July 17: Rat day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este ŞOBOLANUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Cu toate acestea, este afectat de energia 5, stea a distrugerii şi a dezastrelor. Această energie poate predispune la evenimente neplăcute sau la apariţia unor blocaje în acţiunile întreprinse astăzi. Nimic nu pare să fie permanent în această perioadă, nici măcar veniturile. Chiar şi relaţiile personale par a fi oarecum tensionate şi complicate!

                Animalul conflictual al şobolanului este CALUL. Acesta este posibil să aibă o zi mai dificilă, însă beneficiază de energia stelei 4, stea academică şi de dragoste. Zi favorabilă în special pentru cei care au de susţinut examene sau interviuri importante! Este recomandat să fiţi mai conservatori în ceea ce priveşte activităţile financiare. Dacă sunteţi prea lacomi, riscaţi să aveţi de pierdut, aşa că mare atenţie şi nu vă asumaţi prea multe riscuri, pe cât posibil!

                Zodii favorizate azi sunt DRAGONUL şi ŞARPELE, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. DRAGONUL: Toată lumea este bucuroasă să vă aibă în preajma lor. Fiţi mai alert la locul de muncă şi nu vă neglijaţi îndatoririle, altfel puteţi avea multe de pierdut. ŞARPELE: Nu vă implicaţi în politica de la birou, în caz contrar lucrurile pot degenera. Recomandarea este să menţineţi relaţii bune la locul de muncă şi să nu puneţi la suflet bârfele!

                 Elementul zilei este metalul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de alb, gri, argintiu. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                 Activităţi defavorizate astăzi sunt: călătoriile, vizitele. Activităţi favorizate astăzi sunt: semnarea de contracte, naşterile, celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare:FAVORABIL: 23:00 – 01:00 / 05:00 – 07:00 / 15:00 – 17:00 / 17:00 – 19:00  NEUTRU: 01:00 – 03:00 / 03:00 – 05:00 / 07:00 – 09:00 / 09:00 – 11:00 / 11:00 – 13:00 / 19:00– 21:00 / 21:00 – 23:00 NEFAFORABIL: 13:00 – 15:00 

                   În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Sud-Est, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                   Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                    În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                    Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp