July 21: Dragon day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este DRAGONUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Mai mult, acesta beneficiază de energia stelei 4, stea academică şi de dragoste. Zi foarte bună în special şi pentru cei care au de susţinut examene sau interviuri importante! Veţi putea obţine şi venituri suplimentare, dar nu informaţi pe toată lumea despre acest aspect. Ţineţi această informaţie pentru voi, altfel riscaţi să pierdeţi banii!

                Animalul conflictual al dragonului este CÂINELE. Aceasta este posibil să aibă o zi mai dificilă, însă beneficiază de energia stelei 6, energie de prosperitate indirectă şi noroc divin. Recomandarea noastră este să profitaţi de beneficitatea acestei zile pentru a vă realiza proiectele! Încercaţi să nu staţi foarte mult pe afară pentru că există posibilitatea să fiţi muşcaţi sau înţepaţi de diverse insecte otrăvitoare sau animale periculoase. Dacă se întâmplă acest lucru mergeţi imediat la spital!

                Zodie favorizată astăzi este TIGRUL care beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Recomandarea este să participaţi la toate evenimentele ce au legătură cu afacerea sau cu diverse proiecte de la job. Orice fel de întârziere vă poate costa! Ţine-ţi ochii larg deschişi şi fiţi atenţi la oamenii cu două feţe!

                Elementul zilei este lemnul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de verde. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                Activităţi defavorizate astăzi sunt: începerea unei construcţii, jocurile de noroc, naşterile, renovările. Activităţi favorizate astăzi sunt: căsătoriile, întâlnirile romantice, călătoriile, vizitele, consultaţiile medicale, semnarea de contracte, celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare:FAVORABIL: 01:00 – 03:00 / 03:00 – 05:00 / 07:00 – 09:00 / 09:00 – 11:00 / 15:00 – 17:00 / 17:00 – 19:00 / 21:00 – 23:00 NEUTRU: 05:00 – 07:00 / 11:00 – 13:00 / 13:00 – 15:00 / 19:00 – 21:00 NEFAVORABIL: 23:00 – 01:00

                 În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Nord-Est, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                 Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                 În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                 Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp