June 26: Rabbit day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este IEPURELE. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Mai mult, beneficiază şi de energia stelei lunare 1, energie de victorie. Pe planul sănătăţii, cel puţin fizic nu este un moment tocmai favorabil. Încercaţi să vă odihniţi cât de mult puteţi pentru a evita bolile mai serioase. Nu uitaţi să luaţi vitamine şi să beţi multă apă.

                Animalul conflictual al iepurelui este COCOŞUL. Aceasta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este afectat azi şi de energia 5, stea a distrugerii şi a dezastrelor. Această energie poate predispune la evenimente neplăcute sau la apariţia unor blocaje în acţiunile întreprinse astăzi. Fiţi foarte atenţi la noile proiecte de afaceri. Este timpul să profitaţi de aceste oportunităţi pentru a ceşte veniturile. Aveţi suficientă încredere şi energie pentru a realiza aceste lucruri. Zodie favorizată astăzi este ŞOBOLANUL, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. S-ar putea să fiţi mai stresaţi la locul de muncă, însă nu vă vărsaţi nervii pe prieteni. Nu lăsaţi neînţelegerile să se rezolve de la sine, ci adoptaţi o poziţie de reconciliere.

                 ATENŢIE! Energia zilei este o energie de ceartă. Mare atenţie la interacţiunea cu cei din jur şi la posibile conflicte, dispute, discuţii!

                 Elementul zilei este pământul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de galben, maro, portocaliu. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                 Activităţi defavorizate astăzi sunt: întâlnirile romantice, căsătoriile, călătoriile, vizitele, renovările, consultaţiile medicale, semnarea de contracte, jocurile de noroc, începerea unei construcţii, naşterile, celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare favorabile după cum urmează: 23:00 – 01:00 FAVORABIL; 01:00 – 03:00 NEUTRU; 03:00 – 05:00 FAVORABIL; 05:00 – 07:00 FAVORABIL; 07:00 – 09:00 NEUTRU; 09:00 – 11:00 NEUTRU; 11:00 – 13:00 FAVORABIL; 13:00 – 15:00 FAVORABIL; 15:00 – 17:00 NEUTRU; 17:00 – 19:00 NEUTRU; 19:00 – 21:00 NEFAVORABIL; 21:00 – 23:00 NEUTRU.

                  În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Nord, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                  Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                 În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                 Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp