June 27: Dragon day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este DRAGONUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Acesta beneficiază şi de energia stelei 1, energie de victorie. Veţi fi eliberat de diverse responsabilităţi la locul de muncă, în acest fel o să aveţi timp să vă ocupaţi de proiecte noi.

                 Animalul conflictual al dragonului este CÂINELE. Aceasta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este afectat de energia stelei 3, stea cu energie de ceartă şi conflicte. Mare atenţie la relaţiile cu ceilalţi. Risc de ceartă între parteneri! Atenţie deosebită celor care sunt implicaţi în procese. Învăţaţi să fiţi mai flexibili în faţa diversităţii. Staţi deoparte de confruntări cu cei din jur deoarece pot cauza conflicte şi dispute serioase. Zodii favorizate astăzi sunt OAIA şi MAIMUŢA, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. OAIA: Norocul pare să fie la cote maxime astăzi, de aceea şi succesul este garantat. Profită de oportunităţile ce apar pentru a începe proiecte noi şi a face investiţii. MAIMUŢA: Astăzi este o zi ideală pentru curăţenie şi pentru aruncarea obiectelor inutile!

                   ATENŢIE! Energia zilei este o energie de boală. Puneţi pe lista de priorităţi sănătatea.  Nu uitaţi de recomandarea de a pune pe lista de priorităţi sănătatea prin odihnă cât mai multă şi să nu vă lipsească acel covoraş verde (aşezat în centrul casei) pentru a contracara această energie de boală.

                    Elementul zilei este metalul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de alb, gri, argintiu. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                    Activităţi favorizate astăzi sunt: întâlnirile romantice, căsătoriile, întâlnirile de afaceri, activităţile financiare, schimbarea locuinţei, călătoriile, vizitele, renovările, consultaţiile medicale, semnarea de contracte, activităţile spirituale (meditaţia, rostirea unei rugăciuni sau a unei mantre), naşterile, celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare favorabile după cum urmează: 23:00 – 01:00 NEUTRU; 01:00 – 03:00 NEFAVORABIL; 03:00 – 05:00 FAVORABIL; 05:00 – 07:00 NEUTRU; 07:00 – 09:00 FAVORABIL; 09:00 – 11:00 FAVORABIL; 11:00 – 13:00 NEUTRU; 13:00 – 15:00 NEUTRU; 15:00 – 17:00 FAVORABIL; 17:00 – 19:00 FAVORABIL; 19:00 – 21:00 NEUTRU; 21:00 – 23:00 FAVORABIL.

                     În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Sud-Vest, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                     Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                     În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                     Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp