Influenţele lunii SEPTEMBRIE 2016

02-09-2016

Cerc articol Placeholder
Background articol
feng shui tips11
L

una septembrie este o lună de COCOŞ şi beneficiază de o energie specială conferită de steaua 4, stea academică şi de dragoste. Este o lună despre care chiar se poate spune că „love is in the air”. Este o perioadă favorabilă pentru a ne îmbunătăţi relaţiile de orice fel, fie ele de dragoste, afaceri sau chiar cu familia şi rudele. Luna aceasta este favorabilă mai ales pentru cei singuri deoarece există posibilitatea să-şi găsească un partener/ă compatibil, iar cei căsătoriţi îşi pot întări relaţia (însă aveţi grijă şi la diverse ispite – puteţi pune o piatră de ametist legată cu fir roşu şi aşezată sub pat pentru a vă asigura fidelitatea partenerului). Nu uitaţi că această energie a stelei 4 favorizează şi domeniul academic. Dacă aveţi examene sau interviuri în această lună sunteţi favorizaţi de această stea să străluciţi şi să aveţi succes! AICI aveţi câteva grupe de zile, calculate de Lillian Too, pentru a vedea cum să profităm de beneficitatea unor zile sau cum să ne protejăm în cazul unor stele nefavorabile.

               Cei care aveţi dormitorul în centrul casei vă puteţi bucura de o îmbunătăţire a stării de sănătate deoarece steaua anuală 2 cu energie de boală este ţinută sub control de beneficitatea energiei de lemn a stelei 4 care se află în centrul lo shu-ului în această lună. După cum ştiţi deja, lemnul distruge pământul (steaua 2 este stea de pământ), de aceea este foarte bine să punem acel covoraş verde (pătrat sau dreptunghiular, NU rotund) în centrul casei. Chiar şi în centrul unei ţări sau continent poate exista o îmbunătăţire a relaţiilor şi stării de sănătate!

                Zodiile cele mai favorizate în această lună sunt: CALUL, OAIA, MAIMUŢA şi COCOŞUL. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare zodie şi sectoare.

 

Sectorul de Nord - carieră (unde se situează şi Şobolanul şi Fiul cel mijlociu al casei) este de asemenea afectat de această multiplicare a energiei stelei 7, de furturi şi violenţă verbală. Aveţi mare grijă mai ales dacă aveţi intrarea în casă în sectorul Nord. Puteţi pune o repezentare a rinocerului şi elefantului albastru pentru protecţie împotriva jafurilor, spargerilor, violenţelor (care pot chiar degenera dacă sunt potenţate). Nu lăsaţi în Nordul casei (camerei) lumânări aprinse sau dacă aveţi bucătăria în Nord, încercaţi să faceţi pauze dese atunci gătiţi pentru a nu lăsa foarte mult flacăra de la aragaz deschisă.

 

ŞOBOLAN

Luna septembrie este o lună puţin mai grea, aşa că încercaţi să aveţi mai multă grijă. În această lună aveţi steaua 9 de multiplicare aceasta multiplicând energia stelei anuale 7, energie de furturi şi violenţă verbală. Aveţi grijă unde vă puneţi geanta sau portofelul. Puneţi accentul mai mult pe siguranţa personală purtând cu voi amuleta împotriva furturilor cu elefantul şi rinocerul albastru. Pe plan profesional, oamenii nu par ceea ce sunt, mai ales dacă lucraţi într-un domeniu competitiv, de aceea este bine să nu aveţi prea multă încredere în oricine. Ca remediu pentru birou, ideal ar fi o pictură cu reprezentarea „Golden Mountain”. Sunteţi ok şi pe plan sentimental însă recomandarea este să nu forţaţi nota şi să luaţi lucrurile încet.

 

Sectorul de Nord-Est - învăţătură (unde se situează şi Bivolul, Tigrul şi Fiul cel mic al casei). În această lună există o creştere considerabilă a energiei de violenţe si pericol de pierdere a banilor prin furturi sau jafuri. Acest aspect este potenţat de steaua lunară 7 şi steaua anuală 5 de pierderi şi distrugeri. Puteţi pune în Nord-Estul casei (mai ales daca aveţi uşa de intrare pe această direcţie) o reprezentare a elefantului şi rinocerului albastru împotriva furturilor. De asemenea cei care dorm, Fiul cel mic, Bivolii şi Tigrii pot să aibă probleme de sănătate cu stomacul, indigestii, intoxicaţii alimentare sau chiar mici răni la gură.

 

 BIVOL

Din păcate, şi bivolii sunt afectaţi de energia stelei 7, energie de furturi (de obiecte sau chiar idei) şi violenţă verbală. Trebuie să aveţi mai multă grijă la obiectele personale, unde vă lăsaţi geanta dacă mergeţi undeva. La fel ca în cazul nativilor şobolan, puteţi purta amuleta de protecţie împotriva acestei stele 7 total nefavorabile, cu elefantul şi rinocerul albastru. Există o predispoziţie pentru furturi de bani. Pe plan profesional sunteţi favorizaţi deoarece nivelul de creativitate va creşte şi veţi găsi cele mai ingenioase soluţii, rezolvări şi idei (nu le divulgaţi oricui). Însă trebuie să fiţi precauţi în ceea ce priveşte banii pentru că există riscul să fiţi păcăliţi sau înşelaţi. Puteţi purta cu voi „Lock Coin” (moneda de „încuiere a banilor”). Pe plan sentimental sunteţi tentaţi să va lăsaţi ispitiţi, nu este un lucru rău pentru cei singuri, dar pentru cei deja într-o relaţie sau chiar căsătoriţi este bine să staţi cuminţi luna aceasta. Dacă veţi ceda tentaţiilor nu veţi avea de suferit decât voi, aşa că mare grijă la posibilele tentaţii.

 

 TIGRUL

Aveţi grijă luna aceasta deoarece puteţi avea tot felul de neplăceri legate de furturi, pierderi de bani, îmbolnăviri şi chiar răni fizice. Toate acestea din cauza energiei stelei lunare 7, energie de furturi şi violenţă verbală care în combinaţie cu steaua anuală 5 de distrugeri vă poate aduce evenimente neplăcute. Remediul pentru această lună (în afara amuletei cu rinocerul şi elefantul albastru) este Dorjele. La locul de muncă încercaţi să nu vă extenuaţi, muncind mai mult decât trebuie. Pot exista colegi care să fie geloşi sau invidioşi şi trebuie să aveţi mare grijă cum controlaţi aceste situaţii. Evitaţi investiţiile riscante pentru că există o predispoziţie spre furturi. În afaceri nu luaţi decizii pripite luna aceasta şi încercaţi să fiţi mai conservatori. Cei care sunt singuri ar fi indicat să amâne întâlnirile romantice până luna viitoare pentru că există riscul să spuneţi un lucru nepotrivit la momentul nepotrivit. În ceea ce priveşte sănătatea, citiţi informaţiile de mai sus pentru sectorul de Nord-Est.

 

Sectorul de Est - sănătate (unde se situează Iepurele şi Fiul cel mare) -  luna aceasta sunt afectaţi în special bărbaţii, mai ales Fiul cel mare al casei, din punct de vedere al sănătăţii. Remediile recomandate: Medicine Buddha (medalion, amuletă, reprezentare, chiar şi ascultarea sau recitarea mantrei) sau Wu Lou aşezat pe noptiera din dormitor. SFAT: Persoanele în vârstă şi femeile însărcinate care dorm sau îşi petrec foarte mult timp în sectorul de Est, le este recomandat ca măcar în această lună să se mute din acest sector.

 

IEPURELE

Luna septembrie vă aduce o multiplicare a stelei 2 lunare, cu energie de boală. Sunteţi mai predispuşi la îmbolnăviri şi accidente decât oricare altă zodie, în septembrie. Evitaţi sporturile periculoase, nu conduceţi imprudent si cu viteză foarte mare. Remediile recomandate: Medicine Buddha (medalion, amuletă, reprezentare, chiar şi ascultarea sau recitarea mantrei) sau Wu Lou aşezat pe noptiera din dormitor. Pe plan profesional veţi avea destul de multă muncă însă sunteţi sfătuiţi să adoptaţi o strategie inteligentă pentru a nu vă extenua şi să ajungeţi să vă îmbolnăviţi. Evitaţi de asemenea să acceptaţi ofertă (indiferent de suma de bani) pentru a lucra până noaptea târziu pentru că riscaţi să vă îmbolnăviţi. Puteţi să purtaţi la voi reprezentări din jadeit ale aliaţilor sau prietenului secret pentru a vă spori relaţiile cu ceilalţi. Pentru cei singuri nu vă putem spune decât că sunteţi în viziorul cuiva pentru o posibilă relaţie, iar pentru cei în cuplu aveţi grijă la tentaţii exterioare cuplului.

 

Sectorul de Sud-Est - prosperitate (unde se situează Dragonul, Şarpele şi Fiica cea mare) – dacă aveţi uşa de la intrare pe această direcţie, puteţi pune o pereche de Fu Dogs de o parte şi de alta a uşii. De asemenea puteţi folosi lumini strălucitoare în acest sector, însă fără a face prea mult zgomot. De asemenea nu atârnaţi în acest sector clopoţeii de vânt, deoarece vă pot aduce dureri de cap şi tot felul de bârfe care pot degenera până la apariţia unui proces.

 

DRAGON

Energia stelei 3 a acestei luni vă indică probleme conflictuale şi chiar procesuale (dispute, litigii etc). Puteţi ţine sub control această energie nefavorabilă prin lumină roşie. Încercaţi să vă ţineţi departe de persoane conflictuale chiar şi de implicarea în anumite dispute care pot duce chiar la procese. Cel mai indicat este să vă menţinei calmi pe tot parcursul lunii şi să vă odihniţi mai mult. Dacă sunteţi implicaţi într-o discuţie aprinsă cel mai bine este să plecaţi din acel loc fără a reacţiona în niciun fel, mai ales agresiv.

 

ŞARPE

Este o lună cu energie destul de „certăreaţă”! Puteţi simţi tensiune şi energii negative în urma unor relaţii care s-au terminat nu tocmai în termeni buni. Nu vorbim aici doar despre relaţii personale, ci şi despre relaţiile de la locul de muncă sau chiar cu parteneri de afaceri. Recomandarea este să vă controlaţi aceste emoţii negative şi să le transformaţi în emoţii pozitive. În acest fel le puteţi canaliza spre activităţi productive. În general sunteţi o fire diplomată, însă în această lună se pare că nu sunteţi tocmai într-o stare foarte bună şi decât să spuneţi ceva ce este posibil să regretaţi mai târziu, mai bine vă abţineţi. Riscaţi să ofensaţi persoane puternice care se pot transforma în duşmani. Temperamentul din luna aceasta, mai puţin bun, vă poate face neplăcuţi în ochii celorlalţi de aceea recomandarea este să faceţi haz de necaz, să râdeţi mai mult şi să faceţi glume. De asemenea ca remediu general puteţi folosi Placa celor 9 zeităţi pe care o puteţi poziţiona în Sud-Estul casei în această lună, pentru a vă mai îmbunătăţi relaţiile cu cei din jur.

 

Sectorul de Sud - faimă (unde se situează Calul şi Fiica mijlocie) - Pentru a potenţa această energie de prosperitate puteţi folosi o reprezentare a apei (exceptând în dormitor unde nu se pun astfel de reprezentări ale apei) sau chiar „Water Wave” (remediul recomandat de Lillian Too). Dacă aveţi în domitorul în Sud atunci puteţi folosi cristale pentru potenţarea energiei. Cei care fac parte din acest sector pot să devină populari la locul de muncă sau în mediul de afaceri şi de asemenea pot reîntâlni un vechi mentor care să le fie alături cu sfaturi şi sprijin luna aceasta. Extrapolând, putem să vorbim şi de energii favorabile în Sudul ţării, continentului sau în partea de Sud a globului, însă tot cu avertizările de rigoare de la începutul anului 2016.

 

CAL

Sunteţi cea mai favorizată zodie în această lună deoarece beneficiaţi de energia stelei 8, energie de prosperitate care vine în combinaţie cu steaua anuală 6, prosperitate indirectă şi noroc divin. Pentru a realiza stringul de putere 168, puteţi să purtaţi cifra 1 pe tricou, ca pandativ etc sau vă puteţi asocia cu o alte zodii care au în această lună steaua 1, adică Maimuţa şi Oaia. Luna aceasta se poate spune că sunteţi cu adevărat binecuvântaţi pentru că nimic din ceea ce întreprindeţi în septembrie nu va da greş. Dacă este ceva ce v-aţi dorit să faceţi, acum este un moment mai mult decât favorabil. Fie că sunteţi angajaţi, fie că deţineţi propria afacere, beneficiaţi de o energie de prosperitate din plin şi puteţi să vă dezvoltaţi exact cum aveaţi în plan. Purtaţi amuleta anuală pentru a vă feri de geloziile celor din jur. Pe plan sentimental este de asemenea o lună excelentă, mai ales pentru cei care îşi doresc o relaţie stabilă şi de lungă durată. Remediul recomandat: Raţele mandarin şi Nodul mistic.

 

Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează Oaia, Maimuţa şi Mama casei) – Energia acestui sector continuă să aducă prosperitate. Toate proiectele amânate până acum se relansează şi există o indicaţie de avansare în carieră. Totuşi există o mică atenţionare în ceea ce priveşte mici neînţelegeri sau discuţii între partenerii de afaceri sau persoanele adulte din casă. Acest aspect se datorează dizarmoniei dinte elemente. Sectorul de Sud-Vest este sector de pâmânt, iar steaua acestei luni este de apă, iar în ciclul elementelor pământul distruge apa.

 

OAIA

Norocul este de partea voastră luna aceasta deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 1, stea de victorie, care vine în combinaţie cu steaua anuală 8 de prosperitate. Pentru a realiza stringul de putere 168, puteţi să purtaţi cifra 6 pe tricou, ca pandativ etc sau vă puteţi asocia cu o altă zodie care are steaua 6 în această lună sau an, adică Calul sau Cocoşul. Pe plan financiar şi sentimental lucrurile continuă să meargă foarte bine. O să vă simţiţi mai energici luna aceasta, iar munca vă va aduce numai satisfacţii. Profitaţi de această energie benefică pentru a începe noi proiecte, pentru a întâlni oameni noi şi pentru a fi curajoşi atunci când semnaţi contracte. Tot ceea ce începeţi luna aceasta se va concretiza pe parcurs. Purtaţi simboluri de prosperitate pentru a potenţa aceste energii.

 

MAIMUŢA

Totul se schimbă pentru binele vostru, în special pentru că în această lună beneficiaţi de energia stelei 1, energie de victorie care vine în combinaţie cu steaua anuală 8 de prosperitate. Pentru a realiza stringul de putere 168, puteţi să purtaţi cifra 6 pe tricou, ca pandativ etc sau vă puteţi asocia cu o altă zodie care are steaua 6 în această lună sau an, adică Calul sau Cocoşul. Orice începeţi acum are şanse mari să si reuşească. Vă puteţi bucura şi de bani şi de dragoste luna aceasta. Cei care se gândesc sau au în plan schimbarea jobului sau chiar cariera (alt domeniu) este un moment bun să o facă. Remediul pentru succes în carieră este Stindardul Victoriei, acesta potenţând şi mai mult această energie benefică. Pentru potenţarea dragostei şi norocului de căsătorie vă puteţi folosi de simbolul Dublei Fericiri, pentru că este o lună favorabilă pentru căsătorie. Cei singuri vor avea parte numai de lucruri bune în plan sentimental, doar să-şi deschidă sufletul şi va fi bine. Cei care îşi doresc copii pot amplasa în dormitor remedii de fertilitate.

 

Sectorul de Vest - descendenţi  (unde se situează Cocoşul şi Fiica cea mică/ tânără) – Este o lună excelentă mai ales pentru femeile tinere. Se formează o combinaţie benefică, combinaţie numită „suma lui 10”, ceea ce aduce potenţial pentru manifestarea succesului. Cu toate acestea munca poate merge într-un ritm mai încet din cauza faptului că există un blocaj la nivel de inspiraţie. Există o mică atenţionare cu privire la posibile accidente la nivelul nasului implicând elementul metal. Atenţie la diverse intervenţii chirurgicale în zona nasului. Folosiţi simbolul apei (prin culori sau amplasarea unui bol cu apă yin – ATENŢIE nu în dormitor – dacă sectorul de Vest este în dormitor puteţi „controla” metalul prin culori de foc) pentru a echilibra elementele, având în vedere excesul de metal.

 

COCOŞUL

Luna această este favorabilă din punct de vedere financiar. Veniturile pot creşte substanţial de aceea este foarte bine să profitaţi de toate oportunităţile care vă apar şi fiţi curajoşi. Ţineţi minte atunci când negociaţi un contract să priviţi spre direcţia voastră favorabilă de succes. Sunt foarte multe persoane care vor să vă ajute, dar pentru a putea atrage mentorul potrivit vouă, recomandarea este să vă folosiţi de aliaţi şi prietenul secret. Pe plan sentimental totul merge foarte bine, aşa că cei care sunt în zodia calului şi sunt singuri pot face o mişcare către cocoşi pentru că anul acesta este favorizată o astfel de legătură. Pentru activarea dragostei puteţi amplasa în sectorul de Sud-Vest al dormitorului o pereche de raţe mandarin.

 

Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează Câinele, Mistreţul şi Patriarhul casei) – Energia de distrugere care se află luna aceasta în Nord-Vest poate aduce pierderi de bani, conflicte, pierderea prosperităţii şi succesul în afaceri. Dacă dormitorul vostru se află în acest sector puteţi avea discuţii serioase şi conflictuale în legătură cu banii şi pierderea acestora. Evitaţi zgomotele şi de asemenea nu atârnaţi clopoţei de vânt. Remediul recomandat: Pagoda cu sutra inimii. Patriarhul ( sau persoana care aduce cei mai mulţi bani în casă) ar trebui să evite acest sector (mai ales dacă au dormitorul în acest sector) pentru că i-ar putea cauza probleme de sănătate.

 

CÂINELE

Urmează o lună destul de dificilă pentru voi, deoarece va fi greu să obţineţi succesul în perioada următoare. Acest lucru se datorează faptului că sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, energie de distrugere. Există o predispoziţie spre a pierde bani, de aceea recomandarea este să nu vă asumaţi prea multe riscuri financiare, nu sunt favorizate nici jocurile de noroc sau speculaţiile financiare. Nu luaţi decizii pripite când vine vorba despre lucruri importante pentru voi. Încercaţi să nu ofensaţi pe nimeni atunci când sunteţi implicaţi în discuţii contradictorii. Cei care sunt căsătoriţi pot ajunge să se certe din cauza banilor. Nu este o lună care să-i favorizeze din punct de vedere sentimental însă ar trebuie să amplaseze simboluri de dragoste în dormitor pentru a mai „îndulci” situaţia. Copiii care sunt în această zodie pot să treacă printr-o perioadă mai dificilă la şcoală, pot ajunge chiar să se certe cu prietenii sau colegii. Cel mai bine ar fi ca luna aceasta să fie mai tăcuţi.

 

MISTREŢUL

La fel ca în cazul zodiei câine, şi misteţul este afectat de energia stelei lunare 5, energie de distrugere. Poate avea probleme financiare şi discuţii conflictuale despre bani, de aceea este bine să aibă grijă cum îşi împart cheltuielile. Dacă aveţi bucătăria în sectorul de Nord-Vest, indicat ar fi să nu petreceţi foarte mult timp acolo deoarece sunteţi predispuşi spre îmbolnăvire. Evitaţi zgomotele de orice fel, menţineţi liniştea în acest sector cât de mult se poate. Remediul recomandat: Pagoda cu sutra inimii. Dacă acest sector se află într-o cameră unde organizaţi petreceri sau întâlniri zgmotoase de distracţie indicat este să le evitaţi în această lună.

 

             Vă rugăm să aveţi în vedere că acestea sunt informaţii generale privind luna septembrie 2016. Pentru consultaţii FENG SHUI şi PAHT CHEE, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro.

 

 

Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved