Influenţele lunii SEPTEMBRIE 2020

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Acest horoscop este prezentat în funcţie de calendarul solar!

Luna solară care debutează în data de 8 septembrie 2020 şi se va încheia în data de 7 octombrie 2020 este lună de COCOŞ sub patronajul elementului lemn yin. În această lună, în centrul Lo Shu–ului se află steaua 1, stea cu energie de victorie şi succes! Cu toate acestea diagrama lunii septembrie nu pare la fel de promițătoare ca luna trecută. Există mai puține sectoare care beneficiază de energii favorabile, însă energia din centrul chart-ului poate aduce schimbări și noi începuturi. Acest aspect poate indica faptul că toţii membrii familiei beneficiază de oportunităţi, schimbări şi transformări pozitive. Este cu atât mai important, cu cât, toată lumea a trecut în ultimele luni prin perioade de incertitudini în toate domeniile vieţii. Această energie lunară din centrul diagramei este foarte favorabilă şi în cadrul spaţiilor de lucru, companii, organizaţii, deoarece luna septembrie poate fi o perioadă foarte auspicioasă pentru a determina încotro ne putem îndrepta în viitor, luând în considerare contextul actual.

Pentru că este un moment dificil pe întreg globul din cauza pandemiei cu virusul COVID-19, este foarte important să punem pe primul plan sănătatea, siguranţa celor din jurul nostru, mai ales a persoanelor vulnerabile (în vârstă, bolnave, însărcinate etc). Maestra Lillian Too a recomandat scrierea şi amplasarea în casă (pentru cei care rezonează cu partea de Feng Shui spiritual) a mantrei de protecţie „Heart Mantra of Arya Vairochana”. Lillian Too afirmă faptul că doar citind această mantră, puteţi dobândi succes și nu puteţi fi afectat de arme, foc, apă, otrăvuri, substanțe amestecate cu otrăvuri sau magie neagră. Nu puteţi fi rănit de regi, hoți, tâlhari și așa mai departe. Oriunde este scrisă și lăsată această mantră, oamenii nu se îmbolnăvesc, în special de boli contagioase (virusuri, bacterii etc):

TADYATHA / KALA KALA / KILI KILI / BIRI BIRI / HURU HURU / VAIRO-CHANA RASMI SANCHODITA AGACCHA / ARYA AKASHA GARBHA MAHA KARUNIKA PURAYA HASHANA / DHARAYA BUDDHA VIKSHCHAYANA / CHARA CHARA CHIRI CHIRI SVAHA

ATENŢIE! Nu uitaţi însă că este important să respectăm regulile impuse de ţara în care ne aflăm, astfel încât să nu punem în pericol sănătatea celor dragi, a noastră, dar şi a celor din jurul nostru. Informaţi-vă doar din surse oficiale!

Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:

Zile favorabile: 1, 2, 8, 12, 17, 20, 24, 26, 27, 29, 30 septembrie 2020 – în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.

AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna SEPTEMBRIE 2020.

AICI găsiţi informaţii în PREMIERĂ despre anul 2021, anul Bivolului!

INFORMAŢIILE pentru ANUL 2020, anul „ŞOBOLANULUI la răscruce pe bârna acoperişului” sunt cuprinse într-un ghid cu peste 100 de pagini, în format electronic PDF. Îl puteţi comanda, trimiţând un mail pe adresa info@amdaebak.ro, cu textul „COMANDĂ GHID ©AMdaebak 2020”.

ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!

Conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, fazele lunii în SEPTEMBRIE 2020 sunt: Luna Nouă – 17.09.2020, ora 14:00(ora României); Luna Plină: 2.09.2020, ora 08:24 (ora României).

Influenţele stelelor lunare asupra sectoarelor spaţiilor de locuit/ lucru

În prima parte a acestui articol vom prezenta influenţele energiilor stelelor lunare asupra sectoarelor din casă, spaţii, birouri sau unde vă desfăşuraţi pentru mai mult timp activitatea. Astfel puteţi să aflaţi unde anume sunt energii benefice şi este bine de potenţat/activat şi care dintre sectoare sunt afectate de energii mai puţin benefice şi cum pot fi acelea controlate/diminuate.

Sectoarele cele mai afectate în luna solară SEPTEMBRIE 2020 sunt: Sud, Sud-Vest, Vest şi Nord-Vest. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare sector, conform lui Lillian Too:

Centrul casei (sediul familiei) – În această lună în centrul casei/ spaţiului de lucru vine steaua 1, stea cu energie de victorie şi succes. Energia din centrul chart-ului poate aduce schimbări și noi începuturi. Acest aspect poate indica faptul că toţii membrii familiei beneficiază de oportunităţi, schimbări şi transformări pozitive. Este cu atât mai important, cu cât, toată lumea a trecut în ultimele luni prin perioade de incertitudini în toate domeniile vieţii. Această energie lunară din centrul diagramei este foarte favorabilă şi în cadrul spaţiilor de lucru, companii, organizaţii, deoarace luna septembrie poate fi o perioadă foarte auspicioasă pentru a determina încotro ne putem îndrepta în viitor, luând în considerare contextul actual. Recomandarea este să activaţi acest sector al casei/ spaţiului de lucru prin a pune muzică, a petrece mai mult timp în această parte a casei/ spaţiului de lucru etc.

Sectorul de Nord – carieră (unde se situează zodia Şobolan şi Fiul cel mijlociu al casei) – În această lună în sectorul de Nord vine steaua 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Norocul se îmbunătăţeşte odată cu această energie de mentori. Există indicii cadouri neaşteptate, dacă reuşiţi să profitaţi la maxim de energia lunară. Pentru antreprenori, aceasta ar putea fi o perioadă de creștere lentă. Conflictul dintre elementele stelelor poate aduce și risc de îmbolnăvire; extrem de nefavorabil pentru fete, care ar trebui să evite acest sector în această lună. Există de asemenea predispoziţii spre leziuni la nivelul urechilor (cauzate probabil de obiecte metalice) și probleme renale. Recomandarea este să amplasaţi un remediu/ simbol pentru protecţia sănătăţii, Wu Lou.

Sectorul de Nord-Est – învăţătură (unde se situează zodia Bivol, Tigru şi Fiul cel mic al casei) – În această lună în sectorul de Nord-Est vine steaua 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. O lună excelentă pentru elevi, studenţi, persoane care au de susţinut examene, interviuri, scriitori, cercetători. Există, de asemenea, şanse de promovare la locul de muncă pentru rezidenţii acestui sector. Combinația între steaua anuală 1 şi steaua lunară 4, poate aduce oportunităţi în dragoste pentru femei. Dar pentru cuplurile căsătorite, există riscul de infidelitate. Este recomandat să înlăturaţi din acest sector orice reprezentare a elementului apă, deoarece există exces de apă care poate predispune la probleme şi scandaluri în cuplu.

Sectorul de Est – sănătate (unde se situează zodia Iepure şi Fiul cel mare) – În această lună în sectorul de Est vine steaua 8, stea cu energie de prosperitate. Poate să fi o lună foarte favorabilă, mai ales din punct de vedere financiar, însă trebuie să fiţi atenţi în continuare la energia anuală a stelei 5 (nu uitaţi de amplasarea Pagodei celor 5 elemente în acest sector pe tot parcursul anului). Aceasta din urmă vă poate predispune spre pierderi financiare, de aceea sunteţi sfătuiţi să nu vă asumaţi riscuri inutile – evitaţi în această perioadă jocurile de noroc, investiţiile financiare sau jocul la bursă. Există o atenţionare cu privire la planul sănătăţii pentru persoanele vulnerabile – în vârstă, bolnave, copii, femei însărcinate – predispoziţie spre probleme la nivelul ficatului, pancreasului şi posibile răniri la nivelul limbii.

Sectorul de Sud-Est – prosperitate (unde se situează zodia Dragon, Şarpe şi Fiica cea mare) – În această lună în sectorul de Sud-Est vine steaua 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Energia lunară poate atrage noroc financiar, dar poate aduce şi dezacorduri, deoarece elementele stelei anuale + lunare sunt în conflict. Puteţi amplasa simboluri pentru potenţarea prosperităţii. Din păcate, pot să apară conflicte între generaţii, de aceea este recomandat, mai ales dacă aveţi livingul sau masa în acest sector, să amplasaţi un bol cu mere roşii pentru a ţine sub control potenţialele conflicte. Există, de asemenea, risc de infecții la nivelul ficatului și limbii. Dacă aveţi ușa principală în sectorul de Sud-Est, puteţi amplasa un bol cu apă yin (nu fântâni sau cu alte obiecte, care să „mişte” apa).

Sectorul de Sud – faimă (unde se situează zodia Cal şi Fiica mijlocie) – În această lună în sectorul de Sud vine steaua 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Sectorul de Sud este cel mai grav afectat în această lună, deoarece combinaţia între steaua anuală 2 şi steaua lunară 5 poate fi foarte periculoasă pentru toţi rezidenţii acestui sector – boli grave și pierderi de bani. Rezidenţii sectorului de Sud trebuie să fie foarte atenți sau chiar să evite să petreacă foarte mult timp în acest sector. Păstrați liniștit acest sector – evitaţi TV, radio, lumini puternice, lumânări etc. Există predispoziţii spre îmbolnăviri la nivelul inimii (atenţionare mai ales pentru persoanele care se ştiu deja cu probleme cardiace) dar şi la nivelul ochilor. Recomandări: Amplasaţi Pagoda celor 5 elemente, dar şi remedii pentru protecţia sănătăţii, simbolul Wu Lou.

Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează zodia Oaie, Maimuţa şi Mama casei) – În această lună în sectorul de Sud-Vest vine steaua 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Rezidenţii acestui sector trebuie să aibă grijă suplimentară în această lună, deoarece steaua 7 poate aduce foarte multe evenimente neplăcute, mai ales în ceea ce priveşte securitatea personală, dar şi pierderi de bani. Este recomandat să amplasaţi o reprezentare a rinocerului şi elefantului albastru lângă uşa principală, dar mai ales dacă aceasta este chiar pe direcţia de Sud-Vest. De asemenea fiţi foarte atenţi dacă obişnuiţi să mergeţi prin locuri mai periculoase: străzi lăturalnice, prost luminate sau nefrecventate de foarte multă lume. Ciocnirea dintre elemente poate aduce, de asemenea, greșeli frecvente în redactarea sau semnarea de documente, ceea ce poate provoca probleme legale. Atenţie la tot ce semnaţi în această perioadă şi verificaţi de mai multe ori! Pentru a remedia acest dezechilibru, puteţi amplasa un bol cu apă yin (nu fântâni sau cu alte obiecte, care să „mişte” apa). Cuplurile care au dormitorul în acest sector, sunt predispuşi spre certuri, mai ales legate de bani! Recomandarea este să puneți deoparte niște bani pentru a avea grijă de cheltuielile neașteptate care ar putea să apară luna aceasta.

Sectorul de Vest – descendenţi (unde se situează zodia Cocoş şi Fiica cea mică/ tânără) – În această lună în sectorul de Vest vine steaua 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Mențineți acest sector liniștit și înlăturaţi pe cât posibil toate plantele din sectorul de Vest. Remediul cel mai indicat este amplasarea unui bol cu mere roşii! Aveți grijă când folosiți lumânări, deoarece acestea pot activa energiile afectate. Combinația dintre steaua anuală 9 şi steaua lunară 3 poate indica şi izbucnirea unor conflicte violente.

Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează zodia Câine, Mistreţ şi Patriarhul casei) – În această lună în sectorul de Nord-Vest vine steaua 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Cu toate că energia lunii nu este deloc favorabilă, se realizează o combinaţie foarte auspicioasă între steaua anuală 8 şi steaua lunară 2 – suma lui 10. Aceasta îi favorizează pe bărbaţii casei şi persoanele în funcţii de conducere importante. Mai mult, poate fi o lună foarte bună pentru a acumula bunuri materiale, pentru a vă creşte veniturile sau chiar pentru cadouri neaşteptate. Atenţie, din cauza energiei de boală din această lună, rezidenţii acestui sector pot fi predispuşi spre îmbolnăviri la nivelul plămânilor şi nasului – probleme respiratorii. Recomandarea este să amplasaţi remedii pentru protecţia sănătăţii, simbolul Wu Lou.

Influenţele stelelor lunare asupra ZODIILOR chinezeşti

Zodiile care sunt printre cele mai favorizate în luna solară SEPTEMBRIE 2020: ŞOBOLAN, BIVOL, TIGRU, DRAGON, ŞARPE, IEPURE. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare zodie, conform lui Lillian Too:

În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.

ŞOBOLAN – 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Lucrurile se mişcă rapid, oportunităţile în planul material şi în carieră apar de unde nu vă aşteptaţi. De asemenea este o lună în care pot să apară mentori, persoane influente – cu funcţii importante care să vă ajute la momentul potrivit. Totul este să acţionaţi rapid! Carieră – O lună foarte favorabilă, care vă permite să fiţi curajoşi şi să vă asumaţi anumite riscuri. Există şansa unei promovări, deoarece aţi lăsat o impresie foarte bună superiorilor. Mai mult, beneficiaţi şi de sprijinul colegilor! Nu există motive să vă îndoiţi de intenţiile acestora, deoarece pe perioada acestei luni veţi avea în preajmă persoane bine intenţionate! Afaceri – Este foarte important să acţionaţi rapid, dacă doriţi să puneţi în practică anumite idei/ planuri/ strategii. Energiile acestei luni sunt de partea voastră! Din punct de vedere financiar este o lună foarte bună, mai ales dacă aveţi în plan anumite investiţii, semnări de contracte sau extinderea firmei. Acum este momentul să puneţi lucrurile în mişcare! Relaţii – Din punct de vedere sentimental este o lună bună, însă este posibil să aveţi nevoie de ajutorul unor prieteni, să participaţi la diverse evenimente pentru a cunoaşte persoane noi. Este adevărat că perioada aceasta în contextul pandemiei, nu există foarte multe variante, însă pentru că beneficiaţi de o energie divină, nu se ştie de unde poate să apară o şansă importantă. Educaţie – O lună foarte bună pentru a vă face prieteni noi sau pentru a întări relaţiile de prietenie deja existente, mai ales dacă nu v-aţi mai văzut de mult timp. Cei mai tineri, elevii, pot beneficia în această lună de mentori/ profesori/ persoane mai în vârstă care să-i ghideze în ceea ce doresc să facă în viitor. De asemenea este o perioadă bună pentru a vă perfecţiona într-un anumit domeniu/ specializare – cu siguranţă vă va folosi pe viitor, mai ales dacă acum sunteţi într-o poziţie în care aveţi mai multe responsabilităţi.

BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Vă bucuraţi în această perioadă de foarte multă energie, entuziasm, motivaţie şi încredere în forţele proprii. O lună foarte bună mai ales pentru persoanele care lucrează în domeniul cercetării şi domenii creative: scriitori, artişti etc. Atenţie – aceasta este lună de aliat, zodia Cocoş! Carieră – Vă este recoamandat ca în această perioadă să lucraţi la întărirea relaţiilor cu colegii, dar şi superiorii. Aveţi şansa să vă puneţi în valoare abilităţile şi talentele, astfel încât să vă faceţi remarcaţi. Dacă aveţi idei noi despre cum să dezvoltaţi anumite proiecte, acum este momentul să acţionaţi şi să vă puneţi planurile în aplicare. În această lună puneţi bazele pentru o viitoare promovare sau un succes major! Afaceri – Liderii sunt avantajaţi în această lună, de aceea trebuie să fiţi foarte atenţi la modul în care comunicaţi cu cei din jur. Opiniile voastre sunt ascultate atât de către angajaţi, cât şi de potenţiali clienţi. Din punct de vedere financiar este o lună bună – puteţi vedea roadele unor investiţii din lunile trecute. De asemenea este foarte important să cereţi ajutorul unor persoane influente, dacă simţiţi că sunteţi sabotaţi de anumiţi competitori care joacă murdar. Relaţii – O lună foarte bună din punct de vedere sentimental, mai ales pentru cei singuri care nu vor duce lipsă de admiratori. Totul este să vă ghidaţi după intuiţie şi să ştiţi foarte bine ce vă doriţi de la o relaţie. Cei într-un cuplu stabil se pot gândi să treacă la următorul nivel: logodnă, căsătorie, mutarea împreună, conceperea unui copil etc. Cei căsătoriţi sunt sfătuiţi să nu cadă pradă tentaţiei spre infidelitate – riscaţi să aveţi probleme în căsnicie, din cauza unei plăceri de moment. Educaţie – O lună excelentă pentru elevi/ studenţi deoarece sunteţi plini de energie, concentraţi şi motivaţi.

TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Luna aceasta vă veţi concentra mai mult pe partea spirituală, decât pe cea materială. Este foarte adevărat că banii sunt importanţi, mai ales în contextul actual, însă planul financiar nu va fi prioritatea voastră acum. Carieră – O perioadă foarte armonioasă la locul de muncă, mai ales în relaţia cu superiorii şi colegii. Poate să fie o lună foarte bună pentru a lucra în echipă, astfel aveţi şansa să vă puneţi în valoare şi să vă faceţi remarcaţi. De asemenea este un moment bun pentru a vă gândi încotro merge cariera şi dacă vă doriţi o schimbare de job sau domeniu. Cu toate acestea înainte de a lua o decizie finală, puneţi pe hârtie argumentele pro şi contra. Afaceri – Luna aceasta sunteţi foarte creativi, inspiraţi să puneţi în aplicare ideile şi planurile la care aţi lucrat în ultimul timp. Recomandarea este să mai delegaţi din responsabilităţi pentru a avea mai mult timp liber pentru proiecte creative. Pot să apară foarte multe oportunităţi pentru extinderea şi dezvoltarea afacerii, însă este important să vă prioritizaţi activităţile astfel încât să vă ajungă timpul. De asemenea este o perioadă bună pentru a deveni mentor, mai ales dacă aţi făcut angajări de curând. Concentraţi-vă pe găsirea unei persoane cu foarte mult potenţial, astfel încât să aveţi încredere să delegaţi din proiecte. Relaţii – O lună foarte favorabilă, în special pentru cei singuri, care au şansa să se îndrăgostească. Voi decideţi ce vă doriţi de la o relaţie şi cât de repede să se desfăşoare lucrurile. Cei într-un cuplu stabil sau căsătoriţi sunt sfătuiţi să nu cadă pradă tentaţiei spre infidelitate – riscaţi să aveţi probleme în căsnicie, din cauza unei plăceri de moment. Educaţie – O lună foarte bună din punct de vedere academic pentru elevii/ studenţii din zodia Tigru. Beneficiaţi de energii foarte bune, de concentrare şi motivaţie. Mai mult, este favorizat lucrul în echipă, deoarece vă bucuraţi de sprijinul colegilor – totul este să vă faceţi remarcaţi prin abilităţile şi talentele voastre.

IEPURE –1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Este o perioadă în care vă puteţi recupera controlul şi puteţi observa schimbări semnificative în viaţa voastră, mai ales din punct de vedere financiar. Poate să fie şi o lună în care veţi descoperi cine vă este cu adevărat prieten – s-ar putea să descoperiţi duşmani ascunşi sub formă de „prieteni”. Această lună este favorabilă pentru semnări de contracte, celebrări, deschiderea unei afaceri etc. Atenţie – aceasta este lună de duşman, zodia Cocoş! Carieră – Veţi beneficia de foarte multe oportunităţi de a vă impresiona superiorii. Este clar luna în care vă puteţi face remarcaţi şi puteţi străluci. O atenţionare foarte importantă este faptul că pentru a vă păstra aliaţii de partea voastră, sunteţi sfătuiţi să nu deveniţi prea aroganţi şi încrezuţi pentru că riscaţi să pierdeţi persoanele care vă pot ajuta în această perioadă. Afaceri – O lună foarte bună în acest domeniu, mai ales din punct de vedere financiar – vânzările sunt la cote maxime! Recomandarea este să păstraţi o relaţie foarte bună cu angajaţii, asociaţii şi clienţii pentru că urmează o perioadă plină cu surprize frumoase, dacă veţi avea de partea voastră aliaţi. Relaţii – Dacă aveaţi în minte o persoană anume, de care vă plăcea, acum este momentul ideal pentru a vă exprima sentimentele. Nu lăsaţi să treacă această şansă fără a fi suficient de curajoşi să acţionaţi. Cei într-o relaţie stabilă pot să treacă acum la următorul nivel – logodnă, căsătorie, conceperea unui copil etc. O lună foarte bună pentru căsătorii! Educaţie – Acum este momentul să străluciţi şi să vă puneţi în practică abilităţile. Sunt şanse foarte mari să obţineţi o bursă mult dorită, mai ales dacă vă veţi pregăti suficient de bine pentru examene/ interviuri.

DRAGON – 1928,1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

O lună importantă, deoarece apare energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Această energie lunară nu face decât să multiplice energia stelei anuale 6! Este o perioadă în care sunteţi sfătuiţi să vă ghidaţi după intuiţie şi să nu vă lăsaţi atraşi în foarte multe activităţi care să vă lase fără energie. Fiţi atenţi la semnele care pot să apară pe parcursul acestei luni – pot să vină din mai multe părţi, pot chiar să apară persoane care să joace rolul de mentori şi care să vă ajute la momentul potrivit. De asemenea este o lună în care sunteţi sfătuiţi să rămâneţi concentraţi pe calea aleasă – nu începeţi ceva nou, mai ales dacă vine din partea unei persoane străine cu intenţii dubioase. Atenţie – aceasta este lună de prieten secret, zodia Cocoş! Carieră – Din păcate este o lună foarte plină la locul de muncă, cu foarte multe de făcut şi cu termene limită. De fiecare dată când terminaţi ceva, poate să apară alt proiect pe birou. Va fi foarte greu să mulţumiţi pe toată lumea, de aceea vă este recomandat să delegaţi din responsabilităţi, dacă puteţi şi să nu vă stresaţi foarte mult. Este adevărat că în această lună vă puteţi face remarcaţi, însă atenţie cui vă împărtăşiţi ideile şi planurile – există o persoană în jurul vostru la locul de muncă, cu intenţii nu prea bune, gata să vă trădeze. Afaceri – O perioadă în care sunteţi sfătuiţi să vă lărgiţi cercul de cunoştinţe şi contacte importante pentru afacerea voastră. Nu ar fi o idee rea să participaţi la diverse evenimente însă luându-vă toate măsurile de protecţie în contextul actual. Prieteniile nou formate în această perioadă pot fi de bun augur în viitorul apropiat. Atenţie – această lună este mai mult pentru a face planuri şi strategii, nu este o lună pentru a acţiona în mod decisiv. Relaţii – Sunteţi populari şi vă veţi putea face foarte uşor prieteni. Nu este neapărat o lună pentru începerea unei relaţii, deoarece veţi simţi nevoia să vă ocupaţi mai mult de propria persoană – să vă relaxaţi, să recuperaţi din timpul pe care l-aţi alocat mereu altor persoane. Lăsaţi lucrurile să curgă de la sine în ceea ce priveşte planul sentimental. Educaţie – Vă este recomandat să menţineţi un echilibru între activităţile şcolare şi viaţa personală. Există riscul să vă neglijaţi studiile din cauza popularităţii de care beneficiaţi în această lună. Nu lăsaţi lucrurile să vă scape de sub control!

ŞARPE – 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

O lună importantă, deoarece apare energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. În această perioadă lucrurile se mişcă foarte repede, nu prea aveţi timp să vă gândiţi – important este să profitaţi de oportunităţile care pot să apară. Aveţi încredere în propria intuiţie atunci când aveţi de luat o decizie importantă. Atenţie însă la cheltuieli – pot să apară tentaţii de a cheltui atât în plan personal cât şi în plan profesional. Încercaţi să vă limitaţi doar la ceea ce este foarte urgent şi important. Atenţie – aceasta este lună de aliat, zodia Cocoş! Carieră – Din fericire este o lună foarte bună, vă face plăcere să mergeţi la job şi este foarte posibil să vi se ofere un proiect la care aţi aspirat de ceva timp. De asemenea este o lună foarte bună pentru a lucra la îmbunătăţirea relaţiilor cu colegii şi superiorii. Există şanse mari de promovare până la sfârşitul acestei luni. Cu cât sunteţi mai productivi şi motivaţi, cu atât veţi străluci mai mult în faţa superiorilor. Afaceri – O lună excelentă, în special pentru persoanele care doresc să-şi dezvolte afacerea şi în alte domenii – este de bun augur! Mai mult, este o perioadă bună pentru a vă baza pe intuiţie şi să luaţi cea mai bună decizie cu privire la noi parteneriate/ asocieri. Există o posibilitate foarte mare să faceţi un profit consistent dacă aveţi persoanele potrivite alături. Acum este momentul să puneţi bazele unui proiect sau parteneriat care să vă aducă succesul mult dorit, nu numai în plan financiar. Relaţii – Luna aceasta nu veţi duce lipsă de admiratori, dar există riscul să nu vă faceţi foarte bine înţeleşi cu privire la intenţii/ dorinţe în relaţie. Dacă vă doriţi o relaţie stabilă, cu potenţial de căsătorie, luna aceasta nu este tocmai potrivită, deoarece o astfel de persoană nu ar putea să ţină pasul cu voi în această lună. Mai aveţi puţin răbdare pentru că lucrurile se vor aşeza de la sine, dacă ştiţi ce vă doriţi! Educaţie – O lună echilibrată, în care veţi putea să vă bucuraţi şi de întâlniri cu prietenii, dar fără a neglija studiile. Nivelul de energie din această perioadă vă permite să faceţi mai multe lucruri, fără a vă simţi obosiţi. Profitaţi de această perioadă pentru a face activităţi care vă binedispun!

CAL – 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Din păcate, se formează o combinaţie foarte nefavorabilă între energia stelei anuale 2 şi energia stelei lunare 5, combinaţie ce poate aduce foarte multe dificultăţi în toate planurile; atenţie mai ales la planul sănătăţii. De asemenea există o predispoziţie spre pierderi de bani, deci evitaţi pe cât posibil investiţiile financiare riscante, cheltuielile inutile etc. Recomandări – evitaţi activităţile periculoase: condusul cu viteză, consumul de alcool excesiv, jocurile de noroc, sporturile extreme/ antrenamentele dure (complexe) etc. Sunteţi foarte vulnerabili în această perioadă, de aceea vă este recomandat să nu vă încăpăţânaţi să faceţi lucruri care să vă pună viaţa în pericol. Carieră – Este foarte important ca în această perioadă să fiţi foarte atenţi la modul în care lucraţi pentru că s-ar putea să faceţi greşeli, iar rivalii să fie acolo pentru a vă „ataca” reputaţia. Recomandarea este să nu spuneţi nimănui planurile/ ideile/ strategiile, deoarece există predispoziţie spre trădări. Afaceri – Nu este o lună favorabilă pentru investiţii riscante, semnări de contracte, începerea unui parteneriat sau chiar dezvoltarea firmei. Sunteţi sfătuiţi să amânaţi deciziile importante şi să aşteptaţi până luna viitoare când norocul se îmbunătăţeşte considerabil. Merită această aşteptare, deoarece intuiţia va fi la cote maxime! Relaţii – Din păcate nu este o lună favorabilă nici din punct de vedere sentimental, deoarece pot să apară tensiuni, neînţelegeri şi conflicte. Este recomandat să lăsaţi de la voi pentru a menţine relaţia armonioasă şi fericită, mai ales în această lună. Educaţie – Este una din acele luni când obstacolele îşi fac simţită prezenţa în orice aţi face. Pot să apară neînţelegeri şi conflicte chiar cu colegii sau prietenii vechi, poate chiar potenţiale trădări. Vă este recomandat ca în această lună să vă detaşaţi şi poate chiar să cunoaşteţi persoane noi, cu energie nouă şi poate chiar mai compatibilă cu modul în care se desfăşoară viaţa voastră în această perioadă.

OAIE – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Recomandările acestei luni constă în faptul că trebuie să fiţi foarte atenţi la ce cheltuieli faceţi, să evitaţi investiţiile riscante, semnarea de contracte, împărtăşirea ideilor, planurile, secretelor unor persoane străine. Securitatea personală este foarte importantă în această lună. Dacă trebuie să ieşiţi noaptea din casă, recomandarea este să fiţi însoţiţi şi să evitaţi aleile întunecate sau care nu sunt frecventate. Pentru a evita pierderile financiare sunteţi sfătuiţi să faceţi o donaţie chiar la început de lună. De asemenea, pentru nativii Oaie care practică diverse sporturi sau exerciţii fizice frecvente, sunt sfătuiţi să nu forţeze în această lună. Există predispoziţii foarte mari spre accidentări – dacă simţiţi durere la nivelul membrelor, este recomandat să faceţi o pauză şi să vă ascultaţi corpul. Carieră – Nivelul de creativitate este ridicat şi în această lună, dar de data aceasta aveţi şi mai mult de muncă. Sunteţi sfătuiţi ca în această perioadă să delegaţi din responsabilităţi şi să lucraţi în echipă cu persoanele de acelaşi sex – comunicaţi mult mai bine acum. Există predispoziţie spre greşeli, de aceea este important să verificaţi de mai multe ori actele, proiectele înainte să le predaţi. De asemenea, vă este recomandat să evitaţi relaţiile romantice la locul de muncă, vă puteţi risca reputaţia! Afaceri – Este o perioadă dificilă, de aceea trebuie să acordaţi foarte multă atenţie securitaţii firmei: camere de supraveghere, securizarea banilor, modernizarea sistemului de stocare a datelor personale etc. Vă puteţi confrunta chiar şi cu situaţia ca un angajat să vă trădeze sau să fure bani. Mai mult, evitaţi semnarea de contracte, începerea unor parteneriate noi etc. Relaţii – Este o lună în care sunteţi foarte populari şi admiraţi, însă riscaţi să vă implicaţi cu o persoană care este deja într-o relaţie, poate chiar căsătorită. Evitaţi triunghiurile amoroase. Acest aspect este valabil şi în cazul cuplurilor – apariţia unei terţe persoane poate să producă foarte multe probleme. Nu vă riscaţi relaţia pentru ceva de moment! Educaţie – S-ar putea să vă confruntaţi în această lună cu trădări din partea unor „prieteni”. Cu toate acestea, vă este recomandat să nu lăsaţi acest posibil eveniment să vă distragă atenţia de la studii. Este mai favorabil pentru voi să învăţăţi singuri, nu în echipă!

MAIMUŢĂ – 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Recomandările acestei luni constă în faptul că trebuie să fiţi foarte atenţi la ce cheltuieli faceţi, să evitaţi investiţiile riscante, semnarea de contracte, împărtăşirea ideilor, planurile, secretelor unor persoane străine. Securitatea personală este foarte importantă în această lună. Dacă trebuie să ieşiţi noaptea din casă, recomandarea este să fiţi însoţiţi şi să evitaţi aleile întunecate sau care nu sunt frecventate. Pentru a evita pierderile financiare sunteţi sfătuiţi să faceţi o donaţie chiar la început de lună. De asemenea, pentru nativii Maimuţă care practică diverse sporturi sau exerciţii fizice frecvente, sunt sfătuiţi să nu forţeze în această lună. Există predispoziţii foarte mari spre accidentări – dacă simţiţi durere la nivelul membrelor, este recomandat să faceţi o pauză şi să vă ascultaţi corpul. Carieră – Recomandarea acestei luni este să verificaţi de mai multe ori documentele/ proiectele înainte să le predaţi, deoarece sunteţi predispuşi la greşeli, ceea ce pe termen lung vă poate dăuna. Sunteţi sfătuiţi ca în această perioadă să delegaţi din responsabilităţi şi să lucraţi în echipă cu persoanele de acelaşi sex – comunicaţi mult mai bine acum. De asemenea, vă este recomandat să evitaţi relaţiile romantice la locul de muncă, vă puteţi risca reputaţia! Afaceri – Luna aceasta vă puteţi confrunta cu foarte multă competiţie. Rivalii pot să recurgă chiar la strategii pentru a vă „fura” clienţii. De asemenea vă este recomandat să fiţi atenţi la angajaţi, s-ar putea ca unul din ei să vă trădeze. Din păcate s-ar putea ca în această perioadă să descoperiţi foarte multe lucruri, care nu vor fi plăcute la prima vedere, însă pe termen lung va fi bine. Relaţii – Este o lună în care sunteţi foarte populari şi admiraţi, însă riscaţi să vă implicaţi cu o persoană care este deja într-o relaţie, poate chiar căsătorită. Evitaţi triunghiurile amoroase. Acest aspect este valabil şi în cazul cuplurilor – apariţia unei terţe persoane poate să producă foarte multe probleme. Nu vă riscaţi relaţia pentru ceva de moment! Educaţie – O lună potrivită pentru a vă concentra pe studiu individual şi să evitaţi întâlnirile dese. Există predispoziţii spre trădări, mai ales din partea colegilor. Este foarte important să nu vă implicaţi în diverse discuţii şi conflicte care pot degenera. Sănătatea mentală este mult mai importantă în acest moment!

COCOŞ – 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Este cu atât mai nefavorabil, cu cât această energie lunară este multiplicată de energia anuală a stelei 9. O perioadă în care vă veţi simţi provocaţi şi gata să săriţi la ceartă. Este important să încercaţi să vă calmaţi şi să vă ponderaţi temperamentul înainte de a răspunde cuiva sau înainte de a acţiona. Nu este un moment bun pentru a ieşi în evidenţă, mai ales când există aceste energii conflictuale multiplicate. S-ar putea să stricaţi relaţii de prietenie numai din cauza acestei energii lunare de ceartă. Carieră – La locul de muncă sunteţi sfătuiţi să rămâneţi profesionali, calmi şi civilizaţi în relaţia cu superiorii şi colegii. Dacă nu veţi reuşi să vă menţineţi sub control temperamentul, riscaţi să vă stricaţi imaginea. Acum nu este momentul să vă implicaţi în conflicte sau discuţii contradictorii. Nu aveţi nevoie de duşmani în această lună! Afaceri – Pot să apară diferenţe de opinii între voi şi angajaţi/ asociaţi/ clienţi. Sunteţi sfătuiţi să evitaţi în această lună confruntările de orice fel, pentru că veţi ieşi cu siguranţă în pierdere. De asemenea fiţi foarte atenţi la actele pe care le semnaţi, deoarece există pericolul să vă implicaţi în contexte ilegale şi să aveţi probleme cu legea. Relaţii – Nu este o lună favorabilă din punct de vedere sentimental, nici pentru nativii Cocoş singuri, nici pentru cei într-un cuplu stabil sau căsătoriţi. Există prea multă tensiune şi riscaţi să spuneţi lucrurile nepotrivite. Dacă totuşi ajungeţi să vă certaţi cu partenerul, sunteţi sfătuiţi să lăsaţi de la voi şi să învăţaţi să le cereţi iertare. Dacă prelungiţi starea de conflict, pot să apară probleme grave în relaţie. Educaţie – Vestea bună este că pot să apară persoane noi în viaţa voastră, ceea ce înseamnă evoluţie. O lună foarte bună pentru a vă extinde cercul de prieteni/ cunoştinţe. Persoanele noi vin şi cu energii favorabile, care să mai atenueze din energiile de ceartă din această lună. Mai mult, activităţile extracuriculare sunt de bun augur în această perioadă.

CÂINE – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Recomandarea este să fiţi foarte atenţi la planul sănătăţii deoarece sunteţi predispuşi spre îmbolnăviri grave – viruşi, bacterii, răceli etc. Cu toate acestea, se formează o combinaţie foarte favorabilă între steaua anuală 8 şi steaua lunară 2, suma lui 10. Această combinaţie vă poate ajuta să finalizaţi cu succes proiecte la care aţi lucrat în ultima vreme. Vă este recomandat să cereţi ajutorul (dacă aveţi nevoie), să lucraţi în echipă şi să învăţaţi să delegaţi din responsabililtăţi. În acest mod veţi lucra mai eficient şi nu vă veţi epuiza! O atenţionare în planul sănătăţii vine în special pentru nativii Câine de 38 ani (sub patronajul elementului apă) – odihniţi-vă, ascultaţi-vă corpul şi nu vă forţaţi să faceţi lucruri care vă dăunează sănătăţii. Carieră – Din păcate la locul de muncă nu reuşiţi să vă concentraţi aşa cum v-aţi dori. Aveţi nevoie de mai multă odihnă, de ore de somn calitative pentru a fi cât mai productivi în următoarea zi. O schimbare în modul de viaţă ar fi binevenită în această perioadă, deoarece este nevoie de un echilibru între viaţa profesională şi cea personală. Din cauza lipsei de somn, odihnă şi relaxare, riscaţi să faceţi greşeli grave la locul de muncă, ceea ce vă va pune într-o lumină proastă în faţa superiorilor. Încercaţi să vă organizaţi timpul foarte bine şi să delegaţi din responsabilităţi (dacă puteţi). Afaceri – Din punct de vedere financiar, această lună vă poate aduce foarte multe satisfacţii – creşteri de profit foarte importante. Cu toate acestea nu este o lună favorabilă pentru întâlniri de afaceri, şedinţe importante, negocieri, semnări de contracte etc. Acum este momentul să vă concentraţi pe consolidare, îmbunătăţirea sistemului din interiorul firmei. Cei care au o afacere în domenii cu risc ridicat, sunt sfătuiţi să fie foarte atenţi pentru că există predispoziţii spre accidentări. Relaţii – O lună favorabilă pentru cei într-un cuplu stabil sau căsătoriţi, deoarece vor dori să petreacă mai mult timp împreună. Cei singuri nu vor avea energia necesară pentru a ieşi în oraş sau la diverse evenimente pentru a cunoaşte persoane noi. Educaţie – O lună cu energie scăzută, lipsă de concentrare. Din păcate în această perioadă nu beneficiaţi de inspiraţie, creativitate şi motivaţie. Vă este recomandat să începeţi lucrul la proiecte/ teme din timp pentru a nu intra în panică atunci când termenul limită se apropie.

MISTREŢ – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Recomandarea este să fiţi foarte atenţi la planul sănătăţii deoarece sunteţi predispuşi spre îmbolnăviri grave – viruşi, bacterii, răceli etc. Cu toate acestea, se formează o combinaţie foarte favorabilă între steaua anuală 8 şi steaua lunară 2, suma lui 10. Această combinaţie vă poate ajuta să finalizaţi cu succes proiecte la care aţi lucrat în ultima vreme. Vă este recomandat să cereţi ajutorul (dacă aveţi nevoie), să lucraţi în echipă şi să învăţaţi să delegaţi din responsabililtăţi. În acest mod veţi lucra mai eficient şi nu vă veţi epuiza! Aveţi nevoie în această perioadă de o echipă foarte bună pentru a vă ajuta să treceţi cu bine peste această lună dificilă în planul sănătăţii. Carieră – Este o perioadă foarte plină la locul de muncă, iar acest aspect vă poate aduce foarte mult stres, oboseală, nervi etc. Este important ca în această lună să vă organizaţi foarte bine timpul şi să vă prioritizaţi activităţile. Atenţie mare la proiectele cu termen limită, acestea sunt cele care vă vor epuiza şi stresa cel mai mult. Cei care lucrează în domenii cu risc ridicat, sunt sfătuiţi să fie foarte atenţi pentru că există predispoziţii spre accidentări. Afaceri – O lună foarte favorabilă pentru investiţii financiare; puteţi risca cu încredere pentru că intuiţia nu vă înşeală. Acum este momentul să vă gândiţi la o extindere a firmei, să vă implicaţi în proiecte care au legătură şi cu alte domenii. Pentru ca toate aceste activităţi să beneficieze de un flux pozitiv, aveti nevoie de colaboratori de încredere, o echipă foarte bine pregătită şi o motivaţie puternică. Relaţii – Din punct de vedere sentimental este o lună foarte bună pentru cei singuri care au şansa acum să cunoască o persoană specială, cu care să simtă imediat o legătură profundă, o chimie. Cei într-un cuplu stabil se pot gândi acum să treacă la următorul nivel cu relaţia: logodnă, căsătorie, conceperea unui copil, mutat împreună etc. În această lună sunteţi mai puternici în cuplu, decât singuri! Educaţie – O lună foarte favorabilă pentru acumularea de noi cunostinţe, de aceea activităţile extracuriculare sunt de bun augur. Puteţi încerca lucruri noi: să participaţi la un curs inedit într-un domeniu nou, să citiţi mai multe cărţi în domeniul în care studiaţi (mai mult decât ceea ce vi se cere la şcoală/ facultate). Toate aceste activităţi vor reprezenta o bază solidă pentru viitoarea carieră.

Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!

Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp