Influenţele lunii OCTOMBRIE 2020

30-09-2020

Cerc articol Placeholder
Background articol
©AMdaebak - Horoscop luna OCTOMBRIE 2020
A
cest horoscop este prezentat în funcţie de calendarul solar!
 
Luna solară care debutează în data de 8 octombrie 2020 şi se va încheia în data de 6 noiembrie 2020 este lună de CÂINE sub patronajul elementului foc yang. În această lună, în centrul Lo Shu–ului se află steaua 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Chart-ul lunii octombrie ne avertizează să fim mai atenţi la tot ce ne înconjoară. Este cu atât mai important cu cât, energia anuală a stelei 7 este multiplicată de energia lunară. Aşadar în această lună există predispoziţie spre violenţe, trădări, pierderi financiare, furturi de idei, accidente care implică elementul metal, îmbolnăviri etc. De asemenea, este recomandat să acordaţi mai multă atenţie securităţii personale: evitaţi să veniţi târziu în noapte acasă (mai ales singuri şi pe străzi care nu sunt foarte populate sau prost luminate), aveţi grijă când încuiaţi uşa, unde vă părcaţi maşina, unde vă lăsaţi geanta şi lucrurile de valoare. Mai mult, planul sănătăţii poate să fie cel mai afectat în această lună, de aceea sunteţi sfătuiţi să respectaţi toate măsurile de prevenţie împotriva COVID-19, mai ales atunci când sunteţi în spaţii foarte aglomerate. Petreceți mai mult timp în sectoarele care sunt de bun augur în această lună – Sud-Est, Sud-Vest și Nord-Vest - păstrarea activă a acestor părți din spațiile de locuit sau de lucru vă va îmbunătăți norocul.
 
Pentru că este un moment dificil pe întreg globul din cauza pandemiei cu virusul COVID-19, este foarte important să punem pe primul plan sănătatea, siguranţa celor din jurul nostru, mai ales a persoanelor vulnerabile (în vârstă, bolnave, însărcinate etc). Maestra Lillian Too a recomandat scrierea şi amplasarea în casă (pentru cei care rezonează cu partea de Feng Shui spiritual) a mantrei de protecţie „Heart Mantra of Arya Vairochana”. Lillian Too afirmă faptul că doar citind această mantră, puteţi dobândi succes și nu puteţi fi afectat de arme, foc, apă, otrăvuri, substanțe amestecate cu otrăvuri sau magie neagră. Nu puteţi fi rănit de regi, hoți, tâlhari și așa mai departe. Oriunde este scrisă și lăsată această mantră, oamenii nu se îmbolnăvesc, în special de boli contagioase (virusuri, bacterii etc):
 
TADYATHA / KALA KALA / KILI KILI / BIRI BIRI / HURU HURU / VAIRO-CHANA RASMI SANCHODITA AGACCHA / ARYA AKASHA GARBHA MAHA KARUNIKA PURAYA HASHANA / DHARAYA BUDDHA VIKSHCHAYANA / CHARA CHARA CHIRI CHIRI SVAHA
 
ATENŢIE! Nu uitaţi însă că este important să respectăm regulile impuse de ţara în care ne aflăm, astfel încât să nu punem în pericol sănătatea celor dragi, a noastră, dar şi a celor din jurul nostru. Informaţi-vă doar din surse oficiale!
 
 
Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:
 
 
Zile favorabile: 1, 8, 12, 16, 19, 24, 26, 27, 29, 30, 31 octombrie 2020  - în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.
 
 
AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna OCTOMBRIE 2020.
 
AICI găsiţi informaţii în PREMIERĂ despre anul 2021, anul Bivolului!
 
 
INFORMAŢIILE pentru ANUL 2020, anulŞOBOLANULUI la răscruce pe bârna acoperişului” sunt cuprinse într-un ghid cu peste 100 de pagini, în format electronic PDF. Îl puteţi comanda, trimiţând un mail pe adresa info@amdaebak.ro, cu textul „COMANDĂ GHID ©AMdaebak 2020”.
 
 
ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!
 
Conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, fazele lunii în OCTOMBRIE 2020 sunt: Luna Nouă – 16.10.2020, ora 22:30(ora României); Luna Plină: 2.10.2020, ora 00:06 (ora României) şi 31.10.2020, ora 17:48 (ora României)
 
 
Influenţele stelelor lunare asupra sectoarelor spaţiilor de locuit/ lucru
 
 
În prima parte a acestui articol vom prezenta influenţele energiilor stelelor lunare asupra sectoarelor din casă, spaţii, birourisau unde vă desfăşuraţi pentru mai mult timp activitatea. Astfel puteţi să aflaţi unde anume sunt energii benefice şi este bine de potenţat/activat şi care dintre sectoare sunt afectate de energii mai puţin benefice şi cum pot fi acelea controlate/diminuate.
 
Sectoarele cele mai afectate în luna solară OCTOMBRIE 2020 sunt: Nord, Nord-Est, Est, Vest, Centru. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare sector, conform lui Lillian Too:
 
 
Centrul casei (sediul familiei) – În această lună în centrul casei/ spaţiului de lucru vine steaua 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Energiile acestei luni afectează din păcate pe toată lumea, indiferent de zodii pentru că se referă la centrul casei. Aşadar în această lună există predispoziţie spre violenţe, trădări, pierderi financiare, furturi de idei, accidente care implică elementul metal, îmbolnăviri etc. De asemenea, este recomandat să acordaţi mai multă atenţie securităţii personale: evitaţi să veniţi târziu în noapte acasă (mai ales singuri şi pe străzi care nu sunt foarte populate sau prost luminate), aveţi grijă când încuiaţi uşa, unde vă părcaţi maşina, unde vă lăsaţi geanta şi lucrurile de valoare. Mai mult, planul sănătăţii poate să fie cel mai afectat în această lună, de aceea sunteţi sfătuiţi să respectaţi toate măsurile de prevenţie împotriva COVID-19, mai ales atunci când sunteţi în spaţii foarte aglomerate. Pot să apară de asemenea conflicte şi tensiuni între membrii familiei, mai ales din cauza unor posibile probleme financiare. Recomandări pentru această lună: să ardeţi tămâie sau beţişoare din santal pentru a purifica spaţiul de locuit şi să amplasaţi în acest sector un bol cu mere roşii pentru a reduce din energia de conflicte, violenţe, tensiune.
 
Sectorul de Nord - carieră (unde se situează zodia Şobolan şi Fiul cel mijlociu al casei) – În această lună în sectorul de Nord vine steaua 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Sectorul de Nord este foarte afectat, mai ales din cauza combinaţiei între steaua anuală 3 şi steaua lunară 5. Această combinaţie poate predispune spre pierderi financiare, conflicte, accidente, îmbolnăviri, pierderea afacerii, locului de muncă etc. Este recomandat ca în această lună să fiţi foarte atenţi la planul financiar deoarece pot să apară cheltuieli neaşteptate. Dacă aveţi dormitorul în acest sector, pot sa apară pierderi financiare masive, dar şi conflicte grave. Dacă aveţi bucătăria în acest sector, puteţi fi predispuşi spre boli grave. Recomandarea este să amplasaţi Pagoda celor 5 elemente. Evitaţi să faceţi gălăgie, zgomote în sectorul de Nord în această lună!
 
Sectorul de Nord-Est - învăţătură (unde se situează zodia Bivol, Tigru şi Fiul cel mic al casei) – În această lună în sectorul de Nord-Est vine steaua 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Combinaţia între steaua anuală 1 şi steaua lunară 3 poate să predispună spre dizarmonie, conflicte, neînţelegeri. Această energie îi poate determina pe rezidenţii acestui sector să fie încăpăţânaţi, făcându-i să fie mai dificili și o companie mai puţin plăcută. Remediul recomandat pentru această lună este amplasarea în sectorul de Nord-Est a unui bol cu mere roşii pentru a ţine sub control energiile conflictuale. Pot să apară dispute chiar şi între cei mai buni prieteni! Atenţie pentru cei care au direcţia de orientare a casei sau uşa principală pe Nord-Est – folosiţi-vă de lumini puternice şi de simboluri pentru protecţia casei (o pereche de Fu Dogs). De asemenea evitaţi să vă implicaţi în bârfe şi zvonuri, deoarece sunteţi predispuşi şi spre probleme cu legea (mai ales dacă vă aflaţi deja în situaţii îngrijorătoare).
 
Sectorul de Est - sănătate (unde se situează zodia Iepure şi Fiul cel mare) – În această lună în sectorul de Est vine steaua 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. O lună dificilă pentru rezidenţii acestui sector, mai ales din cauza combinaţiei între steaua anuală 5 şi steaua lunară 7. Această combinaţie poate predispune spre trădări, pierderi de bani, furturi de idei, accidente şi îmbolnăviri. Planul sănătăţii trebuie să fie prioritar în această lună, deoarece pot să apară probleme la nivelul gurii, toxinfecţii alimentare – aveţi grijă la ce şi unde mâncaţi. Recomandarea este să amplasaţi Pagoda celor 5 elemente, o reprezentare a rinocerului şi elefantului albastru şi să evitaţi amplasarea obiectelor care fac zgmotote puternice (TV, radio, clopoţei de vânt etc).
 
Sectorul de Sud-Est - prosperitate (unde se situează zodia Dragon, Şarpe şi Fiica cea mare) – În această lună în sectorul de Sud-Est vine steaua 8, stea cu energie de prosperitate. Două stele albe se alătură pentru a aduce noroc de prosperitate – puteţi completa stringul de putere 168 printr-o reprezentare a cifrei 1. Păstrați acest sector activat luna aceasta prin lumini puternice, sunete și activitate. De asemenea, rezidenţii acestui sector se bucură de foarte multă popularitate în această lună. Cu toate acestea pot să apară mici probleme în planul sentimental, mai ales pentru cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil. Recomandarea este să amplasaţi şi remedii/ simboluri pentru protecţia relaţiei (o pereche de raţe mandarin, nodul mistic, dubla fericire etc).
 
Sectorul de Sud - faimă (unde se situează zodia Cal şi Fiica mijlocie) – În această lună în sectorul de Sud vine steaua 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. O lună foarte bună pentru elevi/ studenţi, dar şi pentru persoanele care doresc să activeze într-un domeniu nou, să înveţe lucruri noi etc. Mai mult este o perioadă foarte bună şi pentru domeniul cercetării! De asemenea, planul sentimental este foarte bine aspectat, mai ales pentru persoanele singure; cei într-un cuplu stabil sau căsătoriţi sunt predispuşi spre infidelităţi. Atenţie şi la planul sănătăţii – pot să apară mici probleme de sănătate la nivelul organelor interne.
 
Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează zodia Oaie, Maimuţa şi Mama casei) – În această lună în sectorul de Sud-Vest vine steaua 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Femeile sunt cele mai favorizate în această lună, datorită combinaţiei suma lui 10 care se formează între steaua anuală 4 şi steaua lunară 6. Pot să apară foarte multe oportunităţi în plan financiar – creşterea veniturilor, cadouri neaşteptate, moşteniri, câştiguri etc. Din păcate productivitatea la locul de muncă poate să scadă în următoarea perioadă! Atenţie în planul sănătăţii, mai ales pentru femeile însărcinate – pot să apară probleme la nivelul abdomenului sau chiar accidente care implică elementul metal. Folosiţi-vă de elementul apă prin culoare pentru a echilibra elementele.
 
Sectorul de Vest - descendenţi  (unde se situează zodia Cocoş şi Fiica cea mică/ tânără) – În această lună în sectorul de Vest vine steaua 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Luna aceasta este foarte periculoasă în planul sănătăţii, deoarece energia lunară a bolii este multiplicată de energia anuală. Este extrem de nefavorabil mai ales pentru femeile însărcinate, de aceea ar trebui să evitaţi să dormiţi sau să petreceţi foarte mult timp în acest sector. Mai mult, chiar şi copiii mici ar trebui să evite această zonă, dacă este posibil. Energia nefavorabilă din această lună poate indica faptul că nimic nu le reuşeşte rezidenţilor acestor sector. Recomandarea este să amplasaţi în acest sector simboluri/ remedii pentru protecţia sănătăţii – Wu Lou.
 
Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează zodia Câine, Mistreţ şi Patriarhul casei) – În această lună în sectorul de Nord-Vest vine steaua 1, stea cu energie de victorie şi succes - puteţi completa stringul de putere 168 printr-o reprezentare a cifrei 6. O lună extrem de favorabilă, mai ales în plan profesional, dar şi în domeniul afacerilor. Cei mai avantajaţi sunt bărbaţii, dar şi persoanele care sunt într-o funcţie de conducere. Pot să apară oportunităţi de promovare în carieră, recunoaştere a talentelor etc. Cu toate acestea sunt predispoziţii şi spre neînţelegeri între partenerii de afaceri, dar şi între fraţi/ surori.
 
 
 
 Influenţele stelelor lunare asupra ZODIILOR chinezeşti
 
 
Zodiile care sunt printre cele mai favorizate în luna solară OCTOMBRIE 2020: CÂINE, MISTREŢ, CAL, OAIE, MAIMUŢĂ, ŞARPE, DRAGON. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare zodie, conform lui Lillian Too:
 
 
În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.
 
 
ŞOBOLAN 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020
 
Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Este foarte important ca în această lună să evitaţi pe cât posibil confruntările, discuţiile contradictorii şi situaţiile care pot degenera. Este mai degrabă o lună în care sunteţi sfătuiţi să staţi mai retraşi, să nu atrageţi prea mult atenţia. Carieră – Din păcate este o lună foarte complicată la locul de muncă. S-ar putea să fiţi implicaţi în diverse discuţii, zvonuri sau bârfe, care vă vor lăsa foarte vulnerabili în faţa colegilor şi superiorilor. Este posibil să existe şi mici trădări din partea unor aşa zişi colegi/ prieteni! De aceea este foarte important să evitaţi să vă împărtăşiţi planurile, ideile, gândurile cu cei de la job. Luna viitoare este mult mai favorabilă! Afaceri – Nu este o lună favorabilă pentru investiţii riscante, jocul la bursă, cheltuieli inutile, semnări de contracte, parteneriate noi etc. Vă este recomandat ca pe parcursul acestei luni să fiţi foarte atenţi la modul în care faceţi afaceri pentru că există riscul să fiţi implicaţi în situaţii care vă pot dăuna din punct de vedere legal. Rămâneţi concentraţi pe ceea ce faceţi acum şi lăsaţi planurile majore pentru o lună mai favorabilă! Relaţii – Nu este o lună foarte favorabilă din punct de vedere sentimental! Riscaţi să luaţi decizii greşite, fără a avea prea multe informaţii despre cealaltă persoană. Din păcate, o relaţie începută în această lună nu va beneficia de foarte multă putere pentru a fi de lungă durată. Chiar dacă este foarte bine să luaţi decizii bazate pe intuiţie, în această lună este recomandat să treceţi sentimentele şi prin filtrul gândirii pentru a nu avea de suferit. Educaţie – Nu este o lună favorabilă nici pentru elevii/ studenţii din zodia Şobolan, deoarece energia stelei 5 îi afectează la fel de mult ca pe adulţii din aceeaşi zodie. Nu vă puteţi concentra, nu mai aveţi aceeaşi motivaţie pentru a studia/ scrie. Este foarte important să rămâneţi pozitivi şi să studiaţi în continuare, pentru că munca voastră nu va trece neobservată, chiar dacă acum aşa pare.
 
BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009
 
O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Există predispoziţie spre pierdere a aliaţilor şi prietenilor din cauza temperamentului care în această lună este potenţat de energia stelei 3. Vă este recomandat să rămâneţi calmi, să priviţi lucrurile la rece şi să nu vă enervaţi pe acele persoane care poate se află în momentul nepotrivit lângă voi. De asemenea, puteţi întâmpina probleme cu legea, de aceea este important ca toate proiectele la care lucraţi să fie în cadrul legal. Culorile aparţinând elementului foc (roşu, roz, mov, lila) vă pot ajuta foarte mult în această lună. Atenţie – este important să vă cunoaşteţi elementele favorabile/nefavorabile; acestea se află calculând diagrama personală Paht Chee. De asemenea, pot să apară conflicte acasă, în familie. Amplasaţi un bol cu mere roşii în sectorul de Nord-Est al livingului. Carieră – O lună stresantă la locul de muncă din cauza acestei energii lunare. Vă puteţi confrunta cu multă competiţie, cu rivali ascunşi etc. Sunteţi sfătuiţi să evitaţi să vă împărtăşiţi planurile, ideile, gândurile cu cei de la job. De asemenea, vă este recomandat să lucraţi individual în această lună, deoarece există riscul să izbucnească conflicte din lucruri minore. Atenţie – nu vă lăsaţi implicaţi în bârfe/ zvonuri şi nu vă lăsaţi provocaţi să răspundeţi agresiv. Afaceri – O parte din proiectele la care aţi lucrat în ultimele luni se pot încheia cu succes acum, altele nu. Vă este recomandat să evitaţi semnarea de contracte, întâlnirile importante, şedinţele etc. Dacă este posibil, încercaţi să mai delegaţi din responsabilităţi. Atenţie – există riscul să apară tensiuni între voi şi partenerii de afacere (dacă este cazul). Diplomaţia este cheia succesului pentru voi în această lună! Relaţii – Nu este tocmai momentul potrivit pentru a începe o relaţie, deoarece există riscul să spuneţi lucruri nepotrivite, pe care ulterior nu le veţi putea retrage. Nu este o lună favorabilă nici pentru cuplurile stabile sau cei căsătoriţi – pot să apară tensiuni şi conflicte din lucruri mărunte. Educaţie – O lună în care sunteţi sfătuiţi să studiaţi individual şi să evitaţi pe cât posibil situaţiile conflictuale pe diverse teme cu prietenii sau colegii.
 
TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010
 
O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Această perioadă este foarte dificilă mai ales pentru persoanele care lucrează cu publicul. Se pot isca neînţelegeri foarte uşor, mai ales dacă vă lăsaţi provocaţi de această energie lunară şi răspundeţi la fel de agresiv. Este foarte important ca în această lună să vă ţineţi sub control emoţiile şi temperamentul, altfel riscaţi să pierdeţi foarte mult. De asemenea, puteţi întâmpina probleme cu legea, de aceea este important ca toate proiectele la care lucraţi să fie în cadrul legal. Culorile aparţinând elementului foc (roşu, roz, mov, lila) vă pot ajuta foarte mult în această lună. Atenţie – este important să vă cunoaşteţi elementele favorabile/nefavorabile; acestea se află calculând diagrama personală Paht Chee. De asemenea, pot să apară conflicte acasă, în familie. Amplasaţi un bol cu mere roşii în sectorul de Nord-Est al livingului. Atenţie – lună de aliat, zodia Câine! Carieră – Există foarte multă tensiune la locul de muncă, ceea ce vă poate stresa şi vă poate deruta în ceea ce priveşte atribuţiile voastre. Chiar dacă aparent aveţi foarte mult de făcut, reuşiţi într-un final să vă organizaţi şi să vă prioritizaţi activităţile. Este recomandat să fiţi foarte atenţi la colegii nou veniţi, dar şi la persoanele care dintr-o dată vă sar în ajutor. Există riscul să fiţi sabotaţi! Sunteţi sfătuiţi să evitaţi să vă împărtăşiţi planurile, ideile, gândurile cu cei de la job. Afaceri – Concentraţi-vă pe proiectele din prezent, dar şi pe consolidarea a ceea ce aveţi deja. Nu este o lună favorabilă pentru semnări de contracte, întâlniri şi şedinţe importante sau începerea unor proiecte noi. Atenţie – există riscul să apară tensiuni între voi şi partenerii de afacere (dacă este cazul). Diplomaţia este cheia succesului pentru voi în această lună! Relaţii – Este o lună în care preferaţi să vă concentraţi mai mult pe propria persoană: să vă relaxaţi, să vă uitaţi la TV, să citiţi o carte etc. Relaţiile sentimentale nu reprezintă o prioritate pentru voi în această lună, acest aspect este datorat mai ales energiei lunare care vă face foarte irascibili. Nu este o lună favorabilă nici pentru cuplurile stabile sau cei căsătoriţi – pot să apară tensiuni şi conflicte din lucruri mărunte. Educaţie – Nu este o lună favorabilă pentru socializare, studiu în grup, întâlniri cu prietenii etc. Concentraţi-vă pe ceea ce aveţi de făcut acum, relaxaţi-vă şi rămâneţi motivaţi!
 
IEPURE –1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011
 
Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. S-ar putea ca luna aceasta să întâlniţi persoane care să pretindă că vor să vă fie prieteni, doar pentru a vă sabota/ trăda. Recomandările acestei luni constă în faptul că trebuie să fiţi foarte atenţi la ce cheltuieli faceţi, să evitaţi investiţiile riscante, semnarea de contracte, împărtăşirea ideilor, planurilor, secretelor unor persoane străine. Securitatea personală este foarte importantă în această lună. Dacă trebuie să ieşiţi noaptea din casă, recomandarea este să fiţi însoţiţi şi să evitaţi străzile întunecate sau care nu sunt frecventate. Pentru a evita pierderile financiare sunteţi sfătuiţi să faceţi o donaţie chiar la început de lună. De asemenea, pentru nativii Iepure care practică diverse sporturi sau exerciţii fizice frecvente, sunt sfătuiţi să nu forţeze în această lună. Există predispoziţii foarte mari spre accidentări – dacă simţiţi durere la nivelul membrelor, este recomandat să faceţi o pauză şi să vă ascultaţi corpul. Atenţie – lună de prieten secret, zodia Câine! Carieră - Luna aceasta vă este recomandat să lucraţi mai mult individual, pentru că vă va fi foarte greu să lucraţi în echipă. Aveţi încredere în intuiţia voastră pentru că există predispoziţii spre trădare la locul de muncă. De asemenea sunteţi sfătuiţi să vă concentraţi mai mult pe propriile proiecte şi responsabilităţi, mai ales în următoarea perioadă. Nu vă implicaţi în bârfe şi zvonuri la locul de muncă – s-ar putea să se întoarcă împotriva voastră. Există predispoziţie spre greşeli, de aceea este important să verificaţi de mai multe ori actele, proiectele înainte să le predaţi. Afaceri – S-ar putea să se işte neînţelegeri şi conflicte cu privire la bani, mai ales dacă există şi parteneri de afaceri. Este recomandat ca în această lună să verificaţi actele foarte bine pentru că s-ar putea să descoperiţi discrepanţe majore. Planul financiar nu este foarte bine aspectat în această perioadă, de aceea sunteţi sfătuiţi să evitaţi investiţiile financiare, jocul la bursă etc. Relaţii – Luna aceasta nu aveţi starea necesară pentru întâlniri romantice, relaţii, socializare etc. Preferaţi ca în această perioadă să vă ocupaţi de alte domenii ale vieţii! Educaţie - S-ar putea să vă confruntaţi în această lună cu trădări din partea unor „prieteni”. Cu toate acestea, vă este recomandat să nu lăsaţi acest posibil eveniment să vă distragă atenţia de la studii. Este mai favorabil pentru voi să învăţaţi singuri, nu în echipă!
 
DRAGON – 1928,1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012
 
O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Este cu adevărat o lună minunată, mai ales în plan financiar, dar nu numai! Este foarte important ca în această lună să fiţi foarte atenţi la oportunităţile care pot să apară. Aveţi abilitatea de a transforma orice oportunitate într-un avantaj. Pot să apară persoane cu funcţie importantă, mentori etc. – dacă aceştia vin cu propuneri, ascultaţi înainte să luaţi o decizie definitivă. Mai mult, este o lună foarte favorabilă pentru cumpărături (cadouri pentru voi, dar şi pentru cei dragi). Energiile acestei luni vă încurajează să lăsaţi energia banilor să circule, altfel riscaţi să transmiteţi Universului că aveţi suficienţi bani şi că nu mai este nevoie să primiţi mai mulţi. Atenţie - lună de duşman, zodia Câine! Carieră – Veţi avea foarte multe oportunităţi pentru a vă pune în valoare abilităţile şi talentele pentru a vă impresiona superiorii. De asemenea, vă bucuraţi de sprijin din partea colegilor, aliaţilor, şefilor etc. Dacă până acum aţi lucrat cu gândul la o posibilă promovare, energiile acestei luni vă vor ajuta foarte mult să obţineţi ceea ce vă doriţi. Recomandarea este să aveţi încredere în voi, aceasta este cheia succesului în această lună! Afaceri – Luna aceasta este favorabilă pentru investiţii riscante, jocul la bursă, cheltuieli pentru firmă etc. De asemenea puteţi să investiţi în această lună în proiecte riscante pentru că există o posibilitatea foarte mare de a da lovitura în plan financiar. În perioada următoare vă puteţi baza pe intuiţie atunci când aveţi de luat decizii importante, mai ales în ceea ce priveşte banii. Relaţii – O lună foarte favorabilă din punct de vedere sentimental. Nu veţi duce lipsă de admiratori şi potenţiali parteneri. Dacă simţiţi că aţi găsit persoana potrivită, nu staţi pe gânduri şi acţionaţi! Educaţie - Acum este momentul să străluciţi şi să vă puneţi în practică abilităţile. Sunt şanse foarte mari să obţineţi o bursă mult dorită, mai ales dacă vă veţi pregăti suficient de bine pentru examene/ interviuri.
 
ŞARPE – 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013
 
O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Este foarte important ca în această lună să fiţi foarte atenţi la oportunităţile care pot să apară. Aveţi abilitatea de a transforma orice oportunitate într-un avantaj. Pot să apară persoane cu funcţie importantă, mentori etc. – dacă aceştia vin cu propuneri, ascultaţi înainte să luaţi o decizie definitivă. Mai mult, este o lună foarte favorabilă pentru cumpărături (cadouri pentru voi, dar şi pentru cei dragi). Energiile acestei luni vă încurajează să lăsaţi energia banilor să circule, altfel riscaţi să transmiteţi Universului că aveţi suficienţi bani şi că nu mai este nevoie să primiţi mai mulţi. Carieră – O lună foarte favorabilă la locul de muncă, mai ales din punct de vedere financiar – nu aveţi de ce să vă faceţi griji. S-ar putea să vi se propună să deveniţi parteneri în firma/ instituţia unde lucraţi sau chiar acţiuni în cadrul firmei. Dacă până acum aţi lucrat cu gândul la o posibilă promovare, energiile acestei luni vă vor ajuta foarte mult să obţineţi ceea ce vă doriţi. Veţi avea foarte multe oportunităţi pentru a vă pune în valoare abilităţile şi talentele pentru a vă impresiona superiorii. De asemenea, vă bucuraţi de sprijin din partea colegilor, aliaţilor, şefilor etc. Afaceri – Există posibilitatea să apara o persoană care să vă ofere un contract avantajos, poate chiar un parteneriat pe termen lung. Este o lună foarte favorabilă mai ales pentru tinerii antreprenori nativi Şarpe! Cheia succesului pentru voi în această lună este acţiunea! Relaţii – Planul sentimental este foarte bine aspectat în această lună, mai ales pentru cei singuri. Dacă vă place cineva şi nu aţi avut curaj până în acest moment să vă exprimaţi sentimentele, acum este momentul să acţionaţi. Educaţie - Acum este momentul să străluciţi şi să vă puneţi în practică abilităţile. Sunt şanse foarte mari să obţineţi o bursă mult dorită, mai ales dacă vă veţi pregăti suficient de bine pentru examene/ interviuri.
 
CAL – 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014
 
O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Este o perioadă foarte fericită, în care sunteţi sfătuiţi să vă concentraţi mai mult în plan sentimental, însă atenţie pentru cuplurile stabile la posibile infidelităţi. Tentaţia poate fi foarte mare în această lună, mai ales pentru persoanele care locuiesc separat de partenerul de viaţă, din diferite motive. Recomandarea este să petreceţi mai mult timp în cuplu pentru a elimina din viaţă voastră o posibilă trădare sau apariţia unei terţe persoane. Folosiţi-vă de piatra de ametist pentru a vă proteja relaţia! Cei mai avantajaţi sunt nativii Cal singuri, care beneficiază de toate şansele să întâlnească persoana potrivită şi să se îndrăgostească. Atenţie – lună de aliat, zodia Câine. Carieră – Cei care lucrează într-un domeniu creativ sutnt foarte avantajaţi în această lună. Sunteţi plini de idei şi de inspiraţie, de aceea sunteţi sfătuiţi să acţionaţi şi să vă puneţi în aplicare ideile. Aveţi toate şansele să vă impresionaţi superiorii, dar şi să vă faceţi plăcuţi printre colegi. Popularitatea este la cote maxime şi cam toată lumea va dori să lucreze în aceeaşi echipă cu voi. De asemenea este important să lucraţi la consolidarea relaţiilor cu colegii şi aliaţii. Afaceri – O lună foarte favorabilă pentru a lucra la consolidarea a ceea ce aveţi deja şi pentru a pune bazele pentru viitor. Recomandarea este să socializaţi mai mult şi să încercaţi să vă măriţi cercul de cunoştinţe, prieteni, persoane influente. Toate aceste conexiuni vor fi foarte importante pentru proiectele viitoare! Relaţii – O lună foarte favorabilă din punct de vedere sentimental pentru cei singuri, doritori să înceapă o relaţie. Nu veţi duce lipsă de admiratori şi nici de complimente; totul este să rămâneţi deschişi şi să vă bazaţi pe intuiţie când aveţi de luat o decizie. Cei într-un cuplu stabil sau căsătoriţi s-ar putea să se confrunte cu posibile infidelităţi. Recomandarea este să petreceţi mai mult timp în cuplu, să vă redescoperiţi (poate chiar o cină romantică, plimbări, mini-vacanţe) pentru a trece cu bine peste această lună plină de tentaţii. Educaţie – O lună foarte favorabilă din punct de vedere academic: sunteţi concentraţi, motivaţi, inspiraţi şi gata să lucraţi la orice proiect de şcoală/ facultate. Vă tentează chiar ideea de a avea şi activităţi extracuriculare! Profitaţi la maxim de beneficitatea acestei luni.
 
OAIE – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015
 
O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Totul pare să se îmbunătăţească în această lună: planul financiar, relaţiile cu cei din jur, productivitatea la locul de muncă, spiritul de lider în afaceri etc. În luna aceasta se formează o combinaţie foarte favorabilă între steaua anuală 4 şi steaua lunară 6 – suma lui 10. Această combinaţie vă poate aduce noroc în finalizarea unor proiecte la care aţi lucrat de ceva timp.Cu toate acestea există o atenţionare în planul sănătăţii! Este foarte important să fiţi atenţi când mergeţi pe stradă sau când practicaţi diferite sporturi (antrenamente fizice mai dure) – există predispoziţie spre accidentări în partea inferioară a corpului (picioare, abdomen, coloană etc). Dacă simţiţi că muşchii sunt obosiţi, mai ales după un antrenament intens, sunteţi sfătuiţi să vă odihniţi mai mult (poate chiar să faceţi pauză câteva zile). Nu este o lună favorabilă pentru a forţa lucrurile în ceea ce priveşte activitatea fizică. Carieră – O veste bună ar fi faptul că superiorii au observat munca voastră şi sunt gata să vă răsplătească. Deci este posibil să primiţi promovarea mult dorită şi muncită sau un bonus mare financiar. Mai mult, există şansa să fiţi cooptaţi într-un proiect foarte mare sau chiar să vi se ofere un loc de muncă mai avantajos în acelaşi domeniu. Afaceri – O lună foarte bună pentru a avea iniţiativă, pentru a începe proiecte noi, poate chiar mai avantajoase din punct de vedere financiar. Un alt aspect foarte important este faptul că angajaţii vă respectă şi vă admiră, ceea ce este o veste foarte bună pentru un lider. De asemenea poate să fie o perioadă foarte auspicioasă pentru a vă mări echipa, acest aspect fiind esenţial pentru a mai delega din responsabilităţi şi pentru a vă concentra mai mult pe managementul firmei. Dacă aveţi nevoie de sprijin, mai ales financiar, acum este momentul să acţionaţi, să aplicaţi pentru diverse programe din partea Guvernului sau a unor instituţii locale. În luna aceasta pot să apară în viaţa voastră persoane influente care să vă ajute la momentul potrivit. Relaţii – O lună neutră din punct de vedere sentimental – este posibil ca în unele momente să vă simţiţi singuri. Cei într-un cuplu stabil sau căsătoriţi pot beneficia de compania partenerului! Cei singuri sunt sfătuiţi să mai aştepte până să se implice într-o relaţie nouă, mai ales dacă de abia au ieşit din alta. Educaţie – Energiile acestei luni vă pot aduce sprijinul unor mentori foarte importanţi sau chiar sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie. Nu trebuie să vă fie ruşine să cereţi ajutorul, dacă simţiţi că ceva nu merge aşa cum v-aţi fi dorit. S-ar putea să fiţi surprinşi de comoara care se ascunde în spatele acelor sfaturi!
 
MAIMUŢĂ - 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016
 
O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Veţi simţi în această perioadă că o mână invizibilă parcă vă ajută la momentul potrivit. Este foarte posibil să apară în viaţa voastră o persoană influentă, un mentor care să vă ghideze şi să vă fie alături. De aceea este o lună foarte favorabilă pentru a începe proiecte noi. Acţionaţi ori de câte ori simţiţi că vă este favorabil; nu este momentul să vă luaţi o vacanţă! În luna aceasta se formează o combinaţie foarte favorabilă între steaua anuală 4 şi steaua lunară 6 – suma lui 10. Această combinaţie vă poate aduce noroc în finalizarea unor proiecte la care aţi lucrat de ceva timp. Carieră – Totul pare să meargă din ce în ce mai bine la locul de muncă. Munca voastră vă va aduce rezultatele mult dorite foarte repede; nu mai trebuie să aşteptaţi mult. Mai mult, în perioada aceasta beneficiaţi de abilitatea de a vă da seama imediat ce merge şi ce anume trebuie schimbat. Lucrul în echipă este bine aspectat pentru voi în această lună! Dacă veţi avea de partea voastră şi un mentor, o persoană care să vă ghideze, atunci succesul este garantat. Un alt aspect important este faptul că sunteţi sfătuiţi să vă gândiţi foarte bine înainte de a lua o decizie cu privire la o schimbare radicală în carieră. Afaceri - O lună foarte productivă pentru cei care au propria afacere. Angajaţii vă privesc cu foarte mult respect şi admiraţie, ceea ce arată faptul că sunteţi un lider foarte bine pregătit. Recomandarea este ca în această lună să vă concentraţi mai mult pe consolidarea relaţiilor cu angajaţii, asociaţii şi clienţii! Relaţii – O lună favorabilă din punct de vedere sentimental, de aceea sunteţi sfătuiţi să vă concentraţi mai mult pe relaţii şi să lăsaţi munca în plan secund, în special în zilele libere. Nativii Maimuţă singuri pot să întâlnească o persoană cu care să comunice foarte bine, chiar şi la nivel spiritual. Fiţi prezenţi şi entuziasmaţi şi totul va fi bine! Educaţie – Energiile acestei luni indică faptul că ceva nou poate să apară în viaţa voastră academică – un hobby, un domeniu nou care să vă capteze atenţia, poate vă descoperiţi un talent nou. Important este să acţionaţi atunci când primiţi aceste semne! Veţi avea de partea voastră atât sprijnul familiei cât şi ajutorul unui mentor!
 
COCOŞ – 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017
 
O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Este o perioadă în care vă veţi simţi apatici, obosiţi, stresaţi şi sunteţi predispuşi spre îmbolnăviri şi accidentări. Este cu atât mai dificil, cu cât această energie lunară este multiplicată de energia anuală. Este important ca pe toată perioada acestei luni să vă menţineţi un nivel de energie optim! Carieră – O lună destul de dificilă la locul de muncă, din cauza faptului că în această perioadă nu vă puteţi baza doar pe abilităţile şi talentele voastre – aveţi nevoie şi de aliaţi. Încercaţi să nu îndepărtaţi persoane/ colegi care vor să vă ajute să finalizaţi anumite proiecte. De asemenea, sunteţi sfătuiţi să ţineţi pentru voi problemele personale pentru că dacă le dezvăluiţi unei persoane cu intenţii nu tocmai bune, s-ar putea să se întoarcă împotriva voastră. Dacă aveţi posibilitatea să mai delegaţi din responsabilităţi, ar fi foarte bine pentru sănătatea voastră. Afaceri – Luna aceasta nu este favorabilă pentru luarea de decizii importante cu impact major asupra firmei. Dacă totuşi sunt situaţii urgente, încercaţi să verificaţi de mai multe ori înainte să acţionaţi. Aveţi nevoie de aliaţi de partea voastră, pentru a trece mai uşor peste această lună. Este foarte clar că energiile luni vă fac mai irascibili, iar comunicarea nu este tocmai punctul vostru forte în această perioadă. Poate o mini-vacanţă v-ar ajuta să vă reîncărcaţi bateriile! Relaţii – O lună favorabilă din punct de vedere sentimental pentru cuplurile stabile sau cei căsătoriţi. Pot să găsească înţelegere, iubire, pace şi armonie în cadrul relaţiilor, ceea ce îi va ajuta pe nativii Cocoş să treacă mai uşor peste această lună dificilă. Cei singuri nu sunt foarte avantajaţi în această lună, deoarece nu vor reuşi să găsească o persoană care să le înţeleagă stările oscilante din această perioadă. Educaţie - O lună cu energie scăzută, lipsă de concentrare. Din păcate în această perioadă nu beneficiaţi de inspiraţie, creativitate şi motivaţie. Vă este recomandat să începeţi lucrul la proiecte/ teme din timp pentru a nu intra în panică atunci când termenul limită se apropie.
 
CÂINE – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018
 
O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Această energie lunară vă aduce foarte multe oportunităţi atât în plan financiar, cât şi în planul profesional. Cu toate acestea, pot să apară în această lună şi foarte mulţi competitori! Sunteţi sfătuiţi să nu răspundeţi la fel de agresiv, ci să-i dezarmaţi prin acte de generozitate, doar aşa veţi avea de câştigat. Recomandarea pentru această lună este să vă concentraţi pe carieră, familie, educaţia copiilor, dar şi planul sentimental – aveţi energia necesară pentru a vă bucura de tot ceea ce vă poate oferi această lună. Carieră – O lună foarte avantajoasă mai ales pentru nativii Câine în funcţie de conducere, mai ales în această perioadă când totul pare să meargă în favoarea voastră. Cu toate acestea sunteţi sfătuiţi să fiţi atenţi pe cine supăraţi sau „jigniţi” cu metodele voastre de a lucra – s-ar putea să se întoarcă împotriva voastră. Pentru ceilalţi nativi Câine care nu sunt într-o funcţie importantă, sunt sfătuiţi să lucreze individual în această lună şi să evite pe cât posibil proiectele care necesită lucrul în echipă. Doar talentul nu vă va ajuta în această lună, este nevoie să aveţi şi atitudinea corectă! Afaceri – Abilităţile de lider sunt la un nivel maxim în această lună, de aceea sunteţi sfătuiţi să folosiţi acest avantaj pentru a vă motiva angajaţii. Dacă conduceţi o companie mare, este foarte important să vă dedicaţi acest timp pentru a vă cunoaşte toţi angajaţii, nu numai cei care lucrează direct cu voi. De asemenea este o perioadă foarte bună pentru a le propune asociaţilor/ partenerilor de afaceri un proiect nou pentru investiţie. Aveţi o putere foarte mare de convingere, deci semnarea unui contract în această lună se va dovedi cheia succesului. Relaţii – Vă este recomandat ca în această lună să uitaţi toate lucrurile negative din trecut şi să vă concentraţi pe prezent, mai ales dacă aţi trecut recent printr-o despărţire. Acum este momentul să priviţi înainte cu entuziasm şi să fiţi pregătiţi să primiţi din nou dragostea în viaţa voastră. Nu vă izolaţi pentru că riscaţi să intraţi în depresie. Educaţie – Este luna cea mai favorabilă pentru a vă perfecţiona într-un anumit domeniu, dar şi pentru activităţi extraşcolare. Puterea de concentrare este la nivel superior, tot ce mai trebuie să faceţi este să vă menţineţi cât mai mult timp motivaţi.
 
MISTREŢ – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019
 
O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Această energie poate aduce noi începuturi, acesta fiind momentul perfect pentru a vă pune în lumină talentele sau pentru a încerca ceva diferit. O lună cu multe transformări, schimbări şi surprize. Cu toate acestea există o mică atenţionare – pot să apară competitori sau persoane invidioase care să vă pună piedici în ceea ce aveţi de făcut. Nu vă descurajaţi, este doar o provocare pe care o puteţi depăşi! Orice începeţi în această lună va beneficia de o bază solidă pentru viitorul apropiat – deci vă puteţi asuma anumite riscuri în această perioadă. Carieră - Veţi avea parte de o perioadă plină la locul de muncă, dar şi de surprize: o mărire de salariu, transferul într-un alt departament, promovare sau chiar să fiţi liderul unei echipe. Aveţi şansa să faceţi o impresie foarte bună, dacă veţi şti să vă puneţi în evidenţă talentele. Este foarte important să aveţi încredere în voi! Cu toate acestea sunteţi sfătuiţi să nu vă dezvăluiţi secretele şi planurile oricui pentru că sunt multe persoane geloase în jurul vostru care pot să vă pună piedici. Afaceri - O lună foarte favorabilă pentru semnări de contracte şi parteneriate noi. Acestea din urmă pot avea o influenţă pozitivă pe termen lung asupra afacerii voastre. Folosiţi energiile acestei luni pentru a negocia în termeni favorabili pentru ambele părţi! Este de asemenea o lună foarte bună pentru cei care decid să candideze pentru o anumită funcţie – valabil şi în domeniul politicii! Vă este recomandat să identificaţi metode noi de a vă creşte veniturile, profiturile şi să vedeţi în ce măsură ideile aplicate vă sunt de folos. Relaţii – O lună excelentă din punct de vedere sentimental, mai ales pentru cei care îşi doresc o relaţie serioasă. Pentru cei într-un cuplu stabil poate să fie o perioadă pentru a trece la următorul nivel: căsătorii, logodne, conceperea unui copil, mutat împreună etc. Cei căsătoriţi se pot bucura de o lună liniştită petrecută în cuplu, poate chiar într-o mini-vacanţă. Educaţie – O lună foarte favorabilă din punct de vedere academic; primiţi foarte multe laude atât din partea profesorilor, cât şi a colegilor. Cu toate acestea sunteţi sfătuiţi să folosiţi aceste laude pentru a vă motiva şi ambiţiona, altfel riscaţi să pierdeţi tot ce aţi obţinut până acum.
 
 
 
 
 
Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!
 
 
 
Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!
 
 
 
 
 
Notificare drepturi
 
Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.
 
 
Notificare răspundere
 
Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.
 
 
 
Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved