July 1: Monkey day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este MAIMUŢA. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Mai mult, beneficiază de energia stelei 4, stea academică şi de dragoste. Zi foarte bună în special şi pentru cei care au de susţinut examene sau interviuri importante! Pe plan sentimental, nu are rost să compari o iubire nouă cu cea veche. Lasă ce a fost în trecut!

                Animalul conflictual al maimuţei este TIGRUL. Acesta este posibil să aibă o zi mai dificilă, însă beneficiază de energia stelei lunare 1, energie de victorie. Fiţi în alertă atunci când este vorba despre lucrul cu banii. Nu este bine să ai încredere în alţii pentru a se ocupa de activităţile voastre financiare!

                 Zodii favorizate astăzi sunt CÂINELE şi MISTREŢUL, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. CÂINELE: Aveţi posibilitatea să faceţi un progres remarcabil în afaceri sau la locul de muncă, în special dacă faceţi efortul de a vă îmbunătăţi relaţiile cu clienţii sau colegii de muncă! MISTREŢUL: Dacă există vreun conflict, cel mai bine este să vă retrageţi din acea conversaţie. Ţineţi minte de cuvintele cheie pentru a putea convieţui într-un parteneriat de succes în afaceri: tolerenţa si iertarea!

                 ATENŢIE! Energia zilei este o energie de furturi şi violenţă verbală (furturi de idei, furturi de obiecte etc). Mare grijă unde parcaţi maşina şi unde vă lăsaţi bunurile personale.

                 Elementul zilei este lemnul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de verde. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                 Activităţi favorizate astăzi sunt: întâlnirile romantice, căsătoriile, întâlnirile de afaceri, activităţile financiare, călătoriile, vizitele, schimbarea locuinţei, consultaţiile medicale, semnarea de contracte, jocurile de noroc, începerea unei construcţii, activităţile spirituale (meditaţia, rostirea unei rugăciuni sau a unei mantre). Activităţi defavorizate astăzi sunt: naşterile, celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare:FAVORABIL: 01:00 – 03:00 / 07:00 – 09:00 / 09:00 – 11:00 / 19:00 – 21:00 NEUTRU: 23:00 – 01:00 / 03:00 – 05:00 / 05:00 – 07:00 / 11:00 – 13:00 / 13:00 – 15:00 / 15:00 – 17:00 / 17:00 – 19:00 / 21:00 – 23:00 

                 În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Nord-Vest, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                  Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                  În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                   Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp