Influenţele lunii OCTOMBRIE 2018

02-10-2018

Cerc articol Placeholder
Background articol
Influenţe luna OCTOMBRIE AMdaebak
A
TENŢIE la paginile de Facebook şi blogurile care copiază informaţiile de pe blogul nostru fără a specifica sursa. Blogul ©www.amdaebak.ro este cel care vă prezintă informaţii corecte şi actualizate în fiecare zi şi deţine proprietatea intelectuală a articolelor!
 
Luna solară care debutează în data de 8 octombrie 2018 şi se va încheia în data de 6 noiembrie 2018 este lună de CÂINE sub patronajul elementului apă yang. În această lună, în centrul Lo Shu–ului se află steaua 6, cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. În această lună, puteţi primi o surpriză neașteptată. Există predispoziţii favorabile mai ales din punct de vedere financiar. Puteţi să îmbunătățiți energia pozitivă în centrul casei/spaţiului,  cu 6 monede metalice aurii pentru a potenţa norocul de prosperitate. Există însă şi riscuri în ceea ce priveşte planul sănătăţii, astfel că se pot isca  probleme la nivelul stomacului; aveţi grijă ce/cum/unde mâncaţi, însă poate fi vorba şi de acumulare de stres foarte mare. Această combinație de stele poate provoca neînţelegeri între generaţii. Folosiţi apa yin pentru a ţine sub control ceea ce poate deveni nefavorabil! Nu uitaţi că luna aceasta este lună de zodie justiţiară, într-un an de justiţiar! Fiţi foarte atenţi la tot ceea ce ţine de acte, instituţii, autorităţi, procese şi litigii!
 
 
Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:
 
Zile favorabile: 4, 9, 11, 17, 19, 20, 21, 23, 24, 30, 31 octombrie 2018 - în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.
 
AICI  găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna OCTOMBRIE 2018.
 
INFORMAŢIILE necesare pentru ANUL 2018, anul CÂINELUI SUB PATRONAJUL elementului pământ yang sunt: Caracteristici generale, Zodii partea 1 (primele 6), Zodii partea 2 (ultimele 6), Parametrii norocului.
 
ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc).
 
În cazul lunii de CÂINE, perioada lunii solare este 8.10.2018 – 6.11.2018, iar conform calendarului lunar este perioada 9.10.2018, ora 06:47 (ora României) – 7.11.2018.
 
Zodiile care sunt printre cele mai favorizate: CALUL, IEPURELE, COCOŞUL, TIGRUL. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare zodie şi sector, conform lui Lillian Too:
 
În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.
 
 
 
 
Sectorul de Nord - carieră (unde se situează şi Şobolanul şi Fiul cel mijlociu al casei) – Există energii extrem de nefavorabile în această lună.În această lună vine în acest sector steaua lunară 2, stea cu energie de boală. Nu vă asumaţi riscuri de niciun fel luna aceasta. Dacă vă îmbolnăviți, mergeți la doctor imediat, nu lăsaţi ca boala să treacă de la sine! Deciziile de afaceri greșite pot să vă facă să pierdeţi foarte mulţi bani. Rezidenţii acestui sector pot dezvolta brusc o boală incurabilă. Evitaţi ca în acest loc să dormiţi sau staţi foarte mult  luna aceasta! Daca aveţi bucătăria aici, este recomandat să aveţi grijă atunci când gătiţi să nu se izbucnească un incendiu.
 
ŞOBOLAN
 
Energia stelei lunare 2 vă poate predispune luna aceasta la îmbolnăviri, agravarea bolilor deja existente, dar şi risc major de accidente. Este recomandat să aveţi mai multă grijă de sănătatea voastră printr- o nutriţie corespunzătoare, evitarea sporturilor extreme sau a antrenamentelor dure, odihnă mai multă etc. Toate aceste sfaturi vă pot face mai productivi, dar vă pot şi feri de evenimente neplăcute. Din păcate, combinaţia între steaua anuală 5 şi steaua lunară 2 este extrem de periculoasă, deoarece aduce un exces de element pământ care poate fi suprimat doar prin elementul metal – puteţi purta culorile gri, alb, argintiu, auriu şi/ sau bijuterii din aur/ argint. De asemenea este recomandat să evitaţi să dormiţi în sectorul de Nord al casei, mai ales dacă aveţi dormitorul amplasat aici. Carieră – Aveţi foarte multe lucruri în gând, de aceea riscaţi să vă stresaţi foarte mult, ceea ce vă poate afecta sănătatea. Cei care încearcă să menţină un echilibru între job, familie, prieteni şi hobby-uri, acum este acel moment în care sunteţi nevoiţi să renunţaţi  pentru a nu vă pune în pericol sănătatea. Vă este recomandat lucrul în echipă pentru a mai scăpa de presiunea pe care o simţiţi. Afaceri – Nu este momentul prielnic pentru investiţii financiare sau riscuri de orice fel. Este perioada planurilor şi de delegare din responsabilităţi. Este ocazia cea mai bună de a vă consolida echipa sau de a vă forma acum o echipă pe care să vă bazaţi în următoarea perioadă. Dacă simţiţi nevoie de o vacanţă, nu staţi pe gânduri! Dragoste – Vă simţiţi lipsiţi de energie şi nu este tocmai perioada în care puteţi face o impresie frumoasă în faţa potenţialilor parteneri. Nu sunteţi sfătuiţi să grăbiţi lucrurile în relaţii pentru că s-ar putea să stricaţi lucrurile! Educaţie – Nu vă puteţi concentra la proiectele pe care le aveţi de terminat, de aceea este o perioadă dificilă mai ales pentru cei perfecţionişti. Nu este recomandat să vă forţaţi pentru că nu veţi face decât să vă obosiţi şi să vă enervaţi mai mult. Este binevenită o pauză atunci când simţiţi că nu mai puteţi!
 
Sectorul de Nord-Est - învăţătură (unde se situează şi Bivolul, Tigrul şi Fiul cel mic al casei) – Dacă livingul este situat în acest sector, ar trebuie să fie foarte bine luminat, deoarece stelele indică probabilitatea unor certuri mari în cadrul familiei. Amplasaţi un bol cu mere roşii aici pentru a menține acest chi negativ sub control. Energiile de conflict și certuri sunt multiplicate de steaua lunară 9, astfel încât rezidenţii acestui sector pot fi tulburați de certuri sau pot ajunge chiar la a avea probleme cu legea. Nu lăsaţi să ardă aici lumânări deoarece există pericol de incendii accidentale.
 
BIVOL
 
Luna aceasta va fi la un ritm alert şi mai tot timpul veţi fi ocupaţi. Poate veţi avea de rezolvat mai multe lucruri în acelaşi timp în diferite domenii ale vieţii. Vă veţi simţi mai productivi ca niciodată, mai ales dacă vă place ceea ce faceţi. Nu trebuie să pierdeţi timp gândindu-vă cât de ocupaţi sunteţi, treceţi la treabă pentru că veţi avea parte de multe reuşite. Carieră – Aveţi foarte multe de rezolvat la job, poate chiar mai multe responsabilităţi, însă veţi avea parte şi de oportunităţi. Fiecare sarcină poate să pară ca un test, însă dacă veţi rămâne concentraţi pe ce aveţi de făcut, vor veni şi reuşitele. Acum este momentul  să vă depăşiţi competitorii, dacă există, la job. Nu trebuie să vă fie teamă de lucruri noi pentru că aveţi capacitatea să învăţaţi şi să faceţi faţă provocărilor. Afaceri – Elementul stelei 9 de multiplicare, focul, vă dă energie să vă puneţi în practică planurile şi strategiile pe care le aveţi. Vă bucuraţi de faimă, recunoaştere şi de o perioadă foarte bună, mai ales în domeniul comerţului. Mai mult, această lună poate fi un moment foarte bun pentru a organiza diverse evenimente caritabile sau  pentru a angaja persoane noi. Dacă activaţi într-un domeniu care vă poziţionează în prim-plan, luna este excelentă pentru publicitate. Dragoste – O lună în care nu aveţi foarte mult timp pentru acest aspect, însă dacă ar fi să întâlniţi pe cineva, ar trebui să fie o persoană care se potriveşte foarte bine stilului de viaţă pe care îl aveţi acum. Nu veţi simţi să staţi alături de o persoană care nu vă înţelege misiunea voastră în celelalte aspecte ale vieţii. Educaţie – Puteţi excela în orice direcţie pe care vă concentraţi. Dacă vă doriţi să participaţi la alegeri studenţeşti, aveţi şanse mari să şi reuşiţi. Luna aceasta este foarte favorabilă pentru implicarea în diverse activităţi de la şcoală/ facultate. Norocul este de partea voastră!
 
TIGRU
 
Cu toate că steaua lunară 9 multiplică energia stelei de ceartă anuală 3, este totuşi o lună foarte bună pentru a face planuri şi strategii. Vă simţiţi energici şi motivaţi să faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a reuşi să vă atingeţi obiectivele. Succesul va veni mai târziu, însă acum trebuie să rămâneţi concentraţi şi să aveţi foarte mare grijă la modul în care reacţionaţi la provocările celor din jur. Carieră – Vă bucuraţi de sprijinul colegilor, mai ales pentru că vă aşteaptă o lună destul de plină. Este recomandat să fiţi amabili şi dispuşi să primiţi ajutor din partea celor din jur. Dacă aceştia vor vedea efortul vostru, vor reacţiona pe măsură. Acum este momentul să vă faceţi remarcat pentru persoanele potrivite. Impresia pe care o faceţi acum va conta foarte mult în perioada următoare. Cei care îşi doresc o promovare, ar trebui să depună mai mult efort acum şi să nu le fie teamă să primească mai multe responsabilităţi. Dacă vreţi să învăţaţi lucruri noi, cu siguranţă veţi găsi persoanele potrivite care să vă îndrume. Încrederea în forţele proprii va fi cheia succesului pentru voi luna aceasta! Afaceri – Concentraţi-vă pe dezvoltarea unei echipe de vis, poate chiar să vă dedicaţi mai mult timp pentru a căuta persoanele cheie care să vă ajute în anumite aspecte ale afacerii. Profitaţi de oportunităţi imediat cum apar, acum nu este momentul să fiţi conservatori. Este momentul ideal pentru a organiza şedinţe sau întâlniri cu diverse persoane pentru a căuta idei noi, strategii şi soluţii. Dragoste – Veţi simţi poate că o relaţie se dezvoltă mai repede decât vă aşteptaţi, însă nu există reguli despre cum sau cât ar trebui să dureze perioada de întâlniri de la început. Dacă simţiţi să treceţi la următorul nivel, ascultaţi-vă intuiţia! Fiţi sinceri cu voi înşivă şi nu  vă faceţi o mie de gânduri, pentru că fericirea vine pentru cei care nu sunt pragmatici peste măsură. O perioadă foarte romantică pentru cei curajoşi! Educaţie - Vă bucuraţi de recunoaştere în tot ceea ce faceţi acum. Mai mult, simţiţi să vă implicaţi în tot felul de activităţi academice, mai ales pentru că sunteţi şi populari şi susţinuţi. Nivelul de energie ridicat vă permite să fiţi la cel mai înalt nivel! Atenţie – lună de aliat, Câinele!
 
Sectorul de Est - sănătate (unde se situează Iepurele şi Fiul cel mare) – Problemele majore provocate de pierderi de documente importante pot afecta rezidenţii acestui sector în această lună. Acestea ar putea conduce la dezacorduri frecvente și chiar la neînțelegeri grave. Există predispoziţie spre probleme cu limba sau ficatul. Acest sector este deosebit de dăunător pentru bărbați, care ar trebui să evite Estul în această lună.
 
IEPURE
 
O lună plină de romantism! Cei îndrăgostiţi sunt gata să treacă la următorul nivel. Vă simţiţi fericiţi, relaxaţi şi cu atitudinea potrivită acestei perioade. Vă faceţi remarcat nu numai în anturajul vostru, iar dacă sunteţi în căutarea unui partener, este foarte posibil să faceţi alegerea cea mai bună. Tot ce trebuie să faceţi este să ieşiţi în oraş, să participaţi la diverse evenimente şi să socializaţi pentru că nu se ştie niciodată de unde poate să apară dragostea. Energia stelei lunare 4, de dragoste, vă ajută să vă îmbunătăţiţi şi relaţiile cu cei din jur. Sunteţi mai spontani şi vă faceţi foarte plăcut celor din jur. Poate fi momentul ideal să mergeţi într-o vacanţă cu prietenii şi să vă faceţi amintiri de neuitat. Carieră – Cunoştinţele reprezintă arma voastră principală luna aceasta. Ceea ce ştiţi poate deveni mai important ca nicioadată. Nu fiţi o persoană care doar vorbeşte, ci şi acţionează. Aveţi capacitatea să vă faceţi ascultat de cei din jur, ceea ce poate reprezenta un avantaj acum. O lună cu adevărat deosebită pentru cei implicaţi în domenii ca: cercetare, scris şi comunicare. Această perioadă vă oferă foarte multă creativitate şi libertate în exprimare. Afaceri – O lună foarte bună pentru a vă face cunoştinţe şi parteneriate noi. Nu amânaţi întâlnirile de niciun fel, mai ales prânzurile de afaceri, pentru că s-ar putea să rataţi dezvoltarea unor idei foarte importante pentru afacerea voastră. Dragoste – Cei singuri sunt foarte favorizaţi de această perioadă! Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre cei căsătoriţi sau implicaţi într-o relaţie serioasă. Există pentru aceştia predispoziţii de infidelitate din partea partenerului. Este foarte important să fiţi înţelegători şi să rămâneţi aproape de partener, însă fără a-l sufoca. Fiţi foarte atenţi la potenţiale persoane care doresc să se implice în relaţia voastră cu rea voinţă! Educaţie -  O lună extraordinară pentru cei din domeniul academic. Se poate să vă doriţi să învăţaţi lucruri noi! Este o perioadă deosebită mai ales pentru scriitori sau cei din domeniul cercetării. Dacă trebuie să susţineţi examene acum, sunteţi foarte avantajaţi. Acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să depuneţi şi voi efort în a învăţa şi a vă pregăti! Profitaţi la maxim de energiile acestei luni! Atenţie – lună de prieten secret, Câinele!
 
Sectorul de Sud-Est - prosperitate (unde se situează Dragonul, Şarpele şi Fiica cea mare) – Cinci Galben lunar zboară în cel mai prosper sector al anului, care din păcate diminuează energiile de bun augur. Este recomandat să amânați deciziile în afaceri sau semnarea contractelor, aspect important mai ales pentru rezidenţii acestui sector. Această energie lunară poate afecta ficatul și poate provoca probleme cu membrele sau tendoanele. Evitaţi sporturile extreme sau antrenamentele dure, intense.
 
DRAGON
 
Din păcate, în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, energie de distrugere, obstacole, ghinioane şi accidente. Pot să apară diverse probleme din senin, mai ales în domeniile unde totul părea să meargă foarte bine. Trebuie să faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a diminua din efectele acestei stele – cum ar fi folosirea elementului metal, dar şi simbolul Pagoda celor 5 elemente. Atenţionările sunt mai ales pentru cei care au dormitorul situat în sectorul de Sud-Est sau cei care trec printr-o perioadă foarte dificilă; dacă puteţi, este ideal să evitaţi să dormiţi, să lucraţi sau să petreceţi mult timp în acest sector, luna aceasta. Carieră – Vă este recomandat să staţi mai retras luna aceasta; nu este necesar să vă implicaţi în competiţii. Vă va fi destul de greu să faceţi impresia cea mai bună la job! Evitaţi orice fel de conflict cu colegii; cel mai bine este să vă retrageţi decât să vă confruntaţi. Menţineţi pacea şi armonia la locul de muncă atât cât ţine de voi! Luna aceasta va trebuie să munciţi mai mult decât de obicei pentru a obţine ceea ce vă doriţi. Dacă simţiţi că treceţi printr-o perioadă dificilă purtaţi bijuterii de aur/ argint sau culori aparţinând elementului metal: alb, gri, auriu, argintiu. Numai în acest fel puteţi diminua din aceste energii total nefavorabile. Afaceri – Evitaţi riscurile de orice fel, amânaţi luarea de decizii importante şi punerea în aplicarea a ideilor grandioase. Este momentul pentru a face planuri şi strategii! Energia acestei luni nu face decât să vă pună piedici, de aceea este mai bine să rămâneţi pe drumul cunoscut deocamdată. S-ar putea să se işte neînţelegeri cu partenerii de afaceri, însă trebuie să le rezolvaţi pe cale amiabilă şi să aşteptati până luna viitoare să îmbunătăţiţi aceste relaţii de afaceri. Dragoste - S-ar putea să existe lucruri care să vă deranjeze în relaţiile sentimentale, poate o lipsă de încredere. Cu toate acestea sunteţi sfătuiţi ca în această lună să lăsaţi de la voi şi să nu intraţi într-o confruntare. Uneori, dacă lăsaţi lucrurile să se rezolve de la sine este mai benefic pentru relaţii decât să reacţionaţi din impuls şi să stricaţi iremediabil relaţia. Pentru cei singuri, luna viitoare este cea mai favorabilă din punct de vedere sentimental! Educaţie – S-ar putea să vă confruntaţi cu o lipsă de încredere în propriile capacităţi. Nu permiteţi ca părerile celor din jur să vă afecteze şi rămâneţi concentraţi pe proiectele la care lucraţi. Luna aceasta va fi mai dificil de finalizat anumite sarcini la şcoală/ facultate, însă dacă veţi şti să menţineţi un echilibru între odihnă şi studiu aveţi toate şansele să daţi randament! Atenţie – lună de zodie duşman, Câinele!
 
ŞARPE
 
Şi în cazul vostru, în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, energie de distrugere, obstacole, ghinioane şi accidente. Pot să apară diverse probleme din senin, mai ales în domeniile unde totul părea să meargă foarte bine. Trebuie să faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a diminua din efectele acestei stele – cum ar fi folosirea elementului metal, dar şi simbolul Pagoda celor 5 elemente. Rezistaţi tentaţiei de a vă asuma prea multe responsabilităţi, indiferent de domeniul vieţii. O perioadă foarte bună pentru strategii şi planuri, însă aşteptaţi până luna viitoare pentru a le pune în aplicare. Tot ceea ce faceţi sau decideţi în grabă poate să aiba piedici! În această perioadă prietenii sunt cei care vor fi cei mai valoroşi pentru voi. Aveţi nevoie, alături de voi, de persoane care să ştie să vă asculte nemulţumirile şi nu neapărat să vă ofere sfaturi. Uneori prietenii pot juca un rol mai important decât familia! Carieră – Din păcate va fi una din acele luni când totul pare să meargă foarte prost. Nu lăsaţi garda jos, mai ales dacă lucraţi într-un domeniu foarte competitiv sau dacă la locul de muncă există colegi care vă provoacă să intraţi în competiţie cu ei. Cu toate că steaua lunii nu vă ajută deloc, aveţi capacitatea de a fi puternici mental şi de a termina această lună pe o poziţie de succes. Afaceri – Fiţi foarte atenţi la tot ceea ce implică afacerea voastră: parteneri, clienţi, colaboratori etc. Încercaţi să vă menţineţi cât mai bine informaţi pentru a şti să luaţi decizia cea mai bună la momentul potrivit. Aveţi foarte multe de făcut şi nu este momentul să pierdeţi timp gândindu-vă la cele mai negre scenarii. Nu este momentul ideal pentru investiţii financiare sau pentru gânduri pur materiale. Vă este recomandat să vă gândiţi şi la partea spirituală a afacerii! Dragoste – Din punct de vedere sentimental este o perioadă mult mai bună pentru voi şi s-ar putea să îi acordaţi mai multă atenţie, poate chiar mai mult decât carierei sau banilor. Relaţiile se pot dezvolta mai mult la nivel mental deoarece nu aveţi starea necesară pentru a vă implica în flirturi sau jocuri complicate. Dacă aveţi deja o relaţie stabilă, atunci veţi găsi la partenerul vostru înţelegerea şi dragostea de care aveţi mare nevoie acum. Educaţie – S-ar putea să fiţi puţin neîncrezători în propriile forţe! Dacă aveţi îndoieli în ceea ce priveşte notele pe care le primiţi, este mai bine să vă întrebati profesorii, decât să staţi să vă gândiţi şi să faceţi scenarii.
 
Sectorul de Sud - faimă (unde se situează Calul şi Fiica mijlocie) – Aceasta este o lună excelentă pentru domeniul academic și creativitate artistică. De asemenea, aduce norocul de recunoaștere și promovare. Scriitorii sau studenții care se pregătesc pentru examene vor beneficia foarte mult de această combinație de stele. Pentru cei singuri care caută un partener stabil, această lună este excelentă pentru dragoste. Amplasaţi simboluri de dragoste în acest sector pentru a o potenţa. NU amplasaţi nicio reprezentare a apei aici luna aceasta.
 
CAL
 
O lună foarte bună, deoarece energia de victorie a stelei 1 lunare vă conferă un nivel de energie foarte ridicat şi dorinţă de a face lucruri noi. Aveţi în sfârşit o perioadă de respiro, mai ales după ultimele 2 luni. Unii dintre voi s-ar putea să treacă prin schimbări şi transformări majore. Este recomandat să acceptaţi aceste schimbări cu o atitudine pozitivă pentru că rezultatele pot fi excepţionale. Este de asemenea o lună foarte bună din punct de vedere sentimental pentru cei în căutarea dragostei, însă cei căsătoriţi trebuie să fie foarte atenţi la posibile scandaluri sexuale. Această atenţionare vine din cauza combinaţiei între steaua anuală 4 şi cea lunară 1. Carieră – Veţi foarte ocupaţi la job, mai ales pentru că sunteţi implicaţi în foarte multe proiecte. S-ar putea să simţiţi presiune la început, mai ales dacă aveţi foarte multe termene limite. Nu trebuie să vă stresaţi pentru că dacă veţi şti să vă prioritizaţi activităţile este foarte posibil să terminaţi mai repede decât vă aşteptaţi. Flexibilitatea este arma secretă a voastră în această lună. Sunteţi foarte inspiraţi, iar ideile care vă vin acum pot fi puse mai uşor în aplicare dacă sunt împărtăşite şi cu colegii. Afaceri -  Beneficiaţi de foarte mult noroc în acest domeniu. Instinctul vostru este cel care vă va ajuta să luaţi cele mai bune decizii, mai ales în ceea ce priveşte strategia pentru noua direcţie a afacerii voastre. Un moment ideal pentru a vă gândi la extinderea afacerii! Puteţi investi cu încredere, mai ales dacă investiţia este bazată pe ideile voastre. Cu cât sunteţi mai activi, cu atât veţi vedea rezultate pozitive în această lună. Relaţiile parteneriale vă vor folosi foarte mult în proiectele viitoare! Dragoste – Când se realizează această combinaţie între steaua 1 şi steaua 4, planul sentimental este foarte potenţat. S-ar putea să observaţi că relaţiile se dezvoltă mai repede decât v-aţi fi dorit sau aşteptat. Dacă nu vă simţiţi confortabili cu acest ritm, faceţi un pas înapoi pentru a vă da timpul de care aveţi nevoie. Cei tineri sunt sfătuiţi să nu forţeze lucrurile şi să evite flirturile multiple sau implicarea în relaţii multiple, acest lucru s-ar putea întâmpla mai ales dacă participaţi la foarte multe petreceri şi vă lăsaţi ispiţi; lucrurile pot degenera dacă nu sunteţi atenţi. Pentru cei căsătoriţi există riscul de infidelitate, de aceea trebuie să fiţi foarte atenţi la apariţia a unei terţe persoane în cuplul vostru. Educaţie – Este o lună foarte bună pentru recunoaşterea meritelor şi este momentul când veţi avea parte de succes la examene, note mari, dar şi o poziţie mai bună în clasament. Amintiţi-vă că nimeni nu poate avea un asemenea succes, decât dacă depune şi efortul necesar pentru a profita de aceste energii de succes. Atenţie – lună de zodie aliat, Câinele!
 
Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează Oaia, Maimuţa şi Mama casei) – Steaua certurilor poate aduce în această lună discordie și tensiune în casă. Păstrați această zonă liniștită pentru a evita agravarea conflictelor. Amplasaţi un bol cu mere roşii pentru a ţine sub control această energie nefavorabilă. Rezidenţii acestui sector s-ar putea simţi foarte stresaţi în următoarele patru săptămâni. Aceste energii sunt deosebit de nefavorabile pentru femei. Cu toate acestea, există noroc speculativ și posibilitatea unui cadou neaşteptat.
 
OAIE
 
Energia stelei lunare 3 vă aduce luna aceasta stări de conflict, ceartă şi posibile probleme cu autorităţile, mai ales pentru cei implicaţi deja în procese. Această energie lunară vă poate predispune la schimbări bruşte de dispoziţie şi vă poate provoca să răspundeţi cu agresivitate la ceea ce fac sau vă spun cei din jur. Este foarte adevărat că după ce trec aceste momente nici nu vă mai puteţi aduce aminte de ce v-aţi certat sau supărat. Sunteţi sfătuiţi să fiţi foarte atenţi la modul cum reacţionaţi pentru că riscaţi să stricaţi sau chiar să pierdeţi definitiv anumite relaţii. De asemenea fiţi foarte atenţi cui vă confesaţi pentru că unele persoane s-ar putea să vă folosească vulnerabilităţile împotriva voastră. Această energie este cu atât mai nocivă pentru nativii Oaie, cu cât elementul stelei lunare 3, elementul lemn distruge elementul pământ al zodiei Oaie. Folosiţi un bol cu mere roşii în sectorul de Sud-Vest al casei. Carieră – S-ar putea ca la locul de muncă să fiţi testaţi şi să fiţi nevoiţi să lucraţi cu persoane dificile. Fiţi foarte atenţi la persoanele din jurul vostru pentru că nu veţi şti adevăratele motive pentru care un coleg poate să reacţioneze într-un anumit fel – vă poate provoca. De obicei este recomandat să vedem binele în persoanele de lângă noi, dar asta nu înseamnă că trebuie să şi avem 100% încredere, mai ales dacă nu îi cunoaşteţi foarte bine. Luna aceasta va putea fi victorioasă  pentru cei care vor şti să supravieţuiască tentaţiei de ceartă, dar şi pentru cei care vor fi la fel de ageri ca cei cu care sunt în competiţie. Nu vă dezvăluiţi planurile şi ideile nimănui! Afaceri – O lună tensionată pentru că s-ar putea să vă fie greu să cădeţi la o înţelegere cu ceilalţi parteneri sau chiar cu clienţi. Vă este recomandat să amânaţi orice fel de decizie, mai ales dacă este vorba despre un contract foarte important. Dacă aveţi mai mulţi parteneri de afaceri s-ar putea să aveţi parte de opoziţie în ceea ce priveşte ideile sau planurile voastre pentru firmă. O lună provocatoare mai ales pentru cei cu funcţie de conducere! Dragoste – Veţi avea tendinţa de a face comparaţii între voi şi partener: cine aduce cei mai mulţi bani în casă, cine cheltuie cel mai mult, cine face eforturi mai mari pentru relaţie etc. Dacă vă doriţi ca relaţia să dureze, sunteţi sfătuiţi să renunţaţi la această atitudine şi nici să nu vă mai judecaţi partenerul. Din cauza acestei energii de ceartă, veţi fi tentaţi să intraţi foarte des în conflicte şi riscaţi să pierdeţi relaţia. Dacă unul din voi îşi cere iertare, atunci celălalt trebuie să accepte scuza, doar aşa vă puteţi rezolva neînţelegerile! Educaţie – S-ar putea să faceţi anumite greşeli, fie în examene, proiecte sau chiar în discuţiile cu profesorii. Este recomandat să vă recunoaşteţi greşelile şi să mergeţi mai departe. Nu este momentul să vă plângeţi de milă şi nici să intraţi în conflicte!
 
MAIMUŢĂ
 
Energia stelei lunare 3 vă aduce luna aceasta stări de conflict, ceartă şi posibile probleme cu autorităţile, mai ales pentru cei implicaţi deja în procese. Această energie lunară vă poate predispune la schimbări bruşte de dispoziţie şi vă poate provoca să răspundeţi cu agresivitate la ceea ce fac sau vă spun cei din jur. Nu sunteţi tocmai compania cea mai placută în această lună! Vă este recomandat să vă ţineţi sub control stările şi emoţiile astfel încât să nu ajungeţi să supăraţi persoana nepotrivită. Folosiţi-vă de umor pentru a trece mai uşor peste neînţelegeri şi pentru a îmbuna persoana cu care v-aţi certat. De obicei nu sunteţi persoanele care să facă o scenă urâtă atunci când se ceartă, însă tăcerea voastră este mai tăioasă decât orice altceva. Carieră – S-ar putea să vă confruntaţi cu bârfe şi zvonuri la locul de muncă direcţionate în mod evident spre voi. Încercaţi să nu luaţi nimic personal, pentru că situaţia se poate rezolva imediat! Este benefic să vă ţineţi alături de voi aliaţi, mai ales când există o persoană lângă voi care vă face viaţa imposibilă la job. Nu vă este recomandat să aveţi încredere în oricine! Afaceri – Aveţi foarte mare grijă cu persoanele cu care vreţi să semnaţi contracte. S-ar putea să întâlniţi persoane care să vă fure/înşele. Chiar şi persoanele pe care le cunoaşteţi de ceva timp s-ar putea să aibă anumite intenţii ascunse. Dacă rataţi în această lună un contract important este doar vina voastră pentru că nu v-aţi informat suficient şi nu aţi ştiut să acţionaţi la momentul potrivit. Nu lăsaţi nimic în voia sorţii! Dacă aveţi parteneri de afaceri, s-ar putea ca aceştia să nu fie mulţumiţi de munca depusă de voi, aşadar vă puteţi trezi daţi în judecată. Folosiţi un bol cu apă yin (sau cu mere roşii) în sectorul de Sud-vest al biroului pentru a ţine sub control această energie de ceartă. Dragoste – Trebuie să depuneţi efort dacă vă doriţi ca relaţia să funcţioneze şi mai ales să fie de lungă durată. Încercaţi să nu iritaţi partenerul cu diferite discuţii, mai bine vă alegeţi să faceţi activităţi relaxante împreună pentru a trece mai uşor peste această perioadă. Dacă aţi provocat deja un conflict cu partenerul, lăsaţi ca lucrurile să se rezolve de la sine pentru că riscaţi să înrăutăţiţi situaţia. Educaţie - S-ar putea să faceţi anumite greşeli, fie în examene, proiecte sau chiar în discuţiile cu profesorii. Este recomandat să vă recunoaşteţi greşelile şi să mergeţi mai departe. Nu este momentul să vă plângeţi de milă şi nici să intraţi în conflicte!
 
Sectorul de Vest - descendenţi  (unde se situează Cocoşul şi Fiica cea mică/ tânără) – Combinația suma lui 10 care se formează în acest sector, poate aduce bani pentru următoarele săptămâni! Rezidenţii acestui sector vor putea obține succesul financiar după o lună proastă, în special în ceea ce privește acumularea de proprietăți. Acest lucru va contribui, de asemenea, la aducerea mai multor oportunități pentru creșterea venitului și a carierei. S-ar putea să vă confruntaţi şi cu mici îmbolnăviri, dar nu va fi nimic grav.
 
COCOŞ
 
O lună excelentă pentru voi, mai ales pentru că se formează o combinaţie foarte favorabilă, numită suma lui 10 între steaua anuală 2 şi steaua lunară 8. Această combinaţie vă poate aduce succes în terminarea anumitor proiecte la care lucraţi de ceva timp, dar şi prosperitate materială. Veţi observa un progres considerabil în mai multe domenii ale vieţii. Dacă aţi fost nesiguri în ce direcţie ar trebui să mergeţi, acum este momentul să primiţi răspunsul de care aveaţi nevoie. Este o perioadă în care sunteţi creativi, aveţi stări foarte bune, dar aveţi şi încredere în propriile forţe. Acum este momentul să luaţi deciziile pe care le-aţi tot amânat. Carieră – O lună foarte bună pentru promovări şi impresii foarte bune la job. Sunteţi sfătuiţi să faceţi mai mult decât se aşteaptă de la voi! Dacă vă doriţi foarte mult să vă faceţi remarcat, ar fi ideal să vorbiţi despre planurile şi ideile voastre cu superiorul. Nu este momentul să aşteptaţi, ci să acţionaţi! Oferiţi-vă ideile şi ajutorul celorlaţi membrii ai echipei cu care lucraţi. Mai mult, dacă puteţi să vă găsiţi un mentor care să vă îndrume, ar fi ideal în această lună. Afaceri – Vă simţiţi pozitivi şi siguri pe capacităţile voastre de antreprenor. Aveţi norocul de partea voastră în această lună, ceea ce vă face să fiţi pregătiţi pentru orice fel de competiţie. Sunteţi populari în anturajul vostru, ceea ce face o impresie foarte bună printre potenţialii clienţi, colaboratori etc. Este recomandat să fiţi implicaţi personal atunci când se discută despre o investiţie, negociere sau semnare de contract. Dragoste – Sunteţi irezistibili luna aceasta şi dacă aveţi deja pe cineva în minte cu siguranţă îl/ o veţi cuceri. Dacă încă nu aţi întâlnit pe nimeni special, poate a venit momentul să vă extindeţi cercul de prieteni. S-ar putea ca partenerul compatibil cu voi să vă apară într-un loc neaşteptat, de aceea trebuie să rămânţi deschişi la orice semn care poate să apară luna aceasta. Educaţie – Energia acestei luni vă încurajează să învăţaţi lucruri noi şi să vă dedicaţi mai mult activităţilor atât de la şcoală cât şi extracuricular. Sunt favorizaţi şi cei care au de susţinut examene sau care trebuie să participe la interviuri. Atâta timp cât munciţi, veţi putea obţine succesul mult dorit.
 
Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează Câinele, Mistreţul şi Patriarhul casei) – Steaua lunară 7, cu energie de pierderi, furturi şi violenţă, poate să contribuie la pierderea averii pentru rezidenţii acestui sector. Dacă dormitorul este situat aici, puteţi folosi simbolul Nodului Mistic pentru a vă proteja. Evitați să folosiţi clopoţei de vânt metalici sau alte obiecte metalice, deoarece există posibilitatea rănirii cauzate de excesul de element metal. Există risc de concurență și bârfă la locul de muncă. Nu vă împărtăşiţi ideile şi gândurile oricui!
 
CÂINE
 
Energia stelei 7 lunare, de trădări, violenţă şi furturi pare să aducă evenimente neplăcute pentru cei din această zodie. Poate să-i determine pe cei din jur să aibă un comportament foarte schimbat faţă de voi, fapt ce vă poate provoca şi pe voi să răspundeţi într-un mod mai violent, în funcţie de context. Chiar dacă aveţi senzaţia că până şi cei apropiaţi vouă v-ar trăda, sunteţi sfătuiţi să le oferiţi prezumţia de nevinovăţie. Există riscul să interpretaţi greşit anumite situaţii şi să stricaţi iremediabil relaţiile cu aceştia. Carieră – Sunteţi predispuşi spre a face greşeli la job, ceea ce vă poate costa imaginea voastră. Fiind o perioadă competitivă, s-ar putea să vă treziţi fără niciun aliat şi fără sprijin. Este momentul în care nu trebuie să vă bazaţi pe nimeni, ci să luptaţi singuri pentru drepturile voastre, mai ales dacă vă doriţi promovarea. Fiţi foarte atenţi la rivalii de la locul de muncă care vor face tot posibilul să vă pună piedici. Afaceri – O lună bună pentru a face planuri şi pentru a pregăti terenul. Evitaţi în această perioadă semnarea de contracte, lansarea de produse, organizarea unor evenimente importante şi implementarea unor idei noi. Deocamdată sunteţi sfătuiţi să vă concentraţi pe echipa voastră. Cei care au o funcţie importantă în conducere s-ar putea să se confrunte cu probleme din partea angajaţilor, mai ales dacă este vorba despre o echipă foarte mare. Ideal este să rezolvaţi situaţia până ca aceasta să se agraveze şi să ajungeţi să fiţi trădaţi. Dragoste – Relaţiile nu sunt foarte armonioase în această lună. S-ar putea să vă simţiţi presaţi şi să reacţionaţi într-un mod total neaşteptat. Acest aspect s-ar putea să îndepărteze foarte multă lume de lângă voi. Vă este recomandat să lăsaţi întâlnirile sentimentale pe luna viitoare, decât să faceţi o impresia greşită acum. Pentru cei căsătoriţi există riscul ca micile conflicte să degenereze în violenţă fizică; folosiţi piatra de ametist pentru a îmbunătăţi relaţia! Educaţie – Energiile acestei luni vă determină să optaţi pentru un comportament mai solitar în ceea ce priveşte studiul. Nu vă este recomandat să vă bazaţi pe alţii deoarece este momentul în care trebuie să vă luaţi propriile decizii. Evitaţi studiul în echipă! Purtaţi mai mult albastru sau negru pentru a ţine sub control energiile acestei luni.
 
MISTREŢ
 
O lună care aduce pentru voi energiile ostile ale stelei 7, energii de trădări, furturi, violenţă, furturi de idei, accidente. O perioadă în care trebuie să fiţi foarte atenţi la propria siguranţă. Există riscul să pierdeţi bani, de aceea sunteţi sfătuiţi să evitaţi investiţiile de orice fel, speculaţiile financiare şi jocurile de noroc. Puneţi pe primul loc în această lună, siguranţa voastră şi nu aşteptaţi prea mult ajutor din partea celor din jurul voastru. Carieră – Dacă voi vă abţineţi să fiţi implicaţi în bârfele de la locul de muncă, luna aceasta nu veţi scăpa voi de bârfele şi zvonurile colegilor. Veţi avea tendinţa de a vă apropia de persoanele care par să fie de partea voastră, însă luna aceasta nu vor există oameni care să fie alături de voi cu adevărat. Nu vă lăsaţi păcăliţi! Încercaţi să nu reacţionaţi în niciun fel atunci când auziţi alte persoane discutând despre voi. Nu este o lună favorabilă pentru voi, deci evitaţi pe cât posibil să faceţi greşeli majore. Actele de caritate vă pot ajuta foarte mult în această lună! Afaceri – Vă este recomandat să gândiţi mai mult pe termen lung decât pe termen scurt. Tot ceea ce demaraţi acum, veţi putea vedea rezultatele în timp, nu acum imediat. Nu vă veţi îmbogăţi peste noapte! Evitaţi să vă implicaţi în conflicte sau discuţii care pot degenera în ceva mai violent. Luaţi-vă timpul necesar pentru a vă gândi, a decide şi a face strategii. Nu riscaţi de niciun fel pentru că s-ar putea să fiţi trădaţi în aşa manieră încât să pierdeţi foarte mulţi bani. Dragoste – Nu vă este recomandat să aveţi prea multe aşteptări în ceea ce priveşte o relaţie nouă pentru că va fi foarte greu luna aceasta. Cei care sunt deja într-o relaţie serioasă se vor simţi presaţi şi abia dacă vor putea face faţă pretenţiilor partenerului. Nu este momentul să vă duceţi relaţia la următorul nivel. Există riscul apariţiei unei terţe persoane în relaţia voastră! Educaţie -  O lună foarte competitivă, dar dacă rămâneţi concentraţi 100% pe ceea ce aveţi de făcut veţi reuşi să treceţi cu bine. Vă puteţi implica şi în activităţi extracuriculare, pentru că dacă veţi reuşi şi în alte domenii, în afara celui academic, vă veţi simţi mai siguri pe voi şi pe abilităţile voastre. De asemenea va aduce un echilibru în viaţa voastră. Atenţie – lună în care vă este recomandat să petreceţi mai mult timp cu familia sau cu prietenii apropiaţi!
 
 
 
 
Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!
 
 
 
Vă rugăm să aveţi în vedere că acestea sunt informaţii generale privind luna OCTOMBRIE 2018. Pentru analize FENG SHUI şi PAHT CHEE, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro.
 
 
 
 
Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!
 
 
 
 
 
DISCLAIMER
 
Vă mulţumim pentru reacţiile pozitive pe care le primim zilnic de la voi în legătură cu tot ceea ce postăm pe www.amdaebak.ro. Ne dorim foarte mult ca aceste informaţii să vă fie de folos, de aceea vă încurajăm să împărţiţi cu persoanele dragi vouă aceste articole, mai ales pentru că încet încet formăm un grup cu oameni interesaţi de tot ceea ce înseamnă Feng Shui şi Paht Chee (astrologia chineză). Dacă doriţi să preluaţi articolele noastre de pe blog, puteţi da share pe Facebook sau dacă aveţi site/ blog vă recomandăm să ne contactaţi mai întâi pe adresa de mail alexa@amdaebak.ro pentru acordul scris al echipei noastre. Toate aceste articole se află sub proprietatea intelectuală a site-ului www.amdaebak.ro. Vă aşteptăm cu mult drag să ne citiţi, echipa AMdaebak!
 
 
 
 
 
Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved