July 20: Rabbit day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este IEPURELE. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Mai mult, beneficiază şi de energia stelei 4, stea academică şi de dragoste. Zi favorabilă în special pentru cei care au de susţinut examene sau interviuri importante! Verificaţi de două ori actele, proiectele sau rapoartele de la locul de muncă. Nu trebuie să existe nicio marjă de eroare în aceste zile. Competiţia este acerbă, iar rivalii lucrează la fel de mult ca şi voi. Mare atenţie!

              Animalul conflictual al iepurelui este COCOŞUL. Aceasta este posibil să aibă o zi mai dificilă, însă beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Aveţi o abilitate inedită de a rezolva problemele şi de a depăşi diversele dificultăţi. De asemenea ştiţi cum să negociaţi în afaceri, ceea ce vă poate da numai motive de bucurie pentru că reprezintă un factor de succes în ceea ce întreprindeţi!

               ATENŢIE! Energia zilei este o energie de prosperitate indirectă şi noroc divin. Recomandarea noastră este să profitaţi de beneficitatea acestei zile pentru a vă realiza proiectele, în special dacă simţiţi că intuiţia este la cote maxime!

               Elementul zilei este apa. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de albastru + negru. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                Activităţi defavorizate astăzi sunt: începerea unei construcţii. Activităţi favorizate astăzi sunt: schimbarea locuinţei, căsătoriile, întâlnirile romantice, întâlnirile de afaceri, activităţile financiare, celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare: FAVORABIL: 23:00 – 01:00 / 01:00 – 03:00 / 03:00 – 05:00 / 05:00 – 07:00 / 11:00 – 13:00 / 13:00 – 15:00 NEUTRU: 07:00 – 09:00 / 09:00 – 11:00 / 15:00 – 17:00  NEFAVORABIL: 17:00 – 19:00 / 19:00 – 21:00 / 21:00 – 23:00

                 În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Vest, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                 Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                 În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                 Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp