Influenţele lunii SEPTEMBRIE 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Acest horoscop este prezentat în funcţie de calendarul solar!

Luna solară care debutează în data de 8 septembrie 2021 şi se va încheia în data de 7 octombrie 2021 este lună de COCOŞ sub patronajul elementului foc yin.  În această lună în centrul casei/ spaţiului de lucru vine steaua 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Din păcate luna aceasta există un exces de element metal, ceea ce poate predispune spre accidente care aparţin acestui element. Mai mult decât atât, acest exces de metal este susținut/ produs de elementul sectorului în care se află. Din această cauză pot să apară predispoziții spre neînțelegeri, certuri legate de planul financiar, certuri care pot să degenereze în altercații violente chiar cu uz de arme – poate chiar atentate teroriste cu multe victime sau proteste violente. Este o lună destul de dificilă din toate punctele de vedere. Atenţie foarte mare pentru persoanele care activează în domenii cu risc, dar şi pentru cei care lucrează în bucătărie – obiecte ascuţite. Combinaţia între steaua anuală 6 şi steaua lunară 7 poate să predispună spre competiţie acerbă atât în afaceri cât şi la locul de muncă. Pericol de trădări si furturi – aspecte valabile pentru toată lumea! Nu vă încredeţi în oricine în această lună, mai ales dacă aveţi planuri importante. De asemenea vă este recomandat să nu veniţi noaptea târziu acasă, mai ales femeile singure sau copiii. Remediul recomandat pentru această lună este reprezentarea rinocerului şi elefantului albastru, protecţie împotriva stelei lunare 7. Sectoarele cele mai favorabile în această lună sunt: NE, SE, SV, V şi NV. Mai mult decât atât, în sectorul de Nord-Est se formează o combinaţie foarte auspicioasă – suma 10. Din păcate axa S-Centru-N este foarte afectată în această lună. Pot să se accentueze anumite probleme de sănătate sau chiar îmbolnăviri de relaţii (reprezentate de proteste, discuţii contradictorii, conflicte violente etc) în partea de Sud a lumii, a continentului, a ţării dar şi la nivel micro. Acest aspect este valabil şi pentru Centrul casei/ spaţiului de lucru şi sectorul de Nord. Centrul afectează pe toată lumea, iar sectorul de Nord poate să predispună spre probleme legale în ceea ce priveşte cariera, jobul – viaţa profesională în general. Pot să apară procese din cauza unor conflicte sau discriminări la locul de muncă.

Pentru că este un moment dificil pe întreg globul din cauza pandemiei cu virusul COVID-19, este foarte important să punem pe primul plan sănătatea, siguranţa celor din jurul nostru, mai ales a persoanelor vulnerabile (în vârstă, bolnave, însărcinate etc). Maestra Lillian Too a recomandat scrierea şi amplasarea în casă (pentru cei care rezonează cu partea de Feng Shui spiritual) a mantrei de protecţie „Heart Mantra of Arya Vairochana”. Lillian Too afirmă faptul că doar citind această mantră, puteţi dobândi succes și nu puteţi fi afectat de arme, foc, apă, otrăvuri, substanțe amestecate cu otrăvuri sau magie neagră. Nu puteţi fi rănit de regi, hoți, tâlhari și așa mai departe. Oriunde este scrisă și lăsată această mantră, oamenii nu se îmbolnăvesc, în special de boli contagioase (virusuri, bacterii etc):

TADYATHA / KALA KALA / KILI KILI / BIRI BIRI / HURU HURU / VAIRO-CHANA RASMI SANCHODITA AGACCHA / ARYA AKASHA GARBHA MAHA KARUNIKA PURAYA HASHANA / DHARAYA BUDDHA VIKSHCHAYANA / CHARA CHARA CHIRI CHIRI SVAHA

ATENŢIE! Nu uitaţi însă că este important să respectăm regulile impuse de ţara în care ne aflăm, astfel încât să nu punem în pericol sănătatea celor dragi, a noastră, dar şi a celor din jurul nostru. Informaţi-vă doar din surse oficiale!

 

Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:

Zile favorabile: 6, 9, 14, 16, 17, 18, 19, 20, 27 septembrie 2021  – în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.

AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna SEPTEMBRIE 2021.

AICI găsiţi informaţiile despre atenţionări zile luna solară SEPTEMBRIE 2021.

AICI găsiţi informaţii în PREMIERĂ despre anul 2022, anul Tigrului!

 

INFORMAŢIILE pentru ANUL 2021, anul „BIVOLULUI care merge pe şosea” sunt cuprinse într-un ghid cu peste 100 de pagini, în format electronic PDF. Îl puteţi comanda, trimiţând un mail pe adresa info@amdaebak.ro, cu textul „COMANDĂ GHID ©AMdaebak 2021”.

 

ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!

Conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, fazele lunii în SEPTEMBRIE 2021 sunt: Luna Nouă – 7.09.2021, ora 03:48 (ora României); Luna Plină: 21.09.2021, ora 02:54 (ora României).

 

Influenţele stelelor lunare asupra sectoarelor spaţiilor de locuit/ lucru

În prima parte a acestui articol vom prezenta influenţele energiilor stelelor lunare asupra sectoarelor din casă, spaţii, birouri sau unde vă desfăşuraţi pentru mai mult timp activitatea. Astfel puteţi să aflaţi unde anume sunt energii benefice şi este bine de potenţat/activat şi care dintre sectoare sunt afectate de energii mai puţin benefice şi cum pot fi acelea controlate/diminuate.

 

Centrul casei (sediul familiei) – În această lună în centrul casei/ spaţiului de lucru vine steaua 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Din păcate luna aceasta există un exces de element metal, ceea ce poate predispune spre accidente care aparţin acestui element. Atenţie foarte mare pentru persoanele care activează în domenii cu risc, dar şi pentru cei care lucrează în bucătărie – obiecte ascuţite. Combinaţia între steaua anuală 6 şi steaua lunară 7 poate să predispună spre competiţie acerbă atât în afaceri cât şi la locul de muncă. Pericol de trădări si furturi – aspecte valabile pentru toată lumea! Nu vă încredeţi în oricine în această lună, mai ales dacă aveţi planuri importante. De asemenea vă este recomandat să nu veniţi noaptea târziu acasă, mai ales femeile singure sau copiii. Remediul recomandat pentru această lună este reprezentarea rinocerului şi elefantului albastru, protecţie împotriva stelei lunare 7.

Sectorul de Nord – carieră (unde se situează zodia Şobolan şi Fiul cel mijlociu al casei) – În această lună în sectorul de Nord vine steaua 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Combinaţia dintre steaua anuală 2 şi steaua lunară 3 poate să predispună spre foarte multe conflicte, neînţelegeri, dar şi probleme cu legea – în special pentru cei care ocupă funcţii importante în politică (risc chiar de închisoare). De asemenea pot să apară obstacole şi probleme grave în ceea ce priveşte un proces, mai ales dacă există o miză importantă. Remediul recomandat pentru această lună este amplasarea unui bol cu mere roşii în sectorul de Nord al livingului sau spaţiului de lucru.

Sectorul de Nord-Est – învăţătură (unde se situează zodia Bivol, Tigru şi Fiul cel mic al casei) – În această lună în sectorul de Nord-Est vine steaua 1, stea cu energie de victorie şi succes. Este cu atât mai favorabil, cu cât steaua anuală 9 multiplică energia stelei lunare 1. Mai mult decât atât se realizează o combinaţie foarte auspicioasă între cele două stele – suma 10. Rezidenţii acestui sector pot avea parte în această lună de foarte multe oportunităţi de avansare în carieră, câştiguri financiare, dar şi câştig asupra competiţiei (la job sau chiar în concursuri de orice fel). Atenţie însă la planul sănătăţii deoarece pot să apară mici probleme la nivelul stomacului – evitaţi să mâncaţi din locuri necunoscute şi optaţi pentru mâncarea gătită în casă. Nu este nevoie să potenţaţi aceste energii luna aceasta!

Sectorul de Est – sănătate (unde se situează zodia Iepure şi Fiul cel mare) – În această lună în sectorul de Est vine steaua 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Din păcate este o lună cu foarte multe provocări, mai ales în planul sănătăţii, din cauza combinaţiei între steaua anuală 4 şi steaua lunară 5. Evitaţi să vă implicaţi în relaţii pasagere sau să flirtaţi cu persoane necunoscute – puteţi fi predispuşi spre boli cu transmitere sexuală. De asemenea pot să apară boli sau probleme la nivelul pielii – atenţie ce mâncaţi şi cât vă expuneţi la soare. Din punct de vedere creativ, este o lună slabă, fără prea multă productivitate la locul de muncă sau în afaceri. Evitaţi să petreceţi prea mult timp sau să dormiţi în sectorul de Est al casei. De asemenea pot să apară blocaje de comunicare în relaţiile de cuplu, dar şi în cele de afaceri – încercaţi să amânaţi pe cât posibil discuţiile sau deciziile importante pentru următoarea lună. Remediul recomandat pentru această lună este amplasarea Pagodei celor 5 elemente în sectorul de Est al livingului sau spaţiului de lucru.

Sectorul de Sud-Est – prosperitate (unde se situează zodia Dragon, Şarpe şi Fiica cea mare) – În această lună în sectorul de Sud-Est vine steaua 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Rezidenţii acestui sector pot avea parte de ajutor neaşteptat din partea unei persoane influente sau a unui mentor. Cu toate acestea combinaţia între steaua anuală 5 şi steaua lunară 6 poate să predispună spre îmbolnăviri mai ales la nivelul capului (dureri, răni, accidentări etc). Un alt aspect nefavorabil constă în posibile pierderi financiare, dar şi obstacole în demararea unor proiecte importante. Remediul recomandat în continuare pentru sectorul de Sud-Est este Pagoda celor 5 elemente, deoarece energia stelei anuale rămâne dominantă chiar şi în această lună.

Sectorul de Sud – faimă (unde se situează zodia Cal şi Fiica mijlocie) – În această lună în sectorul de Sud vine steaua 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Din păcate este o lună foarte nefavorabilă cu posibile probleme în planul sănătăţii – posibile accidente (mai ales de maşină), avorturi spontane, stres, depresie. Aceste probleme apar în special din cauza combinaţiei dintre steaua anuală 1 şi steaua lunară 2. Această combinaţie poate să aducă şi probleme sentimentale, mai ales pentru cuplurile stabile/ căsătorite – de aici pot să apară şi stresul, supărările, depresiile. Femeile însărcinate, persoanele bolnave şi vulnerabile sunt sfătuite să evite să doarmă sau să petreacă mult timp în sectorul de Sud al casei. Remediul recomandat pentru această lună este amplasarea unor simboluri pentru protecţia sănătăţii şi a relaţiilor.

Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează zodia Oaie, Maimuţa şi Mama casei) – În această lună în sectorul de Sud-Vest vine steaua 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. O lună favorabilă pentru rezidenţii acestui sector în plan creativ – mai ales pentru elevi/ studenţi sau persoane care doresc să se specializeze într-un alt domeniu. Poate să fie o perioadă bună şi în plan sentimental – însă pot să apară diverse situaţii care să vă provoace stres şi supărări, poate chiar depresie. Aceste aspecte sunt cauzate de combinaţia între steaua anuală 3 şi steaua anuală 4. Mai mult excesul de element lemn poate să provoace depresie, blocaje mentale, mai ales în relaţiile sentimentale. Remediul recomandat pentru această lună este amplasarea unui bol cu mere roşii în sectorul de Sud-Vest al livingului sau spaţiului de lucru.

Sectorul de Vest – descendenţi  (unde se situează zodia Cocoş şi Fiica cea mică/ tânără) – În această lună în sectorul de Vest vine steaua 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. O lună favorabilă, deoarece steaua lunară 9 multiplică steaua anuală 8, ceea ce poate reprezenta oportunităţi financiare, câştiguri, moşteniri, cadouri neaşteptate etc. Combinaţia dintre aceste două stele vine cu multe motive pentru a sărbători. Atenţie însă deoarece această combinaţie poate să predispună şi spre neînţelegeri şi conflicte între generaţii. Remediul recomandat pentru această lună este amplasarea unui bol cu mere roşii în sectorul de Vest al livingului sau spaţiului de lucru pentru a putea ţine sub control aceste divergenţe, mai ales la birou unde cu siguranţă există diferenţe de vârstă.

Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează zodia Câine, Mistreţ şi Patriarhul casei) – În această lună în sectorul de Nord-Vest vine steaua 8, stea cu energie de prosperitate. O lună favorabilă, în plan financiar pentru rezidenţii acestui sector, dar mai ales pentru persoanele în funcţie de conducere sau foarte influente. Cu toate acestea vă este recomandat să nu vă grăbiţi să semnaţi contracte sau să intraţi în parteneriate noi, deoarece energia stelei anuale 7 este în continuare dominantă şi vă poate cauza pierderi rapide. Acţionaţi cu prudenţă pentru a rămâne în control cât de mult se poate. Combinaţia între steaua anuală 7 şi steaua lunară 8 vă poate ajuta să fiţi învingători dacă sunteţi implicaţi într-o competiţie sau concurs. Remediile recomandate pentru această lună sunt: simboluri pentru potenţarea prosperităţii şi protecţie împotriva energiei stelei anuale 7 (reprezentarea elefantului şi rinocerului albastru)

 

Influenţele stelelor lunare asupra ZODIILOR chinezeşti

 

În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.

 

ŞOBOLAN 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. S-ar putea ca luna aceasta să vă enervaţi din orice şi să fiţi tentaţi să reacţionaţi din impuls. De data aceasta voi veţi fi cei care veţi isca diverse discuţii contradictorii, de aceea vă este recomandat să staţi mai retraşi în următoarea perioadă. Încercaţi să vă gândiţi foarte bine înainte de a spune ceva – comunicarea este defectuoasă în această lună. Atenţie – lună de zodie de dragoste, Peach Blossom, zodia Cocoş! Carieră – La locul de muncă s-ar putea să vă confruntaţi cu persoane care să vă devină din colegi/ prieteni – competitori. Dacă vă aflaţi pe lista scurtă pentru o promovare, aceasta este o lună dificilă pentru a vă face remarcaţi. Încercaţi să vă ţineţi departe de bârfe, zvonuri şi chestiuni la limita legii – vă riscaţi reputaţia. O recomandare ar fi să lucraţi atât cât se poate individual – lucrul în echipă nu vă avantajează în această lună. Organizaţi-vă foarte bine proiectele şi responsabilităţile pentru că altfel riscaţi să vă stresaţi şi chiar să vă îmbolnăviţi. Afaceri – Nu sunt recomandate semnările de contracte, lansarea de produse şi servicii, celebrări, petreceri, strategii noi de marketing, parteneriatele noi sau chiar deciziile importante. Este mai degrabă o lună în care să consolidaţi ceea ce aveţi deja, să puneţi pe hârtie ideile şi planurile pe care doriţi să le implementaţi în viitorul apropiat. De asemenea este foarte important să nu provocaţi discuţii contradictorii care pot degenera în conflicte majore – poate chiar până la procese. Relaţii – O lună destul de dificilă în plan sentimental, atât pentru cei singuri cât şi pentru cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi. Vă puteţi certa din lucruri mărunte şi există riscul să spuneţi lucruri pe care ulterior să le regretaţi. Amânaţi pe cât posibil discuţiile importante, deoarece luna viitoare va fi mai favorabilă sentimental si comunicarea se va îmbunătăţi. Educaţie – Începutul şcolii vă găseşte într-o stare în care sunteţi certăreţi, nu vă convine nimic şi nu reuşiţi să vă concentraţi pe ceea ce este cu adevărat important pentru voi. Recomandarea este să vă calmaţi şi să lăsaţi de la voi pentru a beneficia de o comunicare armonioasă cu colegii, profesorii şi părinţii, în această lună. AICI găsiţi tipsuri Feng Shui pentru succesul academic.

BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Este cu atât mai favorabil, cu cât steaua anuală 9 multiplică steaua lunară 1. Mai mult, în această lună se formează o combinaţie foarte auspicioasă – suma 10, care vă poate ajuta să finalizaţi cu succes proiectele la care lucraţi de foarte mult timp şi păreau că nu se mai termină. Luna aceasta puteţi sărbători orice victorie, indiferent de cât de mică este. Oportunităţi pot să apară în toate domeniile vieţii, cu condiţia să rămâneţi deschişi şi entuziasmaţi! Atenţie – lună de aliat, zodia Cocoş! Carieră – Norocul este de partea voastră în această lună şi obstacolele de luna trecută se transformă acum în oportunităţi şi avantaje. Rivalii vă devin camarazi, mai ales dacă trebuie să lucraţi în echipă – acum sunteţi în avantaj. Pot să vi se ofere acum mai multe responsabilităţi, poate chiar să deveniţi liderul unei echipe sau a unui departament. Energia acestei luni poate să aducă pentru voi şanse de promovare, dar şi de creşterea venitului. Afaceri – O lună foarte bună pentru a vă duce mai departe planurile de investiţii, decizii importante cu privire la anumite strategii de marketing, dar şi lansări de produse şi sevicii. Sunteţi un lider respectat în firmă de către angajaţi, dar şi de clienţi sau parteneri de afaceri (dacă este cazul). Beneficiaţi de un avantaj foarte mare asupra competiţiei, totul este să aveţi încredere în propria intuiţia atunci când trebuie să acţionaţi. Relaţii – O lună favorabilă în plan sentimental, mai ales pentru cei singuri care nu vor duce lipsă de admiratori. Sunteţi plini de energie, entuziasmaţi şi deschişi în ceea ce priveşte o potenţială relaţie. Cei căsătoriţi/ cuplu stabil se pot afla acum în ipostaza de a lua o decizie importantă în familie – beneficiaţi de sprijinul tuturor! Educaţie – Luna aceasta simţiţi că puteţi depăşi cu uşurinţă orice obstacol – sunteţi motivaţi, entuziasmaţi şi plini de energie. Activităţile extracuriculare vă sunt foarte benefice în această lună, iar ceea ce vi se părea dificil de realizat înainte, acum devine foarte uşor de îndeplinit. AICI găsiţi tipsuri Feng Shui pentru succesul academic.

TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Este cu atât mai favorabil, cu cât steaua anuală 9 multiplică steaua lunară 1. Mai mult, în această lună se formează o combinaţie foarte auspicioasă – suma 10, care vă poate ajuta să finalizaţi cu succes proiectele la care lucraţi de foarte mult timp şi păreau că nu se mai termină. Aceasta este o perioadă foarte favorabilă pentru a lua decizii importante într-un domeniu al vieţii care vă interesează în mod special acum. Sunteţi foarte încrezători în forţele proprii, de aceea puteţi să acţionaţi fără nicio teamă. Carieră – Vă puteţi aştepta în această lună la schimbări la locul de muncă. Poate să fie o posibilă promovare, responsabilităţi noi sau participarea în cadrul unui proiect foarte important pentru cariera voastră. Lucrul în echipă vă este foarte favorabil în această lună, poate chiar voi să fiţi liderul. Acum este momentul să vă faceţi remarcaţi şi să străluciţi! Nu veţi trece neobservaţi! Afaceri – Succesul vine pentru voi prin intermediul conexiunilor pe care le-aţi făcut în ultimele luni. Este de asemenea o perioadă foarte bună pentru investiţii financiare, lansări de produse şi servicii noi, decizii importante, întâlniri de afaceri cu potenţiali clienţi/ asociaţi. Acum este momentul să luaţi iniţiativa şi să faceţi ce credeţi că este mai important pentru viitorul firmei voastre. Relaţii – Planul sentimental pare să fie plin de schimbări, evenimente şi transformări ori pentru voi ori în ceea ce îl priveşte pe partenerul de viaţă. Totul este să comunicaţi deschis ceea ce vă doriţi de la această relaţie şi să vă daţi seama dacă puteţi merge mai departe împreună în contextul actual. Oricum ar fi şi orice decizie aţi lua, va fi bine pentru viaţa voastră sentimentală. Educaţie – O lună foarte productivă, în care vă veţi simţi motivaţi să faceţi tot ce vă doriţi, să învăţaţi lucruri noi, să vă organizaţi şi să acumulaţi experienţe noi. AICI găsiţi tipsuri Feng Shui pentru succesul academic.

IEPURE –1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Nu vă lăsaţi descurajaţi dacă lucrurile merg într-un ritm mult mai încet decât de obicei. Totul este provizoriu şi luna viitoare veţi găsi motivaţia necesară pentru a vă repoziţiona pe drumul cel bun. Nu este momentul potrivit pentru a lua decizii importante sau pentru a face schimbări. Atenţie – lună de zodie conflictuală, zodia Cocoş! Carieră – Nu este o lună favorabilă pentru a schimba locul de muncă sau pentru a vă asuma mai multe responsabilităţi. Vă este recomandat să optaţi pe cât posibil pentru lucrul individual, deoarece comunicarea nu este punctul vostru forte în următoarea perioadă. Chiar dacă primiţi o ofertă de job foarte atractivă, poate chiar în alt oraş, sunteţi sfătuiţi să amânaţi cât puteţi de mult o decizie finală pentru că s-ar putea să aveţi de suferit în final. Dacă puteţi să vă luati concediu în această perioadă, ar fi cel mai indicat pentru a vă putea odihni, limpezi gândurile şi să vă ţineţi departe de provocările de la job. Afaceri – Luna aceasta s-ar putea să simţiţi pe propria piele că aroganţa se plăteşte imediat. De aceea sunteţi sfătuiţi să adoptaţi o atitudine conservatoare, precaută şi modestă. Este o perioadă pentru a consolida ceea ce aveţi deja. Amânaţi pe luna viitoare investiţiile financiare, deciziile majore, lansările, semnarea de contracte etc. Nu încercaţi să vă testaţi limitele! Relaţii – Planul sentimental nu constituie prinicipala prioritate a voastră. Cu toate acestea cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi sunt sfătuiţi să comunice şi să acorde mai multă atenţie partenerului. Există riscul ca unele cupluri să se destrame – poate că acum vă daţi seama de motivele pentru care relaţia nu mai funcţiona de ceva timp. Oricum ar fi cheia este comunicarea deschisă! Educaţie – O lună destul de dificilă în plan academic deoarece nu reuşiţi să vă concentraţi şi să rămâneţi motivaţi. Este foarte important ca luna aceasta să vă înconjuraţi de persoane care să vă susţină şi să vă fie alături cu tot sufletul. AICI găsiţi tipsuri Feng Shui pentru succesul academic.

DRAGON – 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Oportunităţile pot să apară de unde nu vă aşteptaţi, mai ales după o perioadă în care aţi întâmpinat obstacole şi situaţii stresante. Beneficiaţi în această lună de ajutorul unei persoane influente sau a unui mentor care poate să apară la momentul potrivit. O altă recomandare pentru această lună ar fi să vă gândiţi să vă implicaţi în acte de voluntariat, donaţii financiare – tot binele se va întoarce înzecit când veţi avea cea mai mare nevoie. Atenţie – lună de prieten secret şi zodie de dragoste, Peach Blossom, zodia Cocoş! Carieră –  La locul de muncă, relaţiile cu colegii, dar şi superiorii se îmbunătăţesc considerabil şi vă ajută foarte mult să treceţi la următorul nivel în carieră. Totul pare să se aşeze perfect pentru voi, astfel încât să evitaţi contextele stresante. O lună favorabilă pentru lucrul în echipă, socializare, împărtăşirea ideilor etc. Nu vă izolaţi pentru că riscaţi să pierdeţi sprijinul unei persoane importante! Afaceri – O perioadă foarte favorabilă pentru şedinţe, întâlniri – comunicare. Planurile puse în mişcare în această lună s-ar putea să nu vă aducă rezultate imediate, însă trebuie să acţionaţi cu gândul pe termen lung. Vă simţiţi încrezători, de aceea poate să fie o lună favorabilă pentru negocieri, semnări de contracte sau începerea unui parteneriat. Planul financiar este foarte bine aspectat – vă puteţi aştepta la creşterea profitului prin vânzări foarte multe în următoarea perioadă. Relaţii – Planul sentimental este foarte bine aspectat, mai ales pentru cei singuri care pot întâlni persoana potrivită. Dacă deja vă interesează în mod special cineva, nu vă jucaţi cu sentimentele şi comunicaţi foarte deschis intenţiile şi gândurile cu privire la o posibilă relaţie. Dacă nu sunteţi siguri ce decizie să luaţi, puteţi beneficia de sfatul unei persoane mai în vârstă din familie. Educaţie – Luna aceasta veţi beneficia de sfaturile şi ajutorul unui mentor. Trebuie doar să rămâneţi deschişi şi să puneţi în aplicare ceea ce vă doriţi. AICI găsiţi tipsuri Feng Shui pentru succesul academic.

ŞARPE – 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Oportunităţile pot să apară de unde nu vă aşteptaţi, mai ales după o perioadă în care aţi întâmpinat obstacole şi situaţii stresante. Beneficiaţi în această lună de ajutorul unei persoane influente sau a unui mentor care poate să apară la momentul potrivit. O altă recomandare pentru această lună ar fi să vă gândiţi să vă implicaţi în acte de voluntariat, donaţii financiare – tot binele se va întoarce înzecit când veţi avea cea mai mare nevoie. Atenţie – lună de aliat, zodia Cocoş! Carieră – Beneficiaţi de foarte multe avantaje la locul de muncă. În primul rând reuşiţi să vă faceţi remarcaţi, să vă puneţi în valoare talentele şi abilităţile. Superiorii vor fi plăcut surprinşi să descopere o asemenea persoană – aveţi şansa acum să vă bucuraţi de sprijinul acestora. Asemenea ocazii nu apar mereu, de aceea vă este recomandat să acţionaţi şi să vă ascultaţi intuiţia atunci când aveţi de luat decizii importante. Chiar şi voi puteţi deveni mentorul unei persoane mai tinere de la job! Afaceri – O lună foarte bună pentru a semna contracte, pentru a organiza diverse întâlniri de afaceri, şedinţe, traininguri etc. Cu cât vă măriţi cercul de cunoştinţe, cu atât vă va fi mai favorabil în următoarea perioadă. Nu refuzaţi invitaţii la diverse evenimente sociale pentru că nu ştiţi niciodată de unde pot să apară oportunităţile sau persoanele influente. Relaţii – O lună superbă în plan sentimental, mai ales pentru cei singuri. Vă bucuraţi de romantism şi pasiune, însă sunteţi sfătuiţi să nu flirtaţi cu persoane dubioase sau necunoscute pentru că vă riscaţi siguranţa personală. Cei căsătoriţi/ cuplu stabil se bucură de o perioadă foarte frumoasă, de redescoperire, ceea ce nu va face decât să întărească relaţia de cuplu. Educaţie – Vă simţiţi motivaţi şi entuziasmaţi să lucraţi la cât mai multe proiecte şi să colaboraţi cu cât mai multe persoane. Este foarte posibil ca în această lună unul din profesori să vă devină mentor – nu ezitaţi să cereţi ajutorul dacă este nevoie. AICI găsiţi tipsuri Feng Shui pentru succesul academic.

CAL – 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Luna aceasta sunteţi predispuşi la accidentări, îmbolnăviri, de aceea este foarte important să vă ascultaţi corpul şi să acţionaţi imediat ce simţiţi că ceva nu este în regulă. De asemenea sunteţi sfătuiţi să adoptaţi un stil de viaţă sănătos: mişcare, alimentaţie echilibrată, vitamine, somn calitativ, odihnă, activităţi relaxante. O altă recomandare ar fi să evitaţi în această lună locurile cu energie yin: spitalele, cimitirele, vizitarea persoanelor bolnave. Carieră – Poate să fie o lună destul de stresantă la locul de muncă, mai ales dacă vă aflaţi în funcţie de conducere. Vă este recomandat să vă organizaţi foarte bine responsabilităţile, încât să aveţi timp suficient pentru a vă ocupa de ceea ce este prioritar. Lucrul în echipă vă este favorabil în această perioadă pentru că aveţi nevoie de ajutor cât mai mult. O altă variantă ar fi să mai delegaţi din responsabilităţi dacă aveti cum. Lucraţi încet şi organizat pentru a nu ajunge să vă îmbolnăviţi. Afaceri – O lună destul de dificilă, în care puteţi întâmpina diverse obstacole. Nu este perioada favorabilă pentru a lua decizii importante, semnări de contracte, întâlniri de afaceri, investiţii etc. Delegaţi din atribuţii unei persoane de încredere din firmă şi încercaţi să vă ţineţi departe de situaţiile stresante. Este mai degrabă o lună bună pentru a vă descoperi noi abilităţi pe care le puteţi pune în aplicare luna viitoare. Relaţii – Planul sentimental este afectat în această lună şi poate să fie haotic şi cu evenimente neaşteptate. Evitaţi să reacţionaţi emoţional la tot ce se întâmplă pentru că este doar de moment. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi beneficiază de timp de calitate cu partenerul. Educaţie – Organizarea poate să fie punctul cheie în această lună pentru voi. Pentru că energia lunară de boală vă poate seca de energie şi entuziasm, aveţi nevoie să studiaţi într-un ritm mai lent pentru a acumula informaţiile mai uşor. AICI găsiţi tipsuri Feng Shui pentru succesul academic.

OAIE – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Planul sentimental devine prioritatea nr. 1 pentru voi în această perioadă, mai ales pentru persoanele singure. Poate să fie şi un moment foarte bun pentru vă lărgi cercul de prieteni pentru că sunteţi foarte carismatici şi populari în această lună. Atenţie – din cauza excesului de element lemn (care provine de la ambele energii, atât lunară cât şi anuală), pot să apară momente stresante, poate chiar depresie. Carieră – Este o lună ideală pentru a vă exprima ideile şi pentru a vă pune în valoare abilităţile. Pentru că energia lunii vă conferă multă carismă, aveţi acum şansa să câştigaţi suportul colegilor, dar şi a superiorilor. De asemenea există şansa să fiţi promovaţi sau să vă crească veniturile – poate vi se oferă mai multe responsabilităţi sau chiar să fiţi liderul unei echipe. Este mai mult o lună a comunicării pentru voi, decât pentru acţiune. Cu toate acestea vor fi oportunităţi foarte multe! Afaceri – O lună pentru comunicare, conexiuni noi, oportunităţi neaşteptate. De aceea sunteţi sfătuiţi să fiti deschişi la diverse sfaturi şi recomandări pentru că nu se ştie de unde poate să apară soluţia salvatoare. Este de asemenea o lună foarte bună pentru a lucra la strategii de marketing, idei pentru produse şi servicii noi. Totul este să lucraţi în această lună la imaginea de ansamblu şi să acţionaţi la momentul potrivit. Dacă aveţi de luat o decizie importantă, puteţi avea încredere în intuiţie! Relaţii – Planul sentimental este foarte bine aspectat pentru cei singuri în mod special care vor reuşi să atragă atenţia, mai ales dacă au deja în minte o anume persoană. Acum este momentul să acţionaţi, să vă exprimaţi sentimentele. Veţi şti ce aveţi de făcut la momentul potrivit. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi sunt predispuşi spre infidelitate, apariţia unei terţe persoane poate să zdruncine chiar şi cele mai închegate cupluri. Rezistaţi tentaţiei pentru că veţi avea doar de pierdut pe termen lung. Educaţie – O lună extrem de creativă pentru elevi şi studenţi, mai ales acum la început de an şcolar. Reuşiţi să vă organizaţi activităţile, astfel încât să aveţi timp şi pentru distracţie şi pentru proiectele şcolare. Nu irosiţi energia acestei luni pentru că acum este momentul să fiţi prezenţi, motivaţi, creativi şi chiar să vă descoperiţi noi talente. AICI găsiţi tipsuri Feng Shui pentru succesul academic.

MAIMUŢĂ – 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Planul sentimental devine prioritatea nr. 1 pentru voi în această perioadă, mai ales pentru persoanele singure. Poate să fie şi un moment foarte bun pentru vă lărgi cercul de prieteni pentru că sunteţi foarte carismatici şi populari în această lună. Atenţie – din cauza excesului de element lemn (care provine de la ambele energii, atât lunară cât şi anuală), pot să apară momente stresante, poate chiar depresie. Atenţie – lună de zodie de dragoste, Peach Blossom, dar şi noroc în vânzări şi comerţ, zodia Cocoş! Carieră – O lună ideală pentru a vă specializa şi în alte domenii sau pentru a aprofunda domeniul în care activaţi în prezent. Tot ceea ce faceţi acum vă pune în valoare la locul de muncă şi vă poate ajuta să fiţi mai eficienţi şi să vă faceţi remarcaţi pentru o posibilă promovare. Lucrul în echipă nu vă este tocmai benefic acum pentru că aveţi nevoie de spaţiu să fiţi în centrul atenţiei, să fiţi observaţi pentru a deveni un membru cheie la locul de muncă. Afaceri – Vă este recomandat ca în această lună să lucraţi mai mult la dezvoltarea unei relaţii de încredere cu angajaţii. Puteţi organiza diverse şedinţe sau întâlniri informale pentru a afla mai multe despre dorinţele sau nemulţumirile angajaţilor. Echipa reprezintă punctul forte pentru afacerea voastră şi doar aceasta vă poate ajuta să treceţi cu bine peste eventualele strategii „murdare” ale competitorilor. Nu luaţi decizii importante bazate pe intuiţie în această lună – analizaţi foarte bine toate informaţiile şi apoi acţionaţi. Relaţii – Planul sentimental este foarte bine aspectat pentru cei singuri în mod special care vor reuşi să atragă atenţia, mai ales dacă au deja în minte o anume persoană. Acum este momentul să acţionaţi, să vă exprimaţi sentimentele. Veţi şti ce aveţi de făcut la momentul potrivit. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi sunt predispuşi spre infidelitate, apariţia unei terţe persoane poate să zdruncine chiar şi cele mai închegate cupluri. Rezistaţi tentaţiei pentru că veţi avea doar de pierdut pe termen lung. Fiind şi zodia de dragoste în această lună, ispitele vor fi foarte mari! Educaţie – Energia acestei luni vă ajută să fiţi foarte productivi, motivaţi şi plini de antuziasm. Aveţi capacitatea să acumulaţi informaţii noi foarte repede şi uşor. Profitaţi la maxim de ceea ce vi se oferă în următoarea perioadă! AICI găsiţi tipsuri Feng Shui pentru succesul academic.

COCOŞ – 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

O lună importantă, deoarece apare energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Este cu atât mai favorabil, cu cât energia stelei anuale 8 este multiplicată de energia stelei lunare 9. Acest aspect reprezintă faptul ca planul financiar este foarte bine aspectat, proiectele pot fi finalizate cu succes, dar şi relaţiile cu cei din jur pot fi consolidate în această lună. Cu cât veţi avea mai multe persoane de partea voastră, cu cât mai mult veţi avea de câştigat pe toate planurile. Carieră – La locul de muncă sunteţi sfătuiţi să fiţi deschişi, să colaboraţi mai mult şi să lucraţi în echipă, dacă se poate. Aveţi nevoie de aliaţi, de aceea lucraţi la îmbunătăţirea relaţiilor, mai ales cu cei cu care colaboraţi zilnic, dar şi cu superiorii. Gândiţi tot ce faceţi acum pe termen lung! Aceasta este luna în care vă puteţi face remarcaţi şi să fiţi puşi pe lista scurtă pentru o promovare în viitorul apropiat! Afaceri – O lună excelentă pentru investiţii financiare, semnări de contracte, întâlniri de afaceri, şedinţe importante, decizii etc. Planul financiar este bine aspectat, ceea ce vă ajută să vă asumaţi anumite riscuri – poate să faceţi diverse achiziţii pentru firmă, să lansaţi produse şi servicii noi sau să angajaţi persoane noi. Cheia succesului pentru voi în următoarea perioadă este comunicarea, dar şi relaţiile cu clienţii, angajaţii şi partenerii de afaceri (dacă este cazul). Relaţii – O lună foarte bună în plan sentimental, mai ales pentru căsătorii, logodne, în general pentru a trece la următorul nivel în relaţie. Cei singuri sunt încurajaţi să-şi asculte intuiţia şi să fie gata să acţioneze atunci când găsesc persoana potrivită. Cei căsătoriţi sunt sfătuiţi să fie atenţi la posibilele tentaţii – există predispoziţie spre infidelitate. Educaţie – Comunicarea reprezintă punctul vostru forte în această lună, mai ales dacă aveţi de prezentat anumite proiecte. Aveţi capacitatea de a vă prezenta ideile cu uşurinţă, astfel încât să fiţi înţeleşi şi respectaţi de colegi şi profesori. AICI găsiţi tipsuri Feng Shui pentru succesul academic.

CÂINE – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Planul financiar este cel mai bine aspectat în această lună, puteţi avea câştiguri neaşteptate, moşteniri, măriri de salariu, creşterea vânzărilor etc. În următoarea perioadă puteţi lăsa deoparte grijile, deoarece nu veţi întâmpina obstacole în ceea ce vă propuneţi să faceţi. Cu toate acestea aveţi în vedere în continuare faptul că sunteţi afectaţi încă de energia stelei anuale 7 – nu vă asumaţi riscuri fără să cunoaşteţi toate detaliile. Pentru a menţine un echilibru şi a evita pierderile de bani, puteţi face donaţii sau acte de caritate. Carieră – Chiar dacă lucrurile par să se îmbunătăţească considerabil la locul de muncă, rămâneţi vigilenţi cu privire la anumite persoane care se pot preface acum că vă sunt alături. Planul financiar este bine aspectat, vă puteţi aştepta la o mărire de salariu, o primă sau un bonus consistent. De asemenea este foarte posibil să vi se ofere mai multe responsabilităţi sau chiar să fiţi în fruntea unei echipe. O lună foarte bună pentru a vă pune în valoare abilităţile de lider! Afaceri – O lună foarte favorabilă pentru a lucra la diverse strategii de marketing, lansări de produse şi servicii noi. Faceţi planuri care se pot realiza pe termen scurt, dacă vă doriţi rezultate imediate. De asemenea vă este recomandat să colaboraţi cu persoane de încredere, despre care ştiţi că nu ar avea niciun interes să vă trădeze. Consolidarea echipei poate reprezenta un avantaj asupra competiţiei în viitorul apropiat. Poate să fie o perioadă bună pentru investiţii şi semnări de contracte – dar atenţie să verificaţi foarte bine actele şi clauzele înainte să semnaţi. Relaţii – Planul sentimental este foarte bine aspectat atât pentru cei singuri, cât şi pentru cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi. Recomandarea generală este să vă exprimaţi sentimentele fără teamă şi să comunicaţi deschis cu persoana iubită pentru că veţi avea doar de câştigat. Educaţie – O lună foarte favorabilă pentru elevi şi studenţi, mai ales dacă au de susţinut examene şi proiecte. Vă puteţi concentra foarte bine şi puteţi obţine rezultatele dorite. O perioadă foarte bună şi pentru cei care merg la interviuri sau au admiterea la facultate. Beneficiaţi şi de sprijinul colegilor şi profesorilor. AICI găsiţi tipsuri Feng Shui pentru succesul academic.

MISTREŢ – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Planul financiar este cel mai bine aspectat în această lună, puteţi avea câştiguri neaşteptate, moşteniri, măriri de salariu, creşterea vânzărilor etc. În următoarea perioadă puteţi lăsa deoparte grijile, deoarece nu veţi întâmpina obstacole în ceea ce vă propuneţi să faceţi. Cu toate acestea aveţi în vedere în continuare faptul că sunteţi afectaţi încă de energia stelei anuale 7 – nu vă asumaţi riscuri fără să cunoaşteţi toate detaliile. Pentru a menţine un echilibru şi a evita pierderile de bani, puteţi face donaţii sau acte de caritate. Carieră – Vă aşteaptă o lună fabuloasă la locul de muncă, mai ales pentru că beneficiaţi de admiraţia şi sprijinul colegilor şi superiorilor. Există chiar şansa să fiţi pe lista scurtă pentru o posibilă promovare în viitorul apropiat. Dacă lucraţi în echipă, aveţi şansa acum să vi se ofere o funcţie importantă în echipă sau în alt departament. Fiţi răbdători pentru că lucrurile bune şi oportunităţile vor veni la momentul potrivit. Concentraţi-vă pe ceea ce aveţi de făcut şi lăsaţi evenimentele să se desfăşoare de la sine. Afaceri – Pot să apară foarte multe oportunităţi în această lună, sunteţi foarte productivi, motivaţi şi aveţi alături pesoanele potrivite care să pună în aplicare ideile voastre. Consolidarea echipei poate reprezenta un avantaj asupra competiţiei în viitorul apropiat. Poate să fie o perioadă bună pentru investiţii şi semnări de contracte – dar atenţie să verificaţi foarte bine actele şi clauzele înainte să semnaţi. Relaţii – O lună pasională atât pentru cei singuri, cât şi pentru cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi. Recomandarea generală este să vă exprimaţi sentimentele fără teamă şi să comunicaţi deschis cu persoana iubită pentru că veţi avea doar de câştigat. Ascultaţi-vă intuiţia atunci când aveţi de făcut o alegere! Educaţie – O lună foarte favorabilă pentru elevi şi studenţi, mai ales dacă au de susţinut examene şi proiecte. Vă puteţi concentra foarte bine şi puteţi obţine rezultatele dorite. O perioadă foarte bună şi pentru cei care merg la interviuri sau au admiterea la facultate. Beneficiaţi şi de sprijinul colegilor şi profesorilor. AICI găsiţi tipsuri Feng Shui pentru succesul academic.

 

Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!

 

 

Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!

 

 

 

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

8.09.2021

Sursă foto: WOFS

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp