Influenţele lunii NOIEMBRIE 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Acest horoscop este prezentat în funcţie de calendarul solar!

Luna solară care debutează în data de 7 noiembrie 2021 şi se va încheia în data de 6 decembrie 2021 este lună de MISTREŢ sub patronajul elementului pământ yinÎn această lună în centrul casei/ spaţiului de lucru vine steaua 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Se realizează un exces de element pământ din cauza faptului că steaua 5 are la bază element pământ, centrul este sector de pământ, iar luna vine tot cu element pământ. Există predispoziţii spre îmbolnăviri (răniri sau suferinţe la nivelul capului), dar şi accidente din cauza acestui element (alunecări de teren). Centrul casei/ spaţiului de lucru este destul de grav afectat în această lună, aspect ce poate să afecteze întreaga familie în egală măsură. Aceste predispoziţii sunt valabile atât la nivel micro, cât şi macro – mare atenţie, mai ales în contextul actual. Luna aceasta se realizează o combinaţie auspicioasă în sectorul de Sud al casei – suma 10. Sectoarele favorizate în această lună sunt: Nord, Nord-Est, Sud-Est, Sud şi Nord-Vest.

Pentru că este un moment dificil pe întreg globul din cauza pandemiei cu virusul COVID-19, este foarte important să punem pe primul plan sănătatea, siguranţa celor din jurul nostru, mai ales a persoanelor vulnerabile (în vârstă, bolnave, însărcinate etc). Maestra Lillian Too a recomandat scrierea şi amplasarea în casă (pentru cei care rezonează cu partea de Feng Shui spiritual) a mantrei de protecţie „Heart Mantra of Arya Vairochana”. Lillian Too afirmă faptul că doar citind această mantră, puteţi dobândi succes și nu puteţi fi afectat de arme, foc, apă, otrăvuri, substanțe amestecate cu otrăvuri sau magie neagră. Nu puteţi fi rănit de regi, hoți, tâlhari și așa mai departe. Oriunde este scrisă și lăsată această mantră, oamenii nu se îmbolnăvesc, în special de boli contagioase (virusuri, bacterii etc):

TADYATHA / KALA KALA / KILI KILI / BIRI BIRI / HURU HURU / VAIRO-CHANA RASMI SANCHODITA AGACCHA / ARYA AKASHA GARBHA MAHA KARUNIKA PURAYA HASHANA / DHARAYA BUDDHA VIKSHCHAYANA / CHARA CHARA CHIRI CHIRI SVAHA

ATENŢIE! Nu uitaţi însă că este important să respectăm regulile impuse de ţara în care ne aflăm, astfel încât să nu punem în pericol sănătatea celor dragi, a noastră, dar şi a celor din jurul nostru. Informaţi-vă doar din surse oficiale!

Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:

Zile favorabile:  4, 7, 12, 14, 15, 17, 18, 19, 25, 29 noiembrie 2021  – în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.

AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna NOIEMBRIE 2021.

AICI găsiţi informaţiile despre atenţionări zile luna solară NOIEMBRIE 2021.

AICI găsiţi informaţii în PREMIERĂ despre anul 2022, anul Tigrului!

 

INFORMAŢIILE pentru ANUL 2021, anul „BIVOLULUI care merge pe şosea” sunt cuprinse într-un ghid cu peste 100 de pagini, în format electronic PDF. Îl puteţi comanda, trimiţând un mail pe adresa info@amdaebak.ro, cu textul „COMANDĂ GHID ©AMdaebak 2021”.

ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!

Conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, fazele lunii în NOIEMBRIE 2021 sunt: Luna Nouă – 4.11.2021, ora 23:18 (ora României); Luna Plină: 19.11.2021, ora 11:00 (ora României).

 

Influenţele stelelor lunare asupra sectoarelor spaţiilor de locuit/ lucru

În prima parte a acestui articol vom prezenta influenţele energiilor stelelor lunare asupra sectoarelor din casă, spaţii, birouri sau unde vă desfăşuraţi pentru mai mult timp activitatea. Astfel puteţi să aflaţi unde anume sunt energii benefice şi este bine de potenţat/activat şi care dintre sectoare sunt afectate de energii mai puţin benefice şi cum pot fi acelea controlate/diminuate.

Centrul casei (sediul familiei) – În această lună în centrul casei/ spaţiului de lucru vine steaua 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Se realizează un exces de element pământ din cauza faptului că steaua 5 are la bază element pământ, centrul este sector de pământ, iar luna vine tot cu element pământ. Există predispoziţii spre îmbolnăviri (răniri sau suferinţe la nivelul capului), dar şi accidente din cauza acestui element (alunecări de teren). Centrul casei/ spaţiului de lucru este destul de grav afectat în această lună, aspect ce poate să afecteze întreaga familie în egală măsură. Aceste predispoziţii sunt valabile atât la nivel micro, cât şi macro – mare atenţie, mai ales în contextul actual.

Sectorul de Nord – carieră (unde se situează zodia Şobolan şi Fiul cel mijlociu al casei) – În această lună în sectorul de Nord vine steaua 1, stea cu energie de victorie şi succes. O lună foarte favorabilă în plan profesional pentru toţi rezidenţii acestui sector – cu multe oportunităţi de promovare în carieră, schimbări importante şi pozitive. Cu toate acestea, combinaţia între steaua anuală 2 şi steaua lunară 1 poate să predispună spre probleme în relaţiile de cuplu, dar şi probleme de sănătate mai ales pentru femeile însărcinate (pericol de avort). De aceea este recomandat ca persoanele în vârstă, bolnave şi femeile însărcinate să evite să doarmă sau să petreacă mult timp în acest sector luna aceasta. Remediul recomandat pentru această lună este amplasarea unor simboluri pentru protecţia sănătăţii.

Sectorul de Nord-Est – învăţătură (unde se situează zodia Bivol, Tigru şi Fiul cel mic al casei) – În această lună în sectorul de Nord-Est vine steaua 8, stea cu energie de prosperitate. O lună favorabilă pentru rezidenţii acestui sector mai ales în plan financiar, deoarece se multiplică energia stelei lunare 8. Pot să apară foarte multe oportunităţi în domeniul profesional, dar şi în domeniul afacerilor – creşterea venitului, vânzărilor, prime etc. Cu toate acestea, combinaţia între steaua anuală 9 şi steaua lunară 8 poate să predispună spre conflicte între generaţii. Este recomandat să amplasaţi un bol cu mere roşii în sectorul de Nord-Est al livingului, dar şi simboluri pentru potenţarea prosperităţii.

Sectorul de Est – sănătate (unde se situează zodia Iepure şi Fiul cel mare) – În această lună în sectorul de Est vine steaua 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Din păcate este o lună care poate aduce foarte multe conflicte şi probleme cu autorităţile. Mai mult decât atât, combinaţia între steaua anuală 4 şi steaua lunară 3, poate să predispună spre depresii, stres, probleme în cuplu (predispoziţie spre infidelităţi), despărţiri, divorţuri etc. Pentru a ţine sub control această energie total nefavorabilă, este recomandat să amplasaţi un bol cu mere roşii în sectorul de Est al livingului. Evitaţi de asemenea, pe cât posibil să folosiţi acest sector al casei! Păstrați această zonă liniștită!

Sectorul de Sud-Est – prosperitate (unde se situează zodia Dragon, Şarpe şi Fiica cea mare) – În această lună în sectorul de Sud-Est vine steaua 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. O lună favorabilă din punct de vedere creativ, academic şi relaţional pentru rezidenţii acestui sector. Cu toate acestea, combinaţia între steaua anuală 5 şi steaua lunară 4, poate să predispună spre probleme de sănătate la nivelul pielii, dar şi apariţia unor boli cu transmitere sexuală. Evitaţi să vă implicaţi în relaţii cu persoane necunoscute! Pentru a ţine sub control şi chiar a suprima aceste energii total nefavorabile, este recomandat să amplasaţi în sectorul de Sud-Est al casei, Pagoda celor 5 elemente.

Sectorul de Sud – faimă (unde se situează zodia Cal şi Fiica mijlocie) – În această lună în sectorul de Sud vine steaua 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. O lună în care steaua anuală 1 se multiplică şi poate să aducă foarte multe oportunităţi profesionale, în afaceri dar şi şanse de câştig în diverse competiţii/ concursuri. De asemenea, combinaţia între steaua anuală 1 şi steaua lunară 9, este foarte favorabilă şi în plan financiar – creşterea venitului, câştiguri neaşteptate, vânzări multe etc. Remediile recomandate pentru această lună sunt simboluri pentru potenţarea prosperităţii.

Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează zodia Oaie, Maimuţa şi Mama casei) – În această lună în sectorul de Sud-Vest vine steaua 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). O lună complicată din punct de vedere al sănătăţii pentru rezidenţii acestui sector – deci atenţie foarte mare la ce mâncaţi, cât vă odihniţi etc. Persoanele vulnerabile sunt sfătuite să evite să doarmă sau să petreacă mult timp în acest sector luna aceasta. Combinaţia care se formează între steaua anuală 3 şi steaua lunară 2 poate predispune spre probleme cu legea, mai ales pentru cei implicaţi în politică (risc chiar de închisoare), trădări, conflicte violente etc. Este recomandat să amplasaţi un bol cu mere roşii în sectorul de Sud-Vest al livingului. Evitaţi de asemenea, pe cât posibil să folosiţi acest sector al casei! Păstrați această zonă liniștită! Nu uitaţi şi de amplasarea unor simboluri pentru protecţia sănătăţii.

Sectorul de Vest – descendenţi  (unde se situează zodia Cocoş şi Fiica cea mică/ tânără) – În această lună în sectorul de Vest vine steaua 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Poate să fi o lună destul de periculoasă, mai ales în ceea ce priveşte securitatea personală. Evitaţi să veniţi singuri noaptea târziu acasă, mai ales pe străzi lăturalnice sau prost luminate. De asemenea vă este recomandat să evitaţi investiţiile financiare, jocurile de noroc etc. Combinaţia între steaua anuală 8 şi steaua lunară 7 poate să le aducă rezidenţilor acestui sector oportunitatea de a câştiga în faţa competitorilor. Remediile recomandate pentru această lună sunt simboluri pentru protecţie împotriva energiei stelei anuale 7 (reprezentarea elefantului şi rinocerului albastru)

Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează zodia Câine, Mistreţ şi Patriarhul casei) – În această lună în sectorul de Nord-Vest vine steaua 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Este o lună în care pot să apară mentori, persoane influente în spijinul rezidenţilor acestui sector. Cu toate acestea există un exces de element metal care provine de la cele două stele, lunară şi anuală. De asemenea combinaţia care se formează între steaua anuală 7 şi steaua lunară 6 poate să predispună spre o competiţie acerbă, mai ales în plan financiar, dar şi iscarea unor conflicte violente. Atenţie mare mai ales pentru bărbaţii care ocupă funcţii importante – pot să fie trădaţi dacă acţionează fără să fie informaţi. Remediile recomandate pentru această lună sunt simboluri pentru protecţie împotriva energiei stelei anuale 7 (reprezentarea elefantului şi rinocerului albastru)

Influenţele stelelor lunare asupra ZODIILOR chinezeşti

În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.

 

ŞOBOLAN 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Este o lună cu adevărat transformațională, cam în toate domeniile vieții. În perioada următoare veți avea de luat decizii importante – nu ezitați și nu lăsați îndoiala să vă influențeze gândurile. Intuiția este cea care vă va ajuta să acționați la momentul potrivit. Carieră – Este o perioadă fructuoasă la locul de muncă deoarece există șansa unei promovări mult așteptate. Cu toate acestea recomandarea este să rămâneți pe poziții și să demonstrați prin fapte nu vorbe că meritați această șansă. Chiar dacă energiile acestei luni vă susțin, nu este momentul să ieșiți în evidență prin discursuri pompoase, ci să vă lăsați munca să „vorbească” pentru voi. Afaceri – O lună fabuloasă pentru proiecte noi, idei și strategii de marketing etc. Tot ceea ce puneți acum în mișcare are șanse foarte mari să vă aducă bani, succes, colaborări etc. Sunt favorizate investițiile financiare, dezvoltarea firmei, semnarea de contracte, angajări, lansări de produse și servicii noi etc. Aveți norocul de partea voastră în această perioadă, deci acționați! Relații – Planul sentimental este foarte bine aspectat mai ales pentru cei singuri care nu vor duce lipsă de admiratori și propuneri. Cu toate acestea, nativii Șobolan singuri își doresc mai mult o relație stabilă și evită flirturile sau aventurile. Recomandarea este să rămâneți deschiși pentru că nu se știe niciodată de unde poate să apară marea dragoste. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriți se pot confrunta cu mici neînțelegeri legate de probleme din trecut însă cu puțină comunicare pot trece peste aceste divergenţe. Timpul de calitate petrecut cu familia poate să fie cel mai bun remediu pentru această lună. Totul este să găsiți activități pe care să le faceți împreună. Educație – Elevii/ studenții nativi Șobolan au parte de rezultate excelente în plan academic în această lună. Mai mult, cei care participă la diverse concursuri/ competiții sportive au șanse mari să iasă triumfători. De asemenea reușiți să vă faceți remarcați în fața profesorilor prin abilitățile și talentele voastre. Recomandarea este să menţineţi un echilibru între activitățile școlare şi odihnă/relaxare! NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Încă o lună foarte favorabilă deoarece steaua anuală 9 multiplică steaua lunară 8, ceea ce înseamnă oportunităţi financiare foarte multe. Recomandarea este să profitați la maxim de aceste energii și să acționați atunci când este nevoie. Nu lăsați să treacă această lună fără a pune ceva în mișcare: un proiect, o idee, o propunere etc. Carieră – O perioadă excelentă la locul de muncă deoarece beneficiați de sprijin din partea superiorilor, dar și a colegilor. Atenție însă pentru că pot să apară persoane care să încerce să-și însușească ideile voastre și la final să vă trădeze. Aceste persoane pot fi colegi care se dau drept prieteni. Nu vă lăsați manipulați și rămâneți ferm pe poziții. Afaceri – O lună fabuloasă, mai ales în plan financiar – vânzările vor creşte considerabil, ceea ce vă va ajuta să faceți investiții, dar și achiziții mai costisitoare pentru firmă. De asemenea sunt favorizate semnările de contracte, lansările de produse și servicii noi, evenimentele sociale (online, având în vedere contextul actual), strategii de marketing etc – tot ce ţine de media vă va fi favorabil în această lună. Recomandarea este să faceți și acte de caritate, donații pentru a menține un echilibru. În acest fel veți ajuta persoane defavorizate și veți permite energiei prosperității să vină în continuare la voi. Relații – Planul sentimental este foarte bine aspectat, mai ales pentru cei care vor să-și declare dragostea, să ceară în căsătorie pe cineva. Acum este momentul ideal pentru a vă exprima sentimentele! Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriți sunt sfătuiți să-și găsească activități comune pentru a putea petrece timp de calitate în cuplu. Educație – Pentru elevii/ studenții nativi Bivol, această lună îi va ajuta să se pună în valoare și să strălucească. Lucrul în echipă sau în pereche vă este favorabil în următoarea perioadă. Tot ce ţine de creativitate vă va ajuta să vă dezvoltați și să obțineţi rezultatele dorite. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Încă o lună foarte favorabila deoarece steaua anuală 9 multiplică steaua lunară 8, ceea ce înseamnă opotunităţi financiare foarte multe. Recomandarea este să profitați la maxim de aceste energii și să acționați atunci când este nevoie. Nu lăsați să treacă această lună fără a pune ceva în mișcare: un proiect, o idee, o propunere etc. Atenţie – lună de prieten secret, zodia Mistreţ! Carieră – Luna aceasta sunteți sfătuiți să rămâneți concentrați la locul de muncă, să vă faceți treaba ca și până acum. Este foarte probabil să existe persoane care să vă observe și chiar să vă recruteze pentru un alt departament sau chiar o altă firmă/ instituţie. Talentul vostru de a cultiva relații cu cei din jur vă va folosi foarte mult în următoarea perioadă. Chiar dacă vi se oferă un alt post, recomandarea este să mai așteptați puțin până luați o decizie definitivă – informați-vă foarte bine înainte! Afaceri – O lună în care sunteți sfătuiți să nu vă lăsați orbiți de popularitatea de care beneficiaţi acum și să deveniți aroganți pentru că riscați să pierdeți din respectul celor din jur. Rămâneți modești și concentraţi-vă atenția pe ceea ce doriți să schimbați acum. De asemenea sunt favorizate semnările de contracte, lansările de produse și servicii noi, evenimentele sociale (online, având în vedere contextul actual), strategiile de marketing etc – tot ce ţine de media vă va fi favorabil în această lună. Relații – Planul sentimental este foarte bine aspectat, mai ales pentru cei care vor să-și declare dragostea, să ceară în căsătorie pe cineva. Acum este momentul ideal pentru a vă exprima sentimentele! Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriți sunt sfătuiți să-și găsească activități comune pentru a putea petrece timp de calitate în cuplu. Educație – Elevii/ studenții nativi Tigru se simt foarte motivați şi entuziasmați în această lună. Au nevoie în jurul lor de persoane care să-i susţină și să-i încurajeze pentru a putea avea rezultate și mai bune. Este o perioadă ideală pentru a vă concentra pe acele domenii care vă sporesc productivitatea și creativitatea. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

IEPURE –1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Din păcate energiile acestei luni vă provoacă să reacţionaţi impulsiv, fără să vă gândiţi înainte să spuneţi ceva. Nu beneficiaţi nici de răbdare, ceea ce nu va face decât să complice lucrurile între voi şi persoanele din jurul vostru (indiferent de context: loc de muncă, afaceri, relaţii, şcoală etc). Mai mult, combinaţia între steaua anuală 4 şi steaua lunară 3, poate să vă predispună spre mai mult stres în ceea ce priveşte planul relaţiilor, dar şi posibile depresii. Acest aspect este cauzat de excesul de element lemn care provine de la cele două stele (anual şi lunar), sectorul de Est, dar şi de zodia voastră. Culorile aparţinând elementului foc (roşu, roz, mov, lila) vă vor ajuta să ţineţi sub control acest exces de element lemn. Atenţie – lună de aliat, zodia Mistreţ! Carieră – Din păcate este o lună destul de dificilă la locul de muncă, vă simţiţi iritaţi şi gata de ceartă în orice moment. Lucrul în echipă nu vă este favorabil în această lună – dacă aveţi posibilitatea, lucraţi individual şi minimizaţi cât mai mult contactul cu ceilalţi. O altă variantă ar fi să lucraţi de acasă! Afaceri – O lună în care vă este recomandat să evitaţi semnarea de contracte, investiţiile financiare, parteneriatele noi, angajările, deciziile majore etc. Cel mai bine ar fi să rămâneţi retraşi şi să delegaţi din responsabilitaţi! Ideal ar fi să aveţi alături o echipă de avocaţi care să fie gata să intervină dacă este cazul. Nu vă implicaţi în contexte la limita legii! Relaţii – Planul sentimental este destul de afectat în această lună. Pot să apară foarte multe neînţelegeri în cuplu, certuri. Încercaţi să vă menţineţi sub control impulsul de a vă certa pentru a nu spune lucruri pe care să le regretaţi mai târziu. Atenţie – există predispoziţie spre infidelitate, despărţiri, divorţ! Daca aveţi copii mici, s-ar putea ca aceştia să fie afectaţi de stările voastre schimbătoare de dispoziţie. Educaţie – Elevii/ studenţii nativi Iepure sunt sfătuiţi să adopte o atitudine calmă şi de respect faţă de cei din jur. De asemenea este important să vă concentraţi pe lucrul individual deoarece aşa veţi putea trece mai uşor peste această lună dificilă. Nu aveţi motive de îngrijorare dacă faceţi ce trebuie! NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

DRAGON – 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. O perioadă foarte favorabilă atât în plan sentimental cât şi academic, de aceea este de bun augur să lucraţi la îmbunătăţirea relaţiilor cu cei din jur. Din punct de vedere social este momentul să vă faceţi aliaţi! Carieră – La locul de muncă veţi putea observa progresul unor proiecte la care lucraţi de ceva timp. Mai mult, poate să fie momentul ideal pentru a vă exprima ideile, deoarece veţi fi susţinuţi de toţi colegii şi superiorii. Liderii sunt cei mai avantajaţi în această lună, deoarece se pot pune foarte uşor în valoare. Lucrul în echipă poate să fie cheia succesului pentru voi în următoarea perioadă. Atenţie – evitaţi flirturile la locul de muncă! Afaceri – O lună foarte favorabilă pentru a vă face cunoştinţe noi. Aveţi abilitatea de a vă prezenta ideile într-un mod care să atragă investitori, clienţi, parteneri de afaceri etc. Cei care au afacerea într-un domeniu de cercetare pot avea parte în această lună de foarte multe descoperiri interesante. Sunt de bun augur lansările de produse şi servicii noi, strategiile de marketing şi PR etc. Dacă doriţi să vedeţi rezultate, mai ales din punct de vedere financiar trebuie să rămâneţi concentraţi, să fiţi organizaţi şi disciplinaţi. Fiţi curajoşi şi acţionaţi! Relaţii – Planul sentimental este bine aspectat, mai ales pentru cei singuri. Poate că nu vă gândiţi încă la o relaţie stabilă, însă vă va face plăcere să petreceţi timp cu persoana de care sunteţi interesaţi. Există posibilitatea ca o prietenie să se transforme într-o relaţie de iubire. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi sunt sfătuiţi să menţină un echilibru între muncă şi viaţa personală, astfel ca partenerul de viaţă să nu se simtă neglijat. Petreceţi timp de calitate şi cu ceilalţi membrii ai familiei! Educaţie – Pentru elevii/ studenţii nativi Dragon este o lună fabuloasă în plan academic. Mai mult, cei care au de susţinut examene pot avea acum şansa să obţină rezultatele dorite, poate chiar mai mult decât au sperat. Creativitatea şi inspiraţia sunt la cote maxime în această lună, de aceea sunteţi sfătuiţi să profitaţi de aceste energii şi să vă îndreptaţi atenţia către domeniile care vă interesează şi vă plac. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

ŞARPE – 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Este o perioadă foarte favorabilă pentru socializare, studii, examene, interviuri etc. Există posibilitatea ca unii nativi Şarpe să se gândească la reluarea studiilor sau să se specializeze într-un alt domeniu. Oricum relaţiile de orice fel joacă un rol foarte important în viaţa voastră în următoarea perioadă. Atenţie – lună de zodie conflictuală, zodia Mistreţ! Carieră – La locul de muncă reuşiţi prin abilităţile voastre să vă impresionaţi atât colegii cât şi superiorii. Mai mult, ideile par să vă vină foarte uşor şi vă doriţi să le împărtăşiţi cu echipa astfel încât să obţineţi rezultate foarte bune împreună. Sunteţi carismatici, populari şi foarte productivi, ceea ce îi va determina pe superiori să vă asculte ideile şi chiar să vă ofere posibilitatea de a le pune în aplicare. Atenţie – pot să apară diverse persoane care să fie invidioase şi să încerce să vă pună piedici. Aveţi nevoie de aliaţi în permanenţă! Afaceri – O lună foarte favorabilă pentru a vă face cunoştinţe noi. Aveţi abilitatea de a vă prezenta ideile într-un mod care să atragă investitori, clienţi, parteneri de afaceri etc. Cei care au afacerea într-un domeniu de cercetare pot avea parte în această lună de foarte multe descoperiri interesante. Sunt de bun augur lansările de produse şi servicii noi, strategiile de marketing şi PR etc. Dacă doriţi să vedeţi rezultate, mai ales din punct de vedere financiar trebuie să rămâneţi concentraţi, să fiţi organizaţi şi disciplinaţi. Fiţi curajoşi şi acţionaţi! Relaţii – Planul sentimental este bine aspectat, mai ales pentru cei singuri. Poate că nu vă gândiţi încă la o relaţie stabilă, însă vă va face plăcere să petreceţi timp cu persoana de care sunteţi interesaţi. Există posibilitatea ca o prietenie să se transforme într-o relaţie de iubire. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi sunt sfătuiţi să menţină un echilibru între muncă şi viaţa personală, astfel ca partenerul de viaţă să nu se simtă neglijat. De asemenea, nu uitaţi să aveţi grijă şi de sănătatea voastră, ascultaţi ce vă transmite corpul şi nu faceţi lucruri până la epuizare. Educaţie – Pentru elevii/ studenţii nativi Şarpe este o lună fabuloasă în plan academic. Mai mult, cei care au de susţinut examene pot avea acum şansa să obţină rezultatele dorite, poate chiar mai mult decât au sperat. Creativitatea şi inspiraţia sunt la cote maxime în această lună, de aceea sunteţi sfătuiţi să profitaţi de aceste energii şi să vă îndreptaţi atenţia către domeniile care vă interesează şi vă plac. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

CAL – 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

O lună importantă, deoarece apare energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Este cu atât mai important cu cât se multiplică energia stelei anuale 1. Încă o lună care vine cu foarte multe oportunităţi în mai toate domeniile vieţii, în special în viaţa profesională. Este perioada în care sunteţi sfătuiţi să puneţi bazele viitorului vostru – gândiţi tot ce faceţi acum pe termen lung. De asemenea, se realizează o combinaţie foarte auspicioasă între steaua anuală 1 şi steaua lunară 9, suma 10. Carieră – La locul de muncă veţi avea parte de o perioadă aglomerată, cu foarte multe proiecte şi responsabilităţi. Dar nu trebuie să vă faceţi griji deoarece beneficiaţi de energie, motivaţie, entuziasm şi creativitate pentru a duce la bun sfârşit ce v-aţi propus. Acum este momentul vostru să vă faceţi remarcaţi şi să străluciţi cu ajutorul abilităţilor voastre. Afaceri – O lună excelentă pentru a pune în aplicare idei originale, planuri şi strategii de marketing. Acum este momentul să acţionaţi şi să lucrati la îmbunătăţirea relaţiilor cu cei din jur. Este de asemenea o lună favorabilă pentru investiţii, semnări de contracte, lansări de produse şi servicii noi etc. Veţi avea foarte mult de câştigat dacă veţi şti să profitaţi de experienţa pe care aţi acumulat-o în afaceri. Relaţii – Planul sentimental este foarte bine aspectat pentru cei  singuri, deoarece nu vor duce lipsă de admiratori şi propuneri amoroase. Bucuraţi-vă de această etapă a întâlnirilor romantice chiar dacă nu se întrevede o relaţie deocamdată. Ascultaţi-vă intuiţia atunci când aveţi de luat o decizie importantă cu privire la viaţa sentimentală. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi sunt predispuşi luna aceasta spre infidelitate – există riscul să apară o terţă persoană. Dacă nu doriţi să puneţi în pericol relaţia actuală, vă este recomandat să nu vă lăsaţi atraşi în astfel de situaţii. Educaţie – O lună plină de entuziasm şi motivaţie pentru elevii/ studenţii nativi Cal. Poate să fie o perioadă cu foarte multe idei, proiecte interesante şi activităţi extracuriculare. Acum este momentul să vă puneţi abilităţile la lucru! Dacă simţiţi că nu mai puteţi colabora cu anumiţi colegi, nu trebuie să vă fie teamă să intraţi în echipă cu persoane noi. Acest aspect reprezintă faptul că aţi evoluat într-o altă direcţie şi aveţi nevoie de alt tip de persoane în anturajul vostru academic. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

OAIE – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Luna aceasta sunteţi predispuşi la accidentări, îmbolnăviri, de aceea este foarte important să vă ascultaţi corpul şi să acţionaţi imediat ce simţiţi că ceva nu este în regulă. De asemenea sunteţi sfătuiţi să adoptaţi un stil de viaţă sănătos: mişcare, alimentaţie echilibrată, vitamine, somn calitativ, odihnă, activităţi relaxante. O altă recomandare ar fi să evitaţi în această lună locurile cu energie yin: spitalele, cimitirele, vizitarea persoanelor bolnave. Atenţie – lună de aliat, zodia Mistreţ! Carieră – O perioadă destul de stresantă la locul de muncă din cauza faptului că nivelul de energie este foarte scăzut. Recomandarea este să vă organizaţi foarte bine ceea ce aveţi de făcut astfel încât să nu ajungeţi la epuizare. Dacă aveţi posibilitatea, încercaţi să delegaţi din responsabilităţi sau optaţi pentru lucrul în echipă pentru a vă fi mai uşor să treceţi peste această perioadă cu provocări în planul sănătăţii. Nu este momentul să vă faceţi remarcaţi, trebuie doar să aveţi în vedere sănătatea voastră – aveţi timp luna viitoare să vă puneţi în valoarea abilităţile. Mai mult, nu ezitaţi să cereţi ajutor dacă simţiţi că nu mai puteţi face faţă provocărilor. Afaceri – Planul financiar este bine aspectat în această lună, de aceea puteţi avea în vedere investiţii financiare sau diverse achiziţii pentru firmă. Cu toate acestea sunteţi atenţionaţi să nu intraţi în parteneriate de afaceri cu persoane despre care nu ştiţi foarte multe informaţii. Dacă doriţi să vă asociaţi cu cineva, încercaţi să discutaţi cu persoane pe care le cunoaşteţi de mulţi ani şi pe care ştiţi că vă puteţi baza. De asemenea este o perioadă foarte bună pentru a vă face planuri şi strategii pe care să le puteţi pune în aplicare luna următoare. Este foarte important să aveţi toate informaţiile înainte de a lua o decizie definitivă! Relaţii – Planul sentimental este foarte bine aspectat, atât pentru cei singuri cât şi pentru cei într-un cuplu/ căsătoriţi. Cei singuri îşi pot găsi partenerul potrivit deoarece luna aceasta nu vor duce lipsă de admiratori şi declaraţii romantice. Cei căsătoriţi/ cuplu pot reaprinde pasiunea în relaţie şi pot descoperi alte lucruri pe care le au în comun. Educaţie – Elevii/ studenţii nativi Oaie pot avea parte de o lună obositoare, fără energie şi fără motivaţie. Cheia succesului este să vă organizaţi foarte bine şi să prioritizaţi, numai în acest fel veţi reuşi să terminaţi la timp proiectele fără să vă epuizaţi sau să vă stresaţi. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

MAIMUŢĂ – 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Luna aceasta sunteţi predispuşi la accidentări, îmbolnăviri, de aceea este foarte important să vă ascultaţi corpul şi să acţionaţi imediat ce simţiţi că ceva nu este în regulă. De asemenea sunteţi sfătuiţi să adoptaţi un stil de viaţă sănătos: mişcare, alimentaţie echilibrată, vitamine, somn calitativ, odihnă, activităţi relaxante. O altă recomandare ar fi să evitaţi în această lună locurile cu energie yin: spitalele, cimitirele, vizitarea persoanelor bolnave. Carieră – Luna aceasta aveţi nevoie de aliaţi la locul de muncă deoarece vă va fi destul de dificil să finalizaţi proiectele la care lucraţi. Nu beneficiaţi de foarte multă energie, chiar dacă sunteţi entuziasmaţi şi doriţi să faceţi cât mai multe. Lucrul în echipă vă poate fi foarte benefic în următoarea perioadă. Nu ezitaţi să cereţi ajutorul dacă simţiţi că situaţia vă depăşeşte. Sănătatea trebuie să rămână o prioritate pentru voi. Dacă aveţi posibilitatea să lucraţi de acasă sau să vă luaţi câteva zile libere, ar fi ideal pentru că vă veţi reîncărca bateriile. Afaceri – Nu este luna potrivită pentru acţiune, pentru dezoltarea firmei, lansări, semnări de contracte etc. Încercaţi ca în această perioadă să culegeţi cât mai multe informaţii ca să fiţi cu adevărat pregătiţi atunci când va fi nevoie să puneţi totul în mişcare. Parteneriatele sunt de bun augur în această lună, însă atenţie cu cine vă asociaţi – optaţi pentru persoane pe care le cunoaşteţi de mulţi ani. Relaţii – Planul sentimental este foarte bine aspectat, atât pentru cei singuri cât şi pentru cei într-un cuplu/ căsătoriţi. Cei singuri îşi pot găsi partenerul potrivit deoarece luna aceasta nu vor duce lipsă de admiratori şi declaraţii romantice. Cei căsătoriţi/ cuplu pot reaprinde pasiunea în relaţie şi pot descoperi alte lucruri pe care le au în comun. De asemenea puteţi găsi sprijinul necesar în partener ceea ce vă va ajuta să treceţi cu bine peste această perioadă. Educaţie – Elevii/ studenţii nativi Maimuţă pot avea parte de o lună obositoare, fără energie şi fără motivaţie. Cheia succesului este să vă organizaţi foarte bine şi să prioritizaţi, numai în acest fel veţi reuşi să terminaţi la timp proiectele fără să vă epuizaţi sau să vă stresaţi. De asemenea rămâneţi concentraţi pe obiectivele pe care vi le-aţi propus pentru următoarele luni. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

COCOŞ – 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Planul financiar poate să fie foarte afectat în această lună, de aceea sunteţi sfătuiţi să evitaţi cheltuielile inutile, investiţiile financiare, jocurile de noroc etc. De asemenea vă este recomandat să nu vă încredeţi în persoane pe care de abia le-aţi cunoscut, riscaţi să fiţi înşelaţi. Nu vă întoarceţi noaptea târziu acasă, mai ales pe străzi lăturalnice şi prost luminate – pericol să fiţi atacaţi şi furaţi. De asemenea securitatea casei trebuie să se regăsească pe lista priorităţilor în următoarea perioadă – verificaţi dacă aţi închis uşa, ferestrele (pentru cei care stau la casă) etc. Carieră – O lună destul de dificilă, cu foarte multe provocări, mai ales în plan relaţional. Eviaţi să vă implicaţi în bârfe, zvonuri, situaţii conflictuale. De asemenea încercaţi să ţineţi pentru voi ideile pe care le aveţi, deoarece pot să apară persoane „binevoitoare” care să-şi însuşească ideile voastre. Feriţi-vă pe cât posibil să dezvăluiţi informaţii personale la locul de muncă, mai ales în această lună! Afaceri – Recomandarea principală pentru această lună este să consolidaţi ceea ce aveţi deja şi să evitaţi să faceţi investiţii financiare riscante sau achiziţii pentru firmă scumpe. De asemenea verificaţi actele de mai multe ori, nu semnaţi contracte şi nu vă lăsaţi aspectele financiare pe mâini străine. Competiţia poate să fie acerbă în această lună şi orice greşeală pe care o faceţi acum o veţi plăti foarte scump în viitorul apropiat. Aşteptaţi până luna viitoare pentru a acţiona sau pentru a lua decizii importante. Relaţii – Din păcate şi planul sentimental este destul de afectat în această lună. Cei într-un cuplu/ căsătoriţi se pot certa din lucruri mărunte şi îşi pot spune cuvinte pe care mai târziu să le regrete – deci atenţie să nu daţi curs impulsului de a reacţiona la nervi. Cei singuri pot întâlni persoane cu intenţii nu tocmai bune, de aceea sunt sfătuiţi să amâne întâlnirile romantice şi să se concentreze pe propria persoană. Nu este o lună favorabilă pentru căsătorii, logodne etc. Educaţie – O lună competitivă pentru nativii Cocoş elevi/ studenţi. Există riscul să pierdeţi anumite concursuri, avantaje sau să fiţi dezavantajaţi la note. Recomandarea este să nu vă spuneţi ideile şi planurile, mai ales colegilor – predispoziţie spre a fi trădaţi şi să vi se fure ideile. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

CÂINE – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Oportunităţile pot să apară de unde nu vă aşteptaţi, mai ales după o perioadă în care aţi întâmpinat obstacole şi situaţii stresante. Beneficiaţi în această lună de ajutorul unei persoane influente sau a unui mentor care poate să apară la momentul potrivit. Atenţie – luna aceasta se realizează casa domesticităţii împreună cu zodia Mistreţ! Carieră – La locul de muncă vă este recomandat să încercaţi să faceţi tot ce depinde de voi pentru a vă impresiona superiorii. Aceştia pot să vă devină mentori sau chiar aliaţi. Se întrevede o posibilă promovare în viitorul apropiat, de aceea este indicat să fiţi în centrul atenţiei în următoarea perioadă. Un alt aspect important este să evitaţi divergenţele cu colegii, deoarece aceştia se pot folosi de vulnerabilităţile voastre pentru a câştiga în faţa şefilor. Mentorii/ aliaţii vor juca un rol foarte important în cariera voastră. Afaceri – Pot să apară multe oportunităţi în această lună, iar planurile şi ideile puse acum în mişcare au şanse mari de succes. De asemenea sunt favorizate semnările de contracte! Atenţie pentru cei care au parteneri de afaceri deoarece pot să apară neînţelegeri de la care chiar se pot rupe şi contracte. Este nevoie să fiţi deschişi la a face anumite compromisuri pentru a găsi soluţia optimă pentru firmă. Cei care nu au asociaţi, sunt liberi să-şi asume propriile decizii, mai ales în plan financiar. Relaţii – O lună favorabilă în plan sentimental, mai ales pentru cei singuri care îşi pot întâlni partenerul potrivit. Sunteţi încurajaţi să vă exprimaţi sentimentele deschis fără a vă fi teamă de respingere. Este de asemenea o perioadă foarte bună pentru căsătorii, logodne, conceperea unui copil, schimbarea locuinţei etc. Educaţie – Luna aceasta, elevii/ studenţii nativi Câine vor beneficia de sfaturile şi ajutorul unui mentor. Trebuie doar să rămâneţi deschişi şi să puneţi în aplicare ceea ce vă doriţi. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

MISTREŢ – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Oportunităţile pot să apară de unde nu vă aşteptaţi, mai ales după o perioadă în care aţi întâmpinat obstacole şi situaţii stresante. Beneficiaţi în această lună de ajutorul unei persoane influente sau a unui mentor care poate să apară la momentul potrivit. Carieră – La locul de muncă vă bucuraţi de foarte multă popularitate printre colegi (poate fi chiar copleşitor în anumite momente). Folosiţi această energie pentru a vă creşte stima de sine şi încrederea în propriile abilităţi. De asemenea vă este recomandat să vă implicaţi în cât mai multe proiecte, să lucraţi în echipă (poate chiar ca lider). Tot ceea ce faceţi acum vă va ajuta în carieră în lunile următoare – poate să apară o schimbare foarte favorabilă. Deci rămâneţi concentraţi şi încrezători. Afaceri – O perioadă foarte favorabilă pentru şedinţe, întâlniri – comunicare. Planurile puse în mişcare în această lună au şanse mari de succes, chiar şi pe termen lung. Vă simţiţi încrezători, de aceea poate să fie o lună favorabilă pentru negocieri, semnări de contracte sau începerea unui parteneriat. Planul financiar este foarte bine aspectat – vă puteţi aştepta la creşterea profitului prin vânzări foarte multe în următoarea perioadă. De aceea vă puteţi asuma anumite riscuri prin investiţii financiare, dacă aveaţi asta în plan. Relaţii – O lună favorabilă în plan sentimental, mai ales pentru cei singuri care îşi pot întâlni partenerul potrivit. Sunteţi încurajaţi să vă exprimaţi sentimentele deschis fără a vă fi teamă de respingere. Este de asemenea o perioadă foarte bună pentru căsătorii, logodne, conceperea unui copil, schimbarea locuinţei etc. Educaţie – Elevii/ studenţii nativi Mistreţ se bucură acum de sprijinul, aprecierea şi respectul colegilor şi a profesorilor. Cu cât vă implicaţi în mai multe activităţi şi proiecte, cu atât veţi fi mai motivaţi şi productivi atât în planul academic, cât şi în viaţa socială. Atitudinea pozitivă vă va ajuta foarte mult să depăşiţi posibilele obstacole. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

 

 

Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!

 

 

Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

4.11.2021

Sursă foto: WOFS

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp