Influenţele lunii OCTOMBRIE 2021

07-10-2021

Cerc articol Placeholder
Background articol
©AMdaebak-Horoscop-chinezesc-luna-OCTOMBRIE-2021

Acest horoscop este prezentat în funcţie de calendarul solar!

Luna solară care debutează în data de 8 octombrie 2021 şi se va încheia în data de 6 noiembrie 2021 este lună de CÂINE sub patronajul elementului pământ yang.  În această lună în centrul casei/ spaţiului de lucru vine steaua 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Stelele anuale se dublează în această lună! Astfel că cele mai afectate sectoare, dar şi periculoase sunt: Nord, Sud-Est, Sud-Vest şi Nord-Vest. Atenţie foarte mare pentru că pot să apară foarte multe probleme de sănătate, accidente, conflicte verbale, dar şi fizice! Evitaţi pe cât posibil să petreceţi foarte mult timp în aceste sectoare în perioada următoare. Totuşi este important de ţinut cont şi de aspectele sectoarelor favorizate. Elementele acestor stele se dublează, ceea ce înseamnă un exces, chiar dacă energia stelei este favorabilă. Liderii, bărbatul casei sunt foarte afectaţi în această lună. Vor exista multe trădări atât la nivel macro, cât şi micro. Aspect valabil şi pentru femeile casei care se pot confrunta cu diverse conflicte verbale, care pot degenera în procese, litigii şi alte contexte legale. Atenţie mai ales în zilele cu zodii justiţiare TIGRU, CAL şi CÂINE: 9, 13, 17, 21, 25, 29 oct, 2, 6 nov 2021.

Pentru că este un moment dificil pe întreg globul din cauza pandemiei cu virusul COVID-19, este foarte important să punem pe primul plan sănătatea, siguranţa celor din jurul nostru, mai ales a persoanelor vulnerabile (în vârstă, bolnave, însărcinate etc). Maestra Lillian Too a recomandat scrierea şi amplasarea în casă (pentru cei care rezonează cu partea de Feng Shui spiritual) a mantrei de protecţie „Heart Mantra of Arya Vairochana”. Lillian Too afirmă faptul că doar citind această mantră, puteţi dobândi succes și nu puteţi fi afectat de arme, foc, apă, otrăvuri, substanțe amestecate cu otrăvuri sau magie neagră. Nu puteţi fi rănit de regi, hoți, tâlhari și așa mai departe. Oriunde este scrisă și lăsată această mantră, oamenii nu se îmbolnăvesc, în special de boli contagioase (virusuri, bacterii etc):

TADYATHA / KALA KALA / KILI KILI / BIRI BIRI / HURU HURU / VAIRO-CHANA RASMI SANCHODITA AGACCHA / ARYA AKASHA GARBHA MAHA KARUNIKA PURAYA HASHANA / DHARAYA BUDDHA VIKSHCHAYANA / CHARA CHARA CHIRI CHIRI SVAHA

ATENŢIE! Nu uitaţi însă că este important să respectăm regulile impuse de ţara în care ne aflăm, astfel încât să nu punem în pericol sănătatea celor dragi, a noastră, dar şi a celor din jurul nostru. Informaţi-vă doar din surse oficiale!

Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:

Zile favorabile: 7, 9, 13, 15, 16, 18, 19, 20, 26, 31 octombrie 2021  - în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.

AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna OCTOMBRIE 2021.

AICI găsiţi informaţiile despre atenţionări zile luna solară OCTOMBRIE 2021.

AICI găsiţi informaţii în PREMIERĂ despre anul 2022, anul Tigrului!

 

INFORMAŢIILE pentru ANUL 2021, anul „BIVOLULUI care merge pe şosea” sunt cuprinse într-un ghid cu peste 100 de pagini, în format electronic PDF. Îl puteţi comanda, trimiţând un mail pe adresa info@amdaebak.ro, cu textul „COMANDĂ GHID ©AMdaebak 2021”.

 

ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!

Conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, fazele lunii în OCTOMBRIE 2021 sunt: Luna Nouă – 6.10.2021, ora 14:00 (ora României); Luna Plină: 20.10.2021, ora 18:00 (ora României).

 

Influenţele stelelor lunare asupra sectoarelor spaţiilor de locuit/ lucru

În prima parte a acestui articol vom prezenta influenţele energiilor stelelor lunare asupra sectoarelor din casă, spaţii, birouri sau unde vă desfăşuraţi pentru mai mult timp activitatea. Astfel puteţi să aflaţi unde anume sunt energii benefice şi este bine de potenţat/activat şi care dintre sectoare sunt afectate de energii mai puţin benefice şi cum pot fi acelea controlate/diminuate.

Centrul casei (sediul familiei) – În această lună în centrul casei/ spaţiului de lucru vine steaua 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. O lună favorabilă pentru întreaga familie, chiar la locul de muncă/ firmă, mai ales în plan financiar şi noroc în găsirea unui mentor sau a unei persoane foarte influente care să vă ajute la momentul potrivit. Dacă vă confruntați cu obstacole în această lună, persoana potrivită va apărea pentru a vă ghida. Cu toate acestea vă este recomandat să nu activaţi acest sector, deoarece există un exces de element metal. Acest aspect poate cauza mici accidentări, răniri cu obiecte ascuţite, accidente rutiere etc. Atenţie si pentru cei care au bucătăria în centrul casei, dar şi pentru cei care activează în domeniul construţiilor!

Sectorul de Nord - carieră (unde se situează zodia Şobolan şi Fiul cel mijlociu al casei) – În această lună în sectorul de Nord vine steaua 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Acest sector este grav afectat de dublarea stelei 2 a bolii, în această lună. Combinația de stele din acest sector poate să predispună spre o creștere a îmbolnăvirilor, afectându-i în special pe cei care locuiesc în case cu direcţia de orientare pe Nord. Vârstnicii sau persoanele vulnerabile sunt sfătuite să nu doarmă în sectorul de Nord, dacă dormitorul se află în acest sector. Nu petreceți prea mult timp aici și evitați potenţarea acestui sector! Remediul recomandat pentru această lună este amplasarea unor simboluri pentru protecţia sănătăţii.

Sectorul de Nord-Est - învăţătură (unde se situează zodia Bivol, Tigru şi Fiul cel mic al casei) – În această lună în sectorul de Nord-Est vine steaua 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Steaua anuală se dublează în această lună, ceea ce înseamnă că sunt avantajaţi rezidenţii acestui sector, dar şi cei care locuiesc în case cu direcţia de orientare pe Nord-Est. Este o lună foarte favorabilă pentru a face investiţii sau a juca la bursă. Cu toate acestea este recomandat să adoptaţi un ritm mai lent pentru că luna aceasta vă va da un impuls să vă mişcaţi foarte repede şi chiar să fiţi prea activi. Este favorabil să încetiniţi lucrurile dacă observaţi că totul merge prea repede. Mai mult, există un exces de element foc, ceea ce poate predispune la accidente cauzate de incendiu. Evitați luminile puternice, lumânările sau orice altceva care poate potenţa elementul foc în această zonă, mai ales dacă aveţi bucătăria în sectorul de Nord-Est. NU activaţi acest sector!

Sectorul de Est - sănătate (unde se situează zodia Iepure şi Fiul cel mare) – În această lună în sectorul de Est vine steaua 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. O lună excelentă, în care steaua anuală se dublează, ceea ce înseamnă foarte multă creativitate, dragoste şi succes academic pentru rezidenţii acestui sector, dar şi pentru persoanele care locuiesc în case cu direcţia de orientare pe Est. Această lună este foarte favorabilă pentru persoanele care au de susţinut examene, interviuri, prezentări, dar şi pentru cei care îşi doresc o relaţie stabilă. Cu toate acestea atenţie foarte mare pentru că există un exces de element lemn ceea ce poate predispune spre depresii, supărări mai ales în plan sentimental. Există de asemenea predispoziţie spre infidelităţi, mai ales pentru cuplurile stabile.

Sectorul de Sud-Est - prosperitate (unde se situează zodia Dragon, Şarpe şi Fiica cea mare) – În această lună în sectorul de Sud-Est vine steaua 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Dublarea stelei anuale 5 poate predispune în această lună spre pierderi financiare, mici accidentări și risc de îmbolnăvire (poate aduce chiar şi pierderi de vieți omenești). Pentru a ţine sub control şi chiar a suprima aceste energii total nefavorabile, este recomandat să amplasaţi în sectorul de Sud-Est al casei, Pagoda celor 5 elemente. O lună foarte nefavorabilă chiar şi pentru cei care locuiesc în case cu direcţia de orientare pe Sud-Est. Evitați să petreceți prea mult timp în acest sector și păstrați linişte pe tot parcursul acestei luni.

Sectorul de Sud - faimă (unde se situează zodia Cal şi Fiica mijlocie) – În această lună în sectorul de Sud vine steaua 1, stea cu energie de victorie şi succes. Steaua Victoriei se dublează în această lună, aducând multe oportunități în toate domeniile! Victoria poate fi obţinută cu ușurință; potenţează avantajul competitiv și oferă spiritul de luptă necesar pentru a depăși posibilele obstacole. Cei care locuiesc în case cu direcţia de orientare spre Sud beneficiază de oportunităţi de promovare în carieră.

Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează zodia Oaie, Maimuţa şi Mama casei) – În această lună în sectorul de Sud-Vest vine steaua 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. O lună stresantă pentru rezidenţii acestui sector, deoarece în această lună se dublează steaua anuală cu energie de ceartă şi conflicte. O mare parte din stres vine sub formă de bârfe și zvonuri, aspect ce poate provoca foarte multe probleme în relaţii. Pentru a ţine sub control această energie total nefavorabilă, este recomandat să amplasaţi un bol cu mere roşii în sectorul de Sud-Vest al livingului. Evitaţi de asemenea, pe cât posibil să folosiţi acest sector al casei! Păstrați această zonă liniștită!

Sectorul de Vest - descendenţi  (unde se situează zodia Cocoş şi Fiica cea mică/ tânără) – În această lună în sectorul de Vest vine steaua 8, stea cu energie de prosperitate. Acesta este cel mai norocos sector în această lună, deoarece steaua anuală a prosperităţii se dublează. Rezidenţii acestui sector, dar şi persoanele care locuiesc în case cu direcţia de orientare pe Vest pot beneficia în această lună de foarte multe oportunităţi în plan financiar. Cu cât petreceţi mai mult timp în Vest luna aceasta, cu atât mai bine. Activați cu lumini, sunete și socializare! Remediile recomandate pentru această lună sunt simboluri pentru potenţarea prosperităţii.

Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează zodia Câine, Mistreţ şi Patriarhul casei) – În această lună în sectorul de Nord-Vest vine steaua 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Este cu atât mai periculos în această lună, cu cât steaua anuală 7 este dublată acum. Acest aspect poate predispune spre foarte multe conflicte care pot degenera, care pot să devină violente. Acest sector afectează liderii şi bărbatul casei, de aceea este recomandat ca în această lună să nu vă încredeţi în oricine, să evitaţi investiţiile financiare şi să fiţi foarte atenţi atât la securitatea personală, cât şi cea a casei/ firmei. Aveți grijă atunci când lucrați cu obiecte metalice în acest sector – exces de element metal! Remediile recomandate pentru această lună sunt simboluri pentru protecţie împotriva energiei stelei anuale 7 (reprezentarea elefantului şi rinocerului albastru)

 

Influenţele stelelor lunare asupra ZODIILOR chinezeşti

 

În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.

 

ŞOBOLAN 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Este cu atât mai periculos, cu cât  se dublează energia stelei anuale de boală. Luna aceasta sunteţi predispuşi la accidentări, îmbolnăviri, de aceea este foarte important să vă ascultaţi corpul şi să acţionaţi imediat ce simţiţi că ceva nu este în regulă. De asemenea sunteţi sfătuiţi să adoptaţi un stil de viaţă sănătos: mişcare, alimentaţie echilibrată, vitamine, somn calitativ, odihnă, activităţi relaxante. O altă recomandare ar fi să evitaţi în această lună locurile cu energie yin: spitalele, cimitirele, vizitarea persoanelor bolnave. Carieră – O perioadă destul de obositoare şi stresantă la locul de muncă, mai ales dacă aveţi foarte multe responsabilităţi. Cheia pentru a menţine un echilibru şi pentru a nu vă îmbolnăvi este să vă organizaţi foarte bine activităţile şi să faceţi o listă de priorităţi. Aveţi nevoie de aliaţi în această lună, de aceea lucrul în echipă vă este favorabil. Nu ezitaţi să cereţi ajutorul dacă simţiţi că nu puteţi face faţă. Atenţie celor care lucrează în domenii cu un grad de risc ridicat: construcţii, domeniu medical, şoferi etc – risc mai mare de accidentări şi îmbolnăviri. Afaceri – Din păcate nu este o lună favorabilă pentru investiţii financiare, semnări de contracte, lansări de produse şi servicii noi. Este mai degrabă o perioadă pentru consolidarea a ceea ce aveţi deja, dar şi pentru a pune pe hârtie idei noi, însă cu aplicare în viitorul apropiat. Nu este o lună pentru schimbări! Relaţii – Planul sentimental pare să stagneze în această lună, mai ales pentru cei singuri care preferă să se concentreze pe propria persoană deoarece nu au energia să se implice într-o relaţie. Socializarea poate să fie calea prin care să nu vă izolaţi complet. Cei căsătoriţi/ cuplu stabil se bucură de timp de calitate cu familia, copiii, mai ales în această lună cu multe provocări în planul sănătăţii. Educaţie – Este clar ca în această lună nu veţi reuşi să fiţi productivi şi motivaţi, de aceea aveţi nevoie de încurajări şi sprijin din partea familiei. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

O lună importantă, deoarece apare energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. O perioadă în care se pot multiplica atât aspectele pozitive, cât şi cele negative, depinde foarte mult de fiecare persoană în parte. Lucrurile se vor mişca foarte rapid în această lună, de aceea este recomandat să vă organizaţi activităţile şi să vă rezolvaţi problemele în ritmul vostru. Carieră – La locul de muncă s-ar putea să vă confruntaţi cu situaţii neplăcute legate de o persoană care tot încearcă să vă pună piedici sau chiar să vă pună într-o lumină proastă în faţa superiorilor. Răzbunarea nu este o variantă în această lună chiar dacă vă va da o satisfacţie pe moment. Încercaţi să găsiţi soluţii pentru a vă impresiona colegii şi superiorii – aveţi nevoie de aliaţi în acest moment. Afaceri – Ritmul foarte rapid în care se desfăşoară lucrurile s-ar putea să vă determine să luaţi anumite decizii fără să aveţi toate detaliile. Recomandarea este să vă faceţi planuri şi strategii înainte să acţionaţi. Puteţi face investiţii sau anumite schimbări în interiorul firmei, însă este bine să aveţi un plan concret. De asemenea este indicat să nu acţionaţi în funcţie de părerile celorlalţi – aveţi încredere în propria intuiţie. Relaţii – Planul sentimental este foarte bine aspectat, cu foarte multă pasiune şi oportunităţi, mai ales pentru persoanele singure. Dacă aveţi de luat decizii importante cu privire la viitorul unei relaţii, este recomandat să aşteptaţi până luna viitoare când veţi reuşi să cântăriţi mai bine situaţia în care vă aflaţi. Educaţie – O lună plină de entuziasm şi motivaţie pentru elevii/ studenţii nativi Bivol. Poate să fie o perioadă cu foarte multe idei, proiecte interesante şi activităţi extracuriculare. Acum este momentul să vă puneţi abilităţile la lucru! NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

O lună importantă, deoarece apare energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. O perioadă în care se poate multiplica atât aspectele pozitive, cât şi cele negative, depinde foarte mult de fiecare persoană în parte. Lucrurile se vor mişca foarte rapid în această lună, de aceea este recomandat să vă organizaţi activităţile şi să vă rezolvaţi problemele în ritmul vostru. Atenţie – lună de aliat, zodia Câine! Carieră – O lună destul de haotică la locul de muncă, mai ales dacă vă doriţi să faceţi mai multe lucruri în acelaşi timp. Recomandarea în această perioadă este să lucraţi în echipă pentru a nu compromite calitatea muncii. Totul este să vă prioritizaţi şi să vă organizaţi activităţile pentru a rămâne productivi pe tot parcursul lunii. De asemenea aveţi grijă la persoanele care vor încerca să vă atragă în tot felul de bârfe şi zvonuri. Acestea nu vă vor afecta atâta timp cât nu reacţionaţi şi nu vă lăsaţi provocaţi. Afaceri – Este o lună bună pentru lansări de produse şi sevicii noi, însă aveţi grijă ca totul să fie plănuit la virgulă. Nu acţionaţi fără să aveţi toate informaţiile pentru că riscaţi să pierdeţi atât financiar, cât şi din punct de vedere al imaginii firmei. Beneficiaţi de energii favorabile în această lună însă recomandarea este să nu vă grăbiţi în a acţiona sau a lua o decizie majoră cu privire la viitorul firmei. Fiţi încrezători, motivaţi, dar rămâneţi în alertă! Relaţii - Planul sentimental este foarte bine aspectat, cu foarte multă pasiune şi oportunităţi, mai ales pentru persoanele singure. Dacă aveţi de luat decizii importante cu privire la viitorul unei relaţii, este recomandat să aşteptaţi până luna viitoare când veţi reuşi să cântăriţi mai bine situaţia în care vă aflaţi. Educaţie – O lună plină de entuziasm şi motivaţie pentru elevii/ studenţii nativi Tigru. Poate să fie o perioadă cu foarte multe idei, proiecte interesante şi activităţi extracuriculare. Acum este momentul să vă puneţi abilităţile la lucru! NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

IEPURE –1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Mai mult decât atât, se dublează steaua anuală 4, deci poate să fie o lună plină de romantism, creativitate, dar poate să vină şi cu mici probleme legate de stres, depresie, suferinţe (mai ales în plan sentimental pentru cei care trec prin momente dificile). Aceste probleme pot să apară din cauza excesului de element lemn. De asemenea poate să fie o lună cu predispoziţii spre indifidelitate – mare atenţie! Atenţie – lună de prieten secret, zodia Câine! Carieră – O lună foarte favorabilă la locul de muncă unde reuşiţi să vă faceţi remarcaţi şi să vă impuneţi cu foarte mare uşurinţă. Acum poate să fie momentul când în sfârşit veţi beneficia de ajutorul unei persoane pe care o căutaţi de ceva timp. Lucrul în echipă este de bun augur, cu condiţia să nu aveţi o atitudine arogantă faţă de colegi. Este o lună creativă în care sunteţi încurajaţi să vă exprimaţi ideile şi planurile, dar şi să vă concentraţi pe îmbunătăţirea relaţiei cu colegii. Staţi departe de flirturile la locul de muncă deoarece pot să vă aducă foarte multe probleme şi pe termen lung veţi regreta. Afaceri – O lună foarte favorabilă pentru a vă face noi cunoştinţe şi să vă măriţi cercul de prieteni/ conexiuni. Este foarte posibil ca în următoarea perioadă să cunoaşteţi o persoană influentă care să vă ajute cu acele informaţii de care aveaţi mare nevoie pentru a pune în aplicare planurile şi strategiile voastre de marketing. Sunt favorabile proiectele creative, inovative, de aceea puteţi lua în considerare anumite schimbări în firmă. Relaţii – Planul sentimental este foarte bine aspectat, mai ales pentru nativii Iepure singuri care pot găsi acum persoana potrivită sau pot avea curajul de a se deschide faţă de persoana de care sunt interesaţi. Pentru cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi poate să fie o lună periculoasă, deoarece poate să apară o terţă persoană. Predispoziţia spre infidelitate este foarte mare în această lună din cauza dublării stelei anuale 4. Încercaţi să nu daţi curs unui flirt sau unei propuneri, dacă nu vreţi să regretaţi pe termen lung. Educaţie – O lună extraordinară în plan academic pentru nativii Iepure elevi/ studenţi. Sunteţi energici, motivaţi, creativi şi foarte productivi în această lună. Aveţi acum abilitatea de a învăţa lucruri noi foarte repede şi uşor. Comunicarea poate să fie cheia succesului pentru voi în următoarea perioadă. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

DRAGON – 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Mai mult decât atât, în această perioadă se dublează steaua anuală 5. Nu vă lăsaţi descurajaţi dacă lucrurile merg într-un ritm mult mai încet decât de obicei. Totul este provizoriu şi luna viitoare veţi găsi motivaţia necesară pentru a vă repoziţiona pe drumul cel bun. Nu este momentul potrivit pentru a lua decizii importante sau pentru a face schimbări. Poate să fie o perioadă dificilă şi în planul sănătăţii – evitaţi riscurile de orice fel! Atenţie – lună de zodie conflictuală, zodia Câine! Carieră – La locul de muncă este foarte important să rămâneţi concentraţi pe ceea ce aveţi de făcut, astfel încât dacă apar greşeli să le puteţi remedia în timp util fără ca cineva să observe. Este o lună în care este recomandat să nu vă faceţi remarcaţi în niciun fel, ci să faceţi strict ceea ce se află în fişa postului. Daca veţi încerca să faceţi mai mult cu dorinţa de a vă face remarcaţi, riscaţi să faceţi greşeli şi să fiţi luaţi în vizor de către superiori. Lucrul în echipă vă poate fi favorabil în această perioadă, astfel veţi fi percepuţi ca fiind un membru important care lucrează cu multă responsabilitate. Ambiţiile nu-şi au locul în această lună! Afaceri – O lună destul de dificilă, cu obstacole! Puteţi beneficia de oportunităţi de a vă creşte vânzările, însă pot să apară probleme în a le concretiza. Nu este o lună favorabilă pentru semnări de contracte, investiţii financiare, cheltuieli inutile sau decizii majore cu privire la viitorul firmei. Înainte de a lua hotărârea pentru o investiţie pe termen lung este indicat să aveţi toate informaţiile cu privire la riscurile pe care urmează să vi le asumaţi. Relaţii – Planul sentimental este destul de afectat în această lună atât pentru cei singuri cât şi pentru cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi. Este foarte posibil să apară discuţii contradictorii din lucruri mărunte, de aceea sunteţi sfătuiţi să nu reacţionati din impuls şi să vă gândiţi foarte bine înainte de a spune ceva ce este posibil să regretaţi mai târziu. De asemenea pot să apară conflicte şi în familie, mai ales cu copiii! Educaţie – Poate să fie o lună excelentă în plan academic dacă veţi reuşi să vă organizaţi şi să vă prioritizaţi proiectele şi temele de la şcoală/ facultate. Dacă vă doriţi să obţineţi o bursă va trebui să munciţi din greu, să vă informaţi şi să fiţi pe fază atunci când apare şansa. Nu mergeti la şcoală/ facultate nepregătiţi, deoarece aceasta poate să fie luna voastră dacă faceţi tot ce trebuie. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

ŞARPE – 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Mai mult decât atât, în această perioadă se dublează steaua anuală 5. Nu vă lăsaţi descurajaţi dacă lucrurile merg într-un ritm mult mai încet decât de obicei. Totul este provizoriu şi luna viitoare veţi găsi motivaţia necesară pentru a vă repoziţiona pe drumul cel bun. Nu este momentul potrivit pentru a lua decizii importante sau pentru a face schimbări. Poate să fie o perioadă dificilă şi în planul sănătăţii – evitaţi riscurile de orice fel! Carieră – O lună complicată la locul de muncă deoarece vă este recomandat să vă verificaţi proiectele şi actele de două ori înainte să le predaţi. Greşelile pot să apară din orice în această perioadă, iar competitorii vor fi primii care vor sesiza şi vor comunica mai departe superiorilor. De aceea ar fi bine să nu ajungeţi în această situaţie şi nici să le daţi motive acestora să acţioneze în acest mod. Cu atât mai mult dacă există discuţii şi despre o posibilă promovare, trebuie să acordaţi foarte mare atenţie conduitei voastre la locul de muncă. Aşadar evitaţi pe cât posibil să întârziaţi sau să plecaţi prea devreme de la job fără un motiv real. Afaceri – Acum este o perioadă în care sunteţi sfătuiţi să faceţi planuri, să vă organizaţi ideile şi strategiile de marketing, nu să acţionaţi. Nu este o lună favorabilă pentru semnări de contracte, investiţii financiare, cheltuieli inutile sau decizii majore cu privire la viitorul firmei. Înainte de a lua hotărârea pentru o investiţie pe termen lung este indicat să aveţi toate informaţiile cu privire la riscurile pe care urmează să vi le asumaţi. Relaţii – Planul sentimental este destul de afectat în această lună atât pentru cei singuri cât şi pentru cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi. Este foarte posibil să apară discuţii contradictorii din lucruri mărunte, de aceea sunteţi sfătuiţi să nu reacţionati din impuls şi să vă gândiţi foarte bine înainte de a spune ceva ce este posibil să regretaţi mai târziu. De asemenea pot să apară probleme în familie cu privire la planul sănătăţii – un membru al familiei este predispus spre îmbolnăvire, ceea ce vă îngrijorează şi vă streasează foarte mult. Educaţie – Din păcate nu este o lună favorabilă deoarece nu vă simţiţi deloc motivaţi, iar nivelul de energie este foarte scăzut. Recomandarea pentru a putea trece mai uşor peste această perioadă este să vă organizaţi, să prioritizaţi ceea ce este important de făcut şi să încercaţi să vă şi odihniţi/ relaxaţi. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

CAL – 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Este cu atât mai favorabil, cu cât luna aceasta se dublează steaua anuală 1. Norocul este în sfârşit de partea voastră după câteva luni dificile, ceea ce înseamnă că veţi beneficia de ajutor nesperat, câştiguri, avantaje în faţa competiţiei. Secretul pentru a avea parte de această victorie pe termen lung este să fiţi generoşi şi să ajutaţi şi voi la rândul vostru atunci când aveţi posibilitatea. Cei care participă la diverse concursuri au toate şansele să iasă învingători. Atenţie – important este şi chart-ul personal (pe ce perioadă a vieţii vă aflaţi). Atenţie – lună de aliat, zodia Câine! Carieră – O lună foarte favorabilă la locul de muncă – intuiţia va fi cea care vă va ghida pe tot parcursul acestei perioade. Vă veţi face remarcaţi şi în faţa superiorilor, aspect ce vă poate pune pe lista scurtă pentru o posibilă promovare sau mărire de salariu. Totul este să aveţi încredere în abilităţile voastre şi să nu vă fie teamă să vă asumaţi anumite riscuri. Dacă voi veţi fi încrezători, asta veţi transmite şi celor din jur. Afaceri – O lună extraordinară în acest domeniu, mai ales dacă aveţi de luat decizii importante sau să lansaţi produse şi servicii noi. Este de asemenea o perioadă favorabilă pentru semnări de contracte, investiţii financiare, strategii de marketing. Poate să fie momentul favorabil pentru a vă face publicitate prin diverse metode: interviuri, social media, bloguri etc. Ştiţi exact ce şi când să spuneţi ceva! Numele vostru va deveni cunoscut şi veţi beneficia de prublicitate pozitivă în următoarea perioadă. Relaţii – Planul sentimental este foarte bine aspectat pentru că spre deosebire de ultimele două luni, acum aveţi energie, entuziasm, chef de viaţă. Aceste aspecte vă vor ajuta să luaţi cele mai bune decizii când vine vorba despre o relaţie nouă sau de consolidarea cuplului deja existent. Totul este să permiteţi acestor energii să vă ghideze! Educaţie – O lună perfectă pentru nativii Cal elevi/ studenţi. Aveţi toate şansele să câştigaţi concursuri, burse, avantaje etc. De asemenea este o perioadă foarte bună pentru a avea alături un mentor care să vă ghideze şi să vă sfătuiască. Nu vă concentraţi doar pe studii, încercaţi să aveţi şi activităţi extracuriculare care să vă ajute în viitoarea carieră. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

OAIE – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Este cu atât mai dificil, cu cât în această perioadă se dublează steaua anuală 3. S-ar putea ca luna aceasta să vă enervaţi din orice şi să fiţi tentaţi să reacţionaţi din impuls. De data aceasta voi veţi fi cei care veţi isca diverse discuţii contradictorii, de aceea vă este recomandat să staţi mai retraşi în următoarea perioadă. Încercaţi să vă gândiţi foarte bine înainte de a spune ceva – comunicarea este defectuoasă în această lună. De asemenea sunt predispoziţii spre probleme cu legea, procese etc – nu vă implicaţi în activităţi sau contexte la limita legii. Carieră – Din păcate vă veţi întâlni cu foarte multe provocări la locul de muncă, mai ales din partea colegilor. Este indicat să lucraţi individual pe cât posibil în această lună pentru a evita potenţialele conflicte. De asemenea rezistaţi tentaţiei de a răspunde provocărilor, bârfelor, zvonurilor şi discuţiilor contradictorii. Chiar dacă sunteţi în general o zodie diplomată, în următoarea perioadă s-ar putea să nu vă puteţi abţine în a răspunde din impuls. Ignoraţi persoanele care vor să vă provoace şi să vă facă probleme şi nu încercaţi să vă răzbunaţi. Gândiţi-vă cum vă va afecta această situaţie pe termen lung. Afaceri – O perioadă dificilă, mai ales dacă aveţi de rezolvat diverse probleme cu acte oficiale, hârtii, parteneriate etc. Nu este recomandat ca în această lună să semnaţi contracte, să faceţi angajări noi, parteneriate sau asocieri noi. Acest domeniu este foarte afectat în următoarea perioadă, ceea ce vă va aduce dificultăţi în comunicare. Încercaţi să fiţi mai aproape de angajaţi pentru a putea anticipa posibilele nemulţumiri sau răzbunări. Există predispoziţie spre probleme cu autorităţile, chiar să vi se intenteze proces – atenţie cu cine colaboraţi sau faceţi investiţii financiare. Verificaţi informaţiile de mai multe ori înainte de a acţiona! Relaţii – Un domeniu serios afectat în această lună, atât pentru cei singuri cât şi pentru cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi. Pot să apară discuţii contradictorii din lucruri aparent mărunte, dar care pot duce chiar la destrămarea relaţiei. Amânaţi discuţiile importante pentru luna următoarea sau încercaţi să analizaţi foarte bine înainte să spuneţi ceva ce veţi regreta mai târziu. Educaţie – O perioadă dificilă în planul comunicării, mai ales pentru cei care au de susţinut prezentări, examene orale sau chiar în orele de clasă online. Nu este momentul să ieşiţi în evidenţă şi încercaţi să vă ţineţi departe de acele persoane care pot avea o influenţă negativă asupra voastră. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

MAIMUŢĂ - 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Este cu atât mai dificil, cu cât în această perioadă se dublează steaua anuală 3. S-ar putea ca luna aceasta să vă enervaţi din orice şi să fiţi tentaţi să reacţionaţi din impuls. De data aceasta voi veţi fi cei care veţi isca diverse discuţii contradictorii, de aceea vă este recomandat să staţi mai retraşi în următoarea perioadă. Încercaţi să vă gândiţi foarte bine înainte de a spune ceva – comunicarea este defectuoasă în această lună. De asemenea sunt predispoziţii spre probleme cu legea, procese etc – nu vă implicaţi în activităţi sau contexte la limita legii. Carieră – O lună dificilă la locul de muncă, în principal din cauza comunicării defectuoase. Nu veţi reuşi să colaboraţi cu colegii aşa cum v-aţi dori, de aceea este indicat ca în următoarea perioadă să lucraţi individual – lucrul în echipă nu vă este favorabil în această lună. De asemenea sunteţi sfătuiţi să nu vă spuneţi secretele şi gândurile la job, pentru că riscaţi să se întoarcă împotriva voastră la un moment dat. Ignoraţi persoanele care vor să vă provoace şi să vă facă probleme şi nu încercaţi să vă răzbunaţi. Afaceri – Domeniul parteneriatelor este foarte afectat în această lună, de aceea încercaţi să lucraţi la îmbunătăţirea relaţiei cu angajaţii sau partenerii de afaceri. Evitaţi atitudinea de atotştiutor şi de aroganţă, altfel riscaţi să jigniţi fără să fi avut asta în minte. Aveţi nevoie de aliaţi în această lună, nu de duşmani! Există predispoziţie spre probleme cu autorităţile, chiar să vi se intenteze proces – atenţie cu cine colaboraţi sau faceţi investiţii financiare. Verificaţi informaţiile de mai multe ori înainte de a acţiona! Relaţii – Planul sentimental nu reprezintă prioritatea voastră acum, de aceea vă veţi concentra mai mult pe propria persoană. Educaţie – Lucrul individual este cel mai favorabil pentru voi în această lună. Este de asemenea o perioadă dificilă în planul comunicării, mai ales pentru cei care au de susţinut prezentări, examene orale sau chiar în orele de clasă online. Nu este momentul să ieşiţi în evidenţă şi încercaţi să vă ţineţi departe de acele persoane care pot avea o influenţă negativă asupra voastră. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

COCOŞ – 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Este cea mai bună lună din acest an, mai ales în plan financiar - puteţi avea câştiguri neaşteptate, moşteniri, măriri de salariu, creşterea vânzărilor etc. Carieră – La locul de muncă vă veţi face remarcaţi, iar superiorii nu vor avea decât cuvinte de laudă la adresa voastră. Toată lumea va dori să fie de partea voastră, de aceea puteţi fi privit ca pe un lider foarte bine pregătit. Lucrul în echipă vă va avantaja în această lună deoarece reuşiţi să vă puneţi în valoare abilităţile. Aveţi acum şansa să depăşiţi şi posibilele obstacole cauzate de bârfe şi zvonuri. O posibilă promovare este în cărţi pentru voi, trebuie doar să faceţi ce ştiţi voi mai bine. Aveţi încredere în intuiţie! De asemenea poate să fie vorba şi despre o primă sau o mărire de salariu. Afaceri – O lună excelentă, mai ales în plan financiar! Dacă aveaţi în plan investiţii sau achiziţii mai scumpe, poate să fie un moment bun pentru riscuri financiare. De asemenea este o lună favorabilă pentru semnări de contracte, asocieri noi, creşterea listei de clienţi etc. Fiţi deschişi la posibilele propuneri de afaceri sau proiecte, deoarece pot să apară oportunităţi de aur. Foarte favorabil şi pentru a lucra la diverse strategii de marketing, lansări de produse şi servicii noi. Relaţii - Planul sentimental este foarte bine aspectat atât pentru cei singuri, cât şi pentru cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi. Recomandarea generală este să vă exprimaţi sentimentele fără teamă şi să comunicaţi deschis cu persoana iubită pentru că veţi avea doar de câştigat. Educaţie – Veţi avea parte de oportunităţi pentru a vă pune în valoare talentele şi abilităţile. De asemenea este o lună foarte favorabilă pentru a vă gândi cum să obţineţi o bursă sau să participaţi la diverse concursuri. Nu trebuie să vă fie teamă că nu veţi reuşit deoarece sunteţi foarte motivaţi şi energici. Trebuie doar să fiţi încrezători în propria persoană! NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

CÂINE – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Este cu atât mai periculos, cu cât în această perioadă se dublează steaua anuală 7. Recomandarea pentru următoarea perioadă este să nu vă spuneţi secretele şi ideile oricui, pentru că există predispoziţie spre trădări exact din partea persoanelor la care nu vă aşteptaţi. Nu vă întoarceţi noaptea târziu acasă, mai ales pe străzi lăturalnice şi prost luminate – pericol să fiţi atacaţi şi furaţi. De asemenea securitatea casei trebuie să se regăsească pe lista priorităţilor în următoarea perioadă – verificaţi dacă aţi închis uşa, ferestrele (pentru cei care stau la casă) etc. Carieră – O lună destul de dificilă la locul de muncă deoarece vă puteţi confrunta cu anumite persoane care vor dori să vă saboteze. Atenţie mare şi la acele persoane care se pretind a fi prieteni – risc major de trădări. Recomandarea principală în această lună ar fi să nu dezvăluiţi nicio informaţie despre viaţa personală la job. Un alt aspect important ar fi să evitaţi pe cât posibil lucrul în echipă, deoarece există riscul să vi se fure ideile, mai ales dacă vă aflaţi pe lista scurtă pentru promovare sau mărire de salariu. Afaceri – Din păcate este o lună cu energii de pierderi, mai ales în plan financiar, dar şi relaţional. De aceea evitaţi investiţiile financiare, semnările de contracte, achiziţiile inutile, angajările, asocierile cu persoane necunoscute. Riscul de a fi trădaţi chiar de o persoană de încredere din interiorul firmei este foarte mare. Nu delegaţi acele proiecte care implică acte importante sau bani mulţi. Lucraţi personal la acestea pentru a vă asigura că nu apar surprize neplăcute. Concentraţi-vă acum pe consolidarea a ceea ce aveţi deja! Relaţii – Planul sentimental nu este foarte bine aspectat în această lună! Cei singuri riscă să se implice în relaţii toxice, cu persoane agresive şi cu intenţii nu tocmai bune. Mai bine aşteptaţi până luna viitoare înainte să luaţi o decizie definitivă cu privire la începerea unei relaţii. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi pot să se confrunte cu probleme de comunicare, dar şi cu apariţia unei terţe persoane – predispoziţie spre infidelitate. Educaţie – O lună competitivă pentru nativii Câine elevi/ studenţi. Există riscul să pierdeţi anumite concursuri, avantaje sau să fiţi dezavantajaţi la note. Recomandarea este să nu vă spuneţi ideile şi planurile, mai ales colegilor – predispoziţie spre a fi trădaţi şi să vi se fure ideile. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

MISTREŢ – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Este cu atât mai periculos, cu cât în această perioadă se dublează steaua anuală 7. Recomandarea pentru următoarea perioadă este să nu vă spuneţi secretele şi ideile oricui, pentru că există predispoziţie spre trădări exact din partea persoanelor la care nu vă aşteptaţi. Nu vă întoarceţi noaptea târziu acasă, mai ales pe străzi lăturalnice şi prost luminate – pericol să fiţi atacaţi şi furaţi. De asemenea securitatea casei trebuie să se regăsească pe lista priorităţilor în următoarea perioadă – verificaţi dacă aţi închis uşa, ferestrele (pentru cei care stau la casă) etc. Atenţie - luna aceasta se realizează casa domesticităţii împreună cu zodia Câine! Carieră – Luna aceasta totul este imprevizibil la locul de muncă, de aceea trebuie să acordaţi mai multă atenţie detaliilor, astfel încât să evitaţi greşelile. Recomandarea principală în această lună ar fi să nu dezvăluiţi nicio informaţie despre viaţa personală la job. De asemenea nu este o lună favorabilă pentru a lua decizii majore, în grabă fără a avea toate informaţiile. Un alt aspect important ar fi să evitaţi pe cât posibil lucrul în echipă, deoarece există riscul să vi se fure ideile, mai ales dacă vă aflaţi pe lista scurta pentru promovare sau mărire de salariu. Afaceri - Din păcate este o lună cu energii de pierderi, mai ales în plan financiar, dar şi relaţional. De aceea evitaţi investiţiile financiare, semnările de contracte, achiziţiile inutile, angajările, asocierile cu persoane necunoscute. Riscul de a fi trădaţi chiar de o persoană de încredere din interiorul firmei este foarte mare. Aceasta este luna în care sunteţi sfătuiţi să consolidaţi ceea ce aveţi deja şi să puneţi pe hârtie ideile şi planurile pentru a acţiona în viitorul apropiat. Relaţii - Planul sentimental nu este foarte bine aspectat în această lună! Cei singuri riscă să se implice în relaţii toxice, cu persoane agresive şi cu intenţii nu tocmai bune. Mai bine aşteptaţi până luna viitoare înainte să luaţi o decizie definitivă cu privire la începerea unei relaţii. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi pot să se confrunte cu probleme de cumunicare, dar şi cu apariţia unei terţe persoane – predispoziţie spre infidelitate. Educaţie - O lună competitivă pentru nativii Mistreţ elevi/ studenţi. Există riscul să pierdeţi anumite concursuri, avantaje sau să fii dezavantajaţi la note. Recomandarea este să nu vă spuneţi ideile şi planurile, mai ales colegilor – predispoziţie spre a fi trădaţi şi să vi se fure ideile. NOTĂ: Acestea sunt informaţii generale! Pentru o înţelegere aprofundată a influenţelor lunare/ anuale este important să vă cunoaşteţi diagrama personală. Achiziţionarea chart-ului Paht Chee realizat de echipa ©AMdaebak se poate face prin trimiterea unei mail pe adresa info@amdaebak.ro.

 

Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!

 

 

Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!

 

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

7.10.2021

Sursă foto: WOFS

Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved