July 31: Tiger day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este TIGRUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Cu toate acestea, este afectat de energia stelei 7, energie de furturi şi violenţă verbală (furturi de idei, furturi de obiecte etc). Mare grijă unde parcaţi maşina şi unde vă lăsaţi bunurile personale. Astăzi ar trebui să fie o zi liniştită şi romantică pentru voi pe plan personal. Păstraţi această stare de spirit cât mai mult pentru a vă putea desprinde de programul încărcat din timpul săptămânii.

                 Animalul conflictual al tigrului este MAIMUŢA. Aceasta este posibil să aibă o zi mai dificilă, însă beneficiază de energia stelei 1, energie de victorie. Chiar dacă beneficiaţi de o energie favorabilă, energia stelei 1, recomandarea este să aveţi grijă de lucrurile personale valoroase. De asemenea aveţi grijă la câţi bani luaţi la voi, pentru că există o mică predispoziţie pentru furturi.

                 Zodie favorizată astăzi este CALUL, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Dacă ieşiţi la cumpărături astăzi este inportant să vă faceţi o listă detaliată pentru a reduce pe cât posibil cheltuielile inutile.

                 ATENŢIE! Energia zilei este o energie favorabilă pentru studiu şi întâlniri romantice. Zi foarte bună în special şi pentru cei care au de susţinut examene sau interviuri importante!

                 Elementul zilei este lemnul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de verde. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                 Activităţi defavorizate astăzi sunt: călătoriile, vizitele, schimbarea locuinţei, renovările, consultaţiile medicale, semnarea de contracte, jocurile de noroc, începerea unei construcţii, naşterile. Activităţi favorizate astăzi sunt: activităţile spirituale (meditaţia, rostirea unei rugăciuni sau a unei mantre), celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare:FAVORABIL: 23:00 – 01:00 / 01:00 – 03:00 / 09:00 – 11:00 / 13:00 – 15:00 NEUTRU: 03:00 – 05:00 / 05:00 – 07:00 / 11:00 – 13:00 / 15:00 – 17:00 / 19:00 – 21:00 / 21:00 – 23:00 NEFAVORABIL: 07:00 – 09:00 / 17:00 – 19:00

                  În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Sud, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                  Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                  În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                  Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp