For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript.

July 6: Ox day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este BIVOLUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Cu toate acestea, este afectat de energia stelei 5, stea a distrugerii şi a dezastrelor. Această energie poate predispune la evenimente neplăcute sau la apariţia unor blocaje în acţiunile întreprinse astăzi. Sunteţi cunoscuţi ca fiind ambiţioşi, nu este neapărat un lucru rău, însă trebuie să învăţaţi să nu vă mai asumaţi mai multe responsabilităţi decât puteţi duce. Fiţi sinceri cu voi înşivă!

               Animalul conflictual al bivolului este OAIA. Aceasta este posibil să aibă o zi mai dificilă, însă beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Pe plan profesional, trebuie să munciţi la fel de mult ca până acum. Poziţia voastră la locul de muncă nu este atât de stabilă pe cât v-aţi dori voi. Fiţi discreţi şi răbdători!

               Zodie favorizată astăzi este MAIMUŢA care beneficiază tot de energia stelei 8, energie de prosperitate. Lucrurile merg destul de bine în acest moment. Dacă sunteţi prea vorbăreţi puteţi strica nişte situaţii favorabile. Încercaţi să fiţi mai tăcut zilele acestea pentru că numai aşa va veţi salva din nişte evenimente mai puţin plăcute!

               ATENŢIE! Energia zilei este o energie de boală. Puneţi pe lista de priorităţi sănătatea. Nu uitaţi de recomandarea de a pune pe lista de priorităţi sănătatea prin odihnă cât mai multă şi să nu vă lipsească acel covoraş verde (aşezat în centrul casei) pentru a contracara această energie de boală.

               Elementul zilei este pământul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de galben, maro, portocaliu. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

               Activităţi defavorizate astăzi sunt: călătoriile, vizitele, schimbarea locuinţei, renovările, consultaţiile medicale, semnarea de contracte, jocurile de noroc, începerea unei construcţii, naşterile, celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare: FAVORABIL: 03:00 – 05:00 / 05:00 – 07:00 / 09:00 – 11:00 / 15:00 – 17:00 / 19:00 – 21:00 / 21:00 – 23:00  NEUTRU: 23:00 – 01:00 / 01:00 – 03:00 / 11:00 – 13:00 / 13:00 – 15:00 / 17:00 – 19:00 NEFAVORABIL: 07:00 – 09:00

                În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Sud-Vest, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp