July 2: Rooster day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este COCOŞUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Mai mult, beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Norocul speculativ nu este favorabil pentru voi. Uitaţi de jocurile de noroc pentru că trebuie să munciţi cu adevărat pentru bani!

             Animalul conflictual al cocoşului este IEPURELE. Acesta este posibil să aibă o zi mai dificilă, însă beneficiază de energia stelei 4, stea academică şi de dragoste. Zi foarte bună în special şi pentru cei care au de susţinut examene sau interviuri importante! Ţineţi ochii deschişi în toate aspectele afacerii pentru a depista la timp „trucurile murdare” ale colaboratorilor. Dacă nu sunteţi atenţi, riscaţi să deveniţi o victimă!

              ATENŢIE! Energia zilei este o energie de prosperitate indirectă şi noroc divin. Recomandarea noastră este să profitaţi de beneficitatea acestei zile pentru a vă realiza proiectele, în special dacă simţiţi că intuiţia este la cote maxime!

               Elementul zilei este lemnul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de verde. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

               Activităţi favorizate astăzi sunt: întâlnirile romantice, căsătoriile. Activităţi defavorizate astăzi sunt: semnarea de contracte, jocurile de noroc, începerea unei construcţii, naşterile, celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare:FAVORABIL: 11:00 – 13:00 / 13:00 – 15:00 / 17:00 – 19:00 NEUTRU: 23:00 – 01:00 / 01:00 – 03:00 / 03:00 – 05:00 / 07:00 – 09:00 / 09:00 – 11:00 / 15:00 – 17:00 / 21:00 – 23:00 NEFAVORABIL: 05:00 – 07:00 / / 19:00 – 21:00

                În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Vest, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                 În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp