July 24: Sheep day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este OAIA. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Mai mult, beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Ar trebui să acordaţi mai multă atenţie sănătăţii prin adoptarea unui regim sănătos şi mese echilibrate. Ideal este să renunţaţi la „junk food”!

                Animalul conflictual al oii este BIVOLUL. Acesta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este afectat şi de energia stelei 5, energie de distrugere şi pierdere. Mare atenţie în activităţile întreprinse astăzi. Fiţi foarte atenţi cu obiectele valoroase şi încercaţi să nu aveţi foarte mulţi bani la voi. Există o predispoziţie spre furturi! Atenţie mare!

                Zodie favorizată în această zi este MAIMUŢA, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Bucuraţi-vă de un weekend romantic alături de partenerul vostru. Având în vedere vremea frumoasă, călduroasă şi luminoasă, ideal este să petreceţi cât mai mult timp afară! Nu uitaţi de loţiunea de protecţie pentru posibile arsuri!

                 ATENŢIE! Energia zilei este o energie de boală. Puneţi pe lista de priorităţi sănătatea. Nu uitaţi de recomandarea de a pune pe lista de priorităţi sănătatea prin odihnă cât mai multă şi să nu vă lipsească acel covoraş verde (aşezat în centrul casei) pentru a contracara această energie de boală.

                  Elementul zilei este focul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de roşu, roz, mov, lila. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                  Activităţi defavorizate astăzi sunt: începerea unei construcţii, naşterile. Activităţi favorizate astăzi sunt: căsătoriile, întâlnirile romantice, călătoriile, vizitele, întâlnirile de afaceri, activităţile financiare, celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare: FAVORABIL: 01:00 – 03:00 / 03:00 – 05:00 / 05:00 – 07:00 / 09:00 – 11:00 / 15:00 – 17:00 / 19:00 – 21:00 / 21:00 – 23:00  NEUTRU: 23:00 – 01:00 / 07:00 – 09:00 / 11:00 – 13:00 / 17:00 – 19:00 NEFAVORABIL: 13:00 – 15:00 

                    În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Sud-Vest, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                    Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                    În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                    Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp