Influenţele lunii OCTOMBRIE 2019

01-10-2019

Cerc articol Placeholder
Background articol
Horoscop ©AMdaebak luna Octombrie 2019
A
cestea sunt informaţii GENERALE privind luna OCTOMBRIE 2019. Pentru analize FENG SHUI (amprenta casei/ spaţiului de lucru) şi PAHT CHEE (astrologie chineză – diagramă personală, calcul date favorabile, analize săptămânale/ lunare, compatibilităţi), ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro.
 
Luna solară care debutează în data de 8 octombrie 2019 şi se va încheia în data de 7 noiembrie 2019 este lună de CÂINE sub patronajul elementului lemn yang. În această lună, în centrul Lo Shu–ului se află steaua 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Această energie poate afecta toţi membrii familiei! Steaua # 3 este adesea mai periculoasă decât steaua 5 Galben, deoarece poate provoca daune ireparabile relațiilor. Recomandarea pentru a ţine sub control energiile de ceartă este să amplasaţi în acest sector un covor roșu şi/ sau un bol cu mere roşii. Atenţie însă la copiii sub 12 ani, deoarece ar putea suferi mici afecţiuni sau accidentări la nivelul ochilor, dar şi a membrelor – din cauza combinației de stele anuale 8 şi lunare 3. De asemenea ar trebui să evite să stea (sau să doarmă) în acest sector, mai ales dacă dormitoarele lor sunt amplasate în centrul casei. Aspectul pozitiv al combinaţiei dintre steaua anuală şi steaua lunară este faptul că se formează o combinaţie favorabilă de stele  3/8 (HO TU) – aspect ce vă poate ajuta să deveniţi persoane influente şi cu putere de decizie. La fel ca în luna precedentă, şi în această lună sunt prezente toate cele 4 combinaţii speciale / favorabile de stele (HO TU-uri) cât şi combinaţia numită „suma lui 10”. Mai mult decât atât, este o lună în care se formează casa spirituală, între zodia lunii (Câine) şi zodia anului (Mistreţ), care în Paht Chee poartă numele de  „Casa domesticităţii” – acest apect semnifică faptul că zodia Câinelui lucrează în favoarea familiei, iar zodia Mistreţ îi poate ajuta pe membrii familiei să se bucure de armonie şi de tot ce este realizat de aceştia.
 
 
Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:
 
Zile favorabile: 1, 6, 8, 9, 11, 12, 13, 19, 23, 28 octombrie 2019  - în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.
 
AICI  găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna OCTOMBRIE 2019.
 
INFORMAŢIILE necesare pentru ANUL 2019, anul MISTREŢULUI sub patronajul elementului pământ yin sunt: Caracteristici generale, Zodii partea 1 (primele 6), Zodii partea 2 (ultimele 6), Parametrii norocului,Remedii Feng Shui 2019.
 
ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!
 
În cazul lunii de CÂINE, perioada lunii solare este 8.10.2019 – 7.11.2019, iar conform calendarului lunar este perioada 28.09.2019, ora 21:30 (ora României) -  28.10.2019, ora 05:42 (ora României)Luna plină14.10.2019, ora 00:12 (ora României).
 
 
 
Influenţele stelelor lunare asupra sectoarelor spaţiilor de locuit/ lucru
 
 
În prima parte a acestui articol vom prezenta influenţele energiilor stelelor lunare asupra sectoarelor din casă, spaţii, birourisau unde vă desfăşuraţi pentru mai mult timp activitatea. Astfel puteţi să aflaţi unde anume sunt energii benefice şi este bine de potenţat şi care dintre sectoare sunt afectate de energii mai puţin benefice şi cum pot fi acelea controlate/diminuate.
 
Centrul casei (sediul familiei) – În această lună este afectat de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Această energie poate afecta toţi membrii familiei! Steaua 3 este adesea mai periculoasă decât steaua 5 Galben, deoarece poate provoca daune ireparabile relațiilor. Recomandarea pentru a ţine sub control energiile de ceartă este să amplasaţi în acest sector un covor roșu şi/ sau un bol cu mere roşii. Atenţie însă la copiii sub 12 ani, deoarece ar putea suferi mici afecţiuni sau accidentări la nivelul ochilor, dar şi a membrelor – din cauza combinației de stele anuale 3 şi lunare 8. De asemenea ar trebui să evite să stea (sau să doarmă) în acest sector, mai ales dacă dormitoarele lor sunt amplasate în centrul casei. Aspectul pozitiv al combinaţiei dintre steaua anuală şi steaua lunară este faptul că se formează o combinaţie favorabilă de stele 3/8 (HO TU) – aspect ce vă poate ajuta să deveniţi persoane influente şi cu putere de decizie.
 
Sectorul de Nord - carieră (unde se situează zodia Şobolan şi Fiul cel mijlociu al casei) – În această lună beneficiază de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Această energia poate aduce rezidenţilor acestui sector, bogăție, prosperitate etc. De această energie lunară beneficiază toate casele care au direcţia de orientarea a casei pe Nord sau a căror ușă principală este situată în Nord. De asemenea, este extrem de favorabil pentru cei care au livingul sau diningul situate în Nord - folosiți acest sector cât mai des în această lună. Activaţi acest sector luna aceasta, prin multă mişcare, sunete și lumini. Totuşi există o atenţionare în ceea ce priveşte copiii sub 12 ani care sunt predispuşi la probleme la nivelul membrelor. Un alt aspect ce derivă din combinaţia stelei anuale şi lunare – este faptul că pot să apară probleme de comunicare între mame şi generaţia tânără – copiii, nepoţi etc – se poate simţi o nevoie acută de iubire, atenţie, afecţiune, însă sentimentele nu sunt transmise sau înţelese foarte bine. Scriitorii sunt cei mai favorizaţi în această lună!
 
Sectorul de Nord-Est - învăţătură (unde se situează zodia Bivol, Tigru şi Fiul cel mic al casei) – În această lună beneficiază de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Dacă aveţi ușa principală sau dormitorul în acest sector, există şansa să primiţi veşti sau cadouri neaşteptate. Pentru a ține steaua 2, anuală a bolii sub control, puteţi să amplasați simbolul Wu Lou pentru preveni îmbolnăvirea membrilor familiei. Pot să apară unele probleme la nivelul stomacului! De asemenea, puteți opta pentru picturi, imagini etc cu simboluri de sănătate (bambus, broasca ţestoasă, brad, egrete în pereche, cerb). În timp ce planul sănătăţii poate să fie afectat în acest an, totuşi energiile acestei luni vă pot aduce oportunităţi în carieră, dar și noroc speculativ. Profitați de aceste energii pentru a fi mai îndrăzneţi atunci când este cazul. Nu fiţi timizi!
 
Sectorul de Est - sănătate (unde se situează zodia Iepure şi Fiul cel mare) – În această lună este favorizat de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Un sector atât de norocos luna aceasta! Combinaţia 1/6 (HO TU) dintre steaua anuală şi cea lunară poate să aducă noi oportunități, dar şi succes academic. Există potenţial de noroc financiar și în carieră pentru rezidenţii acestui sector. O lună foarte bună pentru promovări sau câştigarea unor concursuri/ competiţii. Mențineți această parte a casei cât mai activată - petreceți mai mult timp aici sau puneţi muzică în această parte a casei. Nu uitaţi de stringul de putere 168, acesta putând fi activat prin orice fel de reprezentare: stickere cu aceste cifre ( puteţi să vă gravaţi ceasul sau bijuteriile cu aceste numere). Stringul de putere 168 reprezintă drumul spre prosperitate. Atenţie – pot să apară dureri de cap din cauza stresului excesiv!
 
Sectorul de Sud-Est - prosperitate (unde se situează zodia Dragon, Şarpe şi Fiica cea mare) – În această lună este afectat de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (chiar şi îmbolnăviri de relaţii). O lună dificilă din punct de vedere al sănătăţii - cei care petrec prea mult timp aici ar putea începe să se simtă devitalizaţi. Amplasați simbolul Wu Lou pentru preveni îmbolnăvirea membrilor familiei. De asemenea, puteți opta pentru picturi, imagini etc cu simboluri de sănătate (bambus, broasca ţestoasă, brad, egrete în pereche, cerb). Energia stelei 2 lunare se alătură energiei stelei anuale 7 şi pot să apară predispoziţii spre afecţiuni la nivelul gâtului, mai ales pentru cei care au deja probleme cu gâtul. Evitaţi să dormiţi sau să petreceţi mult timp în sectorul de Sud-Est. Femeile tinere care lucrează în sectorul de SE al biroului pot să se confrunte cu probleme legate de politica locului de muncă. Din fericire, combinația de stele este de bun augur, formând combinaţia  2/7 (HO TU). Este posibil să pierdeți bani, dar pot să apară oportunităţi pentru a recupera pierderile. Atenţie – pentru rezidenţii acestui sector – pot să existe dificultăţi în conceperea unui copil. Mai mult, puteţi să vă confruntaţi cu bârfe şi zvonuri la locul de muncă.
 
Sectorul de Sud - faimă (unde se situează zodia Cal şi Fiica mijlocie) – În această lună este afectat de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Rezidenţii acestui sector trebuie să fie mai atenți, deoarece există un risc crescut de pierdere de bani din cauza energiei stelei lunare 7. Menţineţi o atmosferă de linişte luna aceasta în sectorul de Sud. Ar fi benefică o reprezentare a simbolului  apă în sectorul de Sud în această lună, însă mare atenţie pentru că este important să vă cunoaşteţi amprenta energetică a casei pentru a nu face mai mult rău decât bine. Un aspect pozitiv al acestei luni este că se formează combinaţia de stele numită „suma lui 10” între steaua lunară 7 şi steaua anuală 3. Există totuşi un pericol de rănire la nivelul gâtului şi membrelor; aveţi grijă ce mâncați și evitați sporturile extreme şi/sau antrenamentele dure. Fiţi foarte atenţi şi la posibile accidentări ce implică elementul metal – aveţi grijă la obiectele ascuţite, mai ales dacă aveţi bucătăria în acest sector. Există, de asemenea, un pericol destul de mare de iscare a unor conflicte foarte violente. Nu vă implicaţi în niciun fel de acţiune care vă poate face rău din punct de vedere fizic. Cei care locuiesc în case cu ușa principală orientată spre Sud pot avea parte de foarte mult succes în plan profesional – finalizarea unor proiecte foarte importante cu succes.
 
Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează zodia Oaie, Maimuţa şi Mama casei) – În această lună este afectat de energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare care nu face decât să multiplice energia stelei anuale 5 - stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Acest sector este cel mai grav afectat dintre toate, ceea ce înseamnă că femeia (mama) casei poate să întâmpine unele probleme, chiar de sănătate. De asemenea fiind sectorul care reprezintă dragostea/căsătoria şi cuplurile/căsniciile pot fi puse la încercare. Este o lună bună pentru a face acte caritabile şi activităţi spirituale (ardere de tămâie şi curăţări energetice) în vederea distrugerii vibraţiilor negative. Recomandări: Pentru a controla această energie vă puteţi folosi de elementul metal, sub formă de culori (alb, gri, argintiu, auriu) sau prin accesorii & obiecte reprezentate de acest element. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi amprenta energetică a casei pentru a aplica în mod corect recomandările. Mențineți acest sector cât mai liniștit posibil. Fără renovări, lucrări, săpături, cât mai puţină lumină, fără muzică, fără petreceri etc. Asigurați-vă că aveți o Pagodă cu cinci elemente aici luna aceasta, mai ales dacă aceasta este zona unde petreceți mult timp/dormiţi. Evitaţi jocurile de noroc, investiţiile financiare şi fiţi foarte atenţi pentru că pot să apară accidente care implică focul – mai ales dacă aveţi bucătăria în acest sector. De asemenea pot să apară probleme la nivelul ochilor!
 
Sectorul de Vest - descendenţi  (unde se situează zodia Cocoş şi Fiica cea mică/ tânără) – În această lună este afectat de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Este o lună bună pentru a face acte caritabile şi activităţi spirituale (ardere de tămâie şi curăţări energetice), în vederea distrugerii vibraţiilor negative. Recomandări: Pentru a controla această energie vă puteţi folosi de elementul metal, sub formă de culori (alb, gri, argintiu, auriu) sau prin accesorii & obiecte reprezentate de acest element. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi amprenta energetică a casei pentru a aplica în mod corect recomandările. Steaua lunară 5 Galben poate să constituie un pericol pentru cei care locuiesc în casele cu direcţia de orientare spre Vest, precum și pentru cei care au dormitoare în sectorul de Vest. Evitați să intrați în dispute sau situații conflictuale.  Aceasta nu este o lună pentru a încerca să faceţi prea multe. Există predispoziţii spre probleme în relaţii (de orice fel). Persoanele în vârstă, persoanele bolnave, copiii mici şi femeile însărcinate ar trebuie să evite pe cât posibil să doarmă în acest sector, luna aceasta. Pot să apară probleme cu auzul, boli cu transmitere sexuală, toxinfecţii alimentare şi răni în urma unor accidente.
 
Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează zodia Câine, Mistreţ şi Patriarhul casei) – În această lună beneficiază de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Este cu atât mai favorabil cu cât este multiplicată de energia stelei anuale 9. O perioadă norocoasă pentru rezidenţii acestui sector! Energia stelei lunare 4 poate să aducă  noroc tuturor bărbaţilor atât în familie cât şi celor care se află într-o poziţie de conducere. Combinația 4/9 (HO TU), care se formează între steaua lunară 4 şi steaua anuală 9 poate aduce prosperitate, abundenţă, profituri sporite, dar trebuie potenţată cu simboluri de prosperitate! Este o lună foarte bună și pentru elevii/ studenții care se pregătesc pentru examene. Folosiţi sectorul de Nord-Vest al casei/ spaţiului de lucru,  pentru a concepe diverse proiecte, pentru a scrie sau pentru a învăţa – vă veţi simţi foarte productivi.  Atenţie, există o predispoziţie la posibile izbucniri de incendii, mai ales dacă aveţi bucătăria situată în acest sector.
 
 
 
Influenţele stelelor lunare asupra ZODIILOR chinezeşti
 
 
Zodiile care sunt printre cele mai favorizate în luna OCTOMBRIE 2019:  ŞOBOLAN, TIGRU, BIVOL, IEPURE, CÂINE, MISTREŢ. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare zodie, conform lui Lillian Too:
 
În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.
 
 
ŞOBOLAN 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008
 
O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Această energie de prosperitate a lunii vă poate ajuta foarte mult să vă bucuraţi de lucrurile materiale fără a vă simţi vinovaţi că poate cheltuiţi mai mult decât v-aţi fi aşteptat. Cu toate acestea este foarte important ca pe parcursul acestei luni să încercaţi o schimbare de mentalitate în ceea ce priveşte planul financiar, astfel încât să atrageţi prosperitatea. Puteţi renunţa la teama de a pierde bani sau oportunităţi financiare şi să vă gândiţi mai mult la investiţii, nu numai în afaceri, ci şi în propria persoană: o schimbare de look, o călătorie pentru a vă reîncărca bateriile etc. Doar atunci când veţi renunţa la frica de a deveni săraci veţi putea atrage prosperitatea în viaţa voastră. Gândiţi şi simţiţi prosper! O lună foarte bună din punct de vedere financiar, de aceea nu trebuie să risipiţi oportunităţile care pot să vă apară. Dacă aveţi propria afacere, este momentul să vă gândiţi la investiţii, strategii noi, colaborări noi etc. Este de asemenea o lună foarte bună din punct de vedere sentimental; cei singuri sunt sfătuiţi să-şi exprime sentimentele şi să fie sinceri cu persoana care le-a „furat” inima. Dacă vă doriţi să treceţi la următorul nivel atunci poate să fie o perioadă foarte bună pentru logodne, mutat împreună, stabilirea datei pentru căsătorie, dar şi căsătorii. Este luna cea mai norocoasă pentru voi atât din punct de vedere financiar cât şi sentimental. Totuşi există o atenţionare în ceea ce priveşte copiii sub 12 ani care pot să fie predispuşi la probleme la nivelul membrelor. Un alt aspect ce derivă din combinaţia stelei anuale şi lunare – este faptul că pot să existe probleme de comunicare între mame şi generaţia tânără – copiii, nepoţi etc – se poate simţi o nevoie acută de iubire, atenţie, afecţiune, însă sentimentele nu sunt transmise/înţelese foarte bine. Scriitorii sunt printre cei mai favorizaţi în această lună!
 
BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009
 
O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi deenergia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. În următoarea perioadă veţi putea beneficia de ajutorul unor persoane importante, mentori sau persoane în vârstă din familie. Această lună este favorabilă în special pentru persoanele care doresc să îşi îmbunătăţească abilităţile sau chiar să-şi schimbe domeniul de activitate. Beneficiarii acestei luni sunt în principal elevii şi studenţii din zodia Bivol, deoarece pot să apară în viaţa acestora persoane/mentori care să-i ghideze în ceea ce vor să facă în perioada următoare. La locul de muncă vă bucuraţi de sprijinul şi admiraţia colegilor şi superiorilor. Există posibilitatea chiar să fiţi promovaţi sau să vi se ofere şansa să faceţi parte dintr-un proiect important. Acum este momentul ideal să vă impresionaţi superiorii! De asemenea este o lună care vă îndeamnă să participaţi mai mult la diverse evenimente sau petreceri, pentru că multe oportunităţi pot să apară dacă veţi cumoaşte persoanele potrivite – moment ideal pentru a vă face cunoştinţe noi. Poate fi momentul ideal să vă înscrieţi la un curs nou, să citiţi mai mult. Nu vă bazaţi doar pe expertiza unor persoane. Este important să vă bazaţi pe propriile strategii, mai ales dacă v-aţi informat foarte bine înainte. Cei care au propria afacere se pot gândi să-şi extindă afacerea, domeniul de activitate sau chiar să angajeze persoane noi. Este posibil să vă gândiţi la un anumit prieten care se poate potrivi perfect, însă sunteţi sfătuiţi să fiţi foarte atenţi înainte să angajaţi în firma voastră prieteni – există riscul să puneţi în pericol prietenia. Este de asemenea o lună foarte bună pentru cupluri – vedeţi în partenerul vostru un adevărat sprijin. Vă este recomandat să petreceţi timp de calitate împreună cu familia: să ieşiţi la restaurant, să gătiţi împreună, să ieşiţi la un film etc. Atenţie în continuare la planul sănătăţii - pot să apară probleme la nivelul stomacului! Puteți opta pentru picturi, imagini etc cu simboluri de sănătate (bambus, broasca ţestoasă, brad, egrete în pereche, cerb). În timp ce planul sănătăţii este afectat, în acest an, totuşi energiile acestei luni vă pot aduce oportunităţi în carieră, dar și noroc speculativ. Profitați de aceste energii pentru a fi mai îndrăzneţi atunci când este cazul. Nu fiţi timizi!
 
TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010
 
O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Pot să vă apară foarte multe oportunităţi în următoarea perioadă, şansă pentru voi să vă puneţi în valoare talentele, să ajutaţi persoanele din jurul vostru şi să faceţi bani. Este o lună în care sunteţi sfătuiţi să vă îndreptaţi atenţia spre evenimente de caritate, voluntariat sau să faceţi donaţii de bani. Este foarte important să nu uitaţi de persoanele mai puţin avantajate, mai ales atunci când voi treceţi printr-o perioadă foarte bună din toate punctele de vedere. Energiile acestei luni vă îndeamnă să alegeţi, cu multă înţelepciune, oportunităţile cărora vreţi să le daţi curs. Poate să apară în viaţa voastră o persoană cu o funcţie importantă care să vă fie alături în momentele deosebite. Cultivaţi şi îmbunătăţiţi relaţiile de prieteni pentru că nu se ştie de unde poate să apară persoana care să deţină „cheia” tuturor problemelor voastre. La locul de muncă este recomandat să vă împărtăşiţi ideile şi strategiile cu colegii şi superiorii – acest aspect vă va ajuta pe termen lung, mai ales dacă vă doriţi o promovare. Cei care au propria afacere pot să se gândească în următoarea perioadă la extinderea afacerii sau chiar la mici investiţii. Cu cât sunteţi mai informaţi despre ce presupune dezvoltarea afacerii, cu atât minimizaţi riscul de a lua decizii greşite. Această lună este mai degrabă dedicată prieteniilor şi nu neapărat începereii unei relaţii sentimentale – poate să fie un moment foarte bun pentru a cunoaşte mai bine persoana care v-a captat interesul. Prieteniile formate în această lună pot să dureze un timp îndelungat, dacă faceţi ce trebuie acum. Atenţie în continuare la planul sănătăţii - pot să apară probleme la nivelul stomacului! Puteți opta pentru picturi, imagini etc cu simboluri de sănătate (bambus, broasca ţestoasă, brad, egrete în pereche, cerb). În timp ce planul sănătăţii este afectat, în acest an, totuşi energiile acestei luni vă pot aduce oportunităţi în carieră, dar și noroc speculativ. Profitați de aceste energii pentru a fi mai îndrăzneţi atunci când este cazul. Nu uitaţi este luna zodiei dvs aliat , zodia Câine şi exista predispoziţia de a fi  mai justiţiar decât de obicei. Mare atenţie dar nu fiţi timizi!
 
IEPURE –1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011
 
O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Combinaţia 1/6 (HO TU) dintre steaua lunară şi cea anuală poate să aducă noi oportunități, dar şi succes academic. Cei care au fost indecişi în ultima perioadă în legătură cu diverse aspecte ale vieţii, pot să vadă acum soluţia mult aşteptată pentru a lua decizia cea mai bună. Este foarte clar că în această perioadă vă simţiţi puternici, independenţi şi nu prea vă convine să se bage nimeni în problemele/planurile voastre pentru că voi ştiţi cel mai bine ce aveţi de făcut. Stelele lucrează în favoarea voastră în această lună, însă există o atenţionare în ceea ce priveşte atitudinea voastră, care poate să apară uneori arogantă în ochii celorlalţi, de aceea sunt sfătuiţi să fiţi echilibraţi în acest context. Steaua 1 a lunii poate aduce energii de transformare, perioadă de schimbare a direcţiei de viaţă; puteţi începe ceva nou, să vă schimbaţi locul de muncă, să vă transferaţi într-un alt departament, să vă mutaţi cu casa sau chiar să vă mutaţi într-o altă ţară. Aceste schimbări sunt spre bine, de aceea vă este recomandat să nu vă împotriviţi! Combinaţia HO TU vă potenţează creativitatea şi vă ajută să luaţi cele mai bune decizii mai ales pentru că puteţi să fiţi  ajutaţi de zodia lunii, Câinele, zodia prietenului dvs secret. Aveţi încredere în propria intuiţie! Cei care au propria afacere se pot gândi luna aceasta la investiţii financiare, speculaţii sau începerea unor proiecte/activităţi noi. În cuplu s-ar putea să existe schimbări radicale, însă nu trebuie să vă faceţi griji, pentru că totul se va întâmpla pentru binele vostru superior. Poate să fie o despărţire sau o evoluţie, oricare din acestea două – va fi bine în final. Nu uitaţi de stringul de putere 168, acesta putând fi activat prin orice fel de reprezentare: stickere cu aceste cifre ( puteţi să vă gravaţi ceasul sau bijuteriile cu aceste numere). Stringul de putere 168 reprezintă drumul spre prosperitate. Atenţie – pot să apară dureri de cap din cauza stresului excesiv!
 
DRAGON – 1928,1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012
 
O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). De asemenea pot să apară diferite mici provocări/obstacole, zodia dvs fiind într-o „ciocnire” cu zodia lunii (este zodia dvs duşman – Câinele). Nu uitaţi de recomandarea de a vă folosi de zodiile dvs aliate! De asemenea puteţi să folosiţi elementul metal, sub formă de culori (gri, argintiu, alb, auriu) sau prin purtarea de accesorii (bijuterii aur/ argint sau ceas), pentru a ţine sub control această energie de boală a stelei lunare 2. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Puteţi recita în fiecare zi mantra lui Medicine Buddha (varianta scurtă a mantrei): TADYATHA/ OM BHEKHANDZYE BHEKHANDZYE MAHA BHEKHANDZYE [BHEKHANDZYE]/ RADZA SAMUDGATE SOHA sau o puteţi asculta AICI.  Puteți opta şi pentru picturi, imagini etc cu simboluri de sănătate (bambus, broasca ţestoasă, brad, egrete în pereche, cerb). O lună bună din punct de vedere al prosperităţii, în special pentru nativii Dragon de 79 ani, 55 ani şi 31 ani. Acest aspect se datorează combinaţiei 2/7 (HO TU), între steaua lunară şi steaua anuală. Cu toate acestea vă este recomandat ca în această lună să vă concentraţi mai mult pe planul sănătăţii. Nu ignoraţi semnele transmise de corpul vostru, mai ales dacă sunteţi deja bolnavi şi cu tratament medical. Luaţi toate medicamentele aşa cum v-au fost prescrise de doctor şi îmbunătăţiţi-vă sistemul imunitar prin a mânca sănătos ( puteţi sa puneţi mai mult accent pe consumarea legumelor şi a fructelor din abundenţă), a avea un somn calitativ, dar şi prin a lua suplimente, cum ar fi vitamina C, vitamina D. De asemenea, sunteţi sfătuiţi ca în această lună să evitaţi, pe cât este posibil, locurile cu energie yin: spitale (decât dacă este ceva urgent şi/sau grav), cimitire, priveghi sau alte asemenea locuri cu vibraţie joasă, de durere. Dacă este posibil, evitaţi să mergeţi la înmormântări în această lună. Este cu atât mai important, cu cât zodia Dragon este afectată în acest an de energia casei yin (citiţi mai multe detalii în articolele noastre despre anul 2019). Pentru nativii Dragon care au propria afacere, este o lună foarte bună. Proiectele începute în această perioadă au şanse foarte mari să se finalizeze foarte repede şi cu mult succes. Este de asemenea o lună foarte bună pentru investiţii în cercetare, mai ales dacă vă este necesar/util în momentul acesta pentru dezvoltarea afacerii. Aveţi nevoie de o echipă foarte bine pregătită pentru a face faţă oricăror provocări. La locul de muncă aveţi nevoie de sprijinul colegilor, de aceea este foarte important să evitaţi atitudinea de superioritate, pentru că ajutorul colegilor este esenţial în următoarea perioadă. În plan sentimental beneficiaţi de sprijinul partenerului pentru că puteţi discuta cu acesta despre tot ceea ce vă frământă şi vă deranjează. Cei singuri nu sunt favorizaţi în această lună – nu vă grăbiţi să intraţi într-o relaţie! Atenţie, pot să existe dificultăţi în conceperea unui copil. Mai mult, puteţi să vă confruntaţi cu bârfe şi zvonuri la locul de muncă.
 
ŞARPE – 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013
 
O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Vă puteţi folosi de elementul metal, sub formă de culori (gri, argintiu, alb, auriu) sau prin purtarea de accesorii (bijuterii aur/ argint sau ceas), pentru a ţine sub control această energie de boală. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Puteţi recita în fiecare zi mantra lui Medicine Buddha (varianta scurtă a mantrei): TADYATHA/ OM BHEKHANDZYE BHEKHANDZYE MAHA BHEKHANDZYE [BHEKHANDZYE]/ RADZA SAMUDGATE SOHA sau o puteţi asculta AICI.  Puteți opta şi pentru picturi, imagini etc cu simboluri de sănătate (bambus, broasca ţestoasă, brad, egrete în pereche, cerb). Luna aceasta veţi simţi că nu mai sunteţi atât de energici ca în ultimele luni, ceea ce vă poate predispune la îmbolnăviri, răceli, dar şi accidentări. Evitaţi practicarea sporturilor extreme sau a antrenamentelor mai dure. Fiţi foarte atenţi atunci când conduceţi – evitaţi să mergeţi cu viteză! Persoanele în vârstă din zodia Şarpe ar trebui să evite să doarmă în sectorul de Sud-Est al casei, mai ales dacă dormitorul se află aici.  O lună bun din punct de vedere al prosperităţii, în special pentru nativii Şarpe de 78 ani, 54 ani şi 18 ani. Acest aspect se datorează combinaţiei 2/7 (HO TU), între steaua lunară şi steaua anuală. La locul de muncă s-ar putea să vă simţiţi copleşiţi şi să nu vă mai puteţi concentra, de aceea este foarte important să ţineţi cont de semnalele transmise de corpul vostru. Este recomandat să nu mai acordaţi foarte multă atenţie ideii de a vă învinge competiţia, ci de a reuşi să daţi tot ce este mai bun din voi, atât cât puteţi în această lună. Din fericire lucraţi foarte bine în echipă, ceea ce vă poate ajuta să treceţi mai uşor peste această perioadă. Este o lună foarte bună pentru cei care au propria afacere. Proiectele începute în această perioadă au şanse foarte mari să se finalizeze foarte repede şi cu succes. Este de asemenea o lună foarte bună pentru investiţii în cercetare, mai ales dacă vă este necesar/util în momentul acesta pentru dezvoltarea afacerii. Aveţi nevoie de o echipă foarte bine pregătită pentru a face faţă oricăror provocări. Planul sentimental nu este foarte bine aspectat în această lună – luaţi lucrurile încet şi bucuraţi-vă de fiecare moment! Atenţie, pot să existe dificultăţi în conceperea unui copil. Mai mult, puteţi să vă confruntaţi cu bârfe şi zvonuri la locul de muncă.
 
CAL – 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014
 
Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Cu toate acestea, în această lună se formează combinaţia numită „suma lui 10” între steaua anuală 3 şi steaua lunară 7,  ce vă poate ajuta să finalizaţi toate proiectele în timp util, într­-un mod profesionist, aşa cum vă place! Este foarte important ca în această perioadă să puneţi accentul pe securitatea personală, dar şi a casei. Mai mult, pot să apară situaţii în care anumite persoane pe care v-aţi bazat, să vă dezamăgească sau chiar să vă trădeze. De aceea, sunteţi sfătuiţi să nu vă dezvăluiţi ideile, planurile şi gândurile oricui, mai ales dacă sunt persoane noi cunoscute. O perioadă în care există un risc ridicat de a pierde sume mari de bani, deci evitaţi investiţiile financiare, jocurile de noroc, speculaţiile, cumpărăturile excesive etc. De asemenea vă este recomandat să nu veniţi noaptea târziu acasă sau să mergeţi pe străzi lăturalnice, prost luminate, în special femeile şi copiii. La locul de muncă vă bucuraţi de aprecierea colegilor şi superiorilor, însă puteţi provoca şi atrage gelozii/invidii. Este foarte important ca în această perioadă să aveţi grijă şi la planul sănătăţii, deoarece există riscul să vă îmbolnăviţi, dacă vă asumaţi prea multe sarcini şi responsabilităţi la job. Atenţie foarte mare atunci când trebuie să semnaţi un contract – citiţi foarte bine toate clauzele şi apelaţi la un avocat care să vă apere interesele şi să vă explice ceea ce presupune acest contract. Astfel veţi evita posibile probleme legale care pot să apară dacă în acest moment nu sunteţi concentraţi! Verificaţi cu atenţie toate persoanele cu care urmează să colaboraţi sau să angajaţi. Planul sentimental este bine aspectat pentru cei deja căsătoriţi sau într-un cuplu stabil – deoarece beneficiază de sprijin şi ajutor reciproc. Totul va merge foarte bine atâta timp cât nu veţi permite unei terţe persoane să intervină în relaţia voastră. Cei singuri pot să întâlnească un partener compatibil cu ei, însă nu trebuie să se grăbească şi să se implice imediat într-o relaţie. Ce vă este destinat, vă va aştepta! Există totuşi un pericol de rănire la nivelul gâtului şi membrelor; aveţi grijă ce mâncați și evitați sporturile extreme şi antrenamentele dure. Fiţi foarte atenţi şi la posibile accidentări ce implică elementul metal – aveţi grijă la obiectele ascuţite, mai ales dacă aveţi bucătăria în acest sector. Există un pericol destul de mare de iscarea unor conflicte foarte violente mai ales că puteţi să deveniţi exagerat de justiţiari şi din cauza zodiei dvs aliat, zodia Câine.
 
OAIE – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015
 
Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare.Este cu atât mai periculos cu cât aceasta multiplică energia stelei anuale 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Pentru a controla această energie vă puteţi folosi de elementul metal, sub formă de culori (alb, gri, argintiu, auriu) sau prin accesorii & obiecte reprezentate de acest element. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Înlăturaţi tot ce aparţine elementului foc – culori (roşu, roz, mov, lila) sau simbol,  din sectorul de Sud-Vest al casei. Cel mai bun remediu pentru această situaţie va rămâne întotdeaua Pagoda celor 5 elemente. Acest remediu Feng Shui are capacitatea de a vă proteja şi de a vă asigura că nu vă aflaţi în locul nepotrivit la momentul nepotrivit. De asemenea vă poate ajuta să nu deveniţi victima unor accidente. Un alt remediu foarte bun este recitarea mantrei OM AH HUM – aceasta fiind o mantră foarte puternică şi funcţionează de fiecare dată! Există predispoziţie spre mici accidentări, de aceea sunteţi sfătuiţi să evitaţi practicarea sporturilor extreme şi/ sau a antrenamentelor dure. Gândiţi-vă foarte bine înainte să luaţi o decizie sau să vă asumaţi orice fel de risc financiar – recomandat este să amânaţi tot ce nu este urgent pe luna viitoare. Evitaţi să vă implicaţi în situaţii periculoase cum ar fi: condusul cu viteză, depăşiri periculoase, mâncatul din/în locuri dubioase etc. De asemenea, vă este recomandat să evitaţi luarea de decizii importante, riscuri financiare, jocurile de noroc, schimbarea de casă, schimbarea locului de muncă, începerea unor parteneriate în afaceri, semnări de contracte, căsătorii etc. Este foarte important ca în această perioadă să vă înconjuraţi cu persoane optimiste, vesele, astfel încât să înlăturaţi din viaţa voastră energiile negative care vă pot afecta destul de rău pe toate planurile. De asemenea nu este o lună favorabilă pentru a ajuta alte persoane implicându-vă în responsabilităţile acestora, riscaţi să fiţi prost înţeleşi. Este indicat să rămâneţi cât mai retraşi şi să evitaţi evenimentele importante. Purtaţi bijuterii din aur pentru a diminua din energia nefavorabilă a acestei luni. Pe plan sentimental, pot să apară tensiuni şi mici conflicte între voi şi partener. Sunteţi sfătuiţi să învăţaţi să aveţi mai multă încredere unul în altul pentru a aduce echilibrul şi armonia în cuplu. Atenţie - pot să apară probleme la nivelul ochilor!
 
MAIMUŢĂ - 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016
 
Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare. Este cu atât mai periculos cu cât aceasta multiplică energia stelei anuale 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Pentru a controla această energie vă puteţi folosi de elementul metal, sub formă de culori (alb, gri, argintiu, auriu) sau prin accesorii & obiecte reprezentate de acest element. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Înlăturaţi tot ce aparţine elementului foc – culori (roşu, roz, mov, lila) din sectorul de Sud-Vest al casei. Cel mai bun remediu pentru această situaţie va rămâne întotdeaua Pagoda celor 5 elemente. Acest remediu Feng Shui are capacitatea de a vă proteja şi de a vă asigura că nu vă aflaţi în locul nepotrivit la momentul nepotrivit. De asemenea vă poate ajuta să nu deveniţi victima unor accidente. Un alt remediu foarte bun este recitarea mantrei OM AH HUM – aceasta este o mantră foarte puternică şi funcţionează de fiecare dată! Este foarte posibil ca în această lună să treceţi de la o stare la alta – acum sunteţi motivaţi şi gata de acţiune şi în următorul moment sa deveniţi indiferenţi sau chiar absenţi. Aceste obstacole nu trebuie să vă afecteze starea de spirit! La locul de muncă s-ar putea să vă confruntaţi cu tensiuni care pot degenera în posibile conflicte, dacă nu sunt rezolvate la timp. În următoarea perioadă vă este recomandat să rezolvaţi toate conflictele apărute în ultimele luni cu un anumit coleg – acest aspect vă va uşura viaţa şi veţi putea colabora mult mai eficient. De asemenea, sunteţi sfătuiţi să fiţi foarte atenţi cu cine vă împrieteniţi şi cui vă împărtăşiţi secretele. Pentru că în această lună veţi avea tendinţa de a deveni foarte emotivi, încercaţi să înlăturaţi din cercul vostru de prieteni, persoanele care au întotdeauna de comentat la adresa voastră, într-un mod negativ. Aveţi nevoie în jurul vostru numai de persoane pozitive care să vă ajute să depăşiţi mai uşor această perioadă dificilă. În afaceri nu este o perioadă bună pentru investiţii sau pentru punerea în aplicare a unor idei – petreceţi această lună doar făcând planuri şi strategii, dar şi consolidând ceea ce aveţi deja. Evitaţi luarea de decizii importante în următoarea perioadă. Această lună poate fi favorabilă pentru vacanţe, astfel încât să vă întoarceţi la lucru cu forţe proaspete. Dacă vă simţiţi blocaţi, puteţi începe prin a muta diverse lucruri din spaţiul de lucru sau de acasă: o piesă de mobilier, sau să înlocuiţi un tablou / o imagine, să cumpăraţi ceva nou pentru casă (nu trebuie să fie ceva scump sau mare). Nici planul sentimental nu este foarte bine aspectat; preferaţi să vă petreceţi această lună consolidând relaţiile de prietenie din prezent sau cunoscând mai bine persoana de care sunteţi interesaţi, fără însă a vă implica emoţional într-o relaţie acum. Atenţie - pot să apară probleme la nivelul ochilor!
 
COCOŞ – 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017
 
Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Cu toate acestea, efectele energiei lunare nu sunt la fel de puternice, deoarece beneficiaţi de steaua 1 anuală, aceasta reducând din puterea lui 5 Galben. Energiile nefavorabile se vor simţi, dar nu atât de puternic! Pentru a controla această energie vă puteţi folosi de elementul metal, sub formă de culori (alb, gri, argintiu, auriu) sau prin accesorii & obiecte reprezentate de acest element. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Înlăturaţi tot ce aparţine elementului foc – culori (roşu, roz, mov, lila) din sectorul de Vest al casei. Cel mai bun remediu pentru această situaţie va rămâne întotdeaua Pagoda celor 5 elemente. Acest remediu Feng Shui are capacitatea de a vă proteja şi de a vă asigura că nu vă aflaţi în locul nepotrivit la momentul nepotrivit. De asemenea vă poate ajuta să nu deveniţi victima unor accidente. Un alt remediu foarte bun este recitarea mantrei OM AH HUM – aceasta este o mantră foarte puternică şi funcţionează de fiecare dată! Încercaţi să evitaţi sporturile extreme sau antrenamentele dure, evitaţi să conduceţi cu viteză şi adoptaţi un stil de viaţă sănătos pentru a nu vă pune în pericol sănătatea. De asemenea, încercaţi să evitaţi statul peste program la job (dacă nu este ceva urgent), evitaţi băuturile alcoolice şi alte asemenea vicii, măcar pe parcursul acestei luni. Vă este recomandat să vă gândiţi de două ori înainte de a spune ceva sau de a lua o decizie importantă. Evitaţi investiţiile financiare şi riscurile de orice fel! Nu este o lună nici pentru schimbare de job, începerea unei relaţii sentimentale, pentru a schimba locuinţa sau pentru a vă muta într-o altă ţară. Este de preferat să amânaţi toate deciziile importante. Puneţi accent pe planul sănătăţii, deoarece sistemul imunitar vă poate fi  slăbit în această perioadă, de aceea vă este recomandat să mâncaţi acasă şi nu în oraş. Planul sentimental va fi destul de afectat din cauza acestor schimbări de stări, duse uneori la extreme. Pot să apară probleme cu auzul, boli cu transmitere sexuală, toxinfecţii alimentare şi răni în urma unor accidente.
 
CÂINE – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018
 
O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Este o perioadă foarte intensă şi pasională din punct de vedere sentimental, însă luna Octombrie este în general o perioadă în care se manifestă partea pesimistă a propriilor aşteptări. Este foarte important ca pe parcursul acestei luni să nu lăsaţi emoţiile să vă conducă inima şi să vă copleşească. Atunci când vedeţi că lucrurile se mişcă foarte repede, încetiniţi şi aşteptaţi să vedeţi ce simţiţi cu adevărat. Nu este luna potrivită pentru a vă asuma o relaţie sentimentală. Recomandarea este să lăsaţi sentimentele să curgă de la sine şi pe parcurs veţi şti în ce direcţie poate merge eventuala relaţie. Dacă vă lăsaţi pradă pasiunii şi sentimentelor intense riscaţi să intraţi într-o situaţie pe care o veţi regreta mai târziu. De asemenea fiţi foarte atenţi la flirturile de la locul de muncă; există riscul să fiţi tentaţi să încercaţi ceva nou, însă trebuie să fiţi mereu conştienţi că vă poate provoca destul de multe probleme. Nu vă puneţi în pericol funcţia de la job pentru un flirt; lăsaţi să treacă această lună cu energii mai complicate şi vedeţi luna viitoare unde poate duce. Steaua 4 aduce întotdeauna gânduri de dragoste şi pasiune, de aceea aceste sentimente se pot transforma în ceva negativ atunci când constataţi că de fapt nu există nimic din partea persoanei de care sunteţi interesaţi. În luna Octombrie este indicat să vă concentraţi mai mult pe dezvoltarea abilităţilor voastre profesionale: participarea la un curs, conferinţă etc. Pentru elevi şi studenţi: să se concentreze mai mult pe studiu, dar şi pe activităţile extracuriculare care vă pot ajuta în viitor. Este o lună foarte bună și pentru elevii/ studenții care se pregătesc pentru examene. Folosiţi sectorul de Nord-Vest al casei/ spaţiului de lucru,  pentru a concepe diverse proiecte, pentru a scrie sau a învăţa – vă veţi simţi foarte productivi. Mai mult, combinația 4/9 (HO TU), care se formează între steaua lunară 4 şi steaua anuală 9 poate aduce prosperitate, abundenţă, profituri sporite, dar trebuie potenţată cu simboluri de prosperitate! Atenţie la posibile izbucniri de incendii, mai ales dacă aveţi bucătăria în acest sector.
 
MISTREŢ – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019
 
O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Este o lună fericită mai ales pentru nativii Mistreţ de 24 de ani, cu condiţia să nu vă lăsaţi pradă sentimentelor intense. Steaua lunară 4, cu element lemn, aduce dragoste şi romantism într-o lună când se manifestă energii mai nefavorabile. Luna Octombrie este în general o perioadă în care se manifestă partea pesimistă a propriilor aşteptări. Este foarte important ca pe parcursul acestei luni să nu lăsaţi emoţiile să vă conducă inima şi să vă copleşească. Atunci când vedeţi că lucrurile se mişcă foarte repede, încetiniţi şi aşteptaţi să vedeţi ce simţiţi cu adevărat. Nu este luna potrivită pentru a vă asuma o relaţie sentimentală. Recomandarea este să lăsaţi sentimentele să curgă de la sine şi pe parcurs veţi şti în ce direcţie poate merge eventuala relaţie. Dacă vă lăsaţi pradă pasiunii şi sentimentelor intense riscaţi să intraţi într-o situaţie pe care o veţi regreta mai târziu. De asemenea fiţi foarte atenţi la flirturile de la locul de muncă; există riscul să fiţi tentaţi să încercaţi ceva nou, însă trebuie să fiţi mereu conştienţi că vă poate provoca destul de multe probleme. Nu vă puneţi în pericol funcţia de la job pentru un flirt; mai ales dacă la mijloc este vorba despre şeful sau unul dintre superiori. Nu se merită! Este mai favorabil ca în această lună să vă concentraţi pe îmbunătăţirea CV-ului şi pe dezvoltarea abilităţilor voastre profesionale: participarea la un curs, conferinţă etc. Astfel vă veţi mări şansele să vă număraţi printre cei care vor beneficia în următoarea perioadă de promovare. Un alt aspect important al acestei luni este să vă găsiţi interese sau persoane care să vă inspire să deveniţi mai buni la ceea ce faceţi: un mentor, poate să citiţi mai multe cărţi de dezvoltare personală, business, biografii ale unor personalităţi importante din diferite domenii etc. Mai mult, combinația 4/9 (HO TU), care se formează între steaua lunară 4 şi steaua anuală 9 poate aduce prosperitate, abundenţă, profituri sporite, dar trebuie potenţată cu simboluri de prosperitate! Atenţie la posibile izbucniri de incendii, mai ales dacă aveţi bucătăria în acest sector.
 
 
 
Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!
 
 
 
 
Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!
 
 
 
 
DISCLAIMER
 
Vă mulţumim pentru reacţiile pozitive pe care le primim zilnic de la voi în legătură cu tot ceea ce postăm pe www.amdaebak.ro. Ne dorim foarte mult ca aceste informaţii să vă fie de folos, de aceea vă încurajăm să împărţiţi cu persoanele dragi vouă aceste articole, mai ales pentru că încet încet formăm un grup cu oameni interesaţi de tot ceea ce înseamnă Feng Shui şi Paht Chee (astrologia chineză). Dacă doriţi să preluaţi articolele noastre de pe blog, puteţi da share pe Facebook sau dacă aveţi site/ blog vă recomandăm să ne contactaţi mai întâi pe adresa de mail alexa@amdaebak.ro pentru acordul scris al echipei noastre. Toate aceste articole se află sub proprietatea intelectuală a site-ului www.amdaebak.ro. Vă aşteptăm cu mult drag să ne citiţi, echipa AMdaebak!
 
 
 
 
 
 
Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved