July 29: Rat day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este ŞOBOLANUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Cu toate acestea este afectat de energia stelei 2, energie de boală. Nu uitaţi de recomandarea de a pune pe lista de priorităţi sănătatea prin odihnă cât mai multă şi să nu vă lipsească acel covoraş verde (aşezat în centrul casei) pentru a contracara această energie de boală. Încercaţi să vă îmbunătăţiţi relaţiile cu şefii, colegii sau partenerii de afaceri. Este un moment favorabil să veniţi cu idei noi la locul de muncă sau în afaceri!

               Animalul conflictual al şobolanului este CALUL. Acesta este posibil să aibă o zi mai dificilă, însă beneficiază de energia stelei 1, energie de victorie. Fiţi atenţi astăzi la obiectele personale. Recomandarea este să nu aveţi foarte mulţi bani la voi sau bijuterii valoroase. De asemenea nu uitaţi să verificaţi dacă aţi încuiat uşa de la casă sau birou.

               Zodie favorizată astăzi este COCOŞUL, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Punctualitatea este un aspect foarte important, de aceea recomandarea este să fiţi la timp cu orice proiect sau la orice întâlnire. Dacă nu veţi fi punctuali riscaţi să faceţi o impresie greşită potenţialilor colaboratori sau clienţi!

               ATENŢIE! Energia zilei este o energie de prosperitate indirectă şi noroc divin. Recomandarea noastră este să profitaţi de beneficitatea acestei zile pentru a vă realiza proiectele, în special dacă simţiţi că intuiţia este la cote maxime!

                Elementul zilei este apa. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de albastru + negru. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                Activităţi defavorizate astăzi sunt: călătoriile, vizitele. Activităţi favorizate astăzi sunt: semnarea de contracte, naşterile, activităţile spirituale (meditaţia, rostirea unei rugăciuni sau a unei mantre), celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare:FAVORABIL: 23:00 – 01:00 / 05:00 – 07:00 / 15:00 – 17:00 / 17:00 – 19:00  NEUTRU: 03:00 – 05:00 / 07:00 – 09:00 / 09:00 – 11:00 / 11:00 – 13:00 / 19:00 – 21:00 / 21:00 – 23:00 NEFAVORABIL: 01:00 – 03:00 / 13:00 – 15:00

                  În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Vest, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                  Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                   În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                   Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp