Influenţele lunii NOIEMBRIE 2020

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Acest horoscop este prezentat în funcţie de calendarul solar!

Luna solară care debutează în data de 7 noiembrie 2020 şi se va încheia în data de 6 decembrie 2020 este lună de MISTREŢ sub patronajul elementului foc yin. În această lună, în centrul Lo Shu–ului se află steaua 8, stea cu energie de prosperitate. Energia stelei anuale este diminuată în această lună! Norocul general se îmbunătățește în luna noiembrie. Urmează din fericire o lună plină de speranțe în plan economic chiar și în acest context actual cauzat de COVID-19. Sectoarele care beneficiază cel mai mult de energiile din noiembrie sunt Centru, Vest, Est, Nord-Vest şi Nord. De asemenea sunt vești bune mai ales pentru cei care locuiesc în case cu direcţia de orientare Est/ Vest, precum și pentru cei care ocupă funcții de conducere. Această lună este foarte favorabilă pentru toată lumea! Există şansa ca în această perioadă competiţiile să fie câştigate mai uşor (în orice domeniu de activitate). Recomandarea este să amplasaţi în această lună în centrul fizic al casei (dacă nu vă cunoaşteţi amprenta energetică a casei) simboluri pentru potenţarea prosperităţii.

Pentru că este un moment dificil pe întreg globul din cauza pandemiei cu virusul COVID-19, este foarte important să punem pe primul plan sănătatea, siguranţa celor din jurul nostru, mai ales a persoanelor vulnerabile (în vârstă, bolnave, însărcinate etc). Maestra Lillian Too a recomandat scrierea şi amplasarea în casă (pentru cei care rezonează cu partea de Feng Shui spiritual) a mantrei de protecţie „Heart Mantra of Arya Vairochana”. Lillian Too afirmă faptul că doar citind această mantră, puteţi dobândi succes și nu puteţi fi afectat de arme, foc, apă, otrăvuri, substanțe amestecate cu otrăvuri sau magie neagră. Nu puteţi fi rănit de regi, hoți, tâlhari și așa mai departe. Oriunde este scrisă și lăsată această mantră, oamenii nu se îmbolnăvesc, în special de boli contagioase (virusuri, bacterii etc):

TADYATHA / KALA KALA / KILI KILI / BIRI BIRI / HURU HURU / VAIRO-CHANA RASMI SANCHODITA AGACCHA / ARYA AKASHA GARBHA MAHA KARUNIKA PURAYA HASHANA / DHARAYA BUDDHA VIKSHCHAYANA / CHARA CHARA CHIRI CHIRI SVAHA

ATENŢIE! Nu uitaţi însă că este important să respectăm regulile impuse de ţara în care ne aflăm, astfel încât să nu punem în pericol sănătatea celor dragi, a noastră, dar şi a celor din jurul nostru. Informaţi-vă doar din surse oficiale!

Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:

Zile favorabile: 6, 10, 15, 17, 22, 24, 25, 27, 29, 30 noiembrie 2020 – în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.

AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna NOIEMBRIE 2020.

AICI găsiţi informaţii în PREMIERĂ despre anul 2021, anul Bivolului!

INFORMAŢIILE pentru ANUL 2020, anul „ŞOBOLANULUI la răscruce pe bârna acoperişului” sunt cuprinse într-un ghid cu peste 100 de pagini, în format electronic PDF. Îl puteţi comanda, trimiţând un mail pe adresa info@amdaebak.ro, cu textul „COMANDĂ GHID ©AMdaebak 2020”.

ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!

Conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, fazele lunii în NOIEMBRIE 2020 sunt: Luna Nouă – 15.11.2020, ora 07:12(ora României); Luna Plină: 30.11.2020, ora 11:30 (ora României).

Influenţele stelelor lunare asupra sectoarelor spaţiilor de locuit/ lucru

În prima parte a acestui articol vom prezenta influenţele energiilor stelelor lunare asupra sectoarelor din casă, spaţii, birouri sau unde vă desfăşuraţi pentru mai mult timp activitatea. Astfel puteţi să aflaţi unde anume sunt energii benefice şi este bine de potenţat/activat şi care dintre sectoare sunt afectate de energii mai puţin benefice şi cum pot fi acelea controlate/diminuate.

Sectoarele cele mai afectate în luna solară NOIEMBRIE 2020 sunt: Nord-Est, Sud-Est, Sud, Sud-Vest. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare sector, conform lui Lillian Too:

Centrul casei (sediul familiei) – În această lună în centrul casei/ spaţiului de lucru vine steaua 8, stea cu energie de prosperitate. Energia stelei anuale este diminuată în această lună! Norocul general se îmbunătățește în luna noiembrie. Urmează din fericire o lună plină de speranțe în plan economic chiar și în acest context actual cauzat de COVID-19. Această lună este foarte favorabilă pentru toată lumea! Există şansa ca în această perioadă competiţiile să fie câştigate mai uşor (în orice domeniu de activitate). Recomandarea este să amplasaţi în această lună în centrul fizic al casei (dacă nu vă cunoaşteţi amprenta energetică a casei) simboluri pentru potenţarea prosperităţii.

Sectorul de Nord – carieră (unde se situează zodia Şobolan şi Fiul cel mijlociu al casei) – În această lună în sectorul de Nord vine steaua 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. O lună foarte favorabilă pentru cei implicați în activități academice și literare. Aveți grijă totuși la energia excesivă a elementului lemn care poate aduce stres emoțional, dar şi predispoziţii spre infidelitate în cuplu. Pentru a proteja căsătoriile sau cuplurile stabile, puteţi amplasa o pereche de Rațe Mandarin (din metal sau quartz roz) în sectorul de Nord al dormitorului.Dacă simţiţi presiunea acestor energii încercaţi să evitați să petreceți prea mult timp în sectorul de Nord în această lună. Din cauza energia stelei anuale 3, pot să apară conflicte între membrii familiei. Puteţi amplasa un bol cu mere roşii în Nordul livingului pentru a menţine sub control energiile de ceartă.

Sectorul de Nord-Est – învăţătură (unde se situează zodia Bivol, Tigru şi Fiul cel mic al casei) – În această lună în sectorul de Nord-Est vine steaua 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Rezidenţii acestui sector sunt sfătuiţi să acorde foarte multă atenţie planului sănătăţii. Încercaţi să respectaţi recomandările cu privire la combaterea pandemiei cauzată de Covid-19, adoptaţi o dietă sănătoasă prin evitarea consumului de alimente de gen fast-food. Dacă ușa principală sau dormitorul se află în sectorul de Nord-Est, purtați în permanență o amuletă pentru protecţia sănătăţii. Mai mult, este recomandat să amplasaţi simbolul Wu Lou pe noptiera de lângă pat pentru o sănătate mai bună. De asemenea există predispoziţii spre probleme conjugale și pericol de pierdere sarcinii în urma unui avort spontan. Femeile însărcinate ar trebui să evite acest sector!

Sectorul de Est – sănătate (unde se situează zodia Iepure şi Fiul cel mare) – În această lună în sectorul de Est vine steaua 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. O lună prosperă pentru rezidenţii acestui sector. Sunt indicii cu privire la noroc în speculaţiile financiare și este posibil un cadou sau ajutor neașteptat. Poate să apară o persoană importantă, un mentor poate care să vă ajute să ieşiţi dintr-o situaţie dificilă. Cu toate acestea pot să apară probleme de sănătate, mai ales la nivelul capului (migrene, stres, mici accidentări etc).

Sectorul de Sud-Est – prosperitate (unde se situează zodia Dragon, Şarpe şi Fiica cea mare) – În această lună în sectorul de Sud-Est vine steaua 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Excesul de element metal potenţează predispoziţia spre violenţă, furturi și conflicte. Păstrați obiectele ascuțite departe de acest sector pentru a evita rănile, care pot duce la sângerări excesive. Pentru a suprima energia lunară a stelei 7, amplasaţi în sectorul de Sud-Est al livingului o reprezentare a rinocerului şi elefantului albastru. De asemenea pot să apară competiţii la locul de muncă, mai ales în ceea ce priveşte planul financiar (lupta pentru o promovare, bonusuri etc). Din această situaţie pot izbucni conflicte violente, gelozii şi trădări.

Sectorul de Sud – faimă (unde se situează zodia Cal şi Fiica mijlocie) – În această lună în sectorul de Sud vine steaua 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Există o ciocnire de elemente între steaua anuală 2 (element pământ) şi steaua lunară 3 (element lemn) provocând multe conflicte și dizarmonie. Amplasaţi în sectorul de Sud al livingului un bol cu mere roşii pentru a ţine sub control energia de ceartă. Această combinaţie poate avea impact asupra campaniilor de publicitate și de relații cu publicul. Toate persoanele celebre/publice trebuie să fie mult mai atente la ceea ce spun când sunt în centrul atenţiei. Cuvintele şi intenţiile sunt interpretate greșit! Este o lună dificilă şi pentru cei implicaţi în politică – pot să apară probleme cu legea! De asemenea rezidenţii acestui sector sunt sfătuiţi să acorde mai multă atenţie la mâncarea consumată – există predispoziţie spre îngrăşare. Păstrați acest sector liniștit!

Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează zodia Oaie, Maimuţa şi Mama casei) – În această lună în sectorul de Sud-Vest vine steaua 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Recomandarea pentru această lună este să amplasaţi în sectorul de Sud-Vest al livingului Pagoda celor 5 elemente pentru a suprima energiile nefavorabile. Menţineţi acest sector liniştit, fără zgomote şi activitate. Energia lunară afectează mai ales femeia casei! Productivitatea scade, oportunităţile par să fie blocate, astfel încât rezidenţilor acestui sector le va fi dificil să se pună în valoare. Există, de asemenea, predispoziţii spre probleme la nivelul stomacului, pielii, dar şi apariţia unei boli cu transmitere sexuală. Planul sănătăţii este destul de afectat în această lună. Vă este recomandat să amplasaţi simbolul Wu Lou pe noptiera de lângă pat pentru o sănătate mai bună.

Sectorul de Vest – descendenţi (unde se situează zodia Cocoş şi Fiica cea mică/ tânără) – În această lună în sectorul de Vest vine steaua 1, stea cu energie de victorie şi succes. Unul dintre cele mai norocoase sectoare din această lună, de aceea sunteţi sfătuiţi să petreceţi mai mult timp în acest sector! Puteţi activa sectorul de Vest prin lumini puternice, conversație și muzică. Combinația foarte auspicioasă între steaua anuală 9 şi steaua lunară 1 formează suma lui 10, aducând noroc în carieră și finalizarea proiectelor. Steaua 1 lunară le dă şansa rezidenţilor acestui sector să facă faţă competiţiei. De asemenea, există oportunități de promovare la locul de muncă. Atenţie – pot să apară mici probleme la nivelul ochilor!

Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează zodia Câine, Mistreţ şi Patriarhul casei) – În această lună în sectorul de Nord-Vest vine steaua 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Liderii și bărbaţii casei beneficiază de energii foarte favorabile în următoarea perioadă. Combinaţia de stele din această lună poate aduce vești bune rezidenţilor acestui sector. Un moment bun pentru a face planuri solide pentru viitor. Profitați de beneficitatea acestor energii activând sectorul de Nord-Vest al casei sau spaţiului de lucru – prin activitate, întâlniri importante, conversaţii, lumini, muzică etc. Cu toate acestea, combinația de stele poate să provoace şi conflicte între generaţii! Recomandarea este să amplasaţi în sectorul de Nord-Vest al livingului un bol cu mere roşiipentru a menţine armonia în familie sau la birou între colegi/ angajaţi de diferite vârste.

Influenţele stelelor lunare asupra ZODIILOR chinezeşti

Zodiile care sunt printre cele mai favorizate în luna solară NOIEMBRIE 2020: ŞOBOLAN, IEPURE, COCOŞ, CÂINE, MISTREŢ. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare zodie, conform lui Lillian Too:

În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.

ŞOBOLAN – 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Carieră – O perioadă foarte favorabilă la locul de muncă. Relaţiile cu superiorii şi colegii se îmbunătăţesc considerabil. Este foarte posibil chiar să lămuriţi anumite neînţelegeri cu persoane care v-au fost rivale în ultimul timp. Mai mult, este o lună favorabilă pentru proiecte care necesită creativitate – productivitatea este la cote maxime! Atenţie însă deoarece pot să apară tentaţii de a flirta la locul de muncă – vă este recomandat să aveţi o atitudine profesionistă pentru a nu vă pune într-o lumină proastă faţă de superiori. Afaceri – O lună foarte favorabilă pentru a vă gândi la noi modalităţi prin care să vă puneţi în valoarea afacerea. Nu ar strica să faceţi o mică de cercetare de piaţă pentru a putea concepe produse şi servicii noi. De aceea sunteţi sfătuiţi să delegaţi din responsabilităţi echipei pentru a vă putea concentra pe oportunităţile care pot să apară pe parcursul acestei luni. Echipa reprezintă cheia succesului pentru nativii Şobolan în această perioadă! Relaţii – O perioadă excelentă din punct de vedere sentimental pentru cei singuri. Vor exista şanse să întâniţi persoana potrivită sau dacă aveţi deja pe cineva în mine – acum este momentul să vă exprimaţi sentimentele. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi sunt sfătuiţi să fie foarte atenţi la apariţia unei terţe persoane – există predispoziţie spre infidelitate! Tentaţiile pot fi foarte mari în această lună, de aceea poate ar fi o idee bună să petreceţi mai mult timp cu partenerul, să comunicaţi mai mult etc. Educaţie – Acum este momentul să vă concentraţi foarte mult pe tot ce ţine de domeniul academic – poate să fie vorba chiar de activităţi extraşcolare. O lună excelentă, productivă, creativă şi cu mult entuziasm!

BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Nativii Bivol de 83 ani (sub patronajul elementului foc) sunt cei care trebuie să acorde o atenţie deosebită planului sănătăţii. De asemenea, aspect valabil pentru toţi nativii Bivol, este să evite locurile cu energie yin excesivă: spitale, cimitire, locuri de durere etc. Mai mult, vă este recomandat ca în această lună să evitaţi să conduceţi cu viteză sau să faceţi activităţi fizice riscante (antrenamente complexe) etc. Carieră – O lună destul de încărcată la locul de muncă, de aceea sunteţi sfătuiţi să încercaţi să mai delegaţi din responsabilităţi, altfel riscaţi să vă stresaţi şi să vă îmbolnăviţi. Aveţi nevoie de aliaţi la locul de muncă – lucrul în echipă este foarte favorabil în această lună pentru voi. Afaceri – O lună destul de dificilă, mai ales în domeniul vânzărilor. Totul pare să meargă foarte greu şi cu multe obstacole, mai ales în proiectele noi începute! Vă este recomandat ca în această lună să evitaţi semnarea de contracte, investiţiile financiare, jocul la bursă (sau la jocuri de noroc). Relaţii – O perioadă foarte favorabilă pentru cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi – beneficiază de sprijinul moral al partenerului de viaţă şi reuşesc să treacă mai uşor peste această lună dificilă în planul sănătăţii. Pentru cei singuri nu este o lună favorabilă întâlnirilor sentimentale – preferă să petreacă mai mult timp cu prietenii! Educaţie – O perioadă dificilă, cu lipsă de concentrare, blocaje. Atunci când simţiţi că nu înaintaţi deloc în ceea ce aveţi de făcut pentru şcoală, încercaţi să luaţi o pauză şi să vă relaxaţi. Faceţi altceva atunci când vă simţiţi blocaţi – citiţi o carte, uitaţi-vă la TV sau la un film/ serial. Vă veţi simţi altfel după ce vă reîncărcaţi bateriile!

TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Nativii Tigru de 46 ani (sub patronajul elementului lemn) sunt cei care trebuie să acorde o atenţie deosebită planului sănătăţii. De asemenea, aspect valabil pentru toţi nativii Tigru, este să evite locurile cu energie yin excesivă: spitale, cimitire, locuri de durere etc. Mai mult, vă este recomandat ca în această lună să evitaţi să conduceţi cu viteză sau să faceţi activităţi fizice riscante (antrenamente complexe) etc. Atenţie – lună de prieten secret, zodia Mistreţ! Carieră – O lună destul de încărcată la locul de muncă, de aceea sunteţi sfătuiţi să încercaţi să mai delegaţi din responsabilităţi, altfel riscaţi să vă stresaţi şi să vă îmbolnăviţi. Aveţi nevoie de aliaţi la locul de muncă – lucrul în echipă este foarte favorabil în această lună pentru voi. Afaceri – În luna aceasta vă confruntaţi cu o competiţie acerbă. Această rivalitate vă forţează să găsiţi metode noi de a vă promova, de vă pune în valoare afacerea, de a dezvolta produse şi servicii noi, dar şi oferte pentru livrarea acestora. Puteţi observa o încetinire a vânzările, cauza fiind livrările întârziate. Dacă aveţi un asociat, acum este momentul să apelaţi şi la ideile acestuia – pot să apară schimbări semnificative în modul în care faceţi afaceri. Relaţii – O lună foarte favorabilă din punct de vedere sentimental, atât pentru cei singuri, cât si pentru cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi. Totul este să vă exprimaţi sentimentele şi să comunicaţi deschis şi sincer cu partenerul. Educaţie – O perioadă dificilă, cu lipsă de concentrare, blocaje. Atunci când simţiţi că nu înaintaţi deloc în ceea ce aveţi de făcut pentru şcoală, încercaţi să luaţi o pauză şi să vă relaxaţi. Faceţi altceva atunci când vă simţiţi blocaţi – citiţi o carte, uitaţi-vă la TV sau la un film/ serial. Vă veţi simţi altfel după ce vă reîncărcaţi bateriile!

IEPURE –1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Veţi simţi în această perioadă că o mână invizibilă parcă vă ajută la momentul potrivit. Este foarte posibil să apară în viaţa voastră o persoană influentă, un mentor care să vă ghideze şi să vă fie alături. Atenţie – lună de aliat, zodia Mistreţ! Carieră – Luna aceasta este foarte favorabilă la locul de muncă, deoarece veţi beneficia de ajutorul şi sprijinul unei persoane importante, unui mentor. Un alt aspect pe care vă puteţi baza în această perioadă reprezintă relaţiile cu colegii şi superiorii, alianţele pe care le puteţi face cu alte persoane din departamente diferite, relaţiile cu clienţii etc. O perioadă foarte bună pentru lucrul în echipă! O altă veste bună ar fi faptul că nu vă confruntaţi cu prea multă competiţie – însă vă este recomandat să rămâneţi în continuare atenţi cui vă împărtăşiţi planurile şi gândurile. Afaceri – Planul financiar este foarte bine aspectat în această lună, de aceea poate să fie un moment bun pentru a vă gândi la o extindere/ dezvoltare a afacerii. Poate aveţi în plan să vă faceţi o echipă nouă sau să lucraţi la un proiect nou – acţionaţi pentru că norocul este de partea voastră. De asemenea sunt favorizate investiţiile financiare, mai ales dacă aveţi o strategie bine pusă la punct! Relaţii – O perioadă foarte favorabilă din punct de vedere sentimental. Nativii Iepure singuri sunt sfătuiţi să-şi exprime sentimentele, să fie deschişi, să socializeze mai mult. Cu toate acestea trebuie să rămâneţi atenţi pentru a nu cădea pradă unor persoane cu intenţii îndoielnice. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi au parte de o lună plină de romantism şi pot chiar să-şi rezolve neînţelegerile care au apărut în ultimul timp. Educaţie – O lună excelentă în plan academic – beneficiaţi de sprijin, înţelegere, sfaturi din partea profesorilor, persoanelor mai în vârstă din familie, dar şi a unor persoane care pot să vă devină mentori. Folosiţi aceste încurajări pentru a vă îmbunătăţi abilităţile, nu pentru a „hrăni” ego-ul.

DRAGON – 1928,1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Este cu atât mai important cu cât în această lună există un exces de element metal – predispoziţii spre accidentări, răniri cu obiecte ascuţite. O lună în care sunteţi sfătuiţi să fiţi discreţi, să evitaţi să fiţi în centrul atenţie, să nu vă dezvăluiţi planurile şi gândurile oricui – riscaţi să fiţi furaţi/ trădaţi de cineva de la care nu vă aşteptaţi. Securitatea personală este foarte importantă în această lună. Dacă trebuie să ieşiţi noaptea din casă, recomandarea este să fiţi însoţiţi şi să evitaţi străzile întunecate sau care nu sunt frecventate. Pentru a evita pierderile financiare sunteţi sfătuiţi să faceţi o donaţie chiar la început de lună. Carieră – Nu este o lună favorabilă pentru lucrul în echipă – dacă aveţi oportunitatea de a lucra individual v-ar fi mai bine. De asemenea, încercaţi să evitaţi implicarea în bârfe, conflicte, zvonuri etc – acum este momentul să fiţi mai retraşi şi discreţi în ceea ce priveşte planul personal. Acest aspect este foarte important mai ales pentru persoanele care lucrează într-un domeniu foarte competitiv. Afaceri – Recomandarea pentru această lună este să consolidaţi ceea ce aveţi deja şi să nu acţionaţi în direcţii noi. De asemenea evitaţi semnarea de contracte, angajările, investiţiile financiare, jocul la bursă (sau alte jocuri de noroc). Ascultaţi cu atenţie orice fel de informaţie care vine spre voi – poate să vă fie de ajutor! Relaţii – Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi sunt sfătuiţi să fie foarte atenţi la apariţia unei terţe persoane – există predispoziţie spre infidelitate! Tentaţiile pot fi foarte mari în această lună, de aceea poate ar fi o idee bună să petreceţi mai mult timp cu partenerul, să comunicaţi mai mult etc. Educaţie – O perioadă destul de obositoare şi stresantă, mai ales dacă aveţi foarte multe de făcut. Recomandarea este să vă prioritizaţi şi să vă organizaţi activităţile pentru a putea rămâne la fel de productivi ca până acum. Luna viitoare vă va avantaja mult mai mult!

ŞARPE – 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Este cu atât mai important cu cât în această lună există un exces de element metal – predispoziţii spre accidentări, răniri cu obiecte ascuţite. O lună în care sunteţi sfătuiţi să fiţi discreţi, să evitaţi să fiţi în centrul atenţie, să nu vă dezvăluiţi planurile şi gândurile oricui – riscaţi să fiţi furaţi/ trădaţi de cineva de la care nu vă aşteptaţi. Securitatea personală este foarte importantă în această lună. Dacă trebuie să ieşiţi noaptea din casă, recomandarea este să fiţi însoţiţi şi să evitaţi străzile întunecate sau care nu sunt frecventate. Pentru a evita pierderile financiare sunteţi sfătuiţi să faceţi o donaţie chiar la început de lună. Atenţie – lună de zodie conflictuală, zodia Mistreţ! Carieră – Lucrurile nu se vor desfăşura exact cum aţi plănuit în această lună. Acest aspect se poate datora competiţiei acerbe de la locul de muncă sau persoanelor invidioase. De aceea vă este recomandat să nu vă împărtăşiţi planurile, secretele şi gândurile oricui, mai ales la job. De asemenea, încercaţi să evitaţi implicarea în bârfe, conflicte, zvonuri etc – acum este momentul să fiţi mai retraşi şi discreţi în ceea ce priveşte planul personal. Acest aspect este foarte important mai ales pentru persoanele care lucrează într-un domeniu foarte competitiv. Nu vă lăsaţi provocaţi să acţionaţi fără să ştiţi toate informaţiile! Afaceri – Este o lună în care sunteţi sfătuiţi să evitaţi contacul cu persoane dubioase, care încearcă să vă convingă sau să vă preseze să semnaţi un contract sau să colaboraţi. Nici planul financiar nu este foarte bine aspectat în această lună! De asemenea evitaţi semnarea de contracte, angajările, investiţiile financiare, jocul la bursă (sau alte jocuri de noroc). Relaţii – Planul sentimental nu este foarte bine aspectat, mai ales pentru cuplurile stabile/ căsătorite. Pot să apară neînţelegeri între parteneri din cauza locului de muncă, programul prelungit la job, probleme financiare. De aceea sunteţi sfătuiţi să comunicaţi deschis şi sincer cu partenerul, iar dacă există îndoieli, încercaţi să vă sfătuiţi ce să faceţi pentru a remedia situaţia. Cei singuri sunt sfătuiţi să amâne întâlnirile romantice – există predispoziţie spre trădare şi dezamăgiri! Educaţie – O perioadă destul de obositoare şi stresantă, mai ales dacă aveţi foarte multe de făcut. Recomandarea este să vă prioritizaţi şi să vă organizaţi activităţile pentru a putea rămâne la fel de productivi ca până acum. Luna viitoare vă va avantaja mult mai mult!

CAL – 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. O lună în care sunteţi sfătuiţi să vă relaxaţi şi să vă ocupaţi de activităţi plăcute, poate chiar vă descoperiţi un nou hobby. Carieră – O lună destul de dificilă la locul de muncă, mai ales în ceea ce priveşte comunicarea cu cei din jur. Este recomandat ca în următoarea perioadă să lucraţi mai mult la îmbunătăţirea relaţiilor! Lucrul în echipă nu este foarte bine aspectat în această lună, deoarece riscaţi să stricaţi alianţele din cauza impulsivităţii. Afaceri – O perioadă în care există predispoziţie spre pierdere a relaţiilor cu clienţii, asociaţii, potenţialii parteneri. Este foarte important să nu acţionaţi impulsiv, ci să staţi să ascultaţi şi varianta celeilalte persoane înainte să luaţi o decizie definitivă. Nu este o lună favorabilă pentru semnare de contracte, angajări, asocieri – altfel riscaţi să fiţi implicaţi în probleme cu autorităţile. Staţi cât mai departe de proiecte şi persoane dubioase. Relaţii – Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi pot să fie predispuşi destul de mult spre certuri/ conflicte şi neînţelegeri, mai ales din cauza banilor. Învăţaţi în această perioadă să faceţi mici compromisuri, mai ales atunci când simţiţi că se acumulează foarte multă tensiune în cuplu. Evitaţi în această lună să discutaţi chestiuni importante – riscaţi o despărţire! Educaţie – Competiţia este la cote maxime în această lună, mai ales dacă vă doriţi foarte mult să luaţi note mari, să câştigaţi anumite concursuri sau chiar burse şcolare. Recomandarea este să vă păstraţi integritatea indiferent de cât de mult vă doriţi un lucru!

OAIE – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Recomandarea principală în această lună este să evitaţi pe cât posibil deciziile importante şi să verificaţi de mai multe ori înainte să predaţi un proiect sau un act. O greşeală mică poate avea în această lună consecinţe grave. Atenţie – lună de aliat, zodia Mistreţ! Carieră – La locul de muncă s-ar putea să vă confruntaţi cu probleme şi obstacole, mai ales dacă aveţi de finalizat proiecte importante. Este posibil să simţiţi că este aproape imposibil să menţineţi un echilibru între viaţa personală şi cea profesională. Important este ca în această perioadă să vă prioritizaţi şi să vă organizaţi foarte bine activităţile. Afaceri – O lună dificilă, cu posibile obstacole, mai ales dacă aveaţi în plan să începeţi proiecte noi. O altă posibilă problemă cu care vă puteţi confrunta în această lună este faptul că unii angajaţi pot să demisioneze, să apară neînţelegeri între voi şi clienţi sau asociaţi etc. De asemenea pot să apară situaţii neaşteptate care să vă cauzeze pierderi financiare, vânzări slabe etc. Luna aceasta poate să fie favorabilă pentru o mini-vacanţă, în care să vă reîncărcaţi bateriile şi să veniţi cu idei noi pentru a putea rezolva problemele apărute. O altă recomandare este să evitaţi pe cât posibil deciziile importante, semnarea de contracte, angajările, investiţiile financiare, jocurile de noroc etc. Relaţii – Din punct de vedere sentimental este o lună neutră. Cei singuri sunt sfătuiţi să nu discute chiar de la prima întâlnire despre toate problemele de la locul de muncă – riscaţi să vă plictisiţi potenţialul partener. Educaţie – Nu este o lună favorabilă nici pentru elevii/ studenţii din zodia Oaie, deoarece energia stelei 5 îi afectează la fel de mult ca pe adulţii din aceeaşi zodie. Nu vă puteţi concentra, nu mai aveţi aceeaşi motivaţie pentru a studia/ scrie. Este foarte important să rămâneţi pozitivi şi să studiaţi în continuare, pentru că munca voastră nu va trece neobservată, chiar dacă acum aşa pare.

MAIMUŢĂ – 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie deobstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Este foarte important să nu vă lăsaţi influenţaţi în mod negativ de posibilele probleme care pot să apară. Nativii Maimuţă sunt cunoscuţi ca fiind foarte buni strategi, de aceea este aproape sigur că veţi găsi soluţiile necesare pentru a trece mai uşor peste această lună dificilă. Există totuşi o atenţionare în planul sănătăţii pentru nativii Maimuţă de 76 ani şi cei de 16 ani; asculaţi semnalele corpului şi dacă simţiţi că ceva nu este în regulă, acţionaţi imediat. De asemenea evitaţi sporturile şi activităţile fizice periculoase sau foarte solicitante. Carieră – La locul de muncă s-ar putea să vă confruntaţi cu mulţi rivali. Chiar dacă aparent toţi colegii par să vă fie aliaţi – este doar de suprafaţă, deoarece există riscul să fiţi trădaţi. Luna aceasta sunteţi sfătuiţi să aveţi grijă cui împărtăşiţi anumite informaţii sau detalii din viaţa privată. Concentraţi-vă pe ceea ce aveţi de făcut şi feriţi-vă de persoanele care par să fie excesiv de preocupate de viaţa voastră. Afaceri – Nu este o lună favorabilă pentru a face schimbări majore în firmă! Evitaţi pe cât posibil deciziile importante, semnarea de contracte, investiţiile financiare, începerea unui proiect, asocierile noi etc. Acum este momentul să consolidaţi ceea ce aveţi deja şi să evitaţi riscurile inutile – riscaţi să fiţi trădaţi chiar de cine nu vă aşteptaţi. Relaţii – Planul sentimental este foarte bine aspectat în această lună. Mai ales pentru cei singuri. Aveţi posibilitatea ca în această lună să vă exprimaţi foarte clar şi deschis sentimentele pentru o anumită persoană. Sunteţi foarte populari, de aceea aveţi şansa să atrageţi persoana potrivită dacă nu aveţi deja pe cineva în minte. Evitaţi totuşi întâlnirile aranjate de prieteni, deoarece voi ştiţi cel mai bine ce vă doriţi cu adevărat! Educaţie – Nu este o lună favorabilă nici pentru elevii/ studenţii din zodia Maimuţă, deoarece energia stelei 5 îi afectează la fel de mult ca pe adulţii din aceeaşi zodie. Nu vă puteţi concentra, nu mai aveţi aceeaşi motivaţie pentru a studia/ scrie. Este foarte important să rămâneţi pozitivi şi să studiaţi în continuare, pentru că munca voastră nu va trece neobservată, chiar dacă acum aşa pare.

COCOŞ – 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Este cu adevărat o lună transformaţională, plină de idei şi proiecte noi! Este foarte important ca pe parcursul acestei perioade să rămâneţi deschişi la nou şi să profitaţi de toate oportunităţile care pot să apară. Acum este momentul să treceţi la următorul nivel, deoarece vă puteţi baza pe intuiţie – nu vă va dezamăgi! Luna aceasta este cu atât mai favorabilă, cu cât se formează o combinaţie foarte favorabilă, suma lui 10, între steaua anuală 9 şi steaua lunară 1. Nu staţi pe gânduri – acţiunea este cheia succesului pentru voi în această lună! Carieră – Vă puteţi aştepta în această lună la foarte multe schimbări pozitive la locul de muncă: o posibilă promovare, mutare într-un alt departament unde să fiţi numit liderul unei echipe, o mărire de salariu etc. Puteţi avea în această lună o influenţă majoră asupra colegilor, dar şi a superiorilor. Vă puteţi face remarcaţi ca fiind un lider pe care se poate conta. Eforturile pe care le-aţi făcut în ultimele luni nu vor fi în van în următoarea perioadă – veţi observa rezultate foarte bune! Afaceri – Succesul vine pentru voi în această lună din extinderea cercului de cunoştinţe. Aveţi nevoie de persoane influente care să vă deschidă uşi acolo unde până acum aţi crezut că este imposibil să intraţi. Este recomandat să aveţi aliaţi din diverse domenii, nu doar în cel în care activaţi cu propria firmă. Este de asemenea o lună foarte bună pentru campanii de publicitate, strategii de marketing, semnare de contracte, asocieri noi, investiţii financiare etc. Trebuie doar să îndrăzniţi să faceţi următorul pas! Relaţii – O perioadă foarte favorabilă din punct de vedere sentimental atât pentru cuplurile stabile/ căsătorite cât şi pentru cei singuri care îşi pot găsi partenerul potrivit. Faceţi primul pas, dacă simţiţi! Educaţie – Este luna cea mai favorabilă pentru a vă perfecţiona într-un anumit domeniu, dar şi pentru activităţi extraşcolare. Puterea de concentrare este la nivel superior, tot ce mai trebuie să faceţi este să vă menţineţi cât mai mult timp motivaţi.

CÂINE – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

O lună importantă, deoarece apare energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Puteţi să vă aşteptaţi la o perioadă plină de energie, entuziasm şi noroc în toate planurile vieţii. Toate aceste aspecte sunt strâns legate de persoanele din jurul vostru – foarte important în această perioadă este „pe cine cunoşti”, conexiunile fiind principalul avantaj pentru nativii Câine. Carieră – O perioadă foarte favorabilă, mai ales pentru cei care sunt deschişi la noi modalităţi de a vă duce la îndeplinire sarcinile. Norocul este de partea voastră în această lună, mai ales în plan financiar – foarte posibil să primiţi o mărire de salariu sau să găsiţi noi metode prin care să vă creşteţi veniturile – poate să fie un proiect din exteriorul locului de muncă. Toate eforturile depuse pe parcursul acestei luni vă vor aduce rezultatele mult dorite şi aşteptate. Poate nu ar fi o idee rea să vă asumaţi mai multe responsabilităţi pentru a vă face remarcaţi pentru o posibilă promovare. Afaceri – Cheia succesului pentru nativii Câine în această lună este să fie îndrăzneţi, curajoşi şi cu multă iniţiativă. Este foarte favorabil să începeţi proiecte noi, să semnaţi contracte, să faceţi investiţii, să organizaţi diverse campanii de publicitate, dar şi strategii noi pentru dezvoltarea afacerii. Aveţi încredere în propria intuiţie! Relaţii – O lună excelentă din punct de vedere sentimental, mai ales pentru cei singuri. Aveţi şansa să cunoaşteţi persoana potrivită în această lună, cu condiţia să fiţi curajoşi şi să vă exprimaţi sentimentele. Cei într-un cuplu stabil pot trece la nivelul următor, deoarece sunt foarte favorabile logodnele, căsătoriile, conceperea unui copil etc. Educaţie – O lună foarte auspicioasă în plan academic, mai ales pentru nativii Câine elevi (şcoala primară/ gimnazială/ liceu). Acum aveţi şansa să vedeţi exact în ce domeniu excelaţi, unde vă puteţi pune talentul în practică – sunt încurajate activităţile extraşcolare. De asemenea este favorizat lucrul în echipă – aveţi nevoie de aliaţi/ prieteni! Conexiunile puternice sunt cele care vă vor ajuta să obţineţi succesul mult dorit.

MISTREŢ – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

O lună importantă, deoarece apare energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. În această perioadă lucrurile se mişcă rapid, dar se desfăşoară conform planurilor voastre, de aceea este foarte bine să profitaţi de oportunităţile care pot să apară. Carieră – O perioadă excelentă în ceea ce priveşte cariera pentru nativii Mistreţ. Orice efort depus în această lună vă aduce răsplata aproape imediat – aspect ce vă bucură şi vă dă curaj să continuaţi ceea ce v-aţi propus. Mai mult, este foarte posibil să vă faceţi remarcaţi, mai ales în faţa superiorilor, ceea ce poate fi favorabil în ceea ce priveşte cariera voastră în viitorul apropiat. Afaceri – Cheia succesului pentru nativii Mistreţ în această lună este să fie îndrăzneţi, curajoşi şi cu multă iniţiativă. Este foarte favorabil să începeţi proiecte noi, să semnaţi contracte, să faceţi investiţii, să organizaţi diverse campanii de publicitate, dar şi strategii noi pentru dezvoltarea afacerii. Relaţii – O lună excelentă în plan sentimental – iubirea pare să fie una din priorităţile nativilor Mistreţ în această lună. Cei singuri au şanse mari să găsească persoana potrivită sau dacă au deja în minte o anume persoană – sunt încurajaţi să-şi exprime sentimentele. Cei într-un cuplu stabil pot trece la nivelul următor, deoarece sunt foarte favorabile logodnele, căsătoriile, conceperea unui copil etc. În planul familiei, vă puteţi gândi la mici reuniuni/ întâlniri (bineînţeles ţinând cont de contextul pandemiei cu Covid-19). Vă fac foarte bine conversaţiile cu membrii familiei sau rudele mai îndepărtate – este nevoie de veşti bune! Educaţie – O lună excelentă, mai ales în planul comunicării. Vă exprimaţi foarte clar şi dacă aveţi de susţinut prezentări, luna aceasta vă oferă sprijinul necesar pentru a ieşi învingători. Abilităţile de comunicare reprezintă pentru voi cheia succesului în următoarea perioadă.

Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!

Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp