For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript.

July 12: Sheep day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este OAIA. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Cu toate acestea este afectat de energia stelei stelei 2, energie de boală. Nu uitaţi de recomandarea de a pune pe lista de priorităţi sănătatea prin odihnă cât mai multă şi să nu vă lipsească acel covoraş verde (aşezat în centrul casei) pentru a contracara această energie de boală. Pe plan social, vă veţi bucura de popularitate printre noile cunoştinţe, însă nu trebuie să vă neglijaţi vechii prieteni.

               Animalul conflictual al oii este BIVOLUL. Acesta este posibil să aibă o zi mai dificilă, însă beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Pe plan profesional, ar trebui să vă gândiţi la mai multe variante şi să faceţi chiar şi o cercetare, astfel încât proiectul vostru să evolueze. Nu vă avântaţi spre idei care ies din aria voastră de expertiză! Tot de această energie a stelei 8 de prosperitate beneficiază şi TIGRUL. Aşadar profitaţi la maxim de beneficitatea acestei zile lucrând la diverse proiecte! Încă vă aflaţi într-o perioadă favorabilă din punct de vedere profesional. Competitorii sunt atenţi la orice mişcare pe care o faceţi în afacere sau în diferite proiece. Orice înţelegere verbală trebuie concretizată imediat prin documente contractuale legale.

                Elementul zilei este lemnul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de verde. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                Activităţi favorizate astăzi sunt: căsătoriile, întâlnirile romantice, întâlnirile de afaceri, activităţile financiare, călătoriile, vizitele,activităţile spirituale (meditaţia, rostirea unei rugăciuni sau a unei mantre). Activităţi defavorizate astăzi sunt: începerea unei construcţii, naşterile, celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare:FAVORABIL: 03:00 – 05:00 / 05:00 – 07:00 / 09:00 – 11:00 / 15:00 – 17:00 / 19:00 – 21:00 / 21:00 – 23:00  NEUTRU: 23:00 – 01:00 / 01:00 – 03:00 / 11:00 – 13:00 / 17:00 – 19:00 NEFAFORABIL: 07:00 – 09:00 / 13:00 – 15:00

                 În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Nord-Est, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                 Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                 În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                 Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp