July 4: Boar day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este MISTREŢUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Cu toate acestea, este afectat de energia stelei 5, stea a distrugerii şi a dezastrelor. Această energie poate predispune la evenimente neplăcute sau la apariţia unor blocaje în acţiunile întreprinse astăzi. Nu ar trebui să  rişti banii pentru investiţii riscante. Lasă tot ce ţine de muncă acasă atunci când mergi să te distrezi în oraş. Nu amesteca profesionalul cu personalul. Ia o pauză!

                Animalul conflictual al mistreţului este ŞARPELE. Acesta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este afectat şi de energia stelei 3, stea cu energie de ceartă şi conflicte. Mare atenţie la relaţiile cu ceilalţi. Risc de ceartă între parteneri! Atenţie deosebită celor care sunt implicaţi în procese. Fiţi atenţi la activităţile casnice din bucătărie, mai ales atenţie la tot ce este ascuţit. Cel mai bine ar fi să evitaţi aceste activităţi, măcar în această zi.

                Zodie favorizată azi este CALUL, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Investiţiile vă aduc profituri considerabile. Creşteţi capitalul pentru a vă dezvolta şi mai mult afacerea. Veţi vedea în curând profituri obţinute în urma recentelor colaborări.

                ATENŢIE! Energia zilei este o energie favorabilă pentru studiu şi întâlniri romantice. Zi foarte bună în special şi pentru cei care au de susţinut examene sau interviuri importante!

                 Elementul zilei este focul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de roz, roşu, mov, lila. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                 Activităţi defavorizate astăzi sunt: călătoriile, vizitele, consultaţiile medicale, semnarea de contracte, jocurile de noroc, începerea unei construcţii, naşterile. Activităţi favorizate astăzi sunt: activităţile spirituale (meditaţia, rostirea unei rugăciuni sau a unei mantre), celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare:FAVORABIL: 01:00 – 03:00 / 07:00 – 09:00 / 11:00 – 13:00 / 13:00 – 15:00 / 19:00 – 21:00 / 21:00 – 23:00 NEUTRU: 23:00 – 01:00 / 15:00 – 17:00 / 17:00 – 19:00  NEFAVORABIL: 03:00 – 05:00 / 05:00 – 07:00 / 09:00 – 11:00

                  În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Sud, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                  Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                  În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                   Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp