June 20: Rooster day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este COCOŞUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Mai mult, beneficiază de energia stelei 6, energie de prosperitate indirectă şi noroc divin. Recomandarea noastră este să profitaţi de beneficitatea acestei zile pentru a vă realiza proiectele! Fiţi răbdători! Nu luaţi decizii pripite, ci mai bine vedeţi în ce măsură sunteţi pregătiţi pentru a începe noi proiecte.

                Animalul conflictual al cocoşului este IEPURELE. Acesta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este afectat şi de energia stelei stelei 2, energie de boală. Nu uitaţi de recomandarea de a pune pe lista de priorităţi sănătatea prin odihnă cât mai multă şi să nu vă lipsească acel covoraş verde (aşezat în centrul casei) pentru a contracara această energie de boală. Nu vă lăsaţi implicaţi în politici de birou, în caz contrar lucrurile pot lua o întorsătură nu tocmai favorabilă pentru voi. Menţineţi relaţii bune şi de etică la locul de muncă. De asemenea nu puneţi la suflet cuvintele mai puţin plăcute pe care le puteţi auzi.

                Zodie favorizată azi este CALUL, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Siguranţa personală ar trebui să fie prioritatea voastră astăzi. Există pericolul să vă accidentaţi cu obiecte ascuţite, de aceea lăsaţi pe altcineva să vă ajute sau să vă repare ce aveţi de reparat prin casă sau la birou.

                 ATENŢIE! Energia zilei este o energie favorabilă pentru studiu şi întâlniri romantice. Zi foarte bună în special şi pentru cei care au de susţinut examene sau interviuri importante!

                 Elementul zilei este apa. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de albastru + negru. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                 Activităţi favorizate astăzi sunt: întâlnirile romantice, căsătoriile, activităţile spirituale (meditaţia, rostirea unei rugăciuni sau a unei mantre). Activităti defavorizate astăzi sunt: consultaţiile medicale, semnarea de contracte, jocurile de noroc, începerea unei construcţii, naşterile, celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare favorabile după cum urmează: 23:00 – 01:00 NEUTRU; 01:00 – 03:00 NEUTRU; 03:00 – 05:00 NEUTRU; 05:00 – 07:00 NEFAVORABIL; 07:00 – 09:00 NEUTRU; 09:00 – 11:00 NEUTRU; 11:00 – 13:00 FAVORABIL; 13:00 – 15:00 FAVORABIL; 15:00 – 17:00 NEUTRU; 17:00 – 19:00 FAVORABIL; 19:00 – 21:00 NEUTRU; 21:00 – 23:00 NEFAVORABL.

                  În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Sud, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                  Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                  În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                  Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp