toate acestea, dacă vă găsiţi în situaţia de a vă implica într-o relaţie cu o persoană căsătorită, trebuie să ieşiţi neapărat din această situaţie, înainte ca lucrurile să se înrăutăţească. Nativii Cocoş căsătoriţi îşi pot proteja căsnicia prin amplasarea unui simbol cu Cocoş şi piatra de ametist. Din punct de vedere al afacerii, totul decurge foarte bine în această lună. Concentraţi-vă pe relaţiile cu clienţii şi asociaţii cu care colaboraţi. Cei care încă studiază (fie că este vorba despre elevi, studenţi sau persoane care participă la cursuri de specialitate), beneficiază foarte mult de energia stelei academice. Această stea 4 poate să vă dea impulsul de care aveţi nevoie pentru a trece la următorul nivel în carieră. Zile favorabile: 4, 9, 12, 13, 14, 16, 21, 24, 25, 26, 28 mai 2018. Zile nefavorabile: 5, 11, 17, 23, 29 mai 2018. ATENŢIE! Favorabile sunt zilele de: prieten secret, aliat, zodia de dragoste + alianţe speciale. Nefavorabile sunt zilele de zodie duşman + relaţii de penalizare, pedeapsă în Paht Chee. Aceste zile nu sunt calculate în funcţie de energia stelelor.
 
Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează Câinele, Mistreţul şi Patriarhul casei) – O lună stresantă pentru rezidenţii sectorului de Nord-Vest din cauza energiei stelei lunare 3, energie de certuri şi conflicte. Conflictele minore pot duce la procese şi violenţă. Amplasaţi o pereche de Fu Dogs roşii aici pentru a suprima energia nefavorabilă. NU amplasaţi clopote sau clopoţeii de vânt în acest sector deoarece ar putea activa steaua certurilor. În cel mai rău caz, această stea poate conduce la procese și probleme juridice. Folosiţi energia elementului foc sub formă de lampă roșie pentru a ţine sub control acest chi negativ. Puteţi amplasa chiar un bol cu mere roşii, mărul fiind simbolul păcii şi al armoniei.
 
CÂINE
 
Din păcate, luna aceasta vă afectează pe planul comunicării, din cauza energiei stelei 3. Există pericol de implicare în procese sau în conflicte care pot degenera. Veţi observa că sunteţi predispuşi la ceartă chiar şi fără motive întemeiate. Poate chiar veţi întâlni persoane care nu vă cunosc foarte bine, dar care vă provoacă la ceartă. Vă este recomandat să amplasaţi în Nord-Vestul livingului un covor roşu, feţe de perne roşii sau chiar un bol cu mere roşii pentru a ţine sub control această energie de ceartă. Fiţi foarte atenţi să nu faceţi prea multe zgomote în acest sector luna aceasta. Evitaţi să amplasaţi TV, radio, clopoţei de vânt, etc pentru că s-ar putea să vă treziţi chiar cu dureri de cap cauzate de conflicte şi bârfe. Toate aceste conflicte care la prima vedere par minore se pot transforma în dispute legale foarte grave. Zile favorabile:  7, 10, 11, 14, 19, 22, 23, 26, 31 mai 2018. Zile nefavorabile: 12, 24 mai 2018. ATENŢIE! Favorabile sunt zilele de: prieten secret, aliat, zodia de dragoste + alianţe speciale. Nefavorabile sunt zilele de zodie duşman + relaţii de penalizare, pedeapsă în Paht Chee. Aceste zile nu sunt calculate în funcţie de energia stelelor.
 
MISTREŢ
 
O lună cu multă energie de conflicte, ceartă şi probleme cu legea. S-ar putea să vă confruntaţi cu tot felul de situaţii care să vă cauzeze stres, anxietate şi probleme în relaţii. Vă este recomandat să vă canalizaţi această energie spre ceva productiv, care să vă ajute să treceţi mai uşor peste această perioadă. Sunteţi o zodie din triunghiul de alianţă al diplomaţilor, însă luna aceasta pare să vă provoace destul de mult să spuneţi lucruri pe care ulterior să le regretaţi. Dacă nu aveţi nimic important sau pozitiv de spus, sunteţi sfătuiţi să fiţi retraşi, pentru că altfel riscaţi să jigniţi oameni importanţi care se pot transforma în duşmani. Vă este recomandat să amplasaţi în Nord-Vestul livingului un covor roşu, feţe de perne roşii sau chiar un bol cu mere roşii pentru a ţine sub control această energie de ceartă. Atitudinea din această lună vă poate transforma într-o persoană nepopulară în anturajul vostru, de aceea ar fi bine să evitaţi participarea la multe evenimente sociale. Petreceţi mai mult timp cu voi, relaxându-vă la un film de comedie, documentare, poate chiar să citiţi mai mult în această perioadă. Evitaţi persoanele care par să vă provoace la ceartă, în loc să încerce să amelioreze situaţia. Poate ar trebui să râdeţi mai mult luna aceasta! Zile favorabile: 6, 8, 10, 11, 15, 18, 20, 22, 23, 27, 30 mai 2018. Zile nefavorabile: 7, 13, 19, 25, 31 mai 2018. ATENŢIE! Favorabile sunt zilele de: prieten secret, aliat, zodia de dragoste + alianţe speciale. Nefavorabile sunt zilele de zodie duşman + relaţii de penalizare, pedeapsă în Paht Chee. Aceste zile nu sunt calculate în funcţie de energia stelelor.
 
 
Vă rugăm să aveţi în vedere că acestea sunt informaţii generale privind luna MAI 2018. Pentru consultaţii FENG SHUI şi PAHT CHEE, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro.
 
Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!
 
 
 
DISCLAIMER
 
Vă mulţumim pentru reacţiile pozitive pe care le primim zilnic de la voi în legătură cu tot ceea ce postăm pe www.amdaebak.ro. Ne dorim foarte mult ca aceste informaţii să vă fie de folos, de aceea vă încurajăm să împărţiţi cu persoanele dragi vouă aceste articole, mai ales pentru că încet încet formăm un grup cu oameni interesaţi de tot ceea ce înseamnă Feng Shui şi Paht Chee (astrologia chineză). Dacă doriţi să preluaţi articolele noastre de pe blog, puteţi da share pe Facebook sau dacă aveţi site/ blog vă recomandăm să ne contactaţi mai întâi pe adresa de mail alexa@amdaebak.ro pentru acordul scris al echipei noastre. Toate aceste articole se află sub proprietatea intelectuală a site-ului www.amdaebak.ro. Vă aşteptăm cu mult drag să ne citiţi, echipa AMdaebak!
 
 
 
Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved