July 26: Rooster day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este COCOŞUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Cu toate acestea, este afectat de energia stelei 2, energie de boală. Nu uitaţi de recomandarea de a pune pe lista de priorităţi sănătatea prin odihnă cât mai multă şi să nu vă lipsească acel covoraş verde (aşezat în centrul casei) pentru a contracara această energie de boală. Pentru că sunteţi într-o perioadă norocoasă, puteţi să vă gândiţi la posibile investiţii financiare, însă nu deveniţi lacomi!

                 Animalul conflictual al cocoşului este IEPURELE. Acesta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este afectat şi de energia stelei 7, energie de furturi şi violenţă verbală (furturi de idei, furturi de obiecte etc). Mare grijă unde parcaţi maşina şi unde vă lăsaţi bunurile personale. Pentru ca proiectele voastre să evolueze este necesar să adoptaţi strategii de marketing moderne.

                 Zodii favorizate în această zi sunt DRAGONUL şi ŞARPELE, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. DRAGONUL: Trebuie să vă ocupaţi cu mare atenţie de toate aspectele afacerii. De asemenea mare grijă la ce discutaţi cu cei din jur. Recomandarea este să nu divulgaţi ideile şi secretele voastre nimănui, nici măcar celor mai apropiaţi prieteni sau chiar familie. ŞARPELE: Sănătatea nu pare să mai fie cum era. Aveţi grijă la dietă şi la sistemul digestiv. De asemenea nu uitaţi să vă luaţi măsuri de precauţie împotriva răcelii. Atenţie şi la sistemul imunitar!

                  Elementul zilei este pământul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de galben, maro, portocaliu. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                  Activităţi defavorizate astăzi sunt: începerea unei construcţii. Activităţi favorizate astăzi sunt: căsătoriile, întâlnirile romantice, călătoriile, vizitele, schimbarea locuinţei, întâlnirile de afaceri, activităţile financiare, jocurile de noroc, naşterile, consultaţiile medicale, semnarea de contracte, celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare:FAVORABIL: 23:00 – 01:00 / 03:00 – 05:00 / 11:00 – 13:00 / 13:00 – 15:00 / 17:00 – 19:00 NEUTRU: 01:00 – 03:00 / 05:00 – 07:00 / 09:00 – 11:00 / 15:00 – 17:00 / 19:00 – 21:00 / 21:00 – 23:00 NEFAVORABIL: 07:00 – 09:00

                  În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Sud-Est, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                  Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                  În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                  Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp