June 13: Tiger day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este TIGRUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Mai mult, are steaua 9, stea de multiplicare, aceasta multiplicând energia stelei lunare 1, energie de victorie. Este o perioadă foarte productivă pentru voi. Nu ar trebui să va mire dacă veţi obţine un mare progres în carieră, după mult timp in care aţi luptat şi aţi muncit pentru el.

                 Animalul conflictual al tigrului este MAIMUŢA. Aceasta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este afectată şi de energia stelei 3, stea cu energie de ceartă şi conflicte. Mare atenţie la relaţiile cu ceilalţi. Risc de ceartă între parteneri! Atenţie deosebită celor care sunt implicaţi în procese! Aveţi grijă şi la finanţe. Este bine să-i păstraţi într-un loc sigur, poate chiar o bancă. Ştiţi vorba aceea „un ban economisit este un ban câştigat”. Acesta este un sfat excelent! Zodie favorizată astăzi este COCOŞUL, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Este posibil să vă confruntaţi cu provocări la locul de muncă sau în afaceri. Recomandarea este să investiţi mai mult timp, efort şi energie pentru depăşirea acestora, astfel încât să nu se multiplice!

                  ATENŢIE! Energia zilei este o energie de prosperitate indirectă şi noroc divin. Recomandarea noastră este să profitaţi de beneficitatea acestei zile pentru a vă realiza proiectele, în special dacă simţiţi că intuiţia este la cote maxime!

                   Elementul zilei este focul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de roz, roşu, mov, lila. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                   Activităţi favorizate astăzi sunt: schimbarea locuinţei, întâlnirile de afaceri, întâlnirile romantice, căsătoriile, consultaţiile medicale, semnarea de contracte, naşterile, activităţile spirituale (meditaţia, rostirea unei rugăciuni sau a unei mantre), celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare favorabile după cum urmează: 23:00 – 01:00 FAVORABIL; 01:00 – 03:00 FAVORABIL; 03:00 – 05:00 NEUTRU; 05:00 – 07:00 NEUTRU; 07:00 – 09:00 FAVORABIL; 09:00 – 11:00 NEFAVORABIL; 11:00 – 13:00 NEUTRU; 13:00 – 15:00 FAVORABIL; 15:00 – 17:00 NEUTRU; 17:00 – 19:00 NEUTRU; 19:00 – 21:00 NEFAVORABIL; 21:00 – 23:00 NEFAVORABIL.

                    În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Vest, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                    Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                    În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                    Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp