June 1: Tiger day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este TIGRUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Cu toate acestea este afectat de energia stelei 3, stea cu energie de ceartă şi conflicte. Mare atenţie la relaţiile cu ceilalţi. Risc de ceartă între parteneri! Atenţie deosebită celor care sunt implicaţi în procese! Luaţi în considerare soluţii alternative la situaţia în care vă aflaţi. Veţi avea şanse mai mari de succes dacă vă asociaţi cu persoane care se află în acelaşi domeniu de activitate!

               Animalul conflictual al tigrului este MAIMUŢA. Aceasta este posibil să aibă o zi mai dificilă, însă beneficiază de energia stelei 6, energie de prosperitate indirectă şi noroc divin. Recomandarea noastră este să profitaţi de beneficitatea acestei zile pentru a vă realiza proiectele! Nu investiţi în nimic riscant în acest moment. De asemenea aveţi grijă şi la problemele de la locul de muncă. Ideal ar fi să vă gândiţi la propriile afaceri! Zodii favorizate astăzi sunt DRAGONUL şi ŞARPELE, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. DRAGONUL: Sănătatea nu mai pare aşa cum era înainte. Aveţi grijă la dietă pentru că sistemul digestiv pare că nu este foarte puternic. Nu uitaţi să vă luaţi toate măsurile împotriva unei posibile răceli. ŞARPELE: Sunteţi sfătuiţi să fiţi mai tăcuţi la job. Încercaţi să nu vă criticaţi şefii sau partenerii de afaceri şi nici să dezvăluiţi prea multe detalii despre proiectele noi pe care le aveţi în minte!

                Elementul zilei este lemnul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de verde. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                Activităţi defavorizate astăzi sunt: renovările, semnarea de contracte, jocurile de noroc, începerea unei construcţii, naşterile. Activităţi favorizate astăzi sunt: întâlnirile romantice, căsătoriile, călătoriile, vizitele, celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare favorabile după cum urmează: 23:00 – 01:00 FAVORABIL; 01:00 – 03:00 FAVORABIL; 03:00 – 05:00 NEUTRU; 05:00 – 07:00 NEUTRU; 07:00 – 09:00 FAVORABIL; 09:00 – 11:00 FAVORABIL; 11:00 – 13:00 NEUTRU; 13:00 – 15:00 FAVORABIL; 15:00 – 17:00 NEFAVORABIL; 17:00 – 19:00 NEFAVORABIL; 19:00 – 21:00 FAVORABIL; 21:00 – 23:00 NEUTRU.

                 În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Sud-Est, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                 Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                 În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                 Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp