Influenţele lunii NOIEMBRIE 2017

01-11-2017

Cerc articol Placeholder
Background articol
loshu noiembrie 2017
L
una solară care debutează în data de 7 noiembrie şi se va încheia în data de 6 decembrie este lună de Mistreţ cu element metal yin. În această lună, în centrul Lo Shu–ului se află steaua 8, stea cu energie de prosperitate pe toate planurile. Pentru a putea profita la maxim de beneficitatea acestor energii, vă este recomandat să purtaţi sau să vă folosiţi şi de cifra 6 şi de steaua anuală 1. Aceste numere vă vor ajuta să formaţi linia stelelor albe 1-6-8, realizând astfel stringul de putere. Folosiţi-vă de aceste energii de prosperitate care aduc noroc în carieră şi protejarea abundenţei. Vă este recomandat să petreceţi cât mai mult timp în centrul casei luna aceasta. Casele care au un plan deschis sunt cele mai favorabile în această perioadă. Este un moment bun pentru avansarea în carieră şi dezvoltarea afacerii. Amplasaţi simboluri de prosperitate pentru potenţare şi creştere! Există posibilitatea să apară competiţie între fraţi, de aceea pentru a evita aceste potenţiale conflicte puteţi să vă folosiţi de simbolistică (puteti să amplasaţi 6 bile din cristal în acest spaţiu).
 
Mare atenţie în special şi în zilele de Mistreţ: 8, 20 noiembrie, deoarece se realizează o penalizare, care în Paht Chee (cei 8 stâlpi ai destinului) reprezintă autopedepsirea. Acest aspect este un avertisment mai ales pentru cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil. Pot exista diverse neînţelegeri sau chiar trădări şi îmbolnăviri de relaţii. Mai mult decât atât, este o atenţionare şi pentru cei care au diverse vicii. Este recomandat să identificaţi problema şi să vă automotivaţi prin afirmaţii şi atitudini pozitive pentru a depăşi  aceste posibile probleme.
 
ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc).
 
În cazul lunii de MISTREŢ, perioada lunii solare este 7.11.2017 – 6.12.2017, iar conform calendarului lunar este perioada 18.11.2017 – 17.12.2017.
 
Zodiile care sunt printre cele mai favorizate: ŞOBOLANUL, IEPURELE, COCOŞ. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare zodie şi sector, conform lui Lillian Too:
 
În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.
 
Sectorul de Nord - carieră (unde se situează şi Şobolanul şi Fiul cel mijlociu al casei) – Norocul vine sub formă de realizări în domeniul dragostei și scriere creativă. Datorită norocului din cer, combinaţia acestor stele (steaua 6 anuală si steaua 4 lunară formează „suma lui 10”, combinaţie foarte benefică) pot aduce câștiguri financiare neașteptate sub forma unui noroc extraordinar. Scriitorii, studenții și cei care lucrează în mass-media beneficiază de energie bună. Există predispoziţia unor afectări renale (pot să apară diferite patologii ale aparatului renal). Amplasaţi simboluri de sănătate pentru a vă proteja împotriva viruşilor şi bacteriilor.
 
ŞOBOLAN
 
Norocul este de partea voastră în această lună. Lucrurile pot merge atât de bine încât nu vă vine să credeţi cât de avantajaţi sunteţi. Vă puteţi bucura de rezultate excepţionale în urma proiectelor pe care le-aţi început de ceva timp. Rămâneţi încrezători pentru că veţi  putea fi răsplătiţi pe măsura muncii voastre. Dacă activaţi în domeniul comunicaţiilor sau în cercetare academică veţi putea să vă depăşiţi propriile limite. Puteţi amplasa în sectorul de Nord al casei, remedii pentru potenţarea carierei şi pentru prosperitate. Dacă aveţi de susţinut examene sau chiar interviuri importante, luna aceasta aveţi şansa să reuşiţi ceea ce vă propuneţi. Pe planul sentimental vă simţiţi încrezători să faceţi primul pas. Dacă există o persoană de care vă place este recomandat să acţionaţi pentru că altfel riscaţi să pierdeţi o şansă importantă. Planul sănătăţii este un pic afectat, însă simboluri pentru sănătate vă pot ajuta. Luna aceasta este cu atât mai favorabilă cu cât se realizează „suma lui zece”, ceea ce aduce numai veşti bune!
 
Sectorul de Nord-Est - învăţătură (unde se situează şi Bivolul, Tigrul şi Fiul cel mic al casei) – Steaua bolii afectează organele interne cu complicații de sănătate la nivelul plămânilor. Există şanse şi oportunităţi minunate pentru realizările academice și succes în domeniul literar. Femeile căsătorite ar trebui să fie atente; există indicii de apariţia unei a treia persoană pentru bărbați, deci soțul poate avea chiar o aventură. Puteţi să folosiţi ca remediu un cristal de  Ametist.
 
BIVOL
 
Luna aceasta s-ar putea să vă confruntaţi cu dureri de spate, poate din cauza practicării unui antrenament prea dur sau intensiv. Evitaţi pe cât posibil să vă expuneţi unor asemenea activităţi: sporturi extreme şi antrenamente intensive. Nu sunt favorizate nici călătoriile în această perioadă, însă dacă sunteţi nevoiţi, este recomandat să vă luaţi toate măsurile de precauţie pentru a vă asigura că totul decurge normal. Pe plan financiar sunteţi favorizaţi, de aceea există o posibilitate foarte mare să câştigaţi la loterie (dacă vă cumpăraţi bilet), să primiţi o moştenire sau să aveţi chiar un câştig bănesc. Afacerile decurg foarte bine, iar proiectele de care vă ocupaţi în această perioadă au toate şansele să reuşească. Dacă planul financiar este favorizat, sfatul este să aveţi foarte mare grijă la sănătatea voastră!
 
TIGRU
 
Este o lună a precauţiilor. Există şanse mari să vă îmbolnăviţi sau să vă accidentaţi, dacă nu aveţi grijă la sănătatea voastră. Mai mult decât atât sunt şanse să fiţi implicaţi în diverse scandaluri, mai ales dacă sunteţi bărbaţi. Vă puteţi îmbolnăvi destul de uşor şi să suferiţi de probleme la nivelul stomacului, dar şi de toxinfecţii alimentare. Remediile recomandate pentru voi luna aceasta sunt simbolurile pentru protecţia sănătăţii. Nu este o lună favorabilă pentru a începe proiecte noi sau pentru a celebra evenimente importante. Cel mai bine este să vă dedicaţi timpul pentru a face planuri pentru luna viitoare care este mult mai bună ca aceasta. Când vine vorba despre relaţii, este recomandat să nu vă grăbiţi să vă implicaţi, aşteptaţi un moment mai favorabil. Simbolul Dublei Fericiri este remediul indicat luna aceasta. Nu uitaţi că este luna prietenului secret, Mistreţul!
 
Sectorul de Est - sănătate (unde se situează Iepurele şi Fiul cel mare) – O combinație minunată de stele care aduce noroc de prosperitate și popularitate celor din acest sector. Vor exista numeroase oportunități de a avansa în afaceri. Cei cu uşa principală în acest sector trebuie să-și păstreze intrarea bine luminată în permanenţă. Pentru planul sentimental, poate fi o lună destul de singuratică. Amplasaţi o pereche de Raţe Mandarin pentru a aduce noroc în dragoste. Cuplurile pot trece printr-un moment de stagnare.
 
IEPURE
 
Norocul vostru se îmbunătăţeşte şi devine mai puternic luna aceasta. Puteţi avea succes neaşteptat în orice faceţi acum. Există şanse mari să primiţi un cadou, să câştigaţi la loto sau chiar să primiţi o moştenire. Sunteţi într-o stare competitivă la locul de muncă, dar şi în afaceri, de aceea succesul vine exact din proiectele la care lucraţi cel mai mult. Aţi putea primi chiar o şansă mare de avansare în carieră, de aceea trebuie să fiţi curajoşi când vine vorba de atingerea scopurilor voastre profesionale. Nu vă lăsaţi influenţaţi de bârfele şi zvonurile de la job. Aveţi de partea voastră sprijinul persoanelor care contează pentru voi, deci puteţi depăşi acest impas cu brio. În relaţiile sentimentale poate a venit momentul să fiţi mai deschişi. Puteţi amplasa în sectorul de SV al dormitorului o pereche de Raţe Mandarin pentru a da putere relaţiei voastre. Dacă vă cunoaşteţi direcţia favorabilă pentru sănătate, conform numărului Kua, puteţi amplasa simboluri pentru sănătate. Pentru a putea profita la maxim de beneficitatea acestor energii, vă este recomandat să purtaţi sau să vă folosiţi şi de cifra 1. Acest număr vă va ajuta să formaţi linia stelelor albe 1-6-8, realizând astfel stringul de putere. Nu uitaţi că este luna aliatului vostru, Mistreţul!
 
Sectorul de Sud-Est - prosperitate (unde se situează Dragonul, Şarpele şi Fiica cea mare) – Luna aceasta aduce steaua 7 cu energie de furturi şi violenţă verbală din cauza căreia există riscul să fiţi jefuiţi sau chiar trădaţi. Amplasaţi în acest sector o reprezentare a rinocerului şi elefantului albastru şi un bol cu apă yang. Acest ultim remediu vă poate ajuta şi să vă protejaţi împotriva unui pericol de accident cu focul, mare atenţie mai ales dacă aveţi bucătăria în sectorul de SE. Cei din acest sector pot fi vulnerabili la avansuri sexuale.
 
DRAGON
 
Este o lună cu energii foarte puternice, însă trebuie să fiţi foarte atenţi la pericolele ascunse. Energia stelei 7, cu violenţă verbală şi furturi vă poate aduce în faţa unui risc de jafuri, furturi (şi de idei) sau chiar să fiţi trădaţi. Aveţi grijă la modul în care vă administraţi bugetul pentru că riscaţi să pierdeţi bani. Nu vă asumaţi niciun fel de risc, mai ales financiar şi evitaţi jocurile de noroc de orice fel. Dacă sunteţi implicaţi într-o afacere există riscul să fiţi trădaţi sau înşelaţi. Încercaţi să purtaţi asupra voastră o reprezentare a rinocerului şi elefantului albastru. Este o perioadă foarte bună pentru a vă ocupa de un hobby sau chiar să petreceţi mai mult timp cu familia. Dacă reuşiţi să vă deconectaţi de la stres, vă veţi putea odihni astfel încât să aveţi mai multă energie atunci când lucraţi. La locul de muncă s-ar putea să vă confruntaţi cu diverse bârfe sau zvonuri, de aceea este recomandat să aveţi la voi orice reprezentare a cocoşului pentru a înlătura toate energiile negative din partea colegilor.
 
ŞARPE
 
Este o lună foarte ocupată, ceea ce vă poate seca de energie. Se petrec foarte multe lucruri, unele bune, altele rele. Există  şanse mari să nu le puteţi diferenţia. Toate aceste activităţi par să vă „fure” energia, deci nu fiţi surprinşi dacă vă veţi simţi mai obosiţi ca oricând. Aveţi grijă la obiectele personale, pentru că steaua 7 a furturilor vă poate predispune spre a deveni victima unor hoţi. Încercaţi să purtaţi asupra voastră o reprezentare a rinocerului şi elefantului albastru. Femeile din zodia Şarpe ar trebui să evite să se întoarcă seara târziu acasă. Poate este momentul să plănuiţi o vacanţă cu familia. Acest lucru vă va ajuta să fiţi mai productivi atunci când vă întoarceţi la lucru. Atenţie pentru că este luna duşmanului vostru, Mistreţul!
 
Sectorul de Sud - faimă (unde se situează Calul şi Fiica mijlocie) – Este o lună foarte stresantă din cauza stelei 3, stea cu energie de certuri, procese şi litigii şi din cauza stelei anuale 5. Această combinaţie total nebenefică poate aduce obstacole, accidente şi ghinioane. Există indicaţii negative în ceea ce priveşte afacerile, mai ales dacă există discuţii pe temă financiară. Este o lună nefavorabilă pentru a semna contracte sau pentru a începe proiecte noi cu persoane din afara afacerii voastre. Planul financiar este şi el foarte prost aspectat. Cel mai bine este să evitaţi acest sector şi să menţineţi linişte.
 
CAL
 
Aveţi mare grijă luna aceasta la energiile de ceartă. Există riscul să săriţi la ceartă din orice lucru, de aceea cei din jurul vostru ar trebui să nu vă stea în cale. Nu lăsaţi că aceste stări să vă facă să vă îndepărtaţi de persoanele dragi vouă. Acesta este momentul când aveţi cea mai mare nevoie de prieteni şi de sprijinul mentorilor. Puteţi amplasa în casă în sectorul de Sud, 3 mere roşii (cu frunză verde). Fiţi cât mai discreţi luna aceasta pentru a nu trezi gelozia şi invidia din partea altora. Conflictele care se iscă în această perioadă au tendinţa de a se transforma în ceva serios. Este un moment foarte bun pentru vacanţă. Chiar dacă nu plecaţi undeva, vă este recomandat să vă ocupaţi mai mult de persoana voastră sau de un hobby. Cu cât sunteţi mai detaşaţi şi relaxaţi, cu atât veţi putea face faţă relaţiilor, proiectelor şi evenimentelor ce se vor petrece.
 
Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează Oaia, Maimuţa şi Mama casei)Acest sector este foarte serios afectat din cauza combinaţiei stelei lunare 5 şi a stelei anuale 7. Aceste energii pot aduce probleme cu sănătatea, dar şi pericol de furturi şi trădări. Evitaţi pe cât posibil acest sector. Amplasaţi în acest sector o reprezentare a rinocerului şi elefantului albastru, mai ales dacă aveţi uşa principală aici. Îmbolnăvirile pot să apară la nivelul stomacului. Remediile recomandate: orice reprezentare a Pagodei celor 5 elemente, simboluri de sănătate. Problemele de sănătate pot să apară în urma stresului şi îngrijorărilor excesive!
 
OAIE
 
Este o lună dificilă din cauza energiei stelei 5, care poate aduce ghinioane, obstacole şi accidente de orice fel. Această energie total nebenefică vă poate afecta pe toate planurile: job, familie, carieră, relaţii sentimentale, sănătate, afaceri, bani etc. S-ar putea să vă simţiţi frustraţi când vedeţi că multe lucruri nu ies aşa cum v-aţi dori. Vă pare că „forţe” ascunse lucrează împotriva voastră, însă voi trebuie să lucraţi cu aceste forţe, să le „îmbunaţi” pentru a trece mai uşor peste această perioadă. Încercaţi să fiţi mai flexibili când vine vorba de planurile voastre sau chiar de părerile voastre. Ascultaţi şi de ceea ce spun alţii, s-ar putea să existe ceva bun şi acolo. Remediul pentru voi luna aceasta este orice reprezentare a Pagodei celor 5 elemente amplasată în sectorul de SV al casei pentru a putea ţine sub control aceste energii nefavorabile. Nu uitaţi că este luna aliatului vostru, Mistreţul!
 
MAIMUŢĂ
 
O lună total nefavorabilă, care vă poate duce obstacole şi ghinioane sub orice formă. S-ar putea să vă confruntaţi cu pierderi financiare, să vă îmbolnăviţi sau chiar să fiţi trădaţi de un prieten. Remediul pentru voi luna aceasta este orice reprezentare a Pagodei celor 5 elemente amplasată în sectorul de SV al casei pentru a putea ţine sub control aceste energii nefavorabile. Nu faceţi schimbări majore în viaţa voastră pentru că nu este momentul să vă asumaţi anumite riscuri. Puteţi purta bijuterii din aur cu simboluri favorabile pentru a putea trece peste aceste energii. La locul de muncă s-ar putea să vă confruntaţi cu diverse bârfe sau zvonuri, de aceea este recomandat să aveţi la voi orice reprezentare a cocoşului pentru a înlătura  energiile negative din partea colegilor. Mare grijă mai ales dacă aveţi o funcţie importantă!
 
Sectorul de Vest - descendenţi  (unde se situează Cocoşul şi Fiica cea mică/ tânără) – Luna aceasta vine steaua 1, stea cu energie de victorie, ceea ce aduce  noroc în avansarea  în carieră şi oportunităţi benefice în afaceri. Puteţi amplasa o imagine cu Trinitatea Cailor pentru a potenţa această energie de victorie. Este foarte posibil să faceţi faţă unor schimbări sau transformări. Nu vă implicaţi în bârfe şi zvonuri, pentru că există pericolul să ajungeţi la procese. Puteţi amplasa în casă în sectorul de Vest, 3 mere roşii (cu frunză verde).
 
COCOŞ
 
Simţiţi nevoia să deţineţi controlul luna aceasta. Folosiţi această oportunitate pentru a da tot ce este mai bun la locul de muncă. Nu trebuie să vă fie teamă de competiţie la job, în competiţii sportive sau la şcoală. Este o lună în care energia victoriei vă aduce doar rezultate favorabile. Este posibil să vă îndepărtaţi persoanele care vor doar să vă ajute, deoarece vă simţiţi prea încrezători. Nu faceţi această greşeală, deoarece veţi avea nevoie de ei în perioada următoare. Puteţi purta piatră de quartz fumurie pentru a vă ajuta să luaţi deciziile corecte. Dacă vă doriţi o promovare sau o mărire de salariu, puteţi amplasa o imagine cu Trinitatea Cailor pentru a potenţa această energie de victorie.
 
Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează Câinele, Mistreţul şi Patriarhul casei) – Steaua 9 cu energie de multiplicare întăreşte steaua anuală 2, stea cu energie de boală. Aceste stele nu fac decât să afecteze planul sănătăţii şi pot afecta destul de tare plămânii. Evitaţi băuturile alcoolice în exces! Femeile însărcinate trebuie să evite să doarmă sau să stea mult în acest sector. Această combinaţie de stele aduce destul de mult ghinion, astfel încât succesul nu poate să apară, de aceea vă este recomandat să nu vă implicaţi în prea multe proiecte.
 
CÂINE
 
S-ar putea să vă simţiţi neliniştiţi. Schimbările care au avut loc luna trecută încep să-şi facă simţită prezenţa şi este foarte posibil să nu ştiţi cum să le integraţi în rutina voastră. Încercaţi să mai consumaţi din energia pe care o aveţi prin excerciţii fizice uşoare, plimbări în parc sau prin ieşiri în oraş cu prietenii. Este posibil chiar să suferiţi de insomnie din cauza stresului excesiv. Ceea ce aveţi acum în minte sunt idei şi nu probleme. Beneficiaţi de noroc şi de succes, însă este foarte posibil să vă consumaţi energia şi ideile pe un singur proiect. Viaţa sentimentală este foarte agitată, dar frumoasă. Dacă sunteţi în căutarea unei relaţii stabile, purtaţi asupra voastră simbolul Dublei Fericiri pentru a potenţa această energie.
 
MISTREŢ
 
Norocul este la un nivel foarte scăzut, iar acest lucru trebuie remediat imediat. Planul financiar are de suferit cel mai mult, de aceea vă este recomandat să nu vă asumaţi riscuri financiare şi să evitaţi jocurile de noroc. Nu este momentul potrivit să faceţi cheltuieli peste măsură sau să fiţi prea “libertini” cu bugetul din această lună. Există riscul să fiţi păcăliţi şi furaţi, astfel riscaţi să vă pierdeţi banii. Riscaţi să vă îmbolnăviţi sau să vă răniţi fizic prin diverse accidentări, deci nu vă expuneţi unei activităţi care vă poate cauza aşa ceva. Planul sentimental este mult mai bine aspectat luna aceasta, însă pentru a potenţa şi mai mult această energie purtaţi asupra voastră simbolul Dublei Fericiri. Pentru a vă asigura că prosperitatea este protejată şi nu veţi pierde bani, puteţi amplasa în sectorul de NV al casei simboluri de prosperitate sau chiar Nodul Mistic. Mare atenţie în special şi în zilele de Mistreţ deoarece se realizează o penalizare, care în Paht Chee (cei 8 stâlpi ai destinului) reprezintă autopedepsirea!
 
 
Vă rugăm să aveţi în vedere că acestea sunt informaţii generale privind luna NOIEMBRIE. Pentru consultaţii FENG SHUI şi PAHT CHEE, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro.
 
Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!
 
 
 
 
Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved