July 7: Tiger day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este TIGRUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Mai mult, beneficiază şi de energia stelei 4, stea academică şi de dragoste. Zi favorabilă în special pentru cei care au de susţinut examene sau interviuri importante! Continuă să lucrezi la fel de mult ca până acum pentru că în curând vei vedea şi roadele muncii. Cu toate acestea, aspectul financiar nu este tocmai favorizat, aşa că mare atenţie la cheltuieli!

              Animalul conflictual al tigrului este MAIMUŢA. Aceasta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este afectată şi de energia stelei 7, energie de furturi şi violenţă verbală (furturi de idei, furturi de obiecte etc). Mare grijă unde parcaţi maşina şi unde vă lăsaţi bunurile personale. Dacă inima ta este mulţumită cu ceea ce ai realizat până acum, atunci vei simţi fericirea din plin. Totuşi ai grijă la posibile atitudini nefavorabile (aroganţă, agresivitate) în drumul spre ascensiunea în carieră.

               Zodie favorizată astăzi este IEPURELE care beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Pe plan financiar nu este tocmai o zi favorabilă, ai grijă la buget şi posibile cheltuieli inutile. Nu este un moment bun pentru investiţii!

               ATENŢIE! Energia zilei este o energie de victorie. Încercaţi să profitaţi cât mai mult de beneficitatea acestei zile pentru a vă ocupa de diverse proiecte sau afaceri.

                Elementul zilei este metalul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de alb, argintiu, gri. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                Activităţi defavorizate astăzi sunt: călătoriile, vizitele, schimbarea locuinţei, renovările, începerea unei construcţii. Activităţi favorizate astăzi sunt: consultaţiile medicale, semnarea de contracte, jocurile de noroc, naşterile, celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare: FAVORABIL: 23:00 – 01:00 / 01:00 – 03:00 / 07:00 – 09:00 / 09:00 – 11:00 / 13:00 – 15:00 NEUTRU: 03:00 – 05:00 / 05:00 – 07:00 / 11:00 – 13:00 / 17:00 – 19:00  NEFAVORABIL: 15:00 – 17:00 / 19:00 – 21:00 / 21:00 – 23:00

                 În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Est, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                 Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                 În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                 Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp